Gårdagen

Hehe, hej bloggen! Det blir ett snabbt inlägg innan jag kilar ner till längan och hämtar upp Julia och Peter.
Igår hade vi personalfest och tänkte bara ge en stor eloge till festkommiten som har planerat och genomfört en ur rolig fest. Gårdagen började med frukost hos mig klockan 10, vi hade tagit vår sista drick och köpt frukost, mousserande och massa annat. Därefter blev det en hel dag med en hel del tävlingar, sång, dans och fest. Mmm.. ni får vänta med att se pix tills jag kommer hem tror jag.. På tal om det, pappa kommer upp imorgon och jag slutar jobba på lördag! How greaat is that?
Jajaaa. Nu ska jag köra Peters bil till längan... för jag har körkort- och det vet ni ooooooooom!


Denice

lite uppdatering från gårdagen

Hello! Hoppas att alla njutit av min första videoblogg någonsin!

Vi var på ett "fjortis" ställe som heter kalas, ett ganska dåligt ställe egentligen eller människorna var ganska torra, men det kan ju vara för att man inte kände någon alls. men vi hade verkligen skit kul och igår platsade vi nog lite bland dessa fjortisar måste jag säga.. Vi gick mest runt och drev hela tiden, spelade in filmer på kameran när vi prata och drev om massa. Vem vet vi kanske lägger upp en liten videosnutt.

När vi var ute igår så försökte något fyllo sno en bil, så precis bredvid oss blir det värsta slagsmålet.


Vi har nu ätit frukost och ligger på hotellrummet och kollar igenom bilder från gårdagen. Våran buss till bålsta går 14:40.

lite bilder då

















hur stor är chansen att vi träffar på henke och sebbe
från bålsta?



Nu får det räcka nu ska jag borsta mina tänder och försöka göra det bästa av situationen med att försöka se lite fräsh ut.

PUSS EMMELIE OCH ANDRÉA

Hej bloggen !

Andréa här,
Vi spelade precis in en videoblogg, dock vill det inte funka att ladda upp den.....
SÅ, ni får klara er utan kvällens outfit faktiskt.
Förhoppningsvis kommer ämmälää ladda upp den senare.
För det är ju bara ett måste med en kvällens outfit har jag hört!

Just nu sitter vi på vårat hotellrum och dricker ååå sminkar oss lite, och jaaa lite sånt där nivet :)
Ämmälää står och tar ego kort som bara den och jag blir fan snart blind av allt blixtrande!!!!

Men det var allt för mig, nu ska jag fortsätta att dricka ååå sminka mig tills det är dags att dra ut:D
Kanske ta någre ego kort också ;)

aja!! tjineling alla glada <3 


VI FIXA DET!


nej alla tjejer som tycker om att snacka skit, vi är inte seriösa :)

godmorgon

Hallå! Äntligen lördag eller vad säger ni? Jag ska ju göra en massa roligt idag, om 3 timmar åker vi till muppsala! Först ska vi lämna våra saker på rummet och sedan gå ut och shoppa lite, kanske hittar något jag kan ha på mig tills ikväll. Jag har tänkt att ha på mig en klänning som jag köpte redan i höstas men har inte användt den än, så nu är det dags.

Ska nu gå ner och äta frukost med svärmor och det är mycket ensamt om nätterna när inte min älskling är här :(
kan det inte vara måndagkväll nu?

Men men jag ska ju göra massa skoj nu så jag får inte klaga. Men nu ska jag packa ner de sista och börja göra mig i ordning.

Jag tror faktiskt att min mini pc får följa med till hotellet, så kika in senare :)

PUSS EMMELIE


orkar inte

Fan jag har blivit sjuk, har känt det flera dagar att jag varit snorig och ont i halsen. Men i morse när jag vakna vid typ 6? så kändes de som att jag hade feber, så jag ringde och sjukanmälde mig men nu kom jag på att jag måste till skolan ändå för jag har nyckeln, så för att vi ska kunna sälja biljetter måste jag vara där för det är jag som har nyckeln.

Jag får bara inte vara sjuk imorgon, nu när vi ska ha världens lyx i uppsala. FAN!


puss emmelie


:)

Gossisar!! En vecka och två dagar kvar. Nästa lördag är min sista arbetsdag! På gott och ont givetvis! Kommer sakna en hel del gossmänniskor härifrån men tillbaka till cilivisationen, hur kan jag tacka nej till det?!

Förresten, jag var i Arvidsjaur idag. Hade köpmani så kom hem med ett dyrt armband och en tröja. Sen lite kläder till p-festen men det är ju bara plojjgrejjer. Heheh.. Fick även brev från mormor idag. Super mysigt!

Denice

Hallå hallå!

Hej! :)

Har inte skrivit på jätte länge känns de som, men det var väl inte så många dagar sen eller? Idag var jag ledig iallfall, jag och marlene var och åt lunch på jernvägscafét och sen åkte vi till centrum jag köpte då en svart vanlig kofta eftersom att alla mina som jag har är trasiga av någon väldigt konstig anledning.

Sen åkte jag med studentkommitén till lastberget då vi planera balen lite till och sen åkte jag till marlene, där jag sitter just nu. Vi har precis online shoppat lite, eller mest marlene. Jag valde faktiskt bort alltihopa, jag började med 5 grejer men gick ner till 0. Jag ska nämligen göra en super rolig grej i helgen och då kan jag tänka mig att det blir lite shopping.

Sen ska min pappa köpa ett par converse till mig på fredag, tror det blir ett par höga röda och finns det inte blir det blåa fast jag inte skulle ha de. Men jag hittar ju för fasen inte de vita skin conversen i min stl, jag blir galen!

Men jag gillar dessa skarpt också.



Jag funderar på att köpa dessa också, tycker verkligen att dom här är så as balla men hallå vågar jag? nej jag tror ej de! Marlene vågade iallfall haha.



Nu till den roliga händelsen, på fredag skulle egentligen jag julia och andrea gå ut i stockholm på grodan. Men den där svikaren Julia kunde inte, så prata jag med Andréa om det idag och vi kom fram till att vi fortfarande var as taggade. Så vi började prata om Uppsala så nu ska vi ut i Uppsala och även sova på hotell där lördag till söndag! Så vi åker in på lördag dag och kanske shoppar lite skulle jag tro, sen får det bli att bada lite i poolen, lite fix och förfest med några andra tjejer och sen utgång. Längtar verkligen, det kommer bli hur kul som helst! VISST ANDREA? :D

Ska min älskling få bo på hotell en vecka
 ska jag fasen göra det 1 natt iallafall
 
 

Vad ska ni göra ihelgen? :) Gå ut i uppsala kanske, så jag och Andréa känner igen någon haha.


Imorgon ska jag sitta och sälja biljetter till slutskivan som vi ska ha på göta källare hela dagen, så kom för tusan och köp. Vi kommer bara att sälja biljetterna i skolan så att ni vet.

Nu ska jag snart bege mig hemåt.

Ha det så bra!
PUSS EMMELIE

Justjaa..

Har fått höra den här låter ett x antal gånger här.



- Det kunde ni ju fet glömma!

D

Körkortet!

Gaaashh!! Jag har just klarat körkortet! Förstår ni hur undrbart det är?!  En klump i halsen som förvunnit. Det var så många som visste om uppkörningen också så mitt psyke hade nog inte klarat av en kugg.  Uppkörningen var dock simpel, herregud.. jag menar Arjeplog. Är dock lika glad för det. Körkort som körkort va tusan!.
Hm.. Hur som helst, jag är bara glad!!
Sen har jag 9 dagar kvar här uppe. Anställningen går ut den 3'e, också rätt skönt faktiskt. Sinnersjukt att jag inte har sovit i min egna säng på snart tre månader. Fast det är som en annan verklighet här uppe. Hemma existerar liksom inte för tillfället. Allt känns så långt bort. Förörvigt så kommer Julia upp på söndag, snacka om skönt, det känns konstigt att vara här utan henne.  Jaja, grattis till mig! Saknar er!!
Puss vänner!!





Denice


Lite bilder?

Hej! :)

Nu var det några dagar sen ni hörde något från mig, så jag tänkte bara säga att jag lever och mår bra!
Sitter och har försökt plugga lite teori men ääh. Vi har ingen engelska denna vecka så skönt!! Så jag får det så lyxigt att jag kan sitta här och blogga. Min man åkte för en stund sen, skulle äta lunch med en kompis och jag ska om några timmar bege mig mot enköping tillsammans med pappa.

Ikväll ska jag hjälpa hjärtis att packa, hans lag åker till Cypern imorgon på träningsläger (jag är inte alls avundsjuk!)

Tänkte iallafall att jag ska lägga upp några bilder från i fredags då vi hade överraskningsfest för stefan Andréa´s pojkvän som fyllde 20.

Snyggo jula


En glad Andréa och Stefan


min nya kjol jag prata om, kände mig lite väl sommrig


jag och julia åkte lite bil


Vi var lite lätt glada och förresten kollar inte
ens jullan på vägen när hon kör bil


Julia var duktig och bar 10 pizzor plus 2 hamburgertallrikar


så hon fick en puss av mig


Sen blev det mycket dans, sång och sexcharader.


Det tar så otroligt lång tid att ladda upp bilder så nu får det räcka. På lördagen åkte iallfall jag och Jullan och hyrde film + chips och dipp. Men det blev ingen film för vi fick något ryck och ville gå ut, vi var ute i kanske en halvtimme sen fick vi yttligare ett ryck och följe med tobbe, fabian, allan, jadvi och steffi hem till tobbe där det blev lite efterfest. Var bara så himla kul att träffa alla igen, känns som om det var 100 år sen. Hemma hos tobbe var också amanda och evelina :)

Ha det nu så bra
PUSS EMMELIE

Godmorgon!

Kännde att det var dags för en liten uppdataring.
Hmm. Först och främst, vad gör jag uppe? Fråga mig inte... jag är dötrött. Har haft körlektion, såklart. Trippellektion sen klockan 7.00. Jaja.. ikväll blir det som vanligt jobb.  Det börjar närma sig slutet ordentligt nu. Gästerna har minskats ner betydligt och ingen är gladare än jag. Julia kommer ju förövrigt upp i helgen. Känns som hon just har åkt hem, fast det har hon ju. Haha.
Hur som haver. Solen lyser och jag funderar på en promenad ner till konsusm. Skulle behöva småhandla och taxi båda vänderna känns onödigt. Men men... Dags att sluta. Puss och kram.


Denice


Hänger du med Anna?

Hej bloggen!

Jag har precis stämplat ut för ikväll. Jag har sprängande huvudverk samt är galet trött. Det känns helt konsitgt. Klockan är ju trots allt bara elva och här sitter jag, typ redo för att gå och lägga mig. Gå och lägga mig/ åka till längan. Skämt o sido så hade jag faktiskt tänkt att åka med Maria och Emmelie när de åkte för ett par minuter sedan men jag hoppade det. Om vi hinner kila på syssan imorgon innan jobbet så blir det vinkväll på längan imorgonkväll istället.

Hmmmm..justja.  Sjukt irriterande. På senaste har jag hört av ett x antal personer att jag är lik Anna Bergendahl. Peter la precis upp en bild på mig, någon minut senare kommenterar hans kompis bilden,..- hänger du med Anna Bergendahl?. No fucking way. Det är så konsigt för jag kan verkligen inte se någon likhet alls..
Hmm... Jaja. Någon annan som tycker att vi är lika? och nej, jag vill inte att du, fiskis ska kommentera..........


Anna Bergendahl bilder och skvaller | Allt om Anna Bergendahl!









Denice

Trött som få

Hej vänner! :)
Ligger i min säng helt slut är jag. om 1 timme och 45 minuter ska jag vara duschad klart och ha varit förbi firat och hämtat min kjol som jag ska ha ikväll. Jag kan inte säga vad jag ska göra för då kanske den personen de handlar om får veta det och då blir det ingen överraskning! Så jag ska vila 15 minuter tänkte jag och sen börja fixa mig. Ska ta bilder under kvällen så ni ser vad det var jag hade för mig:)

Vad ska ni göra ikväll?

Juste jag har ju shoppat lite i veckan, i tisdags köpte jag ett par nya solglasögon i onsdags var jag och marlene i solna och då lyckades jag hitta en vit kofta, ett svart baslinne och en jätte fin kjol som jag ska ha ikväll. Fick ju i julklapp av världens bästa svärföräldrar ett presentkort på hm som jag inte hittat något för innan, så nu när jag såg den så tänkte jag äntligen! Och jag tror att Nuray tyckte det var ett väldigt bra köp, hon tyckte den var jätte fin :)


Men nu måste jag vila en liten stund så jag orkar med kvällen, vi hörs imorgon :)

PUSS EMMELIE

Teorinprooooov?

Godkväll!
Jag slutade jobba för ett tag sedan. Det har varit sinnessjukt lungt ikväll. Jag har varit själv i resturangen men trots det så fanns det knappt något att göra. Super skönt, om ni frågar mig..

Såå till The big news. Jag hade skrivningen idag och.... jag klarade mig! Halvägs på körkortet och ni anar inte vilken lättnad. Mamma var den första personen jag ringde och ni kan tro att de som såg mig hoppa runt som en tok i just de ögonblicket måste trott att jag var lätt skadad. Jag är inte skadad, bara glad! Måtte uppkörnigen gå bra nu.

Hur som helst. Jag vet inte om jag har berättat det.,,  men förtillfället bor jag här på hotellet. Det är lite ensamt men rätt så skönt. Än så länge fungerar det toppen men snart ska jag kila tillbaka till längan och övernatta en natt eller två. Tror inte man mår bra över att bo ensam för länge, visstva!?

Ikväll hade jag planerat ett glas vin men de bliiiir filmmys istället.

Dags att kila. Ring om du vill!
Puss och kram!


nu blir det natti natti

Hej!

Ligger nu i sängen hos min älskling och ska när som helst sova, jag är jätte trött och ska upp vid 8 imorgon.
Idag har jag haft en toppen dag, först lunch  och fika med Julia och Andréa som jobbar där, sen var jag med Julia i centrum och efter det åkte vi hem till mig och leta lite kläder som Jullan kunde låna av mig tills ikväll då hon och Petra skulle ut, jag tänkte följa med men då skulle jag säkert skita i skolan imorgon och jag bara måste vara där.

Vi ska istället gå ut nästa helg på grodan jag, andrea och julia. Man vet aldrig om det blir fler som hänger på :)

Efter att vi letat kläder och jag städat lite i mitt rum så åkte vi hem till jullan och där hade hennes mamma gjort stuvademakaroner mummms!

Vi på cafét idag :)

 



Sen kom firat och hämta oss och vi skjutsa dom till stationen, sen börja jag och min man att tjaffsa så jag blev hemma hos mig och han åkte till sig (detta är väldigt ovanligt när de gäller oss haha) Efter ungefär en halvtimme så skickar han ett älskling förlåt sms och jag fortsätter vara lite små grinig tills jag märker att de inte funkar för han blev bara kall mot mig då haha. Så sen fick han komma och hämta mig och nu är jag här.

Jag har ju lovat er att lägga upp gamla bilder här, men jag har flera 1000 bilder på min gamla bärbara men den är så förbaskat seg så det finns ju inte, tar typ en kvart att föra över 1 bild på usb minnet. Någonting har hänt med den. Jag satte igång den idag eftersom min lilla pärla var hos firat, men jag tappa tålamodet totalt åååh vill bara att någon ska fixa min stora bärbara så man kan använda den normalt utan att vilja slå sönder den varenda gång. Jag har även bilder på pappas nya dator som han förde över från hans förra och där hade jag mycket bilder. Så någon dag ska jag se till att lägga upp en massa gamla bilder (när jag får tid och ork)


Nu blir det att sussa så jag orkar imorgon. Jag önskar min bästa vän Denice lycka till och håller tummarna för att det ska gå så bra som möjligt :)

PUSS EMMELIE

äntligen

Hej alla ni som orkar kika in här! :)

Igår var jag ju på akupunktur aj aj vad ont det gjorde :( Iallafall på vissa ställen fyfan, jag är fortfarande helt öm i kroppen och eftersom att jag blev sjuk och fick feber första gången jag gick på en annan behandling för min migrän så stannar jag hemma idag från min första lektion för att vila. Jag kommer nog gå på min sista lektion som är kl 20 i 2 iallfall. Men nu måste jag börja göra mig i ordning för om en halv timme ska jag och Julia åka till järnvägscafét och äta lunch.

Jag ska få träffa Julia efter 2½ månad YES! :D

Måste skynda mig nu om jag ska hinna, kanske lämnar ett inlägg med bilder senare idag.

PUSS EMMELIE

såå skönt att vara ledig!

Hej!

Det känns som att denna dag kommer att bli en bra dag, eller kanske hela veckan? hoppas. för det första är jag ledig idag eftersom att alla lärare har studiedag och klockan 16:00 ska jag börja min akupunktur behandling för första gången och Julia kommer hem!! ÄNTLIGEN!

Nu är det bara nisse kvar som ska ta och komma hem!
Sen på onsdag ska jag och marlene åka till solna och shoppa, jag måste börja leta skor och studentklänning redan nu känner jag. Får se om jag hittar något, skulle vilja ha en till klocka också. Jaja vi får väl se, igår var jag förresten och kolla på hus tillsammans med marlene och jörgen, ett riktigt äckligt skithus som jörgen sa att inte ens skull vilja ha om han fick de. Sen ett annat som var super mysigt och jätte fint, hade pool och det var väldigt mycket min stil.

Efter de lämna jörgen mig och marlene på järnvägscafét och vi gick sen hem till dom och åt middag, jag lekte med wiggo och på kvällen så höll jag och marlene på med scrapbooking och jag gjorde ett kort till min älskling. Det var jätte roligt att sitta och pyssla, de kommer jag göra fler gånger!



Fint va? haha.

Nu ska jag se nyaste avsnittet av G.G fan så jag har längtat alltså. Sen ska jag lägga mig i badet för jag känner mig inte fräsch. Ska även göra ansiktsmask jag börjar nämligen få dålig hy känner jag.


Sen ska jag bege mig mot alla dessa nålar som ska sättas över hela min kropp, snälla håll tummarna för att jag slipper ha migrän i fortsättningen!

Hoppas ni får en härlig dag, jag längtar tills jag ska ut i solen.
PUSS EMMELIE


actionplog så att säga

Hej Bloggen!
Jag sitter inne på rummet och pluggar teori. Jag fick nyss ett brutalt uppvaknande. Det är inte långt kvar till skrivningen nu och jag är inte redo. Nej herregud.
Det blir råplugg se sista dagarna. Tror ni sjääälva att jag kan snabbplugga hela körkortsteorin? Tokig jag är.
Hur som helst. Jag hade riskettan idag. Tre timmar fullmatad med fakta som jag redan är medveten om. Men det var rätt intressand. Eller mjaa, inte tråkigt iallafall..

Julia och Peter kilar hem på måndag. Tre arbetsdagar. Jag kommer gråta krokodiltårar- och det vet ni om!
I helgen är det iallafall fullspäckat på Hatten, det är marknar i hela arjeplog så de kommer tydligen en hel del folk hit då. Kanske blir roligt.

Bilddags då eller vad säger ni?

Toksötsnuttbulle jossan



Och det vet ni ooooooomm


Julia är vinsugen- som alltid. Notera plastglasen!



i vårat fäcsha badbum- tillsammans med Åsa



Diskdags!



Pussgulli



Moviestaaar oh moviestaar..



Sminkad



gullsis



Gullsis två!!!


Stääädat rum!!


peeter






kommer inte finnas någonting kvar

Hej vänner! : )

Sitter och kollar på kläder och sånt som jag behöver, det kliar verkligen i mina fingrar vill handla!!! Har redan en räkning till hm på 800:- bra jobbat och jag är inte ens nöjd med de jag köpt, inte allt iallfall.

När jag får min lön ska jag försöka betala bort så mycket som möjligt på den, jag behöver egentligen inte betala någonting till hm denna månad har redan betalat 1100, men hatar att ha skulder jag kan liksom inte riktigt slappna av haha.

Men jag ska fasen åka och vårshoppa i slutet på månaden, detta ska jag införskaffa någongång under våren iallfall, man vet aldrig med mig jag hinner ändra mig om saker 100 gånger om, man hittar ju inte lika mycket på internet som när man går i butiker.

såhär hade jag tänkt att se ut på studenten iallfall.





lär inte bli några av dessa skor tror jag, de är mer för att de ska fyllas med bilder i bloggen;)
fast jag skulle vilja ha dom vita, har inga vita högklackade skor i garderoben.



Till vardags lär kanske något av dessa bli mitt

den här kommer jag att köpa om den sitter bra.
skit cool om jag någonsin blir brun vill säga.


har tänkt att jag ska köpa röda converse men jag
ska köpa de i skin som jag bara väntar på att få hitta i min stl.
Så nu vill jag ha dessa istället


sitter den bra så ska jag köpa denna också


Tjejen som endast använder svart kommer helt plötsligt bli färgglad. JAG VILL HA SOMMAR NU!!

Nu ska jag gå och umgås med min bror, ha det toppen alla ni som kikar in här :)

PUSS EMMELIE

en mäktig ...

Kommer ett till inlägg på en gång, har ni hörd Haitilåten som alla stora artister har gjort tillsammans? Eller det är Michael Jackson som gjort den från början. Hur som helst måste ni höra den, jag kan lyssna hur mycket som helst på den. Den känns så speciell, och alla sjunger så himla bra. Jag blir glad av att höra den, tycker de är så fint gjort av att göra denna för alla i Haiti, medan Carola tog med sig en flaska parfym till sitt fadderbarn där.




PUSS EMMELIE

blond eller brunett?

Hej :)

Hoppas de är bra med er alla, med mig är de bra förutom lite huvudverk men inte så farligt faktiskt. Ligger just nu i sängen och väntar på att de okända ska börja eller så ska vi se på film, minns dock inte vad den hette.

Idag slutade jag vid 11 och åkte sen och fika tillsammans med Marlene och efter de fick jag min födelsedagspresent av Baris och Ylva en nagelförlängning av deras kompis Linda. Hon kom hem till mig och gjorde naglarna, riktigt riktigt lyx och jag blev jätte nöjd.

Nästa vecka på torsdag ska jag klippa mig och antagligen färga håret men frågan är ska jag fortsätta vara brunett eller ska jag bli blond igen? detta känns jäkligt jobbigt för mig så ni måste verkligen hjälpa mig, vad tycker ni blond eller brunett? Tror att jag kommer vilja vara blond till sommaren, jag tröttnar så lätt på att vara brunett tror jag.

här är jag trött och känner mig allmänt äcklig, ni ser även mina naglar och mitt hår.

och så måste jag visa en bild på när jag är blond. Tyvär hade jag ingen där jag var ofixad och med en toffs så det blonda känns mer självklart, men de flesta har ju sett mig irl i båda :)




Förresten har jag glömt att säga att jag fått min studentmössa, så här får ni se den också :D
Jag ser ut som en riktig mupp men skitsamma är stolt över min mössa haha! Har ni också fått eran? :)



Tog en mössa med en ny design för i år, skärmen är i skin istället för i plast och den har svarta ringar som mönster där de är broderat och inuti mössan är den helt svart med en ficka så man kan förvara legg och kort osv.



Nej, nu ska jag ta upp min cola och fortsätta med att äta godis framför tvn, för snart börjar det okända! :)


PUSS EMMELIE
 

Älskar att våren är påväg

Hej! :)

Nu har ni inte hört från mig på ett par dagar och det är för att de helt enkelt inte blivit så att jag suttit framför datorn, men nu har jag inte speciellt mycket att göra så nu ska jag banne mig ha min "datortid". Firat åkte till träningen för en stund sen och nu sitter jag här i hans rum och solen lyser än, för bara några veckor sen var det alldeles mörkt ute vid den här tiden. Jag mår verkligen bra av att känna att de snart är vår, för jag ser de inte som vår riktigt än.

Jag har lärt mig spela ett spel från turkiet (tror de är därifrån, man spelar de där iallfall) Okey heter det och det är skit roligt, jag lärde mig de egentligen på julafton när firats föräldrars kompisar var här och spela de, men här om dagen fick jag lära mig de på riktigt och i söndags var min bror tobias här på middag, han fick äta turkisk mat för första gången och han verkade tycka de var riktigt smaskigt, så när firat åkte på bio med några kompisar spelade jag, tobbe och firats pappa osman Okey vi lärde tobbe de haha. Även igår spelade jag och mina kära svärföräldrar de och jag vann (tror jag) haha, så idag kommer båda mina bröder och ska äta här med oss och sen ska vi spela Okey igen haha, känns som att detta kommer bli en ny kvällsaktivitet för min del. Nu behöver vi bara lära Firat de, han kan de väl egentligen men inte så bra iallafall.

Det omtalade spelet


La precis in lite bilder från min kamera som jag inte gjort på mycket länge, där fanns bilder från när vi var på Ballbreaker för några veckor sen med hjärtis, hans bror och hans flickvän Ylva, min bror victor och en gemensam kompis till oss alla.

Ylva och Baris



Rodi och Victor



Min råtta



Om 1 vecka kommer Julia hem och jag längtar så mycket efter henne och Denice, de dröjer tyvär lite längre tills jag får träffa min allra bästa Denice, gud vad jag ska krama henne hårt när hon kommer hem.

Jag och denice har inte gett varandra några födelsedagspresenter än, vi ska istället åka den 24 april och se på Bounce i globen och äta ute tillsammans innan, tror att Andréa och Julia ska med också. Det kommer bli super roligt att få göra något alla 4 det var verkligen inte igår, en helkväll med mina 3 favorittjejer.

Nåja ni får alla ha det så jätte bra, snälla vår och sommar skynda er jag längtar!!! Jag har inte så mycket bilder på firats dator förutom från Gran Canaria, så det bli ingen bild på mig här. Förresten har jag kommit på att jag tar verkligen aldrig bilder längre.

PUSS EMMELIE

Så var det dags igen!

Hej goa vänner!

Jag kännde att det var dags för att uppdatera er lite om livet på längan.
För det första, tatueringen mår bra, egentligen tänker jag väl inte så mycket på att den finns där men jag trivs med den, faktiskt. Bra tur va?! 
Helgen har varit rätt tung, eller inte bara helgen egentligen. Hela veckan. Inte nog med detså blev det slagg 8.00 imorse. Sov till två, klev upp ur sängen och ut ur rummet. Jag passerade spegeln påväg till köket. Man kunde fortfarande se att den svakt vita färgen. Justja, Brandsläckaren. Orora er inte, det brann inte. Någon nörd lekte med den igår. Det var helt vitt och immigt i korredoren. Som om vi inte redan var inne i dimman?
Hmm... Ikväll har jag iallafall jobbat, det blev rätt tidigt. Och imorgon är vi lediga. Vi funderar på en skoterdag men vi måste verkligen städa vårt rum. Tvätta och handla mat står förövrigt också på morgondagsen to do list.

Justja, vi hade möte på längan ikväll. Det har börjar språra lite väl mycket nu. Jag hoppas på att det blir bättre, mindre liv och mer städning som gäller. Det låter toppenbra!

Planerna för kvällen är inte roligare än teoriboken. Jag blir så arg på mig själv. Plugga plugga plugga. Hur svårt kan det vara? Undra om jag har tappat förmågan? Vilja finns det gått om, dock tydligen inte tillräckligt.

Hmm.. Nu är det iallafall dags. Bonnierstrafikskolecd nästa.

Denice

Godnatt!

Hej vänner!

Jag är helt slut, har precis tagit bort sminket och borstat tänderna och nu är det dags för sängen men först ska jag försöka läsa några sidor i en bok som marlene köpte idag och som jag direkt la beslag på. Minns ni förut när jag läste boken nattfåk? Den handlar om spöken och det är Johan Theorin som skrivit den, denna bok som jag ska börja på idag är hans första bok och heter Skumtimmen hoppas verkligen att denna är minst lika bra, för jag älskade verkligen nattfåk.

Kan ju berätta lite om min dag innan jag verkligen säger godnatt. Dagen började med att jag följde med marlene till frisören kl kvart i 10, vid halv 12 började jag vilja gå så jag gick till Andréa´s fik och åt frukost. Sen åkte jag till min bror och vi uträttade lite saker i centrum och sen gick vi och kolla på fotboll där typ hälften av Bålstas befolkning var haha (nästan iallfall ;) ) Sen åkte jag hem till marlene och vi åkte till Andréa´s fik igen och fikade sen åkte vi och handla. Vi har ätit tacos till middag och ätit godis, chips och brieost och kex till melodifestivalen. Gillar inte Pernilla Walgren, tyckte orsa killarna skulle gå vidare Är de säkert att du älskar mig, hör du kärlekens vackra toner na na na eller nått sånt haha, tycker den är jätte mysig med fioler och allt, folkmusik liksom. Sen gubbarna som var jätte glada, tyckte faktiskt dom kunde fått komma vidare till globen. Fast egentligen var alla bidrag idag rätt dåliga, finns ju en anledning till att de heter andra chansen, inte sant?

Nästa vecka kommer min mobilräkning bli dyr, när jag röstar på Darin. Tycker egentligen inte att han ska till Eurovision men jag älskar han och hans låt är bra.


Iallafall Jörgen skjutsade hem mig till min älskling för en stund sen, som inte ens är hemma. Han är i solna och har pokerkväll med sina kära vänner och vet inte om han kommer hem inatt eller imorgon men de spelar inte så storroll, jag vill bara sova just nu.


Så nu måste jag säga godnatt, hoppas ni haft en trevlig lördagkväll :)
PUSS EMMELIE

Godkväll

Hej bloggen!

Jag ska berätta en sak. Vi har tatuerat oss. Helt tokigt faktiskt.. Jag har inte berättat det för pappa ännu men mamma fick reda på det här om dagen och jag smsade Jennilee igår. Motivet är en krona och den sitter längst ner på höger ben. Det var en rolig grejj, den är väldigt liten och inte så synlig.

Förövrigt så fick jag mitt nya kontrakt idag, med förlängningen på alltså. Jag är anställd tills den 5 mars.
Spännande va. Det ska nog gå toppen!
Imorgon är det förövrigt körlektion som gället, kvart över 10. Det är lite bittert faktiskt,. för annars hade det varit vinkväll. Det är alltid vinkväll för Julia men jag står av någon anlednign alltid över. Sängen har istort sett vägt tyngre än alkohol ända sen vi kom hit. Nu känner jag dock att slutet är nära, Julia har 10 dagar kvar. Jag har en månad, men ändå!


Hur som helst. Bildedags!


















Denice

smärta smärta smärta

Hej!

Nu ligger jag i sängen som alla andra eftermiddagar, jag har början till migrän i princip varenda dag utan att överdriva och de vet ni som känner mig väl. Jag har ätit 8 olika mediciner treo, sumo, imigran, amogran, magnesyl, nässprayen, naproxen, citodon och nu har jag ändå säkert glömt någon. Vissa av dessa tar bort min huvudverk antingen för en stund eller så försvinner huvudverken men resten av min kropp börjar må skit. Man blir galen av att ha ont precis hela tiden, om jag ska göra något roligt som att gå ut en kväll med mina kompisar så är jag rädd för att få migrän och spänner mig redan då och sen kommer de.

På min bal och min student ska jag ligga hemma i min säng då? På den förhoppningsvis bästa dagen i mitt liv. Jag har även gått på massage, behandling för migrän och nu den 15 mars ska jag börja med akupunktur och jag ber verkligen att detta ska funka. Den 8 mars ska jag till läkaren också och då ska jag be om att få göra en magnetröntgen, tänk om jag har e tumör?

Sådär nu har jag fått tycka lite synd om mig själv en stund, började leka lite med designen idag, när nisse kommer hem måste vi ta bilder till våran blogg och sen får jag ta och fixa den på riktigt. Nu är de inte lång tid kvar tills skrutten kommer hem, längtar!!


Nu ska jag sätta på en film My sisters keeper och se om jag kan se den, jag hoppas på att somna för då känns de kanske bättre när jag vaknar sen.



Tänkte lägga upp mina minnes bilder sen när jag känner mig lite bättre. Har inte så mycket bilder att bjuda på tyvär.

när jag jula och nis var och kolla på flickan som lekte med elden i november,julias rumpa som ni ser.


PUSS EMMELIE

Mot enköping

Hej! Bloggen ska absolut inte se ut såhär jag bara började lite försiktigt igår :)

Jag tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från olika minnen sen, får se om de blir idag eller imorgon.
Om en halvtimme ska jag bege mig mot enköping för att ha körlektion, ska springa in på hm också och se om jag kan hitta någonting roligt!

Hörs lite senare
PUSS EMMELIE

vad sägs om en ny design?

Är så trött på denna design så de är inte sant, får vi en roligare blogg kanske de blir roligare att blogga eller vad tror ni?

Det är värt ett försök!

Så ikväll ska jag försöka förändra denna blogg till de bättre

shopping

Hej här kommer jag med ett inlägg igen, inte dåligt va?

Tänkte bara visa er mitt senaste köp på hm och så tänkte jag visa de jag planerar att beställa men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska vänta med de.



Detta har jag köpt iallfall

längtar efter att få använda den, älskar färgen



sen denna till i sommar


och denna vet inte om jag gillar den eller ej 

och denna fast den kommer i mitten av april


denna kommer också i mitten av april



Och här är de som jag funderar på att köpa, men tror faktiskt att jag vill prova de i butik först.

En urgullig midjekjol



och den här söta koftan som absolut inte är min stil men tycker den är jätte söt




Så vad tycker ni ska jag beställa detta eller vänta med de? behöver lite smakråd hehe.

Förresten sitter jag och väljer mellan 2 studentklänningar och nu måste ni verkligen hjälpa mig vilken ska jag välja, klänning 1 eller klänning 2?

Klänning 1


Klänning 2




PUSS EMMELIE


Emmelie är här igen

Hej!

Bara lilla jag som tänkte tala ut. Tänkte börja med att berätta om min helg, i fredags var jag så jävla trött rent ut sagt efter att ha jobbat hela veckan. Jag och firat la oss i sängen efter 12 någon gång och jag tror inte ens att jag gav han en godnatt puss jag slockna på en gång och sen vakna jag vill 10 på lördagmorgon och kollade på tv en stund, sen vid 11 gick vi ner och åt frukost. Sen var de bara till att börja fixa sig för vid halv 1 åkte jag och firats mamma till väsby och träffa hennes kompis medan firat hade match i märsta. Vi gick runt och kolla lite affärer och fikade, sen åkte vi hem till Ferda och åt hemmagjord pizza och prata tills de att firat kom och hämta mig och då tog vi tåget till huddinge för att träffa min gudmor och mina bröder som redan var där. Vi åt gott, hade 5kamp och kolla på melodifestivalen, vi sov även över där och jag och firat låg nere i deras källare och kollade på toy story 1 på projektor, de var riktigt roligt att se den, dock såg vi inte klart den.

Dagen efter blev vi väckta av min gudmors 4 små barn som lekte som tusan med mina bröder. Vi spela wii fit och hade musiktävling, firat vann och min bror tobias kom självklart sist. Påvägen hem stannade vi till i solnacentrum och käkade vedugnspizza Muuuums!! Sen åkte vi hem och kollade på film och tog de lugnt.


Imorgon ska vi få våra studentmössor WHIIIIIHOOO!

Just nu har jag och pappa precis varit och köpt thaimat som jag ska äta när firat kommer hem, lite av våran grej de där att käka thaimat, jag tror faktiskt att vi är några av deras stammisar! :)


Har tyvär ingen lämplig bild att lägga ut men de kommer i nästa inlägg:)


PUSS EMMELIEE

jag har varit bitter idag

Hej!

Det har varit lugnt på jobbet idag. Jag har inte haft hand om en enda gäst faktiskt. Skurat golv och rengjort massa skit. Riktigt skönt. Jag var inte sugen på att vara social med gäster idag. Jag har varit bitter hela dagen. Man får vara det ibland, för tro mig, jag hade mina anlendnignar.
Jag hade tänkt att berätta men det blir inget.

Hur som helst,, nu blir det en dusch,.tror jag..

pouusss och kraam. Plingar dig imorgon Emmelie!!

Saknar er!

Denice


uppdatering från norr.. igen

Hej raringar!

Vi fick kila tidigare från jobbet idag, vi stämplade 22.00. Helt underbart. För att inte tala om behövligt. Det blev sent igår så jag var rätt trött idag. Vi stämplade ut halv fem igår natt/morse, så det kanske är fullt förstårligt.
Vi firade somsagt 40år igår, det var mycket folk och fullfart hela kvällen faktiskt. Rätt roligt måste jag säga.
Mm.. Nu hade det kunnat närma sig slutet, Peter har precis en vecka kvar, jullebulle har två. Jag har.. fem.
Toppen bra! Tur att dagarna går relativt fort.

Vad mer då?

Tror inte att jag har något mer att berätta faktiskt. Ni får dock gärna plinga någon gång om ni har lust. Blir så mycket roligare så.
Puss och kram!

Denice

RSS 2.0