För er som är nyfikna..

Audi värdinna, eller event manager som jag såklart hellre väljer att kalla det.
Frågan kommer ofta.
Vad gör du här egentligen?

Nu svarar jag, en gång för alla.

Allt börjar med förberedelser, förberedelser i massor.

Bussen ska bokas, middagsreservation ska inlämnas, flygtider ska dubbelkollas, namnlister ska skrivas, traktorkort ska göras, stickers ska förberedas. Rummen ska vara fyllda med olika give aways. Busssnacks ska hämtas. För att inte tala om gästerna, på flygplatsen. Ibland har jag tur, då går det fort, andra dagar är själva upphämtningen ett 8 timmars projekt.

När gästerna kommer ska försäkrningspapper fyllas i, jackstorlekar lämnas, skooterturen förberedas. Under fikarasterna handlar det mest om att tända ljus, ta fram drycken, bjuda på kaffe och stå och småprata lite.

Middagarna är lugna, då försöker jag plocka fram min sociala förmåga, ofta går det sådär. Jag har en rad frågor, ni vet, de vanliga- Jaha, vart bor du? Vad jobbar du med? Varför bilintresse? Familj? Varit på någon tidigare drivingkurs? Första gången i Sverige? Ja, ni förstår. De fungerar ganska ofta men de dagar då det är brist på engelskspråkiga gäster, ja då är det värre.

Sen att jag bara har varierat min kost mellan lax och ryggbiff varje dag i nästan två månader..ja, behöver jag ens tillägga att jag är less?

När even är i full gång ska certifikat printas ut och signeras av instruktören, rallylistorna ska vara klara, Picenotes utskrivna, jackor packas upp och priser ställas fram.

Under hemgången handlar det mest om bussen tillbaka, korrekta flygtider och lunch på flygplatsen. För att inte tala om upphämtningen av nästkommande grupp, som vanligtvis inträffar redan innan den första gruppen ens har hunnit givit sig av.

Då börjar allt på nytt.

Det komiska är att detta är min raka motsatts. Jag tycker att det är jobbigt att boka om min tandläkartid och ringa till bussstation för att kolla hur bussen går, ja det gör mammsen så gärna åt mig.
Här ringer jag runt till främmande människor flera gånger om dagen, styr helt enkelt.

Sen, mer än själva planeringsbiten så är det fasen ett heltidsjobb att bara leta rätt på borttappade mössor, försenade väskor, mobiltelefoner glömda på flygplanet, handskar som ligger kvar på bussen.
Jag borde införskaffa en ny regel,- det man tappar, det får man aldrig se igen.  Sjukt smart.

Vad mer då?

Jo just ja, det blir långa dagar, ofta för långa. Ibland släcker jag ner lamporna inne på kontoret, böjer mig över skrivbordet och powernappar i 20 minuter, i hopp om att vakna upp som en ny människa. Oftast så är det samma slitna Denice som öppnar ögonen.

Tankar kring jobbet i helhelt?
Det härligaste med jobbet är när gäster i slutet av programmet kommer fram, tar min hand och tittar mig i ögonen. Tack för den här upplevelsen, vi har haft jätte roligt. Super bra jobbat!!
Då blir jag lite varm, det känns härligt på något vis.

Om ni frågar mig vad jag kommer att sakna mest när jag väl packar väskan och beger mig hemåt blir mitt svar utan tvekan snyggbilen. Jösses var jag kommer bli ledsen när jag pussar på den röda färgen och säger hejdå. Jag hade packat ner den i väskan, om den bara hade fått plats. Redig övervikt på flyget dock. Rackarns.
Sen har det varit förvånansvärt många härliga människor här uppe faktiskt, så dem kommer jag också sakna såklart
Och min syster, som faktiskt blir kvar ytterligare tre veckor i Arjeplogs vildmark. Fast jag saknar henne nu också. Vi hinner knappt ses när det är så mycket jobb och det är jätte trist.

 Jaja, nu är ni lite uppdaterade! Speciellt du faster, som verkar var en trogen gosläsare trots att det är ganska dött i bloggen nu på senaste tiden ;).
















Bilderna är lånade från en gäst som var här för någon vecka sedan (Audibloggen)


Gos på er,
På återseende, eller vad vet jag.

Denice


ångeeest!

Hej om exakt 1 timme befinner jag mig hos jenny för att klippa mig och även börja bli blond. Det krävs ju några svängar till frisören för att gå från brunett till blond. Inget jag skulle kunna göra själv, det måste bli bra!

Egentligen trivs jag ganska bra som brunett, men det är tråkigt och jag tröttnar väldigt fort. Det blev exakt samma sak förra året, jag blir brunett och tröttnar efter 2-3 månader och blir blond igen. När ska jag inse att jag ska vara en korkad blondin?

Nu börjar det bli vår och snart kommer sommaren (måste tänka positivt!) och då vill jag gärna vara blond, vill ju kunna använda min hårförlängning också som jag köpte i december men som jag endast användt 1 gång..


Hur som helst jag vette tusan hur jag ska klippa mig, det är så svårt när jag har kort hår. Jag försöker spara men vill ändå ha en frisyr, det lutar åt page. För jag måste ändå säga att jag trivdes otroligt bra i page, men problemet är ju att det tar 150 år innan det växer ut. Mitt hår växer ifs ändå inte! Aja vi får se, jag ska höra med jenny och se vad hon tycker! Nu ska jag börja sminka mig, för att man är ju sjukt ful när man sitter där men den där tajta grejen runt halsen, och vara ofixad på det är ju knappast någon vacker syn.

Förresten köpte jag en iphone igår, looooove! Dock är inte mitt abonnemang aktiverat, så jag har ju inte allt  för stor använding av den just nu! Angry birds har jag klarat ut, måste köpa den fulla versionen.



jag och mina sötisar för 2 år sen?

PUSS EMMELIE


Sol sol och sol!

Men ge mig sommar!!!!


Så man kan umgås med syskon i en stuga!


Snart är det din tur att få gå på bal min kära, och då ska jag stå där och spruta ner dig med guldglitter!!


Då man kan ha sommarfester med dom bästa och puta lite med brösten?!



då Andréa kan skjutsa runt mig på en madrass i poolen


så man en varm dag kan äta massor med frukt!


Så man spontant kan åka med de bästa för att fiska och grilla!


Då jag fick ta studenten, trots att dagen inte blev allt för lyckad!


härliga fiskedagar med tjejerna


fira midsommmmmar!


Sist men inte minst, få ha långt blont hår!!! Min förvandling börjar på måndag, nu ska jag banne mig bli blond igen.






PUSSS EMMELIE


Melodifestivalen!

Hej bloggen!

Idag känner jag mig otroligt trött, måste städa här hemma. Det ser för hemskt ut. Igår var jag på melodifestivalens genrep tillsammans med marlene och vi hade det super mysigt. Jobbade till 3 och sen tåg vi tåget in, gick runt i globen centrum. Jag köpte 4 stearinljus på indiska, 2 ljusgröna och 2 svarta och även ett halsband (shyyy) sen en t-shirt till wiggo som han ska få när han fyller år nu den 13 april.

Idag har vi varit i barkarby, köpt tapeter till vårat blivande vardagsrum och även en soffa. Som jag nämnde tidigare det är otroligt svårt med soffa, jisses vad svårt det varit att välja. Vet ungefär vad jag tänkt mig men då har dom kostat mellan 15-20.000 inget jag velat lägga ut nu. Men idag hitta vi den perfekta soffan från mio.

Den är otroligt lik denna, hittar inte våran på mios hemsida.



Imorgon ska vi hämta en barbord + barstolar som vi köpt, så sen är det bara ett litet soffbord som saknas, sen har vi vårat vardagsrum komplett..

Ikväll ska jag se melodifestivalen tillsammans med lollo från jobbet och tror även att andréa kommer hit. Hon vill ha med mig ut sen, så det verkar väl bli så! Men nu ska jag städa och packa ner lite grejer i kartonger.

HEJA SWINGFLY!!!! Fast Nicke borg eller Daniel karlsson borde vinna!


PUSS EMMELIE


tar en liten paus!

Hej bloggen!

Nu kommer denna blogg bli precis som innan thailand, allt kommer handla om flytten haha. Nej men jag har verkligen längtat efter detta, så nu är jag super glad hela tiden och helt inne i detta. Men jag får panik, alltså för det första fan så dyrt det är att flytta. Jag har ju otroligt mycket grejer sen innan, men det är så mycket smått som ska köpas. Sen anslutningsavgift på el och tv, sådana kostnader man absolut inte räknat med.

Jag vägrar att ha en stor ful dator i mitt hem med en massa sladdar och en stort fult bord. I mitt hem får det bli en laptop. Jag har en laptop som det är någonting fel på så att det skulle aldrig duga och min mini pc skulle vi knappast klara oss på. Så vi måste köpa en ny laptop, ny soffa och hur jäkla svårt kan det vara att hitta en soffa man verkligen tycker om? Alltså det är så otroligt svårt, det är ändå så pass mycket pengar så man vill gärna känna sig nöjd.. Vill egentligen köpa ny matgrupp men vi har en och den får faktiskt duga sålänge. Vi var ju inte direkt beredda på att börja renovera lägenheten det första vi gör. Så vi får prioritera tapeter istället. Vi ska göra om i sovrummet och vardagsrummet och även det som ska bli vårat gästrum. Hallen kommer att få vara ful ett tag och även köket.

Sen behöver vi soffbord, och möjligtvis någon förvaring i hallen. Sen för det andra så är inflyttningsdatumet ändrat, vi flyttar den 1 april. Alltså om 3 veckor, så det är ju bara att börja packa lite smått redan nu. Men vart tusan ska man börja? Haha alltså jag får verkligen panik. Pappas lägenhet är FULL av grejer. Jag har ju varit till ikea 2 vändor denna vecka så jag har en hel del grejer som bara står här.

Men jag tänkte i alla fall visa er vad jag beställt, eftersom vårat kök inte är allt för roligt och vi inte kommer att göra någonting åt färgerna. Idag är det bara helt vitt där. Så köpte jag denna väggtext för att piffa upp lite. Alltså jag älskar denna idé, seriöst hur fint är inte detta?



Jag kommer har min fast med pannkaksrecept på en vit vägg med svart text. Ville beställa hur många som helst, men jag hejdade mig. Ska ha någon text ovanför våran säng sen också. Men vet inte riktigt hur vi ska göra i sovrummet så jag måste vänta med det, men visst är det hur gossigt som helst?

Nu ska jag nog packa ner alla skor och kläder som jag ej använder.. Har ni tips på någon snygg soffa, så säg till!!!!!




PUSS EMMELIE


vuxenpoäng till oss!

Hej bloggen! Vi har då fått lägenheten och ska kolla på den idag.. I april blir det inflytt, snacka om vuxenpoäng till oss ;) haha!

Idag har bara varit en sån otroligt underbar dag! Jag är så otroligt lycklig nu.

PUSS EMMELIE


äntligen!

Hej bloggen!

Jag tänkte kika in en snabbis för att säga hej, haha. Varför skriver jag egentligen? Det finns inte en kotte som fortfarande kikar in här så dålig uppdatering som vi har.

Hur som helst så tänkte jag gå ut med en mycket god nyhet, jag och firat har fått en lägenhet, äntligen!! Vi har sökt konstant sen vi kom hem från thailand men det är ju otroligt svårt att få lägenhet i denna lilla håla. Men nu har vi fått en stor 2a eller en 2 ½ kan man nog säga. Den ligger 200 meter ifrån mitt jobb haha. Så imorgon  när jag är ledig ska jag ner till dom och prata, pappa får följa med. På tisdag ska vi ge besked iallafall! Så på onsdag får jag kika in här och bekräfta om vi fick den eller ej. Det är lite strul, dom ringde mig i fredags och sa att personen innan oss ej hört av sig, så nu har turen gått vidare till oss. Dom sa att jag skulle hämta papper och ge besked på måndag. När jag hämtar papprena så säger dom att hon innan hört av sig och verkar intresserad. Så nu ska pappa och jag prata med dom och höra om det verkligen ska gå till så. Annars får dom helt enkelt fixa något annat till oss. Men dom har ju gjort fel, så någon lösning får dom hitta!

Vi håller tummarna bara! :) Nu ska jag se gossip girl, är helt död idag. Igår firade vi firats mamma som fyllde 50 och jag tog migrän medicin så jag blev totalt hög därborta och idag känns det som att jag drack mig medvetslös. Inte bra att äta starka tabletter på tom mage, inget jag kommer göra om.

Men men, hörs på tisdag!

PUSS EMMELIE

RSS 2.0