såhär roligt har vi

Sitter här med en massa söta tjejer och förar lite för om 2 timmar firar vi de nya året och då fyller även våran älskade vän henke år!


vi bjuder på en bild från våran trevliga kväll



PUSS EMMELIE

Heidi klum



Ryser när Klum lufter på huvudet och börjar gå. Musiken är perfekt.

Jag ska se showen live någongång. Lovar.

långdusch och fashion show

Heelloj.

Tidigare idag har jag och tjejerna varit nere i centrum och handlat nyårsmaten. Ska bege mig till Emmelie vid tre tiden imorgon, då äre lite fix och matlagning på schemat. Vi som ska äta är typ Jag, emmelie, julia, andrea, terese och mathilda.
Ikväll blire långdusch, lite ansiktsmask och brun utan sol. Klockan 20.00 är det Victoria secret fashion show, det vill jag ju inte missa!!


Min favorit är helt klart förken Kerr, helt sjukt söt.



Denice


flytthjälp

Hej bloggen.
Idag har jag hjälp Jen och mika att flytta. Jag vet inte hur stor nytta jag gjort eftersom jag inte alls var sugen på att bära tunga kartonger ute i femton minusgrader. Hur som helst så är lägenheten jättefin, mycket bättre och betydligt större än den de tidigare skulle ha. Jag tror de kommer trivas jätte bra, en disk och tvättmaskin sen äree löögnt.



Denice


sovdags innan tio?



Jag ska snart krypa till kojs. Av någon anldningen har jag varit dötrött på senaste tiden... Blir väl en dusch och sen kanske en liten film.

Förövrigt så hämtade Jennilee ut mina linser idag. Får se hur mycket användning jag får av dem men roligt med lite variation i alla fall.
Jaja.
Dags att kila.





Puss på er.


Julklapparna...

Julklapparna då?

Faktum är att jag har firat jul fyra gånger i år. Fyra julaftonar betyder många julisar, givetvis.

Jag har i stort sett fått allt som jag skrivit i min önskelista.. Pengar, presentkort, mobiltelefon, flis och vanligt underställ, dag och nattkkräm, trosor, strumpor, två klockor, två tröjjor, två pjamasbyxor, två stycken pälsmössor, öronmuffar, sedan har jag fått lite små saker till hemmet.. rätt mycket bad och dusch grejjer också. Toppen bra eller hur!?
Någon som är mindre toppen är att allt ligger strött över hela mitt golv. Det är en större röra än vanligt och jag måste städa. Fort ska det dessutom gå. Jag ska tillbaka till stallet och halv sju kanske jag följer med mamma och peder till sats och kör ett pass. Får se..


Puss oc hej!
Denice

Julbilderna

Goddag på er trogna läsare.

Jag kom hem från stallet för ett tag sedan, måste dock tillbaka om när pappa kommer hem eftersom jag inte hade möjlighet att fixa iordning allt.., dessutom var vattnet fryst så jag måste vänta tills pappa kommer hem så vi kan köra dunkar istället.
Hur som helst så ska jag lägga in lite bilder från julafton.

















Denice


söndagstrött

Jag vet att jag borde ha bloggat, åtminstone en gång på hela dagen. Dessvärre är jag inte riktigt sugen.. Jag lovar att uppdatera om de senaste dagarna imorgon. Om jag är riktigt snäll slänger jag även in ett par bilder från julen. :)
Nu ska jag se på step up, hörs senare!

Puss och hej!
Denice

Home sweet home


Jag är hemma nu, seeees moonpie's



Nu säger vi godnatt tycker jag.

Hej igen :)

har försökt hela dagen med att lägga upp alla bilder från gran canaria på facebook men de står att de misslyckas hela tiden, har ni också haft problem med detta?

blir riktigt galen av sånt här..

Hur som helst, tänkte ta och berätta lite om min julafton. Dagen började med att jag och firat vaknar, jag måste fort åka hem för att slå in alla julklappar eftersom min mamma och mina bröder skulle hämta sina inom 1 timme och jag hade inte slagit in en enda. Så jag fixar med det, slog även in allting till alla andra också och så fixade jag mig. Jag åkte och bytte klappar med marlene och anders min låtsas pappa och sen åkte jag och pappa till farmor och farfar. Där började vi med att dricka glögg och se på kalle, sen åt vi mat usch jag som hatar julmat. Sen efter maten så tog jag mig en liten nap på en timme var verkligen super trött. Vid halv 7 var de dags för julklappsutdelning och firat kom lagom till de, han åkte nämligen till sollentuna och hämta mig och de var verkligen värt mycket vill jag lova. Så vi var med dom en stund, han fick öppna ett paket där iallfall, som var från min fammo och faffa. Sen åkte vi mot bålsta, jag åkte och gav wiggo en julpuss och sen åkte vi hem till firat där hans familj och alla deras vänner var.

Vi gav hans mamma en julklapp som vi köpt i spanien, en ljusprydnads grej med rökelser, ljus, stenar och sand jätte fint och av hans föräldrar fick jag presentkort på hm och 6 stycken fina glas som jag hade sagt att jag tyckte om:) Sen var de julklapps utdelning, alla köper en sak och så tar man lotter jag fick handkräm, toalett spray och såna där saker som man sätter i toaletten så de luktar gott när man spolar haha, de får nog ligga i en låda tills jag flyttar, en bra början och firat fick badlakan hehe. Det var roligt iallfall, men av mig fick firat en stor svart klocka och mina julklappar blev i år mobilen som jag visade er förut, en massage stol typ eller som en dyna som man sätter på tex datastolen riktigt jäkla skön. sen fick jag pengar, grejer tills när jag flyttar hemifrån, choklad, böcker, underkläder, tights, kofta, victoria beckham parfym sett, en kimoko eller vad de heter,  som en morgonrock, smink, en klänning som jag dock kommer byta,  hudlotion och sånt, myssockar, och ett jätte jätte fint allt möjligt paket av marlene och dom, med massor av bra grejer, lite smink, massage olja, ljus, spray, cocoskräm mm. Det var väldigt mycket blandat men jag är jätte jätte nöjd. det blev som sagt mycket saker till mitt hem i framtiden..

Nu ska jag stänga av datorn lägga mig och spela älsklings psp som han fick av sin bror i julklapp, jag älskar de funderar på att köpa ett rött psp till mig själv imorgon, för då kan vi spela mot varandra. jag är ingen nörd men de är riktigt riktigt roligt man kan ju ha filmer och sånt också. 

sen ska jag sova för imorgon ska jag och firat åka in till stan och shoppa :)

vi hörs kanske imorgon så får ni se vad jag hitta, om ja hitta nått vill säga.


här får ni en liten bild från nästnäst sista dagen i spanien!



PUSS EMMELIE


äntligen, våran resa i 7 delar

Våran resa i 7 olika delar.

dagen innan:
Vi planerar att lägga oss i tid, vilket vi båda gjorde, men efter 2 timmar kan firat inte längre sova så han sätter sig vid datorn och jag fortsätter sova tills de att klockan ska ringá kl 04:00. Klockan 04:30 väcker firat mig och säger att han glömt bort tiden och vi hörde inte klockan ringa eftersom att jag haft larmet på vibration på en kudde på golvet smart Emmelie.

Vi har nu alltså 15 minuter på oss att göra oss klara för att åka till arlanda, jag hoppade nästan upp ur sängen och sen satt jag och åt mackor med firats mamma kl halv 4 på morgonen. Väl på arlanda ska firat ta ut pengar men de står att de är fel kod, han har 1 försök kvar på sig hur ska detta gå? Han ringer sin mamma eftersom de var hennes kort som han lånat och hon inser att hon gett han fel kod. Efter att vi checkat in går vi och äter frukost, en mycket dyr frukost må jag säga. Sen går vi på planet och vi får faktiskt sköna platser, näst längst bak. Det var en mycket lång och plågsam flygresa faktiskt, de var trångt och de tog över 6 timmar att åka.




dag 1: Väl framme på flygplatsen i gran canaria så säger julia att vi ska hämta våra väskor på fel ställe haha, och firat och en annan familj hade exakt likadana väskor och de kunde gått mycket illa om vi inte skulle hamnat precis bredvid dom, sjukt. Vi tar bussen till puerto rico och jag tycker de är så hemskt att de är så mörkt och mycket skräp överallt, jag skulle bara vilja städa upp här haha. Väl i puerto rico, de var jätte vackert, de ligger som i en dal. Med massor, då menar jag verkligen massor av vita hotell på bergen. Vi checkar in och går in på våra rum, gör oss lite hemmastadda och sen går vi för att handla. Det regna den dagen vi kom, vilket var lite trist. Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte så mycket av den första dagen, vi gick tillbaka duscha och fixa oss lite sen gick vi till en restaurang och åt eller jag åt inte för var inte hungrig, förresten fick man typ sodastream cola där. Synd att jag inte minns namnet för då vet jag vad jag inte hade rekommenderat.Sen gick vi nog faktiskt och la oss.



dag 2: dagen efter ställde vi klockan mycket tidigt och de roliga är att vi trodde att vi gick efter lokaltid de 2 första dagarna men i själva verket hade vi använt oss av svensk tid hahah. Vi gick sedan in till stan, en jätte mysig väg som går längst kusten, vi kallar den själva för kustvägen och vi kom sedan in till de som är puerto ricos stad, mysigt även där. Tanken var att lägga sig på stranden men de var ingen höjdare där, så vi gick och tog en drink allihopa inne i själva stan. Undrar hur denna bartendern tänkte för min och julias drink bestod av 80% sprit och resten lite ananas juice. Sen åkte vi hem till hotellet och låg vid poolen och sola och de var då jag som tog semesterns första dopp (stolt) Sen gick vi återigen upp och duscha och fixa oss och sen tog vi taxi in till stan och åt på en kinesisk restaurang vid namn si senore ( eller hur de stavas) rekommenderar faktiskt inte de stället heller, väldigt konstig mat men de var rätt billigt. Efter de gick vi till en bar och tog oss en varsin drink igen och dom bjöd oss på 4 tequila också. Ni förstår att varenda jäkla bar eller restaurang bjuder på minst i varsin shot eller drink, good shit! Nu gick vi åter igen och la oss.

 

dag 3: Nästa morgon åkte vi till en strand som låg någon km bort vid namn alfi eller något sånt, de var lite finare och lite bättre haha vi låg och sola men med lite olja på kroppen och en hel sandstrand så blev man bara irriterad över vilken peeling man skapat. Så jag och jullan gick och köpte lite glass till oss och killarna, sen gick vi alla 4 runt och tittade där borta och sen tog vi taxi hem, låg i poolen igen. Men nu badade även firat och julia i för sig enbart för att få bort all äcklig sand på kroppen.

vi låg och åt chips, drack vatten och hade de mysigt. idag åt vi också på julia och martins balkong för att spara några ören. vi gjorde kycklingwook som inte blev allt för lyckad, men vet ju inte vad man kan köpa och inte köpa där borta. efter de gick jag och la mig en stund och sen gick vi och spelade lite i en liten spelhall.

nu skriver jag hemifrån.

dag4:
denna dag åkte vi ut på våran ända utflykt som blev en mardröm, vi hade längtat efter detta ända sen vi kom, vi skulle åka ut på en delfinutflykt och få se delfiner, skölpaddor och späckhuggare. woooow. Detta blev en nerspydd resa, till en början var de riktigt nice. stora vågor jätte fint väder, men efter 1½ timme av stora vågor började man må lite väl dåligt. Jag och julia klarade oss från att spy men de gjorde inte vissa andra på den resan och då menar jag inte killarna utan andra personer som var med. Vi såg inte heller någon delfin, sköldpadda eller någon späckhuggare. vi betalade alltså 1000 :- helt i  onödan. när vi väl var i land, så gick vi och åt lunch och efter de gick vi runt lite på stan.

sen åkte vi hem fixa oss, spela minigolf som martin vann på och sen åkte vi och åt på vårat favorit ställe som jag dock inte minns namnet på. men de var bra mat och super personal, man fick även en irish coffey efteråt som bestod av minst 60 % sprit, martin tog sin egen och julias och vi andra drack upp våra men de var icke gott. Vi märkte att killarna verkade vara lite smått på g denna kväll och visste då att detta skulle kunna bli kul. Vi gick sedan till samma bar som vi var på andra dagen, där beställde vi in lite allt möjligt och fick precis som första gången 4 shottar tequila. Efter att gått runt lite så åkte vi hem kl var kanske 1 så inte speciellt sent den dagen heller, men man orkar inte vara uppe så länge pga att man vaknar väldigt tidigt.




dag 5:

denna dag tror jag faktiskt vi tog lite sovmorgon, och vi gick nog till stan denna dag också och åt glass och kolla runt lite i butikerna. Sen åkte vi hem, sov en stund och hade sedan spelkväll nere i stan, julia och martin spelade minigolf igen och jag och firat spela spelhall och gick då in på internet för första gången haha. Sen åkte vi hem igen och sov.

Dag 6: inte jätte bra väder denna dag, martin och julia gick iväg på långpromenad medan jag och firat gick till stan för att köpa dom sista julklapparna och byta en hårmassage grej som gått sönder. Sen gick vi runt och leta efter någon som gav massage vi ville ha massage men vi hittade inget ställe till rimligt pris och de vi hittade hade inga tider. Vi åkte nu hem alla fixa sig återigen och vi åkte till stan för sista gången, jag åt väldigt god mat denna kväll. panerad fisk med bakad potatis, sen till efterrätt åt vi alla något gott vi ville lyxa till den näst sista dagen. efter de gick julia och red tjur haha..

Dag 7: våran näst sista dag att göra någonting på, blev min älskling sjuk. Han hade blivit matförgiftad där jag själv tyckte att maten var bra. det var jätte synd om han, så jag var kvar med han hela dagen på hotellet och tog hand om honom. Julia och martin var ute och tog vara på den sista dag dom hade. På kvällen gick vi till ett ställe i närheten av hotellet och åt men varken jag eller firat hade någon större aptit, jag fick väll typ för mig att jag själv också var sjuk, vilket jag dock inte var. Det blev en tidig kväll för morgonen efter skulle vi ju åka hem.

orkar inte berätta så mycket nu, firat vill att vi går ut och de vill nog faktiskt jag också.
Berättar om min julafton senare idag eller imorgon.

Våran resa var iallfall helt underbar och julia och martin var ett perfekt sällskap, försöker fixa med bilderna på face men de krånglar lite.

Hoppas ni alla får en underbar dag, så hörs vi!

PUSS EMMELIE

orkar inte lägga upp mer bilder heller.


God jul

Snart sitter vi i bilen påväg till Småland. Kommer förmodligen inte bli någon uppdatering när vi är där så jag passar på att önska er en god jul nu såhär i förväg.



Nu har jag brottom, måste packa klart och allt sånt skit.
Hörs när vi hörs.
Denice



trött

Jag känner inte för att blogga. Vad skulle det vara bra för bra för liksom? Jag hade kunnat säga att vi hade det väldigt trevligt igår, för det hade vi. Jag hade kunnat berätta att vi checkade in på Sign strax efter fem och att vi gick vidare till någon isbar, sedan till ett kafe och sedan till resturangen. Jag hade kunnat berätta hela kvällen, natten och morgonen. Det hade jag kunnat göra.... och då hade ni fått veta att jag enbart har sovit mellan 10 och 11 imorse. Då hade ni förstått. Förstått att jag är allt för trött för att blogga.
Och inte får jag lägga upp några bilder heller.








Eller får jag?



Denice


i dreaming of a white christmas

Helloj!

Eftersom både jag och Jennilee åker ner till Småland över jul så ska vi fira lite idag med mamma och dem. Vi ska ner till henne om någon timme. Äta lite gott och öppna några julisar. Jag och jen funderar på om vi ska kila ner och sola en stund innan det är dags. Hm. Får se hur det blir....
Imorgon har vi förövrigt julfest på Arons, det ska nog bli roligt :).

Jaja. Hej på er...




Justja




Här är mina nya skidkläder.




Bilder från gårdagen

Hej på er!

Jag sitter fortfarande med pjamas på mig. Det är ju uberkallt ute och jag drar mig för att lämna huset.
Hur som helst. Minijulafton igår var toppen.

Slänger in lite bilder.


























Sådärdå.
Kan tillägga att en del bilder är tagna från http://sofiah.se/


Vi hörs senare.
Puss Denice



Godnatt

Nu ska jag hoppa i säng!
Vi har haft underbart mysigt ikväll.

Återkommer med bilder imorgon






minijulafton på g

Hej!
Äntligen fredag och äntligen minijulafton. Jag är färdigfixad och ska snart ta bussen ner till centrum. Där ska jag möta upp Jesscia och Erica, vi ska handla julmaten och de resterande grejjerna vi behöver för ikväll! Tjejerna kommer runt fem, då börjar vi med att julbaka. Därefter blir det matdags. Efter maten ska vi ha julklappsöppning och sen har jag och pess förberätt lite lekar. Efter lekarna ska vi dricka glögg och äta våra nybakta lussebullar, därefter ska vi se på film. Mysigt va?!
Det är väldigt välplanerat!

Jag måste byta om nu mina älskade bloggvänner. Vi hörs lite senare! Jag lovar att lägga upp bilder från kvällen lite senare :)

Höööööreess


Ni vet vem- because the other bitch in Gran fucking canaria

kyyla

Hej!

Jag ville gråta när jag kom hem idag. Det har varit så kallt att det gjort ont i kroppen och pendeltågets försening gjorde det inte precis bättre. Fy skjutton!
Jag shoppade iaf skidkläder. Snacka om att jag gjorde ett bra köp. Skidbyxor och skidjacka från peak, oregenalpris- 4500, jag köpte det för 1300. Ibland kan man vara bra glad att man kommer i barnkläderna! Haha.. Urtrevlig personal hade de också:).               

Jaja. Nu ska jag äta lite sen kila iväg till jobbet :)







Denice

Dagen som idag

Halloj!

Det har somsagt varit shopping i Kista idag. Som vanligt var jag själviskt och införskaffade mest saker till mig själv. Hm.. kommer nog upp bilder i morgon på mina nya kläder.

Idag blir det hur som helst tidigt i säng. Klockan ringer allt för tidigt imorgon, körlektion runt 11.... jag har så tröttnat på att köra bil hela tiden! Dumt va? Tror det är körskolan jag inte riktigt gillar. Känner liksom att det är jobbigt att åka till Jakan hela tiden. Men men, snart är det förhoppnignsvis över iaf. Jag har dessutom bara tre lektioner kvar.  :)
Imorgon innan jobbet måste jag förövrigt kila förbi Barkaby också., ska kika på några snygga termobyxor samt skidjacka. Kommer dö av köldskador om jag inte införskaffar lite varmare kläder.. Synd att sånt är så fruktansvärt tråkigt att lägga ner pengar på! Behöver förövrigt ett par varma vantar samt en schnygg mössa. Var sugen på en pälsmössa men eftersom många yngre tjejer har införskaffat en så känns det så lockade.. Dock tvivlar jag på att den kommer vara lika vanlig i Norrland... eller är det bara jag och mina fördommar?




Jag och min snyggsyster på pendeln








Denice


kista

Nu kilar jag och syster till Kista. Vi ska inhandla de sista julklapparna. Jag har förvisso bara mormor kvar men tror vi ska gå på en musikal med henne så det är ju inget som jag kan köpa just nu.
Jaja. Dags att kila!

Denice


Godkväll

Hej!
Idag har jag varit i Enköping och kört en sväng, det var galet halt men det gick väl bra ändå.
När jag kom hem hämtade jag ut två paket från hm. Lite julklappar samt lite andra saker till mig, Bland annat ett par gönsa shorts, perfekt till sommaren..

 Shorts - Grön

Och ett lila tränigslinne 
Topp - Cerise
samt en rosa kimono
Kimono - Dimrosa

sen en halsduk också..



Jaja..idag har jag och jennilee varit och solat på det nya stället i bålsta. Jag vet inte om jag fick så mycket färg egentligen men tycker ändå att stället var bra, det fanns ståsolarium också!

Nu sitter jag och väntar på mat.
Vi hörs senare!
puss mina vänner

Denice

Heej!

Hejsan :)

Nu var det sådär super längesen jag blogga igen, men jag har haft annat för mig hehe..

Men snart bär det ju iväg till gran canaria iallafall, och jag längtar verkligen så himla mycket!
Igår började jag slänga ner de jag skulle ha med mig, så idag ska jag och firat packa och göra i ordning allt. Imorgon hinner vi nämligen inte göra så mycket, för efter skolan ska jag och julia försöka fixa varandras hår och sen ska jag och firat på middag hos mamma för vi ska fira min bror tobias som fyller år på lördag, men då är vi ju inte hemma så det fick bli imorgon.. Sen åker vi ju på natten eller 4 typ på tisdag natt/onsdagmorgon hehe:p

Så allt ska vara så gott som klart idag, typiskt mig men jag är en väldigt planerad person de kan jag inte rå för haha.. Sen ska jag hinna med att byta julklappar med denice också, antigen idag eller imorgon! Jag kommer sakna henne, för när jag kommer hem så är hon i småland :(

Orkar inte ladda upp några bilder just nu, om vi har trådlöst på hotellet så kommer jag blogga med bilder därifrån. Jag kan även skriva något snabbt imorgon:)

Ni får ha det så jätte bra!

PUSS EMMELIE

söndag

Hm.. mitt inlägg värkar ha försvunnt. Jag skrev ett tidigare idag men nu finns det inget inlägg i bloggen. Undra om jag glömde att spara?
I inlägget stog det bland annat att jag har haft en lugn helg, en sen men lugn helg. I fredags somnade jag runt fem och igår somnade jag efter halv sex. Sjukt va? Jag har sömnproblem, extremt irriterande.
Igår hade vi förövrigt en liten glöggkväll. Vi hade köpt sex olika glöggar, pepparkakor, lussebullar, russin och mandlar.
Jag är inte överförtjut i glögg faktiskt. Tycker blåbärssmaken var godast och årets glögg, clementin och någonting, var apäcklig.
Hur som helst. Jag sitter hos mamma nu. Jag ska strax krypa i säng. Julia ringer och väcker mig kvart över 10 imorgon. Vi måste ringa Silverhatten för att checka lite saker. Därefter blire fix, jag har körlektion kvart över ett. När jag kört klar ska jag möta upp Jessica, vi ska planera det sista inför minijulis.

Jaja. Slut för idag. Hööörs imorgon.


Blir så mycket roligare med bilder i bloggen så jag slänger in en på mig och min gussebaby


Denice

''

''FYYfaan vad du lever på att vara ointelligent. ''

Min önskelista






-Denice


Godnatt!!!!

Nu väntar sängen!! Det har den gjort i bra många timmar. Godnatt på er
Denice


Hej vänner!

Hallå där:)

Nu har jag precis kommit hem och vet ni jag är så slut så de finns inte, jag vet inte varför. Men jag tror att jag börjar bli sjuk, vaknade upp imorse och hade super ont i halsen. Det är lite anledningen till att jag varit så fruktansvärt dålig på att skriva här under veckan, jag har som sagt varit alldeles för trött. Igår var jag och klippte mig, blev faktiskt inte jätte nöjd. Men jag ringde och fråga om jag fick komma tillbaka och rätta till lite, så de har jag gjort nu och det känns mycket bättre!

Påväg därifrån fråga pappa om vi skulle åka och kolla på en telefon han sett, okej tänkte jag. Jag visste att jag ändå inte ville ha någon nokia, för jag gillar verkligen inte designen på dom telefonerna. Men vi åkte dit och jag började bläddra i deras tidning och fick syn på en annan telefon, och jag är som jag är. Försöker på bästa sett lösa att jag kan få denna mobil, jag märkte att pappa var på bra humör för när jag fråga men vad tycker du då så log han bara och sa att han tyckte ingenting. Vid de tillfället visste jag att yes jag kommer att få ta den här mobilen hööööh! 
 
såhär ser den iallfall ut, jag ville ha den i vitt men både julia och sanna har det.
Så de fick bli en svart/röd för min del, men jag är glad för det! :)



älskar impulsiva köp, dom är alltid bäst. Tyvär kommer den inte hem fören på måndag eller tisdag, men den kommer ju innan spanien iallfall.

Nu ska jag äta grillad kyckling med potatissallad och sen sova en stund, jag är ju van att krypa ner i sängen med firat efter skolan. men denna vecka har jag haft så mycket så jag har inte gjort de en ända gång, och på kvällarna är jag så trött så direkt när han kommer hem från träningen så går jag och lägger mig. Jag har till och med sovit i hans brors säng denna vecka för att jag stör mig på ljuset och ljudet från när han sitter vid datorn haha.

Igår var jag förresten och köpte tandkräm, shampoo och balsam och sånt till oss inför spanien haha, och en sån där sak som man lägger tandborstarna i.

i helgen är de bara börja tvätta och börja planera vad som ska med, sen på tisdag ska allt packas ner!

Måste äta och sova nu, ha en fortsatt bra dag.

PUSS EMMELIE

sovdags

Halloj!
Jag har just slutat jobba. Det har varit en lugn kväll och nu ska jag hoppa i säng så forst som möjligt. Vi har personalmöte imorgon halv tre och eftersom jag vänt på dugnt så mycket måste jag ställa klockan. Det är verkligen deprimerande att vakna av väckarklockan. Av någon konstig anledning så har jag varit himla trött på senaste tiden. Tur att det bara är tre jobbagar kvar! Nästa torsdag går vi på jullov och vem vet., det kanske dröjjer fyra månader förens jag är tillbaka på Arons.
Jaja. Nu ska jag sluta,.. det är sovdags!








Denice


081209

Jaha, så var man hemma igen då. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra att köra idag, det är ju alltid roligt. På fredag blir det förövrigt risketta.
Jaja, vad säg som att fixa håret och sedan äta lite. Ska ju trots allt vara på jobbet om en timme!

Puss och hej!

Denice


Hon fick mig att känna mig dålig.

Hej bloggen och alla ni andra! :)

idag är de endast 1 vecka kvar tills de bär av mot spanien och jag känner på mig att denna vecka kommer att ta gå väldigt långsamt.

I söndags var jag med min älskling och hans mamma i kista, vi åt och såg på bio 2012, den var bra men den var väldigt överdriven. Men klart sevärd!!

förresten hur kan denice skriva detta:
Eftersom Emmelie inte har stått för någon underhållning i bloggen på hela dagen så är väl jag tvungen att göra det.

haha vem är de som stått för underhållningen de senaste veckorna? Bara de att jag har varit så himla trött denna vecka, eller de 2 dagar som gått. Igår var jag barnvakt åt wiggo från 4 till halv 9 ungefär, och idag ska jag till hans dagis och julpyssla och fika. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar, för jag är helt slut.

Sitter just nu hos alex, jag börjar om en halvtimme ungefär och de är min sista lektion. Sen ska jag åka upp till min gossråtta och sova..

Ni får ha en bra dag, PUSS EMMELIE


Godkväll

Godkväll!
Jag tänkte bara säga godnatt innan jag kilar i säng. Eftersom Emmelie inte har stått för någon underhållning i bloggen på hela dagen så är väl jag tvungen att göra det. Jag har kommit hem från jobbet för ett tag sedan och egentligen borde jag vara i säng för länge sedan. Jag har körlektion imorgon, relativt tidigt och eftersom jag inte har kört ett dugg sedan sist så måste jag åtminstone vara koncentrerad. Med s kanske, vad vet jag? hehe..

Förövrigt så har jag väl inte gjort så mycket mer än att jobbat idag. Började vid tre och eftersom jag var allt för trött för att varken städa rummet eller gå en promenad så blev det inget. Jaja..Imorgon börjar jag inte förens vid 17 iaf. Ska försöka hämta ut ett paket på posten innan det blir jobbdags. Har dessvärre inte kunnat hålla mig i från Hm's rea. Dessutom har jag ett par linser som har kommit för ett par dagar sedan. Vem vet, jag kanske kommer brunögd till jobbet imorgon?


Haha, visst såg jag bra snäll ut när jag var blond och brunögd?



Denice

New moooooon

Helloj!
Jag har precis kommit hem från bion. Vi såg New moon, såklart. Oh gud vad bra den var. Oh gud vad snygg han är, Pattinson alltså. Det är ju lite konstigt egentligen, att han är så snygg.. för egentligen är han ju rätt ful. Utseendemässigt alltså. Men han har något som man dras till. Jag älskar de rödsprängda ögonen och det underbara överlägsna leendet. Så enkelt är det bara. Sen tyckte jag faktiskt att Lautner var rätt ful i filmen, han hade en sån konstig näsa och dessutom var han väldigt rund i ansiktet. Hm.. Men det är sjukt att han är så ung. Det kan man verkligen inte tro!, kroppsmässigt menar jag. Jaja,, jag har fortfrande inte kommit fram till om jag tycker ettan eller tvåan är bäst. Måste nog se den igen för att vara säker. Jaja, slutpratat om det.
Jag funderar på att hoppa i säng redan nu. Hade varit härligt att gå upp lite tidigare imorgon. Jag skulle verkligen behöva en morgonpromenad. Och om jag av någon anledning skulle tycka att det var för kallt ute hade det varit guld att städa rummet. Herregud, att jag inte kan hålla ordning!
Förresten så köpte jag nytt puder samt en liten julis till Julia. Kommer inte ihåg om hon jobbar imorgon eller inte men om så är fallet så ska hon få den då!


Jaja. Puss och hej bloggvänner!






Vs.
?


Denice

Lördag och jobb som vanligt

AAAaahh
Jag orkar inte skriva!! Precis när jag var klar försvann hela inläggen. Nu blirree ingee...

Hur som helst. Bodensarna, kom till nyår!! Hade varit sjukt roligt.
Hmm.. sen tänkte jag säga att det förmodligen blir bio imorgon med tilda. Myyysis rååå...Kanske lite julshopping också, vem vet.

Jaja, nu sitter jag och mathilda och driver med gabriel på face. Ibland är jag nog lite för elakt. Tur att han är stålmannen och tål sånt. Hehe...

How ever. Godnatt på er älskade läsare.
Dencie


Nyårs planer

Hej igen! :) vi som inte skulle höras någon mer idag haha, men en fågel viska i mitt öra att våra bodensare kanske firar nyår med oss. Vad roligt det skulle vara ni måste komma!!! :D  Det blir väll isåfall thomas, antagligen hans bror peter som bor här nere, henke och JACKIE!! Har inte träffat jackie på över 1 år så tragiskt!

Det skulle vara sjukt roligt, då får vi planera något rikigt bra för den dagen;)

Men seriöst nu måste jag sluta prata med hänkiiii på msn och hoppa in i duschen..

PUSS EMMELIE


Såhär såg jag ut igår

Lägger upp en outfit bild från igår som marlene tog haha. Jag klippte bort mitt huvud för mina ögon var röda och jag gör någon konstig min!



fast tog som sagt inte pumps utan hade stövlar!

Har fortfarande inte badat eller nått av det jag skrev tidigare, jag ska hoppa in i duschen nu för jullan hämtar min om 1 timme. Men jag fastna i idol, jag såg ju inte igår. Förresten så röd jag i hela kroppen när erik sjön run to the hills. Riktigt riktigt bra! Han förtjänar att vinna idol, men jag gillar calle tycker han är så skön på nått sett!

Men nu hörs vi nog inte mer ikväll, hoppas ni klarar er!

PUSS EMMELIE

En riktig höjdarkväll blev det

Hej! Det är nästan godmorgon för mig, förstår ni så tragiskt haha.

Vi gjorde helt rätt i att gå ut igår iallafall, haha alltså fyfan vad roligt vi hade! Jag och julia drev verkligen med så många killar och det var sjukt kul. orkar inte berätta på vilket sett men ingenting som vi inte fick göra alltså vi skojade bara med några.

Har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv tror jag, vi dansade typ 3 timmar i sträck och jag är mycket lycklig att jag tog mina stövlar och inte ett par pumps..

Hur som helst, vi fick springa till tåget, jag som inte brukar kunna springa mer än typ 10 meter utan att tycka de är jobbigt. Jag sprang och kände ingenting haha! Väl på perrongen börjar 4 stycken riktigt äckliga killar och typ tjaffsa, när jag säger äckliga så menar jag att dom vräkte ur sig onödiga saker och då var ändå killarna typ 21 kanske?

Så julia och jag gick ju fram till dom och började disskutera eller det var väll mest julia som munhögg och jag bara skrattade.

Förresten så var jag riktigt klumpig, jag hade med mig kameran men inte mitt minneskort så tror vi tog typ max 10 bilder med min kamera. haha det söööög!

Så idag får jag bjuda på en bild från alex kamera istället:)

på tåget påväg in, jag ser ritkigt riktigt sminkad ut. 
jag vet att de ser hemskt ut, hoppas de är kameran
som gör de;)


väl inne på pilot


lägger upp mina egna imorgon eller senare ikväll :)

Ikväll ska jag mysa med julia och alex, vi ska äta hos jullan och se på film..

Nu ska jag faktiskt ta ett bad, försöka piggna till och sen kommer väll jullan och hämtar oss!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

PUSS EMMELIE



Förresten kommer ni ihåg för flera månader sen när jag la ut min favorit på idol här i bloggen?
Nämligen calles audition, jag vet inte varför jag gillade calle så himla mycket men han har varit min favorit under hela idol, och nu ska han till final. FAN vaaaad bra!! Han platsar väll egentligen inte som finalist i idol men de är väll bara bra att det sker någon förändring?! Han är iallfall grym och jag ska rösta på honom nästa fredag..
GO CALLE

men halllllå

Hej! :)

Kom hem från skolan för ungefär 45 minuter sen höhö.. min bror hämtar mig om typ 3 minuter och ska då skjutsa mig upp till marlene, jag ska då hämta fisen på dagis och sen ska jag ta hand om han ett tag. jag fixar mig hos dom, sen åker jag ner till mamma för där ska vi föra, vi ska nämligen ut ikväll.. På pilot, vilken känns sådär för mig jag har fått dåliga vibbar från de stället, vet inte varför haha.

Hur som helst tror jag faktiskt de blir kul :)
Lägger upp en bild på hur kvällens klädval blir, och kanske lite från när vi tjejer träffas innan!

Ha en trevlig fredag ni andra!!

PUSS EMMELIE

Nu är jag redo för att ha foto

Hej igen!

Sa ju att jag skulle komma med ett hejdå inlägg. Tänkte börja gå om en kvart typ, har ju prov så jag ska plugga lite på de i skolan också.

Jag har bara en lektion, foto men den håller på till kl 4, lite små jobbigt.

Jag har iallfall hunnit med att duscha, göra mig i ordning och plugga på 2 timmar bra gjort av mig va?

såhär ser jag ut idag


mycket såhär ser jag ut idag grejer i bloggen de senste dagarna va? haha de ä bara för att jag fixat mig, vilket är ganska ovanligt för mig. förresten ser ni hur otroligt trötta mina ögon ser ut?


men nu måste jag faktiskt börja bege mig, hoppas ni får en bra fredag!

PUSS EMMELIE


Godmorgon!

Heej :)

visst är jag duktig som bloggar innan skolan? Jag börjar kl kvart över 1 så det är rätt så lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, men måste snabba mig på lite eftersom att jag har ett pru prov idag som jag int ens börjat plugga på uppsi! Men det går nog bra har jag 2 timmar på mig så ska det nog gå bra.

nu är det bara 1 dag kvar till hjärtis kommer hem saknar ihjäl mig, inte riktigt så farligt med nästan.
Ikväll ska jag vara med jullan och alex förmodligen nisse också.

Jag kan skriva ett hejdå inlägg innan jag traskar iväg till skolan!

TTYL EMMELIE

sonia rykiel för HM

Sonia rykiels underklädes kollection för Hm släpps på lördag.
Jag har lite delade åsiker om själva kollectionen, ska jag vara helt ärlig så är jag inte överförtjust precis. En del underkläder är såklart fina och jag kan inte annat än att älska alla kimonos. Sen var ju själva visningen helt grym. Right?




Godnatt
Denice

såhär roligt har vi.

men nu ska jag hoppa ur detta sminkade ansikte och slänga på mig myskläder. Det känns så tomt när jag vet att min älskling inte kommer vara hos mig inatt eller imorgon när jag vaknar.

jag och alex tog lite bilder i väntan på jullan.












Nu ska jag mysa med mina 2 vänner! Har sovmorgon imorgon, sköööönt!

TTYL EMMELIE


Nu ska vi ha myskväll

Hej! Jag och alex har varit och fikat och kollat runt lite, jag hittade ett mörkrött läppstift och så köpte jag ett linne som jag tänkt göra jätte länge. Hmmmmm nu är jag pank igen!

såhär ser det ut iallafall, jag vet att jag är blek och att de ser förjävligt ut.



Snart kommer julia, vi 3 ska ha filmmys ikväll. hihi vi har köpt 3 påsar chips, ska poppa popcorn och försöka få jullan att köpa lite smarriga godisar. Jammmmi! :)

PUSS EMMELIE

nu går jag och fikar med alex!!

Hej! min älskade pojkvän har åkt iväg till linköping idag så jag blir alldeles ensam tills på lördag. blev lite ledsen i ögat men bara för att de kom så plötsligt, men jag tycker nog faktiskt att de är ganska så skönt hehe.

hur som helst, nu ska jag gå och möta alex vi ska fika..  Det blir snarare min frukost om jag ska vara ärlig, haha.

såhär ser jag ut iallafall.


och där är min nya tröja också hööööh.

PUSS EMMELIE

vilken är eran topp 3

Hej! Jag sitter och kollar igenom alla våra julkalendrar som visats och jag tycker att jag haft väldigt tur, för när jag var liten var de ju bara bra kalendrar.

Men här är iallfall min topp 3 lista:

1.Mysteriet på greveholm (som jag sett närmare 20 gånger och ska just nu se den igen)


2.När karusellerna sover


3.Pelle svanslös



PUSS EMMELIE


Snart helg igen :)

Hej på er! :)

Hoppas det är bra med er, har ni tagit er tid att kolla ut idag? det är så mycket frost så det ser nästan ut som snö, mysigt tycker jag.

Igår fick jag och firat ett ryck och åkte till kista, dom har byggt ut och öppnat en massa nya butiker, det var faktiskt jätte kul att gå runt och kolla. Men vi hittade typ ingenting, firat var lite sur för att han tyckte mest att de var för tjejer. Men jag hittade en svart oversize t-shirt  men olika färger på ränderna på monki, eller jag hittade massor på monki men inget som jag kände woooow. jag tror att hade jag varit ensam där så hade jag nog fått med mig mycket, men en viss person ville ju bara sätta sig ner och ta en fika, så jag kände mig aningen stressad.
Sen hittade jag ett par skor på bianco också som jag la undan, ett helt vanliga svarta pumps, jag behöver verkligen de. Men i bilen påvägen hem kom jag på men fan jag glömde köpa skorna. men så tänkte jag, de var nog lika bra.. men jag hittade ingenting till denice där heller, tänkte köpa twiligt 3 på bok men så tänkte ja gnej för hon lånar den på ljudbok, så tänkte jag smycken men nej de är tråkigt. Haha helt seriöst jag får panik!

Jag åker liksom snart när ska jag ha tid att kolla?

men såhär såg jag iallfall ut igår


förresten jag bytte ju min ring vet ni om att den gick sönder den också, så tänkte jag nej nu limmar jag den själv, så höll den faktiskt bra. men när vi kom hem igår kväll så tappa jag den på golvet och då gick den sönder igen. vilket skit alltså..

Jag kan lägga upp en bild på den nya tröjan senare :)

PUSS EMMELIE

dressed for success



Nya klänningen

I januari drar vi- till norrland.

Hej!

Jag hade tänkt att hålla mitt löfte från gårdagen och med det berätta något för er kära läsare.
Den 15 januari kommer jag och snuttjulia åka upp till norrland och jobba i tre månader. Vi kommer att jobba i Arjeplog på Silverhatten och vi är helt spända. Jag tror att det kommer bli jätte roligt. Och lärorikt dessutom! Inte bara jobbmässigt utan vi lär oss vara mer självständiga och allt det där., Ska jag vara i Usa minst ett halvår kan det vara bra att lära sig att vara hemmifrån ett tag.
Vi kommer jobba rätt mycket men det ska tydligen vara härlig personal och allt sånt. Sen finns det skidställe i närheten och det är ju as kul. Synd bara att Julia är så mycket bättre på att åka än mig, haha.
Det kommer hur som helst vara helt underbart att komma här i från ett tag. Fast jag kommer ju sakna alla! Men det handlar ju bara om tre månader- än så länge.
Jaja. Nu vet ni det iallafall.
Puss och hej på er.
Denice


En bild på pappa från när vi var uppe senast.


Fan dååå

åååh så frusterande allt bara försvann, skulle precis skriva puss emmelie... åååh.

aja detta får bli ett kluddrit inlägg, igår hade ju jag och hjärtis myskväll, vi åt mat, skrapade lotter, hyrde film wallander - läckan, åt min efterrätt som faktiskt var god men OTROLIGT mäktig, åt typ 4 tuggor men den var godare idag, smakade lite hööh. och jag fick en bukett rosor av min gossråtta, då blev jag glad för det är speciellt om han köper rosor vill jag lova ;)

hur som idag efter min lektion gick jag och bytte ringen som gick sönder och köpte även en till.
 

sen gick jag och köpte en kycklingsmörgås åt firat. Vi har liksom en liten grej som blivit med dom där smörgåsrna, han äter alltid kyckling och jag skagen, så om han är i centrum och ska hem på förmiddagen så köpen han 2 sådana och överraskar mig för jag älskar verkligen denna smörgås, mmmmh. och om jag är i centrum så köper jag haha, konstigt att båda alltid blir lika glada av en jäkla macka. men dom är otroligt goda vill jag lova!

Detta var det som fanns i mitt paket från hm. Kofta, halsband och en blå topp.

vet inte om jag gillar koftan men den är verkligen skön..
halsbandet tycker jag om iallfall.


förrsten vad fasen ska jag köpa till denice? jag letar och letar hela tiden, men jag hittar inget som känns rätt.

men men nu ska jag gå och väcka han så vi kan äta någon gång jag skakar i hela kroppen och är skiiiiiit hungrig!

PUSS EMMELIE




Ensam är stark

men det blir lätt tråkigt ensam, haha.


jätte hjärna

Hmh, hyfsat tidig kväll så jag ska väl vara rätt nöjd. Det var lite flumigt på jobbet idag. Känndes lite okonsentrerat och bara skrattigt och så. Men skrattigt betyder ju roligt så det var ju faktiskt bra. Haha förstår ni vad jag menar., ? känns som det blev lite konstigt formulerat. Jaja.
Jag glömde iaf berätta att jag köpte en klänning idag. Den var finis! Jag insåg att jag måste införskaffa lite nya kläder faktiskt. Först har vi minijulis, sen jobbjulfesten, sen juladfton, och därefter nyår. Min garderob är inte rikigt redo för det ännu. Men men. Nu ska jag fatksitk hoppa i säng. Är galet trött och ungefär varje ord jag skriver blir felstavat, orkar inte liksom.
Tänkte bara säga en sak till innan jag går i säng. Imorgon ska jag berätta nått för er. En del vet redan om det och jag har vetat om det i ungefär en vecka. Dock har jag försökt att hålla det lite hemligt pågrund av olika anlednignar, men imorgon somsagt,. då ska jag berätta!

Jaja, dags att krypa i sängs.

Denice


vi missa våran ...

Hej igen :)

vill ni veta något väldigt tragiskt? Jag och firat hade våran 1 årsdag igår och vi glömde den båda 2, hahah. seriöst  enligt mig är det katastrof jag blev typ ledsen, sånt där är ju jätte viktigt för oss tjejer.

han har frågat mig flera ggr under året men vilket datum var det då, så sa jag för typ 2-3 månader sen men nu säger jag inte fler gånger det är då och då kom han faktiskt ihåg det. I torsdags tänkte jag på det hela tiden, den sista har vi varit tillsammans i 1 år det får ja ginte glömma. Jag som skulle köpa ett par nya björn borg kalsonger till honom som är nya i kollektionen men nej jag glömde det fan.

så idag när vi var på åbergs museeum och åt lunch så säger han helt plötsigt - vi hade 1 år igår. Men herregud tänkte jag bara så tragiskt jag har glömt min och firats 1 års dag, han gjorde du ju också men det var ändå han som kom på den först och då är det ändå jag som påmint honom flera gånger haha.

Jaja hur som helst, vi ska då istället fira detta idag och det började ju bra med lunch det var faktiskt jätte mysigt. Jag åt en räk och avokado sallat med coscos och ägg, och han åt en pastasallad med kyckling och soltorkade tomater, mmmh låter nyttigt va?

lite skillnad mot vad vi brukar stoppa i oss om vi går iväg och äter.


Hur som helst, sen åkte vi hem till han och jag överraska nuray (hans mamma) med att klä julgranen. Hon tar fram allting på en gång, det tycker jag är jätte mysigt för då får man lite extra julkänsla. Den blev grymt fin ;)


Nu har han åkt iväg och tränat och jag ska fixa och dona här hemma, han tror att vi ska äta färdiglagad lasange, daaaah jag äter inte ens lasange.

Men jag ska göra paj med sallad osv igen, antingen köttfärspaj eller tacopaj. Tror det blir tacopaj igen faktiskt, och till efterrätt ska jag göra en lime och marängpaj :) Eftersom de inte blev några kalsonger så fick han 5 lotter och ett kort med 2 hjärtan istället ;)

lika bra, behöver spara pengarna.
Förresten idag har jag köpt min julklapp till wiggo och ett nagellack från depend, ett mörkblått och en ring från kicks. Bara det att när jag ska sätta på mig ringen så går den sönder så imorgon är det jag som går och byter den.




jag är lite ledsen för att min ring är trasig








Nej nu ska jag sätta igång med detta, detta kommer ta ett tag vill jag lova.

PUSS EMMELIE

Hm club tävligt

Hejsan allihopa :)

hoppas det är bra med er alla, med mig är det iallfall bara bra :)

Tänkte säga en typiskt mig och denice sak haha, jag är ju lite av en stammis på hm´s online shop. så idag när ja logga in fick jag syn på en tävling där man kan vinna presentkort på 200:- det är ju inte sådär jätte mycket men helt klart super bra att ha..

så man skulle svara på 2 frågor och sen skriva ett julrim på 20 ord om detta. hade jag haft denice med mig hade vi varit sjukt grymma på detta och vi hade absolut vunnit.

men nu var jag ensam och fick göra ett försök alldeles själv haha. såhär blev resulatet:

Om ni mig klappen vill ge, behöver jag inte lappen se.
Jag kan köpa mig smycken, läder och andra kläder.

hahaha när jag visa det för firat tyckten han mest att det var skit dåligt och pinsamt. men självklart gör jag ju ett försök :D

förklaring av mig rim då. alltså klappen är ju då själva presentkortet och lappen är alltså prislappen på kläderna och det andra skrev jag för att kläder och läder rimma hahah. tyckte jag var lite rolig :D 


förresten har mina grejer kommit till ica, längtar tills min karl kommer hem från träningen så vi kan åka och hämta det. han kommer säkert inte ens orka men han måste :D


Förresten 14 dagar kvar ;)


PUSS EMMELIE


tidag

Godeftermiddag!

Jag har preics kommit hem. Har varit i jakobseberg och kört tidigare idag, därefter kikade jag in i några butiker. En klänning fick följa med hem. 
Inne på Hm stötte jag på Andrea och hennes man. Det var helt otippat, vi hann dock inte prata så mycket men kul att ses iaf.
Jaja. Nu ska jag se till att få lite mat i magen, klockan sex blire jobbdags. Jag har sovit jätte dåligt hela natten så jag är jätte trött. Har för mig att vi har rätt mycket folk ikväll men jag hoppas på en tidig kväll.
Jaja. Dags att sluta.
Ta hand om er.
Denice




RSS 2.0