Bilder



Julia sopar glas.



Elin och Jullan



Sminkdagssrååå


I  iglon


Ute i snön



Galtis

Jag och Julia leker......









Skellefteå imorgoooon

Hej gullungar!

Jag har precis slutar jobba. Det har faktistk gått bra idag, Audi hade sin första eventmiddag.. Jag och Maria hade hand om dem och det känndes vädligt bra, nästan tillbaka i vanliga rutiner igen.
Jajaa. Imorgon ska jag, Jana och Peter åka till Skellefteå och shoppaa, fatta vad sinnesjukt. Vi ska åka i två och en halv timme för att köpa smink, gå på Hm och äta Sushi. Det roliga är att vi ska åka härifrån halv 8 imorgon och jag börjar jobba 17.30. Bra väääärt, eller hur?!

Jaja. slänger in blider nu..... snart


Denice

Nu är det dags!

Hej! Länge sen ni hörde  något från mig, men tro mig det är inget ni missat. Mitt liv ser exakt likadant ut som senast jag blogga, den ända förändringen är att denice inte längre finns i min närhet. Vi träffades inte jätte ofta innan hon åkte, men jag visste var hon fanns och jag visste att ville jag prata så var de bara att lyfta luren eller springa över.

Men som sagt inget spännande har hänt sen senast (tror jag) minns faktiskt inte senast jag skrev eller om vad. Nu ligger jag i sängen hon hjärtis hans föräldrar kommer snart hem och då ska vi åka och kolla på möbler och ikväll ska vi på middag hem till mamma.


Imorgon ska vi faktiskt göra någonting jätte roligt som jag ser fram emot, vi ska tillsammans med min bror, firats  bror hans flickvän och en gemensam kompis till oss alla åka in till stan för att gå ut och äta och sen ska vi åka till ballbreaker och ha 3kamp. Egentligen skulle min andra bror tobias också följa med men han dissar oss alla för en tjej, jag förstår att han vill träffa henne men jag blev riktigt besviken och de värsta är att han inte ens bad om ursäkt, detta har trots allt varit bestämt en månad.


Men men jag tror vi kommer få det riktigt kul, tur att baris flickvän följer med annars hade jag varit helt ensam tjej.



Förresten så ska ni få höra min favorit låt, tyvär så funka de inte att få in klippet så ni får skriva dit länken istället.
http://www.youtube.com/watch?v=EDKg6YKubcc


Nu får det vara färdig bloggat, man vet ju aldrig hur lång tid de tar innan mitt nästa inlägg kommer men jag ska försöka orka skriva lite oftare.

Såhär får jag se ut, jag har förresten färgat håret som ni ser här blev dock inte så jätte nöjd först var de meningen att de skulle bli blondt. jag lyckades ju jäkligt bra! Aja nu ska vi åka så de fick bli en



PUSS EMMELIE





sovdags

Tänkte bara säga hej innan jag kilar i säng. Julia ligger i sängen brevid mig och sover, hennes klocka ringer toktidigt imorgon. Hon flyger ju till Göteborg...
Ensam kvar mitt i ingenstanns..........

Jaja, vill inte väcka henne så dags att sluta nu.

Ha det så bra. Vi hörs!

Denice

sovdags

Tänkte bara säga hej innan jag kilar i säng. Julia ligger i sängen brevid mig och sover, hennes klocka ringer toktidigt imorgon. Hon flyger ju till Göteborg...
Ensam kvar mitt i ingenstanns..........

Jaja, vill inte väcka henne så dags att sluta nu.

Ha det så bra. Vi hörs!

Denice

kvällllllll

Jag fick kila tidigare från jobbet ikväll. Julia och Cissi stannade kvar och röjde undan medans jag och Maria kilade tillbaka till Längan, de är så det kallas.. där vi bor alltså.
Nu äntligen börjar det kännas bra att jobba, så fruktansvärt skönt. Klart jag glömmer att lägga fram dess-bestik ibland och kassan sitter inte rikigt hundra men det känns lite bättre nu.
Ibörjan kännde vi oss faktiskt rätt värdelösa. Julia sa hela tiden att allt gick skit medans jag försökte vara med posetiv., försökte peppa henne och säga att vi minsan klarar detta galant. Så var det väl inte rikgit., åtminstonet inte från min sida. Det är så stor skilland från Aronsborg. Där har jag bättre koll. Men nu som sagt.. nu börjar det arta sig. Tack och lov.

Undrar ni hur jag och Julia har det? Umgås 24/7, jobbar tillsammans, sover tillsammans frulle tillsammans. Allt.
Sanningen är att vi inte har bråkar än enda gång. Inte ens en liten pik har förekommigt. Jag kommer skratta första gången vi blir irriterade på varandra. För klart att irritation kommer att uppstå.. ja herregud, vi har tillbrignat tre veckor tillsammans, de är greaat,..men det är sex veckor kvar. Minst.




Denice


fyra toasters av fem möjliga

Jag kikar in här oftare och oftare för var dag som går. Trådlösa börjar fungera allt bättre och ingen är gladare än jag. Man tappar så mycket utan internet, vet inte när jag läste någon blogg senast, när jag kickade in på online shoppen och allt sånt. Herregud, jag har varit här i tre veckor. Tre ynka veckor. Men allt är så annorlunda.. Närmsta normala kläd eller kosmetika butik ligger minst en timme bort. Klar man känner sig isolerad. Haha. 

Jajaj.. slänger upp ett par bilder som jag har lovat...

Skriskoåkning



Bubbelbad



Massagestol


Nico, Billy och Åsa i vårat kök



Peters kläder hänger på tork i vårt rum


Julia lägger strumpor på tork i hennes säng



Jahapps.  Dags att kila till jobbet snart. Försöker kika in en snabbis imorgon också...


Förresten, jag och Julia blir hånade för att vi har förkläderna över skjortorna här uppe. :)

Denice

sommar tack!


Hej vänner.



Vi hade trevligt igår,.. jag åt en god västerbotten soppa till förätt och en oxfile pasta till varmrätt. Super gott!
Nu ska jag kila in till byn, blir en snabbsväng in på konsum, hehe.. därefter blir det förmodligen en promenad till jobbet. Börjar klockan 18.00. Förhoppningsvis blir det en tidigkväll.. är lite tröttis idag :)

Jaja...
Må så gott kära vänner, hörsssss senaree..

Denice

:):):)

Hej bloggen!


Kan gissa att vi bara har ett ynka fåtal läsare kvar, har inte kikat statistiken ännu men det är väl dessvärre rätt uppenbart. Haha.
Vi mår iallafall bra här uppe, jag är ledig idag medans Julia jobbar och står i. Hon kilar till götet över helgen så hon måste jobba igen de timmar hon förlorar. Jag är avis på henne! Hennes syster ska gifta sig och jag bara längtar till den dagen jag står som tärna på Jennilees och Mikas bröllop, visst va?

Hur som helst,,. Idag ringde klockan redan vid halv 11, jag, Julia och Peter kilade upp till Hatten och tränade lite.. därefter blev det lite lunch. Det var hysterikst roligt, Julia gick ner och hämtade kaffe.. hon tog upp två muggar och i bara farten tappar hon en av dessa, muggen ramlar ner på ett glas som står på bordet. Glaset som var fullt av lingondricka exploderar i tusen bitar. Muggen gick givetvis också sönder. Det kanske inte låter så roligt men oj vad jag skrattade.
Efter lunchen så blev det lite solarium och bad i utejacuzzin. Mysigt!




Jaja.....nu har jag lite brottom, jag, Åsa, Jossan och Billy ska käka på Kraja ikväll. Det har blivit riktigt mysigt där faktiskt, bättre än vad jag minns från tidigare år!


Ring om det är något!
Puss och kram.
Denice



Jag är ledsen för att jag glömde kamerasladden, Peter har stått för de flesta korten men endel har jag faktikst fått med... Får återkomma med bilder någon annan dag.

klart man längtar hem liksom

Hej goavänner!

Ett inlägg innan jag stänger ner det här....
Jag funderar på att ta en tripp hem över någon helg., tror ni att jag lyckas få ledigt?
Hade varit underbart isåfall. Jag pratar inte om den närsmaste månaden, kanske någongång i slutet på februari eller något sådant. Landa fredagkväll, utgång lördag, flyget hem söndag.
Haha, jag trivs faktiskt här men pratade med syster tidigare idag och jag vet inte, klart man längtar hem.
Jaja. Dags att kila härifrån. Vi hörs om någon dag gullisar :).





Denice


uppdatering från norr..

Hej bloggen!

Nu sitter jag i sommarrepan, det verkar inte som att trådlösa funkar där vi bor längre.... Det suger verkligen! Som om vi inte är nog isolerade redan nu? Haha..
Hur som helst, julia har precis åkt till jobbet. Jag är ledig idag så jag har lovat att jag ska städa upp lite på rummet. Jag måste vika mina kläder och röjja undan allt som ligget i stora högar på golvet. Imorgon är det jag som arbetar och jullan som är ledig,. då blire tvättdags för henne!
 
Seeeen dåå?
Det är frukansvärt annorlunda här uppe, vi går knappt utanför dörren utan termobyxor och tjockisjackan. Vi glider upp osminkade till jobbet... Kalla mig fjolla, men jag hade aldrig gått likblek med termosar till Arons... haha..
Visserligen jobbar vi aldrig osminkade men ändå. 
Förövrigt så är all personal här jätte trevliga. Det blir så mycket roligare när man lär känna lite folk..  
Jaja..
nu ska jag kika in på tv6 play och kolla på ph.. ^^

Hörrrrs.

Denice


tänkte bara säga hej

gullisar, jag är ledsen men bättre än så här blir det inte. Emmelie är en kass bloggare och jag har bara möjlighet att slänga in nått inlägg då och då.
Lyckligtvis har vi lyckas kopplat upp oss på krajas nät nu. Wihiii!!!
Det är sängdags, klockan närmar sig ju trots allt två.......
Puss på er vänner små, återkommer när jag kan.

Denice

:):):)

Hej bloggen!

Äntligen internet!!!
Jag tänkte bara berätta att vi lever, trots att vi befinner oss i kylan, låångt hemmifrån. Vi har bara jobbat två dagar än så länge, det har gått hyfsat bra... första dagen spillde Julia öl och andra dagen skar jag mig på kniven. Hmm, de lär ju undra vad de tagit upp för personal. Hehe.
Jag tänkte slänga in ett par bilder från vårat boende....











Förövrigt så har vi redan hemlängtan, bra va?

Idag har vi varit och köpt tårta till jullebulle, hon fyller år idag!!!!! Grattis grattis och grattis. Vi ska äta middag på kraja ikväll, det ska bli mysigt.:)
Imorgon ska jag och julia ha spadag, gå på massage, sola solarium, bada och basta. Sen ska vi väl hinna med ett träningspass innan jobbet börjar vid sex.... hihih.
Sen kan jag väl också meddela att ni kan kika på oss i webbkameran, sök på google, webbkamera arjeplog. :) Ring innan så står vi där och vinkar!! 

Vi skulle gärna uppskatta om någon snäll själ där ute skickar upp en spark till oss. Alla har en spark här och vi känner oss utanför:(...



Jaja, dags att sluta.
Puss på er vänner små!!!
Denice och Julabula

some privacy, thanks!

En del av er kära läsare kommer nog se ironin i detta inlägg. Bespara mig från alla hånfulla sms.

Sådär är det. Jag beger mig till Arjeplog om en timme och då får jag reda på hur vårt boende kommer se ut i två månader frammåt. Faktum är att jag redan vet rätt mycket. Gemensamt kök, gemensamt kylskåp, gemensam toalett och gemensam dusch. Vi kommer att bo i ett barackliknade stort hus, tillsammans med kök, bar och resturangpersonal.
Can't wait.
Jag är så fruktansvärt glad att vi iallafall har varandra, jag och Julia! Tror att det kommer bli bättre än vad jag föreställer mig iallafall.
Jaja. I Arjeplog fungerar min mobil iallafall!

Puss och hej gullvänner.

Ps. Skratta med mig och inte åt mig.

Denice


Romantiska hem och insperation i vitt







Förresten, har ni sett denna bok? Både Nina och faster äger boken och gud vad jag älskar den! Det är en inredningsbok med mycket shabby chic, romantiskt, lantigt, franskt. Hur fint som helst!
Jag vet att jag för mindre än ett år sedan klagade på att alla i pappas släckt har likadan stil i hemmet. Vit, vitt, vitt. Och okej, jag tycker att någon kanske skulle skilja sig från mängden och köra på lite färg men hur kan jag egentligen klandra dem? Det är underbart fint överallt!  Favorit märket verkar vara Lexington. Färgkombenationerna är vitt och blått, vitt och rosa, och vitt och rött. Gamla fönster i en slarvig vit färg är upphängda som prydnad. Blommor- överallt!, gäller även ljus och ljusdakar. Brodyr och kuddar med franskt tryck är också något som är väldans populärt. Äldre klockor. Ljuskronor. Det är också mycket änglar och hjärtan. Texter skrivna på väggen.












Hylla i köket



























Romantiskt, franskt, lantigt, vitt- Me like!

Denice


i mitt vinterland- nu är jag hääääär...

Heeeej mina vänner.
Det här trodde ni inte va!?

Jag sitter hemma hos faster och det är extremt kallt ute. Helt sinnessjukt! Vi vet när man är ute när det är kallt.., hur jobbigt det blir att andas?, det är obehagligt att dra in luft liksom? Så är det här! Fast värre. Det gör ont att gå till bilen bara för att man måste andas iallafall en gång innan man kommit in. Försöker hålla andan men det är rätt lönlöst. Haha.
Förövrigt så startar inte pappas bil. Lagom roligt, haha!

Jaja. På lördag åker vi vidare till Arjeplog, ska bli spännande att se hur allt ser ut! Undrar hur våra jobbarkompisar kommer vara samt hur boeendet är. Jag ska förbereda och göra allt jätte mysigt tills Julia rullar in under söndagsnatten. 
Juste!!! Jag har ingen mottagning här! Pappa har 3g så hans telefon fungerar men om ni vill få tag i mig så äree kört.. om ni ej har pappas nummer vill säga : ).


Dags att sluta.
Puss hejdå vänner små.
Denice

 





Nu är det banne mig dags för ett inlägg

Hej! Jag har lovat denice att blogga bra undertiden hon är borta, och de ska jag hålla fast vid. Jag kommer dock inte sitta och skriva precis allt jag varit med om sen jag blogga senast, som jag skrev i mitt senaste inlägg så finns det bilder från resan gran canaria på facebook för dom som är intresserade.

Måste säga att jag längtar tillbaka fruktansvärt mycket, gillar inte denna kyla. Jag fick ett sms av denice imorse där de stod att dom hade 32 minus, de är enligt mig helt sjukt. Jag ska förresten boka en resa upp till arjeplog tillsammans med alex vi ska åka dit på sportlovet och då tar jag en sväng förbi min moster också.


Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min trötte firat ska ta och vakna så jag kan få lite sällskap, sen ska jag iväg med pappa och kolla på lite allt möjligt tror jag iallfall.

Igår var jag, jullan, alex och en tjej som heter natalie och åkte pulka i kvarnkojan riktigt riktigt mys.. Vi satte på oss massor av kläder, tog bilen dit och satte oss och fikade gifflar, kakor, varm choklad mm. Sen åkte vi pulka, tefat och någon annan rolig grej.

Nu får ni lite bilder från igår och nyår.

nyår:

dukning med förätt












pulka:












vi hade det supeeer mysigt! :)

Nu har min man vaknat, så nu ska vi fixa frukost.


PUSS EMMELIE


Hej då! Nu åker jag


Sista inlägget innan jag kilar upp nu då.
Hej då vänner små :)






Färdig ! ?




Äntligten, klockan närmar sig två och jag har i stort sett packat klart. Julia var förbi och lämnade sina väskor tidigare ikväll och som ni ser så blir det en hel del som följer med upp. Sex väskor och fyra påsar. Det roliga är att jag inte har packat ner en ända jacka ännu..... 





Denice



Sms från syster

''Han ligger fortfarande under sängen :(''


Bloggen då?

Vad kommer hända med bloggen? Detta blir möjligtvis mitt sista inlägg innan jag åker. Vet inte hur det kommer se ut med internet där uppe.. så kan ju faktiskt hända att jag inte kommer kunna blogga alls på dessa drygt två månaderna. Jag hoppas att Emmelie kommer hålla stämingen i bloggen och om inte annat så vill jag att ni läsare ska hitta tillbaka hit i samband med min hemkomst.
Hur som helst så ska vi ju faktiskt hoppas på att vi fixar internet,  allt blir så mycket lättare då!

Jaja, tidigare idag lämnade jag och pappa av Kisse hos Jennilee. Han maujade så hjärtskärande att det gjorde ont i mig.
När han kom fram till Jennilee sprang han och la sig under deras säng och där låg han nästan hela tiden. Usch alltså! Jag vill bara ta med honom, det skulle han nog gilla. Fast då blir ju pappsen ännu mer ensam och det vill jag ju inte.. Jaja, det löser sig.

Nu har jag inte tid med det här längre., jag har en näst intill opackad väska som väntar.
Om vi inte hörs så hörs vi senare!
Puss från mig!




Har ni någonsin sett något sötare?


idag har jag...

Hej gullungar.

Jag sitter i sängen tillsammans med Emmelie, vi har precis kollat på Ph. Helt hysteriskt roligt. 
När jag vakande idag gick jag och mamma ut med Zebbe i en timme. Det var mysigt, han sprang och lekte så mycket att hans upprymdhet smittade av sig.
Imorgon ska jag och Jennilee till mormor vid 1 tiden och äta lunch. Det blir möjligtvis mer som frulle för mig men det ska bli mysigt.
Därefter måste jag kila förbi centrum, hann inte dit idag och jag måste verkligen göra några sista inköp innan jag sticker.

Jaja. Dags att sluta.
Må så gott så hörs vi.
Puss på er /Denice

Norrlandsnojja samt dagen

Hej gullungar.

Onsdagen närmar sig med stormsteg och desto med klockan blir desto mer verkligt blir det. Förstår inte varför jag nojjar egentligen. Det handlar ju bara om två månader. Två pyte ynka månader i norrland. Hur hemskt kan det vara? Jag har inte varit utan familjen mer än en vecka tidigare men trots det så blir jag arg på mig själv. Sjutton alltså! Tänkt när jag åker ut som au pair.. i ett år... till Usa..., ett främande land... med främmande människor. Hur töntig är jag inte som oroar mig nu? Jag åker upp till Norrland., för att spendera två månader 20 mil ifrån mina farföräldrar. Hur svårt kan det vara?
Det roliga är väl egentligen att jag längtar. Jag tror inte att jag kommer få ett psykbryt om tre veckor. Det är liksom inte jag, det kan det inte vara. Åtminstone så borde det inte vara det. Det är inte så jag ser det iallafall men man vet ju aldrig.. Kanske reagerar helt annorlunda när man väl är där.
Jaja. Tur att jag har med mig min gulljulia.

Hur som helst.
Är det dags för den dagliga uppdateringen då?
Det började med att jag och Jennilee åkte till stallet och red. Det var super kul. Extremt kallt men super roligt! Därefter blev det en snabbdusch och sen kilade jag, Jen och Mika hem till mamma. Där bjöds det på kycklinggryta till middag. Supergott. Efter middagen kilade mina gullkusiner och min gullmoster förbi med lite blåbärspaj samt några julisar.  Vi mös hos mamma ett tag och när klockan började dra iväg åkte vi och släppte av Jen och Mika i nya lägenheten. Där efter släppte mamma och peder av mig hemma hos pappa och här är jag alltså nu.
Det var de det....

Imorgon ska jag ner till centrum. Ska nog hitta en rar person att luncha med. Måste passa på att träffa så många vänner som möjligt innan jag åker.

Nu får det vara nog.
Må så gott älskade bloggläsare.
Puss från Denice


Jag blev bara glad.

Kickade in på min kusins blogg nyss.
Detta var en text jag hittade. (Hoppas det är ok att jag publicerar den, Shan?)

''Min framtid är något jag tänker på dagligen. När man va liten tänke man ju, när jag blir stor vill jag bli de och de. Men nu när jag blivit äldre inser jag att jag vill jobba med något som betyder. Jag vill vara en förändring i folks vardagliga liv. Men frågan är hur vill jag förändra folks liv? Jo på ett positivt sätt så klart! Jag vill hjälpa fattiga barn, jag vill hjälpa ett par att planera deras perfekt brölopp som dom alltid kommer komma ihåg.  Eller bli en känd kläd designer. Jag vill bara förändra folks liv. Men vilken utbildning ska man välja? Men i alla fall när jag va liten ville jag bli delfin skötare. Skratta bäst ni vill. Men de va min drömm, sen ville jag bli polis ett tag för att de verkade coolt. Åh herregud, sen kanske när jag va 12-13 ville jag äga ett konditori. Där jag hade mysiga snälla anställda som jobbade och bakade goda kakor. Nu fyller jag 15 snart, 15. Liksom jag är bara 14, i en månad till. Men 15, betyder mycket. Tycker jag.. när jag blir stor,  vill ha ett bra jobb och en familj. Helst en familj. 2 barn och en man. Och skulle vi av någon anledning skiljas vill jag göra de när barnen är små, för då skadar det minst. Jag vet de själv.''


Jag blev bara glad. Det är roligt att se att vi är lika på det viset. Att vi båda vill göra något betydelsefullt för andra människor. 
Jag kan lova att jag inte tänkte så när jag varken var 14, 15 eller 16 år. Hon är bra smart min Shannon. 

http://annashan.blogg.se/


Denice


..


Slänger in en till bild från nyår.





Arjeplog

Höörni..
Vet ni att jag beger mig till Norrland om fyra dagar? Sinnesjukt vad fort tiden går. Jag tror inte att jag riktigt hunnit smälta att jag ska vara borta så länge. Eller länge och länge.. det handlar ju bara om två månader. Jag åker upp den 6'e, Julia kommer den 10'e. Vi börjar ju inte jobba förens den 11'e...
Den 14'e mars blir sedan vår sista dag på Silverhatten. Hoppas verkligen att vi trivs. Det lär vi göra... Och om inte annat så har vi iallafall varandra! Förövrigt så får ni gärna komma och hälsa på. Vi kommer att vara i Arjeplog, ifall ni glömt det. Inte direkt ett ställe som man ''har vägarna förbi'' kanske, haha. 

Jaja, nu ska jag börja tvätta lite kläder, kanske till och med börja packa..
Julia smsade just. '' Skit svårt att packa:s kommer behöva typ fem väskor känns det som!''
Kan inte annat än att hålla med henne.




Denice

Nyår

Det började med middag hemma hos Emmelie.


Jag, tessan och Andrea


Strax innan elva tog vi en taxi till Christoffer.


Strax innan tolv tog tjejerna taxi tillbaka in till Bålsta.



Jag stannade dock kvar.. tillsammans med bl.a Jennilee och Linda
 

Raket


Jennilee och Mika pussas vid tolvslaget.




Sen var det dessvärre slut på bilder.

Denice


En dusch senare...

Vid det här laget kanske ni läsare förstått att jag är överförtjust i att duscha. Jag duschar en till tre gånger per dag just av den enkla anledningen att det är så otroligt skönt. Ibland uppskattar man duschar mer och mindre, ibland vill man inte duscha, och ibland.. som idag, så finns det inge bättre. En dusch senare och jag är en ny männsiska. Tvätta bort det kladdiga och utsmetade sminket.. köra en hårinpackning i min stripiga kalufs. Guld värt mina vänner, det ska ni veta!


Kommer med en uppdatering om gårdagen samt ett par bilder lite senare.
Denice


RSS 2.0