Där ser man

''Jag ville ju ha lite action så jag åkte till Bålsta.''


Balen

Idag var jag och Emmelie och kollade på studentbalen. Trots att alla var jättefina så måste jag nog säga att syster var finast av alla.. sådesåå
image119


/nis


...

Man märker verkligen vilken skillnad det blir på bloggstatistiken så fort man skiver lite mer., kul :)

Star

image109

Balla vi var ju,,  visst tjejjor ;)

Jälva röda streck

Någon annan mer än jag och emmelie som ser ett rött streck på högra sidan av bloggen?  vissa ser det tydligen och andra inte? frågade jackie om han kunde ta bort det men han fattade inte vad jag menade för rött på bloggen. När jag försökte förklara vad jag menade frågade han tillslut om jag snackade om  tjejens kjol i bakgrunden på en bild. Haha nej det var inte riktigt det jag menade..
http://deniceochemmelie.blogg.se/2008/may/bloggen.html#comment

Jävligt irriterande är det iaf.., passar inte rikgit in liksom..

Föresten..

AA står för allmänna alkolisterna va ? HAHA
Dumfan..


Slitet nagelack?!

Ni kanske har läst på Msn startsidan?.. Där står det iaf att det är en ny trend med slitet nagelack..det alldra senaste är alltså avskalat fult nagelack. Det ska tydligen ge en '' jag trivs med mig själv ändå'' känsla och som det stog på Msn..'' ett tecken på att man är skön nog att inte bry sig''



Enligt mig är det iaf skitfult och även fast mitt eget nagelack ibland är slitet så är det inte precis så att jag tycker det är snyggt..  Nej det här var ingen trend som jag kommer att följa iaf... men antar att jag inte är skön nog för att inte bry mig helt enkelt

/ nis


Bilder




image102   image103
Emmelie och jag i skolan.


image104 image105
Emmelie och jag på Ikea

image106
Emmelie och jag målar

image107
Emmelie och jag sover

image108
Jag hemma igen.


Vår dag på bild!

/ nis

..

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, så tycker faktiskt de är dags nu. För er som inte vet de så har jag varit och hälsat på moster över helgen, fast träffa henne dock inte så mycket eftersom de trevliga sällskapet kom på fredagen sen fick dom all min tid haha. Men kommer ju tillbaka i sommar och då får jag se till att umgås med henne mer. När jag kom hem åkte jag iallfall direkt till Nisse såklart eftersom att jag saknat henne så mycket under tiden jag varit borta och det vet jag en till som gör eller åtminstonde ser han fram emot att träffa henne. För man kan ju inte sakna någon när man bara träffats en gång eller hur var det haha.. Hur som helst jag och Nisse grillade marshmellows och nästan alla hamnade i grillen, men men vad gör man. Vi fick oss ett rejält skatt när hennes pinne började brinna. Idag började dagen med att jag gick till skolan hade bara en lektion mycket skönt, så jag och nisse åkte med pappa till ikea, efter de åkte hon tillbaka till skolan och sen kom hon och höll mig sällskap medans jag pluggade eller hon pratade mest med Jackie som vanligt men hon fanns där iallfall. Jag har prov imorgon och ska snart sätta igång och plugga men mår faktiskt inge bra alls, har jätte jätte ont i halsen men har precis sovit och duschat så känner mig lite piggare nu.

Kommer lite bilder också (:
// Emm


Stallet

Idag var jag somvanligt i stallet och red lite på banan. Det gick bra och Toppen var go som alltid. Sen kom Moster, Jossan och julia förbi och red lite. Duktiga tjejer det! :D


image97

Nu sitter jag i telefon med Emmelie och Jackie och ska snart hoppa i säng.

/ niss

Hanna Björkstedt

Hanna Björkstedt har en tävling i sin blogg där man kan vinna en plåting med henne. Hon tar super fina bilder så klicka in på hennes blogg  http://hannabjorkstedt.blogg.se/ och var med och tälva du också vettja!


image96
Dessa är några bilder som Hanna tagit, fina va!? 

/ nis


Elitloppet

Idag har jag varit på Elitloppet på Solvalla tillsammans med Johanna. Det var sjukt mycket folk och allas humör var på topp.. allas utom mitt haha. Johanna kom till mig halv två under lördagsnatten, vi skulle nämligen åka iväg till Solvalla,.. vara där tidigt så vi skulle hamna långtfram i kön... och om man ska åka kl 2 så måste man ju fixa sig, packa och göra iordning allt inför dagen,.. så det blev ju inte någon sömn alls för mig den natten.
Kl halv tre var vi framme på Solvalla och då var det nästan tomt. Hade tänkt att försöka sova lite där men var alldeless för taggad för att kunna det. haha.
Insäppet in till Solvalla var inteförens kl 8 så fick vänta ett bra tag. Lyckligtvis var hockyligan där och underhöll oss^^ haha dom var jätte trevliga, glada och sociala men dock så var jag inte så pratglad,. var jätte trött och ju mer
klockan blev desto mer började mina ögon att protestera... dom ville liksom åka igen fast dom inte fick.
Vi träffade även några tjejer från götebog,. också rikgit gulliga. :)
Väl inne på Solvalla så började loppen gå efter ett tag. Med tanke på att jag inte är sådär jätte trav intresserad så var jag inte särkillt uppmärksam på vad som hände och hur det gick.. och dt gjorde ju uppenbart att jag bara blev ännu tröttare..
Men nu får ni inte tro att jag har haft en tråkig dag nu, för sanningen är att jag faktist har haft rikigt kul.. Stämningen inne på Solvalla var på topp och det var smockat med folk.

Glömde min kamera hemma trots att både jag och Johanna var säkra på att jag la ner den i väskan..blev verkligen arg på mig själv när jag upptäckte det..
image95
Nu har jag precis kommit ut ur duschen,, jag har ockå räknat ut att jag inte har sovit på 36 timmar. USCH!
Så nu blir det slagg för min del.

Godnatt kära läsare, dröm sött


/ Nis


Torsdagen

Igår så fyllde syster år., mycket grattis till henne!
Torsdagen börjar med skolan, sen lunch med jennilee och mormor, efter det så åkte jag med mormor hem en stund. Sen vidare till stallet och sen hem till mamma. Frirade ju syster lite så vi käkade tillsammans. Trevligt trevligt.
 
Idag har jag varit ledig från skolan. Jobbade hos moster,. haha kankse inte riktigt en anledning till att vara ledig men vafan det är ju slutet av terminen nu satt fick bli så. :)
Jobbet gick iaf bra och tiden gick rätt fort.. är dock lite småbesviken på semlan som inte ringde en enda gång... Tack för det emlansemlan..  haha.

image94

/ nis som saknar sitt blonda hår

Bloggen

image93



För er som inte har förstått det ännu så tänkte vi bara berätta att det är lilla jackii som har fixat vår blogg.,, eller jaa :p håller på att fixa den:)
Så jätte tack till jacki och hans smarta vän :)

Jackieboooy!

image91


Guuuud vad han är SNYGG! /niss o Emm

Javisst

Tänk att allt går bra om man bara bestämmt sig för att det ska gå bra

Uppfräschning

Bloggen är under renovering så ursäkta röran


Gossip girl

image89


Säsongsperemiär på gossip girl, det har precis börjat så slå på tv :)

Usch!

Orkar verkligen inte plugga.. vill verkligen inte plugga.. måste verkligen plugga.  Usch usch usch!

Har bestämt mig för att skriva klart mitt specialidrottsarbete tills på onsdag. absolut sissta dagen. eller nej sissta dagen var för länge sen men måste få in det nu.. men fatta 20 sidor, 20 fucking sidor! Mår dåligt bara jag tänkter på det.
men ändå.. när det väl är klart kommer jag bli 10 kg lättare.. jag kommer iaf kännas mycket lättare..må bättre ni vet..?

jajaj dags att börja då..




image88


// niss


Gårdagen

Igårkväll blev det först middag tillsammans med Emmelie och Erica. Kött, pommes, beasås och lite sallad., tyckte att jag och Erica lykades rätt bra med maten om jag ska vara ärlig!
Lite senare tittade Nea förbi :) och sen ännu lite senare kom även Peter och Fabian hem tillmig. Var väl här i typ en timme innan vi drog vidare till Magnus.
Där var det rätt mycket folk där,, men som vanligt tog vi plats nere i bastun. 
Jag tycker kvällen var rätt bra,.att vi dessutom kom i säng rätt tidigt gjorde att vi slapp förstöra hela söndagen.

Lite bilder från lördagen.
Klicka för att se bilden större.



          

    


/ nis


:)

Igår gick jag upp kl 9:00 när jag var ledig usch, men skulle till kiropraktorn 9:40 så nu känner jag mig som en ny människa verkligen super skönt. Sen åkte jag tillbaka till Nisse som fortfarande låg och sov och då blev hon arg för att jag lät när jag pratade med jackieboy i telefon som vanligt haha. Sen vakna hon när jag somna på soffan, och då låg vi och mös lite framför tvn sen åkte nisse till stallet och efter de köpte vi godis, fixade oss och åkte jag, erica och nisse till alan och spelade spel med några och jag är verkligen ledsen för att jag var osocial men var inte allt för taggad var verkligen trött. Slocka i sängen direkt när vi kom hem till mitt andra hem Nisse hehe.Nu sitter jag hemma och har faktiskt pluggat, måste bara visa hur Erica reagera när hon fick reda på att jag pluggade hahah.

erica säger:
vadå pluggar? :D du skojar?
? Emmelie säger:
jag blev precis klar
? Emmelie säger:
fyfan vad dum hahaha


Snart ska jag få massage sen ska jag duscha,fixa mig och dra mig mot Nisse där vi sen ska ha tjejmiddag för ovanlighetensskull (:


// Emm

100 frågor om Nisse - Så bra känner jag henne

01. Fullständigt namn?: Gabriella Denice Baath Lundmark
02. Ålder? 17
03. Vart bor du? Bålsta
04. Bor tillsammans med? Pappa
05. Husdjur? Katt , Häst
06. Färg på ditt hus? Gult
07. När är du född? 22 september 1990
08. Klass? 2 i samhäll
09. Vilket år tar du studenten? 2009
10. Något jobb? Ja extra
11. När gick du upp i morse? mellan 12 - 1 jag sov själv så vet inte säkert. 
12. När ska du sova? blir nog sent
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja, hennes katt
15. Pussat någon idag? Ja, hennes katt och mig
16. Vad har du ätit idag? Frukost
17. Dagens klädsel? Ridkläder änn så länge
18. Dagens smink? Nada, än så länge
19. Dagens sötnos? Jag såklart ( Emmelie )
20. Dagens roligaste? När denice väckte mig
21. Har du många vänner? Javisst
22. Hur många har du kysst? några
23. Vem kramade du senast? Katten allgot
24. Hur många har du haft sex med? nisses hemlis
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Hennes pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? mig, frågade om vi skulle dricka ikväll.
FAVORIT...
31. Film? A cinderella story
32. Låt? Vet hon nog inte själv
33. Mat? Wook
34. Dryck? Vatten
35. Färg? Rosa
36. Tv-serie? one tree hill
37. Stad? Stockholm
38. Land? Vej ej
39. Ämne i skolan? Idrott
40. Strul? Hmm, jag vet ;)


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? jag vet vem..
42. Personen du kysste? En gbg kille vars namn hon inte minns :D
43. Gången du spydde? länge sen
44. Gången du grät? förra helgen
45. Pizzan du åt? Köttfärsåspizza
46. Gången du var i Göteborg?  två sommrar sen
47. Gången du var i Stockholm? 2 maj..
48. Gången du var full? valborg typ
49. Gången du var hög? nisse gör inte sånt
50. Personen som såg dig gråta? typ jenn
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? hund och katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Bådaa
54. Tvspel eller datorspel? inget eller jo kansek tv spel ^^
55. Singel eller upptagen? Singel 
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? inget
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Har du svart hår eller blondt? brunt
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa. eller bruna linser 
62. Choklad eller lakrits? Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm och göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta?  cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? prickit
68. Älska eller älskas? Båda verkar ju bra
69. Leva eller dö? tror hon helst vill leva :) 

ANTAL:
70. Personer du älskar?  Många
71. Personer du hatar? Ingen
72. Pojk-/flickvänner du haft? inge
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? vem vet
74. Glassar du ätit på en dag? ett par stycken^^
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen..
76. Gånger du haft minnesluckor? tre eller fyra
77. Gånger du varit hög? men nej
78. Personer du saknar just nu? nårga
79. Gånger ditt hjärta brustit?  Ingen
VEM:
80. Vill du kyssa nu? Allt för många
81. Träffade du senast? Pappa och mig
82. Sjöng du senast för? Sig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? mig
84. Spelade du tvspel med senast? var allt för länge sen.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Johan och kev
87. Förtjänar att dö? Ingen
88. Är söt? Många är söta :)
89. Vill du sova jämte inatt? Kisskatten allgot
VAD:
90. Gör dig glad? Andra glada människor
91. Gör dig ledsen? Ledsna människor
92. Vill du helst göra nu? sova
93. Önskar du att du slapp göra? Plugg
94. Vill du ha nu? Allt och inget
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en totto
96. Längtar du till? Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? Gör sitt bästa satteee
98. Ångrar du i ditt liv? är nöjd med sitt liv.
99. Är det bästa som hänt dig? Mycket
100. Hur mycket är klockan? 13:31


// Emm


100 frågor om Emmelie

Så bra känner jag Emmelie :)

01. Fullständigt namn?: Emmelie Carita Terese Eriksson
02. Ålder? 17
03. Vart bor du? Bålsta
04. Bor tillsammans med? Pappa
05. Husdjur? Nej
06. Färg på ditt hus? Rött
07. När är du född? 11 februari 1991
08. Klass? 1an på mediaprogramet
09. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? runt 9
12. När ska du sova? Inatt
13. Duschat idag? Nej
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Lite frulle
17. Dagens klädsel? Jeans och linne
18. Dagens smink? Lite
19. Dagens sötnos? Denice.. Varje dags sötnos :)
20. Dagens roligaste? Teater i skolan.. än så länge :D
21. Har du många vänner? Tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Exakt 63
23. Vem kramade du senast? Nisse
24. Hur många har du haft sex med? Svarar nog 63 där också..
25. Hur många har varit otrogna med dig? Kanskee
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Denice
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?Denice,. att jag skulle komma till media^^
FAVORIT...
31. Film? A cinderella story
32. Låt?Chris brown,, whit you
33. Mat? Inte så mycket..
34. Dryck? P2
35. Färg? Röd
36. Tv-serie? one tree hill
37. Stad? Stockholm
38. Land? Typ Japan
39. Ämne i skolan? matte HAHA
40. Strul? Jaa finns ju några att välja på.. :)


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Jag vet och han vet..
42. Personen du kysste? Han vet också..
43. Gången du spydde? typ två månader sen
44. Gången du grät? två veckor sedan..
45. Pizzan du åt? Köttfärsåspizza
46. Gången du var i Göteborg? Ojj det var länge sen. 03
47. Gången du var i Stockholm? 2 maj..
48. Gången du var full? 4 veckor sedan
49. Gången du var hög? Emmelie gör inte sånt
50. Personen som såg dig gråta? Totte
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Bådaa
54. Tvspel eller datorspel? xbox3 60
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller ha sex? Helst båda
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Pixbox.
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother!
60. Har du svart hår eller blondt? blandat:)
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa.
62. Choklad eller lakrits? Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta?  Fanta
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? prickit
68. Älska eller älskas? Båda verkar ju bra
69. Leva eller dö? Tror hon helst vill leva..

ANTAL:
70. Personer du älskar? Only nisse
71. Personer du hatar? Hon hatar ingen.
72. Pojk-/flickvänner du haft? två seriösa fast har ju haft hur många som helst liksom..,
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Jaa ett par tror jag..
74. Glassar du ätit på en dag? de är många alltså..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen..
76. Gånger du haft minnesluckor? tre eller fyra
77. Gånger du varit hög? men nej
78. Personer du saknar just nu? En
79. Gånger ditt hjärta brustit? Din jävel..
VEM:
80. Vill du kyssa nu? Allt för många
81. Träffade du senast? Nisse
82. Sjöng du senast för? Sig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? nisse
84. Spelade du tvspel med senast? min bror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Johan och kev
87. Förtjänar att dö? Ingen
88. Är söt? lova, thea och nisse
89. Vill du sova jämte inatt? Han vet och hon vet
VAD:
90. Gör dig glad? Andra glada människor!
91. Gör dig ledsen? Mycket
92. Vill du helst göra nu? Skjuta fram tiden en vecka
93. Önskar du att du slapp göra? Prov..
94. Vill du ha nu? Godis
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Körlektioner
96. Längtar du till? Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? Jaa lätt. klassens snille :)
98. Ångrar du i ditt liv?  någonting
99. Är det bästa som hänt dig? lova toch thea
100. Hur mycket är klockan? 12:01


Helgen

Vad fan händer i helgen då Emmlansemlan?


image71

Kisskatten

Tänkte också visa er en av världens sötaste kissekatt,. nämligen min kisskatt. Han har dock inget namn men han
är söt ändåå :)


image61



image62

image70


image63


image64



image65

image68

image66


image67


Äntligen!


 Har egentligen ingen ork att skriva men Fabbijan tyckte att det var dags för mig att skriva ett inlägg, så vad gör man inte?
Mobiltelefonen som jag nämnde i ett tidigare inlägg är nu min och den är SÅ fin. Röd såklart, riktigt nöjd faktiskt :)
Men det jobbiga är att jag har nytt nr så nu måste jag se till så att alla får det.

Ikväll har jag pluggat, har nämligen prov imorgon och det är så sjukt ointressant så jag kan inte ta till mig allt jag läser, helt omöjligt men det går som det går. Imorgon är sista dagen i skolan för den här veckan eftersom att vi är lediga på fredag, då ska jag verkligen sova ut.
 Det känns helt overkligen att det är mindre än en månad kvar till sommarlovet!

Dom får jag träffa om ungefär en vecka. Saknar er

 image69

// Emm

Twixy

Nu är det fjärde gången jag skiver ett inlägg. Datan cpar sig eller så råkar jag trycka på nån knapp och allt försvinner.. Så nu har jag lessnat på att skiva det jag skulle skiva. Haha..
Tänker iaf fortfarande visa er min företagsekonomi logga till mitt låssas företag som heter Twixy Barnvaktsservice

Fin va?!

image60

/niss


Tele med Emmelie osv.

Nu sitter jag och pratar i telefon med Emmelie,. haha usch vad vi blir flamsiga när det blir lite för sent. Skulle dessutom behöva lägga på telefonen och börja plugga ist., men finns ju liksom ingen ork,.. eller lust. :p Att jag har plugg i typ varje ämne underlättar inte heller precis..
Men kan ju ändå inte vara deppig eller nått nu när det är mindre än en månad kvar till sommarlovet. Guuud så skööönt!

Jag vet inte hur det är med er men jag ska ialla fall leva loppan hela sommaren!



image58

:)

Alla som känner mig vet att jag är galet kär i rött och jag har länge tänkt köpa en vinröd mobil en speciell, de är verkligen en  Emmelie telefon.. Och vad händer, jo Rhebecca kommer till skolan en dag men en sånn fast en svart, ja självklart haha fan. Men då blev jag riktigt peppad så nu ska jag faktiskt åka och köpa den i veckan hade jag tänkt (:

image57

// Emm

Sommar ?

Jag vet inte vad ni säger men för mig är det i alla fall sommar nu. När man kan ligga ute i bikini och sola utan att frysa en ända gång och när allt är grönt. Ja det är sommar, äntligen. Nu är det bara sommarlovet som fattas. I helgen har jag varit med Nisse för de mesta och så har vi pratat en hel del med Jackieboy haha.. Jag har levt på Nisses baksida hela gårdagen och idag så nu börjar jag bli lite små brun ;)

Snart åker jag upp till min älskade moster och mina kusiner (: 
Har inte träffat dom sen i Februari så jag saknar dom ganska rejält nu.


image56

// Emm

Lördagkväll..

Jaha kom hem från Aronsborg typ nyss, som jag tidigare sagt så jobbade jag där ikväll. Blir lite stressigt när man inte rikigt har koll på hur saker och ting fungerar men jag tycker ändå att det är sjukt roligt att jobba då det hela tiden är så mycket folk runt om kring mig.
Jajaaa sen tänkte jag föresten också passa på att säga tack till Johanan, tror nämligen inte att jag gör det tillräckligt ofta..såå verkligen tack för allt du gör Johanna, du är en ängel. :)

Nu ska jag hoppa i säng.. Godnatt och nanna sött!


/ niss


Grattis

Idag har jag varit ledig, vi hade bara en lektion som var engelska och dom som redan haft nationella muntliga var lediga, blandannat jag :) Så Erica och Denice sov här, blev väckt mellan 8-9 någongång trotts att jag var ledig. Denice kom i alla fall hit direkt efter skolan igen vi tänkte att vi skulle baka men de slutade med att vi kollade på the grudge och båda somna inom en halv timme hehe. Nu har vi vaknat och Nisse gick till special idrotten sen kommer hon hit igen. Totte kommer också hit snart och spelar lite monopol med mig!

Vill även säga att de är ingen vanlig dag för de är LINAS födelsedag.. Grattis gumman :)

Ända bilden jag hade på henne, cornelia råkade bara komma med ;)
image55

// Emm


Torsdag

Nu sitter jag här hos Emmelie igen, gick hit direkt när jag var klar med nationella. provet gick nog inge vidare men hoppas på det bästa.!
Tror att jag och Emmelie ska se film snart eller nått,..ska även följa med henne när hon gör naglar vid två och sen ska jag tillbaka till skolan för att gå på specialidrotten kl 3. Det suger verkligen att ha håltimme från 11 till 3,. usch! 

/ D

Pluggis

Ikväll blir det plugg, plugg och åter plugg för min del. Har matte nationella imorgon och eftersom matte inte precis är min starka sida så måste jag anstränga mig en hel del. Emmelie vill dock att jag kommer över och nannar hos henne i natt igen,, men om jag gör det finns det nog en stor risk för att jag glömer bort att plugga fast jaa satan det skulle ju vara mysigt att åka till henne ett tag. Just nu är jag dessutom lite smått osams med pappis så har inte alls någon större lust att vara hemma ikväll... jaja får se hur det bli.. :)

// D


Planering

Idag sov Nisse hos mig igen, jag hoppas på att hon och Erica sover här inatt också eftersom att jag är lite ensam haha. Imorgon är jag ledig så ikväll kommer Cornelia, Lina och Liza hit vi ska fira att de blir ledigt imorgon, Lina fyller ju år imorgon också så Grattis i förskott! Jag har även suttit med Erica och Nisse och börjat kolla lite över sommaren och eftersom att jag verkligen är sånn som person att jag gärna vill ha allt lite planerat så har jag då börjat och jag har allt planerat i minsta detalj från den 11 Juni till den 29 Juli!

image54

11 Juni - Skolavslutning
12 Juni - Erica fyller år FIRA henne
13 Juni - Jennilee´s student
14 Juni - Åker till Åland
20 Juni - Midsommar
28 Juni - Pinko och Idas 20 års fest
2  Juli - Hem från Åland
3  Juli - Moster kommer
7 Juli - Jag och moster åker till Piteå
    JULI - Denice kommer upp någon gång efter
22 Juli - Erica och Jessica kommer upp
23-27 Juli - Pdol
29 Juli - Erica och Jessica åker hem

Resten av tiden är de bara
 
CARPE DIEM

// Emm

Bilder från helgen

Här kommer bilderna från helgen 



 image47    image48
Emmelie och Denice                                                                            Henke och Dennis

image49  
Dennis

image50 
Henke och Dennis

image52
Henke, Jim och Dennis

image53
Emmelie

jobb

Föresten.. dom ringde mig från Aronsborg igår och frågade om jag kunde jobba på lördag,. blev jätte glad !
Jobbade där en lörda för ett tag sen men trodde inte att dom skulle  höra av sig nått mer så jag belv verkligen glatt överaskad! :)

/niss


Älvsjömässan



image46


Igår var jag alltså på Alväsjömässan med skolan. Det var frivilligt men läraren tyckte nog att det var bra om man åkte dit så dågjorde jag det.. Var dock inte där i många minuter haha. 
Hur som helst åkte jag till stallet när jag kom hem,. blidde bara en snabbis eftersom jag hade lovat moster att vara barnvakt åt småkusinerna igen. 
Shan var garanterat mycket trevligare denna gång och vi satte vid bordet och ritade helatiden. 

Denna gjorde jag,, Fin va ?
 image44

Tala i gåtor

Okej det här inlägget kommer endast 5 personer att förstå någonting av speciellt jag och Nisse. Vi har umgåtts med dom hemliga B'na och vem fattar vilka dom är? nej precis ingen. I fredags träffades vi först och vi kom inte därifrån fören kl halv 9 på lördag morgon så inte mycket sova den natten inte nej nej. Men jag och Nisse somnade sen hos min farmor och farfar. Vi gick sedan till B'na igen för att säga hejdå efter att vi vaknat, eftersom att vi skulle tillbaka till Bålsta. Vi visade dom vart man kunde äta och trodde sen att det var "hejdå" men nej sen blev det att grillar hos denice med dom jätte mysigt. Sen middag, plockade väll undan någon gång mellan 11-12 sen åkte dom väll vid 3 ungefär då trodde vi iallfall att det var "hejdå" men nej dom kom även igår på kvällen också och dom kom med tacos och då menar jag mycket av allt haha men den kvällen blev iallfall det riktiga Hejdå, tredje gången gilt. En bra helg i alla fall.
Nu kommer Nisse få leva med att de blir tjat och prat under en lång tid fram över, men eftersom att hon är min bästa vän så tar hon det haha.


// E

Söndagsmiddag med b'na

Vi orkade inte åka till dem så vi tvingade dom hem till mig ist haha. Dom kom stax efter nio och blev inte käk förens vid tio. Jajaa,, lyckades iaf bättre med tiden än gårdagen. :p
Taccos blev det till käk och har nog aldrig sett så mycket köttfärs på en och samma gång. Haha. Det var b'na som hade köpt med sig och vet inte rikgigt om dom trodde vi var extra hungriga eller nått :p
Jaja efter maten såg vi lite på tv och käkade glass. Trevligt trevligt!  Dock åkte dom itne förens efter 12 så är lite trött nu idag :)



Jaja ,, imorgon är det älvsjömässan som gäller. Hoppas det blir kul och så. haha :)


// Nis.


High class problem

Misstolka mig inte nu för jag menar inte att varken jag eller Emmelie tillhör en '' högre klass'' bara att våra problem gör det. Haha!
De senaste dagarna har både jag och Emmelie klagat väldigt mycket på allt mellan himmel och jord,.  och för det mesta är det bara på så otroligt töntigt saker,, jaa ni vet sånt som man egentligen alltid klagar på... det jag menar är tex valet mellan två jätte bra saker är ju omöjligt för at båda sakerna är ju bra på sitt sätt. Man har tex två av sina absoluta favvis tröjor och blir irriterad bara för att man har möjligheten att välja mellan dem. Sen tar det ju dessutom massor av tid när man ska byta fram och tillbaka hela tiden,, att  ingen av av sina vänner har någon egentlig åsikt underlättar ju inte precis heller.
Haha jaa det jag vill få fram är väl att det är meningslöst all klaga egentligen. det gör ju inte saken bättre precis..
jaja. :p ni kasnke inte fatta mycket av detta inlägg,, bara jaf och emmelie som fattar vad det betyder i på riktgit af.. :)


Kläderna

   







Här är alltså alla plagg som jag köpt,., eller jaa allt förutom väskan :)  Är kanon nöjd med allt faktist.


/ D

Sjuk

Nu har Denice tjajtat tillräckligt mycket, så nu skriver jag mitt första inlägg. Har inte riktigt haft tid och ork, men jag lovar att jag ska bättra mig. Hur som helst har vårat lilla lov varit bra! På valborg blev det först kubb, grillning och fest, det var mycket trevligt. I helgen har jag och nisse varit med varandra hela tiden, precis som på den gamla goda tiden, vi åkte in till stan på fredagen och shoppa lite och vi båda hittade en massa saker som jag blev riktigt nöjd med (: Har också varit sjuk sen i lördags förkyld med feber. 

// E
image35


Gårdagen

Igår åkte jag och Emmelie till stan för att shoppa. För första gången på länge är vi båda väldigt nöjda med det vi köpt. Bilder kommer lite senare :)
Efter stan åkte vi vidare litt sollentuna. Jag och emmelie hittade på massor av äventyr men bara för att retas så håller vi det hemligt för er! Det jag kan säga är att vi kom inte hem till Emmelies farmor och farfar förens nio på morgonen. Blev alltså inte många timmars sömn..


// nis


Valborg

Haha, jag och Emmelie fick fullt upp så vi hann inte skivta något om valborg så vi tar och gör det nu ist.  :)

Dagen började med att vi spelade lite kubb och så tillsammans med några vänner., eller ja  om jag ska vara ärlig så blev det inte mycket kubb spelande med vi hade minst lika trevligt ändå :)
När klockan rusat iväg mot 4 ? så begav vi oss hemåt. Emmelie, Jessica, Julia och jag grillade hos Emmelie. Julia och Em skötte grillen och vi kan väl säga att vi lärde oss av det misstaget. Haha!
Senare kom det lite folk förbi och enligt mig så hade vi iaf riktigt trevligt. 
Runt 12 tiden drog vi vidare till Kentta och Emmelie drog därfrån runt halv två mendans jag stannade ett tag till. Jag var dock inte i säng förens över 4 eftersom mitt hus var fullt med folk när jag kom hem.

Bilder från dagen. Klicka på för att se större   
 


Torsdag

Jaha nu ska jag precis hoppa in i duschen. Tänkte berätta om gårdagen lite senare. Bilder kommer också!  

//nis

RSS 2.0