.




Vitare tänder- Mosa ihop en jordgubbe med lite bakpulver och borsta på tänderna med en tandborste. Låt sitta kvar på tänderna i några minuter och borsta sedan bort det med tandkräm och vatten.


Getingstick -
Ett effektivt sätt att slippa smärtan om du har blivit stucken av en geting är att blöta en sockerbit och trycka den mot sticket. Det suger nämligen ut giftet.


Bekiniformen. Förminska-
Mörka färger förminskar, lodräta ränder ger ett smalare intryck. en trosa med bredare kant och volang förminskar höfterna. Förstora- Stora mönster och ljusa färger ger ett större intryck
Vågräta ränder ger ett bredare intryck, bikinitrosor med knytning i sidorna gör höfterna bredare, vadderad halterneck och push-up får brösten att se fylligare ut, hipsters gör benen kortare och höfterna bredare.

Myggor som förstör mysiga sommarkvällar- Det man kan göra för att hålla myggen borta är att torka teblad i solen efter man har använt dem och sedan bränna dem när man sitter ute (t ex genom att lägga dem över grillens sista glöd). Effektivt och tillskillnad från myggrökelser är det helt giftfritt.

Smutigt hår- Om du har skitigt hår och inte hinner tvätta det innan du går ut, pudra över mjöl och kamma sedan igenom håret. Det ser som nytvättat ut och du kan vänta med att tvätta det till du kommer hem! Ingen av oss har prövat detta och om sanningen ska fram så är vi lite skeptiska, dock är det värt ett försök, helt klart!

Få ut det mesta av din shoppingrunda- Var alltid välfixad när du handlar kläder, det är svårt att få en tröjja se snygg ut om övriga kläder samt smink eller hår är fuckat. Gör en inköpslista, det förhindrar onödiga köp samt gör att du inte glömmer något. Dissa shoppingkompisen, det är alltid bäst att shoppa själv. Köp storpack i tillexempel hakhyvlar, krämer och så vidare, det blir billigare. Och sist men inte minst, skaffa klubbkort!

Utnyttja skolorna- Gå till olika skolor istället för riktiga salonger när du ska fixa hår, naglar, smink och så vidare. Eleverna är riktigt duktiga, dessutom kan du spara många hundralappar.
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0