Imorgon händer mycket roligt!

Hej! :)

jag kom precis hem från skolan, slutade egentligen kl kvart över 11 men har suttit med kommiten och fixat och pratat.

Vi har fått 3 hela kommentarer på våran frågestund yeeeeah! haha jag kommer inte svara på frågorna fören vi har minst 8, så vill ni har svar på era frågor så fråga mer ;)

Satt precis och läste det Denice skrivit och nisse jag undrar också vart dom dagarna försvunnit, daaaaah? Jag menar hur mycket har du hört av dig till mig sen du kom ner från norrland? typ 1 KANSKE. Säg inte att jag inte heller ringt dig för det har jag, kommit och bankat på ditt fönster när du sovit för jag tycker att vi ska åka och äta lunch, velat att du ska följa med mig och se på balklänning (trodde verkligen det var en sån grej vi iallafall förut skulle gjort) Jag följde med dig alla gånger du kolla till och med när du tog mått på klänningen. Men du skulle ju träffa dina kompisar från norrland som jag faktiskt förstod att du ville, men du åkte aldrig. Jag blev faktist lite ledsen i ögat då. Du har inte velat följa med ut, liksom vi måste börja någonstans om vi ska umgås som förut. Jag menar våra liv ser lite annorlunda ut idag, jag har pojkvän lever inte mitt "singelliv" som för 2 sommrar sen och du jobbar mycket. Men vi kan fortfarande vara ute och festa fortfarande spana efter puddingar och jag kan hjälpa dig att ragga på dom, lägga in någon bra kommentar om hur bra du är och vi kan fortfarande sova hos varandra, åka och sola, ja precis allt det vi gjorde förut. Jag gör ju saker med Andréa och julia direkt när dom frågar, vi 4 är liksom bästa kompisar och speciellt du och jag. Det börjar bli sommar och det är nu vi ska åka och grilla korv och rulla ner för leriga backar (en rolig grej jag kom på nu :) )

Tro inte att jag inte saknar dig för det gör jag, men jag tycker du varit väldigt frånvarande sen du kommit hem och det suger!



Jaja nu är det som så att jag om 1 timme ska iväg och färga håret, hoppas jag blir nöjd :D

Imorgon fyller min älskade farfar hela 80 år, usch åldern börjar skrämma mig. Men så han och farmor kommer hit från Åland, det ska bli kulis för jag saknar dom. Sen är det min skiva imorgonkväll och då ska vi först vara hos mig lite folk eller hos mamma.

Vi har även klassrace imorgon, glöm inte det ALLA 3:or vi möts utanför ica 11.45 imorgon med kundvagnarna för regler osv. Må bästa program vinna ;)

Kan försöka ta bilder om jag kommer ihåg, för er som inte riktigt fattar vad detta handlar om hehe :)




PUSS EMMELIE


ki fick du

Jaha. Jag har kommit hem från staden för ett tag sedan. Vi var ett par girls som kilade in till Ericas studentfest på Metro ikväll. Det var så himla mysigt att få träffa alla. Jag har toksaknat jessipessi. Erica också för den delen men vi hann inte pratas vid så mycket ikväll. Förövrigt, surprise surprise.. jag har varit nykter hela kvällen. Eller okej, det blev ett glas vin precis när vi kom in men istort sett nykter. Och ett till okej, Det var nog ingen surprise egentligen. Jag har inget alkoholsug nu för tiden. Känns sådär när både E's studenskiva och Valborg närmar sig med stormsteg.
Fast det gör ju inte så mycket egentligen.

Förövrigt läste jag precis tillbaka i bloggen, det är mysigt att göra det sådär ibland.
Kommer du ihåg när jag praktiskttaget bodde dig hos Emmelie? När jag hade egen nyckel ( som fiskist nu har tagit över......;) ) och kunde komma och gå som jag ville. När jag åkte från skolan och hämtade upp dig på cykeln, lagom till din lektion började.. visst var det mysigt?...Sena kvällar på arons, en promenera över åkern hem till Emmsan, tvättade bort sminket, borstade tänderna men min tandborste som jag hade i badrummet och kröp ner under gosstäcket.
Visst är det komiskt att jag inte minns när vi hade en gosskväll senast? Visst är det komiskt att jag inte minns när jag sov hos dig sist? Hur kan det vara så egentligen? Växer man bara ifrån varandra en dag? Slutar man helt plötsligt med en massa gossgrejer och börjar umgås på ett vuxnare vis? Inga sleepovers här inte.
Ogossigt.


Hur som helst. Imorgon blir det troligtvis lunch med Jen och Julia. Planera inför valborgsfirandet som kommer hållas hemma hos pappsen. Vi har gått ut med att det blir trekamp så vi har lite att styra upp nu.
Justja. Jag har fått 600 kr i bonuscheckar från HM. Hur great är inte det?. Dessvärre betyder det dock att jag har spenderar påtok för mycket pengar där den senaste tiden. Mår både bra och dåligt när jag tänker på det.

Och angående Tyskland mina vänner.- inget är bestämt ännu.


Åherregud. Klockan närmar sig 3 och jag sitter fortfarande fullt sminkad. Bodre vara i säng för länge sen..
Denice



FRÅGESTUND





shopping!

Hej! :)

Jag har inte haft någonting kul att berätta för er så det är därför jag inte skrivit något förens nu, men idag har jag varit med pullan jullan i jakan och shoppat och ätit. Det jag köpt får ni se lite längre ner :)

Imorgon ska jag till frisören kl 15 och färga håret, balen och studenten närmar sig med stormsteg helt underbart!
Måste någon dag börja göra provuppsättningar, hoppas att färgen som blir imorgon kommer passa med min hårförlängning annars finns det risk för att jag måste köpa en ny och det skulle ju faktiskt suga.

På torsdag är våran skiva, längtar! Jag har tänkt att jag ska ha ballerinaskor, shorts med strumpbyxor och ett somrigt linne och kanske en solhatt men jag får se var det blir. Då följer jag väl ändå temat sommar, eller?

det här är det jag köpte iallafall, kände att jag behöver lite basplagg.

En svart kofta (även en grå likadan), en vit baströja och ett par tights


En svart spettsklänning



Här får ni lite bilder från helgen också, det blev tyvärr inte speciellt många.

Bästa tjejerna!


jag får bjuda på den hemska bilden, men den var den ända som fanns


vi träffade på mina bästa killar påvägen hem


danne ville visa sitt ärr från när han brottades med en haj


Det finns en bild på mig och andrea från hemvägen, men jag väljer att inte visa den efter att ha ätit en cheeseburgare, en mellan pommes, en mellan cola, en beadipp, 6 chickennuggets och en sötsurdipp plus att kl var 2 på natten. Gav dock bort några enstaka pommes och nuggets som fanns kvar i påsen, det får mig att må lite bättre. Därför kunde jag stoppa in mig en oxfilépizza till lunch dagen efter!

PUSS EMMELIE


Tyskland nästa?

Hej!

Jag vet inte om ni har hört det men Jag och Julia är erbjudna ett jobb för Audi i Tyskland från typ mitten på maj till juli. Julia är inte sugen och jag har väl egentligen ingen aning om vad jobbet innebär. Jag tror att jag vill åka men jag vet inte, landet lockar inte speciellt mycket men jag tror att det är bra att ta chansen liksom., skapa kontakter och så vidare. Det kan väl inte komma ut något ont ur det?. Men tror inte att jag vågar åka själv. Ska jag jobba i tyskland men inte kan ett ord på tyska,. Egelskan är väl inte heller någon höjdare egentligen. Vad vet jag... Jag ska ringa Janne imorgon. Måste konferera lite med mina kära föräldrar innan jag bestämmer mig.
Det är tydligen en tjänst för en person men både jag och Julia får komma eftersom det är en trygghet att åka tillsammans med någon.

Får se hur sommaren kommer se ut.

Denice



Godkväll!

Hej vänner! :)

Vi tänkte åka om ca 1 timme, vi är alla klara och tänkte bara försöka svepa i oss lite alkohol här hemma så att vi kommer undan billigare ikväll haha!

Här får ni se mig med min studenklänning jag är såå himla nöjd!
Måste bättra på brännan och så ska det dit en
hårförlänging, annars kommer jag väl på ett ungefär se ut såhär



och såhär tänkte jag se ut ikväll, men det får bli på skivan på torsdag då det är tema sommar!
Fick denna blommiga tunika av mina älskade svärföräldrar.



Men såhär ser vi ut ikväll! :)












PUSS EMMELIE ANDRÉA OCH JULIA.

PS Denice du suger så hårt tycker vi :)

utgång ikväll

Hejsan!

Har inte haft någonting roligt att skriva det senaste dagarna, jag har iallafall fått hem min studentklänning LOVE!
Ikväll blir det utgång i stan för min, Andréa´s och Julias del vi får se om nisse följer med också, hoppas!

Kan höras lite senare ikväll när vi fixar oss osv :)

PUSS EMMELIE


lunch med sanna

Hej! :)

Tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg innan jag går iväg för att äta lunch med mina fina vän Sanna!
Jag längtar till i sommar då vi kan åka till lastberget och ligga på bergen och sola, som vi gjorde förra sommaren :)

Tänkte inte skriva mycket mer än det här, för nu måste jag börja göra mig i ordning.


Sanna från en kväll i somras efter några glas vin.


PUSS EMMELIE


krismöte

Hej! :)

Jag har inte orkat kika in här på några dagar hehe, men nu ska jag skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig till skolan..

Det är nämligen så att det fattas pengar till våran skiva, vilket innebär att vi förmodligen kommer behöva ställa in den 29 och alla får ju självklart pengarna tillbaka, det var någon som inte trodde det haha.

Det ända sättet för oss att inte behöva ställa in är att det kommer fler, det måste nämligen vara ett vist antal som kommer annars stänger dom mycket tidigare och lokan hyran på göta källare är väldigt hög. Vi har ju framförallt skivan för att det är tradition men också för att vi skulle gå plus och kunna få in så mycket pengar som möjligt, så att balen skulle bli billigare!

Hur som helst, ska träffa det andra tjejerna kl 12.00 för att gå igenom allt, hoppas det löser sig!

Förresten jag visade ju att jag hade beställt kläder, här är en till grej som jag beställt.


Jackan alltså haha! Idag eller imorgon ska jag hämta ut min studentklänning, JIPPIE!
Igår var jag och tog mått på min balklänning också, så den ska hämtas ut den 20 maj! :)

Tanken slog mig när jag vaknade imorse, att det är verkligen inte lång tid kvar nu, det känns helt sjukt! Nästa vecka är förhoppningsvis skivan, sen är det bara 2½ vecka till balen och sen fyllebrännbollen veckan efter alltså den 28 planerar vi den och veckan efter det studenten!!


Men nu ska jag börja göra mig i ordning, kommer åka ner lite tidigare och fixa en massa innan :)

Ha en jätte bra dag alla våra bloggläsare :)

PUSS EMMELIE

Då var det dags

Hej!

Det var ett tag sedan ni såg mig i bloggvärlden. Mitt senaste inlägg var rätt deprimerande men till mitt försvar så har jag faktiskt påbörjat en rad olika inlägg. Fast det mår ju inte ni bättre av. Förståss.
Idag har jag varit i stallet tillsammans med syster, Julia och Nicole. Det var mysigt men kallt. Efter stallet åkte jag och Jennilee ut till Kreffes gård för att minnas den gamla goda tiden. Kamilla och Håkan byggde om stax innan de flyttade men trots de kan jag knappt komma ihåg hur stallet såg ut innan byggprojekten påbörjades. Men minnerna är kvar. Minnsan.
Tänkte berätta ett par minnen men sen insåg jag att trots att jag ser tillbaka på en underbar tid så är ni inte lika brydda.
I helgen har vi firat Shans konfermation, samt mina andra två gosskusiner som har fyllt, och fyller år. Det har varit skönt att få träffa dem igen. Jag var trött när klockan ringde på söndagmorgonen eftersom det blev rilles kvällen innan men när vi åkte till kyrkan vid elvatiden piggnade jag till.

Jobbet på Aronsborg har kommit igång igen så denna vecka är nästan fullspeckad. Åtminstone fem dagars jobb som väntar. Med tanke på att jag fick min livs första parkeringsböter idag så kan det behövas lite jobb. Och snart ska ju bilen faktiskt betalas. För att inte tala om hur dyrt bensin är. Och försäkrningen. Nya däck och skatten. Snart ska den in på servic också. Ja, herregud. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket. Jag har så mycket utgifter just nu att jag har svårt att hålla reda på allt. Bra tur att jag nästan inte gjorde av med några pengar i Arjeplog. Bortsett från vad körkortet kostade villsäga. Det hade jag nästan glömt.


Det är något i luften. Tror det har att göra med att det snart är studenttider. Det var ett år sen det var min tur. Vad har hänt sedan dess? Hur långt har jag kommit? Hur mycket har jag vuxigt? För det får jag väl hoppas på att jag har gjort. Vad hade jag för förväntningar? Och lyckades jag mäta upp till dem?
Jag vill ju tro att tjejen


och 
 
den här tjejen är lite olika trots allt.



How ever...  bjuder på en bild från helgen medans jag ändå håller på.





Denice

En trött emmelie

Hej "alla" läsare :)

Våran statistik stiger faktiskt måste jag säga, kul att se med tanke på att jag är den enda som bloggar nu för tiden.

Idag blev det först lunch med Nisse, Jennilee och Julia på Andréa´s café efter det åkte vi in till enköping, gick på ÖB och vi köpte massa saker till valborg då vi ska ha 3 kamp och långbord. Vi kommer vara lagom trötta dagen efter valborg för på torsdagen den 29onde så har vi studentskiva och fredag valborg och lördag blir bara till att lata oss haha. Sen åkte vi in till enköpings centrum eller vad man säger, gick lite på hm och så..

Nu kom jag hem till firat för en stund sen och nu har jag precis internetshoppat lite på hm, jag har egentligen inte råd med det men det blir att betala av typ alltihopa i slutet på månaden.. Behöver verkligen kläder, förresten så fick jag en tröja av Denice i försenad födelsedagspresent :) Kan visa bild vid något tillfälle, måste bara komma på något som den kan passa till och när jag blir brun kommer färgen bli riktigt snygg också, den är nämligen en gulbeige färg så svårt att passa i den när man är så äckligt blek som jag är.

Detta klicka jag hem idag iallfall.

Den tröjan



Jag som inte ens gillar rosa, men skulle jag tagit den i vitt blir det bara vita grejer


och dom här skorna, jag är ju ett big fan av ballerinaskor.


Det var allt för mig, vi höres kanske imorgon!
Tänk att det redan är fredag, jippie! :)

PUSS EMMELIE


bilder skapar minnen




ÅLAND 06







FYLLEBRÄNNBOLL 09










SNYGG JULLA SOMMAR09


BÄSTISTEST PÅVÄG FRÅN ÅLAND



ÅLAND 09

DINOS POMMES MED BEA ÄR DET BÄSTA TYCKER JAG OCH SARA




ÖLSPELET MARIA OCH SARA



JAG OCH MIN FAVORITTJEJ


SAKNAR ER NÅGOT OTROLIGT


FASEN SÅ ONYKTER JAG BLEV EN MÅS BAJSA PÅ MIN JACKA 2 GGR




Nu är min älskling påväg att hämta mig så måste avsluta, här fick ni lite iallfall! mest kul för mig själv haha:)


PUSS EMMELIE





bilderna får bli en annan gång

Hinner tyvärr inte lägga upp bilder, jag insåg att jag måste befinna mig i enköping om 45 minuter för körlektion.

Hörs senare, förhoppningsvis med bilder!

EMMELIE

vill ha sommar och umgås med sin bästavän!


Jag har en studentklänning!!!!

Hej igen!

Det tog inte flera timmar utan 1. Jag läste min mejl nyss och det var från nelly, sånt som jag vanligtvis bara markerar som läst och sen struntar i det. Men nu läste jag mejlet och det var om studentklänningar, så jag gick in och kollade vad som fanns OCH........


Det rosa klänningen fanns, fast i VITT eller creme! Haha kan det bli bättre, denna gång vågade jag inte ta någon risk att bli av med den igen, så nu klicka jag hem den på engång! :D

Hoppas verkligen jag kommer bli nöjd när jag får se den i verkligheten!

Känns mycket bra ska ni veta, nu har jag både balklänning och studentklänning och skor har jag ju gått om så vet inte om jag behöver köpa det..

Förresten så är våran skiva om 2 veckor det finns biljetter kvar så vill ni befinna er på göta källare den 29onde april, så bör ni köpa biljett! :)


Blir ett rörigt inlägg, nu tänkte jag plugga lite teori eller lägga upp en massa gamla bilder som jag lovat under en lång period. Det lutar åt bilderna när jag ändå sitter vid pappas data, han satt hur länge som helst och förde över bilder från hans gamla dator till den nya så lika bra att använda dom..


PUSS EMMELIE

fan vad jag är lycklig!

Står i bibblan i skolan och ska snart ha kommitémöte, så väntar med att skriva anledningen men jag berättar varför om någon timme!!!

Åhh tror detta kan bli en bra dag :D

PUSS EMMELIE


Wiggos födelsedag!

Hej igen!

Idag blev ju min lilla älskling 2 år, alltså herregud vad tiden går fort de är helt otroligt. Han var ju nyss en liten bebis som inte fick fram ett ord som gick att förstå och jag minns när han lärde sig krypa det var faktiskt hemma hos mig och han lärde sig gå hemma hos mig också :)

Min älskling igår när vi var ute i det fina vädret


Idag var jag ju på akupunktur alltså det var så himla underbart, först fick jag massage en halvtimme sen satte hon i lite nålar så låg jag en stund. Sen vände jag på mig och fick lite nålar och samtidigt så fick jag ansiktsmassage. Det är så himla lyxigt att bara få gå bort 1-1½ timme och slappna av, och jag har mått så mycket bättre på senaste tiden med min migrän och allt.


Ändå har jag känt mig lite små depppig de senaste veckorna, varit irriterad, mycket tankar som går runt. Har varit ganska irriterad på Firat framförallt, man kan väl tycka att vi borde vara ifrån varandra lite och det var vi ju när han var i cypern och efter det har jag bara stört mig på allt möjligt inte bara med han utan allt och vi blir nästan mer irriterade på varandra om vi är ifrån varandra. Jaja jag hoppas bara det är någon vårkris jag kommit in i som försvinner snart.  


skulle behöva ta tag i mitt körkort också, fixa klart mina tester någon gång. Var får man orken ifrån?


Nu bjuder jag på lite bilder från helgen :)

Detta är från förra helgen jag var ute, klarade inte
av att ha mina högklackade så det som återstod var mina röda converse. Love them!!


Jag träffade Millan som jag saknat så mycket!!


Bilder från denna helg!

I Julias garderob hittade jag denna snygga keps, love it!
Kul att min arm är helt fläskig också.
snyggare än såhär blir det inte


Men sen blev vi lite seriösare och det sluta med att jag såg ut såhär.
Jag inne på toaletten på de där stället





PUSS EMMELIE

tisdag

Hej! :)

Idag är det tisdag vilket innebär att det är dags för akupunktur om 1½ timme. Jag tror på att akupunktur fungerar var kritisk till en början vill jag lova, men jag har inte haft migrän en ända gång sen jag gick dit. Jag har haft en början till migrän alltså lite huvudverk och känt mig spänd förra söndagen och nu i söndags och min allergi känns MYCKET bättre, tror ej att detta bara är en slump. Det är hur som helst helt underbart att slippa huvudverk varenda jäkla dag, tror det är rätt skönt för min omgivning att slippa mitt tjat också hehe.

Vaknade nu för en stund sen av en otrolig saknad till det bästa killarna i boden, jag och nisse hade en toppen sommar med er och nu ses eller hörs vi aldrig. Verkligen mycket trist, skickade precis ett sms till Thomas så han vet att jag tänker på honom! söt jag är va? :D


lite bilder från då kanske

I maj 08. Denice, Jackie och lilla wiggo som var ca2 månader
där och 2 år exakt idag!


Vi på besök i hägvik det försökte supa oss under bordet ;) kvällen sluta med
 att vi sov 5 personer i en säng och jag och nisse gick hem till min farmor och farfar kl 7 på morgonen och fortsatte sova


Killarna köpte med sig tacos som vi lagade, har då aldrig sett så mycket
 tacos på en och samma gång..


Jag tyckte vi behövde någon som showade men jag var ej så duktig


Har en massa massa bilder på min andra bärbara hemma, ska försöka lägga upp en massa  sommarbilder under veckan som jag tänkt i typ 2 månader.

Men det jag saknar mest med det här är att det var då jag och denice var med varandra precis jämnt vi gjorde allt tillsammans! Så nisse blir det en trip till norrland i sommar eller? :))


Måste börja göra mig i ordning snart ska jag iväg, ha en super dag! :)

PUSS EMMELIE


Ps Grattis till fisen som fyller 2 år idag, jag ska pussa ihjäl honom!!

Måndag!

Hej alla glada! :)

Jag förstår att många inte orkar ta sig tid att kika in här längre, så dåligt som vi uppdaterar. Tror faktiskt det är läge att vi slutar blogga, ingen av oss verkar tycka det är så roligt längre och vi har förlorat ganska många läsare och snart blir det sommar då kommer vi aldrig blogga. Tror inte att någon skulle bry sig heller haha!

Men jag kan iallfall skriva om min helg, i fredags åkte jag. Andréa och Julia in till stan och fick på hmmm vad hette de nu igen, måste kolla google ( ja jag vet tjejer att ni sagt det 500 gånger men jag glömde faktiskt)  Soliraritet heter det. Hur som där var vi och det var ju 25 och vi är alla 19 men vi kom in ändå vip lista, de ni ;) haha nej jag skoja, men det sög där jag råder er inte att gå dit, gå då isåfall till något ställe som inte ligger på stureplan och som det finns lite roligare människor på. Alltså inget ont om detta ställe det passade bara inte oss :)

Fast vi hade faktiskt rätt kul ändå, men det var ju för att vi 3 var tillsammans. Vi hittade nämligen ett dansgolv som var bra men skitkass musik om jag inte minns helt fel. Missa sista tåget gjorde vi iallafall OCH nattbussen haha damn tänkte vi, så vi gick in och åt lite på donken och sen fixa vi en taxi till bålsta för 650 det var väl bra? Dock var taxichauffören inte så speciellt trevlig, för vi sa nämligen till han att vi bara hade 650 kronor och att vi verkligen behövde ta oss hem han visste nog innerst inne att vi ljög på rätt bra. Hemma vid typ 5 iallfall går och lägger mig och halv 9 tänder firat lampan och bråkar på här i rummet så jag vaknar ju såklart, men sen sov jag tills hans bror kom in halv 1 och skulle låna datorn. Sen kolla jag film precis hela hela dagen.


Nu mina vänner ska jag bege mig mot skolan snart, ska upp och fixa mig nu och sen ska nisse skjutsa mig, lyx!!

Idag ska vi ha alla balpartners, för i eftermiddag kommer vi att lotta så att ni alla vet det! :) Så under denna vecka kommer ni alla att få reda på vem ni ska gå med på balen den 21maj :)

PUSS EMMELIE

..........

Hej gossar!

Jag har inte haft någon blogglust alls på senaste men idag kännde jag att det äntligen var dags. Fast egentligen funderar jag.. är det verkligen dags? Är det egentligen någonsin dags?
Ni förstår nog vart jag vill komma. Jag funderar på att lägga av med det. Det är liksom inte lika roligt längre. Hm.. trist va.?.

How ever..
Igår var vi hos Jennilee och Mika. Vi underhöll oss med lite vindrickande samt sällskapsspel. Därefter drog vi vidare till t. Som vanligt.. hehe.
Vi tog nattbussen hem och idiotiskt nog glömde jag mitt kortetui på bussen. Leg, bakkort, ja allt.
Lyckligtvis hittade en godhjärtat själ etuit och ringde till min gossmormor. Mormor ringde mamma och mamma ringde mig. Jag ringde först mormor och därefter till den godhjärtade själen. Hehe. Det slutade iallafall med att pappa och Carina åkte till Kallhäll och hämtade upp det. Mycket tack till alla sköna gosspersoner som jag pratade med i morse.

Ikväll blir det hur som helst thaimat. Som jag har längtat. Underbaaaart...

Puss och hej!

Denice

FAN HELVETE FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså just nu är jag så jävla förbannad och faktiskt ledsen!!!! Jag har gått in på nellt varenda dag från det att jag såg den där rosa klänningen. För 20 minuter fanns den i min stl men nu när jag ska beställa skiten och trycker på till kassan så står det att dom tagit bort den, alltså jag blir helt jävla galen!

Jag gråter, fan så töntig jag måste låta nu. Men jag skulle ju ha den där klänningen på min student, jag fastna ju för den. Varför fanns den i min stl för 20 minuter sen om det inte var menignen att jag skulle ha den? Varför? Fan :(

Jaja nu är hela min dag förstörd jag ska skriva ett mejl till nelly.


EMMELIE

Fint väder och lite lunch

Hej! :)

Jag vakna kl 10 och var mycket trött men kände att jag måste börja vänja mig, så långt lov har man inte. Igår kom ju Denice hem, hon trodde vi skulle ses idag men jag satt i hennes vardagsrum när hon kom hem. Vilken jäkla kompis va, hon tycker det är okej att vi ses idag när vi inte sett skymten av varandra på 3 månader.

Hur som helst så ska jag när som helst hoppa in i ducshen för vid 12 ska vi ner till Andréas café och äta lunch tillsammans med henne, jag och denice alltså :)

Det är jätte fint väder, så idag ska jag faktiskt inte sätta på mig min super varma vinterjacka.

Kanske lägger upp en bild innan jag går :)

PUSS EMMELIE

Förresten så har jag bara en liten fråga, har ni någongång känt att ni tycker om och liksom skulle passa bra ihop med en människa. Alltså typ att ni känner att den personen skulle kunna bli en väldigt bra vän, ni gillar den personen fast ni inte känner personen? haha aa det blev lite krångligt, bara en tanke som slagit mig att man vet att man skulle funka bra ihop (en kompis pratar jag nu) med någon som man inte känner.

Fucking home

Och nybliven bilägare är jag också. De ni.


Mitt första lov!

Hej!

Hoppas allt är bra med er,det var vädligt länge sen jag skrev här. Man kan säga att detta är mitt första lov sen i jul, jag jobbade ju hela mitt sportlov.
NJUTER!

Sitter just nu hemma hos Firat, ska duscha och fixa till mig lite om jag orkar. Ska träffa Jennilee, Julia och Mika om en stund. Vi ska äta tillsammans och spela spel, var där tidigare idag också. Jag ringde och väckte jennilee vid halv 1 VÄCKTE hallå vem fan sover till halv 1? Okej hon hade sina skäl, men jag kom iallfall upp med thaimat så vi åt frukost/lunch tillsammans, det var jammmi!

Vet ni vad som alldeles nyss slog mig? Jag och Denice har aldrig någonsin fått en elak kommentar i våran blogg, är inte det lite ovanligt? Jag kan ju tänka mig att det är lite blandat med folk som läser här och jag vet att det finns dom som inte tycker jätte bra om oss eller iallfall mig haha, alla tycker ju om Denice. Jag menar inte att jag någonsin gjort eller skulle göra det i någons blogg men jag vet många andra som fått onödiga och elaka kommentarer. Men när någon kommenterar här så är det alltid någon trevlig kommentar eller någon fråga. Jag tycker iallafall att det är mycket trevligt att inte behöva logga in och se sådana tråkigheter!

Fick bara för mig att vilja skriva det, däremot tycker jag gott och väl att ni kan skriva lite fler kommentarer och oftare. Det är jätte roligt att läsa! hehe.

Jag har förresten ändrat mig angående min studenklänning, jag hittade den på modegallerian igår tror jag det var och jag tycker jätte mycket om den. Jag tycker att man kan ha den till studenten och sen visade jennilee den för mig idag och då sa jag att jag redan kollat på den och hon tyckte jag kunde ha det, men frågan är vad tycker ni?
Ett utmärkt tillfälle för er att förbättra er på kommentarerna!

Kan jag ha den? Jag älskar den, men den är slut så om någon vet var den finns så skriv gärna det då!
Förresten så har modegallerian.se jätte mycket fina klänningar.

Grejen är ju att jag hatar rosa, men denna klänning känns verkligen som jag.

Nej men nu måste jag faktiskt börja göra mig i ordning så jag sen kan gå till Jennilee. Ha en trevlig kväll alla :)

PUSS EMMELIE

Tål att upprepas....

Hej!

Jag börjar att jobba om ett par minuter. Sista dagen!! Wiee..  Jag var tvungen att jobba idag men egentligen är jag rätt sjuk. Känns sådär men herregud, sista dagen som sagt.. tål att upprepas... hehe.
Cissi lovade att jag skulle få stå i baren ikväll eftersom jag skulle slippa springa runt så mycket. Lär ju gå sådär.
Hm... Jaja. Pappa är förresten här nu. Befrielse- ni anar inte!
Imorgon flyttar jag upp till Galtis och efter någon dag blir det Malå. Därefter blir det hemgång. Sweet.

Hm... klockan drar iväg.
Puuusss på er!

Denice

RSS 2.0