blandade känslor!

Hej bloggen!

Det är så tråkigt att vi nästan aldrig skriver här längre. Det är så otroligt roligt att gå tillbaka till när vi startade denna blogg och läsa. Herregud det var som om någon satt fast mig och denice i varsin hand, vi satt helt enkelt ihop! Någonting har ju uppenbart hänt mellan oss och frågan är går vår vännskap att reparera? Eller har vi helt enkelt så fint som det heter vuxit ifrån varandra? Jag finner inga svar, men jag saknar dig. Våra tokiga samtal och alla våra sleepovers, att hela tiden ta förgivet att den andra ska med på det man själv planerar. Vi kan hitta tillbaka till detta även fast det finns en i mitt liv som blokerar våra sleepovers! Det skulle vara så kul att ta en utomlandsresa tillsammans med nisse bara du och jag! Hade det inte varit som pricket över i:et? Tror det skulle vara bra för oss att få göra någonting speciellt tillsammans bara du och jag i en vecka! Tror att du innan vi skulle sova, skulle stå på huvudet i sängen och ändra på din kudde 540 gånger innan du bestämmer dig för hur den ska ligga innan du somnar. Tror att vi skulle vara lite busiga och omogna och även driva med servitörerna på alla restauranger. Ragga på killar för att få gratis drinkar och aa you name it!

Nu kommer den mer besvikna och arga sidan av mig fram. För ca 4-5 år sen? Så var jag inte den jag är idag, jag gick igenom en hel del väldigt jobbiga år som nog många andra mår mer dåligt över än jag själv idag. Det var jobbigt men jag känner att jag lyckats bra och är stolt över vem jag är idag! Jag var hur som helst otroligt hemsk och hade inte någon som helst respekt för vuxna människor, kanske inte för någon. Jag hade en otroligt dålig attityd som jag skäms för väldigt mycket idag. Jag är fortfarande som jag var då, ärlig och jag står för vad jag tycker. Men jag kan hantera det idag, åtminstonde bättre än då, mycket bättre! Som denice mamma fy vi har haft våra bråk men hennes familj som är familj för mig och jag älskar dom hur mycket jag än kunde hata dom ibland.

Men det finns människor, bittra människor som tror sig veta och vara mycket bättre än andra människor. Sådana människor tål jag inte. Det finns något som jag avskyr mer än någonting annat och det är människor som talar bakom folks ryggar och inte klarar av att stå för vad man säger och tycker. Fega människor helt enkelt, som till och med när man träffar dom kramas och är övertrevliga! Falska människor, ni vet sådär falska så att man inte ens kunde ana att sådana människor faktiskt existera på riktigt! Döm inte mig för hur jag var som liten och säg inte saker om mig som du inte kan säga direkt till mig! Du är inte bättre än mig och jag är visst älsvärd, jag har bara valt att inte vara som du, nämligen falsk! Jag behandlar dig med respekt och det ska även du göra med människor runt och kring dig! Sluta trampa på folk som är svagare än dig, en dag kommer allting att komma tillbaka till en själv och det kommer du att förtjäna!  Jag är för starka för dig och det stör dig.

bli min bli min bli min!!!!!!





EMMELIE

Arjeplog

Så ses vi igen.

Jag sitter i Jennilees och Lindas rum med ett vinglas i handen och slötittar på lite på Gossip Girl. Linda har de första tre säsongerna. Gos!

Igår fick jag mitt senast uppdaterat schema och eftersom det kommer bli mycker jobb under kort tid så har jag dryga veckan ledig runt februari. Och gissa vad det betyder.. Justja, hemgång! Jag fick klartecken av Sofie att är okej att jag packar väskan och flyger hem för en short visit innan eventen drar igång igen. Trots att det bara blir en vecka så känns det skönt, jag ska boka flyget imorgon och sen är allt fixat.
Hehe, det ska bli skönt att få ett break när halva eventen är avbetade.

Förtillfället har jag det lugnt på jobbfronten, jag har hoppat in lite överallt nu på senaste och i helgen är det spat som gäller. Eventen drar igång den 27, wish me luck

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket och krypa in under täcket. Jag slåss för att behålla högerkanten i sängen. Jettan får mittenplatsen, precis som vanligt.


Denice

från då till nu

Hej bloggen!

Sitter hemma hos marlene och jörgen, kollar bilder på deras dator. Dom har en massa bilder från när wiggo var nyfödd, det är helt sinnessjukt att wiggo fyller 3 år i april. Känns som igår då han precis lärt sig sitta och spydde mest hela tiden haha. Min lilla pys har blivit en stor kille nu!

Tänkte lägga upp lite bilder i alla fall! :)

lilltjockisen!


Jag och wiggo på dopet uppe i luleå!



Ja, han var ett tjockt och gossigt barn!


nyår för 2 eller 3 år sen? Marlene fixade mitt hår.




Min älskade Nisse som jag saknar, wiggo och jag när jag fyllde 18.

X


jag fyllde 18 år


jag linus och jacob önskar oss något vid önskebrunnen.


jag myser med limpan och janko


anar att han lekt med mammas blomjord.


aldrig sett denna bild, men den bjuder jag på ;) Förresten är jag mörkhårig igen :(


piggel fyller 2 år!


på ängsö slott




wiggo och puh byter kläder


Här kommer den sista bilden wiggo hälsar på tomten.







PUSS EMMELIE

14 januari 2011

Då var det dags att slänga sig in i bloggvärlden igen. Jag har haft ett skrikande behov av att få kladda ner lite tankar på senaste. De flesta tankarna är allt för personliga och inte alls tänkta för allmänheten men en del av dem ska jag faktiskt blotta.
Jag sitter vid datan inne i Silverhattens lobby. Jag befinner mig i Arjeplog. Tredje gången resväskan packas för en längre resa. Undrar ni varför jag utsätter mig själv för det här? Åka iväg i flera månader, längta hem som en tok, pina ut hela säsongen och sedan komma hem. Som en halv människa.
Ibland är det så jag tänker. Att jag lämnar kvar en del av mig själv på det stället där jag befunnit mig. När jag kom hem från Arjeplog förra året fick jag höra att jag hade förändrats. Mognat på något vis. Jag kan inte ro för att jag ibland funderar på att Mognat kanske är ett mildare ord för att ha blivit Tråkig.

Jag fick precis ett brev av mormor. Ibland så träffar det hon säger så himla rätt. Mormor skriver om möjligheten att välja sitt liv. Hur jag kan välja att vara min egen livs-motor eller hur jag kan önska att andra ska driva mig framåt. Göra mig själv lycklig eller överlämna det ansvaret till andra människor helt enkelt. Hon rekomenderar det förstnämnda. Det låter bra tycker jag. 
Jag saknar min mormor, min pappa, min mamma och min resternde familj. Jag saknar mina vänner, min katt och min huvudkudde (som jag glömmt uppe på Galtis) 

Nu ska jag sätta igång med lite förberedelser, eventet närmar sig.

Vi hörs, om ni har tur.


Denice


Våran underbara resa!

Hej bloggen!

Jag har verkligen inte haft varken tid eller lust att blogga. Men jag tänkte att jag skulle berätta lite om våran resa! Det var så otroligt underbart att åka till Thailand, det gör nästan ont i hjärtat att se bilder därifrån nu. Jag längtar så himla mycket tillbaka!!

På planet hamna jag bredvid en hemsk människa, han hade sin arm på mitt armstöd i 11 timmar, vilket bidrog till att han bytte kanal på min tv och höjde och sänkte volymen hela tiden. Jag sa åt honom 2 gånger och kände väl då att han borde fattat då men icke. På planet fick man inte heller sälja nötter, pga allergi just denna resa. Denna hemska man sitter då och säger "så bara för att en person är allergisk ska alla andra få lida" nu ville jag börja strypa honom. Andra kommentaren "barnskrik, dom borde kanske proppa in någonting i munnen på dom så man slipper höra det här hemska ljudet" sen även att alla som applåderar när man landar är oerfarna turister som aldrig rest förut. Han ansåg sig alltså vara så mycket bättre än alla andra på jorden! Ångrar att jag inte skällde ut honom.

Men men när vi väl går av planet och ska åka buss i ca 1½ timme till khao lak så kände jag mig ganska negativ, jag anser inte att thailand är ett vackert landskap, då tycker jag tex att gran canaria är finare. Thailand har ju mest djungel, knappt några blommor utan det är mest grönt överallt. Men när man kommer till khao lak och till alla stränder så kommer man ju in i en helt annan värd och när jag fått vänja mig 1 dag vid att vara där, så tycker jag att Thailand är det vackraste jag någonsin sett. Allting är så bra, människorna som är så gästvänliga, maten, stränderna, ja listan kan göras lång!

Vi hade det i alla fall grymt i khao lak, vi var nästan hela tiden tillsammans med Julias familj som bodde på samma hotell och allt. Hotellet var super fint med super service. Vi hade inte speciellt bra väder under våra 15 dagar i thailand men det var varmt och skönt ändå.

Efter 7 dagar var det dags att lämna jullan och hennes familj för att bege oss till Kata beach, även där hade vi ett super hotell och jag gillade kata, men det var inte alls som khao lak. Mycket mycket mycket mer turister, många kunde svenska och man kunde shoppa mer. Men jag tror faktiskt att khao lak passade oss bättre, kata får man åka med tillsammans med en massa vänner och festa. Då kan det bli riktigt bra!

Jag var inte sugen på att skriva någonting och nu har jag kramp i fingrarna. Det var en underbar resa som jag och min älskling gjorde, jag älskar att resa det är bland det bästa som finns och jag är så glad att även firat tycker så. Förhoppningsvis åker vi någonstans mot sommaren igen :)

På denna dator har vi inte alla bilder, men ni får några att titta på : ) Lägger även upp några från jul och nyår!










Älskar dig!


Jul blev det först hos farmor och farfar och sedan med firats familj!



Nyår hos nisse







PUSS EMMELIE


RSS 2.0