vovveee

Hej igen.
Tänkte bara berätta att mamma visst har skaffat hund. En tvåårig schäfer. Tycker att vi skulle ha en babyvovve men tydligen inte. Hur som helst så är det givetvis väldans roligt. Ska nog åka förbi och kika på honom imorgon:).
Jen och mika funderar ju också på en vovve. Tror inte Mika är överförtjust men jag tycker det hade varit roligt. De hade iaf köpt en bebis! Och när dom är borta någonstanns så kan jag passa den. Bra va!

Puss och hej







Denice

planerning av den årliga minijulafton

Jahaa, mina gullisvänner.. har ni fått en bra start på veckan?
Det har jag! Ställde klockan på 11 imorse, långduschade, sminkade mig, fixade håret, klädde mig och slutningen kilade ner till centurm för att möta Jessica. Jösses. Det är alltid lika roligt att se henne. Jag uppskattar det mycket mer nu eftersom det sker så sällan. Det är så konstigt att vi umgicks mycket i slutet av sommaren men genast när skola och jobb satte fart i början av hösten så hördes vi knappt längre.
Idag planerade vi hur som helst vår traditionella minijulafton. Vi ska vara hemma hos mig den 18 och jag är super taggad. Vi har verkligen planerat denna jul så det kan liksom inte rikgit gå fel. Dessutom innebär minijulafton att nästan alla tjejer kommer samlas!, det sker på tok för sällan.


Förra minijulafton.









delar med mig av mina tankar

Hej!

Nu ska jag visa er en sida av mig själv som ni aldrig tidigare sett i bloggen iallfall.

Jag är inte alls på ett toppen humör, men jag är inte heller arg eller ledsen. Jag känner att jag kommit in i någon dålig fas i livet, jag är ständigt trött, orkar typ aldrig göra något och skolan som just nu borde vara min första och största prioritet är det som ligger allra allra sist på min lista.

Jag har egentligen aldrig varit varken någon pluggis eller morgonpigg människa, jag har under hela min skoltid, varit mycket lat av mig. Jag har inte orkat ta mig upp på morgonen och har jag gjort det har jag inte orkar prestera mitt bästa i skolan. Men jag har alltid klarat mig med medelbetyg och jag har nöjt mig med det konstigt nog. Men så dåligt och så omotiverad som jag är just nu till skolan har jag aldrig någonsing varit, och som sagt jag är så trött hela tiden. Jag förstår verkligen inte vad som är felet, jag var sjuk för några veckor sen och det var egentligen den ända riktiga "giltiga" frånvaro jag har från skolan vilket var på 13 dagar av hela hösten. Men då vill jag informera er om att jag varit borta det gånger ja jag vet inte hur mycke, jag har mycket högfrånvaro iallfall.
Men jag försöker att ändå vara ansvarfull och vara ärlig, jag mailar alltid mina lärare och frågar om det finns någonting jag kan göra osv, för jag känner inte att jag bara kan strunta i att höra av mig och bara ligga hemma. För någonstans där inne vet jag att jag gör fel, jag vet att jag borde ta mig upp på morgonen visa mina lärare och framförallt mig själv att jag kan, jag har inte ens 1 år kvar i skolan men inte ens det peppar mig.

När jag idag kom till skolan säger 2 tjejer i min klass att dom precis haft ett möte med rektorn angående indraget csn pga hög frånvaro. jag behövde inte fråga någon för att veta att jag också ska ha ett sånt möte, så jag gick och knackade på min rektors dörr och vi hade ett möte. som sagt jag har 2 veckor och 2 dagar på mig att gå på varenda lektion jag får inte ha någon frånvaro alls, herregud jag menar 2 veckoro och 2 dagar, hur svårt kan det vara att gå dit och visa upp sig? för er ja, men för mig är det inte riktigt så. inte ens detta möte har fått mig att inse att jag måste skärpa till mig, och på mitt möte frågade hon själklart vad denna frånvaro beror på och jag tänker inte stå och ljuga någon rakt upp i ansiktet, men de dumma är att jag själv inte har någon som helst aning, så mitt svar fick bli skoltrött och otrolig lathet. Min motivation till att göra min pappa och farmor stolta den 4 juni finns helt enkelt inte och det är tammefan sorligt, riktigt riktigt sorgligt och jag skäms och är förbannad på mig själv. Min bror har sagt så länge jag kan minnas, men när man börjar jobba kan man inte bete sig sådär och jag gör inte heller det när jag jobbar. Jag är mycket seriös och trivs jätte bra med att gå upp en morgon kl 7 för att åka och jobba, för då känner jag att jag faktiskt gör någonting som jag är riktigt bra på, barn!

Jag är egentligen inte korkad eller trög när det handlar om skolan heller, om jag verkligen ska klara ett prov och jag har 1 timme på mig att plugga in detta prov så klarar jag detta prov med absolut minst ett G. Men det är som sagt lathet jag har inte orkat göra bra ifrån mig.

Det här berättar jag inte för att någon ska tycka synd om mig för jag tycker verkligen inte synd om mig, det här är val som jag har gjort. Jag är bara förbannad på mig själv för att jag inte anstränger mig mer och för att jag inte får den där motivationen till att faktiskt göra riktigt bra ifrån mig mitt allra sista år i skolan. Och bloggen är ju inte bara till för att skriva vad man gjort under dagen eller liknande, utan jag och denice börja ju den här bloggen för våran skull och det här skrev jag för min egenskull, för att jag behöver få det ur mig och det här är ju egentligen ett ganska känslig ämne att erkäna att man faktiskt är misslyckad eller misslyckas med något, detta är inget jag pratar med mina vänner om och egentligen inte med firat heller.

För att jag inte vill inse fakta och jag vill inte höra någon säga till mig vad jag ska göra eller inte göra.

Jag tror verkligen jag skulle behöva den där spanien resan nu!

Nu ska jag gå och se vad lilla wiggo har för sig, den lilla pojken gör mig på bra humör oavsett vad! Jag älskar verkligen wiggo så himla mycket, och jag älskar verkligen Firat så himla mycket jag blir bara kärare och kärare i honom för varje dag som går och jag har aldrig känt så för någon som jag känner för honom min gossråtta.

Nej nu har jag slut på tankar, ha en trevlig måndag så hörs vi kanske lite senare! Nu sjunger wiggo förresten det låter rätt så kul om jag ska vara ärlig som opera ungefär :)

PUSS EMMELIE






P H

Hej igen! duktig jag har varit på att blogga idag va?

sitter och kolla på ph, mitt favorit program just nu ;)

har precis duschat och satt i hårförlänging, hade verkligen ingenting att göra så jag satt och pyssla lite med de. då förstår ni hur tråkigt jag haft de va? :)

har suttit och väntat på att all fotboll ska ta slut hela dagen så jag kunde träffa min pojkvän, men nu ska vi iallfall inte ses. så nu ska jag krypa ner under täcket och se på film eller nått.

hade så bra, så hörs vi imorgon.



PUSS EMMELIE

söndag

Hej kära läsare.

Det blir ett snabbt inlägg för jag sitter och tittar på gg.
Idag har jag varti på Ikea, mio och lite sånt. Jag såg en helt underbart fin vit tillbringare på mio. Jag tänkte köpa den till Jennilee i julklapp men jag ångrade mig i sista stund. Jag vet att hon hade älskat den men är däremot osäker på hur användbar den skulle vara. Hmm..
Jaja. Jag har för övrigt köpt lite andra småsaker idag, hårnålar, toffsar, ansiktsmasker osv.. ska nog bada och ha ansiksmask lite senare ikväll..mysis va..

puss och hej
Denice


Nu blir det lite plugg

Hej igen!

Nu känner jag mig rätt så färdig, ska bara köpa prydnadskuddar och lite nya ljuslyktor, en riktig smink stol skulle jag behöva också. har haft en ful liten pall tillfälligt hur länge som helst haha, måste verkligen ta mig till ikea..

Nu hade jag tänkt att jag skulle sätta mig i sängen och plugga lite, det behövs verkligen..

Här får ni lite bilder på mitt julpyntade rum, hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Bilden råkade bli lite suddig, jag har till och med
satt upp 2 röda flätade hjärtan på väggen.
(snacka om att jag går in för det här) ;)


har även satt upp 2 hyllor ovanför sängen, hoppas inte hyllorna
ramlar ner bara. isåfall lär de ju vara den med blommorna på. har
nämligen satt ihop 2 stycken, men då kom jag på att de gör ingenting
 för det är ändå firat som sover på den sidan. men sen kom jag på att
de faktiskt kan hända och då blev jag lite orolig, men de märks säkert:)



här brukar jag sitta och beundra mig själv (skämt åsido)
måste köpa en ny vas/kruka till mina plastblommor


min röda mobil i hörnet, som sagt jag går verkligen in för detta.


Förresten glömde jag att nämna i tidigare inlägg att jag har varit och ätit pizza med Marlene och hennes äldsta son emil ikväll, så mysigt så. och nu kom jag på att jag har godis i väskan, yeees! ;)


Vi hörs kanske senare eller imorgon.

PUSS EMMELIE


ett väldigt försenat inlägg.

Hej! :)

första advent och allt, har ni gjort det fint hemma?

Nu har jag snart julpyntat klart och jag känner mig helnöjd med hur mysigt det blev. Mitt rum är fyllt med röda detaljer, ur mysigt. Men har ändå tröttnat lite på mitt rum, skulle vilja köpa nya möbler tror jag.

Hur som helst, när jag hämtar alla julsaker i förrådet så inser jag att min julstjärna gått sönder sen förra julen. Så jag får åka på jakt efter en ny, jag kan säga att det var riktigt mysigt att gå på affären. Jag hade min blå mysdress, helt ofixad och håret i en toffs "söndags outfit" det var super mycket folk och vi var nog alla där av samma anledning, julpynt. Det var så urplockat, fanns bara typ vita julstjärnor, glasbollar, stakar osv kvar. Och jag vill inte ha en vit julstjärna eftersom mitt rum är väldigt ljust, förra året hade jag en svart och den var fin men ville hade mysigare i år. Hur som helst kom jag till slut på idén att bara köpa en helt vanlig röd lampskärm, efter att ha gått runt och letat i typ 35 minuter. Så det får duga tills jag kanske åker till ikea eller något annat bra ställe, förresten blev det faktiskt väldigt mysigt, men det ser ju inte allt för juligt ut kanske.

jag ska ta en bild på mitt rum så ni får se hur det blev sen :)

förresten 16 dagar kvar tills vi åker. som jullan sa, jag längtar så jag dör :D
Det ska bli så himla mysigt och kul att få åka iväg tillsammans med min älskade Firat och mina kära vänner. Jag hoppas bara på att vädret kommer att vara suveränt!

TTYL EMMELIE

Ge mig skorna



Shnyggoo va...
www.karlascloset.com/




D


pepparkaksbåt typ

Helloj!

Jag har inte lust att skirva så mycket, men kan berätta att vi gjorde pepparkakshus igår, i början på kvällen och mot slutet fixade vi oss för utgång. Vi hade välidigt roligt.

Imorse ringde Emmelie mig, och strax där efter kom hon förbi för lite frukost. Vi åt snabbt och påbörjade pepparkaksbygget igen. Vi hann nämligen inte klart igår och eftersom alla bitar gick sönder eller blev brända i ungen höll vi nästan på att ge upp.

Tillslut, när vi insåg att det absolut inte gick att färdigställa vårat hus så ändrade vi allt helt och hållet. Vi gjorde nämligen en båt av husets bitar istället. Hur skjutton det gick till...
Jajaj.. Här kommer lite bilder

Seriösa som vi är gör vi en fin modell på huset innan vi börjar baka


Gullmathilda var också där

Justja,, vi sprayfärgade båten svart..


Ett skepp kommer lastat men en Godjul, eller hur varee?...black pearl kanske?


Håna inte våran båt, den blev fatktist så fin som den hade kunnat bli! Sen ser man inte så bra heller. :)



Jag har förövrigt inga bilder från senare på kvällen men kan tala om att det var jag, Julia, Mathilda,Jen, Mika och Alan som var ute..


puss och hej!


I väntan på ....

Hej! nu har jag suttit här och väntat på nisse i öven 1 timma. deras familj tar alltid tid på sig så jag är ganska så van hehe :)

men så jag satt och tog lite ego bilder med min 100 megapixel webbkamera ;)


sitter här och undrar när tusan de ska ringa i min telefon och
nisse säger åt mig att gå ut?!





nej nu ringer jag banne mig och tjatar lite, för jag vill baka pepparkakshus!!

PUSS EMMELIE


traditionen lever vidare

Hej! :)

Igår var jag ju hos min farmor som fyllde år, sen åkte jag och pappa och kollade lite på jysk, kungsängen osv.. Jag köpte en sängkappa till min säng, så nu ser de lite trevligare ut hööh, sen fick jag en tempurkudde, vi köpte en julduk, ljus, strykjärn och så fick jag en mobil av pappsen.

Det blev då inte riktigt den mobilen som jag tänkt mig haha, såhär är det att på 1 år och 2 månader är detta min 4 mobil. Jag är verkligen bäst på att ta sönder mobilen, 5 förresten eftersom jag lånat carinas haha. Men så nu tänkte jag nej nu ska jag köpa en riktig skit telefon, vi stod och kollade på alla dom här för 6000 typ och jag kände inte att någon lockade. Sen såg jag en röd samsung för 799:- och tänkte pappa den där vill jag ha, jag ska bara ha en helt vanlig mobil som man kan ring och smsa på haha. har redan 2 digital kameror och en ipod så de fick bli en sån. Så jag ska sattsa på en grymmare mobil till vintern ;) förresten trivs jag faktiskt med den här, man behöver inte vara så försiktig och den är med lucka vilket jag tycker är jätte skönt..

hur som helst, nu åkte precis pappa och firat och jag är ensam kvar. Skööönt!

Jag ska föna håret och sätta på mig lite kläder som jag ska ha på mig idag. Jag och nisse ska nämligen åka till ica snart och köpa pepparkaksgrejer, läste precis i våran kommuntidning om en pepparkakshus tävling, mmmmh som gjort för mig och nisse.. Vi julbakar ju varenda år, som vi gjort sen vi var pyttisar! Så nu blir de pepparkakshus bygge på hög nivå! ;)

vi kommer vinna, de man kan vinna är ett presentkort på ica för 1200:- hahah vill mest få äran att vinna..


Men vi hörs säkert senare med bilder osv..
TTYL EMMELIE

''

Eftersom jag planerade en lång bilresa så laddade jag upp med en bok, två ljudböcker och tre tidningar.
Dessvärre blev det ju somsagt ingen tripp till norrland så nu vet jag inte rikigt hur jag ska få tid med allt detta. Tidnignaraa är väl inga problem precis, kanske lyckas med boken också men ljudböckerna är ju körda.





Jag kan också passa på att visa var jag införskaffat mig..

En väska




Ett hårband



Och som sagt, två par skor.

De första..



De andra..









never end never


Ahajaa.
Igår när Jennilee kom hem från jobbet satt vi och pratade lite. Vi kom in på kläder rätt fort och började tänka tillbaka till när vi var små. Jag minns så väl när jag, Jennnilee och Emmelie satt i Emmelies kök, mamma och Åsa satt och pratade om stuprörsjeans och hög midja. Vi avskydde det och hur mycket mode och populärt det än blev så skulle vi inte använda det, för det var ju fult! Våra mammor satt mest och skrattade. De visste att det inte skulle dröja länge än ett par månader för oss att ge med oss. Mycket riktigt gjorde vi det, men det roliga är att jag minns hur fruktansvärt bestämda vi var. Vi tänkte verkligen inte bära stuprörsjeans!
Vi spann på och började tänka efter hur vi verkligen klädde oss. Neonfärgade nätlinnen, byxkjolar, utsvängda jeans med pärlor på, spicegirls-platåskor osv.. Måtte vi aldrig använda nätlinnen igen. För att inte tala om byxkjolen!
Jag kikade på Dolce & gabbanas Fashion show sommar 2010.
Gissa vad jag upptäckte.






Som om att det inte räckte med linnen liksom?
Jajaa man ska aldrig säga aldrig antar jag.




Här är förövrigt några som jag gillar..












Puss på er!
Denice


förresten

förresten, för några veckor sen köpte jag 2 klänningar, 2 svarta. och denna fanns tydligen i blått men inte fan såg jag de, och nu är de väll försent att byta. blir jätte ledsen.

den svarta.


och den blå, tycker den är så mycket snyggare i blå.


ni kan ju säga att den svara är snyggare så känns de lite bättre iallfall.  ;)

PUSS EMMELIE


Lite shopping!

Hej alla glada! :)

Hoppas det är bra med er alla, jag mår iallfall bara bra. Fattar inte hur statistiken håller sig trotts att vi är så dåliga på att uppdatera här.. Hur som igår var jag i Enköping tillsammans med marlene, jag var förbi sjukhuset jag gjorde ultraljud, det var jätte häftigt. Sen gick jag och marlene runt och kollade på lite saker, jag köpte julklappar till mina 2 underbara kusiner och sen åkte vi och fikade på ett jätte mysigt fik.

Sen gick vi in på affären och handlade mat, när vi kom till bålsta skjutsade marlene mig till malmros eftersom att även jag hade teori, dock hade jag så sjukt ont i huvudet så hjärtis kom och hämtade mig en halvtimme tidigare.


Idag ska jag åka till min farmor och farfar för att min gulliga farmor fyller år idag, ska ta med mig lite kläder som hon ska få sy till, har precis shoppat lite på hm´s online shop.

detta kommer att komma på posten till mig :)

ett halsband, har letat efter ett jätte länge.                       



En myskofta, gillar inte färgen och tycker inte de är speciellt snygg
 men jag vet att jag kommer att använda den ändå.


 
och denna, den kostar bara 49:- sjukt billigt och
det är min älsklings färg



sen undrar jag om vilket av dessa linnen jag ska köpa, har jätte dåligt med sommar linnen och vill ha ett nytt när vi ska till spanien. så vilket?




tycker om att de är flätat bak i ryggen, men gillar egentligen inget av dom speciellt mycket, men dom är billiga :P


Nu ska jag börja fixa mig lite för att åka till farmor

TTYL EMMELIE


och så blev det inge norrland.

hörrniii..
Det är tydligen dags för lite uppdatering här i bloggen.
Idag har jag hunnit med en hel del, dagen började med stallet, ett ridpass i regnet för att vara exakt. Det var mysigt. Därefter blev det en snabb dusch och lite fix. Kilade ner till centrum, hämtade ut två skor på posten och lånade en ljudbok. Sedan tog jag bussen till mamlros, där jag hade teorikurs. Efter teorin körde mamma hem mig...
Imorgon är ju tanken att jag och pappa ska kila iväg till norrland. Dock är pappa sjuk så det blir inget med det. Undra om det är försent att boka horseshow? Annars vill jag dricka alkohol och gå ut och dansa. Vad tycker ni om det?



Have a nice night
Denice


6 hela dagar sen ni hörde från mig

Hej! :)

Ja det var faktiskt 6 hela dagar sen jag blogga senast, shit alltså. Men det är såhär att jag har knappt varit hemma någonting och jag har inte haft min "blogg dator" med mig hem till hjärtis. haha jag tycker bara om att  blogga på min lilla mini pc.

Men vad har jag haft för mig då? I fredags jobbade jag på wiggos dagis och faktiskt på hans avdelning, synd att han inte var där. Jag började kl 9 och sluta kl 3, riktigt sköna tider. det värsta var att den ända jackan jag hade hos min käre pojkvän var min boomerang jacka så jag cyklar till jobbet och direkt när jag kommer så ska jag ta passet ute och det hade regnat hela jäkla dagen innan så alla barn lekte i den lilla sjö som kommit till på gården haha. Strax innan vi ska gå in så ber en liten pojke mig att bära honom, han var så blöt och så sandig. Tänkte jag måste helt enkelt bära upp honom, trotts att jag har min jacka för 4000 på mig och den är ju självklart  vit också haha. Kan säga att den måste kemtvättas, så vad lärde jag mig av detta? joooo jag ska aldrig mer jobba i min vita jacka haha. Har en svart ful gammal everestjacka som får bli min nya dagis jacka haha.

Efter detta cykla jag tillbaka tilll hjärtisen och sen somna jag en stund, efter de skjutsar han mig till marlene och vi åker till enköpings lasarett för att se om de var någon allvarligt med fisen "wiggo alltså" han har nämligen varit sjukiis!

efter det åkte vi hem till dom, åt tacos och sen kom hjärtis och han, jag, marlene och jörgen såg på idol och åt nybakad sockerkaka som jag gjort med mjölk.. muuums! Det var mysigt, sen åkte vi hem och jag la mig och sov..
Dagen efter hade vi en riktig seg dag, jag låg och kolla på film och firat satt vi datorn, sen tog vi en prommis ner till min bror som lagade egen potatisgratäng med fläskfilé, jätte gott och min äldsta bror kom också förbi och åt. jätte mysigt jag tände ljus i hela lägenheten och gjorde myspys.

Efter det skjutsade min äldsta bror victor hem firat och mig till denice mamma, där var hennes mamma och peder, nisses mormor bibbi, jennilee, mika och nisse såklart. Vi hade det jätte trevligt, vi spelade vem vill bli miljonär jag och mika var i samma lag vi var duktigast tycker jag och nisse och bibbi förlora tyvär hehe!


Jag stannade faktiskt ända till kl 3 på natten och sen gick jag och mötte firat, jag hade ingenaning om var han var och han svarade inte på mobilen visste bara att jag skulle gå mot kyrkcentrum och där stod han i backen, lagomt berusad haha. jag var ju skit arg eftersom att han inte sagt vart han var och eftersom han hela tiden sa va i telefonen, det är ifs min mobil som är trasig så jag kunde inte bli sur på han. Så jag var sur på honom och så börja han berätta om sin kväll vad han gjort och vart han varit. Sen var han så gossig så jag kunde inte vara arg på honom längre, påvägen hem mötte vi becca och daniella och dom stannar med bilen så står jag och pratar med dom, 2 sekunder senare så sitter firat i baksätet och tog då förgivet att becca skulle köra hem oss, vilket hon gjorde hehe tack!


På söndagen åkte vi till kista, åt och gick runt och kolla på lite saker, vi var båda så sjukt trötta.. Vi gick och köpte biljetter till filmen 2012, men när vi insåg att våra platser sög och bion inte började förens 1½ timme så lämna vi tillbaka biljetterna och åkte hem. Så ladda vi ner paranormal activity och åt godis, den var faktiskt bra. Sjukt att den bara kostade typ 50 000 och spelades in på en vecka, den var dock läskig också jag vågade inte ens gå på toaletten själv efteråt haha!

ur en scen på filmen..


Förresten jag fick hem guldbonus från h&m jag har i år handlat för 9499 kronor och handlar man för 10 000 får man 500:- av dom. Okej jag hade 500 kvar att handla för kunde dom inte informerat mig om detta när jag ringde dit förra veckan, tack tack! så nu fick jag bara 250:- skit dåligt, blev lite ledsen i ögat då.



Igår ringde sanna mig på förmiddagen och fråga om jag skulle med henne och träffa cissi, så mot kvällen åkte vi 3 och fikade och pratade. Jag kände cissis underbara lilla bebis i magen sparka hur många gånger som helst och jag blev alldeles tårögd. Man kan nästan tro att de är jag ochsanna som är mamman vi längtar hur mycket som helst haha.

Så idag då? Jo jag kom hem för en timme sen, pappa kommer nog också vilken sekund som helst. Jag har städat hans lilla sovrum och bäddat om i hans säng. Började julstäda och göra i ordning i hans rum redan idag, så jag slipper göra så mycket i helgen:)

Håller även på att tvätta en maskin och ska snart börja laga mat, jag ska laga tacopaj idag..
Så nu ska jag dammsuga klart här hemma och sedan börja med pajen. Det blev ett långt inlägg och jag ber om ursäkt för att jag inte kikat in här tidigare, ni får alla ha en jätte trevlig kväll så hörs vi. Kanske tar en bild på min paj om den blir lyckad höhö!

juste om 3 veckor sitter vi och packar våra väskor för fullt! :D




TTYL EMMELIE


jahanähä



Det blev inte centrum idag, det var för kallt ute så jag ville inte lämna huset, åtminstone inte tidigare än nödvändigt. Jag får ta det imorgon istället...




Nu blir det mat, därefter jobb..
Denice


godmorgon

Hej på er!

Jag har precis kommit ut ur duschen, ska fixa mig lite och därefter kila ner till centrum och hämta ut ett paket. Om ni har tur får ni veta vad paketet innehöll när jag är hemma igen. Jag orkar egentligen inte kila ner men jag har en ljudbok som ska tillbaka till bibloteket samt ett par byxor som måste bytas på intersport.
Jag börjar för övrigt jobba halv 7 ikväll. Det blir andra och sista dagen jag jobbar denna vecka, lyxigt va?.
På torsdag tror jag att jag ska upp till norrland för att hälsa på pappas släckt. Vi ska bara vara borta över helgen men jag har lite beslutsångest. Det är ju globen horse show denna helg och det hade såklart varit ur kul att gå.
Vet inte hur jag ska göra men det slutar väl med norrland ändå tror jag..

Jaja, dags att sluta, ses i centrum
Denice

Sovdags!

Klockan ringer äckligt tidigt imorgon. Dags att gå i säng.
Puss på er älskade vänner.






helgen och så

Hej och hallå. Kännde att det var dags för ett inlägg, håller ni inte med mig?

Igår var jag på middag hos mamma. Jen, Mika och mormor var också där. Även Emmelie droppade in lagom till desserten. Hehe.
Jaja, efter maten spelade vi lite spel, det var både trevligt och påfrästande faktiskt., dessutom förlorade jag och mormor.

How ever.. jag måste faktiskt springa iväg och plinga Julia, vi har något på gång och jag tänkter inte berätta vad det är förens jag vet säkert. Fast däremot kan jag säga att min fasters kille ringde mig i fredags. Han berättade att han har en kompis som har en advokatsbyro i NY, på wall street. Advokaten är tydligten skylldig han en tjänst så om jag vill finns det nog möjlighet för mig att åka dit och typ praktisera eller jobba som assistent. Hur coolt hade inte det varit?!Glida runt i New york i kornblå kavaj, höga klackar och en liten kuvertväska. Visserligen hade jag förmodligen bara sprungit med kaffe och kopierat papper hela dagarna men ändå., jag hade ändå kännt mig viktig. Mycket viktig.

Jaja, dags att rusa.
Hejdå era underbara bloggläsare!
Puss och kram
Denice

music bitch

Förreeessteen...nu kan jag ladda ner musik igen!!

Fredag

Helloj.
Jag kännde att jag var tvungen att slänga in ett blogginlägg på här på fredagkvällen.
Jen och Linda sitter och fixar sig i mitt rum, de ska väl kila in till stan. När de plattar håret och målar ögonskugga blir jag också lite sugen, men jag är för trött. Jag sitter här i myskläder och väntar på en film. Det finns dessutom glass i frysen.
Egentligen skulle jag och Mathilda sitta barnvakt åt hennes babysyster men det blev inställt. Det var faktiskt rätt synd men vi får ta det en annan dag istället.
Jaja.. Nu ska tydligen systers hår fixas
Hörs senare!!
PoK

Denice

underbara bloggande jag

Givetvis ska jag slänga in ett blogginlägg innan jag går och sussar.

Tänkte att det skulle lyda.......... ''Godkväll, jag har precis kommit hem från jobbet, usch vad irriterande och störande mina arbetskollegor är. Det är ingen som gör något på jobbet förutom jag. Jag får ta hand om alla gäster helt själv men eftersom jag är såååå duktig så klarar jag det alldeles utmärkt. Duktiga och perfekt jag! Jaja, nu ska jag gå och duscha. Hej på er!''

Skämt o sido så har jag blivit ratad för bloggen hela kvällen och någon påstod tydligen att de var så mina blogginlägg till största del såg ut. Haha..

Jag håller givetvis inte med.

Puss och godnatt!!
Denice

underbara bloggande jag

Givetvis ska jag slänga in ett blogginlägg innan jag går och sussar.

Tänkte att det skulle lyda.......... ''Godkväll, jag har precis kommit hem från jobbet, usch vad irriterande och störande mina arbetskollegor är. Det är ingen som gör något på jobbet förutom jag. Jag får ta hand om alla gäster helt själv men eftersom jag är såååå duktig så klarar jag det alldeles utmärkt. Duktiga och perfekt jag! Jaja, nu ska jag gå och duscha. Hej på er!''

Skämt o sido så har jag blivit ratad för bloggen hela kvällen och någon påstod tydligen att de var så mina blogginlägg till största del såg ut. Haha..

Jag håller givetvis inte med.

Puss och godnatt!!
Denice

en sen bilfärd

Hej! :)

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera här i bloggen, jag hoppas jag ska ta och komma igen snart. Jag kan inte skriva speciellt mycket nu heller, jag och firat ska nämligen ta en sväng till uppsala. Vi ska skjutsa hans bror och hans flickvän för att imorgon ska dom åka till Thailand i en månad lyllo dom, fast iförsig är det inte så jätte lång tid kvar tills vi åker. Men man hade ju inte tackat nej till thailand precis..


Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit med Sanna, vi åkte och åt lunch på åbergs museum och det var för det första jätte gott och jätte mysigt.. Jag och sanna måste verkligen börja ses oftare, efter det gick vi snabbt upp till mig eftersom jag bor alldeles bredvid. Jag bytte om och sanna fick med sig lite kläder hem haha, vi har nämligen kommit på en skit bra idé. Istället för att shoppa så bestämmer man bara att man ska bytlåna lite kläder.
Så nu har hon lånat 2 klänningar eller ena fick hon och så fick hon med sig en kavaj, som ändå är förstor för mig.

Sen åkte vi iallfall hem till sanna och då var det min tur att välja, älskar hennes garderob för att den är fullproppad och hennes pojkvän som enligt mig är så jäkla duktig på allt (vill också ha en kille som marcus haha) Han har liksom gjort om hela deras lägenhet till en suuper fin lägenhet så har han gjort som en walkin closet till henne. jag fick iallafall med mig en topp från mq kan ta bilder någon dag, sen en vanlig lite längre grå topp och sen ska jag låna med mig en kjol till gran canaria också!

hehe vilken bra idé va? :D


Sen ikväll har jag bara sett på tv och nu ska vi åka iväg, vi ska även springa in på max och ta oss en hamburgare mmmmh! jag har inte ätit nått idag, så jag är jättttte hungrig..

såhär ful, blek och osminkad är jag iallfall! Varför blir jag
alltid så blek och mörk under ögonen i den här jäkla webbkameran?


haha ser ju fan ut som en man, valde att dra bak allt hår i en pytte liten boll där bak på hövve!

Förresten blir jag lite ledsen, jag vill också få brev från australien! Men man är tydligen helt bortglömd.. tack för den!

Hörs imorgon! PUSS EMMELIE

Rolig jobbkväll och brev från Australien

Godkväll på er!
Idag har jag haft en toppen dag!, det har varit väldigt roligt på jobbet och inte nog med det, nu när jag kom hem upptäckte jag precis att ett brev har dampt ner i brevlådan till mig. Eftersom jag faktiskt tycker brev är väldigt underskattat så blev jag väldans glad. Hur som helst, brevet kom från Henke, förmodligen någon vecka senare än planerat eftersom han är tillbaka i Sverige nu men jag är lika glad för de. 
Jaja, nu blir det sussdags. Är i desperat behov av en dusch men får se om jag verkligen orkar..

Pysss och godnatt på er vänner små. 

Denice


sömntuta

Haha, jag har just fått skjutts hem av Julia. Innan jag steg ur bilen övervägde vi att ta en fika imorgon innan jobbet. Det var rätt komiskt fatktiskt. Vi kollade på klockan och räkande bekymrat timmarna. Ska vi verkligen fika halv två imorgon eller är det för tidigt? 
Vi övervägde fram och tillbaka eftersom vi båda visste att vi egentligen inte orkade ställa klockan tidigare än nödvändigt, alltså vid 13.00. 
Terese som satt brevid Julia tyckte mest att vi kunde sluta gnälla över 9 timmars sömn och köra hem henne istället. Hennes klocka ringer om fyra och en halv timma...

Snacka om att vi har fått en dålig sovvana.

Godnatt!
Denice

Bounce

hej igen! sitter och kollar lite julklappar till nisse på internet. Och vi har ju börjat med att ge varandra upplevelser istället för presenter. Så nu satt jag och kollade och funderade på vad man kunde ge, så kom jag och tänka på the bounce, jag har faktiskt sett dom för 2 år sen tror jag de är ungefär. Dom är verkligen riktigt riktigt bra, så jag såg om dom hade nått och nu ska dom tydligen splittras, så dom har något stort i globen som en avskedsföreställning den 23 och 24 april. Ringde nisse och hörde vad hon sa om detta, hon får läsa om detta efter jobbet inatt, hade varit skit kul att gå på det. Nästa vecka ska vi ju gå på new moon som hon fick i födelsedagspresent, vi skulle ju gått på premiären men vi hann inte boka biljetter.

Hittade förresten detta klipp på youtube, dom är verkligen bra.




PUSS EMMELIE

Nu är jag här igen!

Hej! jag har ju som sagt varit sjuk, eller är väll inte helt frisk än. Ni förstår att läkarna tror att jag lidit av det vi just nu i världen kallar för svininfluensan!! OMG! Ja ni hörde mig rätt, var där idag och dom tyckte att allt tydde på att jag haft/har grisksjukan hahaha tycker det är as roligt..

för min tanke är såhär, hur nojjig har inte jag varit över detta. nu får jag den alltså inte igen och jag slipper tänka på om jag ska vaccinera mig eller inte. mina problem är helt ur världen, de äger ju verkligen.

nej men alltså jag har ju trotts allt varit sjuk i 2 veckor, och det har inte varit speciellt kul att ligga i  feber och ha ont i kroppen men jag trodde jag skulle bli sjukare. Förresten har jag ju varit med min kära pojkvän typ varje dag och han har inte ens fått en snordroppe som glidit ner från sin näsborre. Skumt!

förresten var det skit roligt idag efter att jag varit hos läkaren så berätta jag detta för honom att dom trodde att de var det, och han brukar alltid tycka att allt är så överdrivet och töntigt. kan säga att nu vet jag hur min pojkvän ser ut när han är nojig för någor hahaha han var as söt. frågade mig om detta hur många gånger som helst, kan jag bli smittad varför har inte jag blivit smittad osv. Sen ligger jag och kollar på G.G och sen kommer han in och säger: 
firat-jag tror jag börjar bli sjuk
jag- men nej du är inte sjuk
firat- jo jag har fått ont i magen, får man det?
 jag började bara skratta, tyckte de var as roligt:D


Nu har förresten jag och pappa precis ätit tacos och snart kommer firat hit och äter sen ska vi hem till han, jag ska se de senaste gg avsnittet som jag laddat ner och sen klockan 22.00 börjar ju paradise hotell. Var det någon som såg det igår? HAHA alltså jag dog, har aldrig sett något sjukare. Några hade sex första kvällen och dom trodde inte att någon hörde dom och när dom prata, ååååh det var så pinsamt jag rös verkligen i hela kroppen. skämdes så mycket för stackarnas skull. La ni märke till att de flesta människorna faktiskt bara var i typ 19,20 års åldern och 2 av dessa personer arbetar som barnskötare. seriöst jag blir fan förbannad, vilken förälder vill ha en person som ställer upp i ett sånt här program och har sex offentligt i tv att ta hand om ens unge. Inte skulle ju jag vilja de som förälder iallfall, så mycket dom förstör för sig själva.

Men det är ju roligt för mig att titta iallfall, tycker verkligen det är skit roligt haha!



Juste en annan sak, inte nog med denna influensa om de nu är denna gris eller bara en vanlig, så på detta har jag fått urinvägsinfektion. man vill ju bara trycka ner huvudet långt ner i jorden och inte komma upp på ett tag. Det går så himla bra för mig allting..

men nu orkar jag inte skriva mer tyvär. Jo förresten en sak, om EXAKT 1 månad så befinner jag mig på gran canaria tillsammans med min stora kärlek som jag känner mig så lycklig med och våra 2 vänner martin och julia, hade inte velat ha med någon annan än er. Är mycket glad att det är vi 4 som åker!:)

vad jag tror är att vid denna tidpunkt så står jag och julia och fixar oss tillsammans med en varsin bacardi brezer i handen i deras lägenhet faktiskt, tror firat antigen napar lite eller så sitter martin och firat nere i receptionen och har betalat 2 euro för att få sitta inne på internet i 20 minuter och spanar in tjejer som går förbi. Någon timme senare så antar jag att vi alla 4 är mätta och belåtna och ganska så runda om fötterna, eftersom vi tänkt att vi måste dricka lite för att hålla oss vakna. Sen tror jag att vi går runt och ser hur de ser ut i denna vad som verkar vara underbar liten stad Puerto Rico och tar ganska mycket ego bilder haha. Det jag längtar allra mest till är nog att hoppa i alla dessa klänningar, shorts och fina sommarskor. Sommarkläder med andra ord. Det ska bli så himla underbart och jag längtar verkligen! Men som sagt nedräkningen börjar.



en bild från studentfesten, varför måste julia verkligen dra i mitt skin, så det ser ut som att jag har hudvalkar typ? ;)


Vi hörs nog imorgon!
TTYL EMMELIE


Sovdags

Nu har jag tröttnat på att inte göra ett dugg. Jag ska gå och borsta tänderna och därefter krypa till kos. Godnatt på er kära läsare.





Denice


tvmys

Dags att slänga in ett inlägg elläää?
Jag sitter framför tvn och ser på One tree hill. Super bra! Klockan sju börjar dessutom gg, också toppen ju..
Hur som helst. Imorgon tror jag att jag och syster ska in och julshoppa. Hon är lite tveksam men jag tror att jag kan övertala henne. Jag börjar jobba 19 30 imorgon så stan passar ju mig perfekt.
Jajaj.. Hörs senaree







Denice


Underbara morgon

Förresten, mamma ringde mig imorse.

- Hallåå?..   svarar jag trött och yrvaken.
- Nämen Denice, ligger du fortfarande och sover?
- Ja, jag är sover. Jag är trött.
- Jaha men ska du inte med och träna halv 10 passet då?
- Vad är klockan nu?!
- Kvart i nio..
- Driver du med mig? Alltså varför ringer du mig nu?
- Men vi skulle ju träänaaa!...
- Men jag vill inte, är för trött.. jag lägger på nu.
- Men nej, kom igen Denice
- Nej..
- Men vi gör så här.. jag åker och hämtar upp dig nu så promenerar vi till tekninkbacken, så kör vi någora vändor upp och ner där.
- Alltså nej va?. Jag ska sova. Jag ringer när jag vaknat!
- Men snääällaaråå jag vill ju.
- Jag lägger på nu..
- Men det är ju en jätte bra idee, det är bra för rumpan!!
- MEN ALLTSÅ FATTAR DU INTE VAD JAG SÄGER?!?
- Tihi, se du är redan pigg och glad!
Klick



dagen som idag och så

Tänkte börja med att försvara mig men jag tror att jag struntar i det faktiskt,. what's the point liksooom?
Jag svarar istället med ett ordentligt blogginlägg..
Idag har jag och Andrea ätit på restruang, haha. Jag åt pizza och glass till dessert. Därefter kom semlans pappa och hämtade oss, jag, andrea och emmelie åkte vidare hem till mig för att kika på idol och mysa lite med the, äppelmer, apelsinjuice, julmust, popcorn och godis. Greaat va.
Jaja.. imorgon jobbar jag för första gången på hela veckan, snacka om att det har varit underbart att slippa alla extremt jobbiga kollegor under en 8 dagar. 
Under veckan har jag hunnit med en hel del faktikst. Jag har varit duktig och pluggat körkortsteori, jag har tränat, jag har träffat både Andrea och Pessica och tillsist har jag spenderat på tok för mycket pengar. Införskaffade ju en mp3 här om dagen, har även köpt två bodys plus tre par trosor, ett par skinbrallor, hårband plus annat hårgrejjs, smink, två par skor och en väska. 
Kan lägga upp lite bilder senare om ni är nyfikna?
Förövrigt måste jag säga att jag är lite besviken på mig själv. Jag skulle ju julhandla för mina pengar ju!! Och resternade skulle stanna kvar på sparkontot där de egentligen borde höra hemma.
Jaja. Emmelie ligger här i sängen och halvsover, när hon har gått hem ska jag hoppa in i duschen. Kanske långbada förresten.. ja vem vet..






Denice


Denice är en riktigt dålig bloggare?

Hej! Alltså jag må ju vara en dålig bloggare, men denice måste fan vara sämre, eller!? Jag menar hur har hennes uppdateringar varit under den senaste tiden och vad har hon skrivit?

Typ något liknande.

- Tja era jävla gullungar! tänkte bara skriva hej innan jag drar till jobbet.
Hejdå Denice.


Aa men skit roligt, då kan hon lika bra strunta i det!

men nog med dissar till denice, nu kom jag precis hem. jag var och lämna en film som thomas hyrde i mitt namn igår och vi glömde att ta med den så det hade kunnat bli en riktigt fet skuld här, tack för att du påminde mig gobbis!

Var förbi hos min älskade pojkvän när min pappa åkte till enköping, så jag var där och mös med honom tills jag skulle åka hem och äta med pappa. Sen ska jag till nisse och ha myskväll med henne och andrea och sen går jag hem till min gossråtta igen eftersom dom bor grannar så är det perfekt för mig att bara gå dit när jag känner mig trött! han ska nog inte ens vara hemma, eller han kommer ju inatt. men jag är nöjd ändå, ju fler timmar jag får sova ensam i sängen desto bättre. Han tar nämligen sjukt stor plats och jag vaknar flera ggr per natt, ibland har jag en armbåge i ansiktet och ett ben på magen, sjukt drygt vill jag lova, men ändå ska jag sova med honom varje natt haha. Var faktiskt ganska så skönt att sova i min egen säng inatt som är 180 och kunna ta hur mycket plats jag vill, fast inte lika gossigt såklart. plus att jag inte sovit hemma på flera veckor typ.

Men nog pratat om mitt och min pojkväns ***liv.. SOVLIV  era perversa idioter!


Ikväll ska jag som sagt ligga i nisses soffa med henne och andrea och mysa och se på idol, sen har jag hyrt en film åt oss, en skräckis. såklart! Den heter The dead will tell




Förresten jag och denice har tankar på att fira nyår i boden i år, kan någon snälla bidra eller köpa en lott till mig med en riktigt bra vinst på. Jag kommer nämligen vara sååå pank när jag kommer hem från gran canaria den 23 december. Men det skulle verkligen vara så himla roligt att få åka upp och träffa alla, då skulle jag även kunna passa på att träffa min moster och mina kusiner.

Men men, pallar inte blogga mer nu.. Någon som vet vilket tema det är på idol idag? :)

TTYL EMMELIE


helg helg helg!

Hej! jag är ju som sagt sjuk, tror faktiskt inte jag har någon feber just nu men det kan ju varit för att jag tog en alvedon typ kl 6 imorse.. Hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon, ska nämligen med mina bröder till deras kusin och som är min gudmor:)

Det ser jag verkligen fram emot, så jag hoppas jag ska orka. Tänkte ju ha fredagsmys med tjejerna ikväll också och jag kommer säkert orka de, ligga i nisses soffa och se på film kan ju inte vara allt för jobbigt.

och på söndag ska jag och firat se på 2012, den verkar riktigt bra. Vi har tänkt att this is it jätte länge känns det som. men nu blev jag så sugen på denna hehe!


Ska hoppa in i duschen nu, vi hörs säkert lite senare.. Ha en trevlig fredag mina vänner!

TTYL EMMELIE

Men godnatt på er era jävla gullungar






||


våran överraskning

Idag ska jag och denice leka med våran överraskning som vi fick av thomas igår:) thomas ska också vara med och leka med den överraskningen. hehe visst är vi roliga?

trotts att jag fortfarande mår riktigt dåligt så tänker jag träffa dom ändå, dom vet att jag är sjuk och kanske inte är lika hypad som vanligt haha men det får dom stå ut med :)

jag har fotorpov imorgon som jag måste plugga på, det ska jag göra nu innan jag ska äta hos mamma.


EMMELIE

Hej igen!

Hej :)

Jag ligger nu återigen i sängen, med datorn i knät. Jag har varit i skolan och gjort muntliga nationella och det gick nog bra tror jag, trotts att jag stog där i 38 graders feber. Grym är vad jag är!

Nej men efter de åkte jag och pappa och kolla lite mobiler eftersom mitt abonnemang har gått ut och jag slutat betala för den mobil som jag slutade använda i maj eftersom den gick sönder. Kuuuul!

Nej men denna fastna jag och pappa för, till och med han tyckte om den fast han hatar ericsson. Så denna får det nog bli!

eller vad tycker ni? om ni har något annat förslag så skriv gärna isf.


den har 12,1 mega pix behöver lixom inte ens använda min kamera länge.. Den skulle vara perfekt att ha med sig till gran canaria!

Nu ska jag ta en alvedon, sova en stund och sen åka hem till min mamma och äta palt som en riktigt pitebo, vad säger ni ser det smaskigt ut, tillsammans med lingonsylt och smör? haha




PUSS EMMELIE

och jag är sjuk igen

hej! ska inte skriva så mycket, vaknade inatt vid 2 och kände mig dålig igen. Imorse när jag vakna mådde jag fortfarande lika dålig och jag har 38 graders feber, det värsta är att jag har muntliga nationella idag och min svenska lärare slutar imorgon så jag kommer inte  kunna göra det någon annan gång heller. så jag ska dit om 2 timmar i 38 graders feber och läsa mitt känsliga tal om min farmor och farfar, herregud hur ska detta gå?

Igår kom thomas till bålsta en stund och hälsa på mig och nisse och han hade en jäkla bra överraskning med sig, herregud så lyckliga vi blev. Kan inte  avslöja vad det var än :)


Nu ska jag sova i 1½ timme, jag bad pappa köpa godis åt mig och det gjorde han. 1 chokladkalender (kan äta hur många som helst) 1 påse kinapuffar och en påse salt och blandat. så nu har jag så jag klarar mig ett tag!


Men vi hörs kanske senare, ni kan ju hålla tummarna för att mitt nationella ska gå bra.


PUSS EMMELIE

musiknedladdning tack!

Förresten...
Har jag berättat att jag har köpt en ny mp3?
Hörlurarna till min mobil är borta så det var faktistk lika bra. Däremot stör det mig oerhört mycket att jag inte har något nedladdningsprogram, eller jag har Frostwire och Dc++ men inget verkar fasen fungera. Jag har ingen som helst aning om varför. Någon som har nått tips på något annat program?
Lyckligtvis har jag ju radio på min mp3 saatteeeee...

Jaja. Imorgon ska jag upp och rida tidigt. Därefter bliree lite plugg och senare sats antar jag:)..






 

Puss och puss -Denice

 


hemligt besök typ

Hej på er!

Jag tänkte bara berätta att jag och Emmelie just fått en toppen överaskning. Jag tror inte att jag får berätta vad det hela handlar om men de var så himla roligt eftersom vi pratat så mycket om detta senarium så himla många gånger.


Jaja, det var allt så här länge.
Puss på er
Denice

Nu åker jag och tränar




Höööörss

Godnight baby

Hej och hej på er.

Jag ska snart gå och lägga mig.  Imorgon ska jag upp tidigt, ska ställa klockan på nio tror jag. Jag ska möta upp Jessica för en morgonpromenad klockan 10... Sen ska jag fixa mig och därefter ska jag lämna tillbaka Nattfåk på bibloteket och sedan kila vidare in till stan. Jag ska handla julklappar imorgon förstår ni :).
Jaaja. Nu ska jag kila men ha det så bra gullungar
.







Denice


akta jag har svininfluensan!

Skämt och sido, heeheh.

nej man jag ligger återigen sjuk, gick en snabbis hem till nisse och började på skit dåligt. gick hem till firat la mig och sov och när jag vaknade mådde jag verkligen skit, vilket jag fortfarande gör. har feber och ont i precis hela kroppen och hostar. Grejen är ju att jag var hemma från skolan typ hela förra veckan men jag mår sämre denna veckan och på onsdag har jag nationella. jag måste verkligen fixa det!

Orkar typ inte skriva nått eftersom jag bara vill ligga i sängen helst, min älskling kollar på fotbollsgalan och jag har ju absolut ingenting att säga till om då. så det är bara för mig att kolla på detta, tycker ändå det är rätt kul..



Men jag tänkte på en sak tjejer. kan vi inte göra som halv 8 hos mig, en helg bjuder jag  på 3 rätters och vin osv sen ni en helg. så röstar vi :D hahah as roligt ju..


GODNATT EMMELIE

sienna och savannah miller









Jag kikade på deras vår och sommar kollektion för ett par dagar sedan. Jag tycker om den. Det är tjejig och mjuk men ändå rockig. Sen gillar jag de tjocka hårbanden och de stora halsbanden.



Denice


först videobloggar vi


Slänger in ett videoinlägg från igår också. Man varken ser eller hör så mycket men det får ni finna er i.





Denice




Gårdagen

Hej på er!

För det första, jag har inte slutat blogga, jag bara sticker in något inlägg på andra bloggen när jag känner för det. För det andra, vad glad jag blir! Jag är stolt över att ha dig som bästa vän också Emmelie, jag tror på dig!

Nu till gårdagen. Jag var i Eskilstuna igår, det var breeders crown festen, vi var på den förra året också, om ni minns det?
Hur som helst, vi hade faktiskt riktigt roligt. Vi bara dansade hela kvällen, dessutom blev det inte så mycket alkohol så jag mår ju faktiskt toppen idag också.

 
Justjaa! Förskjutton, jag höll nästan på att glömma att berättta. Vi åkte till Eskilstuna runt 16 igår. Jag åkte osminkad och hade alltså packat ner alla mina grejjer.
När vi kommer fram käkar vi lite snabbt för att sedan dra vidare till Veronikas och Linas hotelrum, det var där vi fixade oss. Väl inne på rummet inser jag att jag glömt allt mitt smink. Åherregud. Det var liksom inte riktigt läge att åka tillbaka till bålsta för att hämta det. Man känner ju sig aldrig riktigt bekväm i andras smink heller. Det gick ju rätt bra tillslut ändå men jag vet inte, jag kan fortfarande inte fatta hur jag kunde glömma det.
Jajaj här kommer två bilder från igår :).



Johanna och Veronika



Lina




Denice



livet är en schlager

Godmorgon! :)

Vaknade ifs för över en timme sen men.. Ligger nu i sängen och kollar på min favorit film "livet är en schlager" För er som känner mig vet ju att jag typ är en riktig svenne som älskar melodifestivalen och kan alla låtar sen typ 20 år tillbaka haha eller ja dom flesta iallfall:p

Men jag älskar låten i den här filmen också hehe, har väll sett filmen 15 ggr kanske så jag kan ju alla repliker utantill typ ungefär som a cinderella story höhö.


Vill att min käre pojkvän ska vakna så han kan komma hem någon gång.
Idag är det final på ensam mamma söker förresten, haha det får man ju bara inte missa :D



men nu ska jag se denna film och sedan ska jag se änglar och demoner, blir en riktig filmdag idag.






TTYL EMMELIE


Och jag visste inte ens att hon hade en blogg

Hej igen!

Firat frågade mig precis om denice slutat blogga här, nej tänkte jag för mig själv. Men nu gick jag in på hennes blogg som hon tydligen använder (hade inte en aning). Hur som helst så hittade jag detta som hon skrivit här om dagen, och jag blev lite tagen av det här nedan som hon skrivit, jag bara ler och tänker ja det där är verkligen Denice. Jag hade aldrig kunnat förklara henne bättre själv och det hade nog ingen annan kunnat göra heller.

Jag kan säga att jag är stolt över att ha denice som min bästa vän och jag tycker verkligen att hon är så duktig och precis som alla andra säger så kommer denice att lyckas väldigt bra i livet, oavsett vilket sett hon bestämmer sig för att göra de på.  

förresten så står denice verkligen jätte ofta på huvudet!

Denice:

Vem är jag?

Jag har en mamma, en pappa och en storesyster. Jag har fått lekfullheten från pappa och träningsbehovet från mamma. Min storasyster ser jag upp till, hon är bäst i världen. Jag har en katt som heter Kisse eftersom min familj inte kunde enas om vad han skulle heta. 
Mitt fullstänidiga namn är Gabriella Denice Baath Lundmark och jag är viljestark, logisk och förnuftig. Jag är ofta sjukligt hygiensik samtidigt som jag har ett ostädat rum. Jag är naiv och blåögd, jag tror på lika värde och på att alla människor är godhjärtade. Jag är tveksam på om jag klarar av att vara utan choklad i en månad och smulor i sängen är det värsta jag vet.
Jag gillar att titta folk i ögonen samtidigt som jag blir generad av längre ögonkontakt. Jag får ofta höra att jag är blyg men sanningen är simpel. Jag pratar inte om jag inte har något att säga. Mina framtidsplaner dras mellan det graciösa livet i New york och det hårda arbetet på hästgården. Jag har tusen drömmar och jag är rädd för att misslyckas, men jag tror på mig själv. Jag är dålig på engelska, geografi och matematik, jag är inte alltid så smart och när jag var yngre testades jag för dyslexi. Jag är vettig, förnuftig och klok. Och ja, jag skiljer på ord som smart och klok, på samma sätt som jag anser att ensam och själv har olika betydelser.
Andras framgångar peppar mig.
Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande och vissa påstår att det beror på att jag är ytligt och allt för kräsen. Jag tror att anlednigen hänger samman med rädslan för att vara beroende av någon.
Jag har svårt att ta folk på allvar om de hälsar med en lös och obestämd hand. Jag har ofta problem att komma ihåg namn på de människor jag träffar.
Jag vill lära mig äta sushi för att det ständigt tjatas om hur gott och mysigt det är.
Jag har precis som alla andra tjejer redan planerat mina barns namn och min favoritperfym är Escada ''incredible me''. Jag blir lätt rastlös och jag älskar att duscha.
Jag äger fler sjalar och halsbukar än vad jag kan räkna på mina fingar och tår tillsammans, jag älskar att införskaffa nya jackor och höga klackar ger mig självförtroende.
Jag har smeknamn som nisse, nils, kisse, issi men mitt riktiga namn är alltså Gabriella Denice Baath Lundmark, jag står på huvudet oftare än du tror och jag försöker smörja in naglarna med nagelolja varje natt.



PUSS EMMELIE


man mår som man förtjänar

Hej!:)

sitter nu hos marlene och äter frukost kl halv 4 på eftermiddagen haha. Vi hade ju studentfest igår iallfall och det var faktiskt rätt kul. Jag var med andrea och julia hela kvällen, innan rilles var vi hos mig jag bea och andrea. Vi sjöng singstar som var år och dagar sen hehe, grymma var vi!

Vaknade 7 imorse och mådde sådär måste jag säga, men jag lyckades somna om sen.
Lägger upp bilderna på facebook, så kolla där.

Nu ska jag vara social med marlene och jörgen, wiggo börjar vakna till också.

andrea fixar mitt håååår.


Jag försöker leka lite sexig här


Bea också


Nu får ni se resten på face


TTYL EMMELIE

färgdilema

Jag har ett dilema! Vitt rosa svart, vitt rött svart, vitt rosa blått, vitt rött blått?

/Denice

färgdilema

Jag har ett dilema! Vitt rosa svart, vitt rött svart, vitt rosa blått, vitt rött blått?

/Denice

rise and shine sugarpie



Denice


teatime

Godkväll!

Idag har jag och Johanna lunchat i centrum. I centrum passade jag även på att införskaffa lite nya the'er, vet inte riktigt hur jag ska skriva det, theer? kanske utan h? teer? eller kanske tee'er? Hur som helst antar jag att ni förstår vad jag menar, tee liksom!  Jag har blivit en riktig tee-drickare på senaste. Det trodde jag ju aldrig!
Jajaaa... efter centrum blev det en sväng förbi mamma och därefter kom pappa och hämtade mig. Vi åt lite thai mat och därefter begav jag, pappa, jen och mika oss till Bro. Vi kikade på en lägenhet till dem. Den var rätt fin faktiskt, synd att den är i bro bara..
Jaja,, nu ska jag hoppa in i duschen. Jag ska ställa klockan imorgon! 10 eller vad tror ni? Undra vad jag ska hitta på imorgon.. Måste ut och göra någonting innan jobbet börjar.





-Denice


Det närmar sig med stormsteg

Hej! :)

Hoppas det är bra med er alla, jag mår faktiskt mycket bra förutom att jag fortfarande är snorig och hosta men mår bra, de gör jag:)

Idag åkte jag till skolan i ungefär 40 minuter bara för att beställa mina studentsaker mössa och mjukisar.. Vi har jätte fin mössa i år, det är en alldeles ny. Tänkte lägga upp en bild, för jag lär ju inte vara först i sverige om att blogga om den precis hehe.

Den är inte riktigt som på bilden utan den är svart invändigt med en plastficka så man kan förvara bankomatkort, legitimation osv och så får man skriva med guldpenna i den. jag kände mig nöjd med den iallfall!:) det är också lite mönster på det svarta, typ ringar eller nått hehe.


Jag längtar så himla mycket, och det är så roligt att vi kommit igång med allt lite tidigare än dom kanske gjort de andra åren. För det ska väll ändå kännas att man ska ta studenten eller?
Förresten beställde jag ett par svarta mjukisar också som de står mitt namn på hööööh! Känns ju sjukt onödigt att köpa massa andra saker som tröjor, hotpants, strumpor, visselpipor osv. när ska jag använda de? tröjorna har ju jätte många och enligt mig är dom skitfula, dom här vanliga hoodtröjorna. men samtidigt förstår jag ju fulllkomligt det som vill ha massa saker, men jag tror allt kommer bli nog dyrt detta år, studentklänning, balklänning, hårförlängningar, naglar smink blablabla. aa massa sånt, men det kommer det vara värt!

Ikväll har jag bakat mockarutor eller kärleksmums som det också heter, jag känner ju tyvär ingen smak men de som smakade på kakan sa att den var god. Hoppas dom inte säger så för att vara snälla ;)

Nu ligger jag i sängen och ska sova för imorgon ska jag till skolan, ska få hit min goss så han kan natta mig hehe. 

Ni får hade så jätte bra och missa inte att köpa biljetter, IMORGON! inte på fredag, då är de inte säkert att ni kan få någon biljett för både jag och daniella har fullt upp hela dagen.


Det flesta har ju nr så ni kan smsa eller skriva på facet!

GODNATT EMMELIE!

hej mina vänner och fiender!

Hej! :)

Det har varit dåligt med bloggandet från min sida, men jag är ju faktiskt sjuk. Jag känner mig dock bättre idag och det är ju skönt! Så imorgon blir det skola iallfall, har ju säkert missat hur mycket som helst, suck!


Jag har ingenting att göra just för tillfället, inget bra på tv:n firat åkte för 45 min sen typ för han har matte. så fram tills han kommer tillbaka har jag ingenting att göra. har läst massa bloggar men nu har jag inga fler att läsa, haha vilket dilemma. Förresten jag undrar vad jag ska ha på mig på fredag, jag har ju köpt 2 stycken nya klänningar och en ny kjol, undra hur jag ska ordna detta:) Skulle vilja köpa ett halsband med flera långa men smala kedjor, aa ni fattar säkert vilket jag menar, det  finns på glitter men jag är rätt så pank för tillfället vill jag säga.

här får ni en bild som jag tog när jag precis köpt min jacka, så denna är en av typ 20. kändes så tråkigt att skriva ett inlägg helt utan bild.. ser ju dock ut som ett gosedjur eller nått.



TTYL EMMELIE


..............................

Hej älskade vänner

Jag ska till jobbet om en timme och tänkte bara passa på att säga hej innan det är dags att byta om och så.
Jag har inte gjort så mycket idag, gick en promenad när jag vaknade men sen har jag bara varit hemma. Imorgon är jag dock ledig från jobbet och det passar mig perfekt.

Jajajaaa,jag vet inte vad mer jag ska säga så nu får det vara nog.
Puss på er!


Förresten, har ni sett mina gullkusiner?


Bilden är ett par år gammal men vilka sötnosar va?
 



Denice

Studentfest fredag

Hej! :)

Ligger i sängen och ska sova, men jag vill bara påminna er om att vi har våran första studentfest på fredag och på torsdag blir sista dagen att köpa biljett. så om ni ska komma kan ni antingen höra av er till mig, daniella eller köpa i cafét i skolan. Om ni skriver era namn här i bloggen så kan jag ta kontakt med er senare, men så jag skriver upp er. för det kommer nämligen att vara namnlista, så vi måste ha allas namn:)

godnatt iallfall! PUSS EMMELIE

en sjuk emmelie

Hej! Orkar inte skriva speciellt mycket, ska vila igen fast jag precis vakna..
Dom ringe förresten från jobbet idag men aa jag kan ju då inte jobba,aj jag som verkligen behöver pengar en extra inkomst i december månad, efter att ha varit utomlands osv..



Men här får ni en bild på mig och bea som vi tog i skolan för någon vecka
 sen, så det inte ser så himla tråkigt ut det här inlägget! höhö


lite halv snygg sådär.

förresten så slinga jag mitt hår igår och ska göra de i veckan igen hööö!

PUSS EMMELIE

90210

Helloj

Jag tänkte bara säga godnatt till er kära läsare. Eller faktum är att jag inte ska sussa riktigt ännu, jag ligger i sängen och väntar på att 90210 ska ladda klart. Jag har nyss sett ett avsnitt men det var så spännande så jag var tvungen att se nästkommande också! Jag hade helt och hållet missat att de nya avsnitten hade kommit ut. Imorgon börjar jag jobba klockan tre men resten av veckan är det faktiskt rätt lugnt på jobbfronten. Både bra och dåligt. Jag har nämligen räknat ut att jag kommer vara fattig i januari. Det känns ju sådär med tanke på att jag nästan strött pengar omkring mig de senaste dagarna.
Jajaaaa innan jobbet imorgon ska jag försöka hinna ner till centrum så jag kan köpa brun utan sol. Jag har kommit fram till att jag ska bli brun igen. Lite bus och lite solarium så är det nog enkelt fixat.

Jaja.. Nu ska jag sluta








DENICE


sjuk?

Hej! :)

Orkar inte skriva sådär jätte mycket, men jag tänkte ladda upp lite bilder osv. I fredags var först jag och becca hos mig och fixa oss sen åkte vi till malin där resten av tjejerna var. Efter det åkte vi till gunns fest jag hade ont i huvudet som vanligt och var riktigt trött så jag hade inte sådär jätte roligt.

jag och sofia!


jag daniella och malin


sötis beccis


Igår var jag först hos nisse som ni redan vet och när hon åkte till jobbet så åkte jag och julia hem till min låtsas pappa och hämta lite grejer som var mina sen gick vi förbi wiggo och pussa på honom:) Efter det åkte vi hem till julias mamma, vi fixa oss pytte lite för vi ville inte se ut som mongon när vi skulle ut och äta och så satte julia i hennes löshår på mig muhaha, vi hade nämligen exakt samma färg på håret innan hon färga de, så igår fick jag känna på att ha långt hår igen. hihi det var roligt!

jag och min juula bejbi


men vi gick iallafall ut och åt, jag åt plankstek mums och julia åt kycklingfilé m pommes. Efter det gick vi till godisborgen köpte lite godis och sen gick vi till videoakuten coh hyrde en skräckis, room 6 hette den. Sämta filmen ever se den inte. Efter det gick vi förbi lucky house och spanade in martin och hans kompisar bara för att retas med martin, tror vi lyckades :) Sen gick vi iallfall till vivo köpte julmust och pringles chips. haha ja vi är ett par riktiga tjockisar men vi är gossiga!

jag med min gosströja i julias gossrum


Efter det gick vi till bilen och åkte hem till julia och mös framför tvn med film, men när vi insåg att det var 3 timmar kvar tills vi skulle hämta våra män som var ute så började vi försöka komma på nått roligt att göra fram till dess och julia vile absolut inte sova. så vi började massera varandra och efter de pillade vi bort varandras hudceller under naglarna HAHA så nu ligger de i julias säng:)

såhär såg jag förresten ut, och där är min nya jacka.


vid 1 ungefär så åkte vi och hämtade julias kompis som var långt ute i ingenstans, vi låste alla dörrar i bilen fast vi körde vi var livrädda och när vi skjussat hem henne åkte vi och hämtade våra små gossråttor och dom var lite små yra i mössan :)

Förresten längtar jag och julia tills vi alla ska åka till spanien!!

Var det inte jag som inte skulle skriva så mycket? haha aja nu får det vara bra, idag ska jag och gossen på bio eller så ska vi alla 4 åka till kungens kurva och spela olika spel.

TTYA EMMELIE

just another day at work

Hmm.. det är sånna här jobbdagar som man bara älskar.
Jag stämplade ut för 45 minuter sedan och än är jag inte i närheten av sussadags. Jag är dötrött i mina små fossingar men huvudet är för piggt för att krypa till kos.
Förresten, det var bröllop på Arons idag! Det var långa tal vilket innebar rätt mycket slötid men det var liksom mysigt på något vis. Jag vet inte.., det ska ju vara den bästa dagen i brudparets liv och där var vi, vi personal, som är utomstående och okända fast ändå deltagande. Jag vet inte men det är nått med tjejer och bröllop! Jag rös när killen höll tal till sin brud. Till sin brud.. haha! Vad fult det lät!

Jajaaa, det är väl en dag i morgon också!

Dusch på g kanske...


-Denice


RSS 2.0