typ jag om ett år..






Typ min om ett halv år..



hehehehe.. 
Så länge det inte finns hajjar i vattnet vill säga, för isåfall vill jag inte vara med...

Denice♥

En vanlig dag i kina

Hej på er. Idag har jag varit på Sigtunahöjden tillsammans med moster, mormor och mina kusiner. Det var typ Kina festival, så det var massa kina inspererade grejjer där. Vi vek olika pappersmönster, skrev kinatecken, målade, prövade på chi gong samt såg någon föreställning. De sålde även massa kläder och andra smågrejjer. Jag köpte en söt blommig nessisär. Vi har haft en väldigt mysig dag måste jag säga, det är kul att göra något annorluna ibland..

Förörigt så saknar jag min kamera nu!! Det var precis tre veckor sedan jag lämnade in den och nu får det tametusan vara nog! Vill kunna ta kort på sommaren såklart. Det sugeer........




D


Bärplockare

Hej!

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Kan ni gissa? Såklart ni inte kan. Jag har varit ute i skogen tillsammans med mormor, moster och Shannon, vi har plockat svamp, blåbär och smultron. Det tog ett tag innan vi hittade en bra skog men när vi väl gjorde det så var de rätt mysigt. Vi hittade galet mycket blåbär så förmodligen kommer jag sätta pappa i arbete när han kommer hem, han får baka paj, ohja!.




Denice

Sovdags


fairytale

Nämen hörrni!!!  En av mina favorit filmer går ju på tv just nu. A cinderella stroy på tv 3.









- Denice


myself and i

Hej på er..

Hur mår ni idag?

Jag mår toppen bra,  dock känner jag mig lite ensam just nu. Jag har inte sett en enda människa på hela dagen och det är ju aldrig särskillt roligt. Däremot ska jag fixa mig snart och kila ner till centrum. Jag måste köpa möjk, oliver och kattmat. Kanske lite flingor också.. Därefter ska jag plinga en kompis så jag kan få matsällskap. Det är ju såklart inge roligt att äta själv..






Denice ♥

Godnattis

Jag ska gå och lägga mig nu,hehe.. tidigt för en gång skull. 
Klockan ringer vid 9 imorgon, då blire träning, därefter ska jag kila till julia och hämta mina grejjer som jag glömde hos henne i lördags. Man blir ju rätt låst när allt smink, två par skor, två jackor, smycken och lite kläder inte är hemma. Suck.

Godnatt på er.
Förresten, jag sover i pappas säng nu när han inte är hemma. Åh vad mysig den är.

Denice♥



My best friend is..

My best friend is funny, intelligent, strong, creative, helpful, beautiful, and honest, and very very careful. She's also difficult, frustrating, complicated and childish, but I would not have her any other way. And the best part about Emmelie Eriksson is that she always puts friends first. So if I'm ever in any kind of trouble, I know who to call.





Favorit i repris.

Påtal om bullar. Jag och Emmelie bakade ju bullar för ett tag sedan och då blev det lite roliga inlägg i bloggen. Värt att läsa en gång till tycker jag.


En galen Bullemmelie   2009-05-03 @ 17:10:13


Inte en enda bulle fick jag. Precis som Tjockis Emmelie sa. Hon ville ha alla för sig själv och jag är inte det minsta förvånad. Oh nej!!!
Jag ser framför mig hur hon sitter inlåst på sitt rum med bullar samt bullpapper över hela sängen. Håret är fettigt och tänderna börjar värka efter allt socker. Att magen sagt stopp för länge sen bryr hon sig inte om. Hon vräker i sig bulle efter bulle. Händerna blir allt mer klibbiga och istället för att tvätta dem drar hon av det på täcket. Bullsmulorna som hamnat överallt i sängen peelar ryggen så skönt när hon ligger där och njuter. Ögonen lyser och fingertopparna gör ont. Pröva själv att ta bort bullpappret på 14343 miljoner bullar så ska ni få se. Det finns inget slut helt enkel.  
Stackars min älskade galna bullvän      /   Denice




Är det så det ska vara?    2009-05-03 @ 17:55:03


Jag måste säga att jag fick mig ett gott skratt av denice inlägg, hon har humor helt klart. Men hur låg de rikigt till? Hon ville inte komma till mig först undra varför? Men när hennes pappa helt plötsligt kunde skjutsa henne då gick de bra. Denice glider hit i pyamas och en ful jävla toffs på huvudet. Ser min chokladkaka som jag tagit 4 bitar ifrån, för jag är egentligen inte speciellt mycket för choklad men just idag kände jag suget. Men hur som helst, denna chokladkaka är nu halv och då kan man ju fråga sig hur fan de kommer sig? Inte nog med det, när sedan vi skulle sätta igång med bullarna, gjorde hon inte ett skit. Hon stod och tittade på för att denice kan inte smuttsa ner sig inte ens av lite mjöl. Sen har den där lilla muppen till tjej mage att säga att vi har bråttom! JA men gör nått då för fan! Förresten så är hon så jäkla ledsen över att hon inte fick någon bulle, men hur ska jag kunna ge dig en bulle när du drar innan dom ens varit i ugn fan? VA VA VA? Du åt ju för fan 4 stycken råa bullar. Så om det är någons mage som sagt stopp så är det nog din.. Din feta kossa. Jag har ätit 1 bulle än sålänge, men dagen är inte slut än. så jag kommer säkert kunna köra en denice i repris som hon precis berättade om att "jag" gjorde i tidigare inlägg :)

Så denice jag kommer förbi med en påse bullar lite senare, oroa dig inte! ;)
XOXO BULLEMMELIE








-Denice


Hi girlygirls and babyboys..

Hi girlygirls and babyboys !

Jag har precis kommit innanför dörren, jessica har varit hos mig och jag följde med henne en bit påvägen när hon skulle gå hem.
Idag har vi ätiit middag, bakat bullat samt kollat på film. Vi har haft det väldigt mysigt och eftersom Jessica bara åt 7 stycken bullar så blev det rätt många över., fyra bullpåsar åkte in i frysen för att vara exakt. imorgon tänkte jag ha bullkalas och alla som vill är välkomna!  Jag förväntar mig att vi blir ett par stycken så det vore nice om någon köpte med sig saft. Jag kan bjuda på bullar, kaffe och varmoboj men saften är tametusan slut.  Det blir nog trevlans ska ni se.

Förresten. Jag måste såklart kommentera Jackies inlägg. För det första. Hur i helvete kan du ha så bra minne människa?! Trodde minsann inte att du kunde lösenordet till bloggen fortfarande.. hehe.  För det andra så saknar vi dig också. Emmelie ringde och berättade vad du hade skrivit så fort hon läste det, (åtminstone tror jag det, haha). Kommer du ihåg hur roligt vi hade det när du drog hit på impuls över helgen? Du är galen och vi behöver lite galenskap i vårat liv!


Jakkrit Wikström

Nu ska jag gå och nanna.  XX  Denice

Saknar ER Flickor!!!!

Gud vad jag saknar er, jag är grym less nu får inte ut min semester föran i slutet av augusti :S jag vill till er nu och busa lite vafan! eieieie. ni kommer säkert och undra vem fan är det som har skrivit på våran blogg? :D hahha. jag ta det sen med er hur jag loggade in :d men jag tror att ni kan lista ut vem det är som är tjuven :D  // JHammer <3 er flickor

Brev

Förresten.. Jag fick brev idag.! Jag älskar brev, det är hur mysigt som helst. Brevet kom tydligen från en gammal vän som precis kommit hem från Rom, vi har inte setts på några år så det vore ju kul att träffa honom nu när han är tillbaka i Sverige. Hahaha :D

 

Denice

...



Sommar?


Jess och jag




Jag vill ha sol och bad igen. Jag börjar ju tametusan jobba om typ en vecka så vore nice om solen kunde titta fram någon dag innan dess. Olyckligtvis verkar det inte blir så bra väder de kommande dagarna...........





Denice

Tråkis

Hi babydolls

Jag har tråkigt och egentligen så bloggar jag bara för att fördriva tiden lite. Jag vet dock inte vad jag ska blogga om och det är ju lite trist.
Jag kan säga att jag har börjar lyssna på min ljudbok iallafall. Jag blev fakitskt jätte besviken. Jag var tvungen att konsentera mig jätte mycket för att hänga med i berättelsen, jag kom på mig själv tänka på annat flera gånger. Hmm., tror det kanske bara var dålig ljudbok helt enkelt.









Denice


Mat och kvällsplaner

Hej gulligull!

Jag och Jess har precis ätit middag. Snacka om att vi var ambiösa med maten idag, köttfärsspett, ris, tzatziki, sallad, sweet chili sås samt vitlöksbröd. Det var hur gott som helst om jag får säga det själv!.

Just nu så sitter vi och funderar över kvällens planer. Det lutar mot utgång men vi är inte rikigt överens om vart vi ska kila någonstans. Hmm., det återstår att se helt enkelt.


Hejdå gulligull!


PUSS D

Ensamhemma

Godmorgon. Jag ligger faktiskt fortfarande i sängen och trots att klockan har passerat 13.00 så är jag trött. Hmm. Frågan är om jag ska sussa några minuter till eller om jag ska gå upp...
Jag är förresten själv hemma nu. Pappa åkte tidigt imorse och kommer alltså hem om en vecka. Just nu är det mest skönt faktiskt. Får se hur länge den känslan varar, hehe..




                                                                                                                                                                                         -D

Godnatt

Ah hej mina vänner.

Jag och Carro var somsagt ute och åkte inlines ikväll. Det var verkligen super mysigt, jag älskar inlines, det är hur kul som helst!
Vi lyckades dock dessvärre tima våran åktur precis lagom till spöregnet och vi var minst sagt blöta när vi stannade vid centrum för att ringa Carros syster, desperata efter skjuts. Fy sjutton vad det regnade alltså. Vi båda hade paraply men det var tametusan inte mycket som var tort på oss.
Hur som helst, vi blev väldigt tacksamt upphämtade och åkte vidare hem till Carro, där satt vi och mös ett tag.
Nu är jag dessvärre super trött.

Mamma sa att hon skulle plinga mig 9.00 imorgon för att få med mig på ett muskelpass. Hmm, det kan ju hon fetglömma!




Godnatt kära vänner. Ses och hörs imorgon? :)

Puss D


Inlines




Nu ska jag och carro ut och åka inlines. Hörs senare.

Puss D

AH TJA



Jag var påväg in i duschen för två timmar sedan, tanken var att jag skulle kila hem till Erica. Vi skulle mysa där tillsammans med Jess och Snea. Dock sitter jag här framför datorn fortfarande. Jag har varit inne och läst ännu mer om Au pair och ni anar inte hur gärna jag vill åka. Jag är helt exalterad. Jag har nyss skrivit mitt ansökningsbrev och det roliga är att jag inte kommer söka förens om minst ett halvår. Jag kommer säkert få ändra brevet tusen gånger innan jag är redo för att skicka de men det spelar ingen roll. Hehe.

Hur som helst. Tanken var att vi skulle åka till Fabijans landställe tidigt imorgonbitti men det blev inställt. Det var bara en impulsgrej så egentligen blev det inställt innan vi ens hann bestämma oss för att vi skulle åka helt påriktigt men det suger att vi stannar hemma. Jag såg fakitkst framemot att åka bil i sex timmar, jag såg fram emot kubb och fotboll och fram för allt såg jag fram emot fabijans låssas festival. (Om det var det de var). Haha. Skämt å sido, men jag tror iallafall att det hade varit grymt. Vi får ta det någon annan dag istället helt enkelt.

D

blondinbella vs deniceochemmelie eller?

Haha, märke precis en sak. Nu ser vår blogg riktigt bra ut, alltså det ser ut som en rolig och intressant blogg. Det är som vanligt en hel del text men för ovanlighetensskull har vi inte bara skrivit om våra dagar utan också lite åsikter och så vidare. Sen är det faktikst väldigt många bilder i bloggen just nu. Youtubeklipp samt en kändisbild har också fått vara med. Sen tips och grejjer. Herregud, de senaste dagarna har vi varit bra duktiga. Eftersom ingen av er berömmer oss så måste jag väl göra det själv.


Nu ska jag äta middag.

D


.




Vitare tänder- Mosa ihop en jordgubbe med lite bakpulver och borsta på tänderna med en tandborste. Låt sitta kvar på tänderna i några minuter och borsta sedan bort det med tandkräm och vatten.


Getingstick -
Ett effektivt sätt att slippa smärtan om du har blivit stucken av en geting är att blöta en sockerbit och trycka den mot sticket. Det suger nämligen ut giftet.


Bekiniformen. Förminska-
Mörka färger förminskar, lodräta ränder ger ett smalare intryck. en trosa med bredare kant och volang förminskar höfterna. Förstora- Stora mönster och ljusa färger ger ett större intryck
Vågräta ränder ger ett bredare intryck, bikinitrosor med knytning i sidorna gör höfterna bredare, vadderad halterneck och push-up får brösten att se fylligare ut, hipsters gör benen kortare och höfterna bredare.

Myggor som förstör mysiga sommarkvällar- Det man kan göra för att hålla myggen borta är att torka teblad i solen efter man har använt dem och sedan bränna dem när man sitter ute (t ex genom att lägga dem över grillens sista glöd). Effektivt och tillskillnad från myggrökelser är det helt giftfritt.

Smutigt hår- Om du har skitigt hår och inte hinner tvätta det innan du går ut, pudra över mjöl och kamma sedan igenom håret. Det ser som nytvättat ut och du kan vänta med att tvätta det till du kommer hem! Ingen av oss har prövat detta och om sanningen ska fram så är vi lite skeptiska, dock är det värt ett försök, helt klart!

Få ut det mesta av din shoppingrunda- Var alltid välfixad när du handlar kläder, det är svårt att få en tröjja se snygg ut om övriga kläder samt smink eller hår är fuckat. Gör en inköpslista, det förhindrar onödiga köp samt gör att du inte glömmer något. Dissa shoppingkompisen, det är alltid bäst att shoppa själv. Köp storpack i tillexempel hakhyvlar, krämer och så vidare, det blir billigare. Och sist men inte minst, skaffa klubbkort!

Utnyttja skolorna- Gå till olika skolor istället för riktiga salonger när du ska fixa hår, naglar, smink och så vidare. Eleverna är riktigt duktiga, dessutom kan du spara många hundralappar.
  


Youtube

Haha!
Jag har precis kommit på hur man lägger in klipp så tänkte lägga upp några fler söta låtar,hehe..






 



 


 


 


Denice

Kate Voegele


Älskar henne också hehe..


A girls best friends


Keira Knightley verkar tycka om sin väska lika mycket som jag gör.





















Jag älskar den

D


Godnatt hun

Godkväll på er.
Jag tänkte faktiskt bara säga godnatt. Jag kom precis hem från en mysig filmkväll hos snea och nu är jag helt galet trött. Det blir sovmorgon i morgon, det kan ni fethajja..

Jaja, en dusch sen är jag redo för sängen. Eller förresten, fuck dusch ikväll, jag är allt för trött. Ska gå och lägga mig skitig idag, heh..


-Denice


Dagen och lite sånt

Godmorgon gullungar


Jag vakande egentligen redan vid halv 10 så det är kanske vid senaste laget att säga godmorgon idag faktiskt. Jag sov hos mamma inatt och det blir så fruktansvärt ljust på mornarna, vilket är lite jobbigt med tanke på att att jag har en mörkläggningsgardin i mitt rum.
Hur som helst, tanken var att vi skulle åka in till stan och gå på museum idag. Det hade varit mysigt men jag sköt upp det till morgondagen istället. Jag ska nämligen fika med tjejerna klockan tre idag. En del av dem har varit på Rhodos i en vecka så dels har jag inte sett dem på ett tag och dels vill jag såklart veta hur resan har varit.

Förövrigt. Jag kollade upp det där med au pair igår. Tanken är att jag ska åka och jobba som au pair om ett halvår eller något sådant. Jag vet egentligen inte om jag är redo om ett halvår, 6 månader går ju så galet fort och vipps ska jag bo utomlands i 6 eller 12 månader. När jag läste om det blev jag däremot extremt sugen på att åka. Jag läste om en familj som bodde i California, de hade två döttrar som red så au pairen skulle få tillbringa mycket tid stallet. Det hade ju varit toppen! Det också vanligt att man pluggar under tiden, vanligtvis 3 eller 6 timmar i veckan, precis vad jag behöver.. Sen skulle jag även vilja lära mig surfa när jag åker iväg. Jag ska nog anpassa resan efter surfvänliga ställen tror jag.

Jajaaaa. Nu väntar duschen, därefter ska jag kila hem till pappa.




D

Hemmafru

Hej! jag känner mig verkligen som en riktig hemma fru, jag är hos mamma och hälsar på just nu. När jag kom hit började jag direkt att dammsuga. Nu håller jag på med maten, för att firat och min bror är och handlar lite saker så att jag och hjärtis överlever i veckan.

Så nu måste jag springa ner och steka kött tills dom kommer tillbaka. Ikväll ska jag ta de lugnt, ska äta mat och spela spel tillsammans med min bror och min älskade pojk. Förresten hade vi de trevlans igår!

XOXO EMMELIE

Festis på en måndag

Hello!
Nu har jag precis gjort mig klar för att åka hem till bea vi ska sitta där och föra lite och sen ska vi vidare till en i hennes klass. väntar nu på att fetto beccis ska komma och hämta mig, men hon är ju lagomt seg.

Hoppas ni får en härlig kväll! Förresten verkar de inte bli nått Åland för mig imorgon, höh tror jag stannar hemma och går på grönan istället.

Såhär ser jag ut ikväll





Nu väntar becca på parkerinen. BYE EMMELIE


Min underbara helg med Julia!


Vi hade precis käkat på vinan, julia ville känna sig sexig



Damn we are hot! speciellt julia med hennes miner


En liten biltur mitt i natten


Det blev sent och dagen efter mådde julia sådär


Vi gjorde milkshake


Sen kom min älsklings kille till julia och vi var barnvakt


Jag och mitt lilla hjärta


Senare på kvällen gjorde vi världens godaste smoothie


Vi hade pyamasmys hos julis, med chips läsk och film


förstår att de inte ser så inbjudande ut haha men de smaka bra.


Mera smoothie



XOXO EMMELIE

Hej på er.


Jag kom precis hem. Jag har varit nere och lånat ljudbok på biblan som jag sa. Jag hittade inte Twilight så det fick bli en annan ist, dock minns jag inte vad den hette.. hehe. Jag köpte även en sjal och ett paraply på lindex. Toppen.

Förresten., snart är jag ensam hemma igen, både hos mamma och pappa faktiskt. Det suger att de planerar sin semester samma vecka eftersom jag blir helt, helt själv. Det blir liksom lite tomt då. Vännerna får fylla mamma och pappas plats under den veckan! Sen lär ju dessutom vi hitta på något till helgen, inte sant?


Nu ska jag duuuuschaa, sen plinga semlan..
Puss
D



Godkväll

Godkvälll eller något.....
Det har varit en seg dag idag. Jag somnade i hängmattan tillsammans med mitt tjocktäcke för några timmar sedan, snacka om att det var mysigt. Sött när det gungar lite sådär förstår ni..
Förövrigt så kom jag hem för sisådär en timme sedan. Jag har varit nere hos mamma och ätit middag. Komiskt nog planerade jag för några månades sedan att jag skulle äta middag hos mamma varje söndag, bara för att ha det som rutin. Jag bor ju bara hos pappa nu så det kan lätt dröjja ett tag innan jag träffar mamma ibland. Bortsett från idag minns jag inte när jag åt middag hos mamma senast..

However.. Nu ska jag gå ut

D

762 inlägget

Vill ni veta?
Det är blir det 762 inlägget som skrivs här i bloggen. Vi har haft bloggen i typ 15 månader och under den tiden har vi alltså skrivit 762 inlägg. På ett år är det 365 dagar.  365/ 12  = 30,4166...   30,4166=* 3 = 91,25.   365+ 91= 456.  762/ 456= 1,7 Hm.. 1,7 inlägg per dag vill säga. Kan det stämma tro eller är jag helt ute och cyklar? haha :d.
Jag har väl ingen jävla aning...

D

Harry potter och halvblodsprinsen

Hej alla mina vänner!

Nu har jag bott hos Julia sen i fredags, har inte ens varit hemma än haha. Faktiskt varit jätte mysigt, i fredags satt vi på hennes utealtan drack vin och prata skit med mathilda, alex och julia. Dagen efter kom wiggo hit till julia så var vi barnvakt, det var så mysigt han är så söt. På kvällen gjorde vi smoothies åkte till ica och köpte chips och läsk, efter det åkte vi hem till martin där han var med jonis och jimmy. Jag tappade julias bilnyckel så hennes larmgrej gick sönder, kul att vi fick hjälp av 2 st som gick på teknik men vi klarade allt själva endå :) Sen åkte vi hem fetta oss och kolla på nolltollerans.

hur som helst nu börjar julia tjata här vi är rätt stressade, vi ska nämligen in och se på nya harry pottter i kista. Jag, julia, min hjärtis, martin, jonis, robin och hans flickvän. Nisse ville inte följa med, gav som förslag att hon kunde vara par med jonis idag men hon skulle endå känna sig som 7 hjulet hahah.


men nu ska jag in i duschen. Ha det så bra allihopa. XOXO EMMELIE


hehehehehe

Idag har jag........drumvirvel....... packat upp mina väskor!  Äntligen. Jag har inte orkat tidigare men imorse fick jag städryck., så väskerna packades upp och rummet blev städat. Jag fattar inte hur ofta jag städar mitt rum alltså. Okej, när jag städar så är det verkligen behövligt men jag tycker verkligen att jag städar på tok för ofta. 

Jaja.. nu ska jag hoppa in i duschen. Sen måste jag ringa syster och rådfråga henne lite. Haha..  Därefter måste jag tvätta lite kläder. Om jag ska vara ärlig så har jag precis lärt mig tvätta och jag tycker att jag är toppen duktig.




Puss D

ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudbok

Godmorgon.

Hur mår ni idag gullisar?

Johanna var hos mig igår och då kom ljudböcker på tal. Jen och Mika brukar lyssna på ljudböcker och nu ska de precis börja lyssna på Twilight. Jag tycker det verkar super mysigt. Jag kan garantera att jag kommer tvinnga min blivande pojkvän att ligga i sängen och lyssna på ljudbok tillsammans med mig. Johanna tyckte däremot att ljudbok var lite pensionär-aktigt, hon är inte alls lika förtjust i det som jag är verkar det som.. Jag kan dock inte förstå hur man inte kan tycka om det, ärligt alltså. Skönt när man är trött i ögonen och inte orkar läsa själv ju. Nej fytusan. I morgon ska jag kila ner till bibloteket och låna en ljudbok.



Ljudbok = underskattat! Visst?, eller?


Förresten, johanna.. Observera tiden jag skriver.. 10:04.  Det säger ju allt.



Denice



D

Nämen älsklingar........

Nämen älsklingar. Ni behöver inte kika in denicebaath bloggen ännu, har ju inte ens bestämt om jag ska börja använda skiten. Hehe.

Jag har precis kommit hem från stranden och jag är milt sagt gaaalet trött. Det blev inte många timmars sömn inatt..
Igår var vi och åt middag i Kungsängen, vi hade väldigt trevligt och jag tror inte att vi drog därifrån förens klockan tre på natten. Jag, Jen och Mika promenderade hem till deras lägenhet och väl hemma poppade vi popcorn och satt och pratade lite.. Jag tror inte att vi var i säng förens klockan 5. Usch. Jenn hade bäddat upp på soffan men det var rikigt pina att sova där om jag ska vara ärligt. Extremt varmt vill jag dessutom lova. Klockan 9 gick jag upp och började fixa mig. Därefter begav jag mig hemmåt och efter ett tag, som sagt,  vidare till standen. Super härligt väder!






Denice


Just a page in my diary


Förresten, haha.. Jag läste tillbaka i min gamla dagbok. Vill ni tjuvkika lite? :)


lördag, juni 24, 2006


Irma, min imra! vill så gärna ha kvar henne !

några va och provred i torsdags , pinsamt va grymt spänd och nervös när ja skulle visa upp henne så och gick me huvvet rakt upp och kuta hela tiden..., :(

men tjejjeen om red gick det faktist bra för, hon va duktigt och värkade som om irma skulle få det bra hos dom ! men få se om dom nu vill ha henne. men ja trro de för hon gick riktigt fint och visst hon betede sig riktigt illa ibörjan men det ger ju samtidigt en utmaning, men men ja vill ha kvar henne ! aajaa det ordnar sig...


Nu till midsommar,.. vi började med att käka hoss andrea, kött coh färskptatis!:)

sen drog vi till johannes, hade rätt kul där, rätt många nördar där men det blir vad man göre till:)

och me lite drika så märks dom knappt;) hahaha

aja jag hoppades på att X skulle komma men de blev inte så,.. jaja det kan ta sig och ja tycker att ja e rätt duktig på att inte hälsa och så på msn:D hahaa

;)

men därimot gåre lite sämre me att få kontakt me X för han har ju X nu. Haha, jag är cp 

men men får se hure gåår:P:)


söndag, augusti 6, 2006


Nu har Irma åkt  tillbaka

aj aj aj

grymt  jobbit !

börja fan böla när gayen lasta in henne i transpoeten

mata henne me slag.. JÄVLA CP IDIOT!!!!

Saknar henns grymt!


Tävlade toppen i  löstdags, gick inte så bra men ja e rätt nöjd iaf :)

förutom att ja glömde banan ! AJ AJ !


gaah ! Förresteen börjar sokolan snart.....

kommer vara sämst i hela klassen och komemr inte klara g i engelska FITTA !
Mitt liv kommer suga...............

torsdag, augusti 31, 2006

Vet inte vad jag ska börja skirva.

har precis läst igenom allt jag har skrivit och det jag kan konstatera är att fyysatan vad jag saknar min ronja, min irma och min gammla klass. Jag saknar allt som det var och allt som jag hade.... Skit assuuuuuuu


Stuntsamma.... Förrestensn.. har jag berättat om minna klädmärken?, HOT FASHION , princess nils och prins nils, haha framtiden är redan planerad! ;);) Desinger OHYES!

Förresten så har jag ännu en plan, jag har nämligen kommit fram till vad minna barn ska heta när det blir dags för det, haha lite tdigt påtänkt kanske men vafan måste ju planera livet eftersom man bara lever en gågn !:D

men killen ska iaf hete Milton, Leon eller Benjamin, flickan Melodie, Melissa  elr Samanta:D Jessy är också ett nice namn!!!

fina va ? noshit !

jaja nu ska jag hoppa i säng.

GODNATTTTTTT




Haha! Oj. Sjutton vad bra jag var på att stava. Hm.. Älskar att läsa vad jag tänkte och tyckte när jag var yngre. Undra om jag kommer tycka att jag är lika knäpp när jag läser det jag skriver nu om några år. Hehe, förmodligen. 
Jaja. Nu blir det film somsagt.
 

I dream days away

Godkväll mina vänner.

Jag och pappa har precis kollat på film. Vi såg Till jordens mittpunkt eller något sådnat, den var rätt bra faktiskt.. Man kunde se filmen i 3D men det orkade vi inte göra. Hehe.. Nu ska jag nog hoppa i säng snart, jag är galet trött och imorgon ska jag ställa klockan. Vi ska åka till stranden klockan 10. Jag är lite osäker på vart vi ska åka men det återstår att se..





Imorgonkväll ska jag till kungsängen. Dessutom har jag bestämt att jag ska sova hos Jen och Mika. Hoppas att jag får det. Jag har dessutom bestämt att vi ska laga fattiga riddare eller amerikanskapannkakor till frulle dagen efter. Det var jätte länge sedan jag åt de.. tihii..



Jahaappps. Jag undrar när Martin kommer tillbaka till Sverige. Han sa att han skulle komma idag men jag har inte hört något från honom. Hm.. Vore kul att träffa honom innan jag börjar jobba igen. Lite mer än två veckor kvar, sen börjar allvaret. Eller njaa allvaret och allvaret. Hehe.. :)




Nu ska jag kolla på en till film tror jag. Eller jag ska sätta på en film och sen slötitta lite. Jag ska nog se Twilight. Den är så galet bra! Ni anar inte hur mycket jag längtar till tvåan kommer ut. Jag och Emmelie ska gå och se premiären, det är bestämt sedan länge.!

Hi handsome






Nu ska jag kilaaarååååååå

Puss och godnattis

D


Here i am

Äntligen va? ;)

Jag har seriöst inte tid eller ork att sitta vid datorn och blogga när jag har sommarlov. Men bara för att denice hotar med att börja skriva i en egen blogg så får jag väll göra något åt saken.
Här kommer bilderna från åland, från min kamera. Fler bilder kommer senare!

Jag och denice gör ett bästistest


Sara spelar äventyrsgolf


Me and sara


Pommes med bea på dinos, mycket smaskigt



Ölspelet, maria och sara


Me and sariiis


Pinko och milf elin på dinos


Sen gick vi vidare till knorring, jag och nettan


Nisse med fåren hos faster


Nisse redo att köra gokart


Hejdå


Jag och nis, fanns ingen bättre bild


Vi satt på knorring en stund


usch skit ful, men det bjuder vi på.


Nissi bissin




Happy? :)

XOXO EMMELIE


Here comes trouble

vladanumtokyo153131427-1.jpg picture by stylebook18

Ny bloggis?

Nu ska jag strax hopppa in i duschen. Sand och sololja på hela kroppen, fräsch! Därefter måste jag packa upp mina kläder från resväskan, det suger att packa upp och jag drar alltid ut på det. Hm..
Förresten... jag gjorde precis en ny blogg, Emmelie har tröttnat på bloggen och det känns ju meningslöst att ha kvar en blogg som är bådas om det bara är jag som bloggar. Denicebaath.blogg.se.,, fast dessvärre tror jag inte att jag kommer att använda den nya bloggen. Jag älskar att läsa gamla inlägg och det känns liksom inte rätt att allt ska försvinna. Dessutom har jag inte alls koll på bloggdesign alls och det betyder att min blogg kommer vara galet ful, vilket jag inte heller vill. Haha.. Jajaaa får se hur det blir..  Jag lär ju meddela om jag börjar blogga på en annan sida iaf. hehe..

Just nu sitter jag och lyssnar på lejonkungensånger. Åh så bra disney är!

Jaja. Nu väntar duschen, sen mattags. 
Puss och hej!

D

Sommar

Nu kilar jag iväääääg till stranden. Solen skiner och livet leker. Greeeaaat!


D


Sweet dreams handsome

Jag tänkte bara säga godnatt till er. Jag ska gå och sussa nu vilket ska bli galet skönt, är så himlans trött.

Puss och godnatt, ses imorgon vettja..


Hej

Hej på er!

Sommaren är tillbaka, toppen!!  Jag försöker vara ute i solen så mycket som möjligt men det är så himla svårt när jag bara är hemma. Det blir så väldans tråkigt..  Jag och Emmelie tänkte åka till stranden men eftersom jag vaknade så himla sent så struntar vi i det. Jag tänker ställa klockan imorgon och hoppas på att solen skiner lika mycket då.,

Hur som helst.. dagens planer är lite oklara. Ska kanske kila ner till Emmelie om några timmar, får se vad vi hittar på. Annars stannar jag hemma och käkar och därefter spelar minigolf med pappa och Carina. På kvällskvisten pratades det om lite bowling kanske.. hmm, återstår att se. 
Nu ska jag gå ut till solen igen. Hörs senare vettja. 

Puss 

...

Förresten.. Min mob har inte fungerar sön tills nu så om du plingat eller smsat så har det förmodligen inte kommit fram, så du vet. :)

D

Hemma

Jag är hemma nu älskade vänner!
Det glädjer mig att folk fortsätter kika in i bloggen trots att jag redan sagt att det inte blir någon blogg denna vecka. Lyckligtvis/ dessvärre ( kan ej bestämma vilket ord som passar bäst in) hade jag fel. Jag landade i Bålsta för en timme sedan och det är rätt skönt att vara hemma faktiskt. Jag behövde komma bort från Bålsta ett tag och när vi var på Åland hade vi det jätte bra. Dock är det som sagt nice att komma hem och sussa i sin egna säng. 

Jag tänkte väl egentligen inte säga så mycket mer egentligen.,, mest meddela att jag är hemma och så. Emmelie får lägga upp bilderna någon dag framöver.

Jaja. Nu blir det en dusch., sen väntar två väskor som måste packas upp. Jag använde inte ens 10% av mina kläder. Smart.


Godnatt och hejdå då vettja..
Puss

Åland här kommer jag

Åland här kommer jag - Tjocktröjja, mjukisbyxor (platta skor),  toffs mitt på huvudet, osminkad. Jag är redo. Fucking great. 

Har ni sett den dräggigt fulla tjejen?


Har ni någonsin ett den där dräggigt fulla tjejen? Ja, hon som inte kan stå på sina egna ben utan hänger på hennes stackars vänner?  Hon som slöddrar när hon pratar och hon vars hår hänger i ansiktet? Hon som har sprängröda ögon och spyr för att hon har druckigt för mycket?
Såklart ni har!
Och om ni var i kungsängen igår och såg henne, klädd i lacktaijts samt en orang new york tröjja så ber jag om ursäkt. Det var mig ni såg och jag vill aldrig någonsin att ni ska se mig så igen.  
Herregud! Jag hatar att se såna människor. Pinsamt är vad det är! Man dricker så mycket alkohol som man klarar av, där med basta!
Igår var det inte basta, igår var det på tok för mycket.
Jag dricker aldrig på tok för mycket i vanliga fall. Jag har aldrig tidigare spytt och jag har alltid haft såpass mycket självkontoll att jag ska klara av att ta mig hem utan hjälp.
Jag ber tusen gånger om ursäkt till Gabriel, Alans bror, Jenn, Mika, mamma, Peder, pappa, Carina och resten av er som såg och tog hand om mig igår.
Verkligen förlåt!

Ni kan ju bara gissa hur jag mår idag.  Jag vaknade upp sittandes på toalett golvet klockan 9 på morgonen. Undrandes hur satan jag kom hem igår. (Nu vet jag att Gabriel och jag åkte taxi, tack!) Det första jag gjorde när jag piggnade till var att kolla så bankkort, legg samt att mobil var hemma. Sen kollade jag så mina linser var i säkert förvar. Därefter blev det en dusch. Tror aldrig jag uppskattat duschen så mycket som då, synd bara att jag fortfarande var för full för att njuta av den ordentligt.  När jag går in i mitt rum ser jag en handuk liggandes på sängen samt en röd spyhink nedanför. Först då slog det mig hur onykter jag egentligen var.
Jag somnade om och vaknade två timmar senare av veckaklockans irriterande ljud. Justja, Åland! Det bär av om en timma och här sitter jag, helt ofixad med en opackad väska. Det blir en tretimmars lång båtresa. Fucking great. Jag mår som jag förtjänar, minst sagt.


Jag har lite brottom förstår ni.

D

AH TJA

Nu drar vi till Terassen.. Have a nice night för det kommer vi att ha!

PUSS!

Gårdagens bilder Natta, Erica och jag.


Precis när vi kom till Jessica



Schyggot själv


Middag



Natta, Erica och jag.



Natta, jag och Andrea


Jag och Julia, vi spelade kubb i vinter kläder.



Andrea och Natta


D

Godkväll



Hmm ser ju lite lovande ut iaf..







Jag sitter och sminkar mig för tillfället, kvällens planer är väl inte helt bestämt ännu men jag är övertygad om att vi hittar på något roligt. Det blir dock inte så sent för min del eftersom jag ska upp tidigt imorgon,. dessutom har jag inte packat klart.., kläderna hänger fortfarande i torkskåpet. Illa illa.

Jaja. Nu börjar jag bli hungrig så ska väl se till att få något i magen. Vi hörs senare eller imorgon. Jag lovar att blogga åtminstone ett inlägg innan jag åker så håll utkik..


Puss D



Snart åker jag till Åland.

Hej mina vänner.

Jag orkar inte berätta så mycket om gårdagen, kan dock säga att vi hade det väldrig trevligt. Min kamera är ju på lagning men de knäpptes en hel del andra kort så antar att bilder kommer upp i bloggen lite senare.

Nu ska jag börja packa inför resan. Jag ska vara borta i en vecka så det kommer behövas en hel del kläder..
Förresten så kommer Jen och Mika följa med, eller de kommer åka över, stanna en natt och sen åka hem igen. Det känns skönt att få sällskap på båtturen, så jag är nöjd. 
Förresten.. När jag är på Åland kommer jag förmodligen inte kunna blogga..så ni får klara er utan mig i en vecka. Det överlever ni väl? Dock åker jag ju inte förens om över 24 timmar så riktigt än behöver ni inte sluta läsa bloggen förstår ni  : ).

Nu blire packningsdags. Hej på er.

The Archipelago in Åland

Ps. Be för att vädret blir bra nästa vecka!


Godmorgon

Godmorgon!

Jag ska precis slänga på lite smink och därefter ta en promenad ner mot Statoil. Där ska jag fixa naglarna hos Andrea.. Det ska bli skönt.. hehe.
När jag är klar där ska jag bege mig hemåt, snabbstäda rummet, tvätta mina smuttsiga kläder som ska med till Åland och sedan fixa mig för att bege mig till Jessica vid 19 30. Vi ska fira hennes 18 årsdag och det kommer bli toppen kul! Jag är dock lite osäker på kvällens klädsel men det ordnar sig säkert.
Nu börjar jag få brottom så vi hörs senare eller imorgon, vad vet jag..



Puss på er. D


Torsdag

Hej mina vänner!

Hur har min dag sett ut?
Direkt när jag vaknade cyklade jag till mormor. Där spelade jag och min lillkusin memori, det var helt knasigt. Min kusin är 9(?) år gammal och jag vet inte, det fanns 30 par memoribrickor sammanlagt. I slutet av spelet hade min kusin 24 par och jag hade 6,.. eller okej, egentligen fick jag bara 4 par, hon sympatigav mig två stycken. Haha! Hur skjutton kan hon ha så mycket bättre minne än mig?!  Jag skyllde på att hon är liten och eftersom jag är storkusin så är det min uppgift att låta henne vinna. Dessvärre var det bara en lögn. Haha.  Därefter åt jag, mamma, jossan och mormor lunch.
Efter ett tag åkte jag hem och fixade mig lite, senare åkte jag och pappa och bytte locktången. Det var verkligen på tiden! Vi lämnade även in min kamera på lagning för tredje gången. Blir den inte hel nu ska vi kräva en ny, jag orkar inte med min cp-kamera längre..
Ikväll då?..
Jag ska inte lämna huset på hela kvällen. Ska bara vara hemma, läsa Gamour, äta chokladglass, se en film samt ta ett långt bad.  Jag är själv hemma så jag ska bara mysa tillsammans med sötkisse. Precis vad jag behöver.


Se hela bilden






-Denice

maha

Hej fab!

Jag tänkte inte säga mer än godnatt.. Jag kom hem från en två timmars lång promenad  i regnet. Regnet störde inte så mycket,,. det var skönt att gå och prata av sig lite måste jag säga. Ett under att någon fortfarande orkar lyssna på mitt framtidsprat. Haha..

However.. En varm dusch och en skön säng väntar..

Sweet dreams vänner små


sex education

En av tio personer har klamydia!!!!!! Usch, det var verkligen fler än vad jag trodde.


oh yes....oh YES....oh no.

Förresten.....
Jag såg på Confession of a shopaholic igår. Haha, lite smått töntig från och till men dock så bra! Helt galet vad jag skrattade under vissa scener.


''You know that thing when you see someone cute and he smiles and your heart kind of goes like warm butter sliding down hot toast? Well that's what it's like when I see a store. Only it's better.
You see, a man will never love you or treat you as well as a store. If a man doesn't fit, you can't exchange him seven days later for a gorgeous cashmere sweater. A store always smells good...A store can awaken a lust for things you never even knew you needed.  And when your fingers grasp those shiny new bags...oh yes....oh YES....oh no.  I spent $900?"







Behöver jag berätta vem som skrivit detta inlägg?

Hej och hallå

Hej! Idag har jag varit inne i stan tillsammans med Natalie, Sena och Erica. Det har varit helt perfekt shoppingväder. Underbart. Dessvärre hittade jag knappt något som föll i smaken. ( Kan det bero på att vi  mestadels hängde inne på skateaffärer? )
Jag köpte lite ''måste ha grejjer'', ni vet hårspray, deo och sånt,,.. sen hittade jag även en fin svart stråhatt. Supersött till svarta badräkten ju.



Stråhatt: Lucia

 
Denice

Sweet dreams handsome

GODNATT ÄLSKLINGAR!







 


Bloggar



Jag tänkte bara dela med mig av mina nuvarande favoritbloggar.


Denice


Hm.

Haha. Jag sitter och pratar med Emmelie i telefon, hon håller på att packa till Åland och vi pratar lite om vad jag ska ta med mig när jag kommer och så.
Nyss sa hon till mig att jag var tvungen att ha platta skor med mig.
- Denice, ta med dig ett par ballerina och ett par tygskor!, du kan inte springa i klackar bara för att vi ska fika.
- Jag äger ju inga ballerina.
- Nähä, men du kan inte springa runt bland får och kor i mjukisbyxor och ha högklackat.
- Jag skulle aldrig ha mjuksar och klackar Emmelie.

Lite senare i vårt samtal.

- Alltså Denice.. Det här kanske kommer skrämma vettet ur dig men..
- Vad?
- Ja, alltså du kankse inte kommer kunna duscha 2-3 gånger varje dag på Åland.

Alltså helt seriöst..  Fy vad jag garvade när Emmelie sa detta. Det låter som att jag är största nöten enligt henne. Så är det faktiskt inte, okej, jag vet att jag för det mesta bara springer i klackar men det är bara för att jag tycker att allt blir bättre med klackskor. Hållningen och längden och jag vet inte,inställningen. Allt blir bra helt enkelt.
Sen vad gäller mitt duschande. Jag älskar att duscha! Och ja, jag duschar rätt ofta. Däremot så har hälften av mina duschar inte ett renandesyfte. Jag tycker det är mysigt. Varmt och skönt. Så ni vet. Haha.


Denice 

Underbara bilder från underbara tider






image50 















You are the best

Klicka f�r att st�nga bilden






















































Grattis

Idag fyller Jessica 18 år. Äntligen alltså! Grattis på födelsedagen foxy.


sjuksköterska.

Jag kom och tänka på en annan sak.

Två personer frågade mig idag vad jag skulle göra efter skolan. Innan jag ens hann svara frågade de båda mig om jag ville bli sjuksköterska. Det var lite roligt fakitkst, de sa att jag tydligen såg ut som en sjuksköterska. Hmm.. sjuksköterska är nog bland de få yrken jag faktikst inte vill sattsa på. Hihi.






Denice

:)

Godkväll!

Kan man säga godkväll eller är det fortfarande godeftermiddag som gäller? Hm, jag vet inte.. saksamma.

Idag har jag och Johanna lunchat på finkan. Det var mysis. Därefter åkte jag hem till Emmelie. Hos Emmelie spelade jag, Emmelie, Bea, Rebecca och Daniella spel. Vårt lag förlorade och det sög ju., men de va kul, hehe :).

I helgen åker jag till Åland. Emmelies drar dit på ondag och jag kommer på lördan eller söndan.  Jag måste pinsamt nog erkänna att jag aldrig har varit med Emmelie till åland, vi har kännt varandra hela livet och halva hennes släckt bor där,, så det är illa., men jag ser fram emot att åka, tror det blir toppenkul!

Förresten.. Mina visdomständer börjar komma. Eller okej, rättelse. Min visdomstand börjar komma. Jag känner bara en tand och det är konstigt., Man måste väl iallafall få två tänder om man ska få något! Haha. Jag har dessutom hört att de ska göra väldigt ont när visdomständerna kommer och trots att jag inte kännt någon verk änn är jag lite oroligt. Vill inte ha ontis.


Nu ska jag kila

Hava a nice evening.

Denice


Knubbis

Note to self säger:

sant. men om inte du gör något åt din fysik kommer jag kunna använda din magen som en pilatusboll

Note to self säger:

hörs sen knubbis

Dööööööönöööööööö!!! You cross the line honey.



D


fucking great

Vill ni veta hur mycket jag saknar att rida? Hur mycket jag saknar hästar? Hur mycket jag saknar att galoppera på åkern? Hur mycket jag saknar att hoppa ute på terrängen? Hur mycket jag saknar att mocka? Hur mycket jag saknar att rykta? Hur mycket jag saknar att åka till stallet och frysa så jag skakar? Hur mycket jag saknar att nöta ett dressyrpass i regnet?

Jag tror ingen förstår. Ingen i min närhet förstår hur galet mycket jag saknar allt.


Det roliga är att jag vägrar att erkänna för mig själv att jag har slutat rida. Okej, jag rider någon gång i månaden men de är en skillnad som natt och dag om man jämför mot tidigare år. Jag vägrar erkänna och jag vägrar att inse.

Att städa ur skåpet i stallet när toppen flyttade tog kol på mig. När vi la upp hästtäckena på vinden bröt jag ihop. Mina ridstövlar står fortfarande kvar inne i huset för att jag vägrar att erkänna för mig själv att jag rider så sällan att det är värt att ställa ut dem i förrådet. Fan jag hatar det här. Jag tänker på det varje dag and it's driving me crazy!


Jävla skit det är nu. Studier eller hästar, vad ska jag välja?

Jag vill göra tusen grejer. Jag vill bli klädinköpare, jag vill bli lärare, jag vill bli designer, jag vill äga en ridsportsbutik, jag vill driva en salladsbar, jag vill bli en storslagen ryttarinna. Jag skulle även absolut kunna tänka mig bli åklagare eller journalist. Jag skulle kunna bli författare eller inredare. Gaaash, hur ska jag kunna välja? Jag har ju fan panik alltså.
Vad ska jag välja? Vilket yrke ska jag satsa allt på?  Ska jag lägga ner hästarna och satsa allt på studier? Eller ska jag lägga ner studierna i ett par år och satsa allt på hästarna? Vågar jag skjuta upp studierna, vågar jag lita på att jag är precis lika motiverad när jag ska ta upp skolplanerna igen? Eller vågar jag lita på att jag klarar av att vara hästlös ännu längre? Hästarna har alltid fungerar som en terapi för mig. Klarar jag att vara utan häst ett tag till? Ni anar inte hur mycket jag funderar på det och för varje dag som går växer paniken.

När jag väl har gjort mitt val vill jag gå in i det helhjärtat. Jag vill prioritera det jag väljer, oavsett vad. Men som sagt, jag vet inte vad jag ska välja. Suck!


Hm.. Jag ska gå en promenad nu.

Hörs imorgon eller nått.

Denice


Lördag

Hej på er!
Ett inlägg med lite mindre alkohol i kroppen kanske skulle vara på sin plats. Vi hade väldigt roligt igår, iallafall hade jag det. Jag var på verkligen på toppenhumör! Däremot mår vissa mindre bra så här dagen efter. Mika har ett galet stort blåmärke på ryggen och han har ingen aning om hur det hamnade där. Jag tror dock att det var från när vi lekte hela havet stromar. Vissa satt mindre stadigt på stolen förstår ni. Hehe.
Förövrigt så ska vi åka till Tomtits imorgon istället. Eller ja, jag har väl egetnligen ingen aning om Tomtits ens är öppet imorgon men om det är de så ska vi åka! Jag har velat åka dit sen jag var liten., haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen älskade vänner...
Puss puss

Denice


jaja

VI åker jätte gärna till tomis, ska bli skitkul!


kom och sätt dig
var är mika då
ska vi åka hem till mig?!
betalar du taxi?
Då får denice sova i sin säng..
så sover vi in min säng
Ska vi åka till tomis ijoegon1+111??!
vilken tid då?
kolla upp öppettider?
jag fattar inte varöfr vi åker dit? vi är 18, 19 år liksom
ok? man är barn så länge man lever?
jag är slö nu
skön
jag fattar inte
jag vill jobba
så otoligt jävbla snabb
jag kör med två fingraqr
två händer
jag har lärt mig det här
på min hemma saknas ä
det är ingen knapp
de är skitjobbigt
jag tror du är jobbigare än mig
jag var nyduchad när jag kom hit
s också
jag vet!
kolla
hehe.
Nu börjar mika bli onykter
ja, du med
vii görsöker komma i säng snar
silvetuss, vill du ha dem?
nej nej nej nej
JENNILEE!!!!!!!!!!
TJa gumman
ska vi skiva igne?
jag vågar inte ens prata för du kommer bara skriva det är
hej lilla mickis!
hej
TARU SÖNDER MIN LOCKTONG
dick vill gå promenad...
gå om du vill det
Skärp dig
Det gör jätte jätte ont älskling
fan, my bad!
Det var my bad
Nu ska vi gå ut och gå
kom nu mika
gå en promenad så kommer du tillbaka om en kvart
kom igen nu mika
halv två vill jag att du senast ska vara hemma
okej, halv tre
men kom hem om 20 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ring sen
du bestämmer sen
jag älskar dig
fan vad osexigt det där är, erkänn!
får jag se!
stäng av det så går vi ut och röker
pallar inte tycket
ingwnting!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jag ser ingentign i mina ögon
sa jag att han skulle ringa mig så är jag fan dum i huvudet!
skriv inte det
kom nu, nu går vi ut

Hehe

Fettt roligt konversetion ju !Jag och jen tycker det : )

gjg

Hjesisi


Jag, jen, mika, pappa och carina har spelat boul innomhus,det var roligt. Sen har vi lekt hela havet stormar. jag vann så det var jätte roligt. hehe. Innan jag kom hem och lekte boul så var vi hos tobbe, eller inte vi, utan jag, emmelie, julia och fiskis. Det var också trevligt. Blev väl lite väl mycket fotbollsprat kankse men fabijan berättade att han skulle söka till arons och det var såklat goda nyheter. Han skulle passa bra in på vårt jobb. De vet jag : ) !!!

Nu ska vi fortsätta leka, vattenkrig tror jag! Jag kommer vinna igen. jag vinner alltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVAR!

Hejdå


Denice


Ps. Mika förlorade alla spel vi spelade.
först kommer pappa sen kommer du
okej
ja faktikst
en stund till bara
du får vara uppe hela natten
nyss var du väldigt gullig men okej
om den ända som är fullare än du!
så jävla tråkiga ni är
jag ska ta en ciggis sen ska jag gå och sova
nu är de två som beghöver
VI ÅKER TILL TOMTITS IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Vi bestämmer det inmorgon!
det är massa cooola saker
Men jag har aldrig varit där
men vi bestämmer det!
det är fett soft!
Det finns en spegelbubbla
Jag vill sova här ikväll, men vi drar dit imorgon
Vill du ha en brunögd eller blåögd denice imoronn?
Nu ska vi ut och röka!
Hörra, var inte så jävla duktig på att dansa
Vill du äta innan vi gå och lägger oss?
Vi tar en glasss
Happ.
Din pappa oc jag håller med om att du också är onycker!
ja bryr mig inte
Jag frågade inte ens
Det Kan bli så ibland
Jag skiver allt vi säger
Ah vafan! det var ju så!
Spara sådär !

Älskade sommar

Hej, nu får ni lite bilder från gårdagen. Igår var jag med becca i väsby och shoppade, tror aldrig jag varit så nöjd med allt jag shoppat någonsin och allt var på rea. Helt super bra! Jag köpte en svart jätte fin kavaj, ett par svarta cheap monday byxor, ett par jeans leggings, ett linne, ett halsband, ett par solglasögon och ett par bruna pumps. Jag älskar allt !!  : )

Sen på kvällen blev det kubb med, becca, sofia, bea, fabian och tobbe, sen åkte vi vidare till kalmarsand där fabian och tobbe tog sig ett dopp. Vi tjejer åkte vidare till väsby för att hämta beccas syrra från jobbet.

Idag har vi varit på stranden, jag becca, julia, fabis, tobbe, danne och andrés. Sen åt vi alla mat på napoli och så kom min hjärtis och markus förbi. Så nu ska jag snart till julia för att fixa mig, sen ska vi hem och mysa hos tobbe!


på donken med becca


 jag men mina nya solisar


Allt är nytt



XOXO EMMELIE

Hejiisiss

Hej på er..

Det blev en lång dag i centrum. Jag mötte upp Shannon halv tre men jag var inte hemma förens för en halvtimme sedan. Shan och jag hade mysigt, vi fikade, pratade, gick i affärer och åt glass. Vid halv fem tog hon bussen hem. I väntan på att pappa skulle hämta mig sprang jag på Linnea och Anna. Därefter köpte jag en marinblå klännig, ett linne, ett par örhängen och nagelackborttagningsmedel. Hade shoppingsug, hehe.. Jag tycker om klänningen jätte mycket men den måste dessvärre sys upp. Kanske tar hjälp av Shan, hon är ju så dukig vid symaskinen! Hur som helst.. efter ett tag hämtade pappa upp mig och min cykel. Vi åkte till tågan och hämtade upp Jen och mika. De ska käka middag hos oss idag. Mysis.


Jen och mika


XX D

Emmelie suger!

Emmelie suger på att bloggis, hehehehhhehe :)

Tanken var att jag skulle kila till stranden, det är ju inte så pjåkigt väder trots allt. Dock ändrade jag planerna,. jag ska kila till kinan och äta lunch med mamma. Därefter ska jag till centrum och fika med min kära lillkusin. Vi har sagt att vi ska göra det ett tag nu så det ska bli mysigt.
Nu fick jag brottom så måste kila........

Puss på er Denice

Hej gullungar!

Hej Gullungar!
Jag har precis ätit middag, pappa grillade kyckling och till de åt vi en god sallad samt vitt bröd.. Jag älskar sallad alltså, det finns inge bättre. 
Kvällens planer då? Jag har ingen aning vad som händer ikväll.. Emmelie pratade om kubb men får se hur det blir, jag är galet trött. 

 


Bjuder på en bild på mig. Ni kommer förmodligen aldrig få se mig osminkad i bloggen någonsin igen så passa på att titta ordentligt. ;)  Visst har jag blivit brun förresten?



Denice

Sol och bad

Jag och Jessica åkte till hagviken för att sola och bada idag igen. Toppen väder även idag ju!


Fötterna i nattnet



Jessica ligger och läser


Underbara sol


Jag och Jessica badar

Badar


Mamma och pappa kom förbi efter ett tag



Efter ett tag åkte vi hem



Eftersom solen fortfrande stekte här hemma så satte jag mig ute och läste



Åh, underbara sommar! Livet leker!


Denice

Natti




GODNATT ÄLSKLINGAR

Mys mys mys

Hej!
Jag sa ju att jag skulle hitta på något kul ikväll. Vill ni veta vad? Jag och Jessica har haft picknick uppe på ett berg. Vi spelade kortspel samt hon slukades av vargen. Vi hade det super mysigt. Vi drack vin, åt chokladkakor, chips och godis. Vi lyssnade på radion och snackade skit. Toppen!



Picknick och sommarmys


Pess



Jag



Spel, hon slukades av vargen



Pess skyddar sig för myggor



Det blev lite kyligt så vi cyklade hem





XX Denice

En dag på stranden

Helo sweetie!

Jag kom hem från stranden för ett tag sedan. Jag och Jessica ställde klockan i morse och cyklade iväg till hagviken. Det var lite kyligt ibörjan men efter ett tag stekte solen som mest. Vi var till största del helt ensama på standen och hade det super mysigt. Däremot så ramlade jag när jag sprang på bryggan. Haha. Vi såg en utter i vattnet., (vi tror att det var en utter) så vi sprang upp mot land för att se på den lite närmare. Jag sprang först och och när jag skulle hoppa från en brygga till en annan så slant jag. Det var så roligt för när jag ramlade så skrek jag. När Jessica såg att jag ramlade så skrek hon. Sen blev det tyst i en sekund. Därefter upptäcker jag att mina brillor ramlat i vattnet så då skriker jag igen, Jessica tittar på solglasögonen som sjunker i vattnet. Skriker och slänger ner handen efter dem. Haha. Fy vad vi garvade alltså. Dock blev jag lite ledsen, jag har redan ett ärr på ena knät, ett till på det andra behöver jag verkligen inte!
Förresten har Emmelie inte plingat mig på hela dagen, vart håller du hus?!
Jajaaaaa. Inte planerat något för ikväll men nått kul ska vi väl hitta på..

Nu blir det en duschis. Sen middag antar jag.

Hej på er!
Denice



Förresten!! Pappa har hämtat min kamera idag! Det är ju super. Kanske kommer komma upp en och annan bild i bloggen framöver.


RSS 2.0