vilken statistik!

Hej bloggen!

Känner att vi måste fira att vi har hela 11 läsare nuförtiden! :)

Tänkte bara kika in och säga hejdå, för nu ska jag bege mig mot jobbet, börjar kl 9 och stänger idag.
Förresten så har jag och mitt hjärta som jag älskar så otroligt mycket varit tillsammans i 2 år idag, eller de var detta datum som vi bekräfta att vi faktiskt var de hehe. Intressant va? hö hö! Nej nu måste jag rusa!


PUSS EMMELIE

1 vecka och 3 dagar senare

Hej bloggen!

Idag är jag hemma från jobbet, har haft super ont i huvudet inatt samt imorse. Jag har beställt lite grejer från airshoppen när vi åker. Beställde detta.










Lite smått nödvändiga grejer!

Har ingenting intressant att skriva om, så de får väl bli punkt här.

PUSS EMMELIE


migrän anfall på ingång!

Min första lediga dag på länge, och jag gör ingenting men ändå får jag migrän? Så jävla sjukt.

Jag har nu suttit i telefon med Victoria kliniken i stockholm, jag ska nämligen förhoppningsvis spruta in lite botox i huvudet. Tycker att jag börjar bli en aning hängig i ansiktet haha, nejdå men det ska tydligen hjälpa. Det är ju absolut inte gratis. Men vad ska jag göra? Jag lägger ner tusentals kronor varje år på denna skit, så kan lika väl lägga ner en massa på att de ska funka. Sen blir det ju inte jag som betalar heller, eller de kan jag ju inte tänka mig haha!

Har även beställt hem löshår nu från rapunzel, så himla super trevlig tjej som hjälpte mig verkligen. Det håret som jag ville ha var för tillfället slut och skulle kanske inte hinna komma innan jag ska till thailand. Så hon gav mig samma hår fast lite längre (vilket var 400 kr dyrare än de jag ville ha, för att de var längre). Men hon var så jätte snäll och sa att jag kunde få de för samma pris som de jag skulle ha och när vi var klara blev de hela totalpriset med frakt och allt 100 kr billigare än om jag skulle köpt de första håret. Hon gav mig en bra rabattkod! ;)

Snart kommer min man hem från jobbet, jag ska ta lite knark och hoppa in i duschen. Känner att detta är ett jobbigt anfall som är påväg att komma, VILL INTE!

Hoppas allt är bra med er läsare, sorry att uppdateringen suger här. Men jag jobbar varenda dag och nisse både jobbar och pluggar! Håll tummarna för att färgen på håret ska passa mig nu!


PUSS EMMELIE

Så himla typiskt mig!

Hej bloggen!
Ni kan ju inte missat att vi ska till thailand haha, men hur som helst vi åker den 8 december till Khao lak och bor på Palm galleria resort. Jag har googlat på khao lak så otroligt mycket, om vad man kan göra, vad det finns att se mm. Jag har faktiskt inte hittat sådär jätte mycket, men nästan alla har skrivit bra saker om khao lak men att det räcker 4-7 dagar och igår blev jag såhär att men gud tänk om vi får tråkigt? Inte så kul att lägga ut över 23000 kr för ingenting.. Så igår fick jag något ryck och prata med firat om att vi kanske kan byta ställe efter 7 dagar, så nu är det gjort. Har pratat med ving i typ 45 minuter för att kunna byta.
Den 16 åker vi till kata och bor på kata sea breeze. Firat vet inte detta än, men jag tror inte han blir besviken, han gillar när han slipper styra upp sånt här. Vi fick lägga till lite pengar men inte så mycket, så jag betala in det på en gång. Jag tycker att detta känns väldigt mycket bättre iaf, kata ligger ca 1,5-2 mil utanför patong, vilket är perfekt för vi vill nog inte bo inne i patong en hel vecka. Så då kan man åka dit när man känner för det. För vi bor jätte nära stranden och verkar ha jätte fin strand och lite shopping och får vi tråkigt så tar vi en trip till patong. Det blir nog skit bra haha.. Vem vet jag kanske hinner ångra mig igen, har 7 dagar på mig innan det är försent haha!
Inte så intressant för er att veta, men det finns ju släktingar som läser här och finner detta ytterst intressant (kanske). Lite bilder då!
Hotellet i khao lak.
Hotellet i Kata beach.
Orkar inte hitta fler bilder, för jag måste trycka på prtScrn och sen kopiera in i print och beskära och spara som jpg, fy så jobbigt!
Jaja nu ska jag lägga mig och sova!
PUSS EMMELIE

RSS 2.0