Skäms på oss!

Usch vad vi har varit dåliga med att uppdatera bloggen. Tänkte att jag inte skulle blogga nått mer förens Emmelie hade skrivit  ett inlägg.. men det lär ju aldig hända så jag gav upp den ideén. :)

Jajaj börjar väl att berätta om förra lördagen..

Andres fyllde år så vi var hemma hos honom och festade. Mycket grattis till honom!
Eftersom jag skulle upp tidigt på söndagen så tog jag dock det lungt med alkoholen men jaa det var en mycket trevlig kväll hur som helst.


Jaa måndag dåda..
Treorna hade fyllebränboll vid grönadalen. Emmelie var där och hade mycket trevligt trots att hon fick lite för mycket i sig. Själv låg jag hemma i sängen och försökte sussa.. vilket gick mindre bra eftersom Emmelie ringde med lagom jämna mellanrum. Haha! Hade bra lust att säga upp våran vänskap där ett tag.^^



På Tisdan var det dags för skolavslutning. Kan fortfarande inte fatta att vi har sommarlov. Så underbart!

Dagen började med lite fika i skolan,. sen ett tal från rektorn.. sen lunch tillsammans med Emmelie och mormor. Jag fick även ett super sött armband från mormor som kommer från oxxo. Tack! 


Efter det blev det en sväng förbi stallet, sen direkt hem till Emmelie.
Vi små festade lite hos Emmelie och fridade sommarlovetsbörjan :)


Hela Onsdagen gick ut på att vara så tjocka som möjligt. Erica köpte massvis av godis och vi såg på film och fettade oss rejält.


Igår fyllde Erica år STORT GRATTIS TILL HENNE!!


Vi tejjor kom till henne vid sex tiden och käkade, ''myste'' och hade trevligt







Lite bilder från kvällen :)

/ nis


Skörbycupen



Igår tävlade jag Skörbucupen men Toppis. Han var spänd och uppspelt men det gick bra ändå., eller jaa, bra och bra... det gick bara sämre för en del andra helt enkelt.
När vi skulle lasta in Toppen i transporten höll det dock på att sluta väldigt illa. Han var nämligen inte så sugen på att åka hem så han protesterade och bråkade lite. Han trippade alltså envist runt för att slippa gå in i transporten när grimskaftet plötligt går av. Han kom lös på tävlingsplatsen och sprnag rakt ut på bilvägen. Usch vilken panik jag fick alltså. Lyckligtvis fångade Tony honom och allt slutade bra men fy jag var bra rädd  där ett tag.



/ nis

Tradera

image140


Hittade klänningen på tradera för ett tag sedan. Hamnade där av en slump och när jag började kolla runt efter lite klänningar hittade jag massa superfina. Konstigt att jag inte hittat dit tidigare..

Angående Emmelies inlägg

Juste,.. tänkte ta och kommentera det Emmelie sktev, i inlägget om våra ''löften''. Fast har egentligen inte så mycket att säga mer än att ni som tror er veta vad det handlar om har helt fel. Ingen vet och ingen får veta. Det är helt enkelt en sak mellan mig och Semlan.. Sådesåå

Torris

Idag skolkade jag från skolan. Fy på mig! Jag är faktist lite besviken för jag har aldrig tyckt att det är okej.,eller okej och okej men alltså det har inte varit nått för mig liksom., man går till skolan så är det bara...Men nu har min skollust tagit slut., längtar för mycket till sommarlovet.. och antar att jag slutade längta och bara sket i det helt enkelt. Jajaa hur somhelt så åkte jag och Jessica in till stan ,shoppade loss lite för studiebidraget..,hittade inte så mycket som jag ville ha men köpte ett par solbrillor från HM. Skitsnygga och dessutom superbilliga!., men den lyckan varade inte länge för jag hann inte mer än att komma hem förens Emmelie satte sig på dom och bröt av bågen haha!. Jaja inget att gråta över., Jessica har lovat att hon fixar nya på måndag ;)

Jaja ikväll har jag käkar middag med Emmelie, Pess och Erica. Mycket trevligt och många skratt as usual! Jag var dock alldeles för trött för att hänga på till Erica och umgås med folk. Otaggar och en torris liksom ^^ men vafan får spara mina krafter till morgondagen. :) Jaja ska nog hoppa in i duschen snart, dra en film och sen gå och sussa..men önskar iaf mina guldtjejer en super trevlig kväll! Ni vet väl att ni är det bästa jag har?!

image139


/nis

kort om allt

Okej nu var de länge sen jag skrev igen. Jag har liksom ingen ork ibland, jag kan iallfall inte skylla på att jag inte haft tid för det har jag. I helgen som var kom ju jackieboy ner till oss det var roligt han är lite galen men det tror jag nog alla förstått. Under veckan har jag haft lite humörsvängningar har ingenaning om vad dom beror på eller kanske en liten aning. Idag när jag vakna kände jag mig lite små störd på allting men nu känns det bra eftersom att ikväll ska jag umgås med mina favorit flickor. I måndags kom Nisse, Erica och Jessi och vi åt middag tillsammans jätte mysigt, sen sov nisse och jessi över och jag och jessi kolla på skräckfilm, läskigt. Nu är iallfall nisse och jessi i stan och shoppar loss lite och jag vill att dom kommer hem och håller mig i sällskap dom lovade att dom skulle skynda sig. Igår kväll/natt när jag och Nisse skulle sova gjorde vi egna löften som vi skulle uppfylla till den 5 Juli. Måste säga att Nisses löfte var inte att leka med men jag önskar henne självklart lycka till. snart är det sommarlov ska bli mycket skönt eftersom att då kan man dra sig härifrån. Den 13 ska jag först på jennilee´s stundentmottagning sen åker jag och pappa till Åland på kvällen och jag stannar till den 30 Juni, den 1 Juli ska jag tidigt upp för att göra naglar 7:30 för att vara exakt och direkt efter de bär det av mot Piteå med mina 3 älsklingar Nisse och mina bröder, det ser jag framemot och vi får se hur länge vi stannar det beror på lite, om nu Nisse lyckas med sitt löfte ;)
Jag vill det nog mer än hon själv, fast ska jag vara helt ärlig verkar hon otroligt villig till de här.
Nu ska jag snart upp till Marlene och sola sen till Nisse och då ska jag direkt ta mig en dagens, ja.

här kommer lite bilder från veckan

Måndag

image127


Nu ska jag iväg till stallet.. sen blir det plugg hemma hos Emmelie. Ska sussa där inatt.. mys mys :)

/ nis

Helgen

I helgen kom Jackie på besök.

Han bokade biljetten när han ''var på hyllan'' och bara en halvtimma senare var han påväg till flygplatsen. Flyget var dock väligt försenat så han var inte här förens efter kl två på natten. Då gick vi istortsett och sussade på en gång.
På lördagesmorgonen var Emmelie på körkortskurs så jag drog med Jackie till stallet och tvingade upp honom på hästryggen. Han är ridproffs, så ni vet ;)
Efter stallet fixade vi till oss lite och begav oss till Centum, köpte mat och mötte upp Emmelie och Andres.
image121
Jackie stog för matlagningen,, det blev en riktigt lyckad kyklingwook.  
Efter maten satt vi mest och pratade,,.
Tiden gick  fort och vipps var det dags för middag. Då käkade vi grillat med klyftpotatis och sallad.
Under hela kvällen satt vi tillsammans med de vuxna på vår gata, umgicks och drack lite smått.


image125
image123

Vi tog också en sväng förbi Shell. Vi gick dit och eftersom jag lånade ett par skor av Emmelie fick jag skavsår. Var tungen att gå barfota hela vägen tillbaka så mina strumpbyxor mådde mindre bra när vi väl var hemma.
image124
Vi gick och la oss rätt tidigt.. eller iaf jag som var super trött ^^ 

/nis

RSS 2.0