Hemma



Nu har jag spenderad två nätter hemma i min härliga säng. Det känns skönt att vara hemma trots att jag inte rikigt känner att jag kan slappna av helt och hållet. Att leva med vetskapen om att jag åker tillbaka om fem dagar känns lite tungt måste jag medge. Jobbet har kännts bra men jag ber för att det ska hålla i sig hela vägen ut. För man vet ju aldrig.
När jag kommer tillbaka är hela teamet utbytt också. Helt nya människor att jobba med. Tyska människor.
Men det handlar om mindre än en månad, sen är jag hemma igen. Och då ska jag släppa alla attatch jag har i mitt liv och gå vidare. Nu är det dags.


Denice 

Hej bloggen!

Hej!

Nu var det ju ett tag sen vi eller jag kikade in här. Men det händer ingenting i mitt liv just nu, eller ingenting roligt. För att kunna blogga måste man vilja blogga, ni som har en blogg förstår nog vad jag menar. Men så småningom blir det varmare, löven börjar titta fram och blommorna börjar blomma. Vilket betyder vår/sommar kläder. När man orkar eller jag talar nu för mig själv. På vintern orkar jag verkligen inte bry mig om mitt utseende och det suger ju men jag blir vinterdeppad! För er som inte vet det så fyllde jag 20 i fredags eller nej det var det inte utan fredagen innan det och jag har inte ens varit på systemet än haha, jag måste vara tråkigast i hela sverige! Hur som helst fick jag träningskort av min älskling, så nu jäklar ska jag komma i form! Jag är verkligen otroligt taggad, magen sticker ut, inga muskler i hela kroppen, orkar knappt cykla till jobbet och röven hänger. Nej nu får det helt enkelt vara bra! Vi har inte varit och köpt det än med tanke på att firre tränar fotboll varenda dag så måste vi köpa det någon dag när han är ledig, vilket är sällan! Men jag har precis beställt en sport bh, tights och en vattenflaska. Beställde även en jacka, ett par skor(jag tror jag är en boots människa jag gillar det verkligen!) ett linne en jumpsuit och ett par ljusa jeansshorts till sommaren! 

Så har man varit och hämtat ut medicin för över 1000 kr, jävligt rolig utgift, not! Men jag har det på konto så jag slipper betala allting på en gång. Jag tror jag kommit in i min nya skoperiod igen, noooooo! haha.



Har glömt att visa er mina klackar som jag köpte till nyår. seriöst har jag ingenaning om när jag tar på mig dessa igen.  Knappast ett par skor jag tar på mig när jag går ut en kväll! Dansa i dessa kan jag ej!




Dessa beställde jag idag från hm.


Längtar till våren då jag kan börja använda converse igen! Det är och kommer nog att förbli mina favvo skor!

Men dessa mina vänner ska jag köpa på fredag, jag kan dock inte bestämma mig för vilka! Dom beiga är mer diskreta men zebra är sjuuuukt heta och dom har en dragkedja längst fram som inte syns! Lite hjälp kanske?






Alla killar som läser detta kommer säga fyfan vad fula! Alla killar jag frågat tycker att kilklack är skitfult! But why? ;)



Kändes ganska skoj att blogga idag faktiskt! Nu blir det duschen och sen mysa ner mig under täcket. Denna huvudverk har tagit över mitt liv totalt dom senaste veckorna! Men nu har jag mina nya mediciner som är starka, så jag kommer säkert tycka det känns lite obehagligt att ta dom. Men dom jag redan har mår jag ju också skit av så det kvittar ju. Men nu har jag fått sprutor jag ska ta i magen, känns faktiskt väligt obehagligt.


Men men nu ska jag lämna detta! 

PUSS EMMELIE
 




?

vem skrev detta? Tyvärr jag hann före. Han e min:P

Jobb

Tjena Bloggen!

Jag sitter framför datorn och internetshoppar lite. Det är viktigt att unna sig ibland. Faktum är att jag inte bara har unnat mig internetshopping idag utan också en powernap tidigare idag. Det blir ärligt talat för många timmar som spenderas på jobbet och för lite timmar i drömmarnas värld. Men jag överlever. Faktum är att det är 6 dagar tills jag landar hemma på Arlanda. Jag kommer att befinna mig på hemmaplan i exakta veckan och det känns underbart. Måste få åka hem och andas ut lite. Samt ta hand om pappsen som har brutit benet. Alla är förövrigt välkommna att ta hand om honom medans jag är borta, bjuda på lite fika, hyra en film, ja vad vet jag.

Nu väntar ännu en kväll i jaktstugan, middag med gästerna. Jag är så trött på middagarna. Så trött på mat.
Fast jobbet går bra, förvånandsvärt bra faktiskt.

Men middagen börjar klockan 19.00 så nu är det dags att avsluta.

På återseende.


Denice


Bortskämda jag!

Hej bloggen!

Hej denice, haha! Verkligen skriver till varandra här istället för att ringa haha. Men jag tänkte fatta mig kort angående detta, självklart ska vi kunna prata med varandra. Men hur många gånger har vi ej sagt det? när vi väl sitter öga mot öga, så säger ingen av oss ett skvatt! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga, jag vet ju liksom inte vad detta beror på. Men det tror jag nog att du vet, så prata du när du känner att du kan det!


Nå, åter till något lite roligare! Jag har blivit så himla bortskämd. Eller ja det är iförsig inte så bra för det blir inga pengar haha. Men förra veckan jobbade jag bara 1 dag, jag var iförsig sjuk men men. Denna vecka jobbar jag bara tisdag, torsdag och så fredag på min 20 års dag! Förväntar mig då att ni grattar mig, tack på förhand!

En present har jag redan öppnat, fy mig. Nej men min far är som vanligt inte med på min födelsedag då jobbar han. Så då öppnade jag den igår medans han ändå var hemma. Jag fick i alla fall en kaffemaskin, är super lycklig, den är röd också! Gott kaffe blir det, fast jag och firat har ifs bara druckit latte, men förut har vi druckit kaffe :)

På fredag slutar jag halv 4 och då ska jag tydligen fixa mig och göra mig fin på jobbet. för att sedan gå till systemet och köpa jordgubbsvin, haha! Sen ska jag tydligen hem till marlene vad jag vet! :)


Nu ska jag se på solsidan avsnitt 5, känn på den ni ;)

Förresten har jag bokat hotell åt mig och firre den 19 feb, i västerås på stadshotellet. Känner att vi behöver komma bort en stund, bara vi 2. Jag ville inte vara i sthlm, där är man ändå så pass ofta. Jag ville se någonting nytt, det är nära till västerås och vi kan shoppa, toppen!

Vi måste iförsig köpa en ny dator, så det kan bli så att vi prioritetar den istället för en natt på hotell. Jag bara boka, men jag vet att vi är i större behov av en dator.

Jag bara babblar, nu ska jag bara ligga i sängen se lite film. För att sen baka som bara den, inför lördag då mina gäster kommer och sen inför söndag, då linus och jacob har sitt kalas!  :)

bjuder på en het bild från thai, alltså det är helt otroligt så jag saknar thailand. Vi ska dit i december igen. Bäst jag kollar om jag hittar något bra nu! hehe.





PUSS EMMELIE


just the way it is

Jag jobbar på att kommentera Emmelies inlägg här nedan men det är som att inga ord vill skrivas. Jag vet inte hur det ska formeleras eller komma fram. Fast jag saknar dig också, förstå det.
Men just nu behöver vi inga utlandsresor eller weekends, vi behöver öppna våra käftar och prata med varandra. Visst vore strålande sol och vit strand härligt men en rejäl pratstund klingar bättre i mina öron. För när gjorde vi det senast? Pratade på rikigt?. Jag vill åtminstone tro att vi har varit för nära vänner för att bara kunna växa ifrån varandra.


Eventen är i fullgång och imorgon är dagen med stort D. Cathi åker hem och jag får stå på egna ben. Det tidigare dagarna har känts förvånandsvärt bra men nu förändras allt, nu är jag själv. Jag är omringad av post it lappar och överstrykningspennor. Jag ber för att minnet inte ska svika och för att allt ska gå ihop.

Igår var vi uppe på Hatten och drack vin/tequila. Låt mig tala om för er att stress + förlite sömn + alkohol= ingen bra kombination.
Jösses.

Nu väntar syster, Linda och goshenke. Det är middagsdags uppe på hatten.
Tack för pratstunden.
Vi hörs.
Denice


RSS 2.0