Visst, dressyrpass i all ära..

''Visst, dressyrpass i all ära men i mina drömmar är jag inte en storslagen dressyrryttare. I mina drömmar flyger jag över gigantiska hinder i ett rasande tempo''



Klänningsdilema

Oj vad svårt jag har att välja vilken klänning jag ska ha på mig imorgon. Motiverar bara fram och tillbaka.. :/ Så nu ber jag er hjälp. Vad tycker ni? :)







Ni får finna er i att mitt ansikte är övertäckt :) Anledningen till det är att jag inte föredrar att visa mitt osminkade face på bilder :)

Ha en nice fredagkväll nu :)   Puss  // nis

Red nails

Som ni ser så har jag varit hos Andréa och fixat mina naglar idag, visst blev dom fina? :) Gjorde dom lite kortare än förra gången så hoppas på att de håller lite bättre nu.





Hur som helst så är Frida i Bålsta i helgen så skulle vara roligt att hinna träffa henne ikväll. Pratade med Linea för ett tag sen och verkar som att vi tjejer ska träffas och hitta på något roligt.  Det ser jag framemot :) Hejdå gullisar!


/ Nis


Min torsdag :)

Min dag började med att Denice ringde och väckte mig, hon ville att jag skulle följa med henne till centrum och fika och det gjorde jag. Sen kom pappa och hämta mig och då åkte vi till Marlene för att hämta min lilla älskling Wiggo som nu sitter bredvid mig. Vi sitter och lyssnar på musik och han diggar som bara den. Snart ska han ta och äta, banangröt. Allvarligt talat stackars barn vad äter dom för mat banangröt det låter ju bara så äckligt och jag har faktiskt smakat och det är ingen höjdare kan jag lova, puremat smakar helt klart bättre haha. Wiggo gillar även att läsa mode tidningar, de är min kille de :)



// EMM

Och klockan är inte ens två..

Hej gullisar!
Idag har jag redan hunnit med att göra massvis av viktiga ärenden. Först och främst har jag  och Emmelie varit nere på skolan och lämnat tillbaka en bok som jag lånat, jag hämtade även upp min psykologibok och några papper. Jag har prov om en vecka så det är dags att börja plugga nu :/. Efter vi var i skolan gick vi till skomakarn och lämnade in mina skor så han kan klacka om dom. Därefter köpte jag täckstift på Kicks, både jag och Emmelie blev även medlemmar där ( det var fan på tiden ). Eftersom vi nu är medlemmar fick vi varsin Sofis mode tidning... så det var ju snällt :)
Efter kicks gick vi upp till Lindex, där jag köpte strumbyxor och handsavla och Emmelie köpte ett paraply och lite toffsar,. om jag inte minne helt fel. Därefter gick vi till Finkan och fikade lite. Efter fikat åkte vi hem. Såå tänkt vad mycket vi har hunnit med redan., och klockan är inte ens 2 ännu.
Kan också ta och berätta att jag var med Julia i stallet igår, vi red ut en sväng och hade det jätte mysigt trots den förjävliga kylan! Dagen innan det var jag föresten också i stallet och red på Toppen en sväng.. såå ni som känner mig vet att jag mår bättre nu. En ridtur om dagen är bra för magen så att säga :) 

Föresten.. när vi var i skolan idag såg vi något som insirerade oss till veckans diss. :) Vi kommer att göra ett inlägg om det lite senare., så håll utkik^^  

 Puss! / nis


snö till jul

Tänk att det snart kommer börja snöa och att det är jul. Det känns helt sjukt, jag minns förra julen hurbra som helst. Allt går så fort, för fort. Men jag tycker att Julen är de mysigaste på hela året om man får julen på rätt sätt. Jag och Denice har en liten tradition dock inte förra året men vi brukar julbaka varje år och det är lite små roligt, vi brukar göra våra första bokstäver med pepparkaksdeg haha. När vi var mindre köpa alltid Denice pappa pepparkakshus som vi skulle bygga men av någon konstig anledning gör vi inte det. Men i år ska vi ändra på de vi ska göra våra pepparkakor som vanligt och vi ska verkligen göra vårat hus finare än någonsin. Det är ju sånt här vi kommer minnas när vi blir äldre. Denice skrev om vårat liv om 10 år och riktigt så kommer de ju inte se ut, men nästan vi ska bo nära varandra jag tänker aldrig tillåta Denice flytta ifrån mig och jag kommer inte lämna henne heller ALDRIG .. Man kan ju nästan tro att vi har ett förhållande men det har vi inte, hon är bara min allra bästa vän och ni som läser det här borde vara grymt avundsjuka över att jag och Denice faktiskt har hållt ihop precis hela livet, hade jag inte varit med om det själv och någon annan hade de såhär skulle iallafall jag vara det. För det är de absolut bästa! Jag minns även när vi var små och denice jävla sparkar hon var helt seriöst galen. Hon sparkade, jennilee revs och jag kunde inte försvara mig på något sätt förutom med munattacker vilket dom som känner mig vet att jag kan haha, men så det ända jag gjorde var att skhydda mig. Men några galna slagsmål med dom där har man ju varit med om. Galet galet men kul är det när jag tänker på det haha. Hur som helst jag längtar tills jag ska sätta upp en röd julstjärna i mitt fönster vet precis vilken jag ska ha den ska vara röd inte som på den bilden. Jag ska även ha massa röda ljuslyktot och röda prynadskuddar åh vad mysigt det kommer att bli i mitt rum nu kommer Nisse vilja sova hos mig lika ofta som förut igen haha.     
     
 

Men  nu lämnar vi julen, ikväll blir de film hos Pete de är så tråkigt väder så idag känner man sig riktigt sugen på en film faktiskt och det blir mamma mia tror jag, den är helt sjukt bra.


Här är nisses pepparkaka som hon gjorde för 2 år sen, fin va?




// EMM


Till kiropraktorn

Idag ska jag till kiropraktorn, så nu sitter jag och pratar med Denice i tele sen ska jag förbi Wiggo en stund och ge han en puss sen ska jag åka :)

// EMM


Jag sitter och pratar med Jackie i telefon

Jag sitter och pratar med jackie i telefon, det var rätt länge sen jag hörde från honom så det hade varit roligt att prata med honom,.. om han inte var så himla trött och osocial vill säga.. :) 
Ikväll har jag bara jobbat,. vi fick sluta rätt tidigt så det var minst sagt skönt!.. Att jag är ledig resten av veckan gör dessutom att det hela blir väldigt mycket skööönare. Eller jaa,. det är personalmöte på onsdag så det ska jag ju gå på men annars såå :)

Vill ni veta vad jag har gjort i helgen? 
I fredags var jag barnvakt åt mina gullkusiner igen. Eftersom moster och Tomas sov på hotel så sov jag över hos moster. På kvällen såg vi på film. Eftersom min yngsta kusin inte riktigt är läskunnig fick jag sitta och läsa varje replik högt så att hon skulle hänga med på filmen. Kan ana att det var en aning irriterande för Shannon och Cameron som själva är fullt läskunniga. Jaja.. hur som helst så var filmen, enligt min lilla kusin lite för läskig och självklart tog jag tillfället till akt och skrämde henne lite mer. Haha! Jag ringde från min mobil hem till dem och när Jossan svarade så ''morrade' jag i telefonen. Hon tittade sig runt och frågade desperat om vem det var som ringde. När Shan frågade Jossan vem det var svarade hon inte utan bara kollade skärrat runt i rummet. Då kunde jag inte hålla mig för garv längre. Kände mig lite elak faktist, jag menar.. hon är ju trots allt inte mer än nio år gammal.

På lördagen så var vi somsagt på bio med Peter, Firat och Erik. Filmen vi såg var rätt så bra, fast jag måste säga att jag mycket hellre hade sett HSM såklart. :)
Igår hade jag, Emmelie och Julia filmkväll hos Emmelie. Vi såg två skräckfilmer, dom var halvbra båda två. Lite lagom sådär som avslutning för helgen.


Föresten så tänkte jag på en sak igår.. ni vet när man var liten och byggde kojja i sitt rum och sov där, trots att det var super obekvämt och det inte fanns något utrymme alls? Jaa, alla kanske inte byggde kojjor och till er som inte gjorde det säger jag bara - Ni missade något!, Det tycker iaf jag, för enligt mig var det super mysigt att sova i kojja.
Jag försökte övertala Emmelie att vi skule bygga en och sova i den igår men det ville hon inte.. så istället kastade hon ut mig och lät mig sova hemma. (Enbart för att du fick så dåligt samvete gullis :) )
Jaja hur som helst ska jag göra en kojja någon dag,. och inte tusan ska det vara Emmelie som få sova där tillsammans med mig!

Jaja kanske ingen som orkade läsa inlägget men ändå..:) Nu blir det en dusch och sen slagg för min del,. så godnatt på er så hörs vi senare!.

 ;)


Max Payne

Igår blev det ju bio och vi såg Max Payne, den var väll sådär inte jätte dålig men high school musical hade varit bättre ;)
Sen åkte vi iallfall hem till Peter och skulle se film men det var inte många filmer han hade haha, då vi såg någon dålig som jag redan hade sett så vi stängde av efter en stund. Måste säga att jag var riktigt negativ till allt igår men det var bara för att jag var trött haha. Men sen kollade vi på "Den frosten tog" och fula människor, och jag höll seriöst på att få panik haha det absolut sämsta ever. Hur som helst så ligger jag i sängen nu, någon ringde och väckte mig kl 11. Snart kommer Nisse hit då ska vi cykla till ica och köpa godis och sen kolla film. Sen kanske det blir spel ikväll.



// Emm

Rekord!

Tre inlägg inom 15 minuter ! Rekord ;)


jaja..

Jaja,,. skulle precis skirva att det blev bio ikväll men Emmelie hann ju före.. saattee :) jag har precis pratat med jessica , hon är på  salongen och får fotvård samt håret fixat tills ikväll. Hon dissar bion, hon är liksom lite för fin för det på en lördagkväll. Själv ska jag gå och städa rummet nu, min städare är ledig idag, förstår bara inte hur jag kunde låta henne få ledigt alltså! Vilket misstag!!

jaja hejdå gullisar :)


Bio - high scool musical 3?

Ligger fortfarande i sängen, inte okej shame on me! Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för lite senare ska jag och Nisse på bio med några töntar men måste göra någonting för att få in dom där man är lite finare och lite bättre : )
Hur som helst jag och Denice vill ju se High school musical men tror nog faktiskt inte att det kommer bli så tyvär . Sitter nu och pratar med Denice på msn när jag tänker efter var det verkligen jätte länge sen jag var med henne, förutom i skolan. Känns som att det finns annat i hennes liv som är viktigare än mig haha. Som jobbet och plugg, vilket är bra av henne det är vettiga saker hon gör. Så nu vet jag hur hon kände sig förut och då var det för en skitsak min lilla bisi.
 Big love


// Emm


Vårat liv om 10 år

Vi ska bara bli as rik först sen skaffa oss sveriges snyggaste kille, som också är svin rik.. därefter ska vi köpa hus runt om i världen plus några stycken i Sverige också. Visa hus köper vi och andra bygger vi upp och gör precis som vi vill ha dem.  Ca 21 av våra 25 st hus ska ligga i närheten av varandra. :)
Vi ska också gå på massa fina fester och ha jätte mycket fina kläder som vi kan matcha med våra tusentals skor som vi också kommer att ha! Varje söndag ska vi fika på stans finaste cafe, där vi ska sitta och snacka skit om våra perfekta män. Vi ska också, varje morgon mötas vid standen och springa våran dagliga morgonrunda tillsammans med våra personliga tränare. Efter morgonrundan ( varannan dag)  ska vi gå på spa, fixa naglar, ansiktsbehandling och få massage. Natruligtvis ska vi jobba också men eftersom vi är så högt uppsatta på jobbet får vi komma och gå när vi vill :)


Jaaa så ser mitt, jessicas och emmelies liv ut om 10 år, så ni vet!


Skvaller och skitsnack

Vi har fått klagomål från en viss person att vi borde ha mer skvaller och skitsnack i bloggen. Men då är frågan vill du att vi ska bli hatade? haha. Alla vet att vi snackar skit vi är tjejer, men vi kommer inte att göra det offentligt och skvaller det finns inget skvallet att berätta om, inget som skulle vara intressant för alla iallfall det händer ju nämligen inte så mycket i den här lilla hålan. Så det kommer inte att bli av. Jag kan ju passa på och säga att jag blivit sjuk och det är ingen hitt såhär innan lovet och allt fast känner mig ändå lite bättre idag eller jag har ingen feber iallafall. Jag ska strax bege mig hemmåt har varit hos mamma i 1½ vecka så nu har jag hem längtan, ska bli skönt att få vara helt ensam ett tag och då ska jag passa på att plugga.

Så nu ska jag städa upp alla mina kläder och skor som ligger utspritt på rummet innan mamma kommer hem för då lär hon väll bli galen och sen ska jag åka hem, ska bli sååå skönt!

// Emm


Christian the lion

Tänkte bara säga at ni MÅSTE söka på youtube efter Christian the lion. Helt sjukt alltså! Det handlar om ett övergivet lejon som några människor tar hand om. De växer upp med honom, leker och busar osv. Efter ett tag släpps lejonet fri och lever vidare som ett vilt djur.  Ett år senare letar männikorna upp lejonet för att se hur han har klarat sig osv. När lejonet känner igen människorna blir han överlycklig. Det är helt sjukt att se honom krama och gosa med mäniksorna, han får till och med lejonhonan att lita på männiksorna, så hon går också fram och myser med de. Ha ljudet på när du ser klippet :)

/ nis


On and on

Nu blir det mycket funderingar här med tanke på vad Denice skrev tidigare. Jag undrar bara om det är meningen att man inte ska gå vidare utan vissa saker? Man förlorar något, grubblar över det antingen under en långt period eller en kort period. Och när man slutat grubbla på det här då dyker det upp igen, så hur ska man veta vad som är rätt?

Hur som helst jag har en ny favoritlåt On and on med Agnes, riktigt bra kommer säkert
spela sönder den, men de dyker ju upp nya favoiter lite då och då.
 Om en vecka är det lov, min plan var att flyga upp till moster för att träffa mina kusiner som jag saknar mer än något annat, dom är så långt borta så jag kan inte träffa dom så ofta. Jag brukar alltid åka upp på mina lov och så ofta jag bara kan. Men under sommaren var jag dålig på att ge dom min tid jag hade där och det har jag verkligen jätte dåligt samvete för och för att jag inte kommer att komma nästa vecka. Men nu när allt gått sin väg så är det inte värt de. Så jag stannar, och jag kommer att vara jävligt ledsen när Denice inte kommer kunna vara med oss på halloween de är inte samma sak utan min Nisse.
Längtar iallfall efter lovet hur mycket som helst och hoppas att det händer något kul.

Förresten ska nog jag och Denice gå och se på premiären av High school musical på onsdag om vi hinner innan hon börjar jobba :)

// Emm

Vad vet jag liksom..

Jag vet, vi suger på att uppdatera!
Ni kanske vill att vi lägger in bilderna från helgens äventyr, skrivet om allt roligt som hänt, och kanske ännu hellre.. det tråkiga. Fast jag har ingen lust, inte tid heller för den delen.. egentligen skulle jag behöva förtsätta plugga men verkar ju ändå inte bli av satt..
 
Jag ska hoppa i säng strax men tänkte bara på en sak idag, ni vet hur ofta man brukar säga ''Åh guud vad den här veckan har gått fort!''. Ler lite och sen får till svar, något i stil med '' jaa vet, så skönt! Då undrar jag, skönt?!  Hur kan det vara skönt att dagarna flyger förbi? Hur kan det vara skönt att det känns som om det var igår jag gick i nian? Jag förtsår bara inte.. varför liksom? Vad är det vi väntar på som är så himla bra? Det som gör att vi vill att dagarna ska gå i raketfart? Väntar vi på att gå ut skolan? På att bli vuxen? Bilda familj? Eller väntar vi rent ut sagt på att dö? Jag vet inte och jag försår inte.
Man vaknar på morgonen, går till skolan, åker hem, pluggar/ jobbar eller träffar kompisar och sen går och lägger dig för att göra precis samma sak dagen efter., men till vilken nytta liksom? Så nu säger jag det för sista gången.. Jag förstår inte.

 NIS


Men tala sanning

''Men tala sanning, och hela naturen och alla dess väsen bistår dig med oväntad hjälp. Tala sanning och allt levande går i god för dig och själva gräsrötterna under jorden snor och vrider sig för att få bära ditt vittnesmål.''


 

Ralph Waldo Emerson ( 1803-1882), amerikansk essäist, poet oh filosof


Hej gullisar

Min kväll består av plugg., plugg plugg och åter plugg. Och vet ni vad det värsta är? Jag har inte ens öppnat boken och ändå har jag redan tröttnat. It's sucks..eller jaa.. rättskunskap sucks. Men men., får ju inte precis mindre plugg för att jag sitter här och klagar såå.. avslutar med att säga att jag hoppas att ni får en trevligt kväll, för det kommer inte jag att ha :)





/ nis

Vill ha

Jag älskar skor de går före allt. Jag har liksom lite utav lovat pappa att inte köpa nå fler skor under dom två kommande månderna men vad ska jag göra? Jag har ju hittat ett par skor som jag vill ha nu. Mina röda högklackade som ni flesta har sett kommer ju alltid ligga på första plats såklart, dom är ju röda. Men nu har jag hittat ett par skor med färg, ja färg. Grejen är den att jag nästan bara äger svarta grejer, de passar liksom till allt så jag försöker pigga upp garderoben med lite färg så dom här skorna passar mig perfekt.


Haha jag tycker dom är så fula så dom blir coola ; )



// Emm

Sorry Biiisen

Jag har precis fått mig en utskällning av Denice för att jag inte bloggat på länge och när jag väll gör de, så blir de alltid samma sak " kort om allt " och så berättar jag om hur veckan har varit lite bilder och blablabla.. men de får bli lite samma sak igen. Ni vet ju redan vad jag hade för mig i fredags, jo jag och nisse var i globen och såg på High school musical de var jätte mysigt att göra någonting annorlunda vi var först och åt sen fika direkt efteråt men vi åt varken upp maten eller fikat men gott var det sen gick vi och shoppa lite. Jag hittade ett plommonlila linne ett Emmelie linne om jag får använda Linneas egna ord haha och en grön jacka så ful att den blev cool jag var bara tvungen.. Dagen efter åkte jag och min bror Victor till kista och shoppade lite, eller ja jag hjälpte han och välja ut kläder men de var roligt vi gör inte så ofta saker tillsammans bara han och jag, hur som helst fick jag en jätte fin midjekjol med hängslen av honom : ) På kvällen var jag med tjejerna och drack hemma hos mig sen kom Fab, Markus och Andres och höll oss i sällskap. På söndagen gjorde jag och Jessica något väldigt nytt, jo vi gick faktiskt upp ur sängen och fikade för första söndagen någonsing haha, och sen tog jag hand om min älskling Wiggo och sen fick vi film sällskap och Wiggo blev så rädd för dom så han började spy och blev lite ledsen men de var bara för att han var trött. Oavsett hur mycket han än spyr så förblir han ändå min älskling! Förresten så satt han för första ggn igår och jag fick se de först av alla :) Nu ser jag på film med Victor så måste sluta skriva.



// Emm


G.G

Så på tvn era fjantar, det är Gossip Girl

Jag, emmlie och alla nioåringar

Vi var somsagt på High scool musical on ice tour igår. Det var roligt, visst var de det :) Var dock  lite besviken på att skådespelarna inte sjöng själva, såg liksom så tillgjort ut. Fast sen var det iof bara nioåringar där också och som liten tänker man väl inte på det. Att skådespelaren som skulle föreställa Zac Efron var skitful gjorde inte saken bättre heller. haha! Inte för att han är så het i  filmerna heller men klagar inte percis på den här bilden.

Jaja,. tågresan hem var en av de roligare tågresor jag haft på länge.. :) Tio tusen röda rosor vill jag skänka sig.. tralalalaa

Bifogar lite bilder från kvällen också :)



(klicka för att förstora)

Nu ska jag se på one tree hill ses senare gullisar :)


Jag älskar hästar

Vet ni? Jag älskar hästar, det har jag alltid gjort! och jag saknar att rida. Jag saknar lukterna, goskissarna och stallkläderna. Jag saknar till och med att frysa i stallet och alla äckliga spindlar. Just nu vet jag inte hur jag ska få ihop tiden så jag ska hinna med hästarna,min dag är vanligtvis så hektisk att jag knappt hinner med någon egentid alls känns det som. Fast jag bryr mig inte, jag mår bra av att rida och från och med imorgon ska jag rida igen. Jag vet inte hur men jag bara ska det.  Egentligen är det ganska konstigt att jag har klarar mig i nästan två månader utan hästarna.
Anledningen till att jag inte rider just nu är för att tiden inte räckte till men det är nog inte bara därför, för sanningen är att man själv bestämmer vad man fyller sin tid med. Alltså kan jag rida om jag bara vill det.
Men de senaste åren har jag inte ridit för att jag älskar att rida, jag har ridit för att jag ville utvecklas, för att bli bättre. Frågan är bara hur man kan bli bättre på något om man inte längre brinner för det.  Fast det är ju iof det jag gör. Jag behövde nog bara några hästlösa veckor som påminde mig om det. Men hur som helst, nu vet ni, jag älskar hästar


  

/ nis

Emmelie och hennes flickvän, jag och min pojkvän, typ


Hej på er!

Hej på er!
Imorgon ska jag och emmlie åka på High school musical on ice toor, kul va? :)  Älskar filmerna så har höga förväntningar :) Jag tror vi kommer åka in till stan vid tre tiden, gå runt lite, käka och sen bege oss till globen där showen börjar halv 7 om jag inte minns helt fel.
Jag hade tänkt att jag skulle skriva ett par rader men nu ångrade jag mig. Ska se en film ist så ni får ha en bra dag så kanske vi hörs lite senare :)

//


Sorry guys

Ni blev i oss kära men vi ville inte ens ha er hära. Och vem påstår att det är ni som står på vår lista, jag menar det är fler killar än er som vi vill mista. Ni tror att ni är coola men det är inte vi som hänger kvar på vår gamla skola. Jimmy vem ? Jimmy pung, du är trotts allt inte så ung. 7 tjejer på en och samma kväll du förtjänar helt klart en smäll. Ni säger att vi vilsna är men vi alla ser att ni vill ha oss där. Vi är inte tjejerna ni går förbi och missar men det är ändå er i våran blogg vi dissar. Ni säger att ni är ödmjuka killar men snälla.. det ni allra helst gör är pillar. Förlåt för dom här elaka orden men allt vi ville var att ta ner er på jorden. Men nu ska vi vara snäll åtminstonde ikväll.


Godnatt guys och förlåt vi menar inget illa. Men om ni ska få oss att framstå som vilsna blir vi bara lite ledsna!


// Emm och Nis

Se och lär så kanske du också blir populär

Nu är det dags för bloggens första inne och ute lista.

Inne:
1: Röda & Turkosa mössor med matchande sjalar - Typ as hett

2: Chai latte - Lite godare lite bättre

3: Sonja Aldens nya låt "du får inte" - Bara så bra

4: Cykla till skolan - Vi tänker på miljön.. och figuren

5: Att fika - En bulle om dagen är bra för magen

6: Powernap efter skoltid - Inga påsar under ögonen här inte

Ute:
1:  Kyla - Att frysa om baken är som att vara naken

2: Ica´s sketna fruksallad för 24,50 - snåljåpar

3: Killar som är kära i alla - det säger väll allt

4: Tidiga skoldagar - Men tyvär får man ingen peng om man inte lämnar sin säng

5: 3,5 or - Fabian fixar

6: Alla ni som inte läser våran blogg dagligen - Som sagt se och lär så kanske du också blir populär


// Emm & Nis


Jaaapp

Nu har jag inte skrivit på länge igen, det här är fan inte okej. Måste bara säga att jag just nu sitter och lyssnar på min nya favoritlåt med sonja alden - Du får inte. Sjukt fin och jag lyssnar på den typ hela tiden. Dom här senaste veckorna har jag verkligen kommit fram till att jag har begått ett stort misstag enligt mig iallfall, men inte enligt Denice eller vissa andra. Man förstår inte riktigt vad man går miste om fören det är borta.
Men men i lördags hade vi ju överraskningsfest för Andréa och det var så roligt för hon hade inte anat någonting hon blev verkligen riktigt förvånad några tårar blev det ju, när man såg hur glad hon blev. Vi tjejer bjöd ju även på lite sång och en dikt, vi var bara för bra. Inte sant? : ) Idag var det ju skola, dagen gick ganska fort måste jag säga och det var ju tur. Efter skolan träffade jag Sofia, och henne har jag inte pratat med på så himla länge så hon och Daniella höll mig i sällskap ändå till kl 17:20 så tack ska ni ha!
Nu vill jag bara att det ska bli fredag för då ska ju jag och Nisse till globen och se High school musical on ice haha.
Nu ska jag snart se på en film och sen sova hade jag tänkt. 
 
Ni är något alldeles speciellt



// Emm

 

Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Är så sjukt trött!  De senaste nätterna har jag knapps fått någon sömn alls. Jag går i skolan om dagarna och direkt när jag kommer hem drar jag en powernap och sen kilar jag iväg till jobbet.. jobbar sena kvällar och sen går upp till skolan tidigt på morgonen igen,. och ja,  ni borde tycka synd om mig. :)
Föresten..på tal om jobbet, igår hade vi julbord på Aronsborg. Fatta julbord första oktober,. och jag som tyckte att Ikea var tidiga..
Jag kan lova att det minst sagt kändes skumt att servera glögg och pepparkakor omringad av en julgran, småtomtar och en massa julgranskulor. God jul och välkommna liksom. Nej ucsh det var på tok för tidigt om ni frågar mig.

.... :)

Hej gullisar! Nu ska jag sova en stund sen ska jag kila iväg till jobbet. Have a nice day :)

//



RSS 2.0