Hejiis

Hello :)
Idag har jag inte bloggat någonting, jag vet vad ni tänker. Nu börjar som suga igen och slutar med bloggandet. Men icke sa nicke. Har bara varit otroligt trött idag, skulle åka på julmarknad i sigtuna vilket verkade skit mysigt men de skulle stänga så vi bara skulle hinna vara där i ungefär en halv timme. Så det strunta vi i , istället åkte jag med mamma och anders och köpte lite julsaker. Så nu är de myspys i mitt rum hos mamma.. Igår var jag förresten med min bror och hans kompisar plus 2 tjejer från västerås Frida och Jenny hette dom, dom var urgulliga. Vi sjöng singstar och lite så! Vaknade för en liten stund sen, var verkligen helt slut. Nu ska jag ner och äta glass.

Vi hörs nog inget mer idag, men imorgon ;)

You know you love me XO XO Emmelie


Godkväll

Hej på er! Jag sitter hos mamma och väntar på att maten ska bli klar. Det blir tredje dagen den här veckan som jag äter fisk. Haha, det är ett under! Fisk är inte riktigt min favorit rätt men eftersom man blir smart av fisk är det väl lika bra att passa på att äta när det ändå serveras ;). Idag har jag ridit och sen bakat pepparkakor med mamma.. Så jaa, vi har fått lite adventsstämning trots allt. Det var dessutom väldigt mysigt att rida idag, satt som en köttbulle på hästen eftersom jag hade så mycket kläder på mig, men det var varmt och skönt iallafall.
Så fort jag har ätit klart ska jag plugga. Usch! Jag lever på att det inte är så långt kvar till jul lovet. Ska bli så skönt med lite ledighet, det kan jag lova!
Nu är maten klar så kanske hörs lite senare i kväll., men ni får ha en toppen söndag hur som helst... Pussis // Nis


Hi foxy



Detta är en bild från gårdagen. Vi var hos John, han fyllde ju 18 år så mycket grattis till honom :)

Som ni vet så sov jag hos Emmelie, åkte dock hem rätt tidigt, väl hemma tog jag en dusch och nu sitter ja och ser på film, The holiday, den är ju hur bra som helst!
Ikväll blir det förmodligen film med snea,. och kanske emmelie och natta. Blir nog bra.. :)

Hur som helst,. vill ni veta vad minna, enligt  mig iaf, två västa dåliga vanor är? (Kan man säga värsta dåliga? haha!)
Om jag är själv så kan jag i stort sett inte se på tv eller sitta vid datan utan att, antingen klippa lite smått i mitt hår eller måla nagellack på allt jag får tag i. Det är någonting jag måste sluta med av många anledningar, För det första, mitt hår blir ju förstört, vad tänker jag på?! För det andra så tar minna nagelack slut och för det tredje så förstör jag borstar, nagelfilar, pennor och allt annat som är i min närhet. Usch,. inge bra!
Jaja.. nu ska jag hoppa in i duschen så kanske vi hörs senare i kväll. Have a nice evening cupcakes!


/nis

Hejis

Hejis allihopis. Kommer inga bilder idag dom kanske kommer imorgon istället :) Är såå hungrig just nu, har inte ätit något på hela dagen och jag är sjukt sugen på tacos.

Orkar inte skriva så mycket.

Så hoppas ni får en trevlig lördagkväll. XO XO Emmelie

Godmorgon !

Hej på er : )
Nu ligger jag i sängen med Nisse hon sov här inatt och vi har precis vaknat. Vi ska eller skulle iallfall strax åka och köpa julklappar, men så upptäcker jag att jag inte fått mitt studiebidrag, fattar ingenting? Har alla fått de? Så de får bli julklappisar någon annan dag. Har iförsig nästan köpt till alla.

Senare idag tänkte jag lägga upp bilder som jag tagit i norrland, så håll utkik ;)

Hörs senare. You know you love me XO XO Emmelie

Borta bra hemma bäst

Godmorgon mina små marängstrutar : )
Nu ska jag börja fixa mig och sedan bege mig till flygplatsen, för att flyga hem igen. Men ville skriva ett inlägg så att ni vet att jag lever. Pratar nu ned Nisse i telefonen och jag saknar henne, men får väll förhoppningsvis träffa hon idag.

Nu ska jag packa ner datorn. Hoppas ni får en super dag

You know you love med XO XO Emmelie


Jahajaa.. så vad har jag gjort idag?

Jahajaa.. så vad har jag gjort idag då?
Jo, jag har varit i skolan, haft svenska skrivning, köpt undekläder, bakat pepparkaks hus med mamma, ätit lax till middag, duschat och sett på två avsnitt av den nya serien 90210., Haha! Jag vet att det framstår som att jag och Emmelie är värsta serienördarna men måste faktist säga att det inte alls är så. Tror jag inte iaf, jag menar hur många serier är det vanligt att man följer? De ända jag följer är iaf one tree hill och gossip girl., och nu 90210 såklart. Men eftersom vi laddar hem alla avnitt så räknas det väl inte rikgit som att följa de. Jag skulle vilja säga att det mer är som en film, en lång film eller något.
Hursomhelst så är jag ledig från skolan imorgon, det är jag ju på fredagar, ni vet. Tror dock att jag måste släpa mig ner dit ändå. Jag har inte köpt biljetter till studentfesten ännu och vore bra att få det gjort... men får se om jag orkar.
På lördag ska föresten jag och Emmelie in och shoppa. Tanken är väl att vi ska köpa julisar men jag känner ett stor behov av ett par ljusa slitna jeans och en större svart väska som jag spanat in, så antar att det återstår att se vad jag kommer hem med på lördagkvällen. 

Jaja nu ska jag kila iväg en sväng, hörs imorgon vettja.

//


Fullpackad väska

Hej allihopa!
Kom precis hem till moster, från att ha varit med moster och Thea hos tandläkaren och Thea har bara 2 små tänder så det var ganska roligt. Efter det gick vi på stan, sen hämta Lova, sen tillbaka till stan igen. Har köpt mera julklappar idag, de känns bra. Har även köpt vinter skor, har aldrig haft ett par riktigt varma skor, för dom är oftast så fula. Men de struntar jag i den här vinter för åååh jag hatar att frysa. Hur som helst jag har precis packat min väska och den gick knappt igen. Plus att jag inte har en aning om hur jag ska få med alla andra saker.
Imorgon vid den här tiden sitter jag på planet hem, ska bli rätt skönt att komma hem igen. Men jag kommer sakna moster, lova och thea såklart.

Nu ska jag se någon film
Hörs senare


You know you love me XO XO Emmelie


GLADA JAG

aa tja foxy!

För några veckor sen hittade jag en lila klänning som jag verkligen verkligen ville ha, men den fanns inte i min stl så jag köpte den ej. Men idag hittade jag den i röd, kan ni fatta en favorit klänning i min favorit färg. Jag bara älskar den, så jag fick den av moster och den kommer vara så perfekt till mina röda älsklings skor. Ska få en lila av pappa på lördag när vi ska åka iväg och handla lite saker, och den ska jag ska ha till mina nya lila skor de kommer bli sååå bra!

Har även köpt lite mer julklappar idag men inte många bara 2. Känns bra att jag köpt till många iallafall, åh gillar egentligen inte nov och dec de blir alltid så dyrt haha, men de kan det vara värt.

You know you love me XO XO Emmelie

And who is he? That´s a secret i never tell


Not okej

Omg jag bloggade inte på hela gårdagen, haha det måste vara ett bra tecken när jag tycker det är katastrof.
Kan iallfall berätta om min gårdag, jag och moster åkte först och handla lite kläder och julklappar. Jag har köpt klart till marlene vilket känns skönt att någon är klar. Hittade även en grej till Nisse, det är alltid roligast att köpa till Bisi. Jag hoppas verkligen hon kommer ha hennes fina julkula i granen som hon fick av mig. Efter det åkte vi och hämtade Lova på dagis, jag gick in för att hämta henne åh så mysigt det var. Sen åkte vi och fikade på ett super mysigt ställe som hette humlan. Jag började få migrän så jag tog min medicin och decka till kl halv 7 ungefär och då var det mat, efter de kollade jag på 4 gossip girl avsnitt. Jag var så sjukt jävla förbannad när jag sett klart avsnitt 11 i säsong 2, för de första kan man inte ladda ner några fler och för de andra blir jagt så irriterad på Vanessa, henne som jag alltid tyckt så bra om. ÅÅÅÅÅH kan verkligen inte sluta tänka på det. Hur som helst jag kommer vaka över avsnitt 12, de kan ni ge er på. Nu ska jag ner och fixa lite julklappar och fortsätta min julklapps jakt lite senare.

Hoppas ni får en bra dag
You know you love me XO XO Emmelie




Det måste bli dooooom

Taylor Momsen




14 år och as het, ja vissa har det bra.


Hejsan

Hejsan!
Efter skolan åke jag och pappa till Kista, vi gjorde ju inte det i söndags så jag fick shoppa idag istället.
Jag köpte fem toppar, en stickad tröjja, två kjolar, ett par jeans, ett par skor, hårspännen, ett diadem, hårspray och ett par nagelack. Hel nöjd måste jag säga.

//


Hemlängtan

Hej sötisar, har precis kollat på gossip girl. Helt seriöst så är de efter one tree hill den absolut bästa serien ever. Säsong 2 avsnitt 7 i slutet säger jag bara, så sjukt bra!!
Ska snart se avsnitt 9, längtar redan. Men ville bara säga godnatt och att den här kvällen är en deppkväll, de suger.

Hur som helst imorgon ska jag och moster shoppa lite och köpa lite julklappar.
Godnatt.. You know you love me XO XO Emmelie

Hejis!

Idag har jag varit i skolan, missade bussen imorse och jag hade minst sagt inte ''gå ute i snöstorm väder kläder'' på mig. Usch, högklackat och leggins, svin kallt!!
Efter jag slutat gick jag till finkan och mötte Julia, vi fikade sen jobbade lite med projektet. Roligt att se lite av henne, med tanke på att våra scheman missmatchar så händer det inte särskillt ofta faktist. Vi har bestämt massa saker som vi ska göra tillsammans. Ska bli roligt :)
I veckan har jag inte så mycket planerat, jobbar bara ikväll vilket är suuuper sköönt!! Sen ska jag såklart hinna med att åka in till stan en sväng också, måste shoppa och så. Jag och julia ska göra pepparkakshus på onsdag och på fredan ska vi till John.. Okej, jag ångrar mig, hade lite planer iaf.
Men nu ska jag fixa mig lite, hörs senare foxy. // nis



Bilden är på Julia och en sötvovve

Godis är gott

Nu kom jag precis hem till moste, de är hur mörkt som helst och massor med snö. Nu sitter jag och äter godis och ska se ett Gossip girl avsnitt.

Hörs senare. You know you love me XO XO Emmelie

Astrid Lindgren

Sitter med Lova i knät, vi lyssnar på Astrid Lindgrens favoriter. Snart kan vi varenda sång haha. Ska ner och göra mig i ordning nu, för sen ska vi åka till familjenshus så lova får leka.

Hoppas ni får en bra dag

You know you love me XO XO Emmelie

1 månad kvar

Åh vaknade imorse, kommer på vilket datum det är och det är exakt en månad kvar till julafton. Haha låter som ett litet barn, men det kommer bli mysigt.



You know you love me XO XO Emmelie

En säng, en bok och mina hörlurar

Nu har jag precis sett på sanningens ögonblick, gillar de där programmet haha. Nu ska jag sitta vid datorn en stund, kanske se något gossip girl avsnitt :) Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min super intressanta bok, den handlar om en familj som flyttar till en stor gård på Öland och det händer konstiga saker, och de finns historier om gården. Åh älskar sånna historier. En bok jag rekomenderar stark, har inte kommit så jätte långt. Men boken heter iallfall Nattfåk.





You know you love me XO XO Emmelie

Barnbilderna

Försesten.. här är lite av bilderna från när vi var små


Jennilee och jag


Haha! Jagis


Mamma, pappa och jag eller jen i vagnen

Jen och jag igen


Jen och jag


Jennilee gladis


Jag (eller är det jen ? ) badar med mamma


Jag och Jennilee i elbilden som jag aldrig fick köra. Haha!

Jen och jag igen

Haha, jaja nu får det räcka med gamla bilder. Ha en nice söndag kväll
pussis på er


Hej Göraniis

När jag var 12 eller 13 år gammal skrev jag ett brev till statsministern.
Jag skrev att han skulle förbjuda tobak i sverige så att folk inte skulle röka eller snusa, detta fick jag till svar ^^




/ nis

plugg plugg

Nu har barnen somnat och jag känner för att bara sätta mig i soffan sätta i hörlurarna och lyssna på Brandy-right here. Men så blir det inte, de blir att plugga. Har prov igen när skolan börjar igen, och jag vill verkligen få bra på de här provet. Har verkligen varit lat den senaste skolan, bara struntat i allt. Så nu är de dags att göra någonting åt den saken.



Måste även säga att de inte var någon hitt att vakna vid 9 tiden i morse.


You know you love me XO XO Emmelie

ute i snön

Nu kom jag precis in efter en promenad, mysigt med snö. Det var så himla skönt att komma ut, tror aldrig jag uppskattat en promenad så mycket som den här haha, de var kallt men ändå mysigt att gå med barnvagn plus att de var lite lagomt mörkt ute också! Jag kan inte ladda upp bilder från dagarna med tanke på att jag glömt min sladd hemma. Så det kommer bilder från veckan nästa helg:)
Nu ska jag äta lite godis sätta mig framför tvn och mysa med Thea.



Ha de super

You know you love me XO XO Emmelie

Godmorgon

Hm.. Emmelie valde att säga god förmiddag kl 12 men för mig, två timmar senare tycker jag ändå att godmorgon passar bättre., kanke just med tanke på att jag klev ut sängen för bara ett  litet tag sedan.
Hursom helst så kollade jag på barnkort på mig och Jennilee igår kväll och bland korten hittade jag ett brev som var skrivt till mig. Har såklart läst det förut men det var så himla länge sen så kommer knappt ihåg vad det stog. Jag hinner inte berätta vad det står i brevet just nu men lovar att jag gör det lite senare idag.
Jag måste nämligen städa mitt rum och sätta på kaffe till pappa för att han ska gå med på att köra mig till kista.., och eftersom jag inte har fixat mig ännu så har jag lite jobb framöver. 
Hörs senare gullisar //



Barnvakt

Godmorgon eller god förmiddag blir de för mig idag, har redan varit uppe flera timmar och hunnit med massa saker. Nämligen så att jag är barnvakt åt min kusin och gudbarn, känns lite extra bra när jag får säga gudbarn de är ju faktiskt ganska stor enligt mig. Tro mig man blir rörd när man får förfrågan om att bli de. Nu sovet hon iallfall och kommer nog sova ungefär 2 timmar till, så jag har precis passat på att duscha. Ska snart ner för att städa åt moster, då blir hon nog glad. Hon är på någon hundträff nu, vilket inte var så jätte lockande tycker jag. Men jag skulle definitivt behöva komma ut en sväng, har nämligen suttit inne hela gårdagen och lär väll bli så idag också. Men de har kommit ganska mycket snö här så måste säga att de känns lockande att klä på sig varma kläder ta med mig Thea och vagnen och ta oss en prommis. Ja så får de nog bli när hon vaknat och fått i sig lite mat. Åh det är så mysigt med småbarn, hon skrattar mest hela tiden och har 2 små tänder. Ska försöka ge dom så mycket tid som möjligt nu när jag väl är uppe. Vore ju hemskt om hon inte ska känna igen mig när vi ska ses!

Hur som helst, nu blir de ner och städa undan lite leksaker och rensa diskbänken. Kanske blir ett gossip girl avsnitt inann. Sen kommer jag nog ta och mysa lite med hundarna och valparna som snart är 5 veckor, så gulliga!

Bilden är ungefär 1½ år gammal på min äldsta kusin Lova



Hoppas ni får en jätte bra dag.
XO XO Emmelie

Less

Jag är less.. usch vad less jag är..






Men det ska jag ändra på, bara så ni vet!

kan inte bestämma mig

Jul och nyår börjar närma sig, sen får ni säga vad ni vill. De kommer att gå fort de vet jag!
Antingen vill jag köpa en klänning till jul som jag tycker är jätte söt, en röd som jag kan ha till mina röda högklackade skor. Annars tänker jag på den gröna klänningen som även finns i svart, den kan jag ha på nyår isåfall till vilka skor jag vill som mina nya lila tex men om jag tar den i grönt måste jag ha ett par svarta såklart. Har nog inte råd att köpa massa julklappar beställa klänning och köpa skor innan jul, måste vara ekonomisk ;) Men jag skulle verkligen behöva ett par till svarta högklackade och jag tror dom här kan vara snygga på, men är väldigt inne på att köpa ett par guldfärgade också.
Får se hur de blir, måste komma hem först, så får jag väll smöra lite för pappi :)





XO XO Emmelie


Kyla, nej tack! Snö till jul, ja tack!

Jag hatar kyla! Faktum är att jag hatar kyla så mycket så att om jag skulle få välja på vilken övernaturlig kraft jag skulle få ha, skulle jag välja att vara imun mot kyla. Jag skulle välja att aldrig mer behöva frysa!
Det  väger mellan de, och att kunna äta så mycket onytttigt jag vill utan att påverkas i varken kropp eller själ.., men torts att det vore nice att aldrig behöva tänka på vad man äter så är det ändå skönare att aldrig mer behöva frysa. 
Men det är lite konstigt ändå.. Just nu läser i Solo och ser två olika julbilder, en bild är New york - jul  och den andra är på Gran Canaria. Ja, jag hatar kyla men skulle ändå aldrig i hela mitt liv kunna tänkta mig att fira jul på en strand. Det skulle vara helt fel liksom..



/ nis

Lugna lördan´

Hejis :)
Kom precis hem från jobbet, började kl 8 imorse så nu är jag lite tröttis. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se en film och läsa Solo. Haha!, vilken lördagkväll.. men det blir iaf mys.. 

Förseten så är minna händer jätte torra, smörjer in mig hela tiden men eftesom jag jobbar i en resturnang med massa disk och skit så tvättar händerna på tok för mycket... då försvinner ju all salva och tvålen gör så det trokar ut ännu mer.. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att minna händer ska bli mjukare, har liksom redan salva med mig vart jag än går typ.
Haha!, Föresten,, usch vad äckligt det lät med torra händer.. men ni kan vara lugna, så torra är de inte. ^^

Bara så ni vet så saknar jag Emmlis, hon borde komma hem snart. 
Som Emmelie skrev i sitt inlägg så har vi varit dåliga på att uppdatera i bloggen men kände bara att hon skulle få skriva ett inlägg innan jag skrev. Jag strejkande lite liksom :)

Försesten igen... ^^  Har ni sett Linda Rosings reklam, där hon söker en pojkvän? Det är rent ut sagt det värsta jag har sett! PINSAMT! '' För vem vet, kanske blir det du och jag, vi ses''  Usch, jag skäms för hennes skull när jag ser det. Jaja,. en liten parantes bara ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det käk., men ni får ha en sån trevlig lördagkväll // Nis


vill ha !!

Jag vill ha jul nu, åh de bästa som finns på hela året är att köpa julklappar och planera vad man ska köpa. Jag vet vad jag ska köpa till Wiggo, Marlene och Denice eller iallfall en grej till nisse : ) Så de ska jag fixa i veckan när jag och moster ska iväg och shoppa. Då blir de väll kanske ett par skor också eller så är de tänkt iallafall. Fast tror min julafton kommer bli ganska tråkig, jag vill fira jul med Nisse som vi gjorde när vi var små. Då sprang vi alltid till varandra när vi öppnat julklapparna. Kommer aldrig glömma de året när jag fick reda på att tomten inte fanns på riktigt, nämligen så att Denice pappa alltid var våran tomte och min pappa var deras och den här julen hade tomte dick slipps på sig och de var samma slipps jag såg på honom när jag sen kom hem till dom.. Usch så ledsen jag blev haha och det var inte förra året kan jag tilllägga. Hur som helst så ska de blir jätte roligt att komma hem sen för då är de bara ungefär en vecka kvar tills jag får börja göra mysigt hemma med massa röda saker. Om lite mer än en vecka börjar julkalendern också ska bli jätte roligt, då får jag börja äta på min chokladkalender också, har ifs redan ätit 2 med lite hjälp. Julkalendern som går nu förtiden är verkligen sjukt dåliga, när jag var liten var dom riktigt bra. Mysteriet på greveholm, pelle svanslös och när karusellerna sover de var mina favoriter!




Nu ska jag ner för att äta och umgås med moster och stefan sen blir de sola :)

Ha en bra kväll.

XO XO Emmelie

En sväng till norrland

Vad har hänt nu? Inte ens Denice bloggar, de här är verkligen inte okej. Igår när jag kollade in bloggen och verkligen såg hur länge sen de var vi blogga blev jag riktigt sugen på att blogga men jag glömde bort de igår. Nu är jag i norrland hos min moster, brukar ju åka hit ganska ofta som ni flesta vet. Jag kom i torsdags på morgonen och stannar till nästa fredag, jag har faktiskt redan hemlängtan, redan igår fick jag de och de har jag aldrig haft förut.

Måste bara säga de för er som såg idol igår, att de är sjukt att den där lilla Johan är kvar. Det är alla småtjejer som ringer och röstar. För han är ju faktiskt inte bra, visst kanske bra på scen men absolut inte på att sjunga. Visst gillar jag den där lilla ungen tycker han är duktigt ändå. Men det var inte rätt att Anna skulle åka ut, för alla som är kvar är så himla mycket duktigare än Johan. Förresten ni som sett låt den rätta komma in den nya svenska "rysaren" pojken som de handlar om är så sjukt lik Johan Palm. Nu framstår jag som ett riktigt idolfreak vilket jag inte är, har bara sett några fredagar, men jag vet vilka som är mina favoriter och har varit de hela tiden Alice och Kevin dom sjunger helt klart bäst. 
 
Men nog om idol, nu ska jag lägga mig i sängen och se någon film moster tyckte var bra. Men kommer att blogga lite senare, har mycket att ta igen.

Hoppas ni får en bra dag, för det ska iallfall jag ha :)

XO XO Emmelie

Snö och julbak

Hej!
Idag har jag och Emmelie gjort pepparkakshus. Vad är mer passande än julbak, dagen då första snön faller för iår?
Fast måste erkänna att det var egentligen sisådär en månad tidigare än vad vi hade tänkt oss. Haha! Vi kommer att baka på riktgit en gång till innan jul så det är luuungt!.

Finis va? :)




Vi var ju på middag hos Andrea igår och hade mycket trevligt! Jag var dock väldigt trött så jag och Emmelie åkte hem rätt tidigt och då blev det suss.


Nu ska jag duscha sen blir det plugg..

Godnatt gullisar // nise

klänningar





Jag är förbaskat sugen på att beställa hem en klännig till nyår! Gillar inte att beställa egentligen, eftersom det är så svårt att veta om de passar eller inte.  Tror dock att jag ska beställa en och chansa på att den passar mig bra, för visst var dom bra fina va? :)


/ nis

Länge sen igeeeeeeeeeen

Åhhhh vad tråkigt det är att blogga, varför gör jag det ? haha ibland känns det ju roligt men har inte kännts sådär jätte kul den senaste tiden. Men nu gör jag det iallfall, nu är jag hos marlene och jörgen och lyssnar på Lille älskling som skriker för hans käre mor kom just på att han inte fått mat sen kl 2 idag haha så hemskt, Vi som trodde han var trött. Men nu äter han iallfall som om han inte fått mat på en vecka, stackars lilla hjärtat. Idag ska jag bara ta de lugnt, vara här och se på idol som börjar om 25 minuter. Jag tycker egentligen inte att idol är sådär jätte bra men när man inte har något annat för sig så passar de ju perfekt ;) Idag hade jag prov i skolan och de gick inte sådär jätte bra tror jag, fick lite utav en blackout faktiskt. Måste skärpa till mig nu och börja plugga ordentligt! Nu fikar jag och de behövde jag känner jag, jag är så sjukt trött och har varit de nästan hela dagen. Imorgon blir de middag hos Micke och Eva iallfall de ska bli jätte mysigt tycker jag, ser verkligen framemot de  :)



Tycker tycker om

// EMM

Hej gullisar

Hej på er!  Idag mår jag toppen, lite trött kanske men ja hoppas på att jag piggnar till snart :) Nu blir det käk sen kila iväg till jobbet.
Jag har nationella prov imorgon, skivinigen. I 5 timmar ska vi sitta om jag inte minns helt fel. Tänkte säga nått i stil med '' usch vad jobbigt!'' fast sen ångrade jag mig., jag ser faktist fram emot det. Jag tycker det är roligt att skiva sånna svenksa uppgifter och det brukar ju alltid vara något roligt ämne att välja på så det kan nog bli bra.



Föresten.. pappa har fixat något annat nerladdnigsprogram, Frostwire. Det är väl nått liknade som Limewire men tycker redan mycket bättre om frostskiten. Är mycker finare och dessutom verkar det fungera aldeless utmärkt. Gud så skönt! :)
Jaja.. ha en trevlig kväll på er så hoppas vi på att det blir semlan som skiver nästa inlägg.

//


Three words. Eight letters. Say it... than I'm yours.

Chuck: Please don't leave with him.
Blair: Why? Give me a reason... and "I'm Chuck Bass" doesn't count.
Chuck: 'Cause you don't want to.
Blair: That's not good enough.
Chuck: 'Cause I don't want you to.
Blair: That's not enough.
Chuck: What else is there?
Blair: The true reason I should stay right where I am and not get in the car. Three words. Eight letters. Say it... than I'm yours.
Chuck: I... I ... [pause]
Blair: Thank you. That's all I needed here.



Gaaaaash! Så himla bra!

Limewire

Föresten.. det är nått fel på mitt Limewire. Det är as irriterande! Kan söka efter låtar med det kommer liksom inte upp nån låt, trots att man söker efter tok kända artister. Jväla skitprogram skulle jag vilja säga!

/ nis


Skorna





Jag vet, man ser inte så bra men det är iaf de här skorna jag menade, de som är försörda,.. eller ska jag säga var förstörda. Ja, jag lyckades rädda dem! Men det tog ett bra tag kan jag lova. Först ett dygn i frysen i hopp om att allt stearin skulle stelna så jag kunde ''skala'' av det Eftersom stearinet förtarande var mjukt så fick det vara ett till dygn i frysen.. Inga större framsteg.. så jag började dra av steariner med en kniv. Försikigt så att inte mockan skulle föstöras såklart. Allt gick inte bort och kände att jag inte kunde göra så mycket mer än så. Men då kom pappa med den billjanta ideén.- Hälla kokhett vatten på dem. Visst mocka försörs av vatten men det var väl värt ett försök. Sagt och gjort. All sterarin försvann, och mockan klarade sig finfint! Torkade de bara ordentligt så nu ser de ut som nya :) De ni!! 


/ nis

Fyreshov!

Haha! Ja, det är helt sant, igår var jag och Emmelie på Fyreshov. Mamma ringde och frågade om vi ville föja med så jaa varför inte liksom?
Men ni vet hur man har en bild av hur någonting ska vara? Sisst vi var där och badade vad hela stället jätte stort och vi hade alltid jätte roligt. Okej, det var inte rikigt var jag förväntar mig när vi åkte dit igår men det kändes liksom som man var tvungen att åka dit för förstå det. Vi var liksom tvungna för att kunna förstå att vi har växt ifrån det för flera år sen, förstå att vattnet var svinkallt och att basängerna är fulla av skrikande småungar som inte gör annat än att skvätter det kalla vattnet på oss. Det var liksom ingen höjdarupplevelse och det dröjde inte perecis länge förens vi ville åka hem igen men det var somsagt någonting vi var tvungna att göra för att ändra uppattning. Det är som Tomtitts  ( heter det ens så? ) Alla vill åka dit tills det varit där, eftersom det förmodligen är väldigt töntigt. 
jaja med de orden sagda kan jag berätta att jag faktist ska vara duktig och springa en runda, sen blir det en dusch och efter det plugg. Orkar inte plugga egentligen men har en större religionuppgift som måste in på torsdag och jag har inte ens börjar med den än.. Jaja.. ni får ha en bra söndag så hörs vi lite senareeeee

XOXO Denice 

Ps. Gossip Gril kl 19.00, missa inte!!

skärpning nu!

Nu har jag inte bloggat på länge igen, men alla är väll vana vid de nu. Men jag märker att det smittar av sig, när inte jag skriver då blir denice och sämre och det är säkert samma för mig. Hur som helst så började min vecka med att vi får reda på att våran lärare i skolan har gått bort, de var ingen rolig stämmning den dagen kan jag lova. Jag visste de några dagar innan  och det känns fortfarande väldigt overkligt att man aldrig kommer att få se henne igen. Hon ska iallfall ha tack för att hon orkar stå ut med oss och för allt hon lärt oss. Sen tisdag och onsdag skolkade jag faktiskt, skolan känns väldigt väldigt omotiverad just nu har kommit in i någon ond cirkel tror jag.  På tordagen gick jag iallfall och det var simning på idrotten, de var faktiskt jätte roligt och det är skönt att simma också. Igår fredag ja vad ska jag säga jag slutade 12:50 inte helt fel, skönt! Då åkte jag hem till Marlene en stund och mös med min lilla älskling Wiggo, har spydde på mig igår förresten alltid ska jag råka ut för det. Hur som helst det vart i säng tidigt igår, vart en riktigt tråkig fredag med tjaffs mm. Idag vaknade jag vid 10 och telefonen ringer det var ju lilla Nisse, som frågade om jag ville att vi skulle åka till fyrishov med hennes mamma och peder och det ville jag. Det var ju sjukt länge sen jag var där, och då brukade de inte vara så kul, för jag var så vattenrädd så vågade aldrig göra allt det där som Denice och Jennilee gjorde haha. Men nu är jag inte rädd längre, så idag ska jag busa med Nissepisse och ikväll ska vi nog kanske dricka tror jag. Någonting kul ska vi hitta på iallfall :)

Nu ska jag se några avsnitt av G.G tills vi åker.
Ha en bra dag!




// EMM

Visst fan är det synd om mig?

Hm.. nu har jag preics kommit hem från jobbet. Jag är alldeles super trött., och vet nu vad det värsta är? Jo., nämligen att jag måste plugga! Jag har lovat mig själv att plugga minst i en timme innan jag får sova. Visst att det kommer vara jobbigt just nu och iof även på ondsagmorgonen men inte ens hälften så jobbigt som det skulle vara att få tillbaka psykologiprovet med ett betyg som jag inte skulle vara nöjd över. Trots det så måste jag erkänna att jag sitter och tycker lite synd om mig själv. Haha! Men ärligt.. hur ska jag orka med plugg, max fyra timmars sömn, skola, stallet, plugg, jobb, plugg, max 5 timmars sömn, skola ( prov) och sen jobb igen?  För det är precis så mina två kommande dagar ser ut. Det underlättar ju inte percis heller att jag slutar jobba tidigast kl 12 på natten och att mobilen ringer kl 6 morgonen efter. Som ni kanske redan har märkt så söker jag efter medlidande så jaa.. det är okej att ni tycker synd om mig.

Nu ska jag sätta igång med psykologin så jag kommer i säng någon gång. 

Godnatt gullisar!
/ nis


 


Godkväll cupcakes!


Jag var inte hemma från skolan förens kvart över fem. Ucsh! Idag hade vi simning i också, dessvärre hade jag glömt bikinin hemma men ambisiös som jag är sa jag till min lärare att jag skulle cykla hem och hämta den. Väl hemma letade jag igenom hela huset utan något större framsteg. I hopp om att den skulle vara hos mamma cyklade jag dit ist. Lyckligtvis hittade jag den rätt snabbt så jag kom ''bara'' 20 minuter försent. Haha!., och jag som hatar simlektionerna!
Efter simningen skrev jag prov,. hoppas på att det gick bra. :)

Ha en nice måndagkväll vettja!


/ nis

Krogen + frysta skor



Igår var det min debut på krogen och kvällen överträffade minst sagt mina förväntningar.

Jag och Johanna var ute i Eskilstuna, vi övernattade på Statshotellet som låg grymt nära Harrys, stället som vi var på.


Vi tog tågen in till Eskilstuna rätt tidigt så vi hade tid att shoppa lite också. Egentligen var väl själva tanken att vi skulle vara och kolla på travet på dagen men eftersom det var ruskigt kallt ute stod vi över det den här gången.

Hursomhelst.. efter Johanna både köpt skor och klänning gick vi tillbaka till vårt rum och började fixa oss. När vi väl var klara med det så drog vi och förade hos Johan. Med tanke på att jag inte kände en ända jävel där trodde jag att det skulle bli rätt stelt men måste säga att det endast var fruktansvärt trevliga människor som var där.

Efter en, två timmar drog vi vidare till Harrys. Det började lite trögt men det dröjde inte länge innan det blev mycket roligare. Kan åter igen säga att det var gulliga människor även där och alla verkade vara på ett väldigt festhumör. Galet kul med andra ord!. De stängde Harrys kl två så då drog vi vidare till Johan igen. Var inte där så länge men trots det kom vi inte i säng förens kl 5 om jag inte mins helt fel..


Eftersom vi skulle checka ut kl 11 morgonen därpå var det lite segt att gå upp när kl ringde. Frukosten ( alla älskar hotellfrukost ) som var en riktig besvikelse gjorde inte precis saken bättre..


Med tanke på min budget den här månaden måste jag säga att det blev ett dyrt kalas... men jag säger då det - det var de värt! J Det enda negativa med kvällen var att mina skor blev totalförstörda. Råkade kliva rakt i en marshall så fick stearin på hela mina mockaskor. Det blev lite varmt om fossingarna men jag var inte riktigt i ett tillstånd för att bry mig så mycket. Skorna ligger iaf i frysen nu så jag hoppas på att jag ska kunna reparera dem så jag slipper slänga skiten :/.


Nu vet ni i stora drag vad jag har gjort så nu hoppas jag bara att eran Halloweenhelg blev lika lyckad som min..:)




Hotelrummet.  Såg inte rikigt ut som mitt och Ems brukar göra.. Skulle vilja säga att det är beviset på att det är Emmelie som stökar ner :)




Johanna



Jag och några




Lite folk




/ Nisiis

Helgen

Hej på er kära läsare!
Jag har inte ork att berätta vad jag gjorde igår just nu men slänger upp två bilder så återkommer jag med en uppdatering av helgen när jag har slagat en timma eller två..






Som ni ser valde jag den pentol färgade klänningen.. :) //nis


RSS 2.0