kort om allt

Var några dagar sen jag blogga. Vi kan ju börja med vad som händer i fredags, de blev middag hos snea med tjejerna och sen gick vi vidare till Alan jag och Jessica gick väll hem mellan 3-4 och sov vi var lite sega på lördagen så det blev ganska lugnt. Jag åt middag hos mamma och sen kom Denice och Henke och spelade spel med min familj. På söndagen åkte jag med mamma och anders och shoppa lite, hittade ett par skor och en jacka och present till Nisse. För sen var de ju dags att gå hem till Denice åkte dit till 00:00 så åt jag nisse och jennilee glass och mös. Dagen efter var vi faktiskt hemma från skolan och bara mös, åkte hem till mig och fixade sen till Caroline för att Fira Nisse med släkten och efter det drog vi oss hem till mig och Denice planerade att vi skulle se film men så blev de inte för där var favoriterna och överraskade henne, jag tror hon var glad de verkade så iallfall : ) Sen har det väll inte direkt hänt något speciellt. Igår kom Henke och Thomas och åt och kolla på film med oss. Henke trodde att vi skulle gråta men så blev de inte, det var ju inte direkt "The note book" den är så sjukt sorlig. Hur som helst så fick denice presenter av dom för att hon fyllt år hon fick en hello kitty klocka och en låda så man kan göra egna smycken hahah så de ägnade vi kvällen åt när dom hade dragit. Många fina armband blev det kan jag lova.. Idag är v ju lediga så sjukt skönt sov till halv 12 idag tänkte snart åka upp till Marlene och träffa Wiggo.

// Emm

Här kommer lite bilder från veckan också.



Måndagen 22 sep





Hejdär

Hej på er!
För er som missat det så fyllde jag 18 i måndags! 3 dagar och 18 underbara år har jag alltså levt nu. Känner mig rikgit stor faktist, rösträtt, körkort, krogen och allt.. ja jag klagar inte'! ;d

Min födelsedag började med att Emmelie överaskade mig hemma kl tolv på natten, då åt vi glass och mös lite runt köksbordet. Sen morgonen efteråt kom hon med frukost på sängen till mig. Tack så mycket älskade Emmelie! :D
Senare på eftermiddan åkte vi hem till mamma där vi käkade med släkten. Det blev tacco och marängsvish till efterätt. Supergott!
I pressent fick jag pengar, kamera, perfym, underkläder, prestentkort och lite ''vuxen grejer''. Av Emmelie fick jag High school musical on ice som är den 10 oktober i globen. Ska bli super roligt att åka dit så längtar redan nu:)
jaja.. efter middan åkte vi hem tillbaka till Emmelie där mina älskade vänner överaskade mig med tårta, kakor och massvis av ballonger. Vi hade super mysigt och blev verkligen jätte glad över överasknignen!

jaja, nu är det sovdags men slänger upp några bilder från måndagen lite senare :)



/ nis

I väntan..

I väntan på att vi ska komma fram till vad vi ska göra ikväll så tänkte jag blogga lite..

Först och främst ska jag berätta vad jag köpte i stan igår.,, Det blev alltså en svart skinjacka från Topshop, just när jag köpte den var jag lite halv nöjd men när jag kom hem och prövade den ordentligt blev jag rikigt nöjd. Sen blidde det en svart axelbadsväska,  svarta skinhandskar, en sjal/ halsduk, två mössor och lite örhängen( allt från Hm.. ) Sen två gråa tröjor från ginatricot, en turkos och röd sjal från något annat ställe.. 
Kanske kommer upp några bilder senare,,. pappa har nämligen avslöjat att jag får en kamera när jag fyller år satteeee :)

Jaja.. idag har jag varit i barkaby med pappa och köpt nya skor på Belle. Svarta pumps med skyhöga klackar., och trots att jag inte går i något annat än klackskor så måste jag erkänna att jag hade redigt ont i fötterna när jag kom hem därifrån. Haha! Sen handlade vi lite på Ikea innan vi åkte hem också., och till vår förskräckelse så har de redan börjar ställa fram jul grejjerna. Pinsamt om jag får säga det själv!  Sommarlovet slutade för lite mer än en månad sen och helt plötsligt ska det vara jul?!  Nej måste säga att de kunde ha väntar med julgranskulorna en månad till eller två.. 

Med de orden sagda ska jag nu kila iväg och fixa till mig lite och sedan dra ner till Emmelie.
 
Ha en trevlig lördagkväll vettja, för det ska jag ha!   / Nis


Gårdagen

Orkar inte blogga egentligen men slänger upp en bild från igår. Vi var hos Alan och hade trevligt.



En bild säger mer än 1000 ord, visst?

/ nis


Stan och jobb

Godmorgon!

Eftersom jag har turen att vara helt ledig varje fredag så börjar helgen lite tidigare för mig. Läster alltså inga kurser på fredagar och det är galet skönt!
Idag ska jag åka in en snabbsväng till stan,. känns som det var år sen jag shoppade och inte ens idag hinner jag göra det ordentligt. Börjar jobba kl sex så får bara springa in i de mest nödvändiga affärerna och hoppas på det bästa. 

jaja dags att börja göra sig iordning då..  Have a nice day!

/ nis


God morgon!

Jag har precis vaknat så ska strax äta frukost och sedan göra mig i ordning för skolan! Jag börjar 11:50 idag för att radion är inställd. Jag måste erkänna att jag har träningsverk i benen idag haha, vi skulle tränat box igår  men vi provade på basgympa istället. Man är ju vältränad haha eller så är de, de sista man är ;) Hur som helst ikväll ska vi dricka alla tjejerna, jag ska äta middag hos Snea de ska bli så mysigt så, längtar redan!! Men nu ska jag göra mig i ordning.


Hoppas ni får en bra dag på skolan/jobbet!


..

Gjorde föresten om bilden mer så den passade in i på mig lite mer :)..



Jag vet,, Emmelie är inte riktigt sådär söt men fick bli så på bilden bara.. :)


Mamma säger att jag är en prinsessa.

Mammas prinsessor dom är så jätte söta
men nu ska de sova hela natten.
Imorgon så är det en ny dag igen...
men nu så ska de sova hela natten i sin säng.
Godnatt, sovgott!




Min mammas vaggvisa till mig och syster när vi var små.. söt va? :)


Godnatt / nis

skola-fika-träna

Var i skolan idag iallfall, var sjukt trött och är fortfarande förkyld så kände mig ganska duktig. Efter skolan gick jag till finkan och fikade med tjejerna och nu ligger jag i min säng med Andréa vi ska snart iväg och träna med Snea också. Och imorgon ska vi dricka alla tjejerna de var ett tag sen vi träffades precis alla tjejer så de ser jag verkligen fram emot : )




// E


Super nintendo


Har haft super nintendo så länge jag kan minnas och har spelat det lite från och till när jag var liten,. sen för några dagar sen hittade Jennilee de och supermario spelet någonstans och nu står det framme igen. Är nästan spelberodende alltså. Haha! Det är ju ett skit kul och rikigt undersakttat spel.

/ nis

6 dagar kvar

Om bara 6 dagar fyller Denice år,18 de är igentligen inget speciellt mer än att hon får börja dricka alkohol lagligt haha. Men för mig känns verkligen sjukt, de är mycket mer än så. Jag har kännt henne precis hela livet kan inte minnas stunder som jag vetat att denice inte funnits där. När jag blir 18 betyder de även 18 år med henne. Hur som helst jag fixade hennes present igår, och de är SÅ svårt att inte få säga vad de är, eftersom att hon alltid får reda på allt men nu går de bara inte. Måste se till att hålla mig i 6 dagar till, de måste jag klara! Jag är inte heller frisk än och de suger, men jag är på bättringsvägen helt klart. Vaknade idag kl halv 10 för att jessi skickade ett sms och sa att jag skulle ringa upp henne vilket jag gjorde, och vad ville hon säga jo att hon tyckte vi skulle åka till danmark ändå. Ja vi har alltså tänkt att samla ihop "gänget" haha och ta en trip till Danmark eller var de nu blir mig spelar de ingenroll bara vi gör de tillsamman  :)

You are the best

//  E

Vad hände nu?

Vänta.. vad hände nu? Hur blev Emmelie helt plötsligt den som bloggar mest av oss? När slutade jag behöva tjata på henne för att hon ihuvudtaget skulle skriva ibland? Jaja skönt är det iaf,.. och roligt också för den delen! Men nu är det väl min tur att skriva ett par rader iaf. :) blir liksom inte rikigt ett jobb på något sätt. 

Vet inte rikigt vad jag ska säga mer än att det är sängdags för mig alldeles strax. Jag är super trött och jag har jobbat hela kvällen så förtjänar definitivt lite sömn. Imorgon börjar jag inte förens kvart över 12 så får lite sovmorgon också..,har tre lektioner sen ska jag åka hem och käka, sen direkt iväg till jobbet igen. Måste säga att jag känner mig rikigt nöjd över att jag jobbar så mycket nu för tiden. Tycker dessutom att det är super roligt så Jaja.. slänger upp en bild på mig och Semlanemlan och avslutar med att säga godnatt till er kära vänner..'(Hoppas föresten att Emmelie blir frisk snart så vi kan leka någon dag :) haha!..)



Sweet dreams gullisar

Emmelies

Alla som känner mig vet att jag är helt galen i rött och nu har jag hittat en riktig Emmelie klänning och jag bara ska ha den ;)  

 

// Emm


Vill bli frisk!!

Nu vill jag bara bli frisk. Jobbade igår och de var nog inte bra, för jag blev riktigt sjuk när jag kom hem och nu kan jag knappt prata och har feber.
 Har precis sett nyaste one tree hill avsnittet blir helt galen av att man måste vänta så länge på nästa. Och igår fyllde Jugge 40 så var där och fika så nu lär väll alla bli jätte sjuka. Igår kom Totte hit också mamma hade bjudit han på middag och så följde han med och gratta Jugge man : ) Men nu ska jag ringa till min käre far och sen krypa ner under täcket och se på en film.

// E


Sjukling

Jag har gått och blivit riktigt förkyld och de är verkligen jobbigt, började känna igår att jag hade ont ihalsen och idag när jag vakna gick de utför. Så jag stanna hemma idag och bara soov. Sen kom Marlene och hämta mig så nu sitter jag här och snart ska vi se på film och äta godis, så fort någon lagt barnen.. Imorgon fyller Jugge år, men jag jobbar så jag kommer och firar han lite senare :) Måste upp klockan 6 imorgon blir trött bara jag tänker på de.

//E

Nu är jag glad!

Nu är jag glad!
Jag kom precis hem från Emmelie och märkte att jag fått hem min lönespecifikation. Ska egentligen inte få lön förens den 15onde men nu kan jag ju åka in och shoppa på söndag ist för nästa helg.  :) Så jag är nöjd!..

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska åka in och byta mina skor. Mina kära älsklingsskor har nämligen gått sönder helt och det är femte paret jag köper på Belle som har pajjat . Så nu är jag less så ska kolla om jag kan få ett ar nya.. ¨

/ Nis

Myspys

Slutade skolan för ett tag sen och nu ligger jag i sängen hos Emmelie, vi ska strax se film, mys och äta choklad.
Imorgon börjar vi jobba tidigt så det blir lungt ikväll. Jag har varit super trött hela veckan så skulle verkligen behöva sova ut i helgen. Men som sagt blir det jobb imorgon och efter det ska jag åka och barnvakt åt mina kära kusiner. Tycker om att vara där så det ska bli mysigt:) 


/Nis


It sucks och arga ord om Emmelie

Sitter i skolan och är suuuuper hugrig, känns som om jag inte har ätit på en hel vecka. Jaja.. jag har redan slutat för dagen så ska väl ta mig hem så jag får nån mat i magen..
Idag ska jag mest tillbringa tid i stallet.. om jag inte sagt det tidigare så är det iaf så att vårat stall sålt och alla hyresgäster är uppsaggda. Allt och alla måste vara borta senast idag så jag har kvällen planerad om man säger så. ^^
Måste säga att det känns solgligt faktist. Stenladan har ju varit mitt stall i evigheter och nu tar det plötsligt slut. It sucks rent ut sagt!
Jag får väl helt enkelt hitta ett nytt stall och skapa nya minnen i!,, fast frågan är hur jag ska lyckas med det nu när jag inte har ridigt på en månad och knappt har någon fritid alls. Ni kanske inte visst det men i samband med att vi fick reda på att stallet var sålt lämnade jag tillbaka min kära Toppen till Pauline. Känndes helt enkelt som det är dags att gå vidare och börja rida storhäst nu.,, så när jag väl har hittat en ny häst som jag trivs med så ska jag helt enkelt ta mig tid för djuren igen.

Haha föresten..
Ska ta och erkänna att jag faktist skriver dagbok, inte varje dag såklart men någon gång sådär ibland.. när nått speciellt har hänt eller om jag är upprörd eller något. Jag har gjort det i över tre år och måste säga att jag garvar så mycket när jag läser vissa saker som jag har skrivt. Allt är såklart jätte hemligt och ingen har eller kommer någonsin att få läsa,, men tänkte dock klistra in ett par rader jag skrev om emmelie för ca ett år sen..

uch och fy. !
Är så grymt arg, ledsen och besviken ! har tillbringat min lördag kväll med emmelie och nu har jag> verkligen fått nog, det har jag väl för länge sen egentligen men nu orkar ja bara inte med henne...Lite mer elaka ord. Haha!
...Blir ledsen när jag säger så här om min älsta och egentligen bästa
vän, för det är precis vad hon är, jag älskar henne och uppskattar
verkligen henne. men tycker inte att man ska tolerera hur mycket
som helst. Fy alltså, jag verkligen ..


Det är inte alls meningen att lägga ut emmelie som en dålig vän för det är hon verkligen inte! Jag älskar ju Emmelie för att honär den allra bästa vän man kan ha och det vet hon., Tyckte bara det var roligt för jag minns precis när jag skrev det och hur jag kände mig,. och tro mig, jag var verkligen arg! 

Såå.. nu när ni har fått ett smakprov ur min såkallade dagbok ska jag ta bussen hem och se på film. Bloggar kanske lite senare idag om ni har tur :) och tänk.. hungerkänslan försvann efter lite skrivande.

Take care

/Nis

skoooola

Tänkte skolka idag faktiskt för jag är såå trött, men dencie fick mig att gå så det blev lite stressigt hade bara 25 minuter på mig att fixa mig.. Men jag hann iallfall ;) Nu sitter jag på multimedian och lyssnar på alan som säger att vi måste äta frukost vilket jag inte gjorde idag, känner mig lite små hungrig. Men vi tjejer tar ett tidigare tåg in till stan för att käka på donken. Vi ska till aftonbladet på studiebesök, skönare än att sitta i skolan iallafall. Men nu ska jag sätta igång att jobba lite.
// E

Jag är faktiskt väldigt trött...

Vem är de som bloggar dåligt nu då Denice?

Hur som helst idag har jag pluggat en del, jag har åtminstonde kommit igång och har allt de viktiga klart. Arbetet ska ju som sagt vara inne på måndag så de känns helt okej faktiskt. Jag har varit hos Marlene ungefär hela dagen, kom precis hem och vi hittade en otroligt intressant hemsida faktiskt, där de stod om avrättningar i Sverige de var om häxeri barnamord och blodskam mm det var faktiskt riktigt intressant. http://www.genealogi.se Där är sidan för er som vill kika lite. Efter att vi ätit middag och kollat runt lite, la vi oss i soffan och tittade på film. Varg den med Peter Stormare, den utspelar sig i Norrland och eftersom att jag gillar Norrland och Marlene är därifrån så gillade vi faktiskt den, de hände absolut inget speciellt men de var kul att se Stormare i en sånn film. Nu ska jag ta och sova för jag har kännt mig otroligt seg i en hel vecka nu och imorgon ska jag upp tidigt vi ska på studiebesök till aftonbladet med klassen. Så godnatt på er allihopa.


// E

...

Aahhh!! Är så jävla irriterad.. vill bara sova!


/N

...

Aahhh!! Är så jävla irriterad.. vill bara sova!


/N

Plugga plugga

Ja som sagt mina vänner kom igår och hälsade på. Men de vart inget film tittande här inte, nej dom överska mig och jessica med att komma med en massa öl, så jag slängde ut dom vid 1 tiden haha. Nu ligger jag i sängen orkade inte gå på mina två lektioner och på samhällskunskapen kan jag ändå inte jobba i skolan utan måste göra de hemma. Så nu ska jag bara försöka komma igång här, alltid svårt att börja tycker jag. Arbetet ska vara inne på måndag så måste verkligen sätta igång nu.  

Markus blev så nöjd över den så.. 

Jag och jessi körde mjukisar 

// E

Stress

Som Emmelie precis skrev så blir man mycket mer inspererad att blogga nu när själva bloggen är typ as het.

Jaja, mina dagar bara flyger förbi, har så mycket att göra att jag knappt hinner med hälften av alla grejjer. Igår gick jag i skolan som vanligt, sen åkte jag och emmelie hem till mig och käkade sen direkt iväg till jobbet. Slutade jobba kl 11 och väl hemma var det bara att hoppa in i duschen och börja plugga till religon provet som jag hade idag. Det blev med andra ord en sen kväll igår.
Men idag har jag samlat nya krafter och just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Direkt efter maten ska jag iväg till jobbet igen,. när jag slutar åker jag hem och sussa hos Emmelie. Längtar redan efter att få sova..

Lite svårt att lägga upp bilder nu efter som min kamera som sagt är borta.. Ni får hålla ut ett tag till för om jag har tur får jag en ny när jag fyller år.  :) 


/ nis

Äntligen

Ligger efter med bloggandet igen, men måste erkänna att jag fått mer inspiration nu när jag fixat i ordning bloggen. Ni måste ju iallfall erkänna att den är lite finare, det var cornelia som sa hur jag skulle göra så allt är hennes förtjänst så stort tack till henne. Måste passa på att säga att jag känner mig trött och seg idag, jobbade igår och de gick bra förutom att de var väldigt stressigt. Det känns riktigt bra att jobba faktiskt man gör ju ändå ingenting speciellt på dagarna nu när skolan börjar och så får man ju lite extra pengar fast jag ska spara varenda öre jag tjänar för den 29onde december ska vi boka resan alla tjejer, de är våran deadline har vi sagt men vi får se hur de blir med den saken. Idag ska Nisse jobba men mina kära vänner kommer och hälsar på mig.. Har dom sagt iallfall, så jag hoppas de :)

Hur som helst nu sitter jag hos Marlene och Jörgen har varit här sen jag slutade och ska äta middag här. När jag skulle gå upp för att lägga Wiggo tidigare idag när han skulle sova så jag somnade också och de var så mysigt så, han är min lilla favorit bebis och nu sitter han här bredvid mig och äter upp en tidning.


Måste också passa på att säga att jag gillar mina tjejer i klassen, ni fögyller mina hemska skoldagar höhö ;)
// E


segkorv

Andréa, Stefan säger:

nisse?

• Emmelie säger:

aah

Andréa, Stefan säger:

när drar du från emmelie?

• Emmelie säger:

typ snart

Andréa, Stefan säger:

okej

Andréa, Stefan säger:

har du käkat?

• Emmelie säger:

nej men du kan vara med också käka med mig

• Emmelie säger:

kycklingsallad

Andréa, Stefan säger:

va?

• Emmelie säger:

du kan käka hos mig om du ej har ätit

Andréa, Stefan säger:

jag har ej ätit

Andréa, Stefan säger:

men vi ska typ hämta mat ^^

• Emmelie säger:

jaha okej

Andréa, Stefan säger:

men då kanske dom kan köra mig till dig istället

• Emmelie säger:

jaa precis

Andréa, Stefan säger:

om jag kan käka hos dig

Andréa, Stefan säger:

men är det egen kycklingsallad elur?;P

• Emmelie säger:

jaa

• Emmelie säger:

vad ska du käkaaaaaa+

Andréa, Stefan säger:

great ;P

Andréa, Stefan säger:

pizza ^^

• Emmelie säger:

eller ,menade du att du skulle käka hsom mig

• Emmelie säger:

haha jaha

Andréa, Stefan säger:

men nöt

• Emmelie säger:

haha eller vad?

• Emmelie säger:

Andréa, Stefan säger:

ja vene

• Emmelie säger:

ska du käka hso mig eller pizza?

• Emmelie säger:

eller ska du käka pizza hos mig?

Andréa, Stefan säger:

ofta jag ska komma med pizza hem till dig och bah HEj

• Emmelie säger:

haha jaa?

• Emmelie säger:

fast du fårkäka sallad omdu vill oskcå

Andréa, Stefan säger:

haha

• Emmelie säger:

men gör som du vill *

Andréa, Stefan säger:

jaa det verkar bäst^^

• Emmelie säger:

vi efbjuder mat, matplats och matplats med medtagen mat

Andréa, Stefan säger:

haha

• Emmelie säger:

• Emmelie säger:

• Emmelie säger:

hahah

• Emmelie säger:

• Emmelie säger:

jag fattar ingenting

• Emmelie säger:

hhaah

• Emmelie säger:

vad och vart ska du äta

Andréa, Stefan säger:

jag vet inte

• Emmelie säger:

du får käka hos mig om du vill

Andréa, Stefan säger:

antingen käkar jag hos dig, eller så käkar jag pizza hemma men då kommer jag aldrig orka åka till dig sen ^^

• Emmelie säger:

men då käkar du hos mig

Andréa, Stefan säger:

räcker det då?

• Emmelie säger:

ska ringa och kolla men det tror jag

• Emmelie säger:

Andréa, Stefan säger:

oki

• Emmelie säger:

jaa det går bra

Andréa, Stefan säger:

men då gör vi så dåå

Andréa, Stefan säger:

men när ska du hem då din puttefnask?

• Emmelie säger:

jaaaaåkter hem nuuuuu

Andréa, Stefan säger:

okeeeeeeeeeeej

Andréa, Stefan säger:

men börjar ni käka nu?

• Emmelie säger:

neeeeeeejjj

Andréa, Stefan säger:

jag vill inte käka själv

• Emmelie säger:

vi käkar när du kommer puttefnask

Andréa, Stefan säger:

braa^^


Hahah min hjärna hängde inte riktigt med idag :p. Jajaa det slutade iaf med att hon kom och käkade kycklingsallad och sen kollade på film, step ut 2. :) Var nog 6054 gången jag såg den men är ju så grymt braa!

/ nis


Torsdag

Jahjaaa nu sitter jag här hemma hos Emmelie. Hon städar som vanligt och jag sitter och ser på :).  neääe jag brukar faktist vara snäll och hjälpa till fast idag orkar jag inte :) 

Jag var bara på en lektion idag, mådde inte alls bra så jag gick hem och vilade ett tag. Som tur är mår jag bättre nu och med tanke på att jag ska åka och jobba snart så är det väldans bra att jag frisknat till.
Jag har börjat jobba riktigt mycket på Aronsborg de senaste veckorna och ja trivs super bra. Och inte nog med det.. Emmelie åkte ner dit idag och frågade om de behövde extra personal, vilket de gjorde, så hon ska jobba tillsammans med mig idag!, Det ska bli jätte roligt! Jag tror att jag är mer exalterad än vad Emmelie är faktist., haha :)

Jaja, dags att gå och snygga till sig lite :) Hörs senaree! 

/nis

Onsdag

Hellu!
nu har jag inte bloggat på länge igen, undra om de faktiskt är några som läser den? Förut måste jag ändå erkänna att vi hade en hel del trogna läsare ;) haha.. Idag började jag kvart över 8,  Nisse sov hos mig som vanligt och hon började samma tid och idag har jag varit såå trött. Jag hade först svenska då jag och Lina satt och pratade om kärleksproblem så vi jobbade faktiskt inte speciellt mycket måste jag säga men fick ändå klart uppgifterna av någon konstig anledning. sen hade jag multimedia som jag tvingade Nisse att vara med på trotts att hon slutade 2 timmar tidigdare än mig. Det bästa var ju att hon gjorde hela mitt arbete på lektionen med lite hjälp från Tony medans jag låg på 2 datastolar och sov och tjata efter massage och fanta av hela klassen. Så nu är jag hemma (äntligen) ligger i sängen med nisse och vi ska nu ta oss en powernap som förmodligen blir ganska lång. 
  
Så god eftermiddag // E


RSS 2.0