Mina böner besvarades

Haha. Jo det är sant. Det var sjukt länge sen jag fick sluta jobba innan halv 11. Dock var vi inte rikigt klara med allt men eftersom det var överflödigt med personal så fick jag gå tidigare. Tacksam? Jovisst!
Sååå nu blir det en varm dusch och sen natti natti. Kanske läsa några sidor ut boken jag hittade i Jennilees rum men efter det ska jag sova.. sova rikigt gott! 
Har inte mycket mer att säga än godnatt cupcakes!

/ Denice

Tröttis

Aaah.. mitt huvud fungerar inte! Jag är äckligt svintrött!  Jag somnade strax  efter halv 4 inatt. Åkte från jobbet lite innan 3. Hm.. snacka om att jag var död när klockan ringde imorse.
Jag ska sova nu och vi hörs förmodligen inte senare idag heller. Jag börjar jobba klockan 18.00 och jag kan bara be för att det blir en tidigare kväll.

/ denice


Plugga, plugga, körlektion och prov

Ja nu måste jag säga att de var dags att blogga igen. Kan ju säga att min helg har sugit eller aa mitt liv typ suger faktiskt, jag har kommit in i en väldigt dålig fas i livet där allt är väldigt tråkigt.. Har aldrig lust att göra nått typ alltid trött, oavsett om jag sitter hemma och de är en lördag, finns verkligen ingenting att göra, ändå sitter jag hellre hemma och kollar på film eller sover bort kvällar helt sjukt.. Kulatt jag ska ha ett sug tråkigt liv när jag är 17 år gammal. Men de kanske är så att gud typ vill att jag ska vila upp mig för han vet att jag kommer att behöva vara utvilad när jag fyller 18. Kan ju iallfall hoppas att de vänder då. Hur som helst den här veckan ska jag plugga plugga, hade prov idag i multimedia och jag klarade de fint. Måste sen plugga samhällskunskap har prov på torsdag. På onsdag ska jag också till enköping för att ta en dubbel kör-lektion skulle egentligen kört imorse i bålsta men hon blev sjuk så nu måste jag åka till enköping. Men måste ju ändå dit för eller senare. Nu ska jag vara social med marlene och jörgen, hoppas att min lilla älsklings wiggo vaknar snart också. Han var så söt idag, jag har köpt jeans och en skjorta med slips så söt.



XO XO Emmelie

Pengar kan inte köpa lycka

Nu mina kära vänner ska jag strax hoppa i säng. Blev inte så sent som jag väntade mig. Det var suuuper skönt! Behövde varken göra gången eller damsuga.., snacka om att det gick fort!  Dock ryktas det om att onsdagkväll blir äckligt jobbig. Vi kan tydligen förvänta oss att vi får jobba tills klockan fem på morgonen., och jag börjar skolan kvart över åtta. Det kan ni ju fet glömma! När jag börjar skolan klockan åtta så går jag upp klockan sex. En timma sömn. Ej okej!
Jaja iallafall.. idag på jobbet pratade vi om uttrycket ''pengar gör dig inte lycklig'' Oj, vilken diskussiondet blev!
En del ansåg att det stämde helt och hållet. Har man obegränsat med pengar så saknar man tillslut drömmar. Eftrsom man kommer kunna köpa allt man vill ha finns det inget som man kan önska sig. Andra tyckte att obegränsat med pengar är lika med ett liv utan problem.  Man behöver ju aldrig oroa sig för att inte ha råd. Man kan shoppa hur mycket man vill, och få allt man vill ha. Hur kan man inte bli lycklig av det? Jag har såklart också en åsikt. Samtidigt som jag också tror att drömmar och önskningar på nått sätt försvinner så är det ju så att varje gång jag får min lön blir jag glad. Jag åker in till stan och shoppar och självklart gör det mig lite lyckligare. Dock tror jag inte att jag skulle vara en lyckligare människa om jag var miljonär. Jag menar.. jag skulle fortfarande ha problem, jag skulle fortfarande vara på topphumör vissa dagar och må helt botten andra. Oavsätt hur jag lever så kommer det alltid finnas perioder där jag mår dåligt. Livet går upp och ner för alla människor. Oavsätt om mitt problem är att jag har ett litet bråk med min pojkvän eller om jag går runt och oroar mig för att mina pengar ska räcka till mat och hyran så mår jag lika dåligt. Tror alltså inte på att pengar gör en människa lyckligare. Antar att de flesta inte riktigt håller med mig men det spelar ingen roll seeerrniiii

Lite tankar såådär ;)
Nu är det sovdags för mig. Klockan ringer ju trots allt 6 imorgon.. :/ 

Sweeet dreeams  / Denice

Jag lär mig av mina misstag

Jag var och provred en annan häst idag, som jag tidigare nämt, och idag tog jag på mig betydligt mycket mer kläder. Jag frös inte en ända gång, bra va?
Hästen var jätte fin och jag ska rida den på torsdag igen. Det känns faktist jätte bra och hästen står på Frötuna, det är väldit fint där, de har ett rätt stort ridhus och två fina ridbarnor. Bra ridvägar också..vad jag har förtått.
Jaja,. jag kom precis ut ur duschen och ska strax börja fixa mig. Gun ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll och det gör jag sågärna. Komiskt nog blir det säkert min senaste kväll på hela helgen. Haha! Och jag som ska up kl 6 imorgon.. Förresten så kommer jag att duscha tre gånger idag. Inte alls bra.. tror min hud kommer att torka ut snart. Fast jag älskar ju att duscha!
Jaja.. jag har inte tid att skriva mer men vi hörs ikväll eller imorgon gullisar :)

/ denice


Provridning och såå

Hej! Jag kom hem för ett tag sen, har precis kommit it ur ducshen. Det behövdes verkligen, jag höll på att frysa ihjäl ..minst sagt. Usch alltså! Men jag får faktiskt skylla mig själv om jag tar vanliga ridbyxor och mina ''sommarridstövlar'' på mig,,. jag får dessutom inte på mig dom om jag ska ha ridstrumpor och raggisar så fick strunta i att ta på mig raggsockar och med andra ord frysa lite till. Det blåste svin mycket också.. och var äckligt halt.  Hästen var dock väldigt fin, väldigt väluppfostrad och allt sånt och så var hon kolsvart, hade små söta öron och värsta hjärtrumpan. När jag började rida var det dock lite mer häst än vad jag hade väntat mig. Hon var stor, inte i manken men stor och maffig liksom, Det kändes som om jag inte rikigt kom åt henne. När jag satt ner på henne så gick det mycket bättre men jaa.. får se hur det blir helt enkelt.. Ska ju kolla på en häst imorgon också :)..
Förresten så såg jag på Twilight igår. Jäklar vad bra den var och jäklar vad het Robert Pattinson är! Jag citerar Jesscia '' Ah han är så snygg, jag vill också ha en kille som är vampyr'' hm.. Svar: Ja!


// Denice


Min helg..

kommer suga totalt!  Jag ska upp klockan nio imorgon och provrida en häst, det kommer såklart bli jätte roligt men en tidig morgon reslulterar även i en tidig kväll dagen innan. Hästen står i Håbo-tibble och tjejen som ringde mig verkade verklign jätte gullig. Jag har en bra känsla och tror att lilla tottisen kommer vara jätte fin.
Jag ska även provrida en annan häst på söndag. Det är visseligen lite senare på förmiddan men jag vill ju inte komma dit hur trött som helst. Enligt planerna ska jag åka till Enköping och träffa Rebecca på lördagkväll men det innebär att jag måste ta bussen hem senast kl 11 morgonen därpå., och Innan 11 ska jag sminka mig, käka frulle och gå till busshållsplatsen, som tar en halvtimma., Måste alltså gå upp väldasans tidigt även på söndagmorgoen. Hur ska jag orka det? Dessutom jobbar jag måndag, tisdag och onsdag kväll nästa vecka. Jag kommer definitivt vara toktrött.

Förresten så har jag varit på riktigt dåligt humör idag. Helt utan anledning. Jag måste faktiskt säga att jag tycker lite synd om pappa som fått ta emot all skit som jag slängt ur mig. Pappa har dessutom en tendens att göra mig ännu mer arg eftersom han gärna ska sjunga så högt han kan, picka på mig med olika grejjer,  boxas eller skojjknäppa mig i huvudet när jag är arg eller irriterad. Vet inte om han tror att det ska göra mig på bättre humör eller något liknande men kan lova att det inte har den effekten som han önskar. Oh nej!

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen så lite av ilskan rinner av. Sen ska jag se på Twilight, skiter i att kvaliten suger totalt JAG VILL SE DEN NU!!

POK / Denice


Förresten så är jag sugen på att beställa bruna linser igen., eller jaa,. om jag orkar med tjejernas tjat vill säga..Hehe.




Bilrittävling


Hahah!  Jag har fruktansvärt tråkigt så jag och martin har rittävling på msn. Haha!  
 
Finis va?!




Hur mår ni idag gullisar?

Hur mår ni idag gullisar?
Jag mår toppen!., jag sov dock inte så många timmar i natt men är faktiskt inte det minsta trött, konstigt nog..  Jag sov hos mamma igår för ovanlighetens skull, då blev hon gladis tror jag. Jag hittade en bok i Jennilees rum därav den dåliga sömnen antar jag. Idag har jag inte så mycket planerat.. måste plugga lite, as usual! 
Jaja måste rusa nu men tänkte bara säga att min kära syster har börjar blogga igen, http://annjennileelundmark.blogg.se/ ...

Av någon anledning blir texten jag länkade vit?  men hennes blogg är alltså annjennelieelundmark.blogg.se 

/ Nis


Depp period

Nu var de länge sen jag blogga igen, men jag menar ni förväntar er inget annat heller än att jag ska suga på att blogga varenda dag. Det går i perioder hur man känner för bloggandet, de vet ni som bloggar. Igår slutade jag tidigt och åkte hem, försökte få julia att skjuttsa hem mig men hon var fan i mig inte lätt övertalad haha. Men sen skulle jag till Andréa så julia hämtade mig hos mamma och körde mig dit, haha så coolt vi har blivit så stora helt sjukt. Julia kör bil utan hennes mamma eller pappa bredvid liksom de är ju sjukt haha. Jag tycker iallfall att hon var jätte duktig. Blev även jätte nöjd med mina naglar, gjorde faktiskt franskt igår, hon har blivit så duktig den där lilla figuren. Somnade även tidigt igår, låg och läste min bok som jag bara slutade läsa för typ en månad men nu blir de ändring på de. För den är jätte bra, men hur som helst att jag somna tidigt bidrog till att jag vakna tidigt 9:16 för att vara exakt och då gick jag direkt upp gjorde värsta frukosten tog med mig min laptop satte mig vid köksbordet och plugga. Men nu har jag slutat nu haha, idag ska jag åka till min farmor och farfar, saknar dom faktiskt de var ganska länge sen jag träffis dom. Men då ska nog Wiggo också följa med, jag hade nog kört till dom om inte Wiggo följt med, vågar inte de om han följer med. Och jag vill ju hellre ha han med mig än att jag ska få köra:D Fast vet ej om han får, har smsat marlene men jag tror att hon sover men jag hoppas iallfall. Förresten kan ju även säga de att jag också är i fullgång med körkortet. Ska faktiskt sätta mig och plugga lite teori snart, gjorde de aldrig igår. Men en sak ska ni ha jävligt klart för er att i slutet på maj början på juni SKA jag ha mitt körkort.



Nej nu ska jag hoppa in i duschen göra mig i ordning och sedan ringa Marlene. Hade så bra  XO XO Emmelie

Onsdag

Hej!

Idag har jag bara varit i skolan., vi hade psykologiredovisning. Usch!, vi var rätt oförberädda så jag blev lite nervös och pratade i 190, men det gick rätt bra ändå hoppas jag.
Jag hade även turen att träffa på Johan och Keviis precis innan jag slutade så jag fick skjuts hem, väldans skönt att slippa cykla faktiskt. Frågan är bara vad pappa tycker om det.. jag har åkt bil hem från skolan väldigt ofta på senaste tiden och det resulterar i att pappa får åka ner och hämta min cykel när han kommer hem från jobbet. Det är lite drygt det där... jag cyklar nämligen hellre till skolan än att åka buss men när det är dags att åka hem igen är jag bara trött och frusen., med andra ord lämnar jag gärna cykeln där och tar mig hem på något annat sätt istället.  Jaja., jag antar att det är fördelen med att ha en snäll pappa och många kompisar som tagit körkort.
Förresten så är mitt körkort också på g så snart slipper jag det dilemat ;).

Ett annat dilema jag har just nu är min naglar. Varför får jag ingen tid Andrea?!  Jag limmar för glatta livet här.


Ha en bra onsdagkväll så ses vi senare vettja!


//
 


....

Hej!





Hej ingen.. glömde nämna i gårdagens inlägg att vi även gjorde räkmackor igår,..eller jaa, emmelie skalade räkorna och fixade det mesta men ändå. Det kom bra till pass då pannkakorna blev smått misslyckade.

Och nej,. emmelie störde inte min nattsömn igår.  Dock undrar jag om det berode på att hon gick över till sin kära pojkvän halv 12 och smög tillbaka lite fint halv tio på morgonen  ;).
jaja, nog pratat.. dags att sussa.. :)

Pussis / denice

Godnatt älskade vänner

                                       

Godkväll!

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag skrev men har helt enkelt haft dåligt med tid på senaste.

Idag har jag varit i skolan, jag började kvart över 8 och sen hade jag håltimme från halv nio till kvart över 12 så jag åkte hem till mamma och napa lite. Mamma och Peder var hemma så vid 11 tiden gjorde de kantarellomelett till lunch., vi käkade lite och sen drog jag tillbaka till skolan. Jag hade två lektioner till sen slutade jag för dagen. Efter skolan åkte jag med Emmelie, Åsa , Wiggo och Marlene till bro. Hehe.. vi var där ett tag sen åkte vi hem till Emmelie. Vi städade och diskade lite:p. Därefter kom pappa och hämtade oss. Väl hemma gjorde vi pannkakor.,, Lite komiskt faktist.. I bilen sa jag till pappa att Emmelie, handen på hjärtat, lagar de godaste pannkakorna jag vet ( moster och mormor också ;) ). Pappa ville egentligen ha vofflor men efter mycket om och men slutade det med att Emmelie stekte pannkakor. Vet inte riktigt vad det var för fel men pannkakssmeten var helt tjock och krämig och jaaa.., det blev helt enkelt pannkaka av pannkakorna,.fast ändå inte,om ni förstår hur jag menar? 
Jaja.. Ett  lite mindre intressant inlägg kanske,. men nu ska jag iaf plugga lite och sen sova. Emmelie sover redan och kan lungt säga att det är bäst för henne att hon är tyst imorgon på morgonen., ja menar klockan ringer inte förens 11 och det innebär att hon ska sova i 13 timmar. Tror det går mindre bra men  jaa.,det återstår att se helt enkelt..


Dags att kila men godnatt på er kära läsare // Denice


Godmorgon

Hejis : )
Har inte så mycket att skriva om faktiskt. Men kan ju säga att jag sovit sjukt mycket den här helgen och känner mig fortfarande inte utvilad, förstår ni att något är fel då?  haha. Imorse vaknade jag kl 9, har nu sett på film och ska snart se en till. Jag väntar på att firat ska vakna så han kan komma till mig, jag är uttråkad :) Måste också passa på att säga att jag är så sjukt sugen på att åka utomland, ta en sista minuten åhhh. Förresten så är de bara 25 dagar kvar tills jag fyller år :D

Nej nu orkar jag inte skriva mer, men de kanske dyker upp ett inlägg lite senare ;)
XO XO Emmelie

Mitt nystädade rum











Lite bilder på mitt nystädade rum

Städa och så

Hej gullisar

Idag ska jag städa mitt rum., ucsh det är grejjer överallt. Har ni märkt hur ofta jag städar mitt rum? Tror jag gör det en gång i veckan. Alltså inte bara typ damsuger igenm rummet och plockar lite smågrejjer, utan riktigt storstädar. Kan verkligen inte förstå hur det kan bli smuttsigt så fort som det faktist blir.

Jaja,. hur som helst ringde Emmelie och väkte mig imorse. Så typiskt henne att göra så. Haha!
Mobilen ringer kvart i 11 och hon VET att jag sover vid den tiden på dygnet.
Jag svarar i telefonen genom att säga 
-  Jag sover!
- Jaha, men alltså jag har en jätte viktig grejj vi måste prata om denice.
- Men jaha, vadå vad har hänt?,. eller vänta två sekunder, ska tända lampan..
- Okej.
- Ahh vad är det?
- Hm...vänta.. hur gick det att jobba igår förresten?
- Jo det gick väl bra..
- Jaha okej, vad tidigt du slutade.
- Ah jag vet, as skönt... men vad var det du skulle säga?
- Äsch inget, jag sa bara så för att du skulle vakna.

haha verkligen typiskt Emmelie att göra så. Hon vaknar tidigt och då har hon tråkigt så hon ringer och väcker mig. Vi pratar i telefon i tre minuter och när vi lägger på är jag för pigg för att kunna somna om.. Såklart.


// denice


Godnatt

Hmm. Jaa,.. jag vet. jag bodde verkligen sova!
Stämplade ut för sisådär en 40 min sedan och det tar alltid ett litet tag att varvaner för mig så sitter med andra ordhär och försöker bli lite trött.. Lyckligtvis börjar jag 12 imorgon så jag behöver inte ha så brottom i säng.

hade egentligen tänkt att skriva några rader men ångrade mig. Det blir suss nu istället..

Godnatt på er
/ denice

Körkort!

Aaaahh måste bara berätta att Julia har fått sitt körkort!  Åh vad hon är duktig!!


Toorsdagen dååå

Hej på er!
Idag har jag varit med skolan som vanligt. Två av mina lektioner var intällda så jag slutade halv 10 istället för halv två. Superskönt. Jag var dock inte hemma förens 11 eftersom det tog ett tag innan jag upptäckte det. Hehe.
Väl hemma pluggade jag lite., vi har gått i skolan i en vecka och en dag och har redan super mycket plugg. Kul kul...
Hur som helst så ska jag jobba ikväll. Det är ju stängt på Aronsborg över julen så jag har inte jobbat på en nästan en månad. Ska bli kul att jobba faktist, tror inte vi har så mycket gäster så det blir förhoppningsvis en tidig kväll. Jag börjar skolan klockan 12 imorgon så jag får lyckligtvis sovmorgon.., skulle det bli sent så gör det med andra ord inte så mycket.
Jag ska även jobba imorgon kväll.. Det känns lite sådär faktist. Julia fyllde ju 18 i tisdags och tankten var att vi skulle dra ut på krogen. Nu får de göra det utan mig helt enkelt. Suucks..,

Jaja.. nu ska jag sussa lite tror jag.  Är helt tok trött..

//Nissis


Dåliga dagar

Hej på er : )

Måste bara börja med att säga att jag har haft 2 dagar som varit sådär alltså, igår var de katastrof orkar inte ens dra upp allt som hände. Från att behöva gå till skolan och inse att man inte har någon lärare till att krossa glaslampor och skära mig på fingret, aa ni vet sådana där dagar när bara allt går fel. Plus att jag har haft så himla ont i halsen de kom natten till tisdag, jag kunde inte ens svälja. Fast det är mycket bättre nu måste jag säga, men ska ändå gå och göra nått sånt där halsprov imorgon, tänkte passa på när jag ändå måste uträtta lite ärenden oj så duktig jag låter när jag säger så haha.

Imorgon ska jag ta och plugga också, antingen stannar jag kvar i skolan för att plugga eller så tar jag med mig allt hem men de måste göras. Alltså jag har mycket lättare för att komma igång om de tillexempel är en uppsatts man ska skriva än att läsa på till ett prov och jag kan tala om för er att jag har 3 prov den här månaden och hur känns de? plus att när vi var på praktik fick estet se film på idrotten så dom ska skriva prov på de. Under tiden får vi se filmen och antagligen skriva provet nästa vecka. vilket gör det till 4 prov i Jan, helt sjukt. Måste ta tag i mitt liv nu känner jag, börja plugga och åtminstonde gå på nått träningspass i veckan måste prata ihop mig om de med tjejerna tror jag.

Jag såg även att nya gossip girl avsnittet kommit ut idag och jag såg de ju självklart på en gång, men jag vet att jag har sagt de många gånger förut, men vad jag älskar den där serien. Alla problem, som man sitter och tänker på, hur de kan fixas osv och hur kära dom är i varandra åh de är så gulligt. Jag vet att många av er inte sett långt men bara Blair och chuck blir tillsammans någon gång så blir jag nöjd. Vet att jag skvallrar, men jag vill gärna förstöra för er lite grann och i  bloggen kan ni inte börja läsa något och sen bli irriterade för att jag berätta de, för ni kan ändå inte sluta läsa de höhö ;) Lily och Rufus börjar också äntligen bli ett par!

Nu blev de ett långt inlägg, men jag får låstas att de var för att jag tar igen alla mina icke blogg dagar ; )
Imorgon fyller förresten Marlene år, så ska upp dit och gratta henne tror hon kommer bli glad över vad hon får iallfall!

Det blir tidigt i säng ikväll, för de är inte lika mysigt att sova ensamen och då blir de fortare nästa dag. Smart va?

XO XO Emmelie


Hejis

Hej älskade vänner
Hoppas eran onsdag varit toppen.,

Jag sitter hemma och väntar på att pappa ska laga maten. Vi ska äta lax,. jag är inte så förtjust i fisk egentligen men måste säga att pappas lax är rikigt god.
Efter jag ätit ska jag plugga lite, måste läsa ett kapitel i Internationell ekonomiboken. Kursen har precis börjat och om jag är lite ambitiös i början och hänger med lite så underlättar det förhoppningsvis sen.
Efter jag pluggat ska jag och Jessica gå ut och gå en sväng. Det var ett tag sen vi gick nu så det ska bli mysigt. Skönt att prata av sig lite.

Dags att kila nu ,. men hörs lite senare.

Take care / Denice

Godmorgon

Godmorgon kära läsare!
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, jag hinner vara hemma i sisådär 4 och en halv timma innan jag ska bege mig tillbaka till skolan. Jag har med andra ord en lektion kvart över 8 och sen nästa klockan 3. Det suger!
Ambitiös som jag är cyklar jag dessutom till skolan.., eller jaa ambitiös och ambitiös.. jag har inte hunnit fixa nytt busskort ännu och det är både komplicerat och betydligt mycket dyrare att betala med pengar när man åker buss.
24 kronor för att åka ner till centrum och 24 kronor för att ta sig hem igen, 48 kronor per dag med andra ord.  Och nu när jag åker hem en gång imellan lektionerna blir det 96 kronor. Vet ni vad ett busskort kostar? 250 kr.. och då får man åka hur mycker man vill på en hel månad. Förstår inte hur det kan gå ihop faktiskt. Jaja. nu ska jag se till at få lite mat i magen och sen se på film. Myysis.  


Hörs senare gulligull

 
Jag innan skoliis


/ Denice

18årsdagen

Grattis på födelsedagen Julia



Horoskop

Hej på er igen.. letade fram cosmopolitan från januari då jag glömt att läsa mitt årshoroskop. Älskar att läsa horoskop och tänkte passa på att berätta lite om hur mitt år beräknas att se ut ;).

Jag är född den 22 september vilket innebär att mitt stjärntecken är jungfrun.

I januari ska jag ta det lungt och mest gå på stan och dra film på kvällarna.

I februari när alla hjärtansdag närmar sig kommer killen jag är förtjust i ge mig en kärleksförklaring.

I mars kommer jag mest att längta efter killen då han är långt borta.

I april kommer jag festa och släppa loss totalt.

I maj kommer jag vara arg som ett bi, ska tydligen hålla inne med alla spydiga kommentarer.

I juni kommer jag vara allmänt generös, jag kommer även att ställa upp för en vän.

I juli ska jag massera snyggingen jag dejtar.

I agusti ska jag fixa om mitt rum, ny tapeter kanske?

I september ska jag gå förbi min killes jobb och pussis lite på honom.

I oktober kommer jag att ha en fight me mina nära vänner. Inget verkar kunna lugna ner dem.

I november känner jag mig sexuellt ambitiös.

I december ska jag ha knytis med mina vänner. ( tack och lov att vi blir sams)


Den killen som passar mig bäst är Skorpion. '' Han avgudar dig och du är precis lika förälskad. Det slår så mycket gnistor om er så att brandalarmet kan gå.''

Den killen som passar mig sämst är Våg. '' Får du den här nyckfulle kille att sluta flirta med andra så känner du dig säkrare bådei och utanför sängen''
och Skytt  '' du tycker att hans frispråkhet är brutal, och du önskar att han ansträngde sig lite mer för att värma upp dig innan sex.''


Min svåraste relationsutmaning: Det tar tid innan jag öppnar mig. Min partner kan känna det som att han måste bevisa något för mig.

Jag vet att jag träffat den rätta när:..  jag är tillräckligt bekväm i hans sällskap för att släppa på mina sexuella hämningar.

Mitt nyckeldrag är noggranhet : Min suveräna planeringsförmåga gör att alla projekt jag tar mig an flyter på utan problem.

Jag har svårt att låta bli lite bus: Jag får en kick av att gå emot min duktiga image och kan bete mig lite skandalöst ibland.




Okej så här är det, jag tror inte ett dugg på horoskop. Faktum är att jag tror att det är en söt liten människa som får hyfsat bra betalt för att hitta på en massa skit om varje stjärntecken. Men jag älskar att läsa horoskop. Jag älskar att läsa dem, jag älskar att  hoppas på att det ligger någon liten sanning i det som skrivs och jag älskar framförallt att läsa saker som jag känner igen mig i. 
Jag menar '' en kick av att gå emot min duktiga image'' Javisst!  Fast och andra sidan...  min suveräna planeringsförmåga har jag ännu inte upptäckt måste jag säga.

Sen undrar jag såklart vem som ger mig en kärleksförklaring i februari och vem den as heta killen som jag ska ge massage är?
Och en sak till.. tjejer innan vi blir osams vill jag bara säga förlåt! Vad jag än har gjort så ångrar jag mig ;).



//


Vad får lilla Emmelieis i födelsedagspresentis då?

Godkväll
När jag kom hem idag hittade Cosmopolitan i brevlådan och vet ni? Jag blir alltid väldigt glad när jag får den. Alltid lika roligt att läsa liksom. Emmelie önskar sig en permenation av Solo från mig i födelsedagspresent och så här är det.. ger jag henne det så blir det ju lite som en present till mig också, jag menar bland det första hon faktist gör när hon kommer hem till mig i början på månaden är att fråga om jag fått nya cosmo, hon läser min tidning och jag läser hennes liksom. Bytlånis..  Det skulle faktisk vara rätt så smart om man bortser från att jag redan har planerat en sak till henne. Själv tycker jag att den saken är jätte bra men det är ju liksom inte jag som ska få den. Jag menar en premenation är ju vad hon önskar sig men är det verkligen vad man ger bort till sin bästa vän i 18 present? Tror inte det faktiskt.







Idag har jag varit hemma från skolan, jag sov inte en blund på hela natten kändes det som, min sötkisse höll mig vaken genom att ligga på min mage, gå runt huvudet på mig och slicka mig på näsan. Usch, det är verkligen jätte obehagligt när han gör så. När pappa åkte till jobbet släppte han ut kisse och först då kunde jag sova ordentligt. Trots att jag inte var på mina lektioner så ställde jag klockan på nio. Väl vaken pluggade jag fram till klockan ett. Så duktis av mig! Därefter fixade jag mig lite och kilade ner till skolan ändå. Hade ett prov att göra som jag inte fick missa.,  sen var jag även tvungen att fixa lite grejjs så Emmelie väntade på mig tills jag gjort klart provet, vi gjorde det vi skulle och sen tog vi en fika på Finkan. 




Ledsen för att det blev ett lite längre inlägg, jag vet ju själv hur det är.. läser i stort sett aldrig själva inlägget, bara kollar på bilderna : )., men jag vet att ni faktist orkar läsa det  här inlägget gullisar


Take care cupcakes !

Denice


Det är en söndagkväll

Hej slynor
Tänkte berätta lite om gårdagen men jag ångrade mig just. Jag orkar helt enkelt inte. Vi ferrade iallafall och Linnea spydde imorse. Hon var först helt övertygad om att hon hade blivit magsjuk då väldans många verkar vara det. Hon kom dock snabbt på att det bara var bakfyllan. Haha hon är för söt.
Vi hade hur som helst en trevlig kväll och de orden får avsluta det här blogginlägget.







Förresten, som ni förmodligen märkt så går inte g.g längre. Det är uppehåll ett tag och man kan ju tro att jag skulle deppa över det men så är det faktist inte. Visst gossip girl är den bästa serien men istället för att den går varje sönda klockan 7 går nu Greek. Greek är svin bra, smått töntigt men så himla söt.  Så till alla er som deppar över att g.g är slut spana in Greek istället.  Bara en liten parantes sådäär ;)



/ denice

En söndag

Hello  ! Kan ju börja med att säga att jag var på stinsen igår med pappi, väcker mig med att skrika att han ska dit eller jag tyckte de lät som ett skrik iallfall : ) Där hitta jag iallfall en kjol och ett par glansiga tajts, tänkte köpa underkläder men glömde helt  bort att jag lagt undan dom. Aja när vi kom till bålsta var jag med hjärtis en stund som blev sjuk stackars. Sen vid 6 tiden åkte jag till nisse, vi tänkte egentligen dricka och träffa lite folk men jag banga. Fixade i ordning oss och så drog jag hem när dom drog dit, lite onödigt men äh. Nu har jag precis gjort pannkakor, helt sjukt vad jag är grym på att göra de. Kanske borde starta en egen pannkaks restaurang eller nått, jag kan fixa egna recept och hjälpa till lite med att göra dom, nisse kan ta beställningar och servera, kan anställa min bror som kock också medans jag bara drar in pengarna, fast skulle nog inte vara så jätte mycket pengar haha . Ne men nu ska jag bara kolla på film och sen läsa på lite teori. Hade så bra allihopa : )




You know you love me XO XO Emmelie

Beautiful life

Hej på er!
Jag sitter hemma hos mamma och väntar på att frukosten ska bli klar.  Hmm, huvudet snurrar och jag mår piss, jag har dessutom en fet stor bula på benet. Hur hamnade den där egentligen?



/ nis

Gala, Alan, bowling och filmis

Hej snuttisar!
Tänkte bara skriva några rader innan det blir dags för sängen.
Först och främst kan jag nämna att jag har fixat mina kuser nu, allt är som det ska vara och det känns super skönt. Jag vägde fram och tillbaka mellan religion B och ergonomi. Lat och skoltrött som jag faktist är valde jag ergonomi. Jajaa, hur som helst var vi på Bwfc galan ikväll. Haha! Oj, vad jag skrattade alltså. Ni är verkligen störda.
De delade ut typ tusen pris så kan vara ärlig och säga att jag inte rikgit minns vem som vann vad men måste dock nämna att min och semmlans blogg var med på nomineringen av Årets blogg, vi vann inte men jag menar vad kan man begära när det var en slyna och typ fem andra som röstade ;) ?.

Tihi


Fabians idolbild med Jessica

Efter galagrejjset gick vi till bowlinghallen där Emmelie, Julia, Firat och Martin spelade bowling. Vi satt där ett tag sen åkte vi vidare hem till Alan. Orkade dock bara vara där i typ en halvtimme så jaa,.. runt 11 tiden hämtade pappa upp mig och Pessica. Vi åkte hem till mig och åt macka och drack varm oboj. Mysis.  Vi såg också på en film, minns inte vad den hette men det gör inget för den söög. Vi hade tänkt att se Twiligth men det var så himla dålig kvalité och enligt Jessica är filmen as bra med en döhet kille i huvudrollen och jag ville inte förstöra filmen genom att se den när den är dålig, hehe.

Lägger upp en bild på julia med hennes nya sötisfrissa.


Oj, nu har klockan rusat iväg och jag är aldeles super trött. Sovdags för mig med andra ord. Godnatt kära läsare.


Denicis

JAAAA

Nya Gossip girl avsnittet har kommit ut, åh ni vet ju hur mycket jag längtat. Kan knappt bärga mig, har nästan glömt var som hände i avsnitt 13. Den serien är verkligen perfekt, för er som aldrig gett den en chans gör de ni kommer inte bli besvikna de kan jag lova ;) hehe

You know you love me XO XO Emmelie

Är trött idag!

 Hej alla glad, eller var ni nu är : ) 

Kan ju börja med att säga att gårdagen var ingen hitt för min del, faktiskt en del tråkiga saker som hände men de är glömt nu..

Hur som helst, ursäkta med hur som helst måste vara mitt "nya" ord liksom. Säger de hela tiden och skriver de haha aja, iallfall idag var ju första dagen i skolan sen innan jullovet och shit vad jag var trött kan jag lova. Plus att jag har ju turen att börja kvart över 8, helt seriöst så är de inte okej någonstans. Så nu ska jag faktiskt ta en liten nap så att jag kan vara uppe med hjärtis lite längre ikväll, plus att det är fredag imorgon så kanske inte gör nått att jag är jätte trött imorgon när jag vaknar. Förresten så imorgon ska vi börja med våran teater grej i skolan och de ska bli riktigt roligt faktiskt, jag har valt att vara on stage haha undra hur de ska gå ;)

Iallfall nu ska jag sova en stund, sen ska jag hem till mamma och sen träffa hjärtis.

XO XO Emmelie

Ondagenis

Hejis på digis :)

Vad har jag gjort idag?

När jag vaknade fixade jag mig och halv 2 kom mormor och hämtade mig.  Vi hämtade upp mamma och åkte sen vidare till Barkaby. Där bytte vi lite julklappar på Cervera. 
Sen gick vi in en snabbsväng på Ikea. Sen vidare hem till mamma där hon och jag åt middag. Coscos, kött och lite grönsaker. Efter middagen gick jag till Tyghuset och köpte några sidenband, rosa, blått, rött och svart.
Kl 6 åkte vi och tränade, spinning., rätt roligt faktist.  Och  ja,.. nu sitter jag här hemma och inte gör nått alls. 
Ska verkligen sova tidigt ikväll, skolan börjar ju imorgon. Lite lagom skönt sådär.

Take care // Denice


Minnen


Hello tänkte härma nisse lite med att lägga upp lite gamla bilder från roliga minnen


Jag åkte upp till moster, jag och lova bakar pepparkakor




Jag blev gudmor åt min Thea :)



Som sagt jag och nisse tog en trip till Norrland för 5 året i rad


Wiggo föddes :)


Tro de eller ej men jag brukade träna i våras


Våran Jack kom ju ner : )


 
-11-


Det började bli sommar


vi hade myspys hos Erica




Firar sommarlovet


Erica fyllde år


Jennilee tog studenten :)


Vi var på allsång


Jag, victor, nisse och tobbe tog en trip till Piteå




XO XO Emmlie





 

With you

Just nu är jag på riktigt dåligt humör, jag vill bara gå någonstans och bara få vara ifred. Men dess värre har jag ingenstans att gå för att hemma hos min mamma är dom sjuka och de tänker jag verkligen inte bli. Plus att skolan börjar på torsdag och det gör mig ännu mer förbannad åh. Så nu sitter jag med högsta volym i öronen och lyssnar på musik och de som spelas just nu är With you med chris brown, shit jag undrar hur många ggr jag har lyssnat på just den låten jätte högt för att inte vara lika arg länge, många är de iallafall.

Förresten är jag skit sugen på fruktsallad åh vad allt bara suger nu.

Men nu ska jag packa ihop de jag behöver och åka hem till marlene, sover nog där inatt.

Later Emm


Godnattis

Godkväll!

Jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll, det är absolut dags att vända tillbaka dyngsrytmn nu. Jag sover ända till 1-2 på dagarna och trots det är jag trött när jag vaknar. Oavsett om jag går och lägger mig vid 1 på natten så kan jag inte somna förens kl 3. Hmm., ja tror jag ställer klockan tidigt imorgon.

Hur som helst så mailade jag  vår studievägledare på skolan tidigare idag. Jag måste gå en till kurs eftersom Affärsjuridiken och psykologin krockar. Det är rätt irriterande med tanke på att jag visste om det redan i början på trean och jag vet inte huuur många gånger jag pratade med syon om detta. Jag fick ingen hjälp alls och hon sa hela tiden att hon inte hade tid med mig. Men herregud, jag gick dit minst 10 gånger, nån gång måste hon väl ha haft tid!?
Därav anledningen till mailet. Jag skrev om mitt problem och sa att jag ville boka tid för ett möte,.eftersom det måste lösas så fort som möjligt vill jag preoriteras när skolan väl börjar.  
Vet ni vad jag fick för svar på mailet?
''Hej! Jag har semester, återkommer 7 januari. Godjul! ''
Men hej liksom, min tanke var inte precis att jag skulle träffa henne innan skolan börjat. Åh jag blir så irriterad!.


Jaja.. ska duschis nu sen ska jag sovis :)  

Godnatt cupcakes 
 Denice 


En söndag

Hello !
Känner egentligen inte alls för att blogga just nu, men gör det för att inte känna att jag kommer tappa igen haha.
Idag vaknade jag vid 12 såg en film Batman the dark night tycker faktiskt den var jätte bra. Blev dock väldigt besviken för att Christian Bale som spelar batman har alltid varit otroligt snygg i mina ögon, som i American psyko åh herregud säger jag bara, så sjukt het han är där. Och nu var de en riktig besvikelse att han faktiskt börjat sett gammal ut.

Efter den ringde jag Denice och fick höra att hennes pappa skulle se bio i kista så vi hängde på, och då vill jag bara informera er om att jag hade från och med då 45 minuter på mig från att sitta helt äcklig i en sov t-shirt, oduschad till att fixa mig. Men de gick ska ni veta, man var ju ingen direkt skönhet men. Så i kista hittade jag lite smink, en present till marlene som snart fyller år och så köpte jag lite underkläder. I all stress ner till parkeringshuset för att gå till bilen där Nisses pappa väntar på oss för att han ska träna fotboll. Hör jag hur nisse kör på våran vanliga hälsning "Men hejis" och jag tänker vem fan snackar hon med. Vilka står där om inte min favorit Thomas och favorit Henke, åh herregud så chockad jag blev och verkligen glad ska ni veta. Jag bara log haha, har inte träffat dom på hur länge som helt och där kommer dom från ingenstans i kistas parkeringshus. Synd att vi hade så bråttom och inte hann prata, men jag saknar er mycket ska ni veta.

Nu sitter jag iallfall vid min data tänkte se klart en film som jag och Firat började se för någon dag sen, för att han just för tillfället spelar cs den lilla nörden :)



Hörs imorgon XO XO Emmelie


Shopppiis

Jag och Emmelie har varit i kista idag. Åh jag hittade ett par jeans.. 300kr vilket klipp säger jag bara. Igår beställde jag även ett par skor, en väska, en supersöt pjamas, två linnen och fyra sjalar från Hm. Åh, det piggade upp mig lite i vinterkylan., dessvärre kommer grejjerna inte komma förens vecka fem men det är egentligen bara bra för nu har jag inte mycker pengar kvar på kontot ska ni veta. Får lön den 15 så jag överlever någ tills dess. 
Emmelie shoppade också men vad hon köpte får hon helt enkelt berätta själv. eller? 
Jaja,. jag har massvis att göra så nu har jag inte tid att sitta här och slöa.  Det rimmade, thihi

Ha en mysis söndagkväll snyggisar.


/Denice

Sweet dreams

G G G G Gggod natt cupcakes
Take care 
 




Denice


Jag har också varit på naturhistoriska denna vecka

Hej på er!

Idag ringde klockan tidigt, 9 närmare bestämt.  Jag var nere hos Andrea och gjorde naglar kl 10, usch vad trött jag var. När klockan ringde frågade jag mig själv varför i helvetet jag bokat en tid så tidigt på morgonen men kom snabbt på att det berodde på att vi inte ville försumma hela dagen. Vilket var bra tur för när naglarna var fixade ringde mammaoch frågade om jag ville följa med på naturhistoriska riksmuseet och gå på cosmonova med min kusin Cameron.

Vi gick runt och kikade på några utställningar sen såg vi på en film om rymden och svarta hål. Jag tycker det är super roligt att gå på cosmonova faktist., och filmen var jätte intressant.




/nis

Hej sötisar

Hej allihopis!!

Vad har jag gjort idag? Först sov vi till kl 1, åt frukost kl halv 3 inte okej. sen åkte jag till marlene och jörgen och träffade min lilla fulfiiis bebis. Som började gråta när jag tog upp han, då blev jag lite små ledsen. Lilla tjockisen är söt ändå. Sen åkte jag och marlene på affären och köpte lite fett, vi köpte 2 chipspåsar en ostbågsåse en dipp, 2 flaskor cider och lite godis. Vi tänkte se på film ikväll bara, så de blir lugnt och tidigt i säng. Nu ska vi snart äta kycklingenshiladas eller hur de stavas. Tänkte lägga upp lite bilder från när jag och Marlenes familj var på naturistoriska museet och såg på cosmonova för några dagar sen.









XO XO Emmelie


Kommentera

Måste bara säga till alla er som läser våran blogg. snälla börja kommentera, förstå så mycket roligare det hade blivit för oss. Förresten tyckte jag de var jätte roligt att se på bilderna denice lagt upp från 2008, tänkte ni på att jag var med på ungefär varenda bild ;) haha. Inte så konstigt med tanke på att de här har varit lite utav Nisses år för mig. Från och med april förra året, insåg jag att någonting saknades i min vardag och de var min allra bästa och äldsta vän Nissis, att umgås varje dag hela tiden försvann liksom lite grann där ett tag. Men som sagt så blir de inte nu. Däremot så ska Jessi och Nisse umgås ikväll hos Nisse och frågade om jag ville vara  med, men aa jag ber om ursäkt men jag är bortlovad.
Nu ligger jag i soffan och tittar på CSI tycker verkligen de är jätte bra, dom vet ju alltid i början vem mördaren är eller dom gissar och dom har alltid rätt. Det är väll de som är lite mindre bra, men i de stora hela så är de super. Om en vecka börjar vi skolan igen, usch jag vill ha längre lov. Nu ska jag kika runt på lite olika sidor för att se om jag hittar något jag vill beställa. Känner mig väldigt sugen på att shoppa via datorn ;)

Hoppas ni får en jätte trevlig kväll gullisar
XO XO Emmelie

Nyår i korta drag

Okej, nyår i korta drag då..
Det började med middag hos Linnea, vi åt kycklingfilé och sen kesella mixat med frysta jordgubbar till efterrätt. Gottis.
Under middagen diskuterade vi hej vilt vart du skulle åka senare under kvällen. Eftersom det var lite blandade åsikter slutade det med att Natalie åkte till stan(?) Emmelie, Julia och Andrea åkte till Emmelies bröder och Jag och Linnea åkte till Alan. Det var rätt mycket folk hos Alan och vi hade roligt. Jessica kom dock in med 10 i 12 tåget  från Sumpan så vi mötte upp henne vid Lidel parkeringen och där stog vi tre helt själva på 12 slaget. Fast vi hade ändå svinroligt.
Kvällen fortsatte och runt 3 begav vi oss hemåt. Vi traskade och tro mig, det var svin kallt! Jag trode seriöst att mina fötter skulle förfrysa. Jag var hemma halv 4 och då hoppade jag direkt in i duschen. Vet inte hur länge jag duschade, jag stog där tills jag tinade. Sen hoppade jag i säng och sov som en stock.










/ Denice

2008

Tänkte slänga upp lite bilder från förra året. Jag börjar bakirån och går frammåt i tiden..


Det här var förra nyår, vi var hos mange.



Emmelie fyllede 17 år




Vi hade teateruppvisning i skolan



Jag och Emmelie åkte som vanligt upp till norrland runt påsk


I april blev jag visst brunett



Pauline och Amanda fyllde 18 år


Ett tag där höll jag på att bli ett riktigt travproffs.



Valborg




Jakkrit wikström bokade en spontan resa till oss och var här över helgen




Treornas bal som jag och Emmelie givetvis var och kikade på




Skolavslutningen



Jennilee tog studenten



Ericas födelsedag



 Midsommar firades med bodensarna och jag och Emmelie hade storbråk med tjejerna.




Vi var uppe i Piteå under sommaren



Jag lämnade tillbaka älskade Toppen



Kräftskivan


Skolan börjar igen



Jag fyller 18 år




Vi var hos Tobias




Andrea fyllde 18år




High school musical on is tour




Breenders Crown festen i Eskilstuna




Minijulafton




Julafton




Nyårsafton



Lite blider från det gångna året gullisar :)

/nis

2009

God Eftermiddag allihopa. Måste säga att nyårsafton måste slitit ut mig ritkigt rejält, igår var jag helt död hela dagen. Denice och jag åt mysíg middag tillsammans, efter middagen la jag mig på soffan vi titta lite på en film som gick på 4an och vad händer? jo jag somnar, sover i lite över en timme. Vi går sedan in i mitt rum för att lägga oss och se på en film, som rent ut sagt sög Surveillance heter den. Efter den åker Nisse hem och jag kollar lite på en utav mina favorit filmer The fighting temptations, hur som helt efter att ha kollat typ 10 minuter så inser jag att jag fortfarande var helt utslagen och behöver sova kl var då ungerfär 00:30 imorse eller snarare iförmiddags var klockan 13:42 shit tänkte jag, de är inte sant. Jag ligger alltså fortfarande i sängen helt slö, i väntan på att få lite sällskap. Jag har laddat ner Twilight den där vampyrfilmen jag tycker den verkar ganska bra faktiskt. Hmm mycket film insåg jag precis men men.

Hur som helst, de är ett nytt år. Jag kommer fortfarande skriva tex 5/1 - 08 om man ska skriva upp datumet någonstans, de tar alltid så lång tid för mig att komma in i de nya året. Men om 1 månad och några dagar så fyller jag år och jag längtar sååå himla mycket. Nästa vecka kanske jag ska ta min första körlektion, och de känns verkligen bra kan jag säga. Så jag kan få veta vad jag behöver öva på höhö. Min nyår var ialflall jätte trevlig och de hoppas jag eran vad också :)


You know you love me XO XO Emmelie

New year

Hej på er!
Jag tänkte uppdatera er om vad som hände igår lite senare när jag har bilderna tillgängliga.
Nu sitter jag nämligen vid Emmelies data, vi är hos henne och ska se på parlamentet och sen på film. Mysis.
Vi åt även middag för ett tag sen. Det var jag som lagade medans jag väntade på att Emmelie skulle komma hit.
Vi åt sallad med kräftstjärtar, potatis, avocado, oliver, gurka, tomat och paprika. Det var jätte gott faktist. Riktigt nöjd måste jag säga ;). 
Jag åkte ner till centrum lite tidigare idag och köpte maten samt lite godis. Jag ville verkligen inte börja det nya året med en riktig bakis dag., okej nu blir det ju en film och godiskväll vilket är lika med bakisdag men ändåå.,. jag har ialla fall sminkat mig,  fixat frillan och visat mig en offentlig plats vilket jag antar är mer än vad de flesta av er har gjort idag.
Förresten så har jag massvis av nyårslöften. Jag menar 2009 är året då allt ska förändras.  Eller okej, inte allt., bara det jag är missnöjd med. Jag har också gjort ett vad med tjejerna, eller så här är det,. misslyckas jag med mitt nyårslöfte så måste jag bjuda de på fika. Först föreslog tjejerna en trerättesmiddag men i brist på förtroende på mig själv så fick det bli en fika istället ;). Och nej, jag tänker inte avslöja vad nyårslöftet innebär men kan säga att det har med alkohol att göra. Haha!
Jaja nu vakande Emmelie till så täkte inte blogga något mer för tillfället.

Lateeer // Denice

tralalalaaaaa


RSS 2.0