Bowling och sen rilles

Hej :) Tänkte berätta lite kort om gårdagen, även fast denice gjorde de lite smått innan. Vi var ju som sagt och bowla och jag var taggad till max i början, men sen när jag kom på att jag skulle följa med dom andra till rilles så vart de värre. För jag ville inte gå dit med mina bruna vinter skor direkt och min gröna inne jacka, nej.. Men ingen kunde ju tänka sig att gå hem med mig och byta om, de värsta var att dom sa men alltså de ser bra ut jag lovar. haha visst kanske de gjorde men ingen av er skulle gå ut så. Iallafall mina trogne vän nisse följde med mig och de sluta med att vi båda bytte om och fixa oss lite, sen gick vi tillbaka till bowlingen och då vänta taxin som jag beställt där, vi orka inte gå :) Sen kom vi dit och alltså de är inte kul där och så är de bara. Kul att träffa folk men aa jag vet inte, någonting som inte är bra där iallafall hehe. Jag drack ingenting vilket var rätt skönt med tanke på att jag slapp bakfylla idag och att höra att man varit dryg sen höhö. Men de var dock störande att se alla andra som var onyktra.. och aa juste när de stängde gick vi till shell och köpte korv, fast jag åt bara en halv för resten fick hjärtis som även åt upp nästan nisses hela korv också, plus sin egen. Vad gör man inte? Hur som helst måste vi gått en jäkla omväg för de tog jätte lång tid och de var svin kallt! Sen var de skönt att sussa varmt.

Jag klippte mig även igår, page frisyr. Kan inte fatta att jag våga men jag blev faktiskt jätte nöjd :)

     


Love you




Nu ska jag se på high school musical och sen börjar melodifestivalen lagomt efter..

XO XO Emmelie


Gårdagen m.m..

Hej!

Jag kom precis hem. Jag och pappa har varit på Net on net och bytt min kamera. Den har börjar fucka sig och nu hoppas jag på att jag ska få en helt nu.
Jag och Emmelie skulle egenligen med på en visning. Peders syster målar tavlor och hon har utställning idag. Det skulle vara roligt att gå på den men jag har ju redan sett alla tavlor så kändes som om jag likagärna kunde strunta i den. Dessutom ska jag åka och rida snart vilken jag inte hade hunnit med om jag åkte på visningen..  

However.. Igår var vi och bowlade, jag var galet otaggad på bowling men när vi var klara drog vi till Rickards. Det var riktigt kul måste jag säga. Drack inte så jätte mycket men när jag vaknade mådde jag mindre bra..Usch alltså, och huvudverken har inte försvunnit än. 
Det är faktiskt bra konstigt, varje gång jag festat så vaknar jag svin tidigt. Okej.. imorse vaknade jag av att pappa, klockan 10, klampar in i mitt rum, tänder och släcker lampan 10 gånger. Mitt i blinkandet säger han GODMORGON!!. och det var början på denna toppendag.
Men jag menar i vanliga fall.. vaknar alltid super tidigt när jag i vanliga fall gärna sover långt in på dagarna.  Jaja, nog om det.., Jag har beslutsångest, vet inte om jag ska vila i en timma eller två innan jag kilar iväg till stallet eller om jag ska åka nu på en gång. Är ju inge roligt att rida när huvudverken dunkar i mig.., samtidigt som det är så mörkt att rida om en timme eller två.. Får se hur jag gör :).,


Denice

Fredag och bowling..

Godkväll eller nått! Hoppas de är bra, med mig är de super. Började idag 8:15 hade teater till 11:00, teatern ska snart visas upp v 12 alltså om 2 veckor. Shit vad läskigt, och jag har missat dansen så idag var min första danslektion kan man säga haha och jag kan säga att jag hängde inte med alls. Så jag tog med min cornelia ner till dans salen på våran håltimme så nu sitter dansen, äntligen! Gick till kvart i 5 idag eller  till halv för jag gick en kvart tidigare, för de fick jag :)
Nu kom jag precis hem till mamma, ska nu städa mitt rum här och fixa mig. Sen ska jag, nisse, julia och andrea ner och bowla och kanske några till.. Sen ska jag bara vara med firat, i think :)

Men aa ni får iallfall ha en jätte bra kväll :)

XO XO Emmelie


Haha de får bli ett till..

En liten sak jag undrar över bara.. Nu dom senaste 5 dagarna har vi haft EXAKT lika många unika läsare, hur är de möjligt är de liksom exakt samma personer som går in på våran blogg och läser varje dag? Vi har däremot idag skit många unika läsara haha.. Men kom ju på en sak idag i skolan, där var hjärnan med kan jag lova. Vi har ju alltid minst dubbelt så många sidvisningar som unika och i skolan är de ju samma ip adress alltså kan de ju vara ganska många i skolan som läser våran blogg, eller är jag helt fel ute? Så vill jag tro iallfall höhö : )

Tycker jag har varit jätte duktig på att blogga, tycker de är roliiis också.

Nu ska jag duscha, sen blir de verkligen godnatt!!

// Emm

Snart godnatt, vänner små

Godkväll alla glada.. Ikväll blir de sussa tidigt för mig, är hos min mamma och hälsar på lite. Ska sova här inatt hatar att sova här, jag vet inte varför. Men de är bara en natt och de är kul att träffa mina bröder, idag såg jag och tobbe de här programmet med usa´s sexigaste cover girls och så satt vi och gissa vem som skulle bli nästa. Haha orka att vi satt i typ 40 min och gissa på de.

Alldeles nyss blev jag bara jätte sugen på att online shoppa men vad vill jag egentligen ha? Är ju inte jätte rik just nu precis, men känner ändå att jag vill ha nått. Iallfall de blev inget men däremot ska jag in till sthlm på lördag med nisse, hennes mamma och hennes sambo vi ska på hans släktings konst utställning tror jag. Då ska jag även passa på att köpa ett par as heta tights på topshop, hoppas verkligen dom finns och i min stl. Sen beställde jag med marlene för ett tag sen ett par tygskor ett par marinblå, undra när dom kommer. Det jag vill säga är att jag hoppas inte skorna har den där färgen, jag vill att dom ska vara mycket mörkare, mer marinblå liksom :)


Godnatt på er om jag inte skrivet något mer ikväll!

XO XO Emmelie

Robert Pattinson

Förresten.. såg på Twilight igår igen, har ju redan sett den ett antal gånger men åh alltså ser ni hans leende?! Jag säger som Emmelie sa om EMD i melodifestivalen.. jag försår att jag låter som 14 år nu men han ler ju så jävla as hett!!







No one will surrender tonight, but I won't give in. I know what I want.


D

Veckan börjar nå sitt slut

Jaaahaaa. Nu har det plötsligt blivit Emmelie  som är toppbloggaren.. Inte bra inte bra :)
Lyckligtvis är mitt internet igån igen så tror att jag kan hinna ikapp. Hehe..  
Idag har jag varit i skolan. Jag gillar torsdagar, de är den längsta skoldagen men ändå så har vi typ bara roliga lektioner. Min sista lektion var Specialidrott och vi hade typ redovisning/diskussion. Jag pratade om varför de är så många killar i värdsklasserna trots att de är så få som egentligen rider.  Det är bra konsting det där.. Hm.
Efter specialidrotten åkte jag hem.. jag har hunnit kika in på  Ellos och Josefssons hemsida. Är så himla sugen på att beställa lite kläder men försöker verkligen stå emot.  Jag vet inte hur mycket jobb det kommer vara på Aronsborg i framtiden, kört om varorna kommer och jag är pank. Har dessutom ett paket från Hm som kommer snart. :). Fast förresten ska jag jobba tre dagar nästa vecka så det ser väl faktikst rätt ljust ut.

Kvällen ska jag spendera med näsan framför en bok. Har filosofi prov imorgon och jag har knappt börjat. Dessutom har jag lovat att jag ska kila ner och äta hos mamma. Två av Peders släcktingar är där så tänkte vara lite social. Blir dock somsagt inte i många minuter. Lyckligtvis börjar jag 12 imorgon. Nice..

Jaja.., nu är det dags att sätta igång. Jag ska få Mvg. Ohhyess. Åtminstoner vg...



// Denice

That never takes the chance

Hej igen :)
Måste bara säga att jag tycker de är roligt att blogga igen, märks de?
Bloggen blir lite som en tjejkompis att prata med, förut brukade jag ju prata med min vän fabian men vi liksom pratar inte speciellt ofta längre.. Så fabiis ring mig när du ser de här ;)

Uh jag utvecklar min engelska lite här märker jag haha. Först i rubriken men jag sitter och lyssnar på massa olika låtar på youtube, och kom då på att shit min absoluta favorit har jag inte hört på vädligt länge. Så ni får lite text här nedanför..

Idag tyckte jag verkligen att de var kul i skolan, allt känns ju alltid kul när de går bra och de gjorde de idag. Först tycker jag ju att jag skrev bra på provet, kan iallfall omöjligt bli ett ig och ett g skulle jag nöja mig med för en timmes plugg. Sen skrev jag ju om kongo kriget och där kunde jag ju absolut gjort bättre ifrån mig, men de blir svårt när man pratar med massa männsikor på msn och fixar och trixar med bloggen och pratar med nisse, tony och emil. Iallafall när vi sluta var kl 2 och jag kände att äh när jag ändå känner mig lite smått motiverad så kan jag väll lika bra köra lite till. Nämligen så att jag fick ig i matte A, jag vet jag suger men så nu gick jag faktistk min första lektion till att plugga upp den. Det var inte så mycket som jag trodde heller som jag låg efter i. Vilket kom som en positiv överaskning måste jag säga. sen har jag faktiskt varit hos marlene en liten stund pratat av mig lite, vi gick ut och gick en bit med Wiggo för han börja stört tjura när vi tänkte gå in, han ville vara ute haha sötisen.

gud vad fort de går att skriva mycket, man sitter och tänker nu ska jag bara skriva lite om de här men sen dyker de upp massor av saker.. Förstår om de blir lång tråkigt att läsa, förresten tycker jag att vi måste börja med mer bilder i bloggen de blir så tråkigt annars. Vet själv hur jag är när jag går in för att läsa en blogg, man läser ju först inläggen med bilder. Vet inte om de är jag som är konstig men..


I found myself today
Oh, I found myself and ran away
But something pulled me back
A voice of reason, I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight

So I won't give up
No, I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me



Nu ska jag ta och sova eller jag vet inte någonting som får tiden att gå och gör så att jag inte behöver tänka så mycket, kan ifs inte ens tänka längre är helt seg i huvudet.

XO XO Emmelie


Skolaaan!

Hello! Nu är jag i skolan, kan ni på fullaste allvar fatta att jag tog mig till skolan från jakobsberg idag? Jag var inte direkt vid stationen heller, de tog över en timme att åka. Gick upp halv 8 för att väcka william och få han till skolan men då skulle han tydligen vara hemma idag och imorgon sa hans pappa, så jag hade kunnat sova 2 timmar extra. Men istället började jag fixa mig på en gång och åkte mot bålsta vid 9 ungefär. Så kom till skolan innan jag börja och satte mig med mina kära klass kompisar och pluggade till provet vi nyligen hade. Hade inte pluggat ett skit, men jag klarade alla frågor på en timmes plugg inte dåligt!

Förresten så tror jag att jag börjar bli van med att inte sova nu, för jag känner mig faktikst pigg har knappt sovit någonting på 3 nätter. Inte bra inte bra!

nu har jag samhällskunskap mitt favorit ämne faktiskt, så nu ska jag sätta igång med mitt arbete om kongo kriget.

Later, XO XO Emmelie


I wish

Känns som om tiden står stilla.. Har precis duschat och jag är helt svart under ögonen, hoppas verkligen jag får sova inatt. Måste ställa kl på 07:30 för att få william till skolan. Nu är de iallfall bestämmt att farmor och farfar kommer och tar hand om honom imorgon, så de känns bra iallfall. Har bara 2 lektioner imorgon också väldigt skönt, de ska jag väll ändå orka. Sen blir de hem lägga mig i sängen och bara ligga hela dagen och hela natten.

Fy vad jag hatar depp dagar de suger. Det är liksom jätte mycket tankar som går i mitt huvud just nu, de är hemskt. Ni tjejer vet hur de är när man har dom här dagarna när man bara vill gråta, när man skulle kunna börja gråta för att någon råkar säga minsta lilla ordet fel. Då är de kört, förresten var de inte ens länge sen jag grät. haha vad töntig jag är, men jag är ju faktiskt tjej ;)

Nu ringde min andra kusin christoffer nyss, och skulle ringa upp igen så får se vad han vill. Alltid kul att prata med han, mina kusiner är ju liksom vuxna nu så man träffas aldrig.

Iallafall så ska william sova snart och då ska jag passa på och se på en film som börjar på 3an Men of honor den är verkligen jätte bra tycker jag och sorlig. på tal om filmer så vill jag jätte gärna gå på bio snart, de går så många filmer som verkar bra nu plus att de kan vara ganska mysigt att gå på bio och inte bara ligga hemma och ladda ner. 
Dom jag gärna vill jag se är i taket lyser stjärnorna, Mammut, The unborn eller pride&glory verkar bra :)



XO XO Emm

..

Vet att bloggen är sjukt ful just nu, vilket den var tidigare också men har tröttnat på hur den såg ut. Så jag valde att förnya den lite, och den får se ut såhär tills jag och nisse kommit på hur vi vill ha den.

XO XO Emm


Var beredda på ett ganska långt inlägg!!

Hej på er "alla" läsare, hoppas ni haft en bra dag. Min började inget vidare, har sovit dåligt 2 nätter nu och är helt sjukt trött. Imorse fattar jag inte hur jag kunde ta mig till skolan tror de var mycket för att hjärtis hade blivit arg på mig om jag inte skulle, plus att jag hade lovat han att gå. Vid 07:10 gick jag till nisse typ, kan säga att jag inte varit så seg på länge. Satt på hennes golv och kolla på när hon fixa sig typ. Själv blev de håret i en toffs ett blått diadem och osminkat, vilket var ganska skönt de var onsdag och jag sluta tidigt. Men sen fick vi för oss att åka och luncha tillsammans, jag, julia och andréa på den nya kinan. Då kände jag väll mig sådär fräsch haha.


Haha lägger ut en väldigt gammal bild på Julia och Andréa, och tjejer bli inte sura för de finns värre tro mig ;)





Iallafall nu är jag hos min kusin, är barnvakt åt hennes son som är 11 år. Kom hit för ungefär en halv timme sen och har faktiskt inte varit här någon gång. vilket hus dom har, hur fint som helst verkligen fint inrett. Helt sjukt William är 11 år har en riktig värsting dator, platt tv, psp eller vad de heter, xbox 360 aa skitsamma han har allt. Han har till och med ett eget spelrum (utöver hans vanliga rum) med en större platt tv än mig haha så sjukt.

Ska vara här till på fredag egentligen men jag tror faktiskt att jag åker hem imorgon, så får min farmor komma hit istället.
Är jäkligt trött måste jag säga, men egentligen borde jag passa på att plugga en massa när jag väl har tiden och är ensam.



Jag har gjort bort mig och ångrar mig mycket. skriver de här för att alla ska förstå att jag är kär i min hjärtis, bara så ni vet alltså!

XO XO Emmelie

för att de ska kännas bättre lägger jag ut en gammal bild på mig också, men sannas söta nalle..


Nytt nummer

Förresten.. Jag ska byta nummer.. så de flesta kan förvänta sig att få ett sms med mitt nya nummer någon gång under de närmaste dagarna. Tänkte bara förvarna er lite :


Denice


Onsdag

Hej mina vänner!

Jag sitter hemma hos mamma nu, har varit här i typ en timma. Jag hade som vanligt en lektion kl 8 till halv 10. Sen slutade jag egentligen men vi hade nån samling om studenten., pratade om balen och så också. Hm.. jag hade ju bestämt klänning och allt men jag hade inte beställt den och nu är den slut. Kul! Den var så super fin. Rosa och snörning i ryggen. Precis i min smak.Oh ja!
Hur som helst.. efter samligen fikade vi lite och därefter gick ner till bowlinghallen. Vi ska bowla på fredag så det var lika bra att boka. Haha! Blivit tokmycket bowling på senaste. Egentligen ville vi hitta på något annat men vi var inte så sugna på att gå ut och sen tog vår fantasi slut. Eller okej.. jag hade ett par alternativ till men ingen verkade uppsaktta dem ändåå. Hehe..

Min nästa lektion börjar kl 3 så tror jag kilar till tyghuset en snabbis innan jag tar bussen tillbaka till skolan :).


Jaja nu ska jag sluta för jag har inget mer att skiva nu.
Hejdå gullisar!

X X Denice

Bär på en hemlighet

Hej allihopa ! hoppas ni haft de bra i skolan/jobbet eller ni som har erat lov nu, fy så fusk.. Idag i skolan måste jag säga att jag varit ganska duktig, de känns som att jag hittat ny motivation till skolan och de behövs. Idag gjorde jag klart ett arbete och påbörjade ett arbete om kongokriget. Tänkte först skriva om barnsoldater men upptäckte att en annan i min klass gjorde de, så då kändes de inte så kul. Men kongo kriget kan också bli intressant, ska rikta in mig på våldtäkter mot kvinnor och lite så.

Har även pluggat lite här hos Marlene idag, där jag skriver ett radiomanus om ett ämnet Barnpornografi.

Har faktiskt gjort en annan sak idag, men vad de är får ni inte veta på länge. Inte ens du får veta Nisse ;) Det här är verkligen topp hemligt och förstår verkligen inte hur jag ska kunna hålla detta hemligt från alla. Ni får veta de om några veckor : )

Nu blev de spännande va? ;)

Hur som helst, ska snart åka hem ta en dusch lägga mig i sängen och se klart The holiday sen hoppas jag att hjärtis kommer till mig.. kommer knappt att träffa han den här veckan, ska nämligen iväg och ta hand om mitt kusinbarn på ons och tor sen på fredagen ska jag umgås med mina kära vänner.

XO XO Emm

Söndag

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sen. Sov i Jennilees rum och det är så fruktansvärt ljust där. Jag har nog halvsovit sen klockan 10.
Emmelie ringde för bara några minuter sedan..  vi ska åka till Ikea(?) om ett tag. Jag har alltså lite brottom eftersom jag ska bege mig hem till pappa så jag kan fixa mig. Frågan är bara om jag ska gå i kylan, cykla i halkan eller åka bil om 20 minuter. Får se hur det blir.. :) :)

Denice


Godmorgon!

Godmorgon, vaknade för ganska länge sen men jag har legat kvar i sängen och segat lite. Tänkte berätta lite om vad som händer idag, om nån timme ska jag, pappa och nisse till ikea, för att köpa mina hyllor som jag letat efter 3 ggr typ när jag varit där men nu vet jag var dom finns. Jag ska ha dom vid min spegel så jag kan ha parfymer, smink och smycken där. Det blir nog faktiskt jag som kör dit också ;)

Vill även säga att jag saknar sommaren, vill ha sommar nu!!

För er som missade att se på melodifestivalen och E.M.D igår







 

XO XO Emmelie

Och såå

Hej, förra inlägget skrevs för ett par timmar sedan men fick lite brottom så jag hann inte bifoga det.
Nu har vi, under de senaste timmarna spelat kort. Vi spelade ett av kortspelen jag spelade igår. Jag kom trea igår och tvåa idag så övning ger fördighet antar jag..
Igår var ju tanken att vi skulle kila ut på krogen men så blev det icke. Ingen av oss var sugna men trots det åkte vi till Eskilstuna ändå. Vi käkade middag där, pratade lite och, somsagt, spelade kort. När klockan närmade sig 1 drog vi oss hemåt. Det var en trevlig kvällis. :)
Tanken var ju att vi skulle dricka idag också men eftersom alla verkade dra till joar (eller vad det nu heter) så hade jag och Emmelie inte någon lust. Vi hade hellre åkt in till stan och gått ut där men vi hade helt enkelt inte ork för det.
Hur som helst.. nu ska jag hoppa i säng.. godnatt kära läsare!


Lateeer. Denice

Godkväll på er

Godkväll på er.

Jag sitter hemma hos mamma. Jag kom hit precis lagom till efterätten. Perfaaa.. Åsa och Andres är här på middag. 
Jag tänkte inte skiva så många rader utan bara passa på att jag håller med Emmelie tillfullo, dvs om allt hon skrev om melodifestvialen i förra inlägget. Molly är så bra och jag älskade också EMDs hjärtslag.
Jag tänkte också slänga upp bilderna från idag. Det var super mysigt att åka skridskor måste jag säga. Det var lite kyligt så vi var ju inte ute i många minuter men det var ändå väldigt trevligt.






















Denice


Melodifestivalen

Nu ligger jag i min säng med datorn på magen och ser på tv, där melodifestivalen visas. Måste bara säga att de gick precis som jag ville, gillar verkligen Molly Sandén hon är 16 år och helt sjukt duktig på att sjunga. Hon verkar så gullig i sättet också. Men hur som helst, E.M.D vill inte låta som en liten fjortis som är kär i några kändisar haha, men dom är helt sjukt sexiga, den som sjunger bäst är ju mathias, som även är en av dom hetaste också, han och Danny. Kläderna, käpparna allt, och när dom gjorde dom där hjärtklappen eller vad de var i slutet, hoho sjukt sexigt haha tyckte faktiskt även att låten var bra!

Iallfall nu börjar de massa filmer vet inte riktigt vilken jag vill se, dom som börja nu är om en pojke, wallander - fotografen, Hot chick eller when a stranger calls. Har ju sett alla, men om en pojke är nog ganska utesluten.

Förresten de kommer att komma bilder från när jag och Nisse var ute idag, men min kamera dog så de fick bli nisses kamera som gällde. Men hon har fortfarande inget internet hemma. Vill även säga att idag när jag och Denice grilla korv så sprängdes brasan, vi börja ju garva som fan men de kunde ju egentligen gått ganska illa om vi inte hade solglasögon på oss. All ved bara flög åt alla olika håll, plus att precis när vi kom dit så sprack isen under oss så de lät som om någon sprängde värsta bomben.. Så de var mycket spällar idag haha.

Iallafall de blev hot chick nu ;)

XO XO Emmelie

En solig dag på isen..

Hello :) Nu var de länge sen jag blogga igen, tänkte bara skriva lite kort om vad som ska ske idag. Jag och denice har ju pratat om att åka ut på isen eller gå på muséum den här veckan, men dock blev de ej av. Men idag ska vi faktiskt ut på isen för att prova på lite skridskor haha de kommer inte gå bra kan jag ju säga, har inte åkt på säkert 8 år. Men men vi kan ju annars ligga och lyssna på musik har tagit med min ipod och högtalare, så detta ska nog kunna bli mysigt! Men Nisse verkade inte så taggad när jag prata med henne imorse. Men de blir hon nog snart, vi är ju faktist ute nog mycket på isen när vi är i arjeplog en vecka varje år, då är vi ute exakt varenda dag kan jag säga, fast då åker vi scooter också.. Nu i påsk blir inte riktigt som de varit dom andra 5 åren i arjeplog, för nu ska jennileesan och mika med också. De kan bli hur mysigt som helst, bara de att resan upp kommer bli sjukt trångt och bara inte jennilee gnäller för allt som när hon var yngre : ) För där får man stå ut med att de är kallt och jävligt och att man ska få kunna stanna kvar på hotellet nej du de kan man ju bara drömma om. Men på kvällarna kommer de bli super mysigt. Jag och denice ska även åka förbi boden typ 2 dagar den veckan och hälsa på killarna, så de ser jag framemot :) Dom som ska med ut idag är iallfalll Jag och Nisse såklart sen mamma,anders min brori tobbe och sen caroline och peder!




xoi xo emmelie

190209

Hi cupcakes!

Idag ringde klockan tidigt.. halv 11 för att vara exakt. Tanken var att jag skulle vara påväg ner till Andrea vid det här laget. Jag har nämligen tid för naglarna klockan 12 idag,., vilket klockan är just nu typ.. dock ringde Andrea och frågade om jag kunnde komma klockan 2 istället och det funkade bra för mig så varför inte..

Hur som helst., igår bowlade vi ju somsagt och jaa okej.. jag förlorade med jag sög faktiskt inte. Och dessutom så var det rätt så jämnt. Det var kul att komma iväg och göra nått och dessutom händer det så sällan att det bara är vi fyra :).

Hur som helst ska jag till eskilstuna imorgon kväll. Vi ska ut på krogen där fast jag tror det blir lungt med alkoholen för min del.. jag är helt enkelt inte sugen och min ekonomi mår mindre bra just nu. Jag fick lön den 15 och nu har jag 700 kr kvar. No good, no good.
Som Emmelie skrev tidigare ska vi ut nästa helg också. Tror att vi planerade att äta middag inne i stan innan. Det blir mysis. Lyckligtvis har vi fått studiebidraget lagom till helgen..


Idag var ju tanken att vi skulle åka skridskor. Haha! Det hade ju varit jätte mysigt faktikst. Varmchoklad och skridskor borta vid Kalmarsand. Emmelie var sugen på att åka till Kvarnkojjan men det hade blivit på tok för kallt tror jag.
Vi pratade också om att åka till stan och gå på nått museum. Typiskt mig och Emmelie att göra sånna saker faktiskt.

Jaja nu är det dags att sluta blogga.. tänkte vara lite social med Emmelie.


Ha det så bra idag så hörs vi senare..







/ Denice


Godkväll!

Hejsan, vi har varit och bowlat idag. Så mysigt vi hade åh, först åkte vi til donken och åt, när jag tänker efter så glömde jag äta min hamburgare aja, sen åkte vi till bowlingen. Vi var där en timme innan men de var väll tur för vi hade lite problem med parkeringen haha, sen satt vi i baren men julia kunde inte dricka för hon körde ju, längtar tills jag hamnar i den sittsen haha. hur som helst sen bowla vi och jag låg sist första omgången men kom igen mig på slutet och kom faktiskt 2a ;) Julia kom 1a, Andrea 3 och tyvär så kom Bisen 4a haha. men hon var helt klart bättre nu när hon vet hur man ska kasta. iallfall så ska vi försöka hitta på nått mysigt imorrn, vi tänkte åka skridskor men de verkar ej bli av så jag åker nog till min famor och farfar istället. Måste passa på när dom är i Sverige den korta stunden på vintern. På fredag ska iallfall jag och Andréa ut har vi bestämt och på lördag ska vi nog umgås med tobbe och dom vilka fler vet jag ej, men vi är ju aldrig med dom längre så jag hoppas de blir av. Nästa helg ska vi faktiskt också ut är de tänkt, helgen efter de är de förmodligen studentfest igen, vill egentlgien inte gå på den alla lär ju dra dit så ofta jag tänker sitta hemma helt ensam och lyssna på när dom berättar massa saker. Men de kan jag ju säga de blir inte lika mycket alkohol då. Helgen efter de ska vi även ut med Thomas och Henke, för Hääänki ska snart åka till Thai och slutar ju jobba här, så mycket av han kommer vi ej se. Kom även på att helgen efter de ska jag och Denice på Bounce som jag fick i födelsedagspresent, vet ju aldrig vad som händer efter de. Shit vad dyrt de blev att fylla år, behöver ett jobb. Tror inte de kommer heta pappa betalar nu haha.. Aja får dra ner på shopping och alla dessa mackor i skolan, så ska de nog gå bra.. 

Nu ska jag ladda ner en rysare, måste passa på att se nu när denice är här eftersom att hjärtis tycker de är lite läskigt med rysare.. 

Vill även passa på att säga en liten sak, hade körlektion idag där jag höll på med backning/vändning/parkering och jag blev godkänd i allt på en dubbel lektion. Bra gjort va? ;)



Här får ni en låt också, första klippet i bloggen uuh. riktigt skön, ni som inte gillar den ni suger :)

                                     

XO XO Emmelie

Bowling nr 3

Hej små vänner!
Nu sitter jag hemma hos Emmelie och ska precis börja fixa mig. Vi ska åka till Jakan och bowla snart. Haha. Mycket bowling på senaste och jag hoppas att jag får min revange ikväll. Det är jag, emmelie, julia och andrea som ska bowlaa. Mycket mysis.


/ denice


Godnatt

Nej nu kära vänner är det sovdags. Skönt att komma i säng tidigt för en gång skull.



Förresten så hittade jag ingen glass....
´

Nattii natti. Sweet dreams

/


170209

Godkväll!

Haha. Jag klarade inte av en till dag utan internet så nu sitter jag här hemma hos mamma., fördelen med att ha skilda föräldrar.
Jag tycker inte ens att jag använder internet sådär fasligt mycket.,. men bara att kunna kolla upp något telefonnummer eller kika på busstabellen.,. det funkar ju inte ens och det gör mig smått galen.

Hur som helst..Johanna kom förbi mig idag. Vi, eller jag, prövade lite klänningar till helgen. Vi ska till Eskelstuna och hon ville låna nått att ha på sig. Hon beslutade sig tillslut för min svarta tubtopp och en satinjacka.,
Därefter åkte vi och köpte pizza och såg på en film. Efter att Johanna åkt hem hade jag planerat att gå en promis med Jessica. Jag somnade dock och missade hennes samtal.  Vi får ta det någon annan dag istället.

jaja., nu ska jag  gå och kicka om jag hittar nån glass i frysen. Mamma har alltid glass hemma så det är faktiskt mycket troligt att jag gör. 


Ha det så bra och nanna sött sen :)

/ Denice


Förlåt!!!!

Shit nu var de verkligen länge sen jag blogga. Inga ursäkter är tillåtna här inte, nej. Anledningen till detta är lathet, men hur som helst. Som ni vet så har jag nu äntligen fyllt 18. Så jag kommer att lägga upp lite bilder från de, jag firade min födelsedag i 3 dagar. Både onsdag, torsdag och fredag :) 

På onsdagen som då var min riktiga födelsedag valde jag att tillbringa med mina kära vänner Denice då självklart och sen Thomas och Henke. Vi möttes upp i stan de var planerat att vi skulle ut och äta, men vi var alla mätta. Så vi gick och fikade, jag henke och thomas tog någon äcklig smoothie vi tog alla olika smaker så vi kunde smaka av varandra. Men Thomas tog den som jag egentligen skulle tagit och den var självklart godast, min var inte god men den var okej, och henkes åh fy den var inte ens drickbar haha. Hur som helst, efter de åkte vi och bowla på kungsholmen, vi åkte runt där och försökte hitta rätt. Vi såg massa poliser och vi åkte ju faktistk olagligt, bara ett under att polisen inte såg oss haha. Hur som helst henke ägde sönder oss på bowlingen, thomas kom 2a och jag 3a, självklart kom denice sist. Vilket inte var speciellt konstigt med tanke på HUR hon bowla. Iallfall efter att vi bowlat, så fick jag paket av thomas och henke haha ni är för söta, de kommer upp bilder på vad jag fick..

Min torsdag firades med familj och dom närmaste, vad fick jag? Jag har fått pengar till körkort och till bil eller när jag flyttar typ, sen kläder, skor, väskor, smycken, singstarskiva, blommor hmm säkert massa saker som jag glömt.

Sen blev de fredag och då hade jag middag med tjejerna i klassen och dom gamla vanliga, de var lite tråkigt att vi åkte till rickards sen och att alla inte kom in så vi skildes åt. Var iallafall att jag fick träffa er någon timme :) Hur som helst av julia fick jag iallfall ett jätte fint kort som hon hade gjort alldeles själv, sen fick jag en blomma som man kan ha i håret vilket jag hade den kvällen, sen trosor och en gullig liten nalle som de stog i love you på som ska hänga på mina bilnycklar när jag har mitt körkort ;) och förresten så i love you too :) Av Jessi, snea, natta, andrea och Erica fick jag iallfall body spray och body lotion som lukta super gott från Victoria Secret och champange. Tack så jätte mycket tjejer. Av min nissibissi fick jag ett jätte sött kort som hon också gjort själv där de stod att den 20 mars ska vi gå på bounce, var på deras dans grej förra året också riktigt bra faktistk, så de ser jag fram emot de ingick även middag, så nu ska jag se till att ta något riktigt dyrt ;) haha. Tack iallfall allihopa för allt. Förresten killarna kom även sen och föra lite innan vi gick till rilles och alan kom med mitt älsklings godis ni vet snäckchoklad :D



Sorry orkar inte ladda upp bilderna nu, de går alldeles för segt. Nu ska jag se film och sen sova. 

XO XO Emm


 



Måndag

hm.. jag vet att vi suger på att uppdatera men det är ärligt talat inte mitt fel. Mitt internet fuckar sig så har varit datalös i någon dag nu. Det suger! Man märker verkligen hur databeroende man är alltså.

Idag vaknade jag hur som helst i hyfsat tidigt. Pratade lite med Emmelie när jag vakande, vi bestämde oss för att åka ner till centum en sväng.  Vi gick i lite affärer, var på banken, hämtade ut mitt paket från hm ( äntligen) och tog en fika. Hade inte klarat av att vara hemma hela dagen. Usch nej!
Pappa hämtade upp oss när han var på väg hem från jobbet och körde oss till Emmelie.... Så nu sitter jag här i Emmelies säng och väntar på att hon ska duscha klart. Tanken var att vi skulle se på film men eftersom hennes bror kommer och hämtar oss om 40 min så hinner vi inte det.

Jaja., nu stängde Emmelie av duschen så nu är det dags för mig att sluta. Hör av mig när jag kan. Ha det bra så länge gullisar :).

Denice

Man mår som man förtjänar

Hej på er!

Studentfest igår dåå.
Jag  hade väldans trevligt. Vi var ett par stycken hos Emmelie innan vi drog till Rickars.., också  trevligt, dock lite surt att en del av vännorna inte fyllt 18 ännu så det fick inte följa med ut. Idag mår jag inte så himla bra. Jag har nog inte sovit mycket mer än 4 timmar. Dessutom får jag inte i mig nån mat så det gör mig inte direkt piggare.  Fast jag ska däremot inte klaga för jag vet att Emmelie mår tusen gånger sämre än mig. Tycker lite synd om henne men som vi sa i telefonen: Man mår som man förtjänar. Ja, helt klart..


Alla hjärtis idag. Så mysis!
Medans alla lyckliga kärlekspar har en gulligull kväll ska jag jobba. Ser faktiskt fram emot det, det är så lite jobb nu så jag ska vara glad över de dagar som finns. Dessutom var jag ledig hela förra veckan så nu börjar jag sakna det  lite.

Jaja anyway... nu har jag inte lust att skriva längre.  Slänger upp bilder lite senare :).


/ Denice

Hej på er.

Hej på er.

Jag ska precis snygga till mig lite för att så fort som möjligt bege mig till Emmelie. Vi ska baka tråta  :). 
Det kommer nämligen lite folk som ska fria hennes födelsedag idag.  Trevligt trevligt.


Jag kan dock inte stanna så länge. Har prov imorgon och jag har knappt börjat plugga. Dessutom vill jag ha mvg. Hur ska det gå?
Nej men det känns rätt så lätt faktiskt. Jag har nog koll på det mesta tror jag:).

Jaja, dags att börja.. vi vill ju inte låta semlan vänta.



Denice


Förresten så är jag överlycklig just nu! Tell u more lateer!!

Gårdagen ur min synvinkel

Okej.. jag tar tillbaka allt bra jag någonsin sagt om bowling. Att bowla suger. Och dessutom lutade banan åt vänster. Nej, det är inte nått jag bara säger för alla märkte det. Dock lärde sig de andra att anpassa sig efter banan.. det gjorde inte jag.  Jag tar även tillbaka att jag tvivlade på att det var Jennilee´s förtjänst att det gick så bra för mig förra gången jag bowlade. För ja, det för det gick så bra jämfört mot igår. Över hälften av gångerna jag sköt klotfan träffade jag inte en ända kägla. Bara det måste ju vara en konst försig.
Lyckligtvis hade vi gott sällskap, så trots mina icke-bowlingskills hade vi en väldigt trevlig kväll. Vi träffar henke och tomas på tok för sällan.
Förutom att bowla fikade vi inne i stan. Tanken var att vi skulle käka men vi var inte ett dugg hungriga. Jag tror förövrig inte vi hade hunnit käka eftersom Emmelie hade bokan bowlingen till klockan 20.00. 

Slänger upp lite bilder bilder så hörs vi senare



Vi åkte pendel in till stan efter skolan


Vi  köpte såklart Ben and jerryglass. Vår nya tradition.


Sa ju att jag sög..


Söötiis


Thomas



Henke


Thomas, jag och henke




Emmelieeiiis




// Denice


Utkast: ...


GRATTIS

Som ni såklart redan vet så fyller Emmelie 18 idag. Önskar  henne väldens bästa dag :).

















Och Emmelie säger att jag alltid kör med samma pose ;)


Måndaagis

Hej!
Idag har jag varit i skolan.,. jag hade lektion på morgonen och sen över två timmars hål så jag åkte hem och sussade en timma. As skönt!!
När jag kom tillbaka till skolan hade jag svenska och idrott. Jag och en annan tjej i klassen höll i lektionen. Usch det sög verkligen.. Vi gjorde det bästa av situationen eftersom det var oplanerat men jag ville verkligen att lektionen skulle bli bra, så lite besviken är jag allt.
Efter skolan åkte jag hem och sov igen, jag är verkligen trött alltså. Dessutom vakande jag med en cphuvudverk.
Trött och huvuverk.. humm , är jag stressad eller nått? Tror faktiskt inte det.

Jaja. Jag har förövrigt beställt hem lite kläder. Ett par skor, en jeansjacka och en klänning.  Grejjerna kommer dock inte förens i mars. Det suger ju.  Fast å andra ord lär jag inte behöva mina sommarskor eller klänningen innan mars heller men ändå.
Köpte förresten ett par as fina chinos i helgen. Marinblåa och jag är helt kära i dem. Första gången jag testade de satt de inte alls bra. Emmelie sa att dom var skit fula och jag kunde ärligt talat inte annat än att hålla med. När jag kom hem kunde jag ändå inte sluta tänka på byxorna. Så när jag vaknade på lördagmorgonen åkte vi direkt ner och köpte dom.  Jag prövade de inte i affären utan åkte hem och kollade i min egen spegel. Super fina, oh ja!


Nu ska jag plugga lite internationell ekonomi, prov på fredag. Det suger.


//  Denice

Årets första joggingrunda avklarad

Okej., jag skulle ljuga om jag sa att ja inte var tveksam när jag öppnade dörren och klev ut till slaks. Slask och snö.
Trodde faktiskt att jag skulle bli tvungen att vända på en gång om jag ska vara ärlig. But i'm not a quitter, så jag sprang en runda och trots allt,. Och det var faktiskt riktigt skönt. Jag trodde att det skulle vara för kallt men inte då.. 

However.. igår var jag hos Rebecca. Hon fyllde år så vi var några tjejer där som firade henne. Vi hade jätte trevligt måste jag faktiskt säga. Träffar Rebecca på tok för sällan men det får de bli ändring på.
Igår hade hon typ maskerad. Eller alla var tvugna att klä ut sig till en 90-talsartist.. Dock hade jag jättesvårt att komma på något så jag klädde ut mig till Mary Poppins ist. Haha. Jag resonerade så att jag såg på Mary Poppins när jag var liten, dvs på 90-talet. Hon är en filmkaraktär vilket gör henne är känd. Sen sjunger hon ju typ i filmen hela tiden och då blir hon nästan en artist. Visst? :)

Lite bilder


Natalie, Andréa och Linnea i bilen




Födelsedagsbarnet som föreställde Victoria Beckham



Nataile föreställde en av bröderna Fluff trots att vi var rätt enade om att hon liknade Magnus Uggla mer.


Jag som Mary Poppins och Andrea som Pink



Baby spice(? ), Sporty spice och Christina Aguilera


Britney Spears och Pink



Gruppbildiis




/ Denice

Emmelie´s lilla födelsedagis på onsdag : )

Hejis, kan börja med att säga att jag är hos nisse nu. Vi ska snart åka ner till centrum och göra vad? inte vet jag, jag är pank så kan inte köpa nått. Det suger, hatar att vara pank, älskar att köpa saker. Ingen bra kombination, eller vad säger ni? Förresten så suger våra läsare på att kommentera, så snälla komentera mera. Ett litet rim av Denice.

Nå till saken , som ni kanske vet är de den 11 februari på onsdag,  vilket betyder min födelsedag!!! Och vad händer på min födelsedag? Jo först upp till skolan, gå runt där från 8:15 till 11:30 och känna mig stor och även väldigt gratulerad. ALLA måste säga grattis. Sen åker jag och nisse hem till mig och gör våran traditionella tårtis, 3 året på raken, mysis. Sen åker nisse tillbaka till skolis, jag kanske städar eller nått för att få tiden att gå. Sen kommer min familjis, nisses familjis och lilla marleneis familjis. Sen kör jag hem dom, jag och nisse åker till stan för att möta Hänkii och thomis, då spelar vi bowling, äter mat och tårta! Sen åker jag hem... Ville bara dela med mig av den informationen hihi.



XO XO Emmelie

Hålet inne i klädkammaren

Godkväll

Jag kom hem för ett tag sedan. Jag har, för ovanlighetensskull varit nere hos mamma och ätit middag.  Det var himla trevligt och både Emmelie och Jenn var där. Det händer inte speciellt ofta att Jennilee är hos mamma, så det var näst intill ovanligt att se henne faktiskt. Jag träffar ju istortsett bara henne på jobbet nu för tiden..
Hur som helst åt vi gott och pratade gamla barndomsminnen. Haha. Sjukt vilka påhitt vi hade för oss alltså.
Fore real.. var det någon av våra kompisar som inte var nere i ''hålet'' inne i vår klädkammare?  Haha!
Vet inte rikigt vad det var för hål., alltså,, man öppnade en grejj så kunde man klättra ner i typ nått som låg under marken.
Vi inbillade oss iallafall att det var gamla tavlor, svärd och massa skatter där nere men eftesom vi aldrig lyckades hitta någon ficklampa så kunde vi inte riktigt få reda på om våra fantasier stämde eller ej. Därför var våran favortisysselsättning att klättra ner och undersöka '' hålet i klädkammaren''. Tillslut inbillade vi oss att hela huset hade massa hemliga vägar och grejjer så vi gick runt och vände och vred på alla tavlor i hela huset för att hitta några ledtrådar.
Nej, det var inge fel på vår fantasi inte..
I samma veva som detta, underhöll vi oss på annat sätt också.. Vi brukade nämligen låsa in oss i våra föräldrars sovrum och sen rulla ut pennan under dörren, (den vi använt oss av för att låsa).. Sen öppnade vi förstret och klättrade ut. Inte fan klättrade vi ut på balkongen eller taket eller något sådant. Det ända vi gick på var kanten på markisen. Okej, det var inte så fasligt långt ner eller så många decimetet vi gick men ändå. Varför liksom? 
Sen älskade vi att leka anden i glaset. Inte bara för att vi tyckte det var väldigt spännande utan också för att mamma sagt att vi absolut inte fick göra det. När vi spelade anden i glaset inbillade vi oss att dörrar öppnades och att massa andra konstiga grejjer hände.
Eftersom vi var övertygade att det spökade kunde vi lägga olika föremål nere på köksbordet och sedan gå upp på våra rum och vänta där ett tag. När vi varit uppe i ca 30 min gick vi ner för att se om sakerna hade flyttat på sig. Det hade de givetvis inte gjort.. Okej., det spökade inte hos oss men det fanns definitivt övernaturliga krafter hos Emmelie. Åtminstoner var det de vi trodde när vi gick runt med hennes spökkännar-apparat. Vi hade sett att det fungerade på Mysteriet på Greveholm.. Och sanningen är nog att vi, åtminstonet jag, trodde att spökkännar- apparaten verkligen var en spökkännar-apparat. Egentligen var det Emmelies pappas alkoholmätare. Men vad visste vi?..

Hm.. Det var tider det.
Nu ska jag hoppa i säng, för somliga går ju i skolan på dagarna.

Sweet dreams cupcakes!
Denice


Jag vill också tatuera mig

As hett ju!




/ Denice

Konferans idag igen

Men lilla hejiis  :)
Nu sitter jag i konferans med Andrea och Kim. Haha! Mycket konferans nu på senaste.
Jajaa.. anledningen till konferansen är att vi ska åka till kimmi och joppe på lidingö typ slutet av Februari. Framförhållning oh yes!


/Denice


Rummis

Glömde bort att lägga upp bilder på mitt fina rum, från när jag städa igår. Alltså blir lite irriterad, för när de är tex stökigt i garderoben så känns de som att man har mer kläder än när de är städat. Men aa jag har iallfall rensat bort massa och så satte jag in mina sommarklänningar och festklänninar i klädkammaren tillsammans med mina favorit skor, där även alla mina väskor finns. Så när jag tex ska festa så behöver jag liksom inte ödsla massa tid på min garderob haha. Då går jag bara direkt dit och bestämmer mig för nått. Bra va? :D

Före                                                                                                    Efter
            

Före                                                                            Efter
          

   


Duktis va ?

Men nu måste jag skynda mig, ska på bio : )
XO XO Emmelie

En vecka kvar

Nu har halva veckan gått, och de är 2 dagar kvar i skola, nice säger jag bara. Sjukt trött, somna sent inatt och tog mig upp till skolan ändå. Jäkligt ovanligt för att vara mig måste jag säga. Men men redan vid kvart över 9 sluta jag, och tog bussen med nisse och gick hem till firdiis. Sen kom pappa och hämta mig, så åkte vi en snabbis till marlene och pussa på min lilla älskling och sen var de bara att åka till enköping för att köra. Hur gick de då? jo jag skulle backa och vända och skit, shit vad svårt de var. Hon och pappa sa att jag var jätte duktig för att vara nybörjare, men yeah right. Jag verkligen kände hur dåligt de gick. Men men sen körde jag tillbaka till bålsta själv, lilla duktis jag är då : )

hur som helst jag fyller år om en vecka, alltså är de bara typ 6 dagar kvar. Känns bra, på min födelsedag skulle jag egentligen köra på dagen men jag skippar de. Måste ju fira mig med familjen, nisses familj och marlene och jörgen. Sen efter de, åker jag och Nisse in till stan och ska äta middag med Hänkiii och Thomas. Eller så har vi iallfall planerat, som sagt 6 dagar kvar man vet aldrig vad som händer..

Nisses dag


Andréa´s dag



Julia har också fyllt år, men henne har jag ingen bild på :D
XO XO Emmelie




Som pricken över i´t

Ja. När jag skrev det förra inlägget hade jag lite brottom. Jag har nämligen en lektion till i skolan., som började klockan tre.
För ca 50 minuter sprang jag alltså till bussen. 15 meter från busshållsplatsen ser jag bussfan åka förbi. Kul kul..
Jag bestämmer mig för att traska ner till skolan men när jag har gått  200 meter upptäcker jag att det är fucking freezing ute så jag sätter mig vid en annan busshållsplats och väntar på nästa buss. Jag sitter där i ca 10 minuter men när jag insätt att det faktiskt inte blir varmare än så, traskar jag hem igen. Jag menar visst, jag kunde sitta där tills bussen kom och sen gå på lektionen, trots att jag skulle komma en halvtimma försent. Men.. nu ska jag nämligen till läkaren klockan fyra., vilket skulle innebära att jag skulle vara med på en kvart, max 20 minuter av min lektion. Känndes lite onödigt på något sätt.
Det som stör mig nu är att jag ändå måste åka ner, inte till skolan men till vårdcentralen.., så om ca 20 minuter ska jag alltså göra ett nytt försök och ta bussen ner till centrum.  Reeeeaal fun!


/ Denice

Bufuckinghu

Åh, jag är jätte ledesen just nu! Det har kommit in ett par skor på Hm som jag verkligen ville ha och när jag i förrgår gick in på deras hemsida för att beställa skorna fanns det bara 41or kvar. Jahaa.. inte mycket att göra men eftersom de fyller på lagter nästa dag (tror jag) så kikade jag in på hemsidan igår igen. 40or och 41 var de ända som fanns. Kul.. Sen imorse halv tio kollade jag ännu en gång.. bara 41or.. Jaja.. Då tänkte jag att de kanske inte fyllt upp lagret ännu så jag kikade nyss in igen.. Och vet ni!? Nu är de borttagna. Slut. Kaputt!  Hmm, det SÖG ju!

 

 
/denice

Tyghuset

Förresten.., måste bara säga att jag nog är Tyghusets nya stamkund. Haha! Jag har nog varit där 4 gånger bara nu under det nya året.  Okej, kanske inte är så mycket egentligen men innan 2009 hade jag nog inte ens varit där 4 gånger under hela min livstid. 
Vill ni veta vad jag köper där?  Nepps! Det får ni inte, för det är min lilla hemlis! Och idag när jag var där köpte jag nått extra extra fint! Vänta tills du får se de Semlan emlan! 
Förresten är det semeldagen idag? hörde att nån sa det? Det var johanna tror jag.. :) 

Puss!!


Denice

Konferans

Godkväll!

Nu sitter jag i konferans med Andrea och Emmelie. Thih!

Alltid lika roligt :)


Städning

Kors i taket, jag bloggar igen haha. Hur som helst har idag varit på ikea med papi. Så köpte lite små saker, ville köpa mera saker men mitt blå fina kort sa liksom nej emmelie, du måste spara lite nu. Men hur som helst, så nu blev jag taggad på stor städning i rummet, vilket VERKLIGEN behövs tro mig. För de första ska jag städa allt sånt gå igenom lådor och sånt, sen gå igenom kläder och vika in allting fint. Ska lägga ut lite bilder sen så ni får se så duktig jag varit : ) Sen hoppas jag på att få träffa hjärtis saknar han lite.  Men nu ska jag sätta gång med städningen, hörs sen

XO XO Emmelie


Blogg time

Hej allihopa! Hoppas de är bra med er med mig är de bara bra, min lärare har varit sjuk nu idag 2 dagar, så jag har började halv 2 igår och kvart över 2 idag. Har faktiskt ingenting att plugga eller jo ett omprov som jag ska göra, så kanske borde sätta igång med de. Hur som helst idag vaknade jag tidigt kl 09:48 för att vara exakt vilket var ganska skönt, kände mig utvilad och glad. Så jag följde med pappi till hans kompis och jag körde, körde även hem. Tror faktiskt att pappa ser lite framsteg i mig från min förra körlektion jag hade förra veckan. Fick inte kärring stopp en ända ggn förutom när jag precis skulle köra iväg men inte om jag stannade i tex en korsning och skulle iväg, vilket jag brukar få, men höll på att få de en gång när jag skulle köra in i rondellen men jag rädda mig från de. Parkera även och shit vad duktigt jag var hahah, tur att min lektion imorgon kommer bestå av att parkera och backa säger jag bara för de behöver jag verkligen träna in. Känner mig iallfall säkrare nu och de känns bra. Vill verkligen ha mitt körkort, är verkligen imponerad av Julia, hon och jag var i jakan igår och shoppa lite. De var jätte mysigt att vi gjorde nått, de var inte direkt igår. Men de jag hitta var en längre tjocktröja, ett långt linne och en korallfärgad kjol. Kände mig rätt nöjd, såg även ett par skit snygga skor men fanns ju såklart inte i min stl. Kan även säga att jag blev jätte sur, för jag har beställt 2 par skor från h&m älskade dom, men så igår när vi var på h&m prova jag ett utav dom och dom var skit stora. Så de var ju bara att ringa och be dom ta bort dom skorna från beställningen och hur kul känns de då? Kul jätte kul, så nu måste jag in och hitta ett par andra skor.. Hur som helst, nu orkar jag inte skriva mer. Men måste iallfall säga att jag blir lite små irriterad på vissa saker, så nu vet ni de : )

Här kommer förresten lite bilden från helgen

Jag och min Bisi
X

Snea neiis var också där :)




§
XO XO Emmelie


Måndagkväll

Jaah, så var måndagen avklarad också..

Efter skolan mötte jag upp Johanna på finkan, vi var där ett tag och efter en ost och skink ciabatta och en lång pratstund körde hon hem mig.  Alltid mysis att ta en fika sädär :).

Nu sitter jag och pratar med Emmelie i telefon.. ska strax  hoppa in i duschen och sen plugga lite. Blir suss tidigt ikväll alltså. Jag hade så jääkla svårt att somna igår. Jag gjorde till och med några desperata försök att räkna får. Haha! Det funkade tammefan inte alls!
Jag börjar dock min första lektion klockan två imorgon så kommer kunna sova ut lite iaf :).


Jaja,.. nu ska pappis ha datan och jag ska duschiis så avslutar med att godnatt till er kära vänner!

Denice


Sista helgen i januari

Över fyra dygn som jag bloggade. Shame on me!  Jag har faktiskt tänkt att blogga flera gånger de senaste dagarna men jag har inte haft tid eller riktigt ork.

Hur som helst så slänger jag upp lite bilder och skiver lite snabbt om helgen som varit..


I fredags hälsade jag och julia på Sigtunaridklubb. Vi intervjuade en tjej och tog lite kort. Vi var där eftersom vi skiver om dem i PA1201.




På kvällen småfestade vi lite., eller jaa, tjejerna drack men jag var nykter. Jag avsluade även fredakvällen tidigt och drog hem strax efter klockan tolv.  Tyvärr har jag ingen bild från kvällen, det knäpptes lite kort men dock inte med min kamera.

Lördagen började med att klockan ringde halv ett på förmiddan. Jag fixade mig lite och sen åkte iväg till stallet. Jag har, eller ska jag säga hade?, börjat rida en häst.

Jag innan stallet


På lördagkvällen var jag, pappa, Jennilee och Mika och bowlade. Jag har faktist aldrig bowlat förut men det var riktigt roligt. Inte i början dock, för då sög jag. Och jag, liksom de flesta tycker är skit tråkigt att göra något som man inte är så duktig på. Lyckligtvis fick jag in tekninken rätt fort. Det var Jennilee som lärde mig hur jag skulle göra,.så det var hennes förtjänst att jag inte sög helt och hållet.. eller?

Jenn


Mika

Såååå... vad har ja gjort i dag då?
Jo, min kära sötkusin fyller 14 år idag. Super grattis till Shannon! 
Vi har givetvis varit och grattat henne tidigare idag, fikade och åt tårta. Mysiiis


Jag fixade mig lite innan mamma hämtade upp mig


Visst var mitt hår finis? : )



Shan, födelsedagsbarnet



Värsta sötungen ju



Nu ska jag gå och laga mat. Jag ska göra kräftskärtsallad med potatis och lite annat.. ni vet sån jag gjorde hos Emmelie för några veckor sen? Duktiga lilla jag!!

/ Denice


RSS 2.0