Måndaagis

Hej!
Idag har jag varit i skolan.,. jag hade lektion på morgonen och sen över två timmars hål så jag åkte hem och sussade en timma. As skönt!!
När jag kom tillbaka till skolan hade jag svenska och idrott. Jag och en annan tjej i klassen höll i lektionen. Usch det sög verkligen.. Vi gjorde det bästa av situationen eftersom det var oplanerat men jag ville verkligen att lektionen skulle bli bra, så lite besviken är jag allt.
Efter skolan åkte jag hem och sov igen, jag är verkligen trött alltså. Dessutom vakande jag med en cphuvudverk.
Trött och huvuverk.. humm , är jag stressad eller nått? Tror faktiskt inte det.

Jaja. Jag har förövrigt beställt hem lite kläder. Ett par skor, en jeansjacka och en klänning.  Grejjerna kommer dock inte förens i mars. Det suger ju.  Fast å andra ord lär jag inte behöva mina sommarskor eller klänningen innan mars heller men ändå.
Köpte förresten ett par as fina chinos i helgen. Marinblåa och jag är helt kära i dem. Första gången jag testade de satt de inte alls bra. Emmelie sa att dom var skit fula och jag kunde ärligt talat inte annat än att hålla med. När jag kom hem kunde jag ändå inte sluta tänka på byxorna. Så när jag vaknade på lördagmorgonen åkte vi direkt ner och köpte dom.  Jag prövade de inte i affären utan åkte hem och kollade i min egen spegel. Super fina, oh ja!


Nu ska jag plugga lite internationell ekonomi, prov på fredag. Det suger.


//  Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0