På tanke om..

Hej på er alla glada :) Hoppas att ni mår bra, jag ligger och han jätte ont i huvudet som ni vet så får jag migrän lite då och då. Har ätit medicin och tror att den börjat verka nu faktiskt för jag känner mig lite hög haha! Det var min sista tablett jag hade så nu måste jag ringa läkaren imorgon annars blir de jobbigt. Tänkte bara berätta såhär från ingenstans, satt och kollade på bilder på datorn och kom att tänka på detta, har även funderat några månader..
 
för lite mer än ett år sen tänkte jag och t köpa en lite vovve, eller de var väll mer jag som tänkte köpa. Men det las ner, först och främst för att jag är allergisk. Inte sådär jätte mycket för hundar men varför utsätta sig för det? aa, jag ringde runt och kollade lite, min moster föder ju upp den här rasen. Och hon sålde för några år sen min absolut dröm, han hette parker åh han var så söt jag ville inget annat än ha han. Men så en dag berätta hon att kvinnan som har han kanske inte kan ha han längre och jag blev på tok för glad, för isåfall skulle jag få han av min moster som fortfarande var ägaren. Men tjejen som hade han behöll han, så jag blev lite ledsen i ögat då. Men det gör inget, de var lika bra. Men jag älskar ju dom där små liven, och det är ju faktiskt lite ensamt här hemma när pappa är borta. Jag börjar kunna få tillbaka lite tankar om det. Inte riktigt än, men inom en snar framtid vem vet, dom är ju världens gulligaste djur och jag vet ju rätt så mycket om dom med tanke på att jag är så gott som uppvuxen med dom.

En av mosters kullar, som hon hade i november
jag gillade han till vänster mest!


Han gillade mig också för del delen, han brukade sova på mitt knä.

Och med det sagt måste jag bara berätta vilken underbar moster jag har, hon har en egen hundkennel där hon alltså föder upp pomeranian små pälsbollar, även kallade dvärgspettsar. Hon har 2 små barn ett stort hus, som hon själv städar, en jäkla massa vänner som hon alltid försöker ställa upp på alldeles för mycket tycker jag. Jag förstår inte hur hon orkar, jag prata med hon igår och jag saknar henne jätte mycket. Förut var jag upp väldigt ofta men på senaste tiden har det inte riktigt blivit så. Känns som att jag ger Thea min kusin och gudbarn alldeles för lite tid. Jag var ju med under Lovas uppväxt så känner mig hemsk som inte gör detsamma nu. Men jag älskar dom båda precis lika mycket moster :)


XOXO Emmelie


Påtal om xoxo nu blir de senaste nerladdade avsnittet av gossip girl, sen får man ju inte missa sista avsnittet av det rätte för rosing. Säger som dom sa på rixmorgon zoo blir det den 19åriga egna företagaren eller den 22 åriga(eller vad han var) modellen. Är inte hon typ 35 eller nått? haha aja jag såg ett program här om dagen och jag hejar på 19åringen.

Godmorgon

Godmorgon.
Sjuk idag också,  jag är så fruktansvärt less på att vara sjuk.  Alldra helst hade jag velat ta en springtur i solen, gå på min lektion som börjar klockan två och sedan jobba tillsammans med Juila ikväll. Men det bli inget, inget av det jag vill göra funkar.  Det är sjukt att jag ens funderar på en springtur, med tanke på att min huvudverk exploderar inne i mig.
Jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet för en timme sen eller nått sådant. Lite dumt att göra det så sent eftersom jag varit sjuk så länge, antar att jag bara hoppades på att allt helt plötsligt skulle gå över.
Mamma ska ringa läkaren idag hur som helst. Jag hoppas på en mirakelmedicin. Jag vägrar att vara sjuk under påsklovet. Absolut vägrar.



Lycka till idag Emmelie!



Puss på er.

D


Jag lämnade inte huset på hela dagen igår. Är desperat efter luft. Frisk luft. Jag ska sätta mig på balkongen ett tag.


...

Aa jag skriver de här så slipper varenda människa fråga hur de har gått. Jag kuggade alltså idag på teorin, jag har 3 fel för mycket. Det känns väldigt jobbigt måste jag säga. Det värsta är att jag har pluggat så mycket så jag förstår inte hur det kunde gå fel, jag har suttit uppe sent på kvällarna upp tidigt på morgonen och det första jag gjort är att sätta mig framför datorn. Imorse börja jag halv 11 men jag gick upp 20 över 8 och plugga till kl kvart i 10 ungefär.. Jag plugga i skolan, jag plugga på tåget och jag pluggade när jag vänta på att få skriva provet. Så okej om jag inte pluggat då hade jag kunnat ta att jag faktiskt inte klara det. Men nu då? Om jag klarar uppkörningen vilken jag säkert inte kommer göra med tanke på att jag blev så jävla deppad av de här så de kommer att påverka uppkörningen. Men om jag klarar de och jag ska skriva teorin nästa ggn, vart ska jag börja, vad ska jag läsa mer om? Jag har ingenaning, absolut ingenaning. Jag har hållit mig från att gråta men de har varit nära flera ggr kan jag lova, kuggar jag uppkörningen så kommer jag garanterat att gråta, inte lite heller. När jag ska skriva teorin nästa ggn tänker jag inte säga de till en ända människa, jag har berättat de här till alldeles för många och det är fan inte bra.

Hur som jag vill helst inte att någon skickar sms och säger att åååh vad synd om dig, du klarar de här de vet jag bla bla bla.. Det är jag som måste känna att jag ska klara de här och de känner inte jag alls. Nu låter jag ödet bestämma.

Så ja nu vet  ni det... Krya på dig denice jag saknar dig!
// Emmelie


Godmorgon!

Hej alla, idag börjar jag kl 11:30 men jag vaknade strax efter 8 så har legat och pluggat och nu ska jag hoppa in i duschen för att sen fixa mig. Det måste jag ju göra för idag ska jag ta kort, och då vägrar jag vara ful :)

Tänkte att alla ska få lägga en extra tanke till mig idag, de kan jag behöva.
Vi hörs senare mot kvällen, ha det så bra allihopa!!

XO XO Emmelie

Och värre blev det..

39,5 gradersfeber och frossa, Och jag MÅSTE till skolan imorgon. Får man gå till skolan med feber?  Har ingen aning, hoppas på att jag mår bätte imorgon. '

hejdå
D


Helgens slut.

Hej, jag har faktiskt inte riktigt haft tid eller ork att skrivia nått under helgen. Jag kom hem i fredags från Kungsör, då åkte jag hem och lämna av mina saker, var hos marlene och jörgen. Senare på kvällen åkte jag hem till firat som skulle åka på träningsläger till turkiet på natten. Så var ju tvungen att säga hejdå till han, annars hade jag inte överlevt :) Igår skjutsa hans mammis hem mig vid 1 kanske, satt då hos marlene några timmar. Sen från 5 till kl halv 10 så pluggade jag teori, samma idag, då har jag pluggat en del och ska snart göra det igen. Har skrivit upp lite saker jag måste läsa om och så ska jag jobba lite på mina skivor också.. Så kommer nog inte blogga så mycket idag, ni får höra från mig imorgon istället : )


XO XO Emmelie

Sjuk

Usch. Nu mår jag inge vidare alltså.  Hostan ger dig inte och näsan rinner. Är även övertygad om att jag har feber Dessutom har jag ingen energi. Jag orkar knappt göra någonting alls. Tror att jag ska krypa i säng snart. Ögonen orkar inte vara öppna längre. Och jag som trodde att jag var på bättrningsvägen. Det kunde jag ju fet glömma.
Förstår inte., nu har jag varit sjuk i över tre veckor. Och jag som är en väldigt frisk person i vanliga fall..
Haha! Förstår ni hur synd jag tycker om mig själv!? Sitter här och klagar likosm.

Idag tänkte jag egentligen inte blogga någotnting alls. Jag och pappa har haft engelska dag. Haha. Det innebar att vi bara fick prata engelska hela dagen. Tro mig, ni vill inte att jag ska blogga på engelska. Då hade ni dessvärre inte förstått så himla mycket. Hehe., hur som helst. jag och pappa avslutade den engelska dagen ungefär klockan 18.00 typ. Haha. vilka töntar vi är va..:)

Hur som helst. Nu blir det en dusch sen typ suss eller något.





Så likt mig som det kan bli just nu



Denice

Sweeeeeeeeeeeeeet dreaaams!

Hej kära läsare.
Jag har precis kommit ut ur duschen, andra gången inom loppet av fem timmar. När jag duschade första gången var tanken att jag skulle göra mig i ordning för sängen men sen pratade jag med julia och vipps så befann jag mig hemma hos henne. Hennes bror hade lite folk hemma så jag träffade ett par välkända ansikten. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade och så. Det var rätt trist men eftersom min kväll innan dess mest bestod av plugg så var det skönt att komma ut och göra någonting. Jag hade dock en bad hair day, bad makeup day och bad clothes day. Jag menar. Jag fixade mig, från helt osminkad och blött hår till redo att gå utanför dörren på 15 min. Jag vet att Emmelie inte tror mig men det är sant. Blev lite chockad själv måste jag säga. Kanske därför jag kände mig så ugly.. Jaja.. Nu ska jag hoppa i säng. Känns som om jag inte sovit ut på år och dar.  För först gången på riktigt länge ska jag stänga av både mobilen och hemtelefonen. Inget ska få störa min nattsömn.

Nu är det dags. Sweeeeeeeeeeeeeet dreaaams!

Denice

HAHA.

Haha skulle gå in på våran blogg, så råkade jag bara skriva denice så tröck jag enter och då kom de automatiskt upp på denice på google. Tycker ni kan prova söka på namnet denice på google så får ni upp en bild på en tjej som helt klart skulle kunna vara nisse. För det vet jag :) Usch, dock ett skämt.

nån hundralapp fattigare igen

ja idag har jag shoppat lite smink kan ni fatta? Eller jag köpte rouge från isadora ,någon ny  fondation från isadora, rougeborste och knästrumpor eftersom att jag är inne i min tygskor period nu, så är det alltid bra med såna. För hur snyggt är det med tex vita strumpor i svarta tygskor, skit fult. 

Nu vill jag bara tvinga er till att lyssna på denna låt. Hörde den för första ggn i morse på rix fm. Måns Zelmerlöw som sjunger sin hope and glory, fast i ballad verision. Verkligen mycket bättre och jätte fint, haha oh no jag låter som en romantiker. Någon gång ska man vara det också..






Nu ska jag hem och duscha, sen fixa mig för det har jag inte gjort på hela veckan så känner att det behövs. Och nu längtar jag tills mitt hjärta kommer hem så jag får träffa han en snabbis, innan han åker till turkiet inatt. 

XOXO Emmelie

här kommer mer

här kommer mer bilder från halkan som jag missade tidigare


Tror ni kan räkna ut vilken av dom jag 
körde, älsklings färg + lycko nr. 

här fick vi prova hur man ska göra om man slår runt med bilen, haha så jävla kul de såg ut.
Plus att det gjorde skit ont i huvudet att hänga upp och ner.


// Emmelie


Lite mer bilder från kungsör

Vi gjorde faktiskt lite annat där borta, vi var ute och åt 2 dagar. Ena dagen pizza och dagen efter blev det kina mat. Jag köpte förrätt varmrätt och efterrätt, gissa vad jag åt åt, jo förrätten sen orkade jag inte varmrätten så vi tog med oss maten haha.


det var lite små mysigt

// Emmelie

Tiden i Kungsör

Hello! 
Nu är jag hemma igen, så skönt. Tänkte att jag skulle berätta lite smått om gårdagen, då jag var och gjorde halkbanan. Jag kan inte förstå hur folk kan säga att det är jätte kul att göra det, för jätte kul var det verkligen inte. Det ända som var kul var att man satt ensam i bilen ingen var där för att säga hur man fick och inte fick göra. Läraren är lite sådär små surig eller vad jag ska säga. Men jag fick ju in mix megapol där i bilen, perfekt tänkte jag haha. Så varje ggn jag närma mig han så stänge jag av annars var de disco i min bil kan jag säga. Älskade även bilen, tror jag ska tjata lite på pappa. Tror han kan ge med sig till slut ;) 

Senare på kvällen så gick jag Becca, kim och tom till konsum för då skulle tom bjuda oss på paj med vaniljsås. Mycket gott må jag säga, åt dock lite för mycket så jag blev proppmätt. Måste varna alla att det kan ha skett en del förändringar med min kropp, jag kan ha gått upp i vikt haha, jag och becca har käkat som fasen alltså. 


den här bjuder jag på , jag var tvungen. hade tråkigt 
när jag vänta på min tur ;)


// XO XO Emmelie

Fabijan





















För er som inte visste det så är jag hemligt förälskad i Fabijan. Han är en egen mapp på min dator som innehåller flera tusentals bilder på honom. Tänkte bjuda på ett par stycket extra sötis bilder på min lilla guldpojke.


D

Jobb och hosta = misslyckat

Godkväll!

Jag kom precis hem från jobbet, super skönt med en tidig kväll för en gång skull. Det var precis vad jag behövde. Däremot tror jag inte riktigt att jag är tillräckligt kry för att jobba. Jag fick en lätt hostattack idag precis när vi fat-serverade. Jag började hosta redan innan jag kom fram med maten till gästerna och det är ju inge vidare trevligt att hosta rakt i maten så jag försökte desperat vrida mig så långt ifrån fatet som möjligt. Väl framme vid bordet gav jag första gästen mat. Jag kännde mer och mer hur det börjar klia i halsen och hur hostan vällde fram. Ju mer jag försökte hålla det inne desto mer tårögd blev jag. Jag hann servera en person till innan jag gjort ett x antal kvälningsljud och tillslut sprang jag däridfrån röd som en tomat i ansiktet. Stackars mina gäster alltså. Eftersom min talförmåga inte fungerade så bra just då lämnade jag dessutom bordet utan ett ljud, ja inte mer än kvälningsljuden då, vill säga. Usch haha! Till min lättnad mötte jag Jennilee halvägs in till köket. Jag slängde över fatet till henne och klämmde ur mig att hon skulle servera klart. Jag fortsatte in till köket där jag äntligen kunnde hosta ut, dricka vatten osv.. När jag väl kännde mig lite bättre letade jag upp Jennilee och när jag frågade hur det gick svarade hon att gästerna inte förstog någonting. De hade bara frågat lite oroligt hur Jennilee hade mått.  Alltså hade de inte alls lagt märke till att de var en annan servitris som kom med deras mat. Lite roligt, de trodde att jag desperat sprang därifrån för att sedan komma tillbaka en halv minut senare. Glad och allert som om inget hade hänt. Haha..
Jaja,, det gick ju tillslut bra ändå.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen,. sedan blir det plugg. Måste göra klart projektarbetet. Ska ju tametusan vara inlämmnat imorgon.. Kört..


Godnatt och puss på er
Denice





Förresten!.. hur blir det med norrland, måste bestämma mig tills på söndag. Är du säker på att du inte kan semlan?

Godnatt

Jag ska hoppa i säng nu. Är gaaalet trött! Hoppas ni sover super gott i natt. Det ska jag göra :).




Sweet dreams

D

Rekord tidig middag idag.

Rekord tidig middag idag. Jag har precis ätit klart och jag kan ärligt talat inte komma ihåg sist vi käkade innan klockan fem. Jag kommer förmodligen bli hungrig igen när klockan blir lite mer men det gör inget..
Idag har jag fått min studentmössa. Jag blev så besviken. Jag är övertygad om att den är felbeställd, vet ni vad det står på den?  Denice  (Diamanten) 2009  Precis så.. Visst måste den vara fel tryckt!? Knappast att jag bara skrev Denice. Hallå? Denice Lundmark kunde det åtminstone stå. Blir ju galet tomt annars. Måste kolla upp vad som står på beställningen.. 

Nu ska jag kila iväg till stallet och passa på att rida medans solen fortfarande lyser.. undra om jag hinner det.. :)

Denice

RING!

Förresten jag blir ju inte ledsen om ni smsar mig eller ringer så jag får någon att prata med, för jag har nämligen ingen som varken ringer eller smsar :)

Nisse ring när din pappa kommer hem !

// Emmelie

Måste plugga

Jag måste plugga också, alltså skolarbete måste lägga mig i sängen sen med datorn på magen för att skriva ett långt långt arbete. Varför passar jag inte på när jag är långt bort från allt och alla, där jag absolut inte har någonting att göra.

Förresten idag när jag körde på motorvägen så såg jag En annan del av Köping skylten haha dom är så roliga.

Förresten så bilen jag kör här är den skönaste bilen jag kört i hela mitt liv, en likadan bilis som nisses pappis har. Volvo V50. Helt sjukt bra, den kommer jag köra upp med också höhö.



En sån bilis kör jag fast mörkgrå. Vill att min pappa också ska ha en volvo.

Men hade bra alla nu, nu ska jag kolla runt lite på face, prata med någon på msn och sen gå för att napa lite.

Hörs kanske imorgon // Emmelie

Jag vill hem

Hello!

haha såg Denice lilla Ps till mig där och ja du nisse du vill endast att jag ska klara det så att vi kommer kunna åka till ikea och shoppa kläder var och varannan dag, för det vet vi ju båda att det kommer vi.

Nej men jag är alltså fortfarande absolut inte pigg någonting, däremot så har jag verkligen en bra trafiklärare här. En tjej i 40 års åldern, hon är som mig alltså borde alla försåt vad jag menar. Ja hon pratar mycket mycket, vi pratar, lyssnar på musik och samtidigt lär hon mig verkligen skit mycket. Hon säger hela tiden att jag är så duktig, bra placering, bra med speglarna, bra planering, bra med farten, bra koll bla bla. Men hon ger även kritik fast på ett bra sätt, och så fort hon märker att det är vissa saker som inte riktigt sitter helt, så nöter hon in det så att det riktigt sitter sen. Jag har alltså lärt mig här av henne på 3 dagar mer än alla mina 8 lektioner (dubbla) i enköping.

Så att körningen är inga problem så det var det inte igår heller, jag var bara så okoncentrerad, trött och sur.
Vilket jag fortfarande är jag har kört bil i 5 timmar idag och är verkligen helt slut. Måste plugga teori äta och sen sova, imorgon får jag lite sovmorgon till 7 ungefär istället för halv 7. Kl 8 ska jag göra 2 lektioner sen åker vi till eskilstuna och kör halkbanan, efter det ska jag direkt gå och sola här i kungsör har bokat tid kl 15:40. Sola även igår så jag hoppas på att se lite fräsh ut när jag kommer tillbaka..

// Emmelie


Eltejp vs. tapetseringstejp

Godmorgon!

Första lektionen är avklarad och jag är dö trött. Sov fyra timmar i natt. Jag hade så sjukt svårt att somna ikväll vilket var mindre bra. Nu ska jag göra lite psykologi och om en timme ska jag möta Julia. Vi ska jobba med projektet.. Suger. Alldra helst hade jag åkt hem och sussat. Min nästa lektion börjar ju inte förens klockan 3. Men men..
 
Vet ni?.. Jag ramlade idag när jag cyklade till skolan. Skrapade upp mina strumpbyxor inklusive mitt ben. Jag vet inte.. trodde jag var för gammal för att ramla med cykeln men tydligen inte. Dessutom måste det sett roligt ut. Jag hann liksom inte mer än att sätta mig på sadeln, ena foten på trampan. Och sen vipps rakt ner åt sidan. Anledningen till fallet berodde på att min klacksko fastnade i trampan. Eftersom foten satt fast kunde jag inte ta emot med benet. Utan alltså föll rakt ner på den hårda asfalten. Kul att vi inte äger nått plåster hemma också. Jag sa ju att jag är för stor för att ramla. Jag fick tejpa benet med eltejp. Jag valde mellan eltejp och tapetseringstejp.
Jag försöker undvika solen eftersom den lyser igenom strumpbyxkorna och då syns tejpen väldigt lätt. Fast nu spelar det ju iof inte så stor roll., Jag har ju redan erkänt att jag har tejp på benet.
Jaja..
Dags att komma igång med pluggandet.
Hörs lite senare.


Denice


Godkväll

Jag har precis kommit hem från jobbet. Jag ska upp om 5 timmar så blir ett kort inlägg för sen ska jag sussa.
Det var som vanligt kul på jobbet. Jag var lite rädd att de skulle pratas allt för mycket om helgens spektakel men de sp, sas var bara roliga saker. Däremot fick jag reda på att vi ska ha personalfest samma dag som vi har vår studentbal. Hur går det ihop!? Klart jag inte missar balen. Once in a lifetime liksom men ändå kan jag inte låta bli att känna mig ledsen över att jag missar personalfesten. Tror att jag ska försöka kombinera båda delarna. Först balen och sedan iväg till jobbet. Jag menar.. de pratas fortfarande om allt som hände på förra årets personalfest och jaa, jag vet inte. Känns liksom som  att jag inte vill missa den. Dock kan jag inte låta bli att bli arg på mig själv. Jag pratar ju om balen för guds skull! Studentbalen! Min studentbal! Hur kan jag ens jämföra personalfesten mot studentbalen!?  Men ändå.. vill ju inte missa något av dem. Hm. Tror jag lyssnar på Fridas råd., att åka från balen när den börjar avta. Ta med omyte och dra till personalfesten lite senare. Hm.. får se.. 

Jag har ju inte ens börjat letat balklännig ännu. Dessutom måste jag prata med Marlen ifall hon fortfarande kan fixa frillan. Börjar bli dags nu. Julia köpte ju baliljetten åt mig idag..




Ps. Till Emmelie.. Klart du fixar körkortet. Det vet jag att du gör. Det måste du göra.  Inte bara för din egen skull utan för mina örons skull. :) Dessutom är jag övertygad om att du klarar både uppkörningen och teorin galant!



Sweet dreams

Denice

En tisdag och har inget att göra!

Hej jag är tillbaka på biblioteket, här sitter jag med min dator, mina hörlurar och en bok. Det här är en dag där jag känner mig rätt så trött på livet måste jag säga. vad gör jag här? i en liten håla som heter kungsör? Jag stör mig på sättet dom pratar, på att dagarna går så otroligt långsamt och att teorin går åt helvete. Helt seriöst vad hade jag tänkt mig, att jag ska kunna ha körkort? jag kommer aldrig klara varken teorin eller uppkörningen. Visst jag kan köra bil och på bara 2 dagar har jag gjort jätte mycket, jag är den som kommit längst av alla på kursen men idag var jag jäkligt omotiverad och det kändes inte bra, min lärare som jag har frågade efter bara en halv timme om jag var ofokuserad, mitt svar var ja!

Jag har ett jäkligt stort arbete som ska vara inlämnat imorgon och jag tänkte sätta igång nu men hur ska jag kunna göra någonting undrar jag då?

Det är egentligen mysigt att bara sitta här, det är jätte lugnt och skönt. Sånt här skulle jag behöva göra hemma om det inte vore för att bibblan låg i våran skola, vilket gör att de inte blir lika speciellt.

Jag önskar att jag hade gått ut skolan nu till sommaren då hade jag åkt upp till min moster i ca 1 år och jobbar eller nått.

Allt det jag skriver nu kommer ju säkert låta annorlunda imorgon, missförstå mig inte men igår saknade jag alla mina bröder, pappa, denice, wiggo och marlene, firat. Idag saknar jag ingen..

Jag ska stänga av mina mobiler, gå iväg och sola för det ska ju tydligen finnas nått sketet litet solarium här någonstans iallfall. Sen ska jag gå runt lite här, men först ska jag börja komma igång med mitt arbete.

Min mamma har inte ens märkt att jag har åkt bort, jag var där i löradag när jag kom dit sov hos och på morgonen eller snarare förmiddagen sov hon, eller åtminstonde kolla på tv. Hon har alltså glömt att jag åkt bort för att ta mitt körkort till kungsör som ligger 12 mil ifrån bålsta, jag har bara sagt det till henne varenda ggn vi träffats i över en månadstid och senast i fredags. Men inget samtal eller sms från henne där hon frågat hur det går. Det är åsa i ett nötskal.

Om jag får mitt körkort nästa vecka så har jag iallfall klarat det utan att någon hoppas eller trott att jag ska fixa det, utan någon som helst peppning inte ens från mina föräldrar. Eller jo från pappa, han har verkligen peppat mig, men han har åkt på jobb nu så jag kommer inte höra mycket från han.

Men hade så bra alla ni där hemma!




// Emmelie


Plugg plugg och plugg

Gud vad jag är trött på att plugga. Jag har psykologi redovisning imorgon och det suger för jag har inte ens skrivit klart redovisningen. Jag ska prata om anorexia så det är inte så svårt ämne men ändå. Jag är liksom inte sugen på att plugga. Dessutom måste jag förbi vivo och köpa hårspray så snart som möjligt. Jag hade en halvfull flaska i lördags men den låg i väskan utan lock och vipps var flaskan helt tom.., och min väska full med hårspray.
Hur som helst. Ikväll ska jag jobba. Jag både längtar och fruktar det lite. Får se hur det blir när jag väl är där. Julia ska också jobba så det är ju alltid roligt.
 
Nu ska jag plugga vidare så kanske vi hörs senare.


Förresten.. Jag såg nys One tree hill avsnittet igår. Det var så frustrerande. Jag vill bara ta tag i Peyton och skaka henne hårt, banka in lite vett i skallen.



Denice


Hej på er

Hej!
Jag sitter och kollar på kläder på internet. Åh vilket shop-sug jag har alltså. Vet inte när jag var inne i stan och shoppade sist. På senaste tiden har jag beställt kläder istället för att butiksshoppa och okej, visst är det riktigit skönt att bara köpa massa grejjer utan att man ens behöver lämna dörren men ändå. Det är ju något med att gå från affär till affär, pröva plagg efter plagg. Hm.. jag saknar det måste jag säga. Nu väntar jag på två till beställingar sedan får det vara nog. Här med sköts shoppandet i butiker hedan efter.
Ett par svarta skor, ett par glansiga tights, en längre vit t-shirt och en jacka är precis vad jag skulle behöva just nu. Just ja,. en ny väska också. Sen är jag hysat nöjd., åtminstonet för ett framöver.

Jag tror dessutom att jag ska börja tänka mer på hur jag spenderar mina pengar. Det går så mycket pengar på onödigt skit helt enkelt. Nu är de slut med det. Jag ska även börja lägga undan halva min lön till sommaren. Dags att börja spara så jag har något att leva på i sommar.

Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter se på 27 dresses som går lite senare ikväll på kanal plus. Nice.. Är galet chokladsugen också. Får se om jag hittar nått gått i kylen eller något.

Imorgon är vi lediga, vår lekton är inställd och det är toppen eftersom jag fortfarande inte känner mig frisk.

Hoppas er vecka började great.  Denice





Blir ett jäkligt snabbt inlägg!

Hej allihopa. Nu sitter jag på ett bibiolitek eller hur det stavas som ligger precis tvärsöver gatan mot körskolan. Alltså jag dör, det är dött i denna lilla håla, ni som påstrå att bålsta är landet åk hit, Vi är storstad mot det här.. Som tur är läste jag på en lapp att dom hade trådlöst internet här åh tack gud! Imorgon har jag bara 2 körlektioner, så under dagen kommer jag nog sitta en hel del här för att plugga skolarbete, faktiskt väldigt mysigt att bara sitta här. Hela natten låg jag i feber och är fortfarande sjuk men jag tror det går åt rätt håll.


Jag ska försöka lägga in någon bild imorgon så ni får se hur hemskt vi har det, vi bor på ett skit äckligt ställe. Vad skulle jag göra utan becca här? Nu måste jag verkligen gå, för hon skicka sms för typ 5 minuter sen och sa att maten var klar, vi ska äta pommes och korv.

Usch känns som om det var flera dagar sen jag var hemma.

Vet att jag har sagt att jag saknar min babe till han en gång på sms en gång på face en gång till pappa och en gång till denice, men jag överdriver inte det är verkligen ensamt här.. Saknar faktiskt nisse också, när jag tänker efter var det sjukt länge sen jag träffa henne! Vi ses nästa helg OKEJ!! Miss you best friend:)

Hejdå alla glada och snälla håll tummarna för att det här ska gå vägen :)

XOXO EMMELIE

jaaavisst

Nyduschad och fräsch. Det sakans bara en frisk kropp och ett niceare öga så skulle allt vara toppen.



Slänger upp två bilder från igår som jag lovat..





Denice

Haha




Sjuk på en söndag

Hej på er!

Ja ni läste rätt, fan jag har gått och blivit sjuk. Ligger i feber, är otroligt snorig med ont i halsen. Detta kom otroligt opassligt, med tankte på att jag ska åka bort om 1 timmer och 40 minuter. Har ätit alvedon, druckit massa te, ätit apelsin och användt nässpray. Om någon har nå bra tips på hur man kan få bort en förkylning väldigt fort så snälla säg det. Jag står inte ut, min pojkvän ville knappt vara i närheten av mig för att han är rädd för att bli sjuk. Och det känns ju kul när man inte ska ses på ganska länge. Men det han inte förstår är att han redan är smittad om han nu får de, knäppisen.

Men så ja, när vi kommer fram så blir de bara att lämna av grejerna, gå och handla och så kommer jag faktiskt bara ta det väldigt lugnt ikväll, ihopp om att känna mig väldigt mycket bättre imorgon, då vi ska upp 6:30 typ.

Måste även försöka plugga under den här veckan, har ett stort arbete som ska vara inne på onsdag.

Om det finns trådlöst internet där borta, vilket jag verkligen hoppas på så hör ni från mig lite senare ikväll. Förmodligen med bilder på hur vi ska behöva bo den här veckan ;)

Later // Emmelie


Söndag

Så blev det söndag helt plötsligt.

Jag sitter hemma hos mamma och har precis käkat frukost. Jag är fortfarande dö trött så får se om jag går och sussar ett tag till lite senare. Jag kom till mamma runt 10  i morse. Kvart över 9 tåget från bro. Usch alltså. I bro sov jag ganska precis i en timme. Vi gick nämligen och la oss klockan 7., och eftersom vi var fyra stycken i en väldigt för liten säng gick det mindre bra.

Hur som helst. Vill ni veta vad jag gjorde igår?

Kvällen började med att jag, Jennilee, Gabbe och Alan tar 18:10 tåget till Kungsängen. Vi traskade till någon skola för att de på en film som en jobbar kompis har gjort. Filmen var mycket bättre än vad jag väntat mig, trots att det fuckade sig så vi inte kunde se slutet på filmen.  Det var väldigt synd faktiskt!
Efter filmen drog vi till nån krog och drack lite. Jag hostade så mycket så i början blev det mest vatten för min del men efter ett tag så släppte det.
Efter en stund kom Nico och Mika förbi och ännu efter ett tag kilade vi över till Sportbaren. Det var riktigt roligt måste jag säga.. och när de stängde åkte vi hem till Nico i bro och fortsatte där. Förstår inte hur jag orkade vara vaken så sent men tiden fördrevs tydligen väldigt fort.
Vi duschade min väska och underhöll oss på alla möjliga sätt.

Förresten.. till er som undrar så blev det bra med ögat. Eller det ser fortfarande förjävligt ut men det gick att sminka över förvånansvärt bra.



Jag återkommer lite senare med bilderna.


Have a nice day


Denice

en dag i stor staden då, vi är bönder

Godkväll alla glada. Har varit i stan idag med bea som sagt, och vad köpte jag ? Jo jag köpte en jacka, mina mq skor LOVE, 2 längre linnen i grått och vitt, 2 par tights likadana som mina svarta med dragkedja. Bara det att det är 3 hål i mina så jag köpte nya likadana och ett par sådana fast i mörkblått, sen köpte jag ett par svarta trosor också. Så ja det känns bra, nu är jag hos bea och vi ska fixa oss nu, för sen ska vi till lina i klassen hon har liksom folk hos sig.. Vad ska jag ha på mig? Jo svarta tights, svart långt linne, nya grå inne jackan , men den nya beiga jackan utanpå tillsammans med mina jävligt heta skor. Jag kommer lätt vara snyggast, och kanske bea kommer på andra plats med likadana tights och ett likadant linne som jag köpte fast i vitt och med hennes nya löshår.. Som JAG har fixat kul..

Vi satt och kollade på gamla bilder alltså jag dör skratta så jag nästan kissa på mig, här får ni en bild på bea som emo : ) lägg märke till tavlan i bakgrunden HAHA.

     

Förresten är jag sur på min pojkvän bara så alla vet speciellt du :) Okänsligaste i hela världen :) Ses om 3 veckor då!!

XO XO Emmelie


Lilla lilla ögis Lilla lilla horkatt

Vet ni vad min kära guldkisse har gjort?
Jag är helt galet arg alltså! Min söta älskade kissemiss har rivit mig precis under ögat. Ja jävlar vad jag blev chockad när jag gick upp och kollade mig i spegeln imorse. Rött och svullet. Är osäker på om jag blir tvingen att ställa in kvällens planer. Jag ser ju för fan förjävlig ut.


Detta lilla monster orsakade det som kommer att visas på nästa bild. Bilden är suddig så man ser inte så mycket men ja..








Mirakelsmink kanske komma till undsättning. Får se hur det blir.



/ D

Fabulous me


Hejdå!!

Hejdå allihopa vi valde att åka en dag tidigare till köping. Så nu är jag snart påväg: )

HAHA skoja :D så jävla skön jag är.. Nej men jag och Bea ska åka till stan nu, och om skorna finns i min stl så ja, jag kommer köpa dom svarta skorna på MQ. Tänkte även införskaffa mig en jacka från hm och ett långt vitt och svart linne. Vi får se hur långt pengarna räcker haha.

Men hade så bra allihopa, och förlåt denice att jag inte ringt men skicka ett sms när du är vaken så ringer jag upp dig :)

Later // Emmelie

För jag kan inte sova!

Jag somnade inte förens kl fyra igår och nu vaknade jag aldeles nyss och kan inte sova längre.. Hostatack ab säger jag bara. För jag kan inte sova och det är så jävla synd om mig.


D


...

Hoppas att alla förstod att jag skoja när jag skrev att det kommer bli skönt att vara borta från min baby i 3 veckor, kommer ju självklart att sakna han hur mycket som helst!! Fick liksom lite dåligt samvete nu, vill inte att han ska tro att jag försöker spela "cool" inför er som läser liksom haha ; ) För det är jag inte kan jag lova, jag är en riktigt liten pussgris mot han.. LOVE


Nu ska jag bara ligga och se på tv, sen ska jag poppa popcorn och umgås med min faris, då blir han glad tror jag haha..

XO XO Emmelie


Äntligen!!

Nu har äntligen mitt första hm paket kommit, där hade jag beställt en grå jacka, en väska och en leopardscarf. Vet inte när jag kommer använda scarfen men haha. Väskan gilla jag jätte mycket, jackan också så de har jag haft idag : )
Ni kommer få bild längre ner..

Åkte med pappa till arlanda för att hämta en bekant till han, sen när vi kom till bålsta åkte jag och pappa för att träffa fisen men han var så himla arg så vi stanna inte så länge. Så nu ligger jag i sängen och väntar på mat, jag är jätte hungrig.

Förresten har jag gått och fått ont i halsen igen faaan, knaprar massor av halstabletter nu i hopp om att bli bra när jag och beccis drar på söndag ;)

Imorgon ska jag börja packa och leta fram mitt förarbevis det får jag inte glömma, alltså jag tänkte att det var imorgon jag åker eftersom vi var lediga så tänkte jag att det var lördag hehe. Så om inte Firat ska ut med hans grabbar, så himla töntiiigt :) Så ska jag nog ialflall vara med han tror jag om han vill de, fast tror inte han har så mycket att välja på för efter imorgon kommer vi inte ses på 3 veckor. Det kommer verkligen bli så himla skönt : )

Nu ska jag äta äta äta.. 

här är min nya jacka finis va? min väska syns inte men den är också fin.. Ursäkta röran förresten :D



Later // Emmelie

Godmorgon!

Idag är vi lediga, mycket skönt : ) tänkte att jag skulle sova ut idag men jag har varit vaken sen kvart i 9 ingen hitt. Upptäckte igår när jag kom till hjärtis att jag glömt min mobil hemma, vilken panik jag hade de kändes helt tomt utan mobil. Så pappa kom och lämna den vid 10 någon gång i morse. Igår kväll började jag kolla på en film White noise 2, den var rätt så läskig så såg inte klart den plus jag var trött också. Men nu ska jag iallafall se klart den medans hjärtis sitter vid sin dator som vanligt, för han är så himla töntiiiig :)

Tänker fortfarande på mina skor, men de lutar åt  att jag inte köper dom. Isåfall i slutet av månden om dom finns kvar då. Måste lära mig att spara pengar mina pengis.. Nu ska jag faktiskt först göra teori, sen se film. Har med min bärbara, väldigt skönt då slipper jag ha tråkigt när jag ligger ensam i sängen :D




Later // Emmelie

Sweeeeeet dreeeaams honeybee's

 


Godnatt kära vänner. Det är bara jag och kisse hemma så jag ska tvinga honom att mysa med mig hela natten.,, annars blir jag ledsen.  Godnatt somsagt..

Denice

Jag lever

Okej. Jo, jag lever!

Dock är jag är sjuk. Jätte förkyl och huvudverk. När jag vaknar på morgonen är min röst dessutom ur funktion. Helt sjukt hes. Jajaa., nu är det slutklagat.  Haha okej, jag ångrade mig. Lite mer klagande.. Mitt pekfinger är svullet. Det gör inte ont men det är svullet och rött. Inte finis..

Idag var jag förbi Julia och pluggade tillsammans med henne. Projektarbetet ska ju in snart så vi har lite smått brottom. Blir nog plugg större delen av helgen., tyvärr.. 
Precis innan jag skulle hem från Julia börjar hon laga mat. Spagetti och köttfärsås. Haha. Vill ni veta?.. Hon väger upp spagettin i en våg. Först trodde jag att det var för att hon typ skulle räkna kalorier eller nått men så var det inte. Hon vill helt enkelt bara veta hur mycket spagetti hon behöver. 100 gram är tydligen lagom. Hahaha. Svar ja., jag hånar henne för det.


Jaja hur som helst.. Jag sitter och väntar på att mamma ska komma och lämna mat til mig. Pappa är inte hemma och jag orkar inte laga mat själv. Dock börjar jag bli lite hungig så hoppas att hon kommer snart.


Nu får det vara nog. Hörs lite senare eller imorgon vettja..
Puss på er
Denice

Godkväll

Hallå! nu har jag sovit en stund eller nästan 3 timmar faktiskt, ni förstår inte hur slut man blir av att vara i skolan 10 timmar och inte äta riktig mat, bara mackor och äpplen i 2 dagar. Så det var skönt måste jag säga .. Snart ska jag äta mat pommes och lövbiff mums säger jag. Ska faktiskt nu lämna min dator, sätta mig vid pappas och plugga teori. Det är inte lång tid kvar nu och jag är så himla nervös varje dag. Tvivlar på att jag kommer klara det, har varit helt säker på det förut men nu när jag börjar närma mig så börjar jag bli tveksam. Jag behöver bli peppad tror jag och det finns det ingen som gör riktigt hehe.

Så nu ska vi föra över pengarna till teorin, uppkörningen och kursen. Mina pengar kommer ta slut, nästan iallafall :(

Plus att jag vill ju ha skorna som jag visa i det förra inlägget alltså åh vad jag vill ha dom!!!

Här kan ni få en annan bild på dom, med mina andra skor som jag köpte igår i bakgrunden hehe.



hahah nästan en exakt likadan bild men men;)


Nu plugga teori, sen ikväll ska jag träffa värsta killen!


XO XO Emmelie


pengar pengar pengar

aa idag slutade vi ungefär 10:10 men jag stannade kvar och gjorde ett prov i skolan, så kom pappa och hämta mig vid 11. Då åkte vi till jakobsbergscentrum jag bytte mina solglasögon som jag upptäckte att var trasiga och dom är helt oanvända, så köpte jag ett par nya tights för alla mina tights har det gått hål i någonstans fattar inte var jag har gjort.

Så sen sprang jag runt där lite grann, blir galen nu när man inte har pengar då hittar man massa saker som man vill ha, hittade tex en lila kavaj skit snygg och den satt perfekt så det får nog bli en senare investering. Sen hittade jag lite blusar och sånt, såg även en jätte fin bikini på hm, den var turkos med ett hjärta mellan bysten den var jätte gollig. Men hur som helst jag köpte ju inget av alla jag hitta. Men hm har nog aldrig haft så fina kläder som nu, det finns verkligen massor av fina sommarkläder. Jag vill fan ha sommar nu nu nu, ett bra tecken är ju att våren verkar vara på G.

Jag körde hem sen, duktig jag är va?
Men nu ska ni få se vad jag hitta på MQ alltså jag tror fan jag dör, jag och skor aja det kan inte hjälpas. Finns inte ord som kan förklara hur mycket jag vill ha dom här skorna, dom ska bli mina !!




Förresten köpte jag ett par vita tygskor igår också, som sprack i tyget där bak men jag älskar dom så jag behöll dom ändå!

// Emmelie


Lång helg

Hello! Är det bara jag som undrar var denice tagit vägen? hon har varit som ett spöke dom senaste dagarna har inte sett henne  sen i tisdags. Hm förresten så klarar jag inte det här med bloggandet själv så ryck upp dig nu bissin!

Nu är ju då teatern slut, nu kan ridån gå ner för alltid haha. Det har varit jätte roligt att göra teater en hel vecka, sminkningen innan allt skratt i logerna (eller hur det stavas) Men det är skönt att det är över ändå tycker jag.

Nu får ni yttligare lite bilder från teatern :)

           



Det var det, hoppas att ni får en trevlig fest ikväll alla 2or : )
XO XO Emmelie

utvilad

Hej alla vänner små! Nu ligger jag i sängen och ska åka till skolan om ca 20 minuter, med tanke på att vi har teater så sminkar jag och fixar mig där.

Måste säga att jag sovit riktigt bra inatt, har vaknat flera ggr under morgonen och kollat på kl då har de  hela tiden varit typ 2 timmar, sen 1 timme sen 45 minuter kvar att sova och sen vakna jag kl 8 och har legat vaken.
Så det blir att sova hemma ikväll också känner att jag behöver få sova riktigt bra några nätter. Men nu måste jag upp och käka  frukost.




Förresten ska min broris jobba på min skola idag så då ska jag säga hej till lilla han!



Ha en trevlig dag på skolan/jobbet : )
Later // Emmelie


'

Oj, besöktsrekord.


HAHAH

· Emmelie säger:

vem vet han kanske har varit i gympa salen och luktat mellan bena på din jeans också

Nissis | säger:

hahahaha

Nissis | säger:

men usch emmmelie

· Emmelie säger:

: )

· Emmelie säger:

vet ju aldrig




Var bara tvungen


Jack the ripper

Ja alltså vi har ju teater i veckan, och jag är som sagt skit trött idag. Fy fasen kan somna precis när som helst, nu måste jag få skriva av mig lite om alla mina tankar kring det här med teatern. Såhär är det att de är en ny teater lärare på skolan för i år Anna hon är jätte snäll och säkert jätte duktig. Men alla andra år som 2orna har gjort sin teater så har det inte varit riktigt på samma sätt, och det blir ju självklart svårt för henne att veta. Ja våran teater suger om jag får säga de själv och det är faktiskt synd om henne, för hon har säkert lagt ner massor av tid på det här. Felet hon gjorde var att inte fråga oss vad vi tyckte eller hur vi ville ha våran teater vad de skulle handla om osv. Förra året som var time after time, var faktiskt riktigt bra då var det mycket sång och dans och verkligen alla fick chansen att vara med i teatern och säga saker. Det är ju dans och sång som faktikst är roligt, tycker jag iallfall. Så jag tror bara inte riktigt att hon förstått hur de var vi egentligen ville ha de, så de är inte hennes fel absolut inte. Vet inte ens om det är hon som satt ihop den men de har jag hört iallafall.

Iallafall vi ville ju lätta upp stämmningen lite idag på scenen, så utan att lärarna visste de så gick vi upp till dom som hade hand om ljud och ljus och sa att dom skulle sätta igång kung för en dag med magnus uggla på jävligt högvolym och discoljus när alla applodera, vilket dom gjorde. haha det var fan kul så alla blev skit glada och sjöng och dansa på scen. Men lärarna blev galna, men de var det värt : )


Här får ni lite bilder från idag, ska se till att ta imorgon också!

Här var det sminkning på G

      

Haha jag skulle inte varit med men det
var den ända bild jag hade på dom satt;) 


Helt klart snygg hahah.



Vilken sjuk bild haha



Daniella och beccis



Här har ni alla glada! Ses imorgon kl 9 ..

XO XO EMM


Fler inlägg igen

Hej det blir snabb bloggning idag, jag är skit trött men såg att de måste uppdateras lite från min sida. Ja i fredags som sagt haha nästan en vecka sen ska ni få bilder från nu.

Jag tänker sluta skicka bilder till alla, dom kommer från och med nu alltid hamna i bloggen så kolla här om ni varit en kväll med mig och kameran ;)

Så alltså lite från i fredags.

              


det var kul att få vara med killarna de var länge sen och jag sakna dom :D

// EMM

Stämmer inte, pappa drev bara :)

Det var lagom shysst mamma och pappa!!

Okej,, jag fick precis reda på att mina föräldrar var riktigt hemska när jag var liten. Haha! Pappa erkände precis alla elaka saker de lurade i mig och Jennilee när vi var barn.
Blandannat sa de att glassbilen bara lät sin melodi, (dudurrrurururuuduruuuruuurruuuudududuruuuuuuuu typ) när den hade slut på glass. Det ledde till att vi aldrig, när vi var små, tjatade på att de skulle köpa glass till oss.
 Sedan la även mamma och pappa fryst majs i våra tablettaskar. På så sätt fick vi för oss att godis inte alls är lika sött och gott som det faktiskt är. Okej, det kanske var lite för vårt eget bästa men ändå.. då kunde de väl lika gärna låta bli att köpa godis till oss istället. Desstom sa det, som många andra föräldrar, att ma fick fyrkantiga ögon av att kolla på Tv. Jag vet inte huuur länge jag faktiskt trodde det. Usch så taskigt!  Jag ska aldrig lura mina barn, det ska ni veta!
Hmm.. Det var lagom shysst kära mamma och pappa.

OKEJ, detta stämmer inte, det var bara pappa som drev med mig. Eftersom det inte stämde tog jag bort det men mammsi tyckte att jag skulle lägga in det igen :) 


// Denice

Tisdag

Hej kära vänner!

Idag började jag skolan klockan två så jag sov bra många timmar inatt. Så himla skönt!
Väl i skolan hade jag Information och Layaut till klockna tre. När jag slutat träffade jag Emmelie och jaa. jag vet inte riktigt hur vi fördrev tiden men vipps var klockan 6 och deras teater Jack the ripper började. Jag såg den tillsammans med hennes pappa och Marlen. Teatern var lite luddig måste jag väl faktiskt säga men alla var jätte duktiga. Speciellt Emmelie såklaart!

Nu ska jag äta och därefter pluggaa., prov i morgon.. suuuuuuuuuuck!! Dessutom har jag svinit ont i huvudet, tredje dagen på raken nu., förstår inte vad det är för fel på mig.


/

Arjeplog vs. Bålsa

Okej, ett sista inlägg inann jag hoppar in i duschen..

Jag och Emmelie diskuterar om vi ska åka till norrland under påsk eller ej.
Jag har tänkt på lite för-och nackdelar med resan..


Så fördelarna med resan är:

* Bo på hotel
* Hotelmat, frukost och middag.
* Solarium
* Spa
* Skid och skooter-dagar
* Åka hemifrån
* Träffa släckten samt förmodligen bodensarna.

Nackdelarna med resan är:

* Lång bilresa
* Frysa, vilket man garanterat kommer att göra.
* Åker fel datum. Lovat moster att vara hemma den 9onde och 10onde. Dessutom fyller mamma år den 10onde
* Ingen längre skidtur. Emmelie är inte så in too skidor och inte lika roligt att åka med pappa. Sorry dad..
* Hittar vi inga att umgås med så suger det
* Stannar jag hemma är jag själv hela veckan hos pappa.


7 fördelar och 6 nackdelar. Antar att det lutar sig mot att resan blir av iallafall.. eller?..
hmm, blev ju inte mycket smartare av detta..



XX Denice



Har alla dött eller vart är ni någonstans?

Pinsamt få som läst bloggen idag! Och jag som har bloggat så mycket..

Tänkte bara säga att det är kul att några fortfarande är intresserade av vad som försegår i mitt och Emmelies liv,. antar att resten har gått och dött eller något liknande.  


I can only kiss one ass a day. Today ain't your day..

Okej.. det blir inge springrunda. Jag har galet ont i huvudet och dessutom är jag väldigt trött. Önskar nästan att klockan är 10 så jag kan hoppa i säng någon gång. Jag vill inte napa för då somnar jag garanterat inte ikväll.
Eftersom jag inte ska ut och springa hade det varit mysigt med en promenad men ingen verkar vara så sugen. Smsade Jessica nyss och inte ens hon ville., anledningen till att jag skriver '' inte ens hon''  beror på att hon brukar vara min ''gå-på-promenad-tjej''.  Det är ju fruktansvärt trist att traska själv men ändå, med lite musik i öronen så kanske det faktiskt funkar. Ju mer jag tänker på det desto bättre låter det. Hm..kanske blir så.. Lägger jag mig i sängen så somnar jag iallafall så det alternativet är uteslutet.
Sen skulle det ju vara bra att plugga lite också. Jag har psykologi prov på onsdag och det vore smart att börja plugga nu, eller vad säger ni?.

På onsdag ska vi även se på tvåornas årliga teater. Emmelie säger att den suger men jag tror hon bara är lite negativ egentligen är den nog toppen bra..


//



Jag gjorde ett glädjetjut och hoppade upp och ner ett par gånger

Vet ni ?! Julia ska jobba på Aronsborg på onsdag och fredag. Samma dagar som jag ska jobba denna vecka. Åh, det är toppen alltså!
När hon berättade det för mig blev jag helt exalterad. Jag gjorde ett glädjetjut och hoppade upp och ner ett par gånger. Haha! Julia skrattade mest åt mig men jag tror att hon är mist lite glad som jag är,. det är ju trots allt hon som fått jobbet.
Jag började berätta om vilka som jobbar där, och pratade om massa saker. Vet inte om jag skrämde upp henne mer än vad jag egentligen hjälpte henne men hur som helst är jag övertygad om att hon kommer klara det galant.

Jaja.. idag åt jag lunch hos mormor. Det var trevligt och jag tror hon ttyckte det var roligt med lite sällskap.

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, sen blire nog en joggingrund, om vädret tillåter det. Lite fel ordning men det gör inget..





// Denice


Hi honeybee's

Hi honeybee's

Idag har jag varit och fixat mina naglar, klockan ringde väldigt tidigt. När naglarna var klara åkte jag direkt till stallet. Jag red Julias totto som jag tagit hand om hela helgen. Cappo kallas han, väldigt trevlig häst måste jag säga.

Nu sitter jag och ser på Gossip girl., as bra avsnitt.

Imorgon börjar jag skolan klockan 8. Sen har jag hål från halv 10 till kvart över 12. Jag tänkte ringa mormor och höra om hon är hemma. Gå förbi och säga hej,. det var så himla länge sedan jag träffade henne så det är väl dags nu.


Jaja.. nu är reklamen slut så hörs lite senare.

Förresten.. melodifestivalen söööög....


//

Denice

farligt att få göra vad man vill

Tar igen mina missade inlägg de senaste 2 dagarna.  Jörgen jobbar ju på betsson och gav hjärtis bonuskuponger förut typ, på olika saker som bingo, casino och poker osv. Jag blev ju jäkligt sugen på att få sitta själv och göra allt de där, så igår skapa jag ett eget konto. Och jag tyckte poker var skit kul , alltså jag har ju alltid gillar texas hold em i verkligheten tyckt att de varit roligt och så. Jag har ju också spelar för låstas pengar förut, men så det blir farligt för nu känner jag ett litet sug att sätta in typ en 100 eller nått och spela lite.

Plus att en tjej ringde mig från betsson alldeles nyss, jag trodde hon skulle hjälpa mig. För jag mailade nämligen supporten eller hur det stavas, för att det var en grej som inte funka. Men istället var det som ett polisförhör, jag blev ju nästan lite rädd. Hon frågade om min mail, var jag bodde, och personnr jag kan förstå att dom måste kolla upp sånt där eftersom att jag inte varit 18 så länge. Men istället för att bara
- din adress, säg din mailadress och ditt personnr

Så kunde hon väll låta lite trevlig iallafall. haha jag kände mig typ skyldig till nått. Så nu tjatar jugge på mig om att jag ska maila till dom och säga att hon var otrevlig, men de kan han fetglömma för någon sån energi orkar jag inte lägga ner :)

Förresten vann jag 3 ggr på raken igår på skraplotter på betsson, sen fråga jag om Firat ville skrapa och då försvann all tur såklart! så jag blev pank igen :)

Nu blev det mycket läsa så ni får en liten bild här



XO XO Emmelie


Melodifestivalis.

Hej nu har jag plockat bort allting från mitt golv, de är jäkligt jobbigt måste jag säga för om man fixar sig så lägger jag allt på sängen. Det blir så när man har en stor säng och sen när man ska sova så slänger man allt på golvet. Sen när man vaknar får man panik då bäddar man sängen och så hamnar det lite saker där igen. Ligger lite grejer kvar på golvet men de orkar jag inte ta hand om. Men det ser jäkligt stökigt ut, utav bara några få saker.

Men snart kommer mamma och anders och hämtar mig, då ska jag hjälpa dom att städa och sen plugga lite teori, äta middag och sen se melodifestivalen.

Tänkte bara att ni ska få höra EMD innan ikväll så lyssna nu och tänk posotivt så kanske jag kan vinna lite pengar!!


XO XO Emmelie

Goddag!

Hello alla glada. Hoppas ni hade en trevlig fredag, vi var på rikards de var studentfest och jag var ju otaggad hela dagen liksom. Så kul hade jag inte men de var ju trevligt att träffa alla man känner. Sen åkte jag hem och sov iallafall, nu ligger jag i sängen och tänkte plugga lite teori som jag har sagt att jag ska göra varenda dag och det går bra, jag håller de.. Ikväll ska jag äta hos mamma, dom ska ha gäster och sen ska jag se på melodifestivalen med Marlene och Jörgen. Om EMD vinner så vinner jag 306 kronor, så rösta mina vänner!

Jag måste säga att jag känner mig lite smått smart, jag beställde ju kläder här om dagen som jag la upp i bloggen. Men morgonen efter får jag ett sms och mail från hm där de står att alla medlemar har 10% inte så jätte mycket men det är ju alltid nått. Så jag tar bort hela min senaste beställning och gör om den, och jagtjänar typ 150 spenn på det haha.

Hittade även ett par skor som jag verkligen tyckte var sjukt söta, men känner att jag MÅSTE spara pengar. Nu får det faktiskt vara bra med skor och allt men ibland köper jag ändå.. Men om jag är på hm och dom här skorna finns och dom passar i stl så köper jag dom då i butiken.


Såhär ser dom ut iallfall :)


 


Vill även ha dom i den här färgen.


Nu blir det plugga teori, sen en film kanske sussa en stund och sen kommer anders och hämtar mig.
Hoppas ni får en härlig lördag, och missa inte melodifestivalen ikväll!

XO XO Emmelie


Aaaaaaaaaa tja ...

Aaaaaaaaaa tja foxyyy!


Hur är det idag?
Jag mår, tro det eller ej, toppen!
Vi hade ju studentfest igår och det var riktigt måste jag säga. Dock råkade jag ta fabijans jacklapp så han fick inte hämta ut sin jacka.  Han åkte innan jag hann upptäcka det så han fick åka hem utan jacka, mitt i vintern. Förlåt Fabian!! 
Jag har faktiskt jätte dåligt samvete.


Annars vad det en bra kväll. Dock blödde jag på fötterna när jag kom hem. Hade inte ont i fötterna under hela kvällen men när det var dags att gå hem kunde jag knappt röra mig. Tur att Firat hämtade mig och Emmelie. Han körde mig ända till dörren. Tack fiskis! Det räddade mina fötter lite iallafall.








Slänger upp en bild på mig och mina nya brills, läckroo va?



XX Denice


Lilla lilla argis

· Emmelie säger:

helt jävla fittkukseriöst kom hit nu




Alltid lika roligt att se henne arg :)


Godmorgon

Godmorgon!!
Jag tänkte bara berätta att mina läppar mår prima idag..,, så trots att jag är väääldigt trött ska jag bege mig till skolan om cirka en timme.

Have a nice day!

Denice


Jag i ett nötskal

Okej, det jag kommer berätta nu kommer att låta mindre intelligent men whatever, jag berättar ändå.

Som endel kanske vet så har jag lösnaglar, det är Andrea som fixar dem och åh vad fina dom är. Hon är så duktig hon., dock har jag en tendens att göra grejjer så naglarna råkar spricka., ni vet, gelén spricker mitt över nageln men nageln går ändå inte av. .Så för att försäkra mig om att de verkligen håller så brukar jag limma över nageln med pappas superlim. Alltså inte typ klister utan verkligen lim. Det stelnar typ på mindre än en sekund. Hur som helst. Jag limmade två av mina naglar idag, och för att känna att det verkligen hade torkat drog jag nageln över läppen. Oj, där gjorde jag det fösta misstaget.
Därefter trycker jag läpparna mot varandra. Andra misstaget. Jag upptäckte direkt att läpparna var påväg att limmas fast så jag öppnar munnen.
Eftersom jag känner att jag har lite lim på överläppen tar jag min nagelfil. Hm, vad tänkte hon göra med den undrar ni nog nu.. Jo, fila bort limmet såklart! Tredje misstaget.
Men det fungerar faktiskt, eller ja.. lite försvann iallafall. Dock blev jag mest röd precis ovanför läppen. Jaja, skitsamma, det försvinner säkert över natten tänkte jag och la inte någon större energi på det.
Jag har precis sett på film och nu när jag gick upp för att borsta tänderna upptäckte jag till min fasa förskräckelse att min överläpp var snullen. Okej, jag skulle överdriva om jag sa att den var jätte svullen men tro mig, det syns. Haha.
Om inte svullnaden försvinner över natten så kan ni ju fethajja att det inte blir någon tripp till Uppsala för mig imorgon..


Jajaa. dags att sova nu.


Be för mig och mina läppar inatt vettja :)

Denice

Ute/Inne



UTE:

Rilles tre helger i rad -
inte okej

Prishöjningen i BCJF´s café - vi är inte gjorda av pengar

Vinter - varför kom snön, när den just försvunnit

Caroline af ugglas låt Snälla snälla - Snälla sluta sjunga

Alla låtar som upprepas om igen på radion - Pokerface LADY BLA BLA

SÄMSTA
 - Höjda Buss priser det räcker nu, ett månadskort kostar fan mer än halva vårat studiebidrag. 



INNE:

Spelkvällar -
 med närmaste kompiskretsen.

Ica´s räklandgångar - vi rekomenderar starkt

Escada parfymerna - Moonsparkle & incredible me, ett måste för er som vill dofta lite extra gott i sommar

Shopping på hm´s onlineshop - Det är billigt och fint

Kicks fondationpensel - ni spar på brunkrämen och ni får en jämnare makeup.

BÄSTA:

Medlemskort på olika affärer - Du får rabatter och plånboken ser proffsig ut






Lite olika tips från oss XOXO Deniceochemmelie.blogg.se


Var är ni?

Alla våra läsare var är ni någonstans?
Det har försvunnit minst 15 stycken unika läsare och jag undrar varför i helvete ni bara övergett oss på det här sättet?

Lovar att skriva om allt ni vill haha, nej men seriös jag och denice måste vara dom tråkigaste tjejerna i världen eller nått. Blir helt deppig.. Förresten håll i er för nu kommer de upp en Ute/inne lista ;)

Slösa pengar, har ångest.

Hej alla glada..
 jag är trött idag igen, tänkte lägga mig i sängen snart och läsa min bok så att jag blir riktigt trött och somnar tidigt ikväll också.  Idag slutade jag kl 11 men var inte hemma förens 5 tror jag. Satt och fika med Andrea, Julia och Liza sen gick vi till bokhandeln det var jätte mycket rea så jag köpte en bok som heter "Kalla mig prinsessan" Sen köpte jag 2 böcker till Wiggo och en annan bok som heter Kvinnans guide till mannen och på andra sidan var det mannens guide till kvinnan. Kan alltid vara bra att ha haha.

Sen efter det kände jag bara att nej jag är inte nöjd vill köpa mera mera, så köpte ett par gladiator sandaler till sommaren, svarta lackade. Köpte dom mest för att dom faktiskt var i min stl haha, alltså små. Sen köpte jag även en vit tunika klänning som jag också ska ha till sommaren. Fast jag kan inte riktigt bestämma mig ifall den är fin på mig eller inte. Men tror den kan vara fin när man har bruna fina ben och ett par söta skor till.

Men nu har jag ångest, kan jag lova, har ju handlat massa på hm också.. Så nu är de faktiskt färdig handlat under ett tag framöver. Måste verkligen bli lite ekonomisk nu, måste lära mig spara pengar inge kul egentligen att bara köpa och köpa hela tiden och sen är man pank.

Men som sagt nu väntar jag på popcorn ska tända ljus lägga mig i sängen och läsa ur min bok Nattfåk som jag köpte för flera månader sen.




Min bok för 69 kronor ett mycket bra
 köp om jag får säga det själv.


Mina skor för 349 kronor


och wiggos böcker för 30 kronor


Godnatt på er // Emmelie

Snö snö snö

Så var det plötsligt vinter igen. Usch, jag hade verkligen sett fram emot våren. Inte för att den egentligen har påbörjats men ändå. Jag längtar så mycket till sommaren så det kändes som om det inte skulle dröja så fasligt länge till första blåsippan började blomma. Nu känns det som om vi hoppat rakt in i december igen. Visst är julen mysig men inte tillräckligt mysig för att gå igenom två gånger per år.

Jaja. Idag fick jag mitt klubbkort på Hm. Äntligen alltså! Nu ska jag bara försöka komma ihåg att använda också. Tillsammans med kortet fick jag 100 kr rabatt också. Toppen!  Ska nog kicka in på hemsidan och se om jag hittar något fint.  Jag är väntar dock på två beställningar så får se..

Hej så länge.

Denice


Godmorgon!

Godmorgon  jag är trött idag så ni vet och nu har jag svenska vilket är skit tråkigt :) Hejdå hade så kul alla glada och morgonpigga!! XO XO Emm

online shoppa is the shit!

Hej alla glada eller kanske inte så glada! Iallfall jag är inget av det, fast mer glad är arg eller ledsen och det är ju bra, egetnligen finns det bara ett ord som skulle passa in på mig just nu trött.

Hoppas eran dag har varit bra, min har varit väldigt lugn har inte gjort ett smack. Eller pluggat lite teori och varit hos marlene. Igår såg jag och Firat The unborn, hur länge har jag inte väntat på den? Den var iallafall bra tycker jag, det var väll lite små saker som var töntigt men filmen i helh var bra, och den får 6/10 Emms av mig.

Ja igår kände jag bara att nu ska jag fan köpa någonting, tar mig inte iväg och köper nått så det fick bli via nätet.
Det jag köpte var alltså:

Bikini från hm                                                                     
 
                      
                             

Grå jacka från hm                                                 Väska från hm
         
Vanlig längre cardigan till sommaren                Och självklart ett par skor

   

                                      Köpte mig även en liten scarf
                           


                                      Och en bikini från Panos Emporio
                                        (har en likadan men överdelen
                                           är borta, så det får bli en ny)

                                  



Så nu vet ni det, nu ska jag antingen duscha eller lägga mig i badet och sen ska jag faktiskt ta och sova.
XO XO Emmelie

I know that I've got issues but you're pretty messed up too

Hej Hej Hej..
Jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så jag får någon mat i magen.
Första kvällen på länge som jag inte behöver plugga. Åh så skönt! Fast egentligen har jag jn inte pluggat så många dagar på raken.. det behövs liksom inte så många dagar för att man ska tröttna. Ah.. förresten, snart har vi haft bloggen i ett helt år. Jäklar vad tiden går fort alltså.

På torsdag ska jag förresten åka till uppsala med skolan. Vi ska kolla runt lite på högskolan där. Jag är inte så himla sugen på att gå eftersom Julia och Andrea ska strunta i det men känns liksom som om det kan vara lite nyttigt. Vem vet, det kanske är den som blir min nästa skola. Får se hur jag gör..


Nu har jag inte så mycket mer att säga så hej så länge

Later

/

Denice Lundmark

Just be yourself





Don't be to fat or to skin
or to dark or to light
don't be to sexuell or to orderly
or to smart or to dum.
Just be yourself., but make sure you fit in

SÅ LESS'!!

FÖR JAG ORKAR INTE MEEEERAAA. Nnaananannnaaaaaaa. Jag orkar inte plugga nanannanananananan. Jag har prov imorgon nanannnaan och jag kommer suga för jag orkar inte pluggaaaaa! Nahannaanahaaa!!



However.. nu måste jag gå och plugga. hej på er.

Denice


Hos Marlene.

Hej igen!  Ja alltså jag har faktiskt en ny favorit låt, låten jag la upp lite tidigare idag. If i were a boy med r kelly. Den förklarar ju verkligen, hon sjunger om hur vi tycker och tänker. så killar ta åt er nu, medans r kelly sjunger om hur dom ser på saker. Jag tycker även att han har rätt, vi kan inte förstå för vi är faktiskt inte killar, men vi eller åtminstode jag tycker att killar kan vara riktiga jävla svin, men jag tror inte dom är medvetna om det och nu pratar jag om killar i allmänhet.
Som han sjunger love respect and trust your man. ja jag ska säger jag då! But your not a boy so you cant understand..
your not a perfect women and i not a perfect man.


Den är helt sjukt bra, plus att han har väldigt sexig röst i den här låten ;)  
Låten är klockren och jag tror att många känner igen sig i den, eller jag vet.

Nog om sånt där kärlekstjaffs haha. Nu sitter jag hos marlene och vi lyssnar på låten för 6 ggn i rad ungefär, marlene säger nått i stil med - du får gärna sätta på den igen om du vill för den är så bra. Men gullfisen sitter här bredvid mig och han diggar också låten. Han har suttit i mitt knä och myst men de är så svårt att skriva, så nu sitter han och suger på marlenes halsband och det bara flyger dräggel. Upptäckte även att han hade lämnat en snorkråka från sig på min arm och det kändes väll inte sådär jätte fräsht kaske. Men han är ju en bebis så vad ska man göra, han kommer alltid vara min lilla fulfis fast han har kissat och spytt på mig några ggr under hans 1 åriga långa liv. Men som sagt jag älskar han ändå och han älskar helt klart mig SÅKLART!!




Juste nu när man är 18 så får jag ju faktiskt spela på nätet också, hittade faktiskt en jätte bra sida som jag verkligen kan rekomendera www.spelabingogratis.com  Tycker iallafall ni ska ta en titt :)

Ha det så bra nu så hörs vi kanske senare. XO XO Emmelie

I walking on sunshine

Jaha, så var det dags för en uppdatering idag igen. Great.

Idag började min dag helt underbart. Klockan ringde givetvis på tok för tidigt men när jag väl kommit upp ur sängen och slagit på radion spelas en av mina favorit låtar. Jag blir verkligen glad när jag hör den. Det är nog den ända låten som kan vända min dag från botten till toppen. Man kan ju inte vara nere när man lyssnar på den liksom., Hur som helst., låten jag pratar om är Walking On Sunshine.



 

Dagen fortsatte med en promenad till skolan och sedan psykolig lektion. Bästa lektionen på hela veckan, som sagt.
Därefter hämtade mamma upp mig. Vi åkte och köpte semlor på Solslätten eller vad det heter. Jag frågade, eller okej, mamma frågade åt mig, (Haha) om de sökte någon sommarjobbare. De sa att de redan hade lite extra personal och att de antog att de ville jobba en del i sommar men att hon ville ha mitt nummer så hon kunde höra av sig. Jag vet inte, det lite säkert inget men ändå. Jag behöver verkligen sommarjobb nu när Aronsborg har stängt större delen av sommaren.
Jaja.. efter jag och mamma fikat så begav jag mig tillbaka till skolan. Jag hade svenska prov och det gick nog riktigt bra.
Hoppas på det bästa nu..


Jaja. Jag har ett dilema. Under påsk åkter vi , som de flesta kanske redan vet, till norrland. Jag, Emmelie och pappa har gjort de bra många år nu och det har blivit som en liten tradition. 
I år är jag inte alls sugen. Eller jo, jag är sugen men jag vill åka den första april och komma hem den 8:e. Pappa och Emmelie vill åka senre och med andra ord komma hem senare. Jag vet inte riktigt varför jag vill åka tidigre känner att jag lika gärna kan skita i att åka.
Det som känns tråkigt att dock att vi har haft förväntningar på detta året. Nu är vi 18 så vi kan gå på krognen. Det innebär att vi får något att göra på kvällarna om vi inte hittar några att umgås med. Dessutom är det tråkigt att bryta vår tradition.
Men det måste väl kännas rätt också?..., kul liksom.. Det hade liksom hade varit skönt att vara själv hemma i en vecka också. Hm.. får se hur det blir.  Jennilee och Mika ska ju också med upp så vill ju inte att de ska komma hem när påsken är slut och berätta allt roligt som de har gjort. Dessutom vill jag lära mig åka snowbord. Men Emmelie vill ju inte åka så lär inte bli så många timmar som spenderas i backen ändå.
Hahah.. alltså jag vet inte, kan ju fortsätta i en hel evighet. Får se hur det blir när de närmar sig i tiden.

Nu ska jag se till så jag får någon mat i magen.
Hörs senare

Denice


Nisses inlägg (Kärlek och sånt)

Nu är jag lite efter med att komentera hennes inlägg. Imorse när jag fixa mig så hörde jag if i were a boy med beyonce och r kelly den är verkligen sjukt bra.. Älskar när han börjar sjunga och de dom sjunger stämmer verkligen.


XO XO Emmelie

Rättvisa ska skapas.

Okej! Nu måste rättvisa skapas!

För det första. Tack för att du jämför mig med solen Emmelie. Jag förstår vilka liknelser du ser.
 
Givetvis har jag mina fläckar och ni som ser mig som en tystlåten liten flicka som inte gärna pratar i onödan har fått fel intryck. Tro det eller ej, men med personer som jag känner mig trygg med ser mig ofta som en hoppig, tossig, högljud tjej som sjunger för det mesta. Gärna så högt och falskt jag bara kan.
Anledningen till att jag är tystlåten ibland beror på att jag har svårt att prata med personer som jag inte har något att prata med om. Alltså, jag tycket att det suger att socialprata. Ni vet, prata för pratades skull. Då var den saken uträtt.. 
 Nu.. Självklart snackar jag skit ibland och självklart gör saker som jag skäms fruktansvärt mycket över. Men just det där med att jag är falskt trevlig stämmer faktiskt inte. Okej, nu sa ju Emmelie också att jag är trevlig för att jag är snäll men jag vet inte. Det låter falskt trevligt för mig.  Det finns, ärligt talat cirka tre personer som jag ogillar. Tre personer i hela världen. Då, som ni försår, finns det ingen anledning för mig att vara otrevlig. Dessutom har jag lärt mig att man tjänar så mycket mer på att vara glad och trevlig. Däremot så tycker jag att Emmelies tendens att vara otrevlig mot personer som hon ogillar bara är beundransvärt. Man missförstår inte henne och personer som hon inte tycker bra om förstår vinkeln rätt fort. Man behöver liksom aldrig fundera..  Är Emmelie glad och trevlig mot dig,. ja, då tycker hon om dig. Vad gäller mig så tycker jag somsagt om alla er. Ja, om ni nu inte har oturen att vara en av de där tre personerna vill säga..  

Dessutom.. som Emmelie skrev.. jag är fin i kanten och Emmelie en elak bitch. Det är lite roligt faktiskt. Varje gång vi tjafsar eller bråkar med någon. Alltså att jag och Emmelie är osams med typ någon eller några andra , så är det alltid Emmelie som får skit för det. Jag klarar mig alltid och Emmelie blir svartmålad. Tänk vad man kommer långt med några trevliga ord.

Och vad gäller min och Emmelie konvesation.. Ja, det finns väl inte så mycket att säga.. de tär inte mitt fel att Emmelie skrev att jag var en HORA innan jag skrev att hon hade sex hela tiden. Synd att ni inte fick se den biten av vårt samtal.
 

Nu blir det verkligen suss mina kära vänner. GODNATT
XX Denice

människor är oftast inte som man tror.

Tänkte på det här med denice, hm varför låter det som att jag vill få min bästa vän att framstå som dålig (tänkte på tidigare inlägg jag skrev också) haha hur som helst det vill jag inte :) 

Iallfall jag vet hur dom flesta tänker om tex denice nu i det här fallet. En jätte söt tjej som är lite fin i kanten och lite sådär begränsad, medans mig ser man som en elak bitch men ni veta att även på mig skiner solen ibland ;) Men såhär anser jag att det är, om jag skulle vara gullig och snäll mot en människa jag faktiskt inte tycker speciellt bra om, det tycker jag är falskt. Jag snackar ju skit, som precis alla andra tjejer i den här världen även killar gör de fast inte riktigt på samma sätt tror jag. Iallfall en av mina mindre bra sidor är ju att jag kan bli lite väl otrevlig mot vissa och egentligen så tycker jag att det är otroligt barnsligt av mig för jag behöver varken vara trevlig eller otrevlig. Men Denice då, när hon är snäll mot en människa som jag vet att hon inte gillar så handlar de inte om att hon är falsk utan bara om att hon så otroligt mycket för snäll.

Men så jag tänkte att här ska ni få se en annan sida av nisse bara för de : )

· Emmelie säger:

men vad händer dåååå

Nissis | säger:

beck vafaaaaaaaaaan

Nissis | säger:

sjdå?

· Emmelie säger:

juste fan.. niiiice de ska jag se faaaaan

Nissis | säger:

men faaaaaan vad niceeeee

Nissis | säger:

alltså den där horbalklännning sidan har tagit bort min jääääävlaa rosa prinseesklänning

· Emmelie säger:

haha synd : )

Nissis | säger:

HEHE ja

· Emmelie säger:

nisse får inte gå på balen nisse får inte gå på balen : )

Nissis | säger:

men det spelar egentligen itne så stor roll för jag kommer ju ändå vara finast där ändå

· Emmelie säger:

är du säker på det?

Det här skrev hon även nu på face vad är de med henne idag:S

Denice

du har sex hala tiden, nannananaaaa, du har sex sexii sexii sexii



Då vill jag bara tala om för alla er att det har jag inte alls, bara ibland :)

Men såhär kan nisse låta, även solen har sina fläckar..

// EMMELIE


SÖNDAGKVÄLLIS

Hi sweetis!

Jag sitter och ser på Beck. Jag har lovat mig själv att jag ska stänga av tv klockan tio vilket är om exakt en minut. Jag har prov imorgon och knappt pluggat något alls. Pratar med Emmelie på msn och jag skrev till henne hur otaggad jag var och att jag inte alls hade någon lust att plugga. Hon svara mig med att skriva.. Gör inte det då, ta en paus. Faktum är ju att jag typ har haft en paus hela dagen, så nu när jag väl pluggat i fem min kan jag ju inte ta en paus igen. Olyckligtvis var det dock precis det jag gjorde.. tog en paus alltså.. Hehe.
Jaja., idag har jag knappt gått utanför dörren. En sväng till bilen och sen tillbaka typ. En riktig latis dag med andra ord. Jag vaknade halv 2 och låg i sängen en timma till. Det blev inte frukostlunch som det vanligtvis brukar bli på helger utan lunchmiddag istället. Typ.
Jag är ändå trött, har sovit på tok för lite i veckan. Längtar galet mycket till påsklovet. Hoppas Emmelie kan åka med till norrland så allt blir som vi planerat. Ja menar, nu är vi ju 18 och allt. Dessutom ska Jennilee och Mika med så jag tror vi kan få rolis.
However,, nu är det pluggdags så jag kommer i säng någon gång. Inte bra att börja veckan med en tidig och trött måndagmorgon.

Hejdå kära vänner, godnatt på er!



Denice


Lördag/söndag

Ja igår var jag alltså seg hela dagen, hjärtis kom förbi vi åt middag jag laga sjukt duktig och snäll jag är. Sen såg vi på melodifestivalen eller jag tvinga han. Sen åkte han och bowla och jag var hos marlene och jörgen och prata lite skit och åt glass :) sen kom hjärtis tillbaka efter nån timme och då somna jag på en gång typ, inte så konstigt med tanke på att jag inte sovit nått natten innan. Idag har jag varit med marlene och jörgen på onoff och sen och handla, och då köpte jag en för tidig födelsedag åt min lilla fulfis unge. Han fick en nallepuh för han blev så kär i den, haha han var så söt började gosa med den.



Nu är jag hemma ligger i sängen och är helt död verkligen, ska se film nu snart men först ska jag laga mat åt mig och pappa.

Ha det så kul i skolan/jobbet imorgon :)
// Emmelie

flera inlägg

Nu var det söndag igen, ni kommer att få flera inlägg så att det inte blir så jobbigt och tråkigt att läsa. Jag tänker börja från fredagen, som denice redan berättat lite om. Men ja ni vet att vi var på rikards och det var absolut ingen höjdare vi var som sagt alla ganska otaggade. Kan även säga att det nisse var för fin för att berätta i det tidigare inlägget lite längre ner, om vad julia hade på skorna var alltså hundbajs om ni inte förstod det! Det roliga var att när vi började gå ifrån rikards, vilket var 10 i 2 för vi tänkte att jag och julia skulle hämta våra saker och sen gå tillbaka til martin och firat lagomt till 2. Hur som helst
Denice säger:  Alltså vi måste verkligen vara jätte tysta för mamma och peder sover
Vi: ja vi ska vara tysta.

Men då hade vi redan kommit in i våran skrattfas där och det gick att vara lite tysta iallafall, tills julia står och tvättar hennes skor och vi frågar varför.. hahah då kom liksom "skratta åt allt" Julia säger sen efter en stund men alltså kolla så det inte kommit nått på mattan också och självklart låg det lite där också hahah. Ni kommer aldrig tro när jag säger det men det var Nisse som tog bort det HAHA.

Sen gick iallfall jag och julia vidare till shell eller 7eleven som det heter nu för att ni ska ju inte tro att killarna vänta. Sen stod vi där och tjaffsa lite och stördre oss lite allmänt på varandra jag och hjärtis så jag julia och martin gick hemåt. Sen upptäckte jag ju att jag hade glömt mina nycklar så jag satt utanför mamma i typ en kvart 20 min, frös som fan och försökte få dom att vakna. Inte nog med de nej sen kunde jag inte sova på hela jäkla natten eller morgonen som det faktiskt var.

                                              Här var vi påväg till vivo innan, lite lagomt ofixade och otaggade
      

  Fixtime för nisse vi andra var redan klara , som vanligt :)
       

  





Ser lite knasig ut men det kan jag leva med för julia och nisse var så himla glada här!




XO XO Emmelie


Kärlek och sånt

Godkväll foxy!

Idag följde jag med mamma och peder till Jakobsbergscentrum. Jag köpte ett par solglasögon och en isblå tygros. Söttisött!
Nu sitter jag hemma och inte gör så mycket,  Johanna var här och kollade på film lite tidigare och nu är väl tanken att jag antingen ska börja plugga eller hoppa i säng. Dessvärre tror jag inte att det något av de. Har ingen lust att plugga och trots att jag är supertrött känns det konstigt att gå och sussa innan 24.00 på en lördag. Pratade med Emmelie för ett tag sedan, ville att hon skulle komma hit så vi kunde spela spel men hon var en tråkis as usual..

Jag tänkte på en sak.. Jag och Emmelie är fruktansvärt olika när det gäller killar. Jag skulle nog vilja säga att Emmelie är en typiskt förhållande-tjej medans jag är en typiskt singel-tjej. Emmelie har absolut inte lätt för att bli kär i någon kille men jämfört med mig har hon det. Jag har aldrig någonsin varit sådär riktigt kär och innan det ens blir seriöst svalnar känslorna och allt fuckar sig. På fyllan skulle Emmelie aldrig kunna hålla på med någon medans jag känner lite '' det som händer på fyllan har aldrig hänt''.. eller okej, inte rikgit men lite så är det nog.. fyllegrejjer betyder oftast inget liksom.. Jaja.. hur som helst, när Emmelie ringde mig imorse sa hon: Ååh, det skulle vara så mycket lättare om jag var som du, inte var kär och sånt..
Det fick mig att fundera lite., fore real.. förhållanden går upp och ner hela tiden och eftersom man påverkas så mycket när det är bra såsom när det är dåligt så måste väl hon vara med ledsen än vad jag är, Glad också givetvis. 
Men då undrar jag nu..  Är det bättre att må super bra vissa dagar och helt botten andra eller är det bättre att bara vara halvglad hela tiden. Inte må toppen och inte må botten,, bara ett mellanläge eller nått sådant. Självklart är det inte så jag känner,. för jag har mina bra och mina dåliga dagar, jag också,. men om man bortser från allt det. Om varje människa fick välja själv, ett liv med eller utan känslor., hur skulle det bli? ,. Givetvis tror jag inte så många skulle välja att vara helt utan känslor men ändå, om man tänker efter, visst hade det varit lättare att aldrig bry sig ibland. I don't give a shit liksom.  Ja, jag vet inte rikigt och skitsamma,, I give a shit men inte just nu för nu blire en film sen suss.




Godnatt på er och må så gott.



XX Denice




Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv


0703009

Godmorgon kära vänner!

Eftersom det är så fruktansvärt ljust Jennilees rum så vaknade jag tidigt idag., jag sov där inatt alltså.
Jag hatar att jag vaknar av allt ljus, kollar på klockan och upptäcker att den bara är 10.  Visst känner jag mig utvilad och så men eftersom det resulterar i 7 timmars sömn känner jag mig på nått sätt trött ändå. 7 timmar är för lite för mig, speciellt under en helg.

However.. Vi  var ju på Rickards igår. Redan från början var vi sjukt otaggade så det blev ingen toppen kväll precis. Kvällens höjdpunkt var när vi gick hem. Inte bara för att vi i typ en timma diskuterade ifall vi skulle dra oss hemåt. Påvägen hem åkte jag och Emmelie rushkana (hur stavas det?) från en liten backe. Eftersom vi bara åkte på rumpan så blev mina strumpbyxor förstörda. Fast det var rolis.
Emmelie och Julia följde med upp för att hämta sinna väskor och precis innan de skulle gå upptäckte julia att hon var i akutbehov av att tvätta sinna skor. Mer än så säger jag inte, men fy vad vi skrattade. 


Idag har jag inte planerat så mycket och det vore bra om det inte händer nått speciellt för jag har tre prov nästa vecka. Jag har inte ens börjat plugga.. och det  suger att jag kanske ska plugga på en lördagkväll men jaj får se hur det blir..

Nu tror jag att det är dags att käka frukost och kanske ringa efter pappa så jag kommer hem..


Puss och Kram

Denice 


En fredag och jag är trött.

Jahå då var det fredag igen och jag klagar absolut inte.. Det har varit en otroligt seg dag i skolan, dagen började med estetisk verksamhet där vi har en teater som alla i 2an på bcjf har, det är lite utav tradition kan man säga. Vilket jag tycker är kul att dom har men jag vill bara förvarna alla som ska se denna teater som är Jack the ripper att den kommer att suga minst sagt. Eller suga grejen är bara att tex våran dans som jag är med i där ska vi dansa till lady marmelade, jag är alltså hora i teatern som typ alla andra tjejer också. Dansen är rätt bra med den låten till. Men idag när vi skulle köra igenom hela teatern som den skulle se ut så var de alltså live musik och en som sjunger. Jag säger inte att dom som spelar och sjunger är dåliga för dom är alla jätte duktiga bara de att vi kan inte dansa den dansen till låten i rätt takt så de ska se snyggt ut, det blir typ en jätte lugn ballad. 

Iallfall efter de har jag naturkunskap och sen filmkunskap alltså en lång dag..

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen, så skönt att bara ligga här. Ska äta nu när som helst och har precis packat ihop lite kläder, ska snart åka till denice mamma där vi ska föra lite och göra oss i ordning för att sedan gå till rilles. haha jag vet att jag klagar på stället men ändå är jag där. Men det var ju det här vi prata om jag och Nisse att finns det verkligen ingenting att göra en fredag kväll så vad gör man inte? Då duger faktiskt rikards mer än väl.

Fick precis reda på att julia nog också följer med gud så glad jag blev!! Fast ändå fan ta henne, hon ringde och sa nått i stil med:

Julia: men ska ni dit eller? aa okej för att martin ska dit med alla hans kompisar också typ så kul om alla ska dit förutom jag.

haha tack julia för att du vill vara där med oss för att din pojkvän ska dit ;) Men du är söt ändå ska du veta!

Själv saknar jag faktiskt min lilla Firat fast kan tänka mig att han tycker jag är dum i huvudet för att jag gör de, sågs ju liksom i onsdags.. Men så blir det när man tjaffsat lite och är kär höhö..

Jag hoppas jag får kul ikväll iallfall och idag ska jag inte glömma att ta kort, alltså förut var jag och denice största "ta kort mupparna" men nu för tiden tar vi aldrig kort längre.. Kanske är för att det inte är sommar alltid roligare att ta kort när man känner sig snyggare, när man är brun och kan ha sommarkläder.. Åh saknar!

Vi hörs nu ska jag äta och sedan börja min kväll med 2 av mina allra bästa vänner.









Hoppas i får en mysig kvällis
XOXO Emmelie


Det okända

Hej :) nu har denice fått tagit över dom senaste dagarna här i våran lilla blogg .. Just nu sitter jag hos hjärtis och väntar på att han ska komma från träningen, jag pratar även med min Pinko på msn de var jätte länge sen jag prata med henne. Har nu bestämt att jag i april ska komma och hälsa på henne om jag har körkort vill säga. börjar skolis imorrn 11:50 så de blir lite sovmorgon.

Nu ska jag se klart på de okända men ni får ha det så bra..
XO XO Emmelie

Bloggar och så

Hej på er!

Jag slutade skolan för ett tag sedan, och nu sitter jag här hemma och har precis käkat middag. Är egentligen sugen på att sova en stund men tvivlar på att jag hinner det.. Jag börjar jobba halv sju fast mamma kunde bara köra oss kvart i sex, det suger.. Ringer pappa som en galning för att höra när han kommer hem.
Det blir nog sent ikväll och jag ska upp kl 6 imorgon igen..dock gör det inte så mycket för då är det ju torsdag och det betyder att det snart är helg. Great!!. Dessutom är våran information och layout inställ så jag slutar runt 12.. sköönt :).

Jaja.,  jag har liksom aldrig något roligt att skriva så försår inte riktigt att det är folk som läser vår blogg., okej, nu har vi inte så fasligt många läsare men ändå.. jag undrar verkligen vilka ni läsare egnetligen är? Jag vet ju en del men resten liksom..?
Fast och andra sidan försår jag på någotvis. En blogg behöver uppenbart inte innehålla så jäkla intressanta saker för att få läsare.. jag menar,, vill ni veta hur många bloggar jag har sparat i mina favoriter på datan? 71 st. Jag upprepar: 71 fucking stycken!  Själfallet läser jag inte alla. Det kan gå dagar innan jag ens läser någon blogg alls men ändå. Periodvis har jag följt bloggarna. Någongång under de senaste åtet har jag alltså läst bloggen såpass mycket så jag lagt den på favoriter. Oftast läser jag bloggar som skrivs av personer som jag inte känner alls., Tycker det är intressantare så. :)

Oj,.nu fick jag plötsligt brottom.. Hejdå kära läsare. 


Hinner inte läsa igenom inlägget så kanske blev lite knasigt ;)

Denice

Sovdaags!!

Vet egentligen inte varför jag bloggar, klockan ringer ju om  5 timmar. Jag har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli lite tröttis.  Slutade jobba för typ en halvtimma sen så det blev en rätt  tidig kväll. Det var kul att jobba måste jag säga. Det var ju ett tag sen nu såå jaa..

Jaja.. har inte ens nått kul att säga och ju mer klockan blir desto med ångest får jag.
Godnatt på er kära läsare, sweet dreams! 


Ps. En tjej ringde till mig om en häst dag, ska kolla på den till helgen. Kul va!?. Ds.



// Denice

High school musical 3

Oj, vad bra den var! Jag blev faktiskt glatt överaskad. Okej.. jag vet att jag älskar de andra High school musical filmerna också men jag vet inte, sista filmen med de här skådespelarn, enligt rykterna, är ju såklart tråkigt. Men tycker den verkligen fick ett bra slut och jag gillade hur de i slutet zomade in på de som hade lite mer huvudroll i filmen. Man såg verkligen hur glada de var. Det såg liksom så äkta ut på något vis.

Och dessutom var Zac lite äldre i dessa filmer så nu ser han inte så barnslig ut längre. Ni vet ju redan vad jag tycker om honom så antar att jag inte behöver säga nått mer..

Självklart rann det ett par tårar ner för kinden i slutet av filmen. Älskar filmer som berör mig. Haha.. Töntig jag är vaa :)



Dags att sova., tur att jag KANSKE är ledig imorgon..

Godnatt
Denice

Dusch och så






Det är fruktansvärt kallt här så nu ska jag hoppa in i duschen.  Därefter ska jag se High school musical 3. Mysis..

Vet att bilden inte hör ihop med mitt inlägg men är så trist att inte ha några bilder att lägga in.. min kamera är ju på lagning så det underlättar ju inte precis.

Antar att jag inte kommer blogga nått mer ikväll så passar på att säga godnatt till er redan nu. Sweet dreams alltså!  PUSSS denice

020309

Godeftermiddag på er!

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Inget speciellt men jag berättar ändå hehe..

Klockan ringde strax innan 6. Usch vad trött jag var alltså, pappa är dessutom sjuk och det tar nästan död på mig. Det är så himla jobbigt att kliva upp och se honom ligga kvar under det varma gosiga täcket. Jag lyssnar också alltid på radio på morgon, det gör att jag blir mycket piggare. Ju högre musik desto bättre. Nu när pappa ligger och sover när jag går upp är det såklart mindre populärt att ha radion på. Visst kan jag lyssna på lite lägre ljud men då är det ju ingen mening liksom.. jag lyssnar ju för att jag ska vakna till.. jaja however.. Jag duschade och fixade mig för att sedan ta bussen till skolan. Sista dagen jag får åka på mitt busskort så måste fixa nytt imorgon typ..
Väl i skolan hade vi psykologi, helt klart den bästa lektionen på hela veckan, den och svenskan. Och det är såklart lollos förtjänst. Hon är verkligen super duktig lärare. Lider med er som aldrig haft henne i nått ämne.
Efter psykologin åkte jag hem till mamma och fikade, jag köpte cocosbollar och mamma fixade kaffe. Hon VÄRMDE upp det i mikron. Inte okej mamma. Jag fick brygga nytt så det blev bra ändå.
Efter vi fikat pluggade jag en stund., sen tog jag bussen tillbaka till skolan. Jag hade två lektioner och efter de åkte jag återigen hem till mamma.. eller njaa först till Tyghuset och sen hem till mamma. Så nu sitter jag här och ingen är hemma så jag har rätt tråkigt.
Jag hoppas att mamma kommer hem från jobbet snart så hon kan köra mig till pappa.

Ikväll ska jag försöka få med pessica ut på en promenad. Om inte det är allt för kallt och snöigt vill säga.
Jag är ledig imorgon så det är toppen. Skönt med sovmorgon! Eller okej, inte ledig.. kom ju på att jag börjar jobba halv 7 imorgon. Fast det är ju bara kul. Dock hoppas jag på en hyfsat tidig kväll.  Jag börjar skolan klockan 8 på onsdagmorgen. :)


// Denice


Och jag blev just påmind om varför jag älskar att rida

Och jag blev just påmind om varför jag älskar att rida.

Jag och Julia har varit ute på en ridtur i vintersolen. Det var så himla mysigt, vi red runt enerigskogen och galopperade i snön. Åh, älskar verkligen sånt alltså. Det gick ju inte att göra så på Toppen, Hotte eller Irma så det var minst sagt på tok för länge sen jag var ute och rejsade..

Hur som helst.. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag förbi mamma en sväng. Måste hämta hem min plattång och lite annat skit.

Hoppas ni har haft enbra helg kära vänner., min har varit perfekt!

 

XX Denice

tiderna då

Jaha då var de söndag igen då, vilket betyder skola imorgon. Igår var jag iallfall med mitt hjärta såg på film Midnight express tror jag den hette,fast jag somna ju såklart som vanligt efter halva filmen och sen när han ska sova så vaknar jag och är pigg, så typiskt.

Idag har jag pluggat lite teori,men datorn stängdes av mitt i allt så nu orkade jag inte göra nå mer. Så nu sitter jag istället och kollar massa bilder från sommaren, vill verkligen ha sommar nu!! Jag tycker att ett år har gått jätte fort, men när jag tänker efter så för ett år sen så hade jag aldrig kunnat tro att min liv skulle se ut såhär nu. Allt är verkligen så himla förändrat, men jag trivs och de är huvudsaken :)

Såg bilder från wiggos dop och kom då att tänka på wiggos doplåt som jag och marlene sjöng då. Så den får ni här tycker den är jätte fiiinis!



Nu ska jag fortsätta se på lite bilder och sen kommer nog denice och kanske andrea och julia hit, så ska vi ha film mys!

// Emmelie

RSS 2.0