Jag är smart nog att tro på mer än vad jag hör när tystnad talar högre än ord.

Jag är smart nog att tro på mer än vad jag hör när tystnad talar högre än ord. Men jag ska sluta tro på illusioner och försöka att koncentrera mig på min sanna identitet. Men jag tänker inte låta vemodig, inte vara bedrövad. Du ser förnekelsen i mina ögon men jag är fortfarande övertygad, det finns inget som heter idealism. Låt mig se ditt ytliga hjärta och jag ska blotta mitt. För jag sprider en feber av misstro. Men du har sett min akt och vet vem jag är.


FAVORIT I REPRIS igen

FAVORIT I REPRIS.

Påtal om bullar. Jag och Emmelie bakade ju bullar för ett tag sedan och då blev det lite roliga inlägg i bloggen. Värt att läsa en gång till tycker jag. 


En galen Bullemmelie 2009-05-03 @ 17:10:13


Inte en enda bulle fick jag. Precis som Tjockis Emmelie sa. Hon ville ha alla för sig själv och jag är inte det minsta förvånad. Oh nej!!!
Jag ser framför mig hur hon sitter inlåst på sitt rum med bullar samt bullpapper över hela sängen. Håret är fettigt och tänderna börjar värka efter allt socker. Att magen sagt stopp för länge sen bryr hon sig inte om. Hon vräker i sig bulle efter bulle. Händerna blir allt mer klibbiga och istället för att tvätta dem drar hon av det på täcket. Bullsmulorna som hamnat överallt i sängen peelar ryggen så skönt när hon ligger där och njuter. Ögonen lyser och fingertopparna gör ont. Pröva själv att ta bort bullpappret på 14343 miljoner bullar så ska ni få se. Det finns inget slut helt enkel.  
Stackars min älskade galna bullvän /   Denice




Är det så det ska vara? 2009-05-03 @ 17:55:03


Jag måste säga att jag fick mig ett gott skratt av denice inlägg, hon har humor helt klart. Men hur låg de rikigt till? Hon ville inte komma till mig först undra varför? Men när hennes pappa helt plötsligt kunde skjutsa henne då gick de bra. Denice glider hit i pyamas och en ful jävla toffs på huvudet. Ser min chokladkaka som jag tagit 4 bitar ifrån, för jag är egentligen inte speciellt mycket för choklad men just idag kände jag suget. Men hur som helst, denna chokladkaka är nu halv och då kan man ju fråga sig hur fan de kommer sig? Inte nog med det, när sedan vi skulle sätta igång med bullarna, gjorde hon inte ett skit. Hon stod och tittade på för att denice kan inte smuttsa ner sig inte ens av lite mjöl. Sen har den där lilla muppen till tjej mage att säga att vi har bråttom! JA men gör nått då för fan! Förresten så är hon så jäkla ledsen över att hon inte fick någon bulle, men hur ska jag kunna ge dig en bulle när du drar innan dom ens varit i ugn fan? VA VA VA? Du åt ju för fan 4 stycken råa bullar. Så om det är någons mage som sagt stopp så är det nog din.. Din feta kossa. Jag har ätit 1 bulle än sålänge, men dagen är inte slut än. så jag kommer säkert kunna köra en denice i repris som hon precis berättade om att "jag" gjorde i tidigare inlägg :)

Så denice jag kommer förbi med en påse bullar lite senare, oroa dig inte! ;) 
XOXO BULLEMMELIE








-HAHA alltså detta skrev denice den 27 juli 2009, jag dör så kul!

 

2009-07-27 @ 00:25:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla måndag!

Hejis bloggen!
Nu var det ju ett tag sedan jag blogga, vad hääände? Nej men i lördags jobbade jag och sen blev det utgång för oss, söndag  vad jag trött, trött och åter igen trött!
Nu idag har jag varit ledig, yeeeeeay! Blev lunch hos Caroline (nisses mammi) svampsoppa, mummsis! Det var jag jennilee, denice och pedes systerson från piteå. Stackarn vilket intryck han måste fått av oss. Riktigt ytliga stockholmare.
Nu sitter jag hos bissin, vi ska ska snart åka iväg och äta på kinan. Kändes gossigt :)
Imorgon och onsdag ska jag jobba i Bålsta, kom in och hälsa för tusan!!!
sätter punkt nu.

PUSS EMMELIE

Those words, They never go away

Och där var helgen avslutad.
Klockan har passerat tolvslaget och jag önskar att jag satt här osminkad, nyduschad och redo för att krypa i sängs. Så är inte dessvärre inte fallet.
Det blev somsagt träning i eftermiddags. Tanken var att slå ut lite agritioner men precis som tidigare gånger då jag försökt mig på liknande saker så går träningen bara sämre. Okoncentrerat och tankespritt och inte alls hårdare, som var tanken från första början.
Nu åker iaf sminket av.. Godnatt kära vänner..

Plus.. du är den bäsat E <3 Alltid alltid.
- D

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Sådär då, då var det snart måndag igen. Fredagen innebar middag och fest hos Kim och lördagen bestod av att fira Gabs, en sväng till R, och att agera driver hela kvällen. Jag hade gärna skrivit att det har varit en toppenhelg men då hade jag ljugit. Det är mycket som har varit kaos. En rikigt soppa. Men det har varit en givande helg, en helg att växa tillsammans med, det är allt jag kan säga.

Tumblr_ltonrptelk1qh7ipro1_500_large

Idag står kickboxning på schemat och därefter blir det en sväng till Kista tillsammans med Alan, det blir väl bio eller något sådant. Mys..


Denice


the best version of yourself..

Jag tänker ofta på att jag vill vara den bästa versionen av mig själv, ni vet, vara så bra som jag kan vara. Det gäller nog i alla aspekter tror jag. Jag vill vara så snäll och omtänksam som jag kan vara, så duktig och framåtdriven, så snygg och välklädd. I många beslut som jag tar reflekterar jag över just det., vad är det bästa jag kan göra här?
På senaste tycks jag ha kommit på vilovägar. Jag tar beslut som jag inte kan stå för och när jag tänker att jag är den personen som måste leva med mina beslut är det som att själen liksom vill krypa från kroppen. Jag vill fly och inte alls kännas vid. Jag kan inte förstå hur det gick till och var på vägen jag tappade bort mig själv.
91757162_large
Jag vill skylla på alkoholen men egentligen så är det bara jag.
- D

Middag hos pappsen!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos pappa, han har varit med mig och storhandlat och nu ska vi snart äta. Orkar inte laga mat så jag snyltar här istället ;)

Jag behövde inte åka tillbaka till kista, tack och lov. Dom löste det via tele eftersom dom sett att dom gjort fel. Den tackar vi för!

Imorgon jobbar jag på hemtex här i Bålsta för första gången, ska bli intressant :) Sen är det bara lördag 5h pass och sen är jag ledig 2 dagar, yeeeeeeeeeeay!

Nu ska jag sätta på en film, lägga mig i soffan. Detta har jag inte gjort hos pappa sen i jan typ..


Bildbomb från pappis dator!

haha innan sommarfesten maj 10






Nej, vi har inte varit fjortisar!


Nej sa jag!!



Lite sommarfest förra sommaren också då! Välkommen hem fest för nisse!

nämen en gabbe!




Någon utekväll förra sommaren?



Jag gillade förra sommaren mycket bättre än denna :(

Förresten bry er inte om datumen, dom stämmer nämligen inte :D

Nu ska jag avsluta. PUSS EMMELIE



Torsdag

Tjappaaaaa.
Efter att jag och sis gjort rätt för oss på gymmet mötte vi upp Peter i centrum. Peter är här på tillfälligt besök och jag tror att det nästan var ett år sen vi sågs sis. Himla mysigt såklart.
En bild från första året i Arjeplog, jag, Julia och Pettan. Skriskoooåkning
Nu väntar Aronsborg på mig, ... jobba jobba jobbaa... Men imorgon är det fredag, yey!
- Denice

give me a skypecall

Idag har jag skypat med en familj från Cleveland. Det var en himla trevlig tjej som satt på andra sidan datorn. Igår var jag nära på att avboka samtalet helt och hållet med idag är jag glad att jag inte gjorde det. Kul.

Nu är det dags att kila till gymmet.
Vi hörs
Denice

Cause it makes me that much stronger Makes me work a little bit harder

Godkväll!
Eller godnatt kanske nästan passar bättre faktiskt.., det passar bra för mig iallafall,. jag ska strax krypa in under täcket och det är en välförtjänt nattssömn som väntar.
Som jag tidigare berättade så blev det kickboxning imorse.. Jag absolut älskar att träna kickboxning, extremt jobbigt men samtidigt jätte roligt. Det är galet synd att det är så svårt att få ihop tid till regelbundna träningar dock, jag jobbar rätt konstiga tider och för tillfället har jag väldigt mycket annat på schemat.
Det är vanligtvis min kollega som håller i träningen och ibland är det bara vi två som kör, och ibland är det tre - fyra kompisar som hänger på. Det underlättar att vi är så få eftersom det går mycket fortare att snappa upp allt.
Hur som helst, idag på träningen berättade Alan att det var en tjej (som brukar vara med på de vanliga träningarna) som hade rekordet på att ligga i plankan. 3,36 minuter sa han om jag inte är helt glömsk.
Jag tyckte att det lät så himla kort så givetvis slänge jag ur mig att jag utan några som helst problem kunde bräcka den tiden.
Efter träningen åkte jag och syster till Solslätten för att dricka lite kaffe. Därefter åkte jag hem, startade timern på mobilen och låg i plankan tills både ben och armar skakade. I stundens hetta insåg jag att jag möjligtvis, fast bara möjligvis, hade varit lite väl kaxig. Men rekord är slaget, done and done! Givetvis liksom...
Jag får rätt ofta höra att jag är den mest tjejiga personen som finns, men samtidigt också den mest killiga. Det stämmer nog in ganska bra faktiskt, hehe.
Tumblr_lrux84bubv1qizqqeo1_1280_large
Jaja, nu ropar sängen på mig.
Godnatt kära vänner.
- D

Min vanliga "tur"?

Hej bloggen!

Sitter nu hemma och vafan, nu får jag svära. Känner mig så frustrerad, vad är det här?

Först och främst hände en skit jobbigt grej för 1 månad sen när moster var och hälsa på. Vi var påväg in till stan skulle gå på junibacken, gossa runt och sen middag i gamla stan.
Jag köper mitt månadskort för att mitt gått ut och jo *ärringen som sitter i biljettluckan tar betalt 1160:- för att vara väldigt exakt haha, men mitt kort är inte laddat?

Trodde det var ett skämt, var inte på humör för det. Så jag måste till sl center och ni som varit där vet att det är inte kul!!!! Stå i kö på centralen där alla är så glada och trevliga, NOT!
Sen skickas jag vidare till biljettluckan för pendeln och där sitter det en riktig idiot, skriker åt massa människor och är otrevlig mot mig och min moster, hallå allt jag ville var att få lite hjälp. Hur svårt kan det vara?
Bad dom att ringa till bålsta för att fråga dom var som gått fel? Ville gärna ha mitt kort laddat så jag kommer hem och kan åka til jobbet flera dagar framåt. Men icke sa nicke, jag fick gå tillbaka till center, ingen hjälp, sen ringde min moster till kundtjänst. Då hade jag tröttnat ordentligt kan jag säga, efter 2 timmar men dom sa att dom skulle utreda skiten, det blev klart förra fredagen.

Fick 2 bio biljetter, tack sl! Sjukt generösa :) Gubben som jobbade fick hur som helst tydligen en utskälling av din chef över hur han betett sig mot mig, känns bra. Har aldrig tidigare skällt på någon offentligt på det sättet som jag gjorde mot. Men jag var rasande, han satte verkligen pricket över i:et. 

 Hur som helst när jag på kvällen kom till bålsta, får jag tillbaka pengarna och fixar allting. TACK! Hon undrade då varför dom inte bara ringt? haha

 Nu har jag väntat hela veckan på att få mitt löshår? inget kommer, åååååh!!!
Sen idag när jag var och shoppa så strula det med kortterminalen och nu har dom dragit dubbelt för mina byxor haha jag orkar inte. Så imorgon blir det att ta en extra sväng till kista.

Kanske märks att jag är lite trött och irriterad ;) Ska snart lägga mig i sängen och sussa, börjar 9.30 och slutar 16, känns tammetusan underbart.

Typ ge mig sommar, blondt-långt hår och några gossiga gossisar!
(midsommar -10)


Ber om ursäkt över att inlägget är lite osammanhängande, hehe.

Plus SJUKT att vi hade så många besökare igår, än en gång!
GODNATT BLOGGEN!!!!!!!!

Helt slut!

Hej bloggen! Eller gokväll bloggen, Medan ni säkert ligger i soffan och spanar in våran blogg, sitter jag på jobbet. Jag slutar om en timme, jippi! jag är så trött, måste få vara ledig snart. nu jobbar jag 2 dagar i Bålsta iaf så det känns skönt. Idag har jag ju varit i kista med Camilla och shoppat lite. Hittade faktiskt lite smått och gott, hittade 2 par byxor (behövs verkligen) en skjorta, en topp, lite smink, hårspray, lite strumpor och annat tråkigt. Kan vara något jag glömt, är så trött så jag kommer inte ihåg. Imorgon efter jobbet blir det träning med drea! ;) plus vilka är ni som läser? Vi har bloggat 2 dagar och det är nästan fler läsare nu än när vi bloggade som mest! Kuuuuuuul! Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och sen ut och kämpa dom sista 40 minuterna. Kan ni inte kommentera något? Det är ju det bästa, gabbe du kan väl? Du är bäst på att kommentera våran blogg:D.

PUSS EMMELIE

Bli någonting stort!




Detta skulle publicerats för nästan 2 h sen. Kanske det inte var så bra att blogga från mobben:(


Dags att styra bilen mot krägga..

Hej ni!
Idag har jag tränat kickbosning, druckigt kaffe med Jennilee, och pressat mig själv i plankan... Berättar mer senare, men nu är det jobbdags!
- Denice

Sovdags!

Sådääääråå... Nu är jag redo för sängen! Jag fryser lite så jag längtar fruktansvärt mycket efter mitt varma täcke.
Dessutom är jag ju relativt trött....

317837_10150331713589336_545314335_7664951_1194406232_n_large
Godnatt vettja :)
-D

Bra lunch!

Hej bloggen. Igen... Nu sitter jag på min rast ska alldeles strax ut och jobba igen. Börjar få ont i huvudet, så sitter här och gör massa avslappningsövningar och tagit en tablett. Bara att hålla tummarna för att det ska gå över! Längtar tills imorgon när jag ska till kista och sen tills på lördag när vi ska ut. Kommer som sagt med all säkerhet vara aptrött! Bara jag inte får migrän så är jag nöjd. När jag var på donken och köpte mat så stod jag för mig själv och tänkte cola,Ramlösa,cola,ramlösa och det blev en ............ PUSS EMMELIE

. Detta inlägg skulle publicerats kl halv 4 haha!


Is your IQ higher than your neighbors and is it very much higher than mine?

Jeeklarns,.. Hej kära bloggläsare! Det var en trevlig överraskning att kika in på bloggstatisitiken idag måste jag säga :). Jag tänkte bara bjussa på en härlig låt innan jag kilar iväg till jobbet.
Bye bitches. -

Grått & kallt

Hej bloggen! Jag bloggar nu för första gången via telefonen. Vad vore ett liv utan en iphone? Det går otroligt smidigt måste jag säga. Nu är jag på väg till jobbet, tåget kommer exakt nu! Måste ändå säga att det känns väldigt ovärt att vara vid perrongen kl 10.44, tåget går ju ändå inte förens 11.10 haha! Fast brukar alltid kommer typ hel, tycker att det är skönt att ta en bra plats (har en speciell) haha, Lyssna på musik och nu till och med blogga! Idag jobbar jag 12-20 och jag ska faktiskt unna mig att få äta donken till lunch. Inte alltid jätte bra att donken ligger precis utanför jobbet. :) vet knappt var jag skriver, jag är jätte okoncentrerad. Men imorgon början jag kl 16 så innan det ska jag åka och shoppa lite i kista, måste se om jag hittar något att ha på mig i helgen, jag minns seriöst inte senast jag shoppa. Det är dags!!!! Plus att jag måste börja spana in julisar. Brukar alltid ha otroliga idéer, men i år står det verkligen stilla. Vet bara vad pappa ska få för något och det är en grym grej. Julen ska vi faktiskt fira hos oss i år. Det kommer att bli gossigt! :) nåja nu är det dags att sluta, ska kolla fejjan och läsa aftonbladet nu. Här har ni en låt som jag inte hört på flera år, det var verkligen min favoritlåt när jag gick i 8an. 2face - african Queen! Vet inte hur man lägger upp klipp eller länkar via mobben. Så vill någon lyssna får ni koppa till youtube haha. PUSS EMMELIE


Sweet dreams

Justja, imorgon har jag en lunchdejt inbokat med denna snyggingen
Andrea egenkär sötunge
Därefter blir det träning och sen vidare till jobbet.
Men först, Sova!
Godnatt!
- D

Färdigjobbatförikväll

Tjaba!
Det här går ju faktiskt bättre än förväntat, härligt!
Jag har just avslutat en kväll på Aronsborg. Syster jobbade tillsammans med mig och eftersom jag beställde en flummig och oseriös tjej inför kvällens arbetspass så var veckans första jobbdag relativt smärtfri. Vi hade många gäster men trots det fick jag och sis stämpla redan 23.30. Vi är förstås guldtjejer och fick gå hem lite tidigare än resterande arbetskollegor men det var vi helt klart värda - Not.
Innan vi gick hem satt vi vid matbordet och brainstormade lite på smarta uppfinningar som skulle underlätta i vårt yrke. Vi hade sjukt många smarta ideer faktiskt.
Jag, sis och gabs fick i uppgift tidigare på kvällen att korka upp 65 vinflaskor och därav föjlande briljanta idee, - Öppna en vinflaska och alla vinflaskor inom radien av fyra meter öppnas automatiskt. Vi funderade ocksa på att man kunde stänga in vinflaskorna i ett rum som ger något slags vakumtryck vilket innebär att när man stänger dörren börjar alla vinkorkar bara ploppa upp.
Givetvis spann vi vidare på hur man kunde underlätta öppnandet av vanliga kapsylflaskor. Vi funderade ett tag men enades tillslut om att en stark magnet i taket skulle hjälpa oss med det dilemat. Innan man räcker över ölen till gästen höjer man flaskan i luften och låter magneten suga upp kapsylen. Nemas problemas vet ni. Kapsylen sugs upp tillsammans med lite drickspengar, bortom gästens bättre vetande såklart.
Fruktansvärt smarta uppfinningar om ni frågar mig. Jag har redan sökt patent på allt så ni kan redan lägga ner planen om att ta åt er äran.
Slänger in en bild som är tagen för nästan ett år sedan. Det är vad jag kallar gosmiddag...
- D

Gokväll!

Hej IGEN bloggen!

Haha det börjar bra, dock tror jag aldrig vi kommer att blogga så mycket som vi en gång gjorde. Både jag och denice jobbar kvällar och helger och det  är nog egentligen då man känner mest för att skriva, oftast!
Så fungerar jag i alla fall.

Just nu kännner jag bara för att det ska bli lördag, så jag får helg. Jag har jobbat en hel del de senaste veckorna.
Förra helgen var jag ledig och innan det hade jag jobbat 5 helger istäck, så det var självklart oerhört skönt. Förra veckan jobbade jag alla dagar förutom fredag, och idag var jag ledig. Nu är jag ledig nästa gång på söndag.

Så på lördagkväll blir det utgång, helt klart värd det! Kommer vara död efter att jobbat hela veckan samt lördag. Det är löning och lördag så det lär vara en hel del folk som har ett sug efter att handla har jag på känn. Så lär bli en hetsig dag men förhoppningsvis rolig. Därför ska jag se till att ha extra kul på kvällen och kanske låta mig dricka ett glas vin för mycket ;)

Det blir hur som helst jag Andrea och Nisse som ska ut, har varit bestämt hur länge som helst men självklart hade ju bissin glömt det. Hon har inte varit med mig på hundra år så hon ska banne mig med!!!

Känns lite små drygt att ta tåget till jobbet på morgonen, sen tåget hem och fixa sig för att sedan ta tåget in till stan lite senare.. Men men bara för mig att dricka rikligt med kaffe denna dag. Tror faktiskt att vi kanske börjar på hard rock, tycker det är gossigt att sitta där och prata plus att dom har goda drinkar!


Är rätt uttråkad, märks det kanske? haha. Ska alldeles strax kolla OTH, började ladda ner säsong 4. Såg alla upp till 8 och nu har jag glömt bort vad som hände 1-3 haha så nu har jag kollat till halva 2an. Bra gjort!


Ni är tammetusan ovärdeliga! <3


Plus Nisse du behöver ju inte ha hela skålen för dig själv, finns kanske andra som vill ha!!!!! JUSTE 

PUSS EMMELIE

Viljan att lyckas!

Min tur och min tur!

Hej bloggen!

Var ett tag sen sedan, på något sätt tycker jag om att blogga. Nästan så att jag behöver det, att få skriva av sig när man är arg, ledsen, glad är bara är. Jag skriver inte här för att det är någonting som kanske intresserar er eller för att det finns saker jag skriver som är nödvändigt för er att läsa. Jag skriver för mig själv, finner någon det intressant så är väl det bra, antar jag!

Så vad har hänt sen senast? Har väl kanske inte hänt sådär jätte mycket, men senast jag skrev så skulle vi precis flytta in i lägenheten och nu när jag skriver så ska vi snart flytta ut hehe, så allting kan vända på bara någon sekund. Jag gillar mitt boende, har fått det mysigt och jag trivs, det är stort och nära till allting. Men vi hyr detta så jag ser det inte som vårat, området är inte vad jag tänkt mig heller. Jag vill ha ett boende som jag känner att detta är mitt, här jag kan bo i flera år och trivas. Så vi sa upp den här för 1 vecka sen idag och vi letar efter lägenhet/hus, men vi har nu kommit fram till att flytta hem några månader för att sprara ihop pengar, så vi slipper låna en massa pengar från banken. Det känns självklart inte kul någonstans, från att ha bott ensam nu och fixat och donat till att flytta hem och dela det med andra, nej fy. Men jag känner att vill jag nu ha mitt hus som jag går runt och längtar efter måste jag kunna offra en del för det också. Så såhär får det bli, hur sorgligt det än är. Utflytt är 1 feb och inom 1 år borde jag ha mitt nya iallafall!

Men nog om mitt bostadsproblem haha, jag har även hunnit byta jobb och jag älskart! Jag jobbar numera på hemtex i barkarby och även ibland i bålsta. Trivs som fisken i vattnet, jag vet vilken otrolig tur jag har som fick detta och jag är verkligen tacksam för det. Tycker så mycket om själva arbetet det är mycket att lära sig och ta in, men med tiden så går det bättre och bättre. Alla mina arbetskamrater är verkligen toppen, det är bland det viktigaste för mig. För det är trotsallt dom man ska stå ut med varje dag hehe. Så det är inga problem, tycker bara det känns kul att få åka dit! Jag har länge känt att jag velat jobba i butik och faktiskt just hemtex. Så tack!


På tal om ingenting kan man förstå att det snart är jul? helt otroligt vad tiden går fort jag hänger inte med alls. Gissar på att snön kommer inom 10 dagar. Blää för snö och kallt! Det är nog med problem med sl idag, ska bli väldigt spännande att se hur det kommer att gå när snön kommer.




Mer än så har det väl faktiskt inte hänt, eller jooooo! En av min närmaste och äldsta tjejkompis fick faktiskt den vackraste lilla flicka den 11 Juli och hon är så fin, är så himla glad för sanna och marcus skull!

Förresten Nisse, självklart har du stöd från oss vad gäller din trip till USA, du har ju pratat om detta i flera och vi alla vet vad det betyder för dig. Vi visar inte det för att vi är ena egoistiska människor som inte vill att du åker för att vi kommer att sakna dig förstår du väl!! Jag har inte ens frågat dig hur det går, ledsen för det. Vill gärna höra allting om det när vi ses:)



Nu får ni en bildbom, laddade precis in alla bilder från mobilen. Bilder för allt ni missat!

Lite bilder på läggan som fanns i mobben, dock är det omgjort i alla rum sen dessa togs.
Men på ett ungefär sådär;) köket då.


Vardagsrummet men har skett en del förändringar här också. Denna bild tagen i mars.


Andréa tog en liten bildis på balkongen.


mina fina blommer som är stendöda nu :D





nej nog om lägenheten.
Olika tidpunkter på året!










 






















Har nu hållit på med detta inlägg i 2h, jag stoppar här!

Kanske hörs vi igen, kanske gör vi det inte!

Nu fika med Nisse om 1h

PUSS EMMELIE

Back on track bitches

Det behövdes några sekunder, det kan jag villigt erkänna. Det var bara dryga halvåret sen jag bloggade sist men lösenordet skrevs inte lika naturligt längre.
E textade mig för några timmar sedan och föreslog en comeback. Jag är inte motstidig men för säkerhetsskull ska vi nog inte lova er för mycket.
Det känns lite tokigt att bara kasta sig in i bloggvärlden igen men jag ska göra ett försök.
Jag står fortfarande med båda fötterna på jorden. På jorden, i sverige, i bålsta, och förtillfället på golvet, i mitt vita fina rum. Just nu jobbar jag på Krägga Herrgård, arbetar någon gång då och då på Aronsborgs konferanshotel och söker aktivt värdfamiljer för ett Au pair år i USA.
Ni kanske kommer ihåg att jag har pratat om att Au paira tidigare men nu är det på riktigt. Jag läser brev från värdfamiljer och skypar med olika människor från andra sidan jorden. Jag har nog inte fullt stöd från varken min familj eller mina vänner men det känns rätt för mig och därför tänker jag åka.
Jag är så less på att bara vara. Att inte känna något. Att åka till jobbet, till gymmet, umgås med vänner. Leva fast inte leva, ni vet. Allt är trevligt och jag uppskattar vardagen, men det är safe och jag känner mig liksom på samma nivå hela tiden. Allt är lagom och min sinnesstämmning är alltid densamma. Jag hoppas att USA kommer att ändra på det men det återstår att se antar jag.
Jag tror att det får räcka med skrivande för idag faktiskt. Jag uppskattar pratstunden och jag hoppas att vi hörs imorgon, Ok?
Klockan passerar snart halv två så jag antar att det är sovdags för oss båda.
Godnatt, Sweet dreams, Buenas noches, Gute Nacht, Buonanotte, グッドナイト
Det är trevligt att vara tillbaka
- D

Vi är tillbaka!

:)


RSS 2.0