Lördagförmiddag

Hej gossar!
Nu är huset rent och snyggt igen. Vännerna kilade vid tre igår och av någon konstig anledning fick jag ett städryck. Jag städade till fyra, tog en dusch och sedan kröp i säng. När jag vaknade vid 12 imorse var det en timmes städning som gällde och nu sitter jag här, snart redo att sminka mig.
Jag såg förövrigt att bilderna från i onsdags har kommit ut på face så tänkte slänga in lite bilder därifrån.












Och till gårdagen då.
Vi grillade och spelade vollyboll, hade en rätt oseriös femkamp (?), spelade fotboll, och bara gossade. Jag har sinnesjukt ont i benen, en stor bula på ankeln, dessutom fick min haka en rejäl smäll. Vi spelade tjejerna mot killarna och vår taktik var Aggressivt, jag tror att jag gick in i det lite väl mycket., hehe..
Hur som helst så var gårdagen jätte trevlig, vi gossar allt för sällan!

Denice

Jag är seeeeeeg!

Godmorgon bloggen!

Idag är jag trött, väldigt väldigt seg.. Skulle verkligen inte sitta helt fel med lite bakismat, någon som känner sig sugen? haha..

Jag råka ringa och väcka denice nyss, sorry! Ska dit och hjälpa henne städa sen, det var ganska stökigt om jag säger så :)

Vi hade i alla fall super kul igår! Vi måste göra detta fler gånger, vi träffas alldeles för sällan.

Bildbomb från kvällen :)



jag gör en mycket god drink








Det finns mer bilder på face, tror jag haha!

Det finns inte, än!

PUSS EMMELIE

nu är det dags igen

Okej, bloggtorka? Javisst.
Men nu är det dags.
Igår var vi på bio, vi såg inception och den var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Innan bion blev det lite shopping. Ofcorse. Jag tog med mig ett par dösnygga skor hem. Syster köpte dem tidigare i veckan och när hon visade mig dem kunde jag absolut inte låta bli. När jag ser skorna längtar jag till att hösten ska ta över. Hösten är min favoritårstid när det gäller kläder och mode.
Jaja, utöver skorna köpte jag en tröja och tre par stumbyxor.
I onsdags var jag förövrigt hos Rebecca i Enköping tillsammans med Julia, Andrea och Natalie. Det var super mysigt att träffa henne, det var sjukt länge sedan sist.
Ikväll ska vi grilla hemma hos mig, ha en liten sommarfest. Det ska bli roligt!

Förövrigt så kommer pappa hem imorgon. Han och Carina har varit i Norrland i en vecka. Gossigossigt.

Nu ska huset städas!
Puss och kram!!



Denice


bildbomb?

Hej bloggen!

Kommer med 2 inlägg på en och samma dag, inte illa, inte illa ;)

Det är bara de att jag har absolut ingenting att göra, ligger i sängen och väntar på att en film som jag laddar ner ska bli klar.. tyvärr går det sjukt sakta!

Jag har precis suttit och kollat igenom en massa filmklipp på datorn, så nu har jag magrutor, 6pack.. haha fyfasen vad jag skrattar, speciellt åt Andréa! När jag hör hennes skratt så minns jag verkligen hur kul vi har haft när vi spela in dom. Det roliga är att vi bara gör videos på fyllan och dagen efter så inser man att man inte kan lägga ut dom.. Det är när andréa kissar, vi sjunger, pratar om sex, hemligheter och en massa annat..  Inte något bloggmaterial helt enkelt ;)


Så jag tror faktiskt att det får bli en bildbomb från utekvällar istället, eller ska se om jag har några bilder att lägga ut :)



jag och andrea fick för oss att gå ut i uppsala och ta in på hotell, vilket
 vi gjorde helt rätt i vi hade sjukt kul!!


en dag fick vi för oss att åka in till storstaden och käka hamburgare


och sen gå ut på krogen


för några veckor sen blev det utgång på åland


i höstas så ville julia krama sönder mig!


det blev även en utgång i norr, en mycket trevlig en! detta är typ den enda
som fanns på min kamera, kommer mer bilder när jag träffar min bror!


orkar jag mer? nej! Har nu hållt på med detta inlägg i över 1 h, tror inte att folk som inte bloggar förstår hur otroligt lång tid det tag..

Min film är inte klar heller, tror jag blir tokiiiig!

PUSS EMMELIE


dags för ett inlägg kanske?

Hej bloggen!

Tror jag och Nisse fått bloggtorka, igen!

Tänkte bara kika in här en snabbis, så ni vet att vi lever..  Sen undrar jag vart fan värmen tagit vägen? Det spelar verkligen ingenroll vart jag befinner mig, gud vill att jag ska frysa!

När jag var i piteå var de kallt och när jag kommer hem är det dåligt väder VARENDA DAG!!! Kan det inte bara få vara vamt 2 veckor till?!

Saknar de där varmadagarna med mina gossisar!!








Plus att min kropp är lika jäkla vit som en snögubbes, det suger!

Nu måste jag börja med maten, har verkligen ingen lust!

PUSS EMMELIE

Söndagstrött.

Hej!
Jag utlovade tidigare att vi skulle ha en vinkväll hos mig idag men när Kim ringde mig vid nio lät det såhär:

- Hej Nisse!
- Hej!!
- Vad gör du?
- Inte så mycket!!, dudå?
- Nej, sitter och äter taccos.
- Jaha, så trevligt.
- Du låg och sov va?
- Haha, vaa?
- Ja, du sov?
- Hehe.. aah..
- Det hörs...
- Va?, Jag som tyckte jag var så himla duktigt på att låta pigg!!
- Skenet kan bedra...
- Ja., tydligen. Haha!

Ingen verkade speciellt taggad på vin ikväll., och det är ju trots allt söndag så det tar automatikt emot att öppna vinflaskan för mig, tar emot mer än vanligt vill säga. Heh..
Jaja. Nu har jag hur som helst sovit ett tag,. funderar på att gå en sväng men vädret känns så himla ruggit. Imorgon väntar hur som helst frissan. Det blev ju lite felbokat sist, så hon klippte bara. Imorgon slänger hon i lite färg i håret också. Kommer kännas skönt!, Egentligen är jag grymt sugen på mörkt, brunett., men det kommer inte att hända, inte imorgon iallafalll.
Jaja. Henke plingade mig för ett tag sedan ocskå. Det var toklänge sen vi pratade i telefon så det var kul att han ringde. Hoppas på att de kommer ner till stockholmsområdet snart. :)..

Puss och kram dags att kila.
Denice

ååååå

Jag är sjukt sugen på en cola!!! Denice kom nu så vi kan köpa cola!!!

Usch idag har jag legat i sängen HELA dagen, jag känner hur jag har myror i benen.. Men snart slutar bissin jobbet och då kan de nog bli en film, bättre en film med sällskap än alldeles själv.

Förresten så lutar de åt en utlandsresa i september :)

HAHA förresten idag satt jag och kolla igenom min stora bärbara, vilket var typ 1 år sen och jag har en massa gamla bilder från den datorn jag hade innan denna. Tyvärr så är den så sjukt seg så jag kan inte ta bilder från den, men jag såg en massa roliga. Tror jag ska göra ett bildkollage och ge till alla mina vänner :D

Förresten är jag sugen på denna smoothie som jag och jullan gjorde förra sommaren



ser god ut va? ;)


PUSS EMMELIE



Hej främling

Hej!
Jag har precis kommit ur duschen, jag har varit hemma hos Petra och firat hennes 20 årsdag. Det blev inge dunderfirande för min del då klockan ringer om mindre än sex timmar men lite bål fick jag allt i mig. Det var mysigt att träffa alla vänner, vi ses på tok för sällan!! Även Kim, Jonathan och Martin kikade förbi och jösses vad jag har saknat er! Vi ska köra en vinkväll hos mig på söndag, det sista jag sa till Martin var - Jag slår dig om du inte kommer.
Hur som helst, jobb imorgon också.. Faktum är att jag får fast jobb på Bro Hof fram fram tills 12 oktober om jag vill. Hur blir det med Arons då?.. Jag vet inte, men måste ju erkänna att jag funderar..  Pröva på så mycket man kan right?. Jag funderar ju starkt på att läsa upp lite betyg men eftersom jag ändå måste läsa på egen hand och därefter tenta av skiten så har det inte så stor roll egentligen, om man bortser från studietimmarna då, eftersom det kommer bli mer jobb på Bro hof, än vad det kommer att bli på Arons.. Jag överväger för och nackdelar.
Då var jag här igen. Haha!!
Jaja. Sov på saken..
Puss och kraaam
Denice

En dag på skansen

Hej bloggen!:)

Dålig uppdatering här, i know!

Igår var jag i alla fall på skansen tillsammans med mina bröder, firat och 2 av firats kompisar. Vi hade jätte mysigt, men fan så varmt det var! Att gå runt på skansen i den värmen är inte kul vill jag lova..  

Precis när vi kom dit och skulle betala inträde, så var de en liten pojke i typ 2 års åldern som fick en glasboll i huvudet, eller ni vet lyktstolpar? en sån glaskula var de som sitter på en lyktstople, folk runt omkring började gråta men han klara sig fint!

Vi gick in på akvariet på skansen, de var jätte kul men jag HATAR ormar. Var väldigt nära att jag började gråta fy vad dom är äckliga!!!!! 

Sen såg jag en stor nalle som jag ville ha, man fick 5 st bollar som man skulle kasta i mindre och mindre hål. Firat var skit bra på de, träffade alla utan att missa en enda gång. När han trodde att han var klar så hade han 1 boll kvar att träffa i de minsta hålet, han träffar men bollfan stuttsar ut så de blev ingen stor nalle för min del! :(
En liten älg fick jag ju i alla fall haha..

Bilder från gårdagen!

påväg in




jag var tvungen att byta om, var alldeles för varmt att ha jeans


så himla gott


jätte äckligt, man gick runt med dom.


haha så sjukt fula!




Idag har vi inte speciellt bra väder och jag känner mig riktigt seg! Blir att napa en stund nu..

PUSS EMMELIE

Trött

Okej. Första dagen avklarad.
Jag gillar personalen, alla är väldigt trevliga. Jag står i medlemsrummet och tar hand om medlemarna när de bestämmer sig för att droppa in. Serverar lite vin, en öl eller en kopp med kaffe. Först stod jag i Shoppen men redan vid nio blev jag uppflyttad. Det är ganska lite att göra och det gör att tiden går toklångsamt. Men somsagt, första dagen avklarad. Three more to go.
Puss och kram!
En kvällspromis och därefter slaaaggg.. Jag är toktrött!!

Denice

Vi ses i drömmen och imorgonbitti, som mamma och pappa brukar säga.

Okej. Klockan ringer för tidigt imorgon och nu är det alltså sovdags för mig.
Godnatt på er vänner. Kila gärna förbi Bro hof imorgon om ni vill. Alla är välkommna.

Denice

Årets första dopp!

Hej!
Jag har precis kommit ur duschen.
Jag vaknade klockan 9 i morse och dagen började med att jag vattnade blommorna. Jag har lovat pappa att jag ska sköta blommorna medans han är borta men dessvärre är jag mindre intresserad av blomskötsel så jag har faktiskt varit en slarvmajja. Men idag fick blommorna vatten iallafall!..
Därefter satte jag hur som helst på mig springskorna. Jag har fruktat första joggingturen ganka länge nu.., jag har inte springit en ända gång i mina två månader i Tyskland och om man ej springit på två månader är första gången alltid jobbig. Dock har jag en hyfsad grundkontition så nästa gång kommer det lyckligtvis kännas mycket bättre. Men det var skönt trost att solen gassade lite för mycket,. när jag var färdig gick jag in och hämtade upp mina badkläder och tog bilen till Landet. Det blev årets första dopp. Herregud så skönt det var. Jag simmade runt i 20 minuter och nu sitter jag alltså här. Håret är fortfarande blött och jag ska snart börja snabbsminka mig och därefter kila ner till centrum. Emmelie smsade och frågade om vi skulle åka till standen men jag har inte rikigt tid idag. Har lite saker som jag måste fixa och imorgon börjar ju Masters.. Hm.. Hade hellre varit ledig!

Puss och hörrrss!

Denice

syskonhäng + jenny!

Hej bloggen! :)

Sitter just nu hos tobbe, vi ska nämligen käka här idag. Victor står för maten, ja ni hörde rätt haha! Jag undrar verkligen hur detta ska gå, vem vet de kan ju bli världens hitt ;)

Jenny sov hos mig inatt/imorse haha, hon sluta jobbet kl 7 och då kom hon till mig eftersom att hon ändå skulle umgås med oss idag :) Dock ligger hon just nu och sover med tanke på att hon ska jobba natt..

Vi var tidigare idag uppe hos Anders, kände att jag behövde vara där lite.. Vi tänkte spela kubb men vi fasta framför mario kart, det var sjukt roligt men jag var inte allt för bra haha!

Jaja nu ska jag in och fråga om victor behöver hjälp med maten, firat är påväg också så dags att bli social kanske..

Bilder från idag!






jag är sjukt inne i detta vill jag lova, först så stod jag upp och när jag svängde med ratten så följde benen med hahah, måste sett sjutk roligt ut!






Uppdatering angående middagen, victor har även gjort jordgubbsdrinkar till oss haha. Han kom på den nu och den smakar riktigt bra faktiskt ;)

Drinken som innehåller Jordgubbar då, mynta, krossad is, sprite och rom typ? eller nått :)



Tyck nu inte bara att de är han som är duktig, jag bjöd faktiskt på tacos till lunch idag hahah!


PUSS EMMELIE

My week

Hej vänner.
Den nya veckan har fått en bra start. Gårdagen spenderades tillsammans med Mathilda inne i Kista och min tisdagsmorgon började med att jag svängde förbi frissan. Jag kapade av håret en bra bit, jag älskar mitt långa hår men ni kan tro att det behövdes. Tokslitet. Jag hade tänkt att slinga också med det var missföstånd i bokningen så hon hade inte tid. Jag ska på återbesök på måndag istället. Efter frissan hämtade jag upp Jesscia, vi åkte vidare till Systrana söta och drack the. Vi satt mest och tog igen allt som vi missat med varandra. Jag berättade om tyskland och hon berättade om hennes nya lägenhet som ligget vid Globen. Ikväll planerar vi en liten vinkväll. Alla som vill är välkommna. Hör av er till mig eller pesss vetttja.
Innan jag träffar Jessica ska jag förövrigt förbi och fira min gossmoster. Hon blev gammal i fredags. Ska bli kul att träffa henne och kusinerna som jag har längtat efter så mycket.
På onsdag funderar jag på om jag möjligtvis ska ta bilen till Ikea. Får se om jag orkar egentligen men det hade varit lite nödvändigt iallafall. På torsdag till söndag jobbar jag på Bro Hof, det är ju master tävlingarna där.. Är inte sådär jätte engagerad men jag ska stå i en butik nere vid huvudentern. 8- 17 varje dag. Hur jobbigt kan det bli? hehe...

Jajaj...
Dags att städa upp på mitt ruuuum nu!!! Resväskan kan ju inte växa fast i golvet som den brukar göra...  
Puss och kram gossvänner.

Denice

Måndag!

Hej bloggen! :)


Vaknade imorse av att min bror ringer och frågar om jag ska följa med till min gudmor som fyller år idag. Självklart säger jag ja!

Vi var där vid 1 tiden, åkte först förbi deras butik och sen hem till dom. Där har vi badat i poolen, busat med deras gulliga barn och ätit en riktigt god middag. Det har varit en mycket lyckad måndag :)

Nu har jag precis kommit hem, passade på att gå förbi jullan och alex innan! Vi började kolla på SATC och snacka lite skit, men klarade inte av att vara där längre, blev allergisk..

Orkar egentligen inte lägga in bilder, men känner att jag måste hehe :)

Jag och victor tyckte tobbe behövde denna!








1









Måste varit någonting med mig, för alla ville skvätta vatten på mig hela tiden


så jag fick nog av att bada!







Nu får de faktiskt räcka :) Tänkte lägga mig i sängen och kolla på lite tv nu..

PUSS EMMELIE



denice är ju hemma!!!!!

Hej bloggen! :)

Jag har ju sugit på att kika in här under de senaste 2 veckorna, men har varken haft tid eller lust. Finns inget spännande i mitt liv just nu höööh!

Jag kom hem i torsdags och jag har haft de rätt så bra, var super att få träffa moster. Som jag saknat henne!!

Firat hämta mig och jenny på arlanda och sen åkte vi tillsammans med mina bröder och åt kinamat, fan vad gott det var!!

Egentligen skulle jag varit och jobba i fredags, men Jennilee (denices syster) ringer mig på torsdagmorgon och frågar om inte jag kan följa med carina och överraska Nisse på flygplatsen, självklart fixade jag de. Jag verkligen längtade efter att få se nisses reaktion! Meeeen........ Efter vi varit och käkat kinamat i torsdagskväll så kommer HON och överraskar mig, vilken jäkla unge. Fick inte fram ett ord, jag bara skratta! Helt underbart att ha henne hemma igen :)

Fredagen hade vi fest för att hon kommit hem och vi hade verkligen riktigt roligt, denice har ju redan berättat i tidigare inlägg!

Igår blev det utgång med tjejerna, ytterstroligt men jag fick kanske i mig aningen för mycket. Var jag jobbig gabbe? :) hahah.

Orkar inte skriva mer nu, snart kommer nisse och hämtar mig och så ska vi iväg till linda efter jennilee! Ikväll blir det twilight för min och nisses del!! :)

Här kommer lite bilder från igår. Vad ska jag säga 4 bästa tjejkompisar som inte setts på länge ;)




Puss på jullanbullan





Mitt bästa hångel någonsin! haha


Det är definitivt inte som de ser ut





På Andréa´s café är det smutsigt


Orkar inte skriva mer nu!

PUSS EMMELIE


Home fucking home

Fem dagar sen senaste uppdatering, bra jobbat tjejer.
Hur som helst. Hemma! Home fucking home! Jag njuter av allt. Och jag älskar lukterna. Jag älskar hur min kisse luktar. Jag älskar lukten av min bil. Jag älskar lukten av svensk sommar. Jag älskar lukten av mina sängkläder. Allt luktar så gott och det är underbart. Faktum är att jag klev av flyget från tyskland redan i torsdags. Resan blev framflyttad en dag och eftersom jag ville överraska syster och Emmelie höll jag det hemligt.
Igår grillade jag tillsammans med pappa, carina, syster och ett par andra väldigt rara vänner. Vi hade faktiskt super mysgit. Vi spelade volleboll och fotboll, badade och berättade historier. Jätte trevligt! Dessutom måste jag påpeka att jag, julia och Mathilda spelade fotboll mot pappa, mika och gabbe. Tjejerna mot killarna, ni vet. Jag och tjejerna utklassade. Vi var ur bra! 15-8. Jag kan egentligen inte förstå hur vi kunde vara så bra, och det kunde nog inte pappa heller. Dålig förlorare, ni vet. Haha.


Puss från mig och mina gosstjejer.
 


Denice


Det närmar sig

Okej,, nu närmar det sig verkligen.
Det är lite fram och tillbaka med väskorna som ni ser. Jag flyger med raynair ocksü och där är det bara tillütet med 15 kg?!?!? Och jag som var as peppad pü packningen här om dagen.
Jag förväntar mig att mamsen och papsen löser det här problemet, haha! Jag müste ju printa nütt papper ocksü, behöver styra upp det här lite känns det som. Jag har inte ens nügon aning om hur jag ska komma till flyget, nün müste ju köra mig?!, haha.  Hoppas de tänker pü det här borta..
Sen müste jag püminna min kära mor, 1. Mobilen tajkeN och tillbaka, med tvü och tre förstüss... , !! 2.  Körkortet!! :)

Jaja. Nu ska jag gü upp och prata med pappsen. Sen blir den en dusch... as usual..


Pussochkraamm, syns pü stan  :) Snart!! thhi.

Denice

Om du var jag

Hej bloggvänner.
Det är söndag och klockan har passerat halv sex. Tiden gür lüngsamt och till min (nästan) besvikelse sü blir det inge jobb ikväll. Allt är tydligen redan förberätt och det innebär att det är halv 8 nere i lobbyn imorgon som gäller istället.
Ikväll ska jag.. jag har ingen tokaning.. kanske fördriva tiden med att läsa ut min bok för förövrigt faktiskt är väldigt bra. Om du var jag heter den, rek. starkt, hehe.
Därefter en dusch, en film och sen suss. Hehe. Försöker sova sü mycket som möjligt sü tiden ska gü snabbare. Men jag känner hur överenergin exploderar i mig. Jag für ta ut det pü jobbet imorgon antar jag., hehe.
Förresten sü har jag percis insett en sak. Min packning, övervikten pü planet och allt det där oroar mig en del. Jag har för mycket grejjer och för lite plats helt enkelt. Sen plötsligt slog det mig. Jag har packat väskan 18 günger sen jag kom hit. 18 günger. Om jag lärt mig nügot här nere sü borde det väl trots alllt vara att packa en väska. Jag ska packa det bästa jag kan. Det bästa jag nügonsin gjort! Jag ska vika och platta till, lägga strumpor och deo i skorna, jag ska kasta duschkräm och balsam innnan jag ger mig av. Jag tror det kan gü! Det müste det göra.
Alla 18 ihoppackningar müste väl ha lärt mig nügot.


Jaja. Idag har jag ja inte gjort mycket alls, Peter plingade för ett tag sedan sü vi pratades vid ett tag, det var gossigt. Mamma ringde ocksü, och alex,., men det är istort sett den ända socialakontakt jag fütt idag. :) Vad gör man..., hehe....
Jaja. Nu ska jag gü till receptionen och klaga pü det düliga solariumt!
Puss och hej
Denice

Kräktrükigt.

Gaash. Motorljudet driver mig till vansinne. Jag är sugen pü att gü ut och skrika - Det räcker nu!! Folk ligger och sover. Kom tillbaka vid 12 tiden!..
Vürt hotell ligger precis vid banan. Sü nära man kan komma en racebana tror jag faktiskt. Dessvärre resulterar det i helt galna motorljud, som i sin tur resulterar i helt galen dülig sömn för min del.
Det suger.
Och solen lyser idag, vilket ocksü suger. Det ger mig üngest. Jag kan inte stanna inne pü mitt rum hela dagen men det finns verkligen ingenting här. Ingenting.
Jag gick en promenad igür. Jag letade efter en gräsplätt att sola pü men det slutade med att jag la med ner pü en tom parkeringsplats. Typ en grusplan med fem grässtrün pü. Där lüg jag pü min jacka i 20 minuter. Därefter tröttnade jag. När jag gick tillbaka köpte jag solariumpengar i receptionen. Jag köpte sex solgünger pü en och samma güng eftersom jag mer än gärna ütminstone är lite brun när jag kommer hem. När klockan närmade sig fyra gick jag ner och solade, duschade, körde ansiktsmask och hürinpackning, sedan satt jag nere i spat och läste i en timme eller nügot dylikt. Olyckligtvis var solariumet det sämsta skit jag nügonsin varit med om. Jag hade förmodligen fütt lika mycket sol pü mig om jag legat brevid solariumet i dessa 20 minuter. 

Idag väntar... Ingenting. Kräktrükigt.
Allt är kräktrükigt.
Men feel free to call me!! Anytime. +49 2691 309-0 Bor pü rum 345. Annars är ju mobilen helt oket.


Denice

Borde gå och lägga oss

Hej! 

ikväll har vi varit ute, jag mina bröder och jenny. Vi har haft riktigt roligt, jenny blev dock utslängd och sen ville polisen ha med henne men tobbe stoppa dom haha. Sen åt vi på max och nu sitter vi i stugan, har spelat yatzy. Borde kanske gå och sova snart, en dag imorgon också. Då ska vi också ut, haha damn denna blir mycket dyrt!!!

Kan inte säga så mycket mer, jag orkar inte de!! Jenny och tobbe har somnat, ingen party i dessa människor. Bara jag och victor som är vakna! Men nu börjar han också decka. Jag dricker min cola som vanligt, den ända som alltid finns där! :)


Mitt inlägg hängde inte ihop så bra, nu ska jag kolla mitt konto ( har ångest ) har gått mycket MYCKET pengar ikväll!!


PUSS EMMELIE

Godmorgon

Godmorgon!
Jag har redan varit vaken i allt för münga timmar dü jag inte sov nüge vidare inatt.
Runt sju tiden bestämde jag mig för att dra igüng en film pü datan, därefter fixade jag mig lite snabb och drog ner för frukost. Hur resten av dagen ska se ut har jag inte riktigt bestämt ännu. Jag funderar pü en promenad när jag är färdigroad vid datorn. Hade förövrigt varit underbart att gü ut och sola en stund i det fina sommarvädret men tror inte att solmöjligheterna är südär jätte bra. Für se om det blir solariumet som gäller lite senare i efermiddag istället.

Jaja. Funderade pü lite internet shopping men jag tror jag stür över det. 

Vi ses och hörs.
Puss.
Denice

Kindpussen

Okej. 8 dagar. 4 jobbdagar.

Jag ska berätta om ett dilema som jag har. Jag har inte skrivit om det tidigare men jag har tänkt pü det ofta, och länge. Nämligen kindpussen. Det är verkligen förvirrande. Hur vet man hur münga günger man ska kindpussas med en person? En? Tvü? Eller tre? Ska jag kindpussa tyst eller ska jag göra ifrün mig ett svagt smackljus? Ska jag kram-kindpussa eller ta i hand- kindpussa? Vilka personer ska jag kindpussa och vilka personer ska jag bara ta i hand med? Och kanske viktigaste frügan av allt, vilken sida ska jag börja kindpussa pü? Höger eller vänster?
För nügon vecka sedan pussade jag med misstag nästan en kollega pü munnen. Ni vet, det är som när man möter en okänd människa i en korridor. Man är püväg att gü in i varandra, sen flyttar man pü sig üt ena hüllet, i samma ögonblick som den andra personen ocksü flyttar pü sig. Vilket resulterar i att man stür precis mitt emot varandra igen. Dü flyttar büda pü sig igen. Och igen. Och sü hüller det pü ett tag.,.Tills ena peronen är smart nog att inse att han faktiskt müste stü kvar., för att senare kunna fortsätta i den riktnign han ska üt.
Förstür ni vad jag menar?, eller blev det för invecklat? Kanske är lite störande att läsa med alla konstiga ü'n ocksü.
Men det är hur som helst nügot som har skapat en del pinsama ögonblick. Därför skulle jag uppskatta om nügon faktiskt förklarade kindpussa reglerna för mig. Nügon?

Hur som helst. Ledig ikväll, imorgon, pü lördag och pü sönda dag. Sweet.
Dock finns det nog inte mycket att underhülla sig med här borta... Jaja. Ska kolla min mail en snabbis och därefter blir det en dusch. Jag har istortsett varit ute frün 8 till 16. Strülande sol. Fullt svartklädd. Lüngärmat pü förmiddagen, kortärmat pü eftermiddagen. Snyyggg pikebränna. Nejtack. 




Puss och ses. Denice 

:):(

Herregud. Jag räknar dagarna, nästan timmarna. Snart är det dags. 9 dagar kvar, varav 5 jobbdagar. Sweet. Har aldrig nügonsin passat sü bra. Sweet!! Kan inte bärga mig. 16 juli. Det vet ni kära vänner.
Jag sitter och väntar pü att middagen ska börja. Jag var nyss uppe och böt tröja och när jag tog hissen ner hade jag precis nymülat läppglans. Jag trycker pü hissknappen och precis innan jag gür in i hissen insüg jag att jag hade läpps pü tänderna. Jag stannar kvar vid spegeln och gnuggar ett tag. Poserar lite. Och sedan gnuggar lite till. När jag gür in i hissen efter nügra sekunder inser jag att en kille stür i hissen och hünler mot mig. Fy sjutton vad pinsamt. Jag blev tokröd i ansiktet. Det kan ni fethajja. Haha.
Hur som helst. Tidig middag ikväll och det är toppen skönt frün min sida. Det innebär sängen innan 23!! :)

Jaja. Gästerna är pü ingüng....
Puss!!
Denice

i piteå

Hej bloggen! :)

Jag sa ju att de kunde bli lite halvdålig uppdatering här i bloggen undertiden jag är här. Men nu har jag trådlöst internet, men jag kommer inte skriva här varenda dag för de.

Igår var vi och hälsa på min moster, vi lura nämligen henne att jag inte skulle komma. Så jag smet in bakvägen hemma hos dom igår och moster blev så glad så jag blev alldeles tårögd, jag om moster har verkligen jätte bra kontakt och jag har saknat henne och mina kusiner jätte mycket!

Tog med mig en av mosters hundar till våran stuga, jag brukar göra de när jag är här uppe. Så vi har haft jätte mysigt jag och mogge, var ute och gick i 2 timmar igår :)

Jag har precis duschat och väntar nu på att mina bröder ska komma hit, mamma och hennes kille är och hämtar dom på flygplatsen ÄNTLIGEN!!!

Det känns ganska jobbigt att vara här, förr var de på ett annat sett. I år ser det helt annorlunda ut! Jag saknar han som funnits i mitt liv de senaste 10 åren.

Det är ungefär som att ha en klump i magen hela tiden, om ni nu vet hur de känns. När jag är här är jag van att kunna umgås med vem jag vill, åka till min moster när jag vill äta de jag vill och när jag vill. Skulle jag nu komma på att jag vill åka hem till min moster så skulle de inte gå, förr kunde vi ta hit hur mycket folk som helst men tydligen inte detta år. Men vet ni de skiter jag i för vill jag ha hit mina kompisar så tar jag hit mina kompisar. Jag har åtminstonde inte förändras, jag är fortfarande den som bestämmer över mitt liv och tycker till!

Sådär ja, lite tankar som behöver komma ut!

Ikväll ska vi spela minigolf tydligen, strunta i de kan man ju inte för då blir de ett jäkla liv!

Här var jag och moggimogg imorse strax innan 8, hade varit och rastat han och sen ville han busa och kela. Mycket bra för min allergi, men de gick faktiskt ganska bra. Men jag kände att jag kanske inte skulle klara de en natt till, så min lille pöjk fick åka hem till sina kompisar idag :)

 


Saknar dig älskling vi ses någon gång nästa vecka!

PUSS EMMELIE


BEHÖRIGHET SAKNAs

Förresten, på vissa datorer funkar våran header och vissa inte. JAG BLIR TOKIG!!!!! Ska fixa detta jag lovar

Snart åker jag

Hej bloggen!

Det är 35 grader varmt och jag ska snart bege mig upp till Piteå! Åker med mamma och dom, så jag spar lite pengar en flygbiljett kostar ca 2000 och de betalar jag inte för att åka upp till Piteå 4 dagar. Så nu får jag stå ut med att sitta 5 personer i en bil, 90 mil. Visst låter de härligt? :)

Förresten Denice jag fattade inte riktigt, din klänning som du köpte glömde du den på tunnelbanan? Isåfall tycker jag jätte synd om dig :( Men nu ska jag fixa musik på min ipod, jag har med mig en filt (jäkligt tveksam till att de ska behövas) sovmask, öronproppar, hjärtis PSP, Ipod och en cosmopolitan. Detta kanske kan underhålla mig till sundsvall i alla fall!

Ni får gärna ringa och prata med mig eller smsa har dåligt batteri på telefonen hahah vilken resa detta kommer bli!

Plus fan så jag kommer sakna min pojkvän!!!!

Plus Denice också!!!!

Ses på arlanda den 16onde din lilla gossis!


Nu orkar jag inte skriva mer, ha en toppen söndag!


PUSS EMMELIE

18 gången.

Godmorgon vänner.

Jag ställde klockan på 20 över nio men bestämde mig för att gå upp redan klockan nio, jag kunde inte sova längre förstår ni..
Jag blir upphämtad här klockan 1 vilket ger mig fyra timmar att göra något vettigt. Väskan ska återigen packas och just nu ligget allt i en stor röra på golvet. Jag tänkte springa ner och köpa frukost också. Och en blomma eller något dylikt, som tack för att jag har fått bo här.
Hur som helst. Vid 1 bär det av till Nurbergring och det kanske, kanske blir min sista incheckning. Jag har räknar ut att det blir 18 gången jag packar upp väskan på dessa snart två månader. Helt sinnessjukt om ni frågar mig. Och jag har som sagt bara gjort det för 2 månader. Tänk er dem som jobbar året runt. Jag hade blivit tokig. 60/ 18 är lika med 3.333.. Vilket betyder att jag snittar ett nytt boende var tredje, ibland fjärde dag.
Hm..
Jaja. Frågan är dock vad som händer med mig nästa helg. Flytt igen eller kvar i Nurbergring?
Nu måste jag hur som helst ta hand om klädhögen. Sen en dusch.
Puss !
Denice


Ses om 12!!!!!

Perfaa..

Och nu har jag just läst i Lindas blogg att hon, Jen, Stefan, Carina och pappa har varit och badat i Änsjö. Badat och haft picknick. Sjukt kul.
Tack för inbjudan liksom... Sjukt kul att jag ens blev tillfrågad om jag ville följa med. Men det är lugnt. Coollungt.
Själv var jag och shoppade idag. En jätte fin sommarklänning, djup rygurringning, rosett i bak, sen köpte jag en tröja, super söt. Glömde påsen på tunnelbanan. Perfekt. Men det är coollungt.




Denice


Bufuckinghu

Buuhuu.
My life suck.
D


Hem till louise och bada!

Hej :)

Jag håller på att svettas ihjäl vet inte vart jag ska ta vägen, eller jo i louise pool!!!!

Så nu går jag dit, hejdå :)

Förresten under veckan som kommer, kommer de bli dålig uppdatering i bloggen från min sida. Ja ska nämligen ut på äventyr!

PUSS EMMELIE

Saknar dig snyggosyster

Okej, det blir inte jäkla museum idag. Det är för fint väder för det idag faktist.. Istället ska jag köpa med mig lite jordgubbar och sedan leta upp den där stranden som jag absolut inte kunde hitta igår. Hehe.  
Jag pratade precis med min syster på facebook. Vi har faktiskt varit riktigt dåliga på att hålla kontakten när jag har varit borta måste jag säga men det var skönt att få prata lite med henne nu. Jag saknar henne jätte mycket och toklängtar tills jag kommer hem. Då blir det shopping i huvudstaden förstår ni.
Gaash. 16 juli, inte långt kvar nu. Hoppas verkligen att nästa vecka går fort.
Sen har jag lovat att köpa med mig en försenad födelsedagspresent till sis, Hm. Till Emmelie också., fast studentpresent det vill säga. Jag ska se vad jag kan hitta. :)






Puss och kram.

SOlat och badat med tjejerna!!

Hej bloggen! :)

Idag har vi varit hos felicia, vi har solat och badat! Det var ur mysigt och jag har faktiskt fått lite färg ;)

Nu ska snart jag alex och julia åka tillbaka till Felicia en stund och sen ska jag hem och sova, det är en dag imorgon också! Då vill jag sola och bada ännu mer :)


Bilder från idag

Vi gjorde ett fruktfat, mycket gott!













angående bilderna, man ska inte vara snygg när man solar :)

Nu måste jag gå
PUSS EMMELIE

Fredag

Hm. Då var jag tillbaka i lägenheten igen.
Det har inte varit någon bra dag idag. Jag började med att cykla runt en sväng i stan. Jag letade efter en park som ska vara här i närheten men efter 20 minuter på cykeln insåg jag att jag inte hade koll på vägen tillbaka. Lyckligtvis hade jag typ bara cyklat runt i en cirkel så jag fortfatte rakt fram och sedan var jag helt plötsligt i stort sett precis utanför min port igen, haha.
Jag beslutade för att ge upp solplanerna och cyklade mot Zara istället. Haha, det är den enda butiken jag hittar!! Jag ställde ifrån mig cykeln vid typ stationen eller något dyklit och gick sista biten till butiken.
Väl inne i Zara hittade jag en del som jag tänkte prova, så jag gick mot provrummet när en tjej som jobbade där stoppade mig,
- Max 4 plagg!!!
- Eh va? aja okej..
- Ja, jag tar resten.
- Okej.
Jag prövade mina fyra plagg och gick sedan ut för att byta och pröva resten.
- Kan jag få kläderna nu, de du precis tog?
- Ursäkta?
- Ja kläderna du tog från mig, jag vill pröva dem nu.
- Vilka?
- Du tog kläder från mig för tre minuter sedan, jag tänkte pröva dem nu.
- Jag har inga kläder.
- Äsch, skit samma.

Sjukt irriterande.

Så kvällsplanerna då?
Jag har faktiskt ingen aning vad som händer och sker. Jag är ganska trött så kanske stannar inne hela kvällen men det känns ju trots allt ändå toktrist.
Imorgon står hur som helst museum skrivet på schemat. Det ska tydligen finnas en hel del här i närheten så det är väl bara att jag passar på.
Jaja. Ska iallafall sluta här.
Pusss
Denice

Summer love

Hello sunshines.
Jag har precis ätit lite frukost. Jag ska snart kila in i badrummet och snygga till mig lite. Jag velar mellan shoppning och standen idag och har väl förtillfället ingen tokaning om hur det kommer att sluta.
Jag har inte badat en endaste gång denna sommar och det är väl bra skamsligt. Jag tänkte i och för sig inte bada idag men att ligga med näsan framför en bok i det fina tyska sommarvädret klingar inte helt fel i mina ögon. Men det gör ju inte shopping heller som ni kanske förstår. Men vem sa att man måste välja? Klockan har ju precis passerat 11 och jag har hela dagen framför mig!. Urbra.

Förresten. Jag blev lite fundersam när jag kickade in på bloggen imorse. Jag trodde typ att Emmelie hade stängt den för tillfället eller något sådant. Behörighet saknas. Det är ju inte vad vår blogg heter precis. Lyckligtvis styr Emmelie upp blogg designen snart. Jag saknar dataskillsen för att göra det så that's all on her. Om ingen annan vill hjälpa? G, är du inte grym på sånt? Komigenrå! Haha!

Och förövrigt, jo jag saknar bra många mer än Emmelie och delar av min gosssläckt. :)


Jaja. Dags att börja dra sig. Städerkan kommer om en timme,(Haha!!!) och jag känner mig lite obekväm när hon är här.

Puss och kraam gossfior.


Denice




FAn då

Nu ska man snart iväg för att sola och bada! Men jag kan ju för fasen inte lämna bloggen såhär?

Man går in och så står det behörighet saknas gör de, de för er också? :s

140

Sidvisningar GODNATT

ännu ett misslyckat försök

haha fan, jag ger upp som alltid!! Nu får den se ut såhär i hundra år till, tills jag orkar fixa den.. Det är inte lätt att fixa en snygg blogg i paint vill jag lova! Får åka hem någon dag och sätta mig framför photoshop!! Men alltså det tar verkligen flera timmar att hålla på med de här. Nu ska jag sova, jag var lät otrevlig mot firat så jag fick ingen godnattpuss och han har redan somnat. Måste pussa han godnatt annars kan jag inte somna haha!

Imorgon blir de att bada med tjejerna :)

Godnatt bloggen!

PUSS EMMELIE


ca 10 timmar

Hej :)

Det är faktiskt sant jag och denice har umgåtts ca 10 timmar i sträck. Det behövde vi nog, de är nu den senaste halvtimmen som de varit lite dött på våran msn konverastion haha. Men från kl 10 i morse till kl 5 sen tog jag en paus ungefär 45 minuter för att äta och vila huvudet lite.

Vi har haft jätte roligt :) Och om 15 dagar ses vi gossis hehe. Vi har planerat att Jag, Nisse, hennes pappa och min förredetta låtsas pappa ska åka utomlands i september, det blir perfekt!

Nisse får ta igen tid med sin pappa eftersom hon varit borta så himla länge nu, jag får umgås med anders som jag knappt träffar längre, Anders och Dick får umgås med varandra och framförallt jag och Nisse kan ha jäkligt skoj tillsammans!! Tycker ni inte att detta låter som en underbar ide? :)

Det var en bra ide av mig och Denice, nu ska bara Dick gå med på de och de tror jag faktiskt inte blir några problem. Tror han faktiskt att vill de :)

Förresten någon dag ska jag sätta igång min stora bärbara och ladda över alla mina bilder till ett minne, det är typ 5000 bilder på den datorn, men den är så förbaskat seg så man orkar inte ens sätta igång den. Använder bara min mini pc nu för tiden, den är helt underbar!!

Det är denna människas längenhet som Denice just nu bor i, han ser väl trevlig ut eller vad säger ni?

Han heter Michael borde väl vara i 50 års ålders och bor i en stor lyxig lägenhet mitt i mûnchen. Är en snäll och glad prick, skulle någon av er känna er lockad av denna man så skriv några rader i kommentarfäletet så går vi sedan vidare till nästa steg!! 



 


PUSS EMMELIE

Jag gosssaknar er

Idag har jag umgåtts med Emmelie nästan precis hela dagen.
Vi har suttit inne på msn och haft videosamtal.
Jag gosssaknar dig!



Och jag gosssaknar dig också pappa.
Och dig mamma,
dig Jennilee,
dig mormor,
dig moster,
dig Shannon,
dig Cameron,
dig Jossboss,
Och dig kisse!
Fast mest av allt så saknar jag mig själv.


Denice


För er som vill ta en närmare titt på Emmelies trosor






snälla ge mig lite tips!

Hej igen :)

Vart tog ni alla läsare vägen som var här och kika in den 28? Ni var jätte många, kom tillbaka haha!

Nu till saken, ni förstår att jag och Firat eller mest jag har panik över vad vi ska göra tillsammans i sommar. Fundera på en sista minuten men nej det känns de inte som att de blir, plus att vi sen i december har funderat på thailand i december. Då börja vi sen fundera på att åka upp till piteå och hälsa på min släkt bara typ 4 dagar, men 1700 för att flyga till norrland haha aldrig. Så igår när vi låg och prata så tänkte vi spa, och det har vi pratat om förut så vi började kolla lite igår och jag har kollat idag också. Jag har hittat ett jätte gossigt som jag vill åka till, men som denice sa 4000 för er 2 en natt, då tyckte jag de lät jätte dyrt. Man ska ju ta sig dit och hem, de ligger nämligen i strängnäs. Men och andra sidan, vad tror man att det kostar 1000 kronor eller? knappast! Det ingick massa grejer och det verkar skit mysigt. Jag har inga problem med att betala lite för att åka på spa, de är ju faktiskt ren lyx.

Fan ta dig denice du skulle aldrig sagt sådär hahah.

Men jag tänkte fråga er, har ni något spa att rekommendera?

Dessa är det jag är sugen på :)

Spa: i strängnäs
Här är rummet och badrummet





När ni anländer på eftermiddagen serveras tapas mellan kl. 15-17 i vår lounge eller på vår uteservering. Ni har i förhand bokat tid för er behandling som ingår i paketet. Under eftermiddagen/kvällen har ni också möjlighet att boka 30min bad i vår ute-jacuzzi på takterrassen. Kl 19 serveras en fördrink för er innan ni äter er 3-rätters middag i vår restaurang. Vi tipsar även om lite saker att se och göra här i småstaden under ert besök. Välkomna!

Detta ingår:
Rymligt Deluxe-rum med dubbelsäng och bubbelbadkar alternativt Standard-rum, Valfri SPA-behandling 25 minuter (se utbud här) badrumsprodukter från Björn Borg, 3-rätters middag på Rogge Veranda & Matsal (exkl dryck), frukostbuffé, morgonrockar & tofflor, frukt- och godis-skål, mineralvatten samt ett litet SPA-kit på rummet. Ni erbjuds oxå möjligheten att boka vår ute-jacuzzi på takterrassen i 30 min/sällskap.

det här kostar 1965 per person

Spa i Grisslehamn



I detta romantiska paket ingår mousserande vin och choklad.

Incheckning sker från klockan 15:00.

Efter incheckning serveras kaffebuffé med scones och hembakat och på kvällen njuter ni av en härlig fyra rätters middag. En av dagarna ingår det en 30 minuters valfri behandling i vår fina SPA avdelning till vilken Ni har fritt inträde båda dagarna. Dessutom får Ni morgonrock och tofflor att ta med hem samt badlakan till låns.

På avresedagen står en härlig frukostbuffé framdukad. Utcheckning sker senast 12.oo.


Det här kostar 2150 per person
fanns inte så mycket bilder på de sista.

Vilken tycker ni verkar bäst? Kom gärna med andra förslag om vi vet något bra spapaket, vill boka så fort som möjligt! :) Men inget av dom här känns helt hundra, jag vill liksom känna JA det där tar vi!

PUSS EMMELIE


Hur har jag stått ut?

Hej bloggen! :)

Igår blogga jag ingenting för att jag på dagen var med Marlene och på eftermiddagen och kvällen var jag med Firat, igår hade vi nämligen varit tillsammans i 1 år och 7 månader de ni! Frågan är hur jag orkat, skojar bara :) Frågan är väl hur han orkat haha..

Hur som helst så åt vi mat, massa mat känns de som och sen kolla vi på nya wallander och åt efterrätt. Egentligen skulle jag gått hem till Louise där julia och alex var också men jag orkade faktiskt inte, blev helt slut efter filmen..

När jag var med Marlene på dagen, så luncha vi och sen åkte vi till centrum och då gick jag först in på kicks och köpte en sovmask, ett måste när man har migrän och en pojkvän som sitter vid dator till sent på nätterna ibland. På lindex köpte jag lite trosor också, fick typ 3 par "gratis" haha nejdå men svinbilligt.

Jag hittade först 2 par på rea, ena kosta 39 och andra 29 perfekt tyckte jag inte jätte snygga men sånt behöver man alltid. Sen hade jag en 50 kronors check och så sa hon att jag kan hämta ett par till för det var ta 3 betala för 2 och då hitta jag ett par som inte var på rea men jag tänkte ha dom som "sovtrosor" ja tjejer har faktiskt sånt haha. Eller i alla fall jag och många av mina kompisar:p Kul för er att veta om mitt trosshoppande men tyckte jagg fynda riktigt bra!!

Här har ni mina omtalade trosor, de rosa och blåa var på rea!


Min sovmask som jag nu funderar på att sätta på mig och slumra till 1 timme.


Fick även hem mitt paket från hm med min bikini och en tröja. Här är bikinin i alla fall, jätte billig den med 49 kr delen typ.



Nu ska jag se tv, tittar in om en stund och frågar er om råd :)

PUSS EMMELIE

Morgonpärla

Rise and shine sugarpie's.
Jag vaknade klockan sex imorse, och nu en timme senare har jag gett upp försöken med att somna om.
Herregud. Och jag gick inte ens och la mig speceiellt tidigt igår.
Att vakna självmant sex på morgonen kan inte tyda på annat än att jag har tokvant mig med alla tidiga mornar som vi har här. Dock gillas det inte! Om det inte blir sol villsäga. Då har jag ju hela dagen på mig att faktiskt få lite färg för en gång skull.
Förövrigt smörjde jag in mig med bus igår. Jag är vanligtvis inget fan av sådana produkter men jag gillade det, det blev en underbar brun färg och faktiskt mycket jämnare än vad jag kunde tänka mig. Jag hade lite problem med händerna och fötterna men det syns inte tokmycket.

Så, det blev trots allt lite shopping igår, jag strosade inte runt så mycket men hittade en zara butik inte allt för långt bort. Ett par byxor, en tröja, en jacka och en plånbok införskaffades. Jackan var nog mer eller mindre onödig men jag blev överförjust när jag såg den så jag kunde inte låta bli.
Dagen fråga: Hur mycket övervikt kommer Denices väska ha, den dagen då hon faktiskt flyger hem?

Järnspikars också.

Okej, en annan sak vi kan fundera på är vad jag ska hitta på kvart i 8 i muchen.
Hehe.
pusss Denice





Life is beautiful, have a nice day.


RSS 2.0