New year

Hej på er!
Jag tänkte uppdatera er om vad som hände igår lite senare när jag har bilderna tillgängliga.
Nu sitter jag nämligen vid Emmelies data, vi är hos henne och ska se på parlamentet och sen på film. Mysis.
Vi åt även middag för ett tag sen. Det var jag som lagade medans jag väntade på att Emmelie skulle komma hit.
Vi åt sallad med kräftstjärtar, potatis, avocado, oliver, gurka, tomat och paprika. Det var jätte gott faktist. Riktigt nöjd måste jag säga ;). 
Jag åkte ner till centrum lite tidigare idag och köpte maten samt lite godis. Jag ville verkligen inte börja det nya året med en riktig bakis dag., okej nu blir det ju en film och godiskväll vilket är lika med bakisdag men ändåå.,. jag har ialla fall sminkat mig,  fixat frillan och visat mig en offentlig plats vilket jag antar är mer än vad de flesta av er har gjort idag.
Förresten så har jag massvis av nyårslöften. Jag menar 2009 är året då allt ska förändras.  Eller okej, inte allt., bara det jag är missnöjd med. Jag har också gjort ett vad med tjejerna, eller så här är det,. misslyckas jag med mitt nyårslöfte så måste jag bjuda de på fika. Först föreslog tjejerna en trerättesmiddag men i brist på förtroende på mig själv så fick det bli en fika istället ;). Och nej, jag tänker inte avslöja vad nyårslöftet innebär men kan säga att det har med alkohol att göra. Haha!
Jaja nu vakande Emmelie till så täkte inte blogga något mer för tillfället.

Lateeer // Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0