saknar gamla tider

nu har nisse åkt till jobbet och jag ligger i hennes säng och kollar gamla bilder, fy vad mycket minnen som dyker upp.


ska kolla lite flera bilder och sen bege mig till julia :)

PUSS EMMELIE


Hejis!

Hej! nu sitter jag hos nissibissin min Ytliga bästavän, haha. Förlåt att jag började skratta. men orkar inte skriva mer för hennes tangenter är helt störda...

hörs senare med bilder eller imorgon för jag ska vara med jullanbullan och kanske alex idag:)

TTYA EMMELIE

Vad kan jag ha blivit?

Hej! Jag skippa feen faktiskt, vad jag blev får ni se imorgon här i bloggen ;)

Nu sitter jag bea och malin hos malin dom andra har precis åkt dom tog den första svängen till gunn, så snart ska vi också åka!


Har inte så mycket att berätta förutom att nisse suger på att blogga:)


HÖRS IMORGON! Förresten är malins tangentbord as svårt att skriva på fan, bokstäverna är typ bortnötta och dom är jätte tröga haha!

Så jag är inte full om jag skrivit fel, kanske bara pyttelite!:)

PUSSSS EMMELIE

hörs om några timmar

Hej! Nu åker jag och becca till stinsen och fixar maskerad kläder höhö!
Vi hörs senare :)

PUSS EMMELIE


man kan vara

sitter och kollar på google. man kan ju vara

 japan alltså med en boll på huvudet och nån sån där klänning

rockare, indian, prinsessa (host denice), bov/tjuv, katt, FE! JAG VILL VARA EN FE! men hur ser man ut då?


Jag måste bara visa den bedårande bild, jag dör så söt alltså.
¨


PUSS EMMELIE


Gunnels maskerad :D

Godmorgon!  :)

Nu har jag varit vaken typ 1½ halv timme redan höhö, jag och beccis ska snart åka iväg och kolla på någonting att ha på oss tills ikväll. nu har jag varit och shoppat pank i flera dagar faaan! I lördags var jag och hjärtis i kista, i onsdags var jag i stan, igår var jag i jakan med marlene och idag ska jag iväg med becca. jag har egentligne inga pengar alls att spendera men jag gör de ändå så jäkla stört.. har ångest kan jag lova.

men jag måste ju faktiskt köpa något tills ikväll, eftersom gun har fyllt 18 GRATTIS GUUUUUN! :D så hon ska ha maskeradfest ikväll, jag och becca har ju inte en jäkla aning om vad vi ska klä ut oss till haha. snälla snälla ge oss förslag!

TTYL EMMELIE


I'm the exception

Godkväll

Jag har precis kommit hem från Johanna, vi har lagat wook och sett på en chick flick, maten var god men filmen var väl sådär måste jag faktiskt säga. Haha. Det var hur som helst mysigt.
Jajaa,  förövrigt väntar jag på ett paket från Hm.. paketet ska komma nästa vecka och jag väntar med spänning. Såklart jag gör, jag är ju shopping beroende nu.


Förresten så försöker jag göra lite förändringar i mitt liv just nu. Jag gör ju inget annat än att klaga på hur tråkigt jag har det, och nu är det dags att det ändras.
Jag har dessvärre förstått att det kommer ta ett tag innan allt kring au pair grejjset blir klart och under tiden måste jag få tillbaka lite socialt liv. Tycker ni inte det kära vänner?


Jajaj..
Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter blir det sussdags! Personalmötet på Arons börjar klockan ett imorgon. Efter personalmötet ska vi duka inför de kommande bröllopet, roliis.

Puss och hej!








-Denice


och snart är lovet slut

Hejsan! :)

Hoppas det är bra med er alla, jag sitter just nu hos marlene och jörgen. det blev jag som hämtade wiggo på dagge idag! Det får bli ett snabbt inlägg för jag ska sätta mig i soffan och bara mysa med wiggo tills marlene kommer hem, då ska vi nämligen åka till jakan hon skulle göra nått där och då ville hon ha med lilla mig. så har vi lite tid på oss att kolla på kläder också hehe.

Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, vaknade låg och såg på de vanliga programmen som jag alltid ser på morgonen. efter det gjorde jag frukost på sängen åt gossen, mackor, juice, ägg och tända ljus. mysig man är va?

Igår var vi ju förresten i stan jag köpte absolut ingenting det sög. hjärtis köpte bara en t-shirt och tobbe köpte lite allt möjligt.

men nu ska jag sluta skriva, trotts att wiggo redan sitter i mitt knä och myser med mig men det är mysigare i soffan:)

tänkte jag ska försöka blogga lite innan jag och marlene åkte till jakan också.. här kommer lite bilder från igår!

gossen på tåget




jag pröva en jätte mysig och skön mössa.. haha vill ha


ps. detta inlägg tog mig lite över en timme att skriva, så wiggo sover nu. han somna i min famn när jag satt här haha


TTYA EMMELIE



Okt. 28, 2009

Hej kära läsare.

Två dagar sedan jag uppdaterade i bloggen. Nu på senaste är det rätt normalt men ändock. Det känns ju sådär..

Jag har väl inget att säga nu heller, tänkte väl mest berätta för er att jag fortfarande lever antar jag.
Nu ligger jag hur som helst tillsammans med mitt rosa nattlinne i min sköna säng. Jag är nyduschad och har precis borstat tänderna. Jag har försökt att sova i en halvtimme eller något liknande, klockan är ju inte mer än halv elva så det går ju förstås sådär.
Jag funderar på om jag ska gå upp och sätta på lite the. Kanske äta lite pepparkakor eller något. Annars kan jag ju sätta på min ljudbok, då lär jag iallafall bli lite trött.


Imorgon ska jag möta upp Jessica inne i stan, vi ska småshoppa samt ta en fika innan hon börjar jobba. Eftersom hon börjar jobba redan vid 17 så måste jag gå upp tidigt. Faktum är att jag har ställt klockan på 08 imorgon. Jag planerar nämligen att hinna med Murklan innan stan förstår ni.

Jaja nu får det vara nog.





Vi hörs. Denice


Shopping i stan!

Hej! :)


Förlåt för dålig uppdatering, hinner bara skriva något jätte snabbt nu. Igår lata jag mig hela dagen, när älskling åkte till träningen åkte jag och hans mamma och handla under tiden. Sen när vi kom hem så gick jag direkt och la mig i sängen jag hade ju nämligen fått migrän IGEN! så jag sov från kl kvart i 9 typ till kl 9 i morse bra jobbat emmelie!

Nu håller jag på att fixa mig gossis står i duschen, tror jag ska gå och smyg fota han och lägga ut i bloggen :)
Vi ska ta 14:39 tåget in till stan med min bror tobbe och shoppa lite, vi ska vara smakråd åt tobbe som tydligen ska stor handla!

Men nu kan jag inte skriva mer ni får alla ha det så jätte bra så hörs vi :)

TTYA EMMELIE

another monday

Godmorgon eller något.

Snacka om att jag har sovit många timmar inatt. Gårdagen tog nog kol på mig antar jag.


Idag börjar jag inte att jobba förens 18 och innan dess ska jag hinna med en promenad, damsugning av rummet samt dusch och lite smink. Lär jag ju klara av....








-Denice


en evig väntan

godmorgon! :)

jag sov inte länge idag, vaknade kl 08:46 hmm.. då gick jag iallafall ner och kolla på tv och för ungefär en halv timme sen gick jag upp till hjärtis igen, ligger i sängen bredvid han nu men han bara sover och sover de är skit tråkigt. jag vill börja se på filmen som vi skulle sett igår..

det är väldigt jobbigt att försöka skriva så tyst som möjligt på datorn också haha!

aja nu ska jag pussa på min gossråtta och hoppas på att han vaknar.. ska nog faktiskt gå över till min bissi nissi sen också har för mig att hon var ledig idag:)

jag påväg till bowlingen igår, rolig jag såg ut


jag på bowlingen







ni får ha en trevlig måndag så hörs vi senare..

TTYA EMMELIE


Söndags shopping

Hej! :)

var ju som sagt och bowla tidigare idag och jag vann såklart, yeeees!

Efter det åkte jag med mamma och kenneth till barkarby eller jag åkte till jakobsberg centrum och shoppa lite, jag skulle bara kolla lite. hmmm jag råkade visst få med mig grejer för 1098 kronor för att vara exakt hihi, jag som ska betala min resa till cran canaria på tisdag uppsi. pank igen, får nog prata lite med pappis!

det här var vad jag köpte :)

nya örhängen


en färgglad mössis


en gossig tröja


fick med mig en klänning hem också






köpte en jacka också men internet är jätte segt så orkar inte ladda upp flera bilder, plus att jag börjar få jätte ont i huvudet, tur att man har världens bästa kille som ger mig massage och vatten och som tänkte skala ett grönt surt äpple åt mig men de fanns tyvär inga kvar. Nu ska jag ta mig till badrummet och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen vill jag försöka börja se en film med hjärtis, knowing heter den. Men får se om jag känner att jag orkar.

så skönt med lov, hoppas jag sover länge imorgon!
Godnatt mina vänner, PUSS EMMELIE

villken äcklig människa

Hej! Tänkte lite fort ta och berätta om min händelserika lördag "not" Det började med att jag vaknade kl 9, fick skjuts av råttans pappa för att kolla på balklänning. Hittade inte direkt någon som jag kände wooow, eller jag hittade en som jag typ älskade men jag gilla inte möstret bara modellen så de sög ju. Efter det gick jag hem till min bror som bor ett hus ifrån typ, där var han och råttans bror dom spelade på hästar så jag passade på att lägga mig och sova en timme. Sen kom hjärtis och hämta mig vi åkte till han jag duscha och fixa mig och sedan åkte vi till kista.

jag hittade egentligen ingenting, men precis innan vi skulle åka hem så hittade jag en jacka på hm som jag gärna ville prova, men eftersom det var lönehelg och fullt med människor så ville jag inte stå i kö till provhytterna för att prova en jacka, så jag ställer mig vid en spegel i butiken typ en meter ifrån för en annan tjej stog där just då, hon peta sig lite i ögonen, fixade håret, tog sig på läpparna osv jag tänkte inte så mycket på de tills jag ser att hon verkligen stirrar ut mig i spegeln och jag tänker men jag måste kanske ge en förklaring till att jag står typ 1 meter ifrån henne och flyttar inte på mig. så jag säger
- ja ursäkta jag tänkte bara prova dom här jackorna efter dig :) (väldigt trevligt säger jag de)
hon svarar men riktigt äckligt otrevlig ton
-jaha men ursäkta ser du inte att jag provar nu eller?
då blir jag liksom lite små irriterad eller aa väldigt för jag tycker inte hon har någon anledning till att vara otrevlig, så jag säger.
- jo men som jag sa så väntar jag på dig, jag sa inte att du måste skynda dig.
typ nått sånt jag minns inte exakt, men de där fick firat höra i bilen hela vägen hem för jag var skit irriterad haha. Alltså jag kan bara inte förstå hur människor kan vara sådär otroligt äckliga, hon kan ju inte ha några vänner stackaren. Hon var verkligen en riktigt otrevlig bitch fy fasen säger jag bara.


Men nu måste jag klä på mig för jag ska hem till mamma och fixa mig och äta frukost, för kl 12 ska vi bowla..
för just nu ser jag ut på detta viset, väldigt trött och nyvaken men den bjuder jag på ;)



TTYL EMMELIE

sugar girls

Nu har jag och syster varit på pia och köpt massa godsaker. Vi har köpt sånt där godis som man åt när vi var små. Sånt som man sprang upp på rasten och köpte under grundskoletiden. Mysis va?

Vi har även laddat med två filmer, en wallander och en romantisk komedi.




Så ser alltså vår lördagkväll ut. Jag börjar jobba 06 imorgon så vad mer kan man begära?


Pok Denice

Hi, i like your jacket!

Justja!

Jag glömde berätta att en tjej kom fram till mig i kista idag och berömde min röda jacka. Hon sa att den var finis och frågade vart jag hade köpt den. Hon var jätte gullig! Hon skrattade och sa att hon egentligen inte vågade gå fram och fråga.
Det är sånt här som faktiskt gör ens dag.


Jaja, det var allt jag hade tänkt att säga,.. nu är det hög tid för sängen!

PoK på er
D

Den bittra sanningen

Så mycket för det löftet.
Jajaj ibland blir det helt enkelt så.

Hur som helst
Här är en bild på mig och Mahilda från förra helgen, vet inte riktigt vad jag gör för min men jag bjuder på den, hehe..



Förörvirg tänkte jag passa på att visa skorna från Nelly. Jag har bestämt att skicka tillbaka alla tre par. Illa va..


De rosa


de förstora svarta


tan-färgade skorna











Eftersom jag ska lämna tillbaka dessa skor unnade jag mig ett par nya idag istället.
De var extrapris så jag kunde givetvis inte så emot. its all about the shoes och jag totally älskar dessa.




En ny jacka fick även följa med hem..




Av någon anledning gillar jag jackan. För en gång skull köper jag en lite varmare jacka och det är ju alltid positivt. Ska dock kika runt lite på internet, hittar jag något bättre åker denna tillbaka till butiken igen.

Jajaj idag har jag hur som helst varit på bio. Vi såg the ugly truth. Åherregud vad rolig den var! Jag har hört att den har fått dålig kritik men den var helt underbar. Se den kära vänner!


Could you stop doing that!
why? its ti turning you on?
maybe 
I think I kind of like it
really?
sucker!
I knew it..




Jajaa baddags för mig kära vännor.
Ha det så bra så hörs vi senare.


Denice







Godnatt!

Hej :)

Kom precis hem till min gossråtta, har varit hos marlene ikväll och sett på idol, rätt person åkte ut enligt mig. eller vad säger ni?

Jag och marlene åkte till centrum innan idol och jag passade på att köpa lite smink, eftersom min fondation har torkat sönder och går typ inte att använda för att de blir klumpar i ansiktet. Så blir det när man typ aldrig sminkar sig, hmm. Inte så kul, önskar jag kunde få insperationen tillbaka till hålla mig snygg. men jag orkar bara inte gå upp 30 minuter tidigare än vanligt när jag ska till skolan för att sätta på mig en massa sörja som ändå får min hy att se förstörd ut haha. Låter som värsta flickpojken vilket jag inte är, jag älskar att fixa mig och känna mig fin inte de men aa ni förstår kanske. Det är ju extra roligt om man ska göra något speciellt som att gå ut en kväll eller nått, vilket jag förresten inte gjort på flera månader. Men nästa helg ska jag på gunnels halloween/18års fest och helgen efter de har vi våran första studentfest:) Så nu blir de lite utgångar iallafall.

Hur som helst det jag köpte var följande:

ett läppstift i denna färg, har börjat gilla läppstift.
detta till vardags och rött till fest;)

MAYBELLINE NEW YORK 105:-


Och sen denna fondation, ni har säkert sett den på reklamen. jag prova den nu ikväll och den var jätte bra för det är typ som en ansiktskräm med färg, svårt att förklara men de såg bara fräscht ut liksom hehe.

MAX FACTOR 145:-




Förresten så lämnade Jörgen mig här och så stod de 2 killar när jag skulle gå ur bilen och då väntar jörgen i flera minuter för att se att jag klarar mig in haha, då lämna han mig liksom på typ baksidan av deras hus och nu när jag kollade mobilen så hade han ringt mig 2 ggr, det tycker jag var gulligt hehe. Jörgen är alltså marlenes man för er som undrar och ingen jag typ vänsterprasslar med ;)

Man vet aldrig var Bålsta kan skapa för rykten..

Men nu ska jag lägga mig i sängen se på lite tv, somnar nog ganska fort. Förhoppningsvis kommer nog hjärtis hem snart också så jag inte behöver vara ensam hela natten :)

Förresten har jag hämtat ut min mysdress och jag älskar den!! Lägger upp en bild någon dag :)
Godnatt mina vänner

PUSS EMMELIE

om jag fick välja

Hej! sitter och kollar runt på lite klänningar och börjar få ont i huvudet suprise.

har sett några som jag tänkte ni skulle få ta del av och säga vad ni tycker :)


haha skulle aldrig sätta på mig detta, men tycker den var jätte söt,
väldigt prinsessig. tänker på att nisse skulle vara fin i
den, synd att din bal redan varit haha ;)





Klänning nr 2, den påminner ganska mycket om den nisse hade.
jag älskar ju rött men vill nog inte ha det på balen






klänning nr 3, den var söt tycker jag. men jag hatar ju rosa



klänning nr 4. den här klänningen vill jag ha
men tror den skulle upplevas som lite överdriven



vilken skulle ni välja? jag skulle ju som sagt tagit den sista, det är ju en brudklänning men äsch!


som ni säkert förstår så vill jag ha en klänning som är stor, alltså stor nertill :)
längtar till min bal och min student, orkar inte vänta längre!

TTYL EMMELIE


hej läsare

hej :)
ledsen för dålig uppdatering men jag har inte orkat hehe. Hoppas det är bra med er alla, själv mår jag fint, känner mig otroligt trött bara. Men imorgon är det sista skoldagen, yeeeees! sen är det lov i en vecka, åååh det ska bli så skönt. På onsdag ska jag firat, hans bror och hans flickvän se på bio, premiären av this is it med michael jackson längtar efter att få se den :)

( nu kom den på reklamen)

Förresten vill jag bara säga att jag kanske är lite väl tidig i detta, jag ska nämligen kolla på balklänning på lördag kl 09:15 haha men jag vill vara först med att välja klänning och vill såklart ha den finaste. Jag har även bokat balen tillsammans med några andra från våran egen studentkommitte. vi ska ha våran bal på ekolsunds slott, en bal på slottet höhö. Det kommer bli jätte bra, något finare än på Last****** upps! töntigt emmelie jag vet, men det är sant...

Här blir våran bal, fast från andra sidan
 men hitta ingen bild därifrån




Vårat flak är bokat höhö, nu är det bara våran slutskiva kvar som ska fixas. vilket jag borde se till att försöka fixa typ nu, eller ringa och prata med dom. där vi planerar att vara (det blir hemligt tills allt är klart)

Förresten sitter jag och kollat på olika studentklänningar haha men jag kommer ju ändra mig hundra ggr om, jag menar de är ju ändå 7 månader kvar:p

TTYL EMMELIE

Sorryyygays

helloj

Jag har flera gånger denna vecka påbörjat ett inlägg för att tre minuter senare sudda ut texten. Förlåt för dålig uppdatering men jag kan inte hjälpa det.

Såå.. vad har jag gjort de senaste dagarna då?
Jag har införskaffat mig tre par nya skor från Nelly.se,  när jag öppnade paketet som kom med posten idag blev jag överlycklig. Galet vad snygga de var! Men med närmare eftertanke var jag inte alls lika överlycklig. Två av paren var lite stora och och de andra, knallrosa skorna kändes lite för mycket nivet..
Alla tre var galet höga men jag vet inte, tror det kanske slutar med att jag iallafall byter två av paren till något annat. Får se lite..
Jag har även införskattat nya träningskläder igen.. Jag har ju mina svart-orange byxor men när jag skulle hitta någon snygg överdel till dessa insåg jag att jag ville sattsa på grå och rosa ist..., därför blev det gråa byxor med liten ljusrosa text och ljusrosa sporttopp.



Hur som helst.. jag slutade jobba för ett tag sedan.. ska lysa på ljudbok innan jag går och sussar tror jag. Klockan ringder ju vid 12 imorgon, då blire en liten springtur,.. därefter jobb som vanligt.
Fattar ni hur mycket jag jobbar. Åtminstone tycker jag det. Det känns som att jag inte gör annat än att åka fram och tillbaka till arons men det roliga är att jag knappt jobbar 75%. Åtminstone tror jag inte det, haha..
På fredag och lördag är jag iallafall ledig, det ska bli underbart! Undra om jag ska dra med Emmelie ut. Vad tror ni hon tycker om det?


Jajaj.. nu har klockan dragit iväg..

Puss på er kära läsare.
Jag lovar att uppdatera imorgon innan jobbet heheheheh

Denice

Jag har unnat mig lite mys

Hej igen! : )

Jag vaknade för ca 30 minuter sen och känner mig fortfarande lite små hög, men medicinen börjar gå ur kroppen, skönt!

Har även unnat mig lite mys faktiskt, gick in på hm online shop och beställde hem en mysdress, jag som inte shoppat sen jag bokade denna resa och som inte haft en utgång sen gud vet när, nej nu måste jag försöka kunna ha råd med båda delarna.

här är iallfall min gossdress, den kommer jag bo i hemma! :) 
jag tog en blå, för jag hatar rosa, lila och sen var de något grönt inte min färg skulle jag tro.






 Den 6 november ska vi ju ha våran första studentfest, så biljetter finns att köpa hos mig, daniella eller i cafét i skolan :)





Nu ska jag duscha innan min skjuts kommer.

XOXO EMMELIE


Var har ni tagit vägen?

Hej! Jag orkar verkligne inte skriva egentligen, jag har så ont i mitt huvud. men de är dålig uppdatering från min sida och våra läsare försvinner sakta men säkert. Seriöst vart har ni tagit vägen?

tror vi måste se till att göra någonting åt detta..

Nu är pappa och hämtar pizza, mmmmh! Jag måste äta snabbt kände jag och orkar inte vänta på att han ska laga nått och förresten var jag sugen på de också. Ligger just nu i sängen och tittar på top model :)


Jag längtar tills hjärtis kommer hem från träningen, jag saknar honom hela tiden. Till och med när jag är i samma rum som han ibland hihi!!


TTYL EMMELIE

'-'

Helllooj.

Det har varit dålig uppdatering från min sida. Jag är ledsen för det men just nu är det lite mycket på gång.
Jag ska snart börja fixa mig inför jobbet..jag börjar klockan tre idag igenis.

Jag kommer upp med lite bilder från helgen. I fredags jobbade jag och i lördags var vi hos mormor och åt middag, det var jätte trevligt trots att jag var extremt trött. Efter mormor åkte jag och gabriel in till stan och mötte upp resterande. Kvällen slutadet mycket tidigare än väntat men det gjorde inte så mycket faktiskt.

Jajaa.. nu blir det en dusch,, hörs lite senare

pok
Denice


Heeeej!

Hej! :)
Egentligen orkar jag verkligen inte skriva  något för jag är jätte trött. Har varit i gävle hela dagen typ och shoppar lite julklappar mm. Har införskaffat lite nya grejer till mitt rum, vet inte hur jag ska ställa i ordning allt bara, har typ bara svart och vitt här  inne måste försöka köpa några färgglada tavlor eller prydnadskuddar till sängen och kanske en filt. Lila är väll fint eller? Får tänka lite vad som kan passa, har ju rött på julen men lite för tidigt att börja med de haha. Grönt har jag haft i sommar så måste komma på nått nytt, tror faktiskt lila kan funka bra!

Kul för er att veta liksom, nu ska jag bädda ner mig under täcket och sätta på tvn, jag är trötttt!



Krukan och bollväxten är nya, och min buddah som står bredvid tvn. Känner att de känns otroligt tråkigt i mitt rum eller vad säger ni?  sen köpte jag jul gardiner till köket, 2 st röda flätade hjärtan i trä ska ha dom i rummet till jul, sedan köptet jag ett jätte fint vitt hjärta med någon svart plastväxt men vet ej var jag ska ha de tyvär.



hoppas ni haft en trevlig lördag.


XOXO EMMELIE

So close you can almost taste it

Godkväll

Jag har precis slutat jobba, perfekt tidsmässigt måste jag faktiskt säga. Klockan ringer verkligen på tok för tidigt imorgon och faktum är att jag inte riktigt förstår hur jag ska orka. Kan man gå upp klockan 5 på morgonen, jobba i 9 timmar, åka hem, duscha och snygga till sig för att sedan åka till mormor, träffa släckten, dra vidare in till stan och festa natten lång? Jag är fan osäker. Antingen behöver jag påbörja alkoholen i ett tidigt skede eller napa lite mellan jobbet och mormor. Det bästa hade givetvis varit en blandning av de båda. Får se hur det går.

Nu ska jag hur som helst så blir det ett bad nu. Ansiktsmask och hårinpacking hade inte varit helt fel. Kanske lite nalle och snuttistee också. Därefter väntar cosmopolitan eller en ljudbok. Jag är lite osäker på vad jag har lust men och förövrigt, ja.... jag har gett ljudboken en ny chans.


How ever. Badet kallar..



/



worki work work

Helloj!

Tänkte bara säga hej innan jag och julia kilar till skeppet. Vi ska hjälpa till där ikväll,..ska nog bli roliis!

Jajja.. ha en toppen fredag mina älskade vänner så ses och hörs vi säkert.



Dencie

Måste göra reklam så vi får pengar till sveriges bästa bal!


webbdesign!

Hej nu sitter jag och har webbdesign det suger, eller rätt kul är det faktiskt. Kom dock en halvtimme försent haha försov mig en aning.

Nu har vi snart lunch, de är ugnspannkaka hoppas de är gott för jag är hungrig, ifs har jag med mig 2 mandariner och en banan hemifrån men hehe..

Orkar inte skriva någonting mer sorry, men vi hörs nog senare.

TTYL EMMELIE

A cup of love

Förresten..
Visst har jag glömt att visa vad jag har fått av pappa



Urrr söt va?


D

sminkdocka

Helloj

Jag har införskaffat lite nytt smink,, löning idag förstår ni, haha.
Det blev minnsan bra dyrt men ibland får man unna sig det. Längtar redan till morgondagen då jag får en chans att testa allt. Hehe..
Jag ska ställa klockan tidigt imorgon, jag måste nämligen springa några ärenden på dagen..., därefter blir det jobb som gäller.


How ever..fondation, consiler, puder, solpuder, ny borste, ansiktsmask, maskara, balsam och lite prover eftersom jag handlade för så mycket^^



Tidningar och choklad













Pusssrååå
//

Videoblogga är nog inget för mig

Hej! :)

Hoppas de är bra med er alla, jag gjorde precis en video som jag tänkte använda här i min videoblogg. Men när jag kollade på filmen så insåg jag kanske fort att det blir nog inget, jag såg jätte konstig och ful ut. Undrar verkligen hur många gånger alla som videobloggar gör om de, haha. Men jag kan kanske göra de imorgon i skolan när jag är lite flummig och förhoppningsvis fixad.

Är faktiskt väldigt sugen på att få sminka mig, har inte gjort de en endaste gång på 2 veckor och min hy är faktiskt påväg att bli riktigt bra hehe. Men imorgon ska jag nog faktiskt ta och fixa mig till skolan..


Nu ligger jag här i sängen, gossråttan kommer när som helst då ska vi äta potatisgratäng, kött och svampstuvning som pappa har gjort. Sen ska vi se på mammas pojkar och efter de inlåst och efter de ska vi se den nya wallander, hmm om jag känner mig själv rätt så somnar jag under tiden inlåst är haha.

måste bara berätta en rolig sak, alltså jag pratar i sömnen jätte mycket. Lite små läskigt men aja, hur som helst i förrgår skulle jag gömma mig under täcket när gossråttan gick och bortsa tänderna, jag brukar busa så för jag känner mig så söt när han lyfter på täcket och jag låstas som att jag tror att han inte ser mig. men den här gången hade jag tydligen råkat somna under täcket när jag skulle gömma mig. Så efter någon timme hade jag vänt mig mot han och sagt " men du skulle gjort läxan tidigare, vilken läxa frågar han? ja men radio, va men jag har inte radio. men jo läxan. pratar du i sömnen frågar han då igen, men nej de gör jag inte du förstår inte. Sen prata vi lite om de där, till slut liksom började jag bli medveten och säger oj jag är visst lite trött hjärtis och vänder mig om och somnar om. HAHAHA. förstår ni hur sjuk jag är? då kan jag ju säga att de är absolut inte första gången jag gör nått sånt här och de sjuka är att jag har alltid ett svagt minne av att jag sagt något konstigt och kan komma ihåg ungefär vad de handla om hahah.




Sen igår så somnade jag under sista pausen på efterlyst, haha alltså fan vad jag orkar sova. Men ifs vaknar jag senast halv 9 till och med på helger och då har jag jätte tråkigt för alla andra sover.




Men missa inte att se på mmmas pojkar och den sjukt fula och pinsamma tjejen issa. Eller någon annan som tycker något bra om henne? :)


TTYL EMMELIE


happy birthday

Justjaa.

Min gullis mormor fyller år idag





Förresten så hittade jag ett par sötbilder från mormors förra födelsedag






Gullugullisar




Denice

Butterfly fly away










     Denice

Duscheeeen!

Hej! :) Hoppas det är bra med er alla, jag mår bara bra förutom lite trött då förstås. Ska nu hoppa in i duschen, sätta på mig något mysigt och sen åka med älskling hem till mamma för han och min bror ska spela xbox, jippi! hatar det verkligen. Jag är jätte sugen på glass ikväll, typ en twister hehe. Men som sagt, duschen nu! TTYL EMMELIE

En fika på finkan

Hej! :)

Sitter just nu på finkan med melissa och becca, vi har fikat. Jag tog en varm choklad som jag knappt rörde för den smaka inte så gott, så tog en cola istället plus en morotskaka, jammmi!


Hej vi fika, såhär glad blir jag när jag får äta bakelser! :)



Nyttigt va? :)
Nyttigt va? :)


Jag och beccis har precis varit på vårdcentralen, hon har fått medicin för att stackaren har fått urinvägsinfektion, lilla pluttisen.. Och jag bad om att få ny medicin, men jag måste tydligen träffa någon annan läkare, så fick en tid den 27 oktober. Då var de fixat iallfall, de var ju skönt hihi :)

Förresten är de någon som ska se this is it med michael jackson den 28 oktober har den premiär? vi tänkte reservera biljetter, men man måste hämta ut dom imorgon så då struntar vi i de och hoppas på att de finns biljetter kvar nästa vecka.


Nu ska jag vara social här med tjejerna!!



XOXO EMMELIE


videoblogga, nytrend?

Är de nu jag också ska börja videoblogga eller? HAHA, alltså egentligen tycker jag inte ens att de är roligt att kolla videobloggar. Men tror faktiskt jag ska göra en bara för att jag tycker nisse varit så modig och gjort de! :D

Eller vad säger ni?

Emmelie + videoblogg = grymt.. Eller?


TTYL EMMELIE


Jag har fått återfall, jag är kär

Ja du vet vem du är, jag är kär!

LURAD, hahah nu var jag rolig va? :D Jag är alltså inte kär i någon, förutom den gamla vanliga gossråttan då. Hur skulle jag kunna bli kär i någon när jag har han.

Det jag menade var att darin som jag typ var kär i när jag var runt 12, haha jag tycker än idag att han är så grym. Älskar att han gjort om låten viva la vida med coldplay till sin egen. Min nya fabbo låt, eller vad säger ni? :)






Nu har jag precis varit och övningskört, behövdes lite tvättmedel, shampoo balsam och sånna tråkigheter, så då passade jag på att köra. Det gick fin fint..

förresten blev jag ju hemma idag från skolan, tur att jag bara hade 2 lektioner. Däremot har jag mycket att ta igen i fotokursen.. Men de var ju väntat, för jag hade så ont i mitt jävla huvud igår. Så imorgon ska jag ringa och få tag på en ny läkare, som tamefan ska se till att göra mig bra. För tydligen har dom typ 5 st som jag varit hos inte velat ta tag i de!

Satt och kolla på de här diagnos okänd imorse, alltså tänk om jag har ett hjärntumör och så är de ingen som har tänkt på de. Hjälp!! haha nej men så illa hoppas jag verkligen inte att de är:P


Men nu ska jag snart åka hem till firat, så ska logga ut från allt försöka snygga till lite i rummet och hänga min tvätt..

Men ni får alla ha det så jätte bra!
XOXO EMMELIE





--

Hörrniii.. var det någon som kunde se mitt videoinlägg? Emmelie kunde tydligen inte det så jag antar att jag får fixa lite inställningar imorgon. Är för trött för att göra det idag,..den saken är säker..

Puss på er.
Denice


jag orkar fan inte längre

Hej!

Hoppas ni alla mår bra, jag har varit dåligt på att blogga nu igen. Men vad har hänt mig? inte mycket faktiskt, i fredags lagade min bror middag åt mig han och firat, det var jätte smaskigt vore ju skandal om de inte var eftersom han är kock. Efter de kollade vi alla på idol, sen gick jag och la mig. I lördags var jag först och fika med julia på dagen, sen gick jag hem till hjärtis och umgick med hans mamma och hennes vänner, vi åt middag, spela spel osv. Sen kom firat hem från degefors efter att ha spelat match där, han skjutsa mig till jullan vi åkte och köpte godis, sen kolla vi på film jag jullan och alex det var mysigt värre :) Igår hyrde vi film och åt lite mat, godis och så.

Idag har jag varit i skolan, efter de har jag kollat på en film two lovers ingen bra film faktiskt, otroligt seg och lite konstig. Tog en lång dusch, nu ligger jag i sängen och börjar få den här JÄVLA migränen ursäkta mig, men jag orkar inte länge alltså de tar så mycket på mina krafter. Jag vill bara slå mitt huvud i en vägg och bara gråta och gråta, jag orkar verkligen inte längre. Jag vill inte äta medicin för den mår jag jätte dåligt av, illamående och blir typ hög, hur som helst jätte obehagligt att äta den. Så ska man laga middag och skit, men firat fick köpa hem mat nu, han kommer hem när som helst. Jag skippar middagen ikväll, kan ändå inte äta. jag vill bara ligga i mitt mörka rum hela kvällen och få massage.

Förresten drar mina tankar iväg ibland på jätte jobbiga saker och jag ber verkligen få dom tankarna ur mitt huvud för jag orkar bara inte med dom!



XOXO EMMELIE

hehehe


..

Hmmm.... frågan är om jag ska åka till centum och fixa lite grejjer eller om jag ska stanna hemma och städa rummet?..
Jag börjar jobba klockan 18 idag så har inte all tid i världen.
Jaja hörs senaree
denice

videobloggaaa ellää

Tjohej!
Jag har bestämt att jag ska börja videoblogga. Vad säger ni om det? Jag har inte riktigt koll på hur man gör men det kan väl inte vara så svårt?.. jaja förhoppningsvis kommer första videoinlägget imorgon. Nu ska jag fortsätta se previlige.
Hörssenareeee


Denice

lördagkväll

Godkväll gullungar.

Idag har jag hjälpt moster och Lotta på bettet. Vi hade 36 och 11 gäster ute vid Övergran. Jag har ju jobbat hela veckan så lyckligtvis fick jag kila hem efter att all mat gått ut.



Jajajaa... nu blir det en lång dusch med ansiktsmask, tända ljus och badsalt. Därefter film tillsammans med mitt Nalle och snuttis te.  



Ha en toppen bra lördagkväll så hörs vi imorgon eller lite senare :).
//
 


hemma från jobbet..

Tjaaa era jävla snyggon.

Tänkte bara tala om att kvällen har gått jätte bra och att vi på jobbet är super duktiga. Vi är nästan alltid duktiga och det gör jobbet så himla mycket roligare. Så det så...

Jaja, nu är jag väääldans trött så det är tametusan sängdags för mig.

Puss och godnatt på er.

Denice



Ps. Sugröret var bara 10 cm, givetvis visste både jag och julia om det... men ni går ju på vad som helst era dumma gullungar.

lunch och nu barnvakt

Hej igen! :)
Åkte och käka lunch med firat, julia och martin trotts att jag varit hemma från skolan. fy på mig, nu ligger jag på soffan hos marlene och börjar må dåligt igen. Ska snart väcka wiggo för marlene och jörgn kommer hem om 2 timmar ungefär. Tänkte slänga ihop något att äta till barnen, så dom inte hungrar ihjäl stackarna :)

Sitter och kollar igenom bilderna här på jörgens dator med linus, så tänkte att ni skulle få lite olika bilder från olika minnen hehe. Har inget bättre för mig så!


Jag och wiggo när han bara var några månader





Jag saknar mitt långa hår ibland,
när marlene hade fixat mitt hår på nyår 2008




Jag när jag fyllde 17(tror jag) haha fyfan men
den bjuder jag på



Jag hade köpt söta kläder till min lilla fis



Jag när jag fyllde 18




Vi var på skoklosterslott



Jag och prästen när wiggo döptes förra sommaren



Jag och wiggo efter dopet. återigen mitt långa hår:(



Marlene tog kort på mina skor för ett år sen, alltså har de lagts på några par.
Och ifs försvunnit



jag och julia på nyår


Det finns en massa fler bilder, men de tar lång tid att ladda upp och det är inte så lätt när man har en liten tröttis att ta hand om också. Det är ju mycket bilder på mig och wiggo, men de är ju då eftersom att det är marlene och jörgens dator som bilderna ligger på. och de vore väll lite konstigt om de bara var en massa ego bilder på mig själv haha.

Jaja hoppas att dom ska äta något riktigt smarrigt här ikväll, då stannar jag nog lite längre ;)

Förresten lägg märke till att jag har varit lite rund i ansiktet, eller lite.. haha tror faktiskt jag gått ner i vikt helt otroligt. Kan inte allt fett lägga sig på mina ben istället, eller lite iallfall.

XOXO EMMELIE


helloooo

Hej!

Tänkte bara säga hej innan jag kilar in i duschen och därefter iväg till jobbet igen. Vi firar 20 år idag så våra viktigaste kunder är inbjudna. Blir förhoppningsvis en rätt lugn och tidigkväll trots det.....
Men men ,, duch nu då.


Denice

Godmorgon!

Hej!

Har varit vaken sen klockan 07:30, men har legat i sängen och filosoferat lite som det så fint heter. Känner mig fortfarande skakig i kroppen, lite små läskigt. Tror jag vaknade 5 gånger inatt och kunde inte sova.

Har precis sett det nyaste avsnittet av g.g jag älskar de åååh, hatar att vänta en hel vecka på att få se nästa.. det suger verkligen.

Förresten har jag träningsverk från idrotten igår, haha vi körde styrka och intervall. Säger ju att jag behöver träna, jag som skulle simma med ronja idag. Men eftersom jag stannat hemma från skolan, så känns det inte som någon speciellt bra idé.. Förresten igår när jag skrivit om min trasiga mobil, så plingar det på min dörr 20 minuter senare, när jag och firat sitter och äter. Blev livrädd tänkte vem tusan är det som plingar på dörren nu, men det var ju carina som hade läst bloggen och sett att jag inte hade någon mobil. Så hon kom hit med en helt ny mobil som hon inte använder. Så nu får jag låna den tills firat fixat en ny mobil eftersom han får ha min nya, hon är så himla underbar. Så nu har även jag en fungerande mobil, så nu kan ni börja ringa och smsa igen :)




Nu ska jag nog försöka sova en stund till, och sen ska jag försöka komma ut och få lite friskluft.

XOXO EMMELIE


Det är fan inte ofta..

Ja, det är tametusan inte ofta jag har ont i fötterna mot slutet av arbetsdagen. Man är van att springa runt som en tok ett par timmar varje dagen men nu strejkade mina fossingar. Frustrerande men sant.
Hjärnan var väl inte heller på topp de sista timmarna så när klockan passerat halv tolv gick jag med tunga steg mot stämpelklockan och stämlade ut. Eftersom jag började jobba klockan 11 imorse kunde jag lämna kvar de sista fixet till resterande arbetskollegor.

Just nu längtar jag bara till morgondagen för fredag betyder nästan lördag och lördag betyder i sin tur ledighet.
Snacka om att ledigheten blir välförtjänt. Det kan ni fethajja.

Jajaj. Igår sov jag över på arons och eftersom jag drömde mardrömmar så saknade jag min gullkattis :).

Jaajjaaaa älsklingar, nu ska jag gå och sova. Puss och hjärta

Denice


Krypa ner under täcket

Hej igen!

Nu har jag precis duschat, tänt lite ljus här i mitt sovrum och ska nu bara lägga mig ner under täcket och kolla på gossip girl som jag inte hunnit göra än.

Tror faktiskt att jag börjar bli sjuk, skakar i hela kroppen och fryser. Kunde knappt stå på benen i duschen, jätte läskigt. 
  

Hoppas det är något tillfälligt, imorgon ska nämligen jag och ronja simma. Vi ska börja göra de varje onsdag och fredag, jag behöver verkligen komma igång med träning eller röra på mig på något sett haha. Simhallen ligger ju precis bredvid skolan, så det är perfekt att springa dit efter skoltid på onsdagar och på min hålis på fredagar.

Förresten ringde Jullan mig för någon timme sen och frågade om vi skulle hitta på något på lördag, hon, jag, martin och firat. Vi skulle först ses på kvällen och spela spel eller något. Men det är match på kvällen, martin skulle kanske ut och firat och julia ska upp tidigt på söndag. Så hon fråga om vi skulle göra någonting på dagen istället, som att köra gokart eller åka till heron city och spela massa roliga spel. Det är så roligt för martin och julia är våra parkompisar haha. Vi käkar lunch tillsammans, spelar lite buzz, åker ut och reser (eller ska resa) haha aa ni förstår, jag tycker det är jätte mysigt att vi kan umgås så. Jag och julia har ju varit kompisar i massor med år och det har gått i perioder hur man umgås, men vi har ju alltid haft kontakt. Firat och martin gick i samma klass i 9 år i grundskolan så det är lite komiskt hehe. Så det passar ju perfekt, sen trivs jag alltid så mycket med julia. Det har jag alltid gjort, hon är en sån som jag bara inte kan tröttna på eller tycka är tråkig, hon är bara så himla gullig.

Jag och julis hos alex


Men kan knappt skriva som jag skakar. Men ha en jätte underbar kväll, imorgon är det helg också :)




XOXO EMMELIE

Hejsan vänner!

Hej! :)

Lite dålig uppdatering från min sida känner jag, hoppas inte jag tappar stinget för att blogga hehe.
Har inte hänt så himla mycket dom senaste dagarna faktiskt, idag stannade jag och carro kvar i skolan lite längre. Sen skulle hon gå hem med mig, men hon ringde sin mamma så fick jag gå ensam det var ju snällt... TACK SÅ MYCKET.

 haha nejdå jag kunde behöva gå, men det är så tråkigt att inte ha någon att prata med. Ni förstår min mobil är sönder och firats mobil är sönder. Så han har min nya touch mobil så har jag en gammal, som även den gick sönder inatt. Jag vann en tävling som swedbank anordna, då fick jag en nödladdare. Verkligen en skitbra grej, men jag kan inte ha den till min mobil eftersom inget av dom 7 olika uttag funkar till mig. Så jag valde att ge den till firat, stoppar den i hans mobil och vipps mobilen går sönder, stoppar in den i min gamla som jag ska ha eftersom han får han min nya. Vipps den går sönder, kuuuuuuuul!

Ska försöka gå dit imorgon och säga de till dom, men dom lär ju inte göra något men aa.

Nu ska jag se på mitt otroligt efterlängtade avsnitt av gossip girl, sen tror jag faktiskt att jag kommer sova en stund :)


TTYL EMMELIE

work work work

Godmorgon!!

Jag håller på att fixa mig lite., ska kila iväg till jobbet om dryga timmen.. Jag jobbar måndag-fredag denna vecka så det blir väl som vanligt lite bloggat från min sida. Jag ska ta tag i det igen, snart!

Hur som helst.. igår köpte jag nya skinhandskar. Jag köpte ett par svarta men jag är också på jackt efter ett par gråa. :)


Jaja.. tiden rinner iväg och jag måste skynda mig!
Denice

Utomlands och en tripp till moster, Har jag råd?

Hej igen!

Har precis lagt wiggo han var så slut stackarn så han får sova en stund. Pratade precis med min älskade moster, och frågade om hon är ledig någonting under hösten vilket hon var. Vi är till och med lediga samma vecka, kan inte bli bättre. Jag måste dit känner jag, har inte varit uppe på ett år. Men vi ska ju fakiskt åkt utomlands i december, har jag råd? Egentligen inte, men jag vill så gärna. Känner att jag inte finns där lika mycket längre, förr var jag upp iallfall 4 ggr per år.

Vad tycker ni? ska jag stanna hemma spara mina pengar eller åka till mina små kusiner som aldrig får träffa sin gudmor och kusin? men leva fattigt under en tid?

Måste nog ta ett snack med pappa ikväll, moster sa att hon kunde betala halva min biljett men det känns så dumt usch. Damn, skulle aldrig shoppat så mycket som jag gjort haha..

Får verkligen hoppas på att det blir mycket jobb denna månad.


hur som helst, ni måste höra den här låten. Sjuk bra!!!







XOXO EMMELIE

Måndaaag!

Hej! :)

Idag är det måndag och jag har hämtat wiggo på dagis för en liten stund sen, han är nämligen lite sjukis.

mina bullar blev as goda igår haha.. ska lägga mig på soffan nu med linus, jacob och wiggo för att se på film. Men jag måste först fixa mat om inte jörgen kommer snart.

SVAR PÅ:

Postat av: anonym

bakar du alltid bullar?

2009-10-04 @ 18:08:11
Postat av: anonym

bor du ensam i en egen lägenhet?

 

Nej jag bakar inte alltid bullar haha, den vad skriven av denice va? :)

Och nej jag bor inte helt själv, men så gott som. Min pappa jobbar på båt och är bara hemma 1 vecka i månaden ungefär.. :)

 

 

XOXO EMMELIE



segsöndag

Hej på er kära läsare!
Jag kom hem rätt sent igår, efter fyra för att vara exak.., så idag är jag en rätt trött flicka. Jag har inte klivit utanför dörren på hela dagen och jag mår aldrig bra av sånna dagar. Jag ska nog kila ut och springa en runda lite senare tror jag.., det skulle ju vara toppen att göra av sig med lite energi eller vad säger ni?..

Jajaj.  jag tänkte ladda in lite bilder på datan nu så förhoppningvis kommer ni att få se dem lite senare idag.

Hejdåpåer!


Denice

är helt slut, efter en fartfylld dag

Hej!

Idag har jag varit på mickelsmäss i skitvädret, det var iallfall trevlig. Jag åkte dit med marlene och hennes bästa kompis från norge ulrika. Jag hittade en julklapp till mig 4 åriga kusin, lite brända mandlar och en havreboll med vitchoklad. haha verkligen god, men efter 2 små tuggor stoppa jag tillbaka den i påsen och sa till mig själv, resten får firat äta upp, så jävla mäktig..

Efter de åkte jag iväg med marlene, jörgen och ulrika på äventyr. Kom precis hem och nu står jag i köket och bakar kanelbullar för fulla muggar :)

Det är ju faktiskt kanelbullensdag, och det är mysigt att baka tycker jag, hoppas jag lyckas!




någon mer som bakar bullar idag? 

Efter jag bakat klart ska vi äta och sen åker jag och älskling till mammas nya lägenhet. hon är inte hemma så vi lånar den inatt.. Då ska jag bada badkar för jag har ju faktiskt inget badkar i min lägenhet hehe. 


XOXO EMMELIE


körslaget

sitter och kollar på körslaget, typiskt mig melodifestivalen, idol, körslaget haha.. tyckte han riggo eller fan han heter är as skön höhö.. nu kommer min låstas pappa och hämtar mig ska hem till hjärtis..


i have never felt anything like this before.

läste den meningen på google nyss och kände att den ska finnas i mitt inlägg, ja det ska det! För det är sant, jag är så lycklig med hjärtis!!


Hörs imorgon! ha en underbar lördag kväll!

EMMELIE


Helloooj

Sorryyyy..  dålig uppdatering från min sida. Jag vet och jag är ledsen för det!! ;(

Vill ni veta vad jag har gjort idag ? Jag har haft super kul trots det kalla vädert.
Oj fick just brottom så berättar sen men ni ska få en ledtråd:






Denice


godkväll

hej! jag är jätte trött, har ni hört det förut eller?

plus att jag har jätte ont i huvudet så jag ska sova en stund nu.. har precis kollat på min älskling pälskling serie, gossip girl ååååh det är verkligen bäst. dom nya avsnitten är så otroligt skit bra! kan knappt bärga mig till nästa kommer ut :)


xoxo emmelie

glömde säga

GRATTIS TILL CARRO SOM BLIR 18 IDAG!!!! GRATTIS GUMMAN <3

Godmorgon!

Hej!
Igår kunde jag inte blogga, för jag hjälpte min mamma att flytta eller ja måla. Grym jag är :)

Kommer ni ihåg när jag skrev  att jag fått jätte dålig hy?
Nu har jag varit och införskaffat mig lite nya produkter till ansiktet. Hoppas det ska funka!!!



Från när jag fika med julia och alex i förrgår. Julias lunch/middag


min räkmacka.. mmmmmh!




frukost i skolan igår



mina ansiktsgrejer.


jag målade i mammas lägenhet. tyckte det skulle stå så, men min bror tog
 bort det ganska fort haha.
finis va?




Ursäkta att jag typ bara har massa kort på när jag äter men jag gillar att äta goda saker, och det är alltid roligare att läsa en blogg med bilder.

Nu ska jag fixa mig och sedan åka till lägenheten och fortsätta..
Ha en jätte trevlig dag,

XOXO EMMELIE


UTTRÅKAD

Hej! jag är uttråkad, la la la la.. Jag sitter och väntar på att julia ska åka från stallet för att sedan hämta upp mig så att vi sedan kan åka hem till henne så hon kan byta och och så att vi sedan kan åka och fika!!! Jag känner för att fetta mig riktigt ordentligt. jag tror det kommer bli en cola och en ritkigt mummig bakelse. Kan kanske ta kort på vad det blir vem vet liksom. Annars ska jag ta en macka på valhall dom har sjukt goda mackor med skakenröra där. Det får det nog bli, och kanske en bakelse också hihi.

Till middag ska jag försöka få mamma att göra tacos är jätte sugen på det. Har ni ätit dom här små tortillabröden? dom är super goda, när jag och hjärtis äter tacos så är det en jätte gullig tacos middag. Majs, gräddfil, köttfärs, ost, gurka och små tortillas. ASA GOTT!

och nu är jag så hungrig så jag måste sluta tänka på allt gott, gaaaah!

hur som helst såhär ser min as heta klocka ut iallfall, man ser ifs inte så bra eftersom bilden är tagen med min sketna lilla webbkamera.
 

och om ni undrar varför jag inte vill visa mitt ansikte så är det faktiskt för att mitt smink som sagt är hos firat och jag sola solarium för några dagar sen. och när jag inte solat på länge brukar jag aldrig sätta på extra effekt för ansiktet. men den var tydligen redan på. åååh as snyggt var det! Så jag har något gammalt torrt smink i fejjan nu som jag hittade i någon gammal låda här hemma. Känner mig minst sagt skabbig, och nej jag har inte användt samma tröja 2 dagar jag satte på mig tröjan igår och tog ett kort så ni fick se hur den såg ut bara.

Är det nu jag låter bitchig och ytlig. Sorry inte med min mening.

XOXO EMMELIE

nördemmeliee

Jävla nörd Emmelie., jag vill inte ha klockorna för att de var fula...lika bra att skylla på att man vill spara pengar,,eftersom det känns lite väl taskigt att säga sanningen liksom...

vilken blev de?

aaa men tack för hjälpen, verkligen haha. lugnt jag ringde upp ur och penn och sa att jag skulle ha den utan glittertalva men jag ångrade mig i sista minut, så denna blev det.






298:- på ur och penn. som hittat, den kostar egentligen 498:- men det är rea. Tänkte ju egentligen köpa den igår när jag och firat var på stinsen. men jag hade ångest då också, tänker bara på resan hela tiden så sa jag. Men seriöst ska jag köpa tröjan och sjalen på jc eller klockan? om jag köper båda har jag inte varit ekonomisk haha. Men han sa, men din faster har ju köpt 2 klockor åt dig som du ska få snart, så du behöver inte den där. Så sa jag bara okej och gick. Men eftersom pappa åkte in till jakobsberg idag så kände jag bara, nej men det är meningen att jag ska köpa en klocka hahah. så ringde jag och fråga om den fanns på ur och penn där och det gjorde den höhö.  så nu längtar jag tills pappa kommer hit med den åååh. Ska ju möta mamma om 2 timmar och då vill jag för det första ha klockan på mig och för det andra ha skjuts till centrum trotts att jag ser det hemifrån haha.


Alltså lagomt kul att min bästa kompis måste köpa likadant som mig, daaaaaaaaah. först väskan ni vet som hon beställde likadan och nu:



Sen ångrar hon sig liksom ok, snåljåp :)



TTYL EMMELIE




hjälp mig fort

vilken klocka ska jag ta? pappsen är i jakan nu och jag ska ringa till ur och penn och lägga undan den, men vilken ska jag ta? !

jag har 20 minuter på mig att bestämma..

med glittrigtavla



eller utan


när jag ser den på bild känner jag för den första, men i verkligheten känns det som att det blir för mycket. ååååh ångest!


EMMELIE


Ligger fortfarande i sängen...

Hej alla läsare. "alla" haha..

Jag ligger fortfarande i sängen det är förjäkligt eller vad säger ni? jag ringde kl halv 8 och sjukanmälde mig, alltså jag är så trött och ändå somnade jag kl 22 igår. Jag är så trött så trött, typ hela tiden. jag hade såhär första året på gymnasiet kommer jag ihåg, att jag var trött precis hela tiden. Tror faktiskt jag ska gå och kolla mina blodvärden, kan vara bra.

känner mig liksom fortfarande trött. ska vid 3 ungefär följa med mamma och kolla på färg och tapeter hon ska nämligen flytta i helgen. Så jag lovade så snällt att följa med. vet inte om jag har någon lust egentligen. tänkte träffa jullan en liten stund också.


men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen försöka fixa till mig lite. fast juste de går ju inte, mitt smink och min platttång är hos hjärtis, och han glömde ju självklart de igår. GREAT!

Jag får försöka göra det bästa utav situationen, skulle även behöva städa upp lite här i mitt sovrum.
booooring!!

tror faktiskt det får bli min nya blå tröja, med sjal och ett par svarta byxor idag..

XOXO EMMELIE


Att göra eller inte göra....?

Jaa.. snacka om att jag failade min helvetesvecka totalt. Det är ju nästan pinsamt illa. Hm.. jag börjar ifrågesätta vart min drivkraft har tagit vägen någonstans. För visst hade jag kunnat bita ihop och få allt överstökat. Jag kan få det överstökat om tre timmar när klockan ringer. Jag kan gå till dagiset. Jag kan vara trött och sliten men jag kan vara där. Efter dagiset kan jag åka vidare till Aronsborg, förmodligen ännu tröttare. Jag kan jobba hela kvällen och sen kan jag gå och lägga mig. Sova i ett par timmar och därefter gå upp klockan sex när mobilen ringer dagen därpå. Givetvis. Jag kan gå upp när mobilen ringer.
Problemet är att jag inte vill. Jag har ingen lust alls. Jag vet att jag måste vara där i fyra veckor för att få ihop minna timmar men hur skjutton ska det gå när jag inte ens klarar av två dagar. Störta andlenignen till att jag inte trivs handlar om kyla. Jag fryser hela tiden. Jag fryser så mycket så att jag skakar.., oavsett om vi är inne eller ute så är jag ständligt kall. Och jag har till och med haft tajts under minna byxor här om dagen.
Usch..jag vet inte. Det känns som att det är mera jag att bita ihop och försöka. Det är ju det här jag vill!, paktisera så att jag kan få åka iväg..
Dock känner jag att jag är trött på att göra saker som jag inte vill göra. Vad är meningen med det? Jag vet ju att jag kan fixa timmarna på annat vis, såklart jag kan.



Jaja. Jag ställer mobilen på sex så får jag helt enkelt bestämma då hur dagen ska se ut.


Jag sitter här och fryser i mitt rum och eftersom jag är så förbannat jävla trött på kyla så ska jag krypa ner under täcket nu.

Denice

RSS 2.0