INTE JAG SOM SKREV

vet att jag inte bloggar, har faktiskt inte haft tid. Men jag lovar att göra det imrogon. Nu tänkte jag bara säga att inlägget innan de här har denice skrivit och låstas vara jag. Min farfar fyllde 79 idag och inte 74 år. Förreste skulle jag aldrig skriva så som hon gjorde om att jag alltid får pengar av dom. Ursäkta mig denice men de är faktiskt min farmor och farfar du pratar om.

Nu har jag pluggat och precis skickat in mitt arbete 15 min innan deadline, grym jag är. nu ska ajg läsa min bok och hoppas att my lover lägger sig i sängen och ser på film med mig eller nått.

XO XO Emmelie


Farmor och farfaris

Hej små vänner!

Idag har jag varit hos min farmor och farfar. Farfar fyllde 74 år så mycket grattis till honom! Jag övningskörde till farmor och farfar. Totte såg mig på vägen så ni kan fråga honom, jag var väldigt duktig, visst? :)
Vi fikade förövrig hos farmor och farfar, det var jätte mysigt. Jag tycker om att vara där plus att jag alltid får pengar av dem. Perfekt.
Jag är även pluggat idag. Jag har ett arbete som ska vara inne vid midnatt och det suger för jag orkar inte plugga.

Jag har bara pratat med nisse en gång på hela dagen idag. Jag ringde henne imorse men hon svarade inte. Sen när vi pratade för typ en timma sen så hann vi inte prata i mer än typ 10 min. Det känns lite konstigt.. måste nog ringa henne snart..:)


XOXO
Emmelie


Lindsay looking for love

http://cyanatrendland.com/2009/04/17/lindsay-lohan-joins-eharmony-to-find-love/


''I'm a workaholic, a shopaholic and according to the state of California, an alcoholic as well as a threat to all security guards if they work at hotels''


mmmmmmmmmm

mm.. givadnde msn konversation vi har.
Hon säger hora till mig och jag svarar med att vara lika elak tillbaka. :)





Mina skor har förresten kommit från Hm nu. Ni anar inte hur glad jag är! Och framför allt, hur snygga de är!

Puss och puss kära vänner
Denice

:):)):):):

· Emmelie säger:

du e ful

· Emmelie säger:

du e ful

· Emmelie säger:

du e ful

· Emmelie säger:

du e ful

Denice | säger:

du är fin

Denice | säger:

du är fin

Denice | säger:

du är fin

Denice | säger:

du är fin

Denice | säger:

eller?

Denice | säger:

nej juste

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

eller?

Denice | säger:

jaa

Denice | säger:

jätte ful

· Emmelie säger:

jag vet att jag är fin tack

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

eller ?

Denice | säger:

jaa

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

ful

Denice | säger:

blogga din nöt

· Emmelie säger:

seeeeeeeeen



Emmelie har här med lovat ett blogginlägg idag. Hoppas du håller det löftet tösen!



Nis


Söndag

Godmorgon kära vänner.

Emmelie sov hos mig inatt och nu gör hon sig iordning för att strax dra iväg och kolla på dansuppvisning. Själv sitter jag i min pjamas och är lite nyvaken. Jag skulle också gå på dansuppvisningen då min kusnin ska vara med och dansa men jag är tveksam om jag verkligen hinner det. Nu ska jag ut och springa en sväng sen får jag se vad klockan är när jag kommer tillbaka helt enkelt.
Förövrigt blir det mest plugg idag., och sen kommer Johanna förbi en stund på eftermiddan. Mysis.
Sen ska jag även försöka spendera lite tid ute i solen. Underbart väder även idag., hoppas det håller i sig!

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft.





Denice


Bloggen 1 år

Hej och hej och hej.

Igår lovade jag att jag skulle berätta en sak för er. Vet ni? Emmelie har redan avslöjat det! Tack Emmelie! Hur som helst.,
Vi har alltså bloggat i ett år idag. Det är helt galet alltså. Jag blädrade tillbaka och läste ett par inlägg i början av bloggen och man kan inte tänka att det gått så fort. Snart var det liksom ett år sen Jackie var här i bålsta första gången. Det är så jäkla svårt att tro.
Jag och Emmelie pratade förresten här om dagen om förra sommaren och lite så,. vi kom fram till att vi saknar våra bodensare. Lite synd att vi nästan aldrig ses faktiskt.

Jaja. Idag har jag somsagt varit i Jakobsberg med Emmelie. Hon köpte ett par skor och en hårfläta och jag köpte en topp. Hehe :)..

Nu ska jag duschis lite.

Have a nice night

Denice


SOMMAR

Heej alltså jag tror inte att ni fattar hur varmt det är ute idag?!! Det är ju fan 18,5 grader i skuggan.. När jag tänkte dagens outfit då var det liksom, tights med jeans över linne och inne jacka. Hallå här blir det shorts, eller åtminstonde nått som jag inte dör i av värmeslag..



FÖRRESTEN NISSE OM DU LÄSER, DET GÄLLER ATT DU SNABBAR DIG FÖR SNART ÅKER VI!!


Emmelie


Shopping med nissis

Fick med mig nisse så slipper jag gå runt ensam och kolla på kläder, för en viss annan person kan man ju aldrig räkna med, kommer aldrig mer fråga för jag får ändå alltid samma svar:) Men äh det är ändå roligare med nisse för då kan man disskutera det på ett helt annat sett, komentera fula kläder och sånt som vi brukar göra när vi blir lite för glada... Plus att jag ändå måste umgås med bissin, för ikväll kan hon inte vara med mig..

Hejdå mina kära vänner


Nu måste jag verkligen fixa mig, börjar bli lite stressad!

Later Emmelie

Hej bloggis!

Idag har vi haft bloggen i ett år :) hihi .. kul va? Snart ska jag åka iväg med mamma och anders och kolla på saker, eller kläder, men får inte shoppa måste spara. Hmm får se hur det går, men om jag hittar nått så får ni se bilder senare.


XOXO Emmelie

Äntligen Fredag

Hej på er!

Åh vilket underbart väder. Jag längtar så galet mycket till sommaren alltså! 

Idag har det varit en hyfsat lång skoldag. Eller jaa bara från 8 .15 till 15.30 typ  men ändå så är det längre än vad jag är van med nu. Första lektionen var Ergonomi och den kursen har precis börjat. Det va första gången jag var där, ( läranen var sjuk förra fredagen, påsklov, jag var sjuk fredagen innan det) så det var rätt roligt. Eller är väldigt skeptisk till kursen men den blir nog väldigt lätt och det passar mig utmärkt just nu.
Efter skolan åkte jag och hämtade ut mitt paket som kommit från Hm. En super fin blus och en blå sjal. Toppen!


Jaja how ever.. Imorgon ska jag berätta en sak för er kära läsare, det är något speciellt med morgondagen förstår ni. Jag undrar om ens Semlan vet vad det är för dag?




Tiden går fort när man har roligt


Bilden är från två år sedan när jag och Pauline picknickade i hästhagen



Denice


Jag vet att du läser..

Precis, jag vet att du har sett vad jag skrev och det var ju huvudsaken så nu är jag nöjd. Jag anser iallfall att du är patetisk.  ville bara få ur mig det och nu när det är gjort så kan jag ju tala om hur det var för nisse att prova klänningen:)

Tänker inte avslöja hur klänningen såg ut, men nisse du var så fin i din klänning och med håret. Du kommer att se ut som den prinsessan du är!
Se jag kan vara snäll, jag är snäll, jätte snäll mot dom jag tycker om och Nisse henne tycker jag mycket om thihi.. Hon och hennes pappis har precis lämnat mig hos mamma, ska nu ut för att sitta med Marlene och Jörgen ute och se på när wiggo springer runt på gatan, så jag kommer väll få springa och hämta han hela tiden hehe.

Alltså jag har inga bilder här på den här datorn, och jag tycker det ser så himla tråkigt ut utan bilder. Så det får bli en tagen bild från google, och vad jag vill säga med det är jag väntar och väntar på att mina latextights ska ploppa ner i min brevlåda!! För dom är jäkligt heta, ni kan inte annat än hålla med mig här!?




XO XO Emmelie


Balfrisyr och barnvakt

Hej! Just nu är jag hemma hos mig med marlene och denice, marlene gör provfisyrer till nisses bal som hon har den 5 juni. Så undertiden tar jag hand om Wiggo, vi lyssnar som vanligt på astrid lindgren sånger, de som spelar just nu är emi - du käre lille snickerbo hehe.

Jag hade utvcklingssamtal idag i skolan, och det var betydligt mycket bättre än i höstas. Så det var en väldans lättnad ska jag berätta för er. Sen gick jag och nisse och köpte första kulglassen för i år vi tog samma smaker, har ju inget bättre att berätta om så ni kan ju även få veta vilka smaker vi tog, för er som vill vara som oss alltså:) Det blev saltlakrits och melon, dock ingen bra kombination..

Sen när jag och denice kom hem till mig så tänkte jag att jag skulle diska upp all disk och dammsuga hela lägenheten, men det behövde jag inte för det hade firat redan gjort eller han hade diskat det var mycket disk också, han hade även gjort ett försök till att bädda sängen, haha så söt. Jag blev faktiskt jätte glad, och det var skönt att slippa men jag blev väldigt chockad hehe.. Så tack baby.

Klockan 18 så ska jag och Nisse och kolla på balklänningen igen, för att se om hon väljer den hon tänkt eller inte. Men nu måste jag ta hand om lilla Wiggo här innan han röjer hela lägenheten för mig. Ni får hade så bra : )

XO XO Emmelie

Thih igen


Fast semlan ser ut som en liten pojke med finis håris..

Thihiih

Thihi. Emmelie har utvecklingsamtal thihih. Jag sitter utanför rummet och väntar på henne thihi. När hon är klar ska vi hem till henne thihihihiihihihih. Sen ska jag göra en provuppsättning av min balfrisyr thihih. Har ingen aning om hur den ska se ut Thih. :)
Thihi
Hejdå
Denice
Thihi








Thihi gånger 8 är lika med 16 och tihihih














18


Hej lilla bloggis

Hej lilla bloggis.

Idag har jag varit i skolan., från kvart över 8 till halv fem. Okej..jag erkänner, jag var lite sen så.. halv 9 då. Jag och Emmelie var tvungen att ta en senare buss då jag var tvungen att tvätta om mitt hår sisådär 20 min innan bussen gick. Det var jätte konsgit för jag tvättade det när jag vaknade. Jag använder nått blondbalsam skit som tydligen ska göra håret super mjukt och jätte glansigt. Det är typ som silver schampoo fast det är balsam. Sedan ska man inte tvätta ur när man duschat klart heller. Det ska tydligen räcka med att man kammar ur håret och sen är det bara att fixa det som vanligt. Men det kunde jag ju fet glömma. Efter första duschen blåste jag håret tort, plattade det, topperade och spayade. Jag hann inte mer än att spraya förens jag märkte att hela håret hade blivit jätte fettigt. Skit konstigt ju.. Jag har använt balsamet tidigare och då fungerade det utmärkt.
Hur som helst så blev det en till dusch.
Jaja.. efter skolan åkte jag hem till Emmelie. Marlene var där med Wiggo. Vi gjorde inte så mycket men det var mysis..



// Denice



Trött och har huvudvärk

Wiggo åkte hem för ett tag sen, det gjorde även Denice så nu är jag ensam hehe. Kände redan tidigt på förmiddagen att jag började få migrän och nu har jag burit på Wiggo en massa så min nacke har ont. Men jag har tagit min medicin så nu känner jag att jag är trött och marlene var snäll och gav mig massage med min mirakel salva också, så nu kan man säga att jag enbart har en lättare huvudverk hehe.

Jag har dammtorkat i hallen och dammsugit ändå, fy jag blir så trött på hur det ser ut här hemma. Men så blir det när man bor ensam, jessica skulle få en chock om hon kom hem till mig och såg hur det såg ut haha. Hon har inte varit här på så länge och hon tyckte alltid de var så hemskt för jag städade alltid.. Saknar min vän förresten, träffar henne aldrig längre. Så jag tycker att jag och Denice får ta och återförenas med dom där små termiterna snart :)
 
Men nu mina vänner ska jag laga mat, det får nog bli köttbullar och makaroner hehe, sen ska jag se på en film och även om jag orkar baka en kladdkaka mummms!!




XO XO Emmelie


Barnvakt / Irriterande människa

Hej nu är jag hemma med Wiggo, han sitter och leker med vatten. Alltid lika roligt att städa när han varit här, men det är bra för då måste jag ju göra det iallfall. Jag tänkte att vi ska se på hans favorit klipp på youtube med astrid lingdren sånger.

Iallfall idag började jag kl kvart över 8 så jag mötte Denice sen tog vi bussen, sen sluta jag kl halv 12 och hann då med bussen till firat, tänkte sova en stund men då vakna ju han och då kunde inte jag somna om när han lyssnar på musik och allt. så jag började kolla på en film som jag dock inte såg klart, får göra de en annan gång och nu sitter jag här med lilla älsklings wiggo, tror att denice kommer hit strax efter 4 också.

Så idag blir det att stor städa och göra pannkakor till mig och nisse sen blir det nog en kladdkaka också..

Vill även bara säga en liten sak, för vad vore bloggen utan mitt skitsnack och min ärlighet som inte alltid är så bra, men i det här fallet skiter jag fullständigt i det. Jag skrev att det var helt okej och att jag förstår, då var jag dock inte ärlig. För när jag sagt det ångrade jag mig direkt. Kom ihåg att det faktiskt var du som frågade mig igår om vi fortfarande ville ha de där, och okej om det inte skulle kännas lämpligt för DIG, det hade jag accepterat och förstått, men vad har den andra människan med den här saken att göra? Det handlar om att bebis skulle få den. Wiggo! Jag kan inte förstå, och skulle jag vilja skulle jag kunna ta tillbaka den när som helst, men så elak är jag inte mot dig. Men jag frågade för Wiggos skull och ingen annans. Men men jag förstår inte hur vissa tänker, det här var det sista du hör från mig, för nu har jag stått ut med tillräckligt mycket skit från er, jag lovade att jag skulle vara din vän och kom inte och säg att jag inte försökt men jag är trött på er båda. Förresten om det handlar om svartsjuka, jag har ett förhållande och jag skulle inte byta ut Firat mot någon annan kille i världen synd bara att du ska vara så otroligt trög och inte kunna tänka lite. Men som sagt det är för att det är din åsikt som kom in i bilden som jag blir sur.

Aja skit i er, jag förstår bara inte. Nu ska jag gå och umgås med den lilla pojken som jag älskar hur mycket som helst, han har förresten 7 tänder nu och har precis lärt sig gå.

En liten bild, tog en från blogg arkivet, jag är tydligen
den till vänster och nisse den andra haha.




XOXO Emmelie

Okej, ett snabbt inlägg.

Okej, ett snabbt inlägg. Jag ska upp om sisådär fem timmar och dessutom har jag prov imorgon. Inte bra alls.
Jag har precis kommit hem från jobbet och är egentligen döpigg., är på tok för upp i varv för att kunna somna men jag måste helt enkelt försöka.
Jaja.. jag jobbar inte imorgon. Det har blivit avbokningar vilket betydde att jag inte behövdes längre. Väldigt trist samtidigt som det är skönt. Det blir för sena kvällar ibland alltså. Hur som helst..  Det var super kul att jobba idag. Det var över tre veckor sen sist och det var kul att komma tillbaka. Däremot var ena min grupp engelska gäster så det var lite illa. För er som inte vet det så suger jag på engelska. Men det gick ju bra tillslut ändå..
Eftersom morgondagens jobbplaner blev inställda ska jag nog tillbringa den tiden till plugg ist. Det behöver jag verkligen.
Jaja nu blir det suss.  Godnatt på er kära vänner.


XX


Städning på G

Hej! :) Hoppas att eran dag varit bra, det har iallfall min varit förutom att det är väldigt kallt här idag. Vaknade 07:30 men tog lite sovmorgon till 8:10 började kl halv 9 idag så det blev osminkat och håret i en pytte liten toffs med tanke på att jag har page frisyr haha men det går iallfall.

Efter skolan cykla jag hem för att my litle boo sa att han skulle spela fotboll, blev ju jätte stressad för han hade ju ingen nyckel plus att jag tycker inte om att han går från mig utan att jag får säga hejdå. Iallfall så jag var hemma inom 45 minuter ungefär och då skulle han plötsligt inte gå nehe okej tänkte jag men det gjorde ingenting för då var han ju bara kvar längre. Men sen när han sa att han skulle gå så tänkte jag bara yes äntligen, för då ville jag sova en stund :) Vilket jag iförsig aldrig gjorde.

Men nu tänkte jag att jag skulle ta och städa rummet lite, sen packa ihop lite saker som jag ska ta med till mamma och efter det ska jag nog sova tills min bror kommer och hämtar mig vid 7.

Inte riktigt såhär stökigt (gammal bild)



Ni får ha det så bra, så kanske jag skriver något lite senare!
XOXO Emmelie


...

Nu ska jag duscha, sen blir det plugg.
Mitt liv suger, jag lider av svår beslutsångest. Ska eller ska inte?
Alla roliga saker krockar i datumen, det kommer sluta med att jag inte gör något av dem.
Jag sov två timmar när jag kom hem från skolan, kommer inte kunna somna förens tidigast 1 inatt.
Jag jobbar imorgon och på onsdag, finns en risk att jag får på tok för lite sömn i veckan.

Enkelt och kortfattat.
Nöjd semlan?

D

barnavdelningen is the shit!

Idag var det skola då, det börjar med att jag går till banken sätter in pengar till tjejen på Tradera som jag köpt lacktights av, helt nya alltså så ni inte tror att jag ska ha nått gammalt som någon annan haft..

Sen hade jag radio eller nån annan lektion då vi gick runt med lappar som folk fick fylla i, sen gick jag och Becca på rasten till lindex så att jag skulle se vad jag ville köpa för mitt presentkort som jag fick av min bisse nisse :) Jag gick då till barnavdelningen, hittar ett par vita shorts till sommaren, har alltid haft sjukt svårt att hitta short har bara ett par svarta och ett par gröna och ni anar inte vad jag fick kämpa för att hitta dom. Så nu har jag 3 par, men hitta även ett par jeans shorts som får bli nästa grej, men jag får nog vänta lite med det kan jag tro. Sen iallfall så hittade jag ett par svarta byxor på barnavdelningen också, helt underbart haha. Jag är ju så liten så dom sitter perfekt och det är billigare också, men byxorna kostade 279 :- men när jag kommer till kassan så säger hon, dom här är faktiskt nedsatta till 149:- så eftersom att den är på rea så får du plocka ut en rea vara i butiken, vilket jag gjorde, tänkte den blir ju ändå typ gratis så jag tog någon blommig blus typ rätt så söt kan bli fin till jeans eller nått. Plus att jag hade en 25% kupong så allt detta gick då på 261 kronor, vad säger ni om de då? Ett par shorts, byxor och en blus kan inte bli bättre enligt mig :D

Sen gick vi på våran samhällskunskap och efter det gick jag marlene och denice till lindex igen och då ser jag ett vanligt korall färgat linne som jag tyckte var fint till tex mina svarta byxor eller shortsen så jag tar det och sen hittar jag en sjal, går till kassan har yttligare en kupong och så säger hon det är rea på den här sjalen så du får välja ett till plagg ( det var alltså samma kassör som tidigare på dagen) så jag tar en helt vanlig svart sjal också. Och allt detta betala jag 59:- för :) Vilken dag va? Men nu är det färdig handlat, jag vet att jag säger det hela tiden.

Men alltså många gör så att dom kanske väntar till lönen eller så, så åker dom och shoppar massa saker. Men jag köper när jag hittar nått och känner för det, för då känns det inte av lika mycket i plånboken haha eller aa jag försöker intala mig det iallfall. Men nu ska jag se till att jag få i mig någon mat för jag ska iväg och träna halv 7 faktiskt haha, det kunde ni inte tro om mig va?

Så såg mina svarta barnbyxor ut bakifrån, där är även linnet också



Där kom min nya klocka med också. Stör mig dock på den
där dragkedjan på byxorna, men vafan 149 kronor.




Ha det så bra
XO XO Emmelie


HEJ BLOGGEN!!

Hej på er, åh vad jag tycker att det ska bli kul att blogga det var jätte länge sen haha... Tycker ni ska få lyssna på en massa jäkla skit egentligen, men vadå jag lär ju inte bry mig :D

hur som helst, i fredags åkte jag till Åland och kom hem igår kväll, tänkte då berätta lite kort om detta. Tog båten, var på åland kl 6 åkte direkt hem, fixa mig lite och sen kom Pinko och hämta mig, vi åkte då in till stan hem till Sari för att spela ölspelet och självklart prata vi en massa. Sen vid ungefär halv 12 ( halv 11 eran tid) Tog vi taxi till arken alltså utestället vi var på. Går in och dom leggar mig inte ens, blir lite smått besviken, för vafan har jag inte försökt tidigare då för? Jaja, jag var inte sådär jätte sugen på att dricka och festa, var jätte kul att träffa Sara och pinko och alla men jag var så trött så jag och Sari åkte hem till henne och sov efter ungefär en timme sådär haha yeah vad det skriker party om mig. Jag kan vara rolig om jag vill okej! Dagen efter kom pappa och hämta mig på morgonen och jag åkte hem och sov lite mera, sen på lördagkvällen åkte jag hem till Linda och vi satt och drack lite öl och vin tillsammans med hennes mamma och hennes kille. Åkte dock hem ganska tidigt den kvällen också, och igår var jag hos faster och fick min försenade födelsedagspresent som var en klocka, blev faktiskt jätte glad :) Sen gick båten hemåt och när jag varit här hemma i sverige i ca 15 minuter så kommer min efterlängtade pojkis och hämtar mig och då såg vi på söndagsparty med filip och fredrik, alltså jag älskar verkligen dom. Men jag kan inte säga att det här är bland det bättre dom gjort, hoppas att nästa veckas program är bättre! :)

Öl spelet, jag och Sari


Jag och min sara


Jag och pinko är gladis







XOXO Emmelie

Och så var den helgen avklarad

Det känns som helgen var över innan den ens hann börja. Den har dock varit väldigt bra och minst sagt välbehövd.

Idag har jag varit med Johanna i Kista. Hon shoppade och jag var smakråd. Hon hittade en hel del faktiskt och medans hon köpte plagg efter plagg höll jag hårt i mitt kort. Det är inte läge att lägga ner resten av lönen på kläder kan jag lova.

Nu ska jag hoppa in i duschen., för andra gången idag. Ni skulle sett mitt hår när jag vakande i morse! Det var i pricip en stor tovva mitt på huvudet. Helt omöjligt att borsta ut., så det enda raka var att duscha. Tre shampooneringar och en halv balsamflaska senare och mitt hår var som vanligt igen. Tack gode gud för det! 
Anyway.. efter duschen ska jag och pappis se på skräckfilm.  Mysis. Sen blir det suss,. hyfsat tidigt förhoppningsvis.




Det är Emmelie och jag på bilden. Jag saknar henne lite.
 

Denice

Kul kul kul

Kul att det inte var en enda jävel som frågade vad det var som jag gjort som var så himla duktigt.Kul kul kul! 
Jaja., trots att ingen undrar tänkter jag berätta i alla fall.

Imorse var jag ute och sprang, ca 40 minuter och det var väldigt skönt och behövligt. Sen när jag kom hem började jag städa hela mitt rum. Jag städade väldigt grundligt så nu är det super rent. Förutom det, rensade jag garderoben, la över vissa plagg till en annan garderob och sorterade ut sånt som jag inte använder längre. Dessutom tvättade kläder och fixade en massa andra saker. Ja duktiga lilla jag!


Jaja. Nu ska jag gå och göra mig lite fin. Hörs senare.

Denice

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Ni anar inte hur duktig jag har varit idag!

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´


Hejis


Det är sjukt att det redan är fredag. Veckan har gått väldigt fort och det är både lite skrämmande och trist men samtidigt väldigt skönt.

I helgen tror jag mest att jag ska plugga.., åtminstone är det vad jag har planerat. Emmelie är på Åland så det är väl bara att passa på. Dock kommer jag inte klara av att sitta inne hela helgen, så imorgon ska jag nog vara med julia. Kanske dra ut med några på jobbet också. Det var väldigt lyckat senaste gången så det vore faktiskt roligt. Får se hur det blir.

Jaja. Nu fryser jag ihäl så det blir en långdusch.

Have a nice night

Denice


Inte okej

Godmorgon!

Min första lektion var inställd idag och det var inte okej. Jag började egentligen kvart över 8 men min lärare var sjuk så jag gick i princip in till skolan och vände. Riktigt irriterade eftersom min nästa lektion inte börjar förens 12..,,alltså ringde klockan helt onödigt tidigt i morse.
Nu överväger jag om jag ska se en film eller om jag ska plugga. Haha. Svårt val.? Det bästa vore ju att hinna med båda delarna.

//






Ps. Nu är det slutpratat om balklänningar i bloggen.


Suss

Hej!

Jag har precis kommuit ut ur duchen och faktum är att jag ska gå och lägga mig nu. Kan ni tänka er det? Jag är så sjukt trött!. Gick upp klockan sex imorse och gick i skolan från åtta till ett. Direkt när jag slutade tog jag, julia, andrea och petra pendeln in till stan. Vi var på jackt efter en balklänning men det sög. Petra hittade en fin och Julia har redan fixat sin men för mig och Andrea är det kört.
Däremot hittade jag lite annat smått och gott. Jag köpte en studentklänning som jag tyckte var jätte söt. Sen åkte jag även hem med ett par glanstajts och två linnen. Toppen. Dessutom lämnade jag in ett par skor för omklackning idag. Det var verkligen på tiden alltså!
Jajaa. En snabb genomgång om dagen serrni.. Nu blir det suss.

Godnatt
D

Aaaaahh tjaa handsome

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, jag har helt enkelt inte haft någon lust.

Idag har jag varit hos mormor och ätit lunch. Vi åt spagetti och köttfärsås och med tanke på att jag var kvar i skolan tills halv sex idag så var det bra tur att jag åt någon lunch. Annars hade jag avlidit. Förövrigt prövade jag en balklännign som mormor tagit med sig från Uppsala. Den var vit och hade uppfuggiga armar. Hehe, den föll inte mig i smaken så jag ska bifoga en bild längre ner. Den var även, som ni kommer att märka, väldigt stor för mig. Dock ska jag in till stan med tjejenra i morgon. Jag och petra ska på balklänningsjakt och Andrea och Julia ska följa med som smakråd tror jag. Det känns bra att utöka utbudet en aning.
Jaja, idag var tanken att jag skulle göra en provuppsättning av min balfrisyr men det blir inget. Vi flyttar de till nästa vecka istället., och det känns bara skönt för jag har ingen aning om hur jag vill ha det, det är verkligen svårt det där.

Haha hmm, kan tänka att vissa tycker att det är mindre roligt att läsa om mina tankar kring balen och så men ni får faktiskt stå ut.

Jag kan också tillägga att personen som kommenterade mitt HEJ inlägg gissade fel. Sorry men det var bara 10 fel, hejis räknades inte förstår du lilla vän :).


En stor klänning



En puffig klänning



XX Denice



Blir att sussa hos marlene och jörgen!

Godkväll mina vänner. Hoppas att ni mår bra, jag har idag pluggat och lämnat in 2 saker. Vilket känns skönt jag är dock långt ifrån mitt mål men jag har iallafall kommit en bit på vägen..

Idag har jag bråka med min far, orka han. Han sa men stick om det inte passar, min tanke var bara oh no you didn´t, men jo det gjorde han. Så jag ringer marlene säger kan du hämta mig. Jag tar mitt pick och pack och drar, sen slog det mig vart fan ska jag sova? haha jag  kan ju uppenbarligen inte sova hos min mamma efter min allergichock som jag fick inatt, det var läskigt. Så inatt ska jag sova hos marlene och jörgen i Emils säng, han är ändå uppe i norrland så det var ju tur. Nu hoppas jag bara på att Wiggo sover inatt, för imorgon börjar jag kl 8:15 :)

Nu har jag precis gett wiggo mat, fast han geggade mest.

Men nu ska jag ta och duscha, hoppas ni får en trevlig kväll.

Det var ingen liten pose jag drog till med men men ;)


XOXO Emmelie


Stressad och ledsen

Hej på er. Ja, rubriken säger väll allt. Jag är riktigt riktigt stressad när det gäller skolan, det är en massa saker som jag inte lämnat in än. Har pluggat lite idag iallafall, och väntar nu på att pappa ska hämta mig så jag kan åka hem och göra det värsta arbetet av alla. Får jag bara allt det klart, så ska jag återgå till pluggandet av teorin så att jag inte glömmer allt. Sen känner jag även att jag måste börja träna igen, jag tänkte en massa igår och det här funkar inte alltså jag får panik, jag vill inte se äcklig ut i sommar när man ska ligga på stranden. Nej nu får jag faktiskt ta och skärpa till mig, när jag känner att allting är lugnt så ska jag banne mig börja träna, det har jag bestämt mig för nu.

I helgen åker jag till Åland iallfall, på fredag och då hämtar pappa mig i skolan kl 1 så åker vi direkt till båten, så jag får fixa mig där och byta om och allt. Sen ska jag till någon av tjejerna och då ska vi spela ölspelet och sen gå till arken. På lördag ska jag se till att försöka träffa linda och umgås lite med farmor och farfar och sen på söndag vid 6 åker jag hem.
Känns som att jag knappt kommer träffa mit hjärta nått den här veckan, jag måste plugga och imorgon ska jag vara barnvakt och sen ska denice fixa sitt hår hos marlene och då ska jag vara där. Sen på torsdag har jag skola, sen måste jag packa och sen ska jag faktiskt träna halv 7. Sen på fredag åker jag ju. Kommer att sakna han fast det bara är några dagar.

Men det kommer iallafall bli super roligt att träffa pinko och sara och alla.

Förresten, ledsen det är jag egentligen inte. Bara det att i år är det första året någonsin i mitt liv som jag inte fått ett påskägg eller en påskhare i choklad :(

XOXO Emmelie


hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej nej nej hej hej hej hej hej hej hej ehj hej hej hei hei hejis hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej nej hej nej hej nej hej nej hej hej hej hej hej hej hej hej hej ehj hej hej hej hej

Hur många fel?:)


Hej och Hejdå

Hej.

Jag kom ut ur duschen för ett tag sedan. Det var en väldigt efterlängtad dusch kan jag lova! Oja! Jag red med Julia och Petra idag och vi var väldigt sega, vi var i stallet i flera timmar. Det var dock väldigt skönt eftersom solen sken. Hur som helst. Emmelie kommer över till mig och ska käka snart. Jag är inte hungrig och hade egentligen inte tänkt att äta något över huvud taget men så blir det ju uppenbarligen inte nu. Jag har ställt fram köttfärs i hopp om att den ska tina lite., tror vi kör på taccos eller något dylikt..

Det är något konstigt med mig idag. Jag känner mig nere och ledsen. Haha., Det är skit skumt för jag vet verkligen inte varför jag är nere men ändå så är det något. Extremt irriterande eftersom jag inte vet anldningen till mitt humör., då kan jag ju inte göra något åt det heller. Hm.,blir nog bättre tills imorgon.

Nu ska jag se på Gossip girl och sen ska jag försöka få igång nitendot så jag kan spela super mario.

Hejdå.
Denice

Gårdagen och såå


Igår var vi somsagt hos moster och åt påsk mat. Det var väldigt länge sen jag träffade moster, mormor och kusinerna så det var jätte mysigt. Däremot hade moster lagat sjukt mycket mat. I veckan har jag ätiit lite halv dåligt eftersom jag varit själv men igår tog jag minst sagt ingen all mat jag missat.
Förutom att käka så hoppade vi hopprep ute på gatan. Hehe.. sjukt länge sen jag hoppade hopprep och efter mycket övertalning lät Jossan mig prova. Dock vet jag inte riktigt vad som har hänt med min hopptekenik. Det såg mindre bra ut iallafall. 
Vi begav oss hem till mig runt nio tiden. Vi cyklade både fram och tillbaka till moster, vem hade trott det om Emmelie ;)















Jaajjaa.., Nu väntar jag på att Julia ska komma hem så vi kan åka till stallet någon gång.
Tanken var att jag skulle rida dressyr på banan men jag är dötrött. Jag lovar att det blir tidigt i säng inatt. 


Denice

Lördag

Glad påsk på er!

Jag har precis komit ut ur duschen och ska strax börja fixa mig. Jag och Emmelie ska vara hos moster klockan fem. Mysis. Där ska vi käka påskmat och fira min lilkusin. Tidigare idag har jag varit och ridit. Jag ställde klockan och begav mig till stallet hyfsat tidigt. Underbart ridväder måste jag säga.
Jaja. Jag har inte tid att sitta här längre. Ha det så bra idag och somsagt Glad påsk på er!


Denice


Blommor och så

Heeeeeeeeeeeejiiis lilla hejiiss!

När jag var påväg hem från centrum såg jag massa blåsippor. Jag kunde inte låta bli att plocka ett par stycken.
Så nu står de i ett glas hemma på köksbordet.
Finis va? :)



Och jag håller med Emmelie!, om bloggfan inte passar dig i smaken läs den inte då ;). Dessutom behöver vi inte ditt samtycke. Vi vet redan att alla älskar oss och våran blogg. Det räcket gott och väl för att vi ska må bra.


//






sucker!!!

En fågel viska i mitt öra, att någon tycker att våran blogg är sjukt dålig. Hmmmmm säger jag då, jag och min lilla bissi bloggar inte för att ni ska känna att det ni läser får er på bra humör eller för att ni ska hoppa runt som små barn resten av dagen. Det är nog många andras mål med bloggen, men inte vårat. Vi skriver för att det började som ett skämt för ganska exakt ett år sen. Skulle jag haft den här bloggen ensam, hade ni aldrig sett en endaste sketet litet inlägg här kan jag lova. Jag gör det som en kul grej för mig och denice, vilket det faktiskt är för oss. Jag vet att det inte är en otroligt bra blogg, men samtidigt vem bestämmer hur en bra eller dålig blogg ska vara, undrar jag då? Passar de inte så sluta läs den :) Eller åtminstonde sluta klaga, för som många kanske vet så har jag stora öron och en förmåga att få veta mycket skvaller, det liksom bara drar sig till mig som en magnet. Som sagt Emmelie your one and only source into the scandalous lifes of Bålstas elite.

Förrsten har det aldrig slagit dig/er att vi faktiskt har släktingar långt borta eller kanske nära men som ändå vill veta vad vi gör eller hur vi tänker om saker, eller personer vi är med som tar kort och vill se dom, som vet att vi har en blogg och att dom förhoppningsvis kommer upp här, för vem vill inte se kort på sig själv?

Hur som helst här får du din inne lista


INNE
Deniceochemmelie.blogg.se


UTE
Peter




You know you love me XO XO Emmelie

10 april

Hej!


Jag ska fixa mig lite och sen kila ner till centrum. Det är fint väder ute va? Om jag ska vara ärlig har jag inte ens kikat ut genon fönstret ännu. Jaja. hur som helst., om vädret tillåter så ska jag promenera fram och tillbaka. Kanske förbi Emmelie en sväng också. Jaja, anlednignen till att jag ska ner till centrum beror på att jag måste köpa födelsedagspresent till min kusin. Hon fyller år på måndag men vi ska fira henne imorgon. Det blir väl jag och Emmelie som representerar vår familj eftersom varken mamma, pappa eller jennile kommer kunna vara där. Jaja, till saken. Vad köper man till ett 10årigt barn? Kläder är väl aldrig roligt om man är i den åldern. Sen leksaker? vad leker man med nät man är en 10årig tjejn? Dockor och såntdär är inte riktigt hennes stil. Dessutom tror jag att man vuxit ifrån det då. Nått spel kanske? Fast det känns inte heller riktigt rätt. Hmm. Jag smsade moster och frågade vad Josefine önskade sig och hennes svar blev: Hon blir glad för vad som helst! Åh tack moster, det hjälpte super mycket ... :) haha.
Jaja hur som helst, mamma fylller faktiskt år idag. Mycket grattis till lilla mammis! Det känns lite konstigt att hon inte är hemma så vi kan fira henne men jag litar på att Peder tar hand om henne.



Lilla lilla grattis mammis




Denice

Godnatt på er gulligull

Så vare väl dags för mig att slänga in ett blogginlägg också.

Idag har jag varit ute på långpromenad med Jessica. Vi gick nästan i två timmar och det var super skönt. Det var roligt att träffas och vi hade mycket att prata om. Efter promenaden gick jag hem och väntade på att Johanna skulle komma. Hon dök upp vid sextiden om jag inte minns helt fel. Vi gjorde pannkakor, käkade och pratade. Mysis. Det var ett tag sedan jag träffade henne också så även det var såklart väldigt trevligt. Dock skulle hon upp och jobba tidigt imorgon så hon begav sig hemåt rätt tidigt. Det gjorde inte så mycket för jag har varit jätte trött hela dagen. Förstår inte hur det går ihop. Jag gör ju inget annat än sover känns det som. Jaja. hur som helst. Nu ska jag nog dra en film sen blir det suss.

Godnatt på er gulligull!

Denice


Vakna 5 kuuuul!

Emmelie here your one and only source..

Måste bara börja med att säga att min fot har somnat, åh det är bland det värsta som kan hända haha sjukt obehagligt.
Iallafall, kan ju bara börja säga att jag vakna kl 5:03 imorse och kunde inte somna om, riktigt jäkla jobbigt kan jag ta och tala om. Så jag fick ligga och tänka till ungefär kl 6, man kan ju undra om det var meningen att jag skulle göra det.

Förresten så har jag verkligen verkligen panik över åland, ska jag åka eller ska jag inte åka? Alla är hemma den här helgen, plus att alla ska ut imorgon. Det ända som håller mig kvar nu är att jag bara inte orkar ta mig till centralen, sen buss och sen båt, det tar för lång tid och jag är alldeles för bekväm. Men jag har smsat pappa att han ska ringa nu, och om han kan fixa så att jag kan åka med på cinderella ikväll så åker jag med. Låter liksom ödet bestämma ;)

Tänkte att jag kanske borde ta och börja fixa till mig lite, för jag ska antingen med Marlene och kolla på present till Wiggo eller så ska jag träffa Denice och Jessi för att fika.

Jaja nu ska jag iallfall sluta blogga, här får ni ett klipp med en atrid lindgren medley haha jag älskar att lyssna på den här!

Wiggo älskar också den här :D



XO XO Emmelie

Sussais

Nu är det sovdags för mig.
Jag kom hem från mamma för sisådär två timmar sedan. Jag hann i prencip kliva innanför dörren innan mitt städryck bröt ut. Kännde bara att det var jätte stökigt överallt och började med andra ord storstäda. Inte nog med det., jag tvättade, smörjde och gjorde iordning alla mina skor. Diskade en kastrull och körde igång en tvätt i maskinen. Dock avtog städmotivationen efter bara 40 minuter så jag hann dessvärre inte med så mycket. Jag tröttnade helt enkelt och satte mig framför datorn istället.., Det var inte så bra för nu ligger det en bra hög med kläder på min säng, ett par påsar strödda över golvet och lite andra halvfärdiga grejjer. Tror att jag går och lägger mig i Jennilees säng som jag redan har spenderat de två senaste nätterna i.,, på så sätt kan jag överlämna städandet till morgondagen. Toppen.
Nu är det sovdags. Godnatt på er kära vänner.


D




Idag har jag inte gjort ett dugg

Godkväll

Idag har jag inte gjort ett dugg. Klev ur sängen klockan två då Emmelie kom inklampande genom dörren. Sjukt att jag låg kvar i sängen så länge. Jag gick och la mig innan tolv igår så det blir ca14 timmars sömn. Fast till mitt försvar var jag ju faktiskt uppe redan vid sju i morse. Var tvungen att kontrollera Jennilees resväska så hon inte skulle smyga iväg med något som inte tillhörde henne. Det gjorde hon givetvis ändå men inte med allt för mycket grejjer. Sedan sa jag även hejdå till dem såklart. Så sammanlagt var jag nog vaken i en timma eller något sådant.
Dessutom ringde Emmelie mig runt 11 i morse också. Fyra samtal och två sms. Jag svarade inte eftersom jag var så trött,. men det roliga är att hon säkerligen inte alls hade något viktigt att säga., då ett av smset endast innehöll ett hej och en glad gubbe. Inte nog med det, en och en halv timme senare ringde hon igen. Och sen vid tvåtiden kom hon förbi. Alltid lika trevligt att bli väckt såsådär 5000 gånger. Inte konstigt att jag inte gick upp förens två. 
Jaja. hur som helst.. Nu ska jag ner till mamma och äta middag. Det blir linssoppa tror jag. Great. Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig har smakat linssoppa,  jag har hört att det ska vara nyttigt men tror nog att det är mindre gott. Jaja. får se om det går ner.


Imorgon ska jag träffa Jessica en sväng. Det var på tok för länge sen vi sågs så det ska bli mysis.


Hörs senare

Denice

Vår vår vår

Hello!

Hoppas ni mår bra, dåligt med uppdateringen här från min sida. Ja idag åkte dick, jennilee och mika til härliga norrland, och här sitter jag i min ensamhet och har det tråkigt..  Har även beslutsångest för om jag ska åka till åland imorgon, träffa alla tjejer och sedan gå ut på fredag, för att sedan ta båten tillbaka hem på lördag trött och bakis. eller ska jag stanna här hemma, med denice festa i helgen med alla tjejer som man inte sett på flera månader typ och sedan äta påskis middag hos nisses moster på lördag. Jag har helt enkelt panik, jag är uttråkad. Kom hem från firat för ett tag sen ,vi såg på en film som jag hyrde igår, shit kom nu på att jag glömde den. Iallafall den var bra Eagle eye tror jag den hette, men jag är trött på att se på film och inte göra nått. Det blir tråkigt i längden, plus att nu är det vår så nu ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt haha. Jag och nisse har haft det jätte mysigt dom här dagarna som varit i veckan!  cyklat, köpt frukt, ätit glass, fikat på finkan aa ni vet sommriga saker.

Men nu måste jag avsluta det här för att gå över till marlene och vara barnvakt åt min älskade lilla wiggo jag tror faktiskt att vi ska gå på promenad.

Hoppas ni får en bra dag

You know you love me XO XO Emmelie


Balklänning igen..

Godkväll på er!

Som jag tidigar berättat var jag och kollade på balklänningar idag. Första stället var en besvikelse och jag var minst sagt otaggad när jag och Emmelie begav oss till den andra butiken. Dock blev jag glatt överraskad. Jag hittade en jättefin blå., axelbandslös och med lite diamantliknande grejjs på. Lite större kjol och sånt. Sen prövade jag en röd. Åh vad den var fin. När hon tog fram den blev jag extermt lättad. Den såg precis ut som jag tänkt mig. Stor och väckad kjol. Den var jätte fin vid bysten också. Baktill var det en röd rosett. Jag vet inte om det kanske blir för mycket men den var liksom enkel på något vis ändå. Den var väldigt märkbar men ändå inte gräddbakelse. Perfekt. Dock är jag osäker på färgen. Röd är inte min favorit färg precis och jag vet inte., det känns så osommrigt som det kan bli på någe vis. Sen har jag ju alltid viljat ha en rosa såklart. Får se hur det blir. Jag antar att mamma ska få vara med och säga sitt också. 
Jag tog massa kort men dem tänker jag inte dela med mig av. Vill ju inte avslöja allt för mycket om det nu råkar bli någon av de klänningarna.

How ever.. nu ska nog jag, Emmelie, Jennilee, Mika och pappa kolla på film. Mysis mysis. De åker ju till norrland imorgon. Det blir ju inget för mig och Emmelie., känns lite sådär men det går nog bra ändå.. :)

Nu ska jag kila..
Later.
Denice


Klänning och lilla fabijan

Åh vad irriterad jag är. Jag och mamma har letat balklänningsaffärer hela morgonen och vi hittar inte ett piss. Tanken var väl egentligen att jag skulle kolla upp igår vilka stället vi skulle åka till men det hann jag inte med helt enkelt. Vi hade planerat att åka mot jakobsberg och så men dock inte ända in till stan eftersom mamma inte skulle hinna det idag. Det slutade i alla fall med att vi har bokat tid på två ställen. Vi ska vara på ena stället klockan 16.00 och andra stället 19.00, och jag ställde klockan på 9 i morse!?
Det kommer nog sluta med att jag beställer en klänning istället. Det känns lite osäkert men jag vet inte. Känns som den bästa utvägen helt enkelt.........Dessutom är klännignen som jag kollar på helt underbar.

Förresten. Tänkte ta och göra klart en sak för er kära läsare. Nej, jag är inte tillsammans med Fabian. Jag är inte kär i Fabian. Jag satt inte i hans knä på bussen till Joar och mitt inlägg i bloggen för några dagar sedan var helt oseriöst.
Anlednignen till att jag säger detta beror på att Fabian sa till mig i lördags att några hade trott det. Sen frågade tre helt andra personer mig igår om det stämde. Dessutom frågade mamma ut mig för en vecka sedan vem sjutton killen på bloggen var. Så somsagt., till er som inte förstog det. Jag har inte en mapp på datorn som bara innehåller bilder på Fabian. Inte för att det skulle vara något fel på det men så är inte fallet helt enkelt ;).
För er som undrade, nu vet ni alltså.

/ Denice

hej igen

Hej igen..
Jag blev kvar hemma hos Emmelie. Hon tjatade på att hon ville ha matsällskap så jag ställde upp, främst i hopp om att hon åtminstone skulle laga mig en god middag. Det var att hoppas på för mycket vill jag lova.  En torr sketen lövbiff, pomes och en as skarrig beasås. Tack för maten Emmelie. Menar inte att vara otacksam men det smakade ju fan förjävligt.

Nu sitter vi och funderar på om det blir en film eller inte. Ska hem snart. Fiskis är på ingång tror jag. Emmelie har dock lovat att hon ska gå med mig på vägen. Det ska hon baskemej hålla.


/ Denice

Tralalalaaa

Heeeeeeeeeejjis :)

Jag sitter hemma hos Emmelie. Vi funderar på att se en film eller något men eftersom Emmelie är så gaalet seg blir nog inget. Tror pappa kommer och hämtar mig snart.

Idag måste jag bestämma mig om jag ska åka till Norrland eller inte. Usch, ni anar inte vilken ångest jag har alltså! Det är bara en vecka av mitt liv men ändå reagerar jag som om det är ett livsviktigt val. Hehe.. Känns som om jag behöver åka bort ett tag men ändå så skulle det vara otroligt skönt att vara själv hemma., både hos mamma och pappa dessutom. Fast jag hatar ju att sova själv. Innan jag går och lägger mig kollar jag igenom hela huset, bakom dörrar och under alla sängar, sen låter jag gärna ett par lampor vara tända utanför rummet.
Jag kommer tvinnga någon att sova hos mig. Dessvärre kan jag då fan inte räkna med att Emmelie ställer upp. Självklart inte. Kan kanske få henne att vara hos mig tills jag somnar och komma tillbaka på morgonen lagom tills jag vaknar igen. Natten kommer hon givetvis spendera hos fiskis men det hade räckt för att göra mig lite nöjd i alla fall.
Får se hur det blir..

Imorgon ska jag och mamma åka och kolla på balklänningar. Jag har redan en bild av hur min klänning ska se ut så tror att jag kommer vara extremt kräsen. Den ska vara perfekt.


// Denice


En bild från Norrland, två år sen tror jag.

Helgen

Hej!
Jag tänkte också dela med mig av helgens bilder. Jag fick rätt mycket kort faktiskt.
Emmelies finis hår



Markus och Fabijan


oj, johan


Alla ställde upp


Jag och Emmelie


Jag, Fabijan och Emmelie


Emmelie och markus

De var några av fredagens bilder..




Eftersom Emmelie redan har berättat om gårdagen så struntar jag i det.. Så här såg jag ut klädmässigt iaf.







Idag har jag inte gjort så mycket, var och red för ett tag sedan och det var super mysigt.
Nu sitter jag hos mamma och väntar på att Gossip girl ska börja.,  Kommer nog inte att blogga nå mer ikväll men jag hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft.


Lateer.
Denice

Hejiiis

Hello!
Hoppas ni mår bra, jag känner mig lite seg, men det är bara för att jag låg kvar i sängen alldeles för länge. Har sett på Twilight idag åååh vad bra den var, jag bara rös i kroppen flera ggr. Jag förstår inte hur jag kan ha haft den på datorn ungefär 3 månader utan att se den. Plus att han är sjukt jävla het också, man blir ju nästan kär..

Han är hetare i filmen ;)



Iallfall nu fick jag ett ryck och kände bara att nej jag klarar inte av att vara ensam just nu, jag är sällskapssjuk och ska därför ta och gå hem till min mamma nu för att se på madagaskar 2 med min mamma och anders. Ska även svänga förbi Wiggo och pussa på han för jag saknar han jätte mycket, har inte träffat han på flera dagar.

Kan ju även passa på att säga nått om gårdagen, vad gjorde vi då?
Nisse glömde sin mobil här och jag ringde som fasen på hem telefonen, började fixa mig för att jag skulle gå och lämna hennes telefon, men mitt i allt ihopa så dyker hon upp här för att hämta den. Lagomt sommarkläd och glad, så vi bestämmer oss för att vi ska gå med alan till jonte, där jonte, jimmy, jocke, jimmys syster och killen jag inte vet namnet på var. Vi stanna dock inte så länge var inge vidare sugen på att sitta och vara social. så vi tog oss hem till nisse, där vi grilla, det var smaskens. Sen till jonte igen, där var det lite folk, men hade som sagt inte sovit då heller och jag tyckte faktiskt det sög. För jag drack inte, för det gör jag inte hela tiden direkt, sen var det jäkligt mycket grupperingar där, några satt och kolla på fotboll och aa det sög helt enkelt, jag var trött som fasen hade ju faktiskt bara sovit 4½ timme natten innan, eller snarare morgonen innan. Så tobbe och bante skjutsa hem mig och jag somna på en gång..

Men vi hörs kanske senare :)

XO XO Emmelie

bilder


Haha tobbe ser jätte rolig ut



Jag som förstörde bilden lite, men tänkte lägga upp många bilder ;)





Bantis och Marcusis



Jag och några enköpings tjejer


I like yoooooou aloooooot



en massa killar utan kläder haha


massa kläder och saker



XOXO Emmelie

En kväll på Joar!

Hej haha nu har jag mycket skoj att berätta. Vi åkte till Enköping vid halv 8, bussresan var inge speciell eller de var väll trevligt och så, jag satt med andrés och tobbe och tog lite bilder.. Sen när vi kom fram så satt vi oss för att äta förrätten som var någon jätte äcklig smörgås, så jag tog en tugga och inge mer. Senare på kvällen hade vi lite tävligar mellan Enköping och Bålsta, haha det var riktigt roligt. Ena tävlignen var att man skulle dricka upp en tillbringare med vatten så fort som möjligt och bålsta vann, andra tävligen var att man skulle äta kex eller nått då vann enköping, 3 tävlingen skulle man äta cola snören, då vet jag inte riktigt vem som vann men jag tror det var Bålsta. Och sista grejen var att man med hjälp utan kläder skulle göra så många rader som möjligt hahah.. Enköping hade ju tema och var utklädda så det var ju lite fusk, dom hade ju långa rep och grejer. Vi hade endast våra kläder, men killarna gick ju in stenhårt för de där, speciellt johan som tog av sig precis varenda plagg och där stog han på scenen hahah.. Tyvär förlorade vi, men jag tycker helt klart vi var värda att vinna..


Det var också gemensam toalett där för tjejer och killar, men någon trögfattad jävla bitch fattade tydligen inte. Så hon står och skriker på några killar att dom ska ut för att det är tjejtoan, trotts att typ 6 stycken försöker få in i hennes äckliga huvud att det är gemensam toalett. Till slut lacka jag ju, kommer inte ihåg vad jag ska men hon blev ju rasande stog och sa ursäkta ungefär 5 ggr, med sitt fula face.. Jävla äckel ursäkta mig jag brukar inte säga såhär men hon var verkligen helt störd i hela huvudet. Börja säga att hon hatar småglin, trotts att hon inte var en dag över 20. Haha så jag och fabian satt och munnhögg lite mot den där.. Fabian blev även slagen i huvudet eller nått typ 7 ggr av någon tjej hahah, vad jag älskar han ibland..

När klockan började bli sådär 1 då orkade man inte längre, då sög det. Så jag gick hem till fabian som blivit utslängd för en skit töntig grej, för att han satt på en bänk på toaletten med en tom fickplunta i handen haha riktigt töntig vakt. Iallfall jag gick dit och fabiiis gjorde toast åt oss, det var mycket uppskattat måste jag säga, gud vad gott det var med mat i det tillfället. Sen inte så långt efter så begav jag mig till bussen och mötte alla, resan hem var lugn nästan alla var trötta. Sen åkte jag och nisse taxi från simhallen till mig sen sussa vi :)

// XO XO Emmelie

Godnatt!

Jaha då var man äntligen hemma. Berättar om kvällen, de gör jag imorgon. Nu är det både god natt för dig och för mig :)

XO XO Emmelie


Skolan!

Nu sitter jag i skolan, i vårat redigerings rum tror jag det är... Jag lina och liza sitter här. Jag lyssnar på sonja aldén, jag älskar den här låten!! Ville bara säga det, nu slutar den här lektionen, så nu har jag flera timmars håltimme.. 





Later // Emmelie

Godmorgon!

alltså jag börjar om 2 timmar och jag känner mig väldigt utvilad, det känns super skönt! Ikväll är ju studentfesten, jag slutar 16:45 så jag måste alltså hem och duscha och fixa mig snabbt som tusan. Så ska jag och Andréa hinna sitta och dricka och äta nått innan också. aa jag har 2 ½ timme på mig sammanlagt iallfall. Jag tror iallafall att det kommer bli riktigt roligt ikväll.


Alltså jag måste bara berätta om den sjukaste människa jag känner, Jakkrit Wikström jag tror ni var fler som tänkte på han haha. Han är ju en helgalen peson, de kan man inte komma ifrån. Men har man inte kul med han har man inte kul med någon haha. Han skickade sms till mig sent igår kväll och sa att jag skulle ringa, jag ringer och han vill berätta att Dennis tatuerar in sitt namn på honom.. Det är ju fan sinnessjukt, skulle Denice låta mig göra det eller tvärtom? NO WAY.. Jag drömde igår natt att jag hade tatuerat mig, en flagga och det var samma sak på flera ställen, alltså det var hemskt. När jag vakna blev det i reflex att jag var tvungen att titta. Haha men ingneting där tack och lov. Kan även passa på att svara han på hans komentar här. Ja jack nu var det exakt ett år sen vi träffades, haha tiden går fort när man har roligt, miss you !!


Het yes i know haha


Och för Denice, fuck you. Du vet att om din pappa åker till norrland i sommar så åker vi också iddi.. Du kan inte lura mig för jag ser igenom dig! ;)


XO XO Emmelie


Godnatt

Okej, jag tänkte också säga godnatt. 

Fast först tänkte jag bara kommentera Emmelies inlägg,.- Inte fan ska du tro att du får följa med nästa år, nu är traditionen bruten. Det går inte att reparera!!

Valde du den finaste bilden du hittade på mig?, Hm,.. precis som jag trodde..

Bästa bästa vänner in my ass.


D


Jajustja.. Godnatt

Men godnatt mupphead!

Nej nu jäklar måste jag skriva nått här i bloggen. Jag tycker ju det är roligt att dela med mig av mitt vardagliga liv. Jag har super mycket bilder på kameran från olika tillfällen, men tror ni jag orkar lägga in bilderna på datorn? Nej, de kan jag säga att det gör jag inte.. Har bilder från när jag varit och handlat från olika tillfällen, från när jag var hos marlene och från när jag var barnvakt åt wiggo igår. Men inget av det orkar jag lägga upp..

Måste bara säga att Denice precis kom med de stora beslutet, hon åker till Norrland på måndag. Fy så hemskt det känns egentligen. Det är jag som bryter den här traditionen känns de som, jag känner mig jätte skyldig till att jag gjort något fel. Men det är försent påtänkt såhär 4 dagar innan man ska åka. Plus att ofta jag ska vara helt utan Nisse hela lovet? Vi har nu inte setts på typ 2½ vecka minst. Det suger kan jag ju säga.

Jag och Nisse busar i norrland förra året, dock inte i år :(
X

Men nu ska jag faktiskt sova, för jag har verkligen jätte ont i huvudet och i förrgår tog min migrän medicin slut. Men får förhoppningsvis ny imorgon. Förresten ringde gulliga Cornelia mig idag och berättade att våran första lektion är inställd så vi börjar inte förens 20 i 12 imorgon, YES!
Snart kommer min efterlängtade pojkvän hem också, eller på lördag natt men det går fort!!

Godnatt alla hoppas ni sover gott och inte drömmer en massa mardrömmar, eller jag hoppas fan..
XO XO Emmelie

...

Åh mitt liv suger. Blir inge studentfest för mig imorgon. Kuuul..ah hehe


Nu har jag bestämt mig. Jag ska åka till norrland. Jag ska åka till norrland utan Emmelie, för Emmelie suger.
Jag orkar bara inte vara hemma hela lovet, måste åka iväg och andas annan luft ett tag.

D


Bästa bästa vänner



Vi är bästa bästa vänner. Nej inte bara bästa vänner. Bästa bästa vänner. Så bra vänner att bästa måste upprepas för att ni ska förstå hur bra vänner vi egentligen är.


Har ni haft väldigt nära vän som flyttat ifrån er någon gång? Ni svor på att eran vänskap skulle bli detsamma, men nu ett par år senare hörs ni knappt längre? Det har jag också haft. Jag saknar henne fruktansvärt mycket och hon kommer alltid vara min vän men det är inte samma sak längre.
Jag är rädd att någon annan av mina nära vänner någonsin ska flytta och det ska sluta på samma sätt, för de gör det vanligtvis. 
Med Emmelie är jag inte rädd, hon skulle kunna flytta 100 mil ifrån mig men på samma sätt skulle jag veta att vi kommer vara vänner för alltid.
Vi behöver varandra för mycket för att kunna vara utan varandra helt enkelt.

Du gör min dag Emmelie, alla mina dagar.


Bästa bästa vänner, visst E?




shoppa lite idag också..

Ja igår köpte jag 2 armband och skoinlägg till mina nya svarta högklackade och idag passade jag på att köpa ett par andra vanliga skor som jag tidigare nämnde och så köpte jag en babyblå uringad tröja och en benvit cardigan. Förstår inte var mina pengar kommer ifrån. Sen ska jag ut i helgen också hmm.. Tur att pappa erbjöd sig att ge mig lite för en stund sen: )

Kommer bilder senare

// Emmelie

Känner mig lycklig

Hej allihopa :)
Så dålig jag blivit med uppdateringen i bloggen, får ta och skärpa till mig lite. Kan väll bara berätta att jag för ovanlighetensskull känner mig väldigt glad och allmänt lycklig. Det är riktigt vår väder, solen lyser, snön är borta och det kryllar av sommarkläder i butikerna. Sommaren är alltså påväg, sakta med säkert. Jag haft mycket tid för mig själv, de senaste veckorna inte gjort något speciellt alls, bara varit.. Så nu på fredag är ju studentfesten för både bålsta och enköping på joar och det ser jag verkligen fram emot. Att få hitta på nått roligt, jag vet redan vad jag ska ha på mig haha. Självklart plagg blir mina nya svarta skor, köpte även ett par nya skor idag för er som vill veta det. Egentligen rätt fula men ändå gulliga och jäkligt sköna. Sen ska jag faktiskt ha jeans tror jag och mitt beiga franslinne som jag verkligen gillar, men aldrig lyckats använda. Vem vet det kanske blir något helt annat sånt där kan man aldrig riktigt veta med oss tjejer.

Förresten så ringde Denice mig och sa nått i stil med.
denice- Alltså ååh seriöst norrland
jag- vadå vill du åka nu eller?
denice- aa alltså ibland är jag as taggad och liksom jag vill bara komma iväg och göra nått.
jag- aa men vi åker då, vi åker på måndag de spelar ingenroll för nu är jag van att vara borta från firat, men när kommer vi hem?
denice- måndag
jag- aha men det är ju hela lovet. nej men så van är jag inte, haha..

ledsen älsklings nisse men det är för sent påtänkt. Jag vet att det är våran grej, våran tradition att åka dit. Men det har varit för mycket velande att jag faktiskt struntar i det. Jag ska nästa helg ut med mina otroligt efterlängtade vänner på åland, så jag tror jag åker på tor och kommer hem på söndag och jag behöver komma dit och få leva livet lite, haha där vet man aldrig vad som kan hända tillsammans med sara och alla.


Bilder kommer jag att lägga upp så att jag ska få lida över att jag inte åker,
för såhär underbart brukar vi ha det



Såhär ser det alltid ut när vi 2 är tillsammans, ni ska
se resten haha.


Den här mössan köpte nissis i arjeplog :)

X



You know you love me XO XO Emmelie

Idag mår jag bättre

Hej!
Idag mår jag mycket bättre, inge feber alls och huvudverken har gått ner betydligt. Dock släpper mamma varken iväg mig till jobber eller skolan förens jag är 100% frisk. Det har höllt på så länge nu och då är det väl lika bra så det sjuka inte kommer tillbaka om några dagar igen. Det dryga är att jag inte kommer få gå på studetfesten. Det gjorde mamma minsan klart för mig tidigare idag. Haha. Är inte jag 18 år och har rätt att bestämma över mig själv? Tydligen inte.
Jaja. Energin har verkligen kommit tillbaka iallafall. Känns bra, allt blir så mycket roligare då.

Nu sitter jag hemma hos mamma och kollar på vänner. Mamma klagar högljutt hur dåligt det är. Hon säger att jag blir ointelligent av det. Dock läste jag i Cosmopolitan idag att man faktiskt blir roligare själv av att se roliga filmer och serier.
De senaste dagarna har jag till största del legat framför tvn och haft feman påslagen. För er som inte vet det så går det massa olika komediserier typ hela tiden och ja, just nu kan nog erkänna att jag håller med mamma. (trots att jag protesterade och sa emot henne) Men faktiskt, det känns som att man kanske blir lite ointelligent efter tillräckligt lång tid. Eller så är jag bara väldigt ointelligent som faktiskt tror att det kan vara så. Men då skyller jag ju på att jag har blivit ointelligent på grund av alla serier jag sett de senaste dagarna., och då har jag ju rätt i det jag säger, och alltså är jag inte ointelligent. Intressant resonemang va? Hehe..

Mamma gör lite påskfint i lägenheten. Vi har varit och plockat björkris och videung. Sedan har hon delat upp de i två vita vaser och satt i fjädrar och påskäggsgrejjer. Björkriset i ena vasen är dekorerat i vitt, rött och gult, och den and i rosa och lila. Finis..

Förresten, jag klippte av alla mina naglar idag. Fem stycken hade redan gått av och det såg inte så fint ut. Tror jag ska vänta med att göra nya några veckor och när jag väl gör om dem ska jag hålla de korta.


Nu ska jag sluta, hörs senare.


Längtar till sommaren!

Denice

RSS 2.0