Kusinerna alltså..

Haha som jag sagt var jag barnvakt åt mina kusiner ikväll. och jaa ni som känner mig lite bättre har hört det ett antal gånger förut,. men fy vilken bitch min älsta kusin Shannon är alltså. Haha! Observera att hon inte är äldre än 13?.
Under kvällen satt jag och pratade lite med henne när plötsligt slänger ut sig komentaren ''Den där jackan är såå ute!!'' Haha då syftade hon på min svara satinjacka. Nej, det är den inte Shannon svara jag ''Nähää,. men jag tycker iaf att den är skitful''. haha
Lite senare på kvällen sitter Jossan och bläddrar igenom musik på min mobil.,, och det första Shannon säger när hon kommer in i rummet är '' FAN Denice du lyssnar ju verkligen bara på fjortismusik!'' sen vänder hon sig om och går. haha,. jag tror nog att Shan var på lite dåligt humör idag. Men det är nog tur för henne att hon har sina härligt studer ibland också! ;d

Fin va? Gjorde den helt själv i paint. Haha!

Fin va? Gjorde den helt själv på paint. Haha!


Var ska jag börja?..

Jaha nu när jag skiver det första inlägget har jag lite svårt att veta var jag ska börja haha. Idag har jag iaf varit i skolan och skivit Nationella prov i englska, det gick faktist förvånandsvärt bra eller ja,. jag hoppas det iaf!
Sen så är jag också ledig resten av veckan :) lyllos mig va?! och imorgon ska jag vara barnvakt åt mina småkusiner. Sen på onsdag är det ju valborg och allt,.¨då blire garanterat fest!

// Nisse

Hola amigos



Idag satt vi, jag Emmelie och Nisse och pratade i telefon. Efter mycket om och men kom vi fram till att vi skulle skaffa en gemensam blogg. Vi tänkte hyra in Jennilee som våran designer eftersom vi inte är helt insatta i de här med bloggandet. Men ha lite tålamod så blir den snart mycket tjusig (:

// Emm & Nisse

RSS 2.0