Gott nytt år!

Hej små sockertoppar.

Jag kom ut ur duschen för ca 15 minuter sedan, jag passade på att hoppa in i duschen så fort jag vaknade eftersom vi är tre stycken som ska duscha nu på förmiddan. Hm, jag har en känsla av att varmvattnet inte kommer att räcka till stackars pappisen. 
Nu sitter jag med ansiktsmask i fejjan och nymålade naglar., Jag ska verkligen föröka komma håg att ta bort nagelacket innan Andrea ska fixa mina naglar på lördag, jag har haft nagelack på min vid varje återbesök och varje gång säger jag nått i stil med, : Oj, förlåt jag glömde verkligen..  Tror hon blir tokig på mig om jag glömmer igen..:)
Jaja.. nu är det dags för mig att sätta igång med smiket tror jag.
Jag önskar er en trevlig kväll så hörs vi senare.

// Nis

Städaiis

Hej gullisar!
 
Nu ska jag städa mitt rum, det är riktigt smuttsigt faktiskt. Jag har inte hunnit packa upp min väska och därför ligger kläder och julklappar spridda över hela rummet.


//nis

Bilderna


Jag innan vi går till Nina



Jultomten som kom på kvällen



Puss under misten




Dans kring granen och huset



Pappa


/ nis

:)

Vi saknar våra bodensare, det ska ni veta!



// Nis N Emm

..............................

Sämst dag. Och en tjej på kicks sa köp en trisslåt. Hah vilket skämt, ont i fötterna har jag också, så jag investerade ett par nya skor (igen) jag älskar dom! Hejdå nu ska jag hem till denice och försöka få mig själv på bättre humör!


Later Emmelie

Julafton

Godkväll, eller godnatt kanske jag ska säga?.
Jag övervägde nyss om jag skulle blogga eller om jag skulle hoppa i säng. Orkar egentligen inte blogga men fick bli så ändå. 
Så hur har min jul varit då?

Onsdagmorgoen började med att klockan ringe 6 på morgonen. Jag fixade mig och klockan 7 gick vi över till Nina. Usch vad trött jag var., men tro mig det var mysis. Tomten kom och delade ut lite julklappar och efter det fikade vi lussebullar och drack kaffe. Runt 9 tiden gick vi hem till Bitte igen. Jag gick faktist och la mig och sussade en stund till. Klockan 11 åkte jag och pappa till Åhlens för att köpa tre julklappar till leken vi skulle leka senare på kvällen.
Klockan 12 var vi tillbaka och då skulle vi äta dopp i grytan. Jag åt såklart inget men det var mysigt ändå.  Efter maten sov jag lite till. Haha, jag var väldigt trött.
Klockan 6 på eftermiddan gick vi till Nina igen. Tomten kom på besök även då, och efter vi öppnat våra julisar åt vi mat., köttbullar och sånt. Haha, det var lite roligt faktist. Jannie som är nio år gammal bad mig följa med ut till köket för att kolla på något. Så jag reste mig upp och tog med mig min tallrik. Då säger Jannie
- Du behöver inte ta med dig tallriken.
- Men jag tänkte ta lite mer mat..
Hon tittar lite konstigt på mig, rycker på axlarna och säger
- Jaha, då tar väl jag också lite mer mat så du slipper skämmas för du äter så mycket.. 
Sen tar hon tallriken och går in till köket.
Haha, fy vad jag skrattade!, och jag som inte ens tyckte att jag ätit mycket.

När vi ätit klart så dansade vi runt granen och runt huset. Inget vi brukar göra men det var rätt roligt faktist.
Efter det lekte vi en julklapps lek. Den funkade så att alla barn köpte en julklapp och de vuxna köpte två stycken. De skulle kosta ca 100 kr. Sen slog en person ett nummer på tärningen och då gällde det för alla personer som var med i spelet att få samma rummer. Fick man det rummret så fick man välja en av julklapparna. När alla julklapparna var tagna bestämmde vi ett nytt nummer. Sen ställde en person klockan på en viss tid som ingen annan visste om.
Då gällde det att få det nya nummret på tärningen och fick man det så fick man tjuva juklapparna från de andra personera. Förstår ni vad jag menar? Det kanke blev lite rörigt..
Dock måste jag säga att det var rikgit roligt. När spelet var klart fick man såklart byta julklapparna med varandra.

Nu orkar jag inte blogga mer, slänger bara in ett par bilder från julafton.

 okej, det funkar inte att lägga upp bilder just nu. Jag fixar det imorgon istället..
Godnatt gullisar  pussis
// Denice

I'm dreaming of a white christmas

Hej på er!
Jag ville bara berätta att jag är tillbaka på hemmaplan nu. Jag kom hem för ca en timma sen och nu ska jag och pappis se på film. Mysis.  Jag tänkte berätta om hur min jul har varit lite senare. Jag har även massa bilder från Småland,. så om ni kikar in lite senare så får ni se och läsa om min jul. 


Bjuder på en bild på mig, Jannie och vovven sålänge.


// Denice

God Jul allihopa :)

Som ni vet så är ju Nisse borta, så de bir jag som får styra upp de här med bloggen. Kan ju säga att jag längtar tills jag får öppna min julisar. Fast vet typ vad jag får av alla och det är ju inte så kul, men jag är nöjd ändå :)

Hur som helst så känns de inte ens som att det är julafton idag tycker jag. Mina bröder spelar som vanligt Xbox. Fy fasen vad tråkigt de är. Jag har faktiskt sjungit singstar ABBA, som jag fick av pappi. Öpnnade de imorse men visste redan att de var de, men de var för att jag skulle ha nått att göra tills jag får öppna resten hehe.

Men nu ska jag gå ner för att göra mig i ordning och om 1 timme och 10 minuter börjar kalle. Jag älskar Ferdinan eller vad han heter.



God jul på er

XO XO Emmelie


bilder från helgen.

Denice skickade bara dom fula.. tack ska du ha. Men vad gör man inte för bloggen? ;)
kan ju då berätta att vi var hos linus i lördags med några, där körde vi faktiskt också snurra flaskan och Jag har aldrig, fick mig några goda skratt höhö.



Var bara tvungen att ladda upp den här bilden, vi ser så lyckliga ut haha,
några som inte kom med men.



Den bjuder jag på ;)



XO XO Emmelie

Godkväll mina käraste

Heeeeeejis. Nu är jag hos Linda, åkte bara hem till faster hälsa på stora tjocka släkten och käka. Sen skjutsa pappa mig till Linda. Här har vi druckit lite vin och glögg, jag linda och hennes mamma. Vi körde snurra flaskan och massa roliga saker kom fram hahah. Måste säga att Inger (Lindas mamma) är alltid lika rolig. Har fan kramp i magen från att ha skrattat så mycket, hon behöver inte göra så mycket mer än att finnas till så blir de helt sjukt kul.. Förresten låg jag och ville att mitt internet skulle funka hos henne, blev sjukt lack när de inte gjorde de. Stormar hennes brorsa i hans rum, ber han fixa de och han gör de inte. Ger mig nån jävla kod och jag tänker men jag fixar de själv, men aaa kul 4 timmar senare vet jag varför de inte funkar. Han hade skrivit en 7 istället för en 1 men blev iallfall sjukt glad nu när de funkar :) så nu tänker jag att , jag passar på att blogga. Måste bara säga att Denice åker ju bort över jul nu, de kommer bli super trist. Vill verkligen veta vad jag får i julklapp av henne men måste vänta 2 dar hehe. Men Nisse du vet också att den tredje klappisen får du efter jul :) Kommer sakna henne, eller jag saknar henne redan och hjärtis. Förresten så är jag verkligen inte dum, tycker faktiskt om sådeså.. Måste faktiskt säga att jag måste ha Ålands fulaste tofflor på mig just nu. Tror de är Ingers hon kallar dom för tomtemortofflor eller nått?

Har förresten fettat mig ganska rejält här, päron, mars, skinka, bröd, juice aa lite sånt. Känner mig nu rätt mätt faktiskt. Men måste säga att om de fanns 1 tuppla på bordet bredvid mig, hade jag inte tvekat en sekund.
Nu ska jag läsa ett mail som jag precis fått.

You know you love me XO XO Emmelie

Imorgon bär det av

Hejis!
Jag har precis slagit in alla julklappar som jag köpt. En del flev rikigt fina medans andra var lite slarvigare.Jag har också tvättat och smöjt mina skor. Måste säga att det var rikigt duktigt av mig!

Hmm.,snart ska jag hoppa in i duschen. Har lite borttom om jag vill sova någonting alls i natt. Jag åker ju tidigt imorgon och jag har inte ens börjar packa.  Inte ens gjort packningslista eller tvättat kläder som möjligtvis är skitiga. Förstår inte vad jag har tänkt med?.
Det känns verkligen inte som det är julafton om två dagar. Det är ju sjukt vad tiden går fort.

Jag får ju inte mer tid av att sitta här så nu ska jag sätta igång.  Jag kanske inte kommer kunna sitta vid datan när jag är där nere men förhoppningsvis håller Emmelie stämningen i bloggen.
Så om jag inte hinner säga det senare så vill jag bara önska er en god jul och ett gott nytt år!




// Denice


Hej sötisar

Hello ! Jag vet jag vet, länge sen igen haha. Snart är det jul, tänk bara 2 dagar kvar. Det känns helt overkligt, vart fan är snön och julstämmningen? Just nu sitter jag  på båten påväg till Åland, åh vad jag längtar tills jag kommer dit. Det var helt sjukt länge sen jag var där, har blivit jätte dålig på att åka dit. Men nu stannar jag bara tills imorgon, jag och pappa åker över för att min fasters man fyller 60. Och då ska man ju visa sig för stora feta släkten och alla man känner, kommer knappt känna igen hälften av dom. Helt sjukt vad våran släkt är stor, men jag ska bara vara där en stund sen kommer Lilla Lindus och hämtar mig och då vet man aldrig vad som händer haha. Men vi lär ju träffa någon, måste ringa pinko och sara och säga att jag är på holmis också : ) Men nu ska jag vara social med pappa, mina batterier börjar ändå ta slut i datorn. Later

You know you love me XO XO Emmelie

Thihi

Blev några fler skrivna rader där än vad jag hade tänkt men stunt samma. Läs det om ni orkar eller något ;)


Det kan du ju fethajja

Hej på er!
Tänkte bara skiva några rader innan jag hoppar i säng. Jessica och linnea var här och såg en filmis nyss, eller rättare sagt två filmer. Först såg vi Never back down, sjuk bra! Sen såg vi Wild child, töntigt tjejigt söt. Det var super mysit och som pricken över i't hade vi massvis av godis. Vi traskade ner till vivi och köpte godis och det var andra gången inom två timmar som jag gick till vivo idag. Hur satan gick det till?
Hur som helst så var det skönt att gå en promis i det kalla vintervädret.

Innan jag mötte girlsen klädde jag och pappa vår julgran. Super söt blev den.. eller nja..  Ni som känner vår familj lite bättre vet att vi alltid väljer ut två eller tre fäger som granen ska gå i. Granen ska vara fin och se väldig perfekt ut.  Ialla fall tycker jag att det alltid är så. Det är liksom inte tillåtet att blanda julgranskulorna och mixtra med hemagjorda korgar i vår julgran.
Pappa frågade mig -Denice vilka fäger ska granen gå i iår då? 
- Jag vet inte, vad tycker du?
- Men lila och svart kanske?
- Nej, det var ju precis vad vi hade förra året!
- Hm okej,..

Efter mycket om och men kom vi fram till att bara köra, allt var tillåtet liksom!  Eller nej inte allt.. Granen fick inte ha något silver på sig men annars fick vi ta precis vilka färger vi ville.  Och jag menar , vår julgran kunde ju inte bli annat än as finis när den har min rosa fluffiga '' best friends julgranskula'' i trät. Visst, Emmelie?

Förresten så sitter jag inne på face och i brist på roligare saker att göra tänkte jag pröva ett sånt där quiz. Jag har aldig gjort det förut och inte ens fattat vinken av de men varför inte liksom.. Hur som helst handlade quizet om vad man skulle kunna göra för the love of your life.
Hm okej jag kan vara ärlig och säga att jag inte mött min love of my life,inte ens i närheten men ändå. ?
Jag kanske skulle kunna ljuga åt honom och möjligtvis använda en kycklingdräckt men där går gränsen liksom. Är det elakt eller? Inget jag kan ro för i alla fall.
Sen spånade jag lite om det där och tänkte på hur långt jag skulle kunna gå för tillexempel Emmelie eller någon i min familj. Seriöst, jag skulle absolut kunna råna en bank eller hoppa från en bro om jag hade varit tvungen. Kanske är sånt man säger men for real. Det kan då undrar över är.. vad är skillnaden? Varför en vän men inte en pojkvän?  Hm konstigt det där. 

Hmm efter att jag berättat för alla om vår fina julgran och vilken hemsk flickvän jag skulle vara så är det dags för mig att hoppan in i duschen.
Det ska bli mysis att sova, jag är super trött!


xoxo Denice

Grinchen

Hej sötisar

Slänger upp gårdagens bilder så fort jag fått tillbaka min kamera.,ska försöka hämta den ikväll men vet om det blir så..
Hur som helst sitter jag och ser på Grinchen. Den måste ju gå varje år, säkert flera gånger också? Jag har dock aldrig sett den., därför tänkte jag passa på nu. Många säger ju att det är en söt liten film så tror jag ska ge den en chans.


Ikväll ska jag och pappa klä granisen. Myspys!  Det blir en förövrigt en lugn söndagskväll, ska bara vara hemma och gå och sussa tidiigt tror jag.  Imorgon ska jag ner till centrum och hämta ut mina grejjer som har kommit från Hm. Äntligen!
Jag ska också inhandla de sista julisarna och sen antar jag att vi måste åka runt och lämna de till släckten.  Jag ska ju inte fira jul här som jag brukar. Nepps, jag åker ner till småland(?) på tisdag. Hoppas det blir mysis trots att jag har lite blandade känslor kring resan.
För bara två veckor sedan var jag berädd på att ställa in hela julen. Strejka liksom,. typ sitta hemma och låssas som att det är vilken dag som helst., inte gå utanför dörren på hela dagen och ha film maraton eller något. Sedan kom jag på hur otroligt deprimerande det skulle vara. Hade ju dött av att vara själv hela dagen och typ råka flacha över till Kalleanka på tv.  Haha! I vanliga fall älskar jag ju julen, inte kylan men stämningen och allt. Jag skulle helt enkelt inte klara av att bara skita i julafton.. och nu har vi löst det på bästa sätt, genom att jag åker ner till pappas släckt...

Jaja nu får det vara nog!

Love // Denice

Julia

Julia - säger:

=)

Nissis | säger:

inte mycket

Nissis | säger:

dudå?

Julia - säger:

men eru dum eller?

Julia - säger:

du e verkligen dum.. inte ens kul å skriva med dig

Julia - säger:

hejdå cp

Julia - säger:
okej jag kanske tog i lite

Nissis | säger:

haha

Nissis | säger:

va?

Nissis | säger:

hahaha

Nissis | säger:

vilket påhopp

Nissis | säger:

hahahah

Julia - säger:

men de va du som började frga vad jag gjorde du kan väl vara lite mer uppmärksam dhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Haha du är ju knäppis julia


Älskar den bilden på henne förövrigt


/nis


Minijulafton

Jaha, jag tänkte också skriva ett par rader om minijulafton. Jag kan börja med att säga att hela kylen är full med julmat, Vad tänkte vi på när vi handlade?  Och jag som var orolig att det inte skulle räcka. Haha!
Jag käkade iof inget förutom sallad och två ägg,. och de andra verkade inte ha ätit så himla mycket mer. Jag tror jag slänge 6 potatisar. Haha!
Hur som helst hade jag en mycket trevlig kväll., vi satt och pratade gamla minnen och bara hade jätte roligt.


Natalie fyllde också år igår! Suuuper mycket grattis till henne!!
Natalie var även tomte så det var hon som delade ut julisarna.



Tja foxy




Leker med sötkisse



Julklappsöppning




Andrea är missnöjd med sin julis från julia eller?


Nu ska jag ut och springa en vända, sen ner till mamma och kolla på ett par skor.
Jag får se vad som händer ikväll men är sugen på att göra nått roligt :).

Hejdå gullisar!

Denice

Äta tårtis

Hejis..

Idag ska vi fira min bror som fyllde 22 igår, grattis till dig din fulis. Blev förresten precis sjukt riven på sidan av halsen av min katt. För att hon är jätte rädd för dammsugaren och tobbe dammsög, ville bara hjälpa henne därifrån och hon sticker in klorna. Så nu har jag ett sår och utslag. Ska nu ner för att göra en kladdkaka, hoppas på ett mer lyckat försök än Nisses kladdis igår haha.. Skoja den var helt okej ;)

Och förresten till ett annat år borde vi ha fler julklappar, för de var roligt att öppna.. Visst?

You know you love me XO XO Emmelie

Sweet dreams

Sweet dreams slynor

Julmaten vägde ton

Hej igen!
Nu har jag precis kommit hem. Och måste säga., oj vad mat vi köpt! Iof bara två kassar men de var svin tunga! Eftersom Linnea och Natalie åkte hem direkt fick jag släpa kassarna från bussen själv. Tog dubbelt så lång tid att gå från bussen idag än vad det vanligtvis gör.. För att vara exakt tog det två och en halv låtar,. det brukar bara ta en och en halv. Haha!
Jaja nu när all mat är köpt ska jag börja städa huset. Tycker jag städar mitt rum hela tiden men ändå ligger det kläder och skit överallt. Sen måste jag även sy in min kjol som jag tänkte ha på mig ikv'll. Den är knälång och går i brunt,blått, rött och vitt. Jag köpte den i torsdags. Super söt! Till den tänkte jag ha ett vitt linne eller en vit body och sen ett rött diadem med den rosett på. Sötis!
Jag shoppade även massa julklappar i torsdags, jag har köpt till alla nu tror jag, så skönt! Jag köpte också ett par jeans, ett par skor och lite smågrejjer till mig. Sen i går var jag ju hos frisören Jag tror att det är nått med frisörsalonger som gör mig trött. Håller alltid på att somna när jag är där alltså. Speciellt när man har färg i håret och den där värmegrejjen är över huvudet. Finns ju inge värre än att försöka hålla upp ögngen när de inte vill annat är att åka igen.
Hursom helst blev jag jätte nöjd. Visst, lite kort kanske men det behövdes ju faktist.  Jaja.. tjejerna kommer runt 6 och jag har massvis att göra så vi hörs lite senare gulligullisar!



Måste bara säga att jag har varit otroligt otaggad till denna minijulafton men nu börjar det arta sig lite. Det har varit så mycket tjaffs och skit men nu är vi äntligen överens så tror det kan bli rikigt mysis. Jag hoppas det i alla fall!
 


Love/  Denice

Ett löfte är ett löfte

Hej!
Jag har egentligen inte tid att blogga men ett löfte är ett löfte. Eller hur? 
Jag ska möta Sena vid centrum om en timme och okej, jag är visseligen sminkad men eftersom min kära pappa tog med sig hårtorken så kan jag inte göra något åt mitt blöta hår. Jag får helt enkelt vänta tills det trokat eller bara dra en toffs eller knyt. Så egentligen har jag väl inte så brottom när jag tänker efter, bara byta om och springa upp till bussen antar jag..

Förresten hade jag egentligen tänkt att jag skulle sovit fram tills nu men Emmelie rinde kl 11 och ca en kvart senare kom hon förbi. När hon gått och jag bestämt mig för att sova vidare ringde Linnea.. och resten vet ni ju.. Vi ska alltså köpa mat tills ikväll.
Jaja hörs lite senare för nu måste jag byta om..

Var det här inlägget något sammanhängande överhuvudtaget?

Nis

Godnatt

Hej hörrni : )
Jag tänkte inte skiva så mycket utan bara säga att jag också är fullt medveten om den dåliga uppdaterningen. Vet inte vilken dag jag bloggade senaste men det var iaf på tok för länge sen,.. visst?
Den dåliga uppdaterningen skyller jag på tidsbrist trots att det bara är halva sanningen., för det beror nog egentligen till stor del på viljan. Jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Men nu kl tre på natten, då har jag lust,. det kan ni ju fethajja. Dock blir det inget längre inlägg för jag är tröttis. Däremot lovar ja att jag ska blogga imorgon direkt när jag vaknar. Kanske till och med slänger in en bild om ni är snälla.  
Förresten.. anlednignen till att jag är uppe den här tiden på dygnet är inte för att jag festat sönder såhär natten till julovets början.. nepps jag har jobbat sedan kl 6. Slitit som ett djur skulle jag vilja säga.. hm great! Fast det var roligt, och jag behöver ju pengara satt jag klagar inte :).
Jaja.. nu måste jag faktist gå och sussa.. så godnatt cupcakes!, Hörs imorgon vettja.

/ En lite blondare Nis med 10 cm kortare håris.


Otaggad

Hej på er!

Tänker inte ge er någon ursäkt till varför jag ej bloggat på länge igen, de är helt enkelt inte kul..
Idag var jag iallfall i skolan, känner mig fortfarande inte helt bra än. Det blir alltid värre mot kvällen och eftermiddagen, men imorgon är de julavslutning så sista dagen måste jag ju gå : ) Efter jag varit i skolan idag åkte jag med pappi till hans kompis och fikade, sen åkte jag och gjorde naglar hos Andréa. När jag kom hem duschade jag, tänkte napa men firat kom förbi en stundis. Nu har jag precis ätit och ska se en film som jag säkert kommer att somna till. 

På fredag är de meningen att vi ska ha lilla julafton hos Denice. Men några tycker inte att jag och Julia ska äta annan mat, för att de är otrevligare eller aa jag fattar egentligen inte varför. Hur som helst jag äter inte julmat, sluta tjata på mig. Jag sitter gärna med, men till middag äter jag något annat eller hemma så kommer jag direkt efter. Jag vet att ni tycker de är dåligt av mig men jag är ledsen, men jag kunde inte bry mig mindre. Huvudsaken är väll ändå att vi är där tillsammans och har roligt?! Tänker inte disskutera den här saken mer.


Förresten blir jag urless, de nya G.G avsnittet kommer aldrig ut..

En låt som jag kom och tänka på idag, som jag inte hört på super länge är
 You give me something med James Morisson.
Rekomenderar den starkt.



You know you love me XO XO Emmelie

Imorgon och så

Hej på er!
Imogron ska jag och julia sitta i sekriteriatet på innebandyn, det är skol smkval eller något tror jag. En av oss ska vara spiker och den andra ska skriva upp mål och så vidare. Tror att det blir julia som sköter spiker delen, satt jag behöver inte stressa upp mig så mycket ^^.  Ingen av oss har koll på regler eller någonting som handlar om innebandy men det ska nog gå bra ändå.
Jag hoppas på att vi slutar rätt tidigt imorgon.. jag skulle nämligen behöva åka in till stan och köpa några julisar.. Ska dock in och klippa mig på torsdagmorgon så vore egentligen smart att köpa det jag behöver när jag ändå är där inne..frågan är bara om jag orkar  vänta tills dess. Dessutom jobbar jag torsdag kväll och jag vill inte behöva stressa i stan.
Vad gäller mitt frisörbesök så är jag lite rädd för att Siv ska vilja kapa halva håret. Usch, då börjar jag gråta tror jag. Jag vet att topparna är lite slitna och så men vill inte ta bort mitt långis håris.. Förutom att klipp mig så ska jag lägga i lite slingor.  Tror det blir braa .:)..

Ikväll ska jag nog se på Bodyguard tror jag. Åh den är så himla bra!, En av mina favoritfilmer måste jag säga.

TJEJER!!!

Jag tänkte att ftersom jag tydligen måste tala om för alla att jag inte tänker äta julbord på lilla julafton, så säger jag de här. Det var en jätte bra idé, och ni får hemskt gärna käka tills ni spyr. Men jag kan säga att jag spyr om jag behöver äta de.  Så det blir inge för mig inte. Så tanken är att jag och Julia (som inte heller tycker om de så mycket) gör annan mat tillsammans med er.
Det är våran plan och om någon nu skulle ha åsikter om de, vilket jag skulle tycka var jätte konstigt så call me girls..

Syns på fredag.. Love Emmelie

Hejis

Tänkte visa några klänningar som jag sitter och tittis på : )







You know you love me XO XO Emmelie

Överskattat

Hej gullisar! 
Idag har jag varit i Sigtuna på julmarknad. När jag tänker på julmarknad ser jag ljus, människor, söta tomtar och andra gulliga grejer, det doftar sött och gott och det är en mysig känsla när man går från stånd till stånd. Hm,.. så var det inte riktigt. Det var svinkallt och tokmycket folk,. vilket gjorde att vi knappt såg nått i stånden eftersom det var så stora folkmassor runt omkring dem. Julmarknad = överskattat om jag får säga det själv..
Vill ni veta vad mer som är överskattat? Jo, nämligen vofflor! Vofflor är inte ens gott, det bara låter gott att säga eller något. Tanken på att äta vofflor är gott men egentligen så är det inte gott. Haha, det är lite konstigt det där och många gott blev det ^^.. 
Jaja anledningen till att jag kom in på vofflor beror på att vi åt det när vi kom hem från Sigtuna. Jag käkade iof bara en voffla, sen åt jag bara massa chokladglass., betydligt mycket godare serni.

Nu ska jag duscha sen blire en promis tror jag, är du taggad julia ? 

Take care! // n

Girls..

TJEJER!!
Lillajulafton hos mig på fredag okej?! Pappis är inte hemma så ni vet..
Antar att ni läser bloggen så orkar inte smsa runt  ;) pussis // nis

Hejis

Hej på er! Idag mår jag lite bättre, jag har varit ute och rört på mig lite så nu har jag piggnat till. Idag har jag och pappis köpt julgran också. Den var finis :).
Nu ska jag precis åka till mormor och äta middag med pappa, jen och mika. Trevligt trevligt.. Ikväll är väl tanken att vi ska träffas och dricka lite men får se hur jag mår. Jaja dags och kila nu
Pussis //


What a night

What a night!  Eller?
Inte direkt va..
Jag har absolut inte gjort någonting på hela kvällen, endast lämnat mitt rum för att hämta vatten. Haha! Som jag tidigare nämnt är jag sjukis, eländig hosta och förkyld. Jennilee har kompiar här så har inte precis lust att visa upp mig i det här skicket. En aning patektiskt? Hmm..tell me about it! Jaja, jag bryr mig inte satteeee.., 
Det enda jag har gjort ikväll är att prata med Julia på msn., fast hon var inte vid datan så fick inte direkt något svar. Haha!
Eftersom jag tyckte så fruktansvät synd om mig var jag inne på Hm's hemsida och beställde lite kläder,. en jacka, ett par skor, en väska och en halsduk. Det fick mig på lite bättre humör.
Jaja, den här kvällen sög ju.. så nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt cupcakes! 


// Nis

Sjukis

Hej på er!
Jag struntade i att gå på lucian idag, sov så himla dåligt i natt.. tror jag börjar bli redigt sjuk :s Usch, finns inge värre än att vara sjuk!
Tanken var att jag skulle jobba ikväll men Andreas ringde igår och sa att de fått avbokningar så jag behövde inte komma. Skönt med lite ledighet faktist.
Jaja., nu ska jag gå och käka.. har bara ätit tre pepparkakor på hela dagen.
Later.. / Denice


Godnatt

Så nu ligger jag i sängen.. Till er kassa människor som sitter där hemma och suckar när ni läser om när vi skriver om Gossip girl. Sluta läs okej, så enkelt är de, duger de inte så stick! Ja Andréa de är blandannat till dig, inte skämtossido ;)

Hur som helst hatar att frysa, kom bara att tänka på det. Det suger när man går upp tidigt på morgonen för att gå til skolan och man blir röd om näsan när man kommer fram. Speciellt om man är osminkad, då blir de rudolf. Allt detta kommer jag att genomgå om bara några timmar. säger bara de, de blir smink imorrn.  Förresten så saknar jag sommaren, när jag var med pinko och sanna och vi bada, sola. Så mysigt.

Är det bara jag som tycker att jag framstår som en bitch nu? i´m not : ) kanske ibland.

Men nu ska jag sova. Godnatt

You know you love me XO XO Emmelie


Godkväll

Godkväll!
Jag har precis varit och tränat. Jag körde bodypump med mammis och peder.,, Direkt när jag kom hem från skolan sussade jag, sov ända till kl 8 och eftersom passer började halv 9 så blev det ett par stora mjukisar och en fet toffs på huvudet. Hm, kände mig lagom het ska ni veta :).  Jag körde inte på så mycker vikter då jag aldrig kört bodypump förut, jag har dessutom cpträningsverk sen igår så var inte så taggad på träning måste jag erkänna. Nu i efterhand var det dock skönt att komma ut och röra på dig såklart.
Nu ska jag hoppa in i ducshen sen se en film i min ensamhet. Hmm lite lagom trist sådär.
Jag är som vanligt ledig från skolan imorgon men tror ändå att jag ska kila ner och kolla på luciafirandet. Det kan nog bli mysigt.. Om jag orkar upp villsäga. Hur som helst så hade det inte varit fel med lite julstäming. Vi har inte börjar julpynta alls hos pappa tror jag. Men det kommer väl när vi har tid antar jag..
Förresten så gick nationella muntliga bra idag tror jag. Jag pratade möjligtvis lite för fort och stressade iväg en aning men tror att jag är rätt så nöjd.. :)
Jaja nu blir det dusch. Hörs senare ;)

22.22 gullisar

//nis


2 månader kvar

Hej allihopa. Jag suger på att blogga jag vet..  Hur som helst jag har börjat övningsköra haha, jajjamensan de har jag och jag är minst sagt GRYM. Har inte fått kärringstopp en ända gång vilket känns rätt så bra måste jag säga. Läser mycket teori också ska jag ta och tala om för er, idag är de nämligen exakt 2 månader kvar tills jag fyller år, typ 62 dagar eller nått sånt där. Men de låter sjukt mycket med 62 dagar, vi säger 2 månader istället :)
En sak är iallfall säkert att jag ska ha mitt körkort innan sommaren, de har jag gett mig fasen på. Vilket kan bli ganska pinsamt för min bror som fyller 22 om en vecka, han övningskör typ 2 ggr per år, längre än så har han inte kommit, kass han är  :)
Gjorde det här skylt testet som finns med när man köper teoriböckerna och jag hade typ 4 fel av 42. Vet inte vad ni säger man lite bra är det.


Hade förresten utveckligssamtal idag, sjukt dåligt det gick. Men hade inte förväntat mig någon annat heller så de är bra med de. Mycket frånvaro i alla ämnen. IG varning i idrott och röst och rörelse, idrott är egentligen inte tråkigt orkar bara inte gå upp på morgonen och ta mig dit. Men äckel röst och rörelse, fy men jag avskyr den kursen med än någonting annat och jag vet inte varför, ska inte skylla på andra men man är ju inte ensam om att vara negativ till den kursen. Vad har den kursen med radio och göra. Vi har först pilates i en timme och sen har vi röst där vi spelat teater och sjungit någonting med en kvast ska vara kvistfri, någonting sånt iallfall haha. Plus att lärarna alltid ler, jag förstår att det är tråkigt för dom att vi alltid kommer dit och är negativa. Det är egentligen riktigt dålig stil av oss elever, men snälla nån ni behöver inte le, vi ser hur mycket ni faktiskt avskyr de. Hur som helst jag måste rent utsagt VERKLIGEN skärpa till mig de här håller inte. Jag tänker inte gå ut med piss betyg nästa år, de är de inte värt. Jag vet att jag kan bättre, har bara varit sjukt skoltrött. Plus att  han som är min kontaktlärare för tillfället, fatta du känner mig inte okej!!! Jag saknar Agnetha trodde aldrig jag skulle kunna säga de, för jag gillade inte att hon hade så mycket koll. Men nu när de inte finns där längre, så förstår man varför hon var som hon var. Usch känns fortfarande overkligt att hon aldrig mer kommer att komma till skolan.

Hur som helst, nog med tråkiheter. Imorgon ska jag se idolfinalen, de är helt sjukt ända sen andra audition när dom 200 eller vad de var hade gått vidare så sa jag att kevin och alice skulle vara i final. Åtminstonde hoppades jag de, och jag tycker Alice är helt sjukt duktig, hon är 16 år och så fort man ser henne blir man glad, har nästan aldrig sett henne ledsen. Men kevin kommer ju vinna det förstår man ju, och han är ju också värd de, han är verkligen duktig. Hur som helst ska bli intressant att höra vinnarlåten. haha typiskt mig att tänka på en sånn sak, men jag älsklar sånna där låtar.
 


Men men nu ligger jag i sängen och börjar faktiskt bli sjuk, mådde dåligt när jag vaknade och har känt mig hängig ända sen dess. Hjärtis var och spela med mig idag, men de var tråkigt för jag vann hela tiden.. Nu ska jag iallfall se på en film vi började se igår, verkar helt sjukt bra. En kärleksfilm såklart haha..

Ha en bra kväll allihopa. You know you love me XO XO Emmelie

Gossip girl


Blake Lively hjärta Penn Badgley,



Ed Westwick  hjärta Jessica Szohr



Chace Crawford hjärta Taylor Momsen ?

Jag vet, nu är G.G verkligen uttjatat men for real,. alla verkar ju finna kärleken i Gossip gril. Nu pratar inte jag om själva serien utan i verkligeheten. Det senaste ryktet är att Chace Crawford och Tayler Momsen ska ha setts kyssas i ett hörn på krogen. Så nu undrar jag bara, vem står näst på tur? Vilket blir nästa g.g paret?


 / nis

Bilderna?

Tyckte att bloggen hade lite för få bilder så min tanke var att lägga upp en bild nu men hittade ingen så ni får klara er utan bilder ett tag till sötnosar :)

Dagen som idag

Hej!
Idag har jag ridit, gjort naglar och varit barnvakt. Det var super roligt att rida och naglarna blev riktigt fina, gjorde franskt :).
Och mina kusiner är för söta alltså. Det har varit en bra dag idag och nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det plugg och efter det ska jag sussis! 
Jag har två redovisningar imorgon och är verkligen taggad inför svenskan. Jag ska prata om människor som inspirerar mig.., tror det kan bli bra faktist., om jag inte blir allt för nervös vill säga.
Jajaa., dags för duschen. Puss och natti natti // D

Hmm.

Jag mötte Pauline på bussen idag och måste säga att vi bara satt och pratade om hemska saker.  Först berättade hon att en totto på stallet har avlivats. Hon berättade väldigt utförligt sekund för sekund, först att hon såg hästen med det brytna benet i hagen, sen när hon såg hästen lämna gårdsplanen död. Usch vad hemskt.!  Att ägaren inte brydde sig om hästen gör det hela inte precis mindre sorgligt.
Efter vi pratat om det så berättade hon att Toppen är en riktigt skithäst. Han sköter sig inte alls och går på bakbenen så fort han inte vill vara med längre. Blir verkligen less alltså. Han var så fin på Oveträningarna så kan knappt tro att han är en dumponny nu. Riktigt trist är det iaf..  Efter det berättade hon att gården är såld. För er som inte vet det så bor Pauline på en stor och super mysig hästgård och nu ska de flytta till en lägenhet neråt i landet. Pauline kommer bo kvar i bålsta så behöver inte vara ledsen över att hon flyttar iaf. Anlednignen till att jag tycker det är tråkigt beror på att gården är så himla fin, så många barnminnen därifrån liksom. Usch alltså!
Jaja som jag sa så var det bara tråkiga samtalsämnen som kom upp.,. så är det ibland..

Nu ska jag städa rummet, sen dusch, käk, plugg.  :)  hörs förmodligen lite senare ikväll. Puss på er!
/ Nis

Roliis

Hej länge sen jag blogga igen i know. Men jag tycker Denice sköter sig riktigt bra, statistiken ökar med stormsteg haha. Hur som helst det suger just nu för min del, jag sitter vid datorn medans min bror och firat spelar xbox. vilket betyder okontaktbara haha.

Som Denice tidigare nämnde vi har busat idag, sorry fredrik du måste seriöst trott vi var helt dumma i huvudet. Men that´s who we are :) Vi ska som sagt önska oss spa av våra pappisar i julklapp och vi kommer få de. Men jag vill göra de så fort som möjligt men vill ändå  hinna fylla år, för de ingick nämligwn mousserande vin höhö ;) Men nu ska jag stänga av det här jävla spelet så man kan få börja renovera snart. Hahah fortfarande sjukt kul.

Var förresten förbi Wiggo nyss men han sov, åh jag saknar han så mycket vill pussa på hans tjocka kinder!

Godnatt
You know you love me XO XO Emmelie

Aah lääätt

Okej, ett lite seriösare inlägg nu då..
Ikväll tror jag att det blir plugg, jag vet, det är 1 och en halv vecka kvar till jullovet men trots det har jag tre redovisningar och en större rättskunskapsuppgifter som ska in innan jag får ledigt. Hm, försår inte hur det kan vara så., Jag menar.. är det inte meningen att man ska ha det lungt den sista veckan? Jaja..ska inte sitta här och klaga., är egengligen bara glad över att lovet börjar snart sen skiter jag nästan i vilket.. 

Nu ska jag duscha, förmodligen lite plugg,.. sen blir det suss. Ikväll ska jag tvinga sötkisse att sova med mig. Han sov inte hos mig under hela natten igår! Vart var han? Jag saknadis ju kissis.

// D

Hej

Hej!


Idag har jag busis med Emmelie. Oj, vad vi har haft roligt!
Först fikade vi på Valhall, sen åkte vi en runda med bussen, sen hittade vi en gren, så vi gjorde en fälla till Pappis
Sen letade vi spa på internet. Hittade två riktigt bra faktist. Bara att boka nu. :)
Efter ett tag ringde Fredrik så vi pratade lite med honom,. sen kom pappa hem från jobbet. Jag och Emmelie ville busa,. men det var inte läge ikväll. Han var  tröttis. Haha!
Lite senare gjorde vi mat, taccos blidde det. Hmm gottis!
Sen tog Emmelie ett par trosor och åkte hem.
Hejdå.

Godnatt cupcakes!

Nu är det sängdags för mig.. Eftersom jag vaknade så sent imorse kanske jag får lite problem att sussa men förhoppningsvis går det bra. Kan väl läsa någon sida i Djävulen bär prada om det inte går att somna. Jag har haft boken liggande vid sängen ett bra tag nu men tror inte att jag har läst mer än ett kapitel. Inte för att boken är dålig, har bara helt enkelt inte haft tid. Fast i veckan kommer jag iof ha tid.. vet dock inte om den tiden kommer gå till att läsa men jaa,, min tanke är att tiden ska gå till förlorad veckodags-tid med Emmelie... så jag säger bara en sak till dig fisken- Du kan fet hajja att Emmelie är min den här veckan!
Godnatt och sweet dreams sötnosar.

// Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite


Skit också!!

Åhh, jag börjar gråta. Nyårsklänningen som jag tänkt att beställa är slut! Den var Champagnefärgad och super fin. Nu finns den bara i svart och i storlek 38. Gaaah! Blir till att leta efter en ny nu då.. It sucks!


/nis

Godmorgon

14 timmars sömn plus de 50 minuter som jag och Emmelie sov vid 8. Nu är jag utvilad :). Nästan för utvilad tror jag haha, jag vill ut och göra någonting, röra på mig och så. Alldra helst skulle jag vilja åka till stan och shoppa upp mina sista pengar. Lönen kommer ju snart men är endå inte sugen på att leva fattigt de sista dagarna. Tror jag ska springa en runda om det inte är allt för kallt., och halt? Är det halt ute nu, eller har allt tinat bort?.., hm det får jag ta reda på.
Jaja,dagt att käka frulle nu. 
Lateer  // nis

Förresten..

Jag vill tillägga två saker..
1. Måste säga att det är skam att ingen av er kära läsare har komenterat hundarna i Emmelies inlägg., de är ju hur söta som helst!
2. Jag vill utöka min önskelista!,. Jag och Emmelie vill gå på spa tillsammans., med övernattning och valfri behandling.  Så ni vet mamma och pappa.

/nisse


Gårdagen



Vi  var ju studentfest igår och måste säga att jag hade riktigt roligt. Vi gjorde dock misstaget att komma dit lite senare så vi var inte på Rickards i mer än två timmar.
Det blev ändock inte många timmars sömn och kl 12 ville Emmelie att jag skulle följa med henne till centrum och fika. Så jaa varför inte? Jag kan inte säga att jag var sådär fruktansvärt trött just när vi var där nere men så fort vi kom hem ville inte ögonen vara öppna längre. Jag, Emmelie och pappa åt lite mat sen slocknade jag och Emmelie. Vi delade på en 90' säng så det var lite trångt måste jag säga. Mysigt också för den delen., visst?

Vi vaknade för ett tag sen och tanken var att vi skulle bakar lussebullar, jag var dock allt för trött så Emmelie gick och mötte Pess istället. De ska se på film och fetta godis hos Emmelie.
Själv ska jag hoppa i säng, tidigt!  Ja, det blir mys.



Slänge upp en bild från igår och jaa, jag vet att jag har samma klänning på mig som på breenders crown festen i Eskelstuna men eftersom det var på olika ställen med olika människor så är det okej, visst? ;)

// nis

Vad har jag att säga till mitt försvar ?

Måste bara börja med att säga att Denice kan inte ha mera rätt. Det var rent utsagt pinsamt av mig att skriva så, för de var precis så det blev. Har ju inte direkt gjort något speciellt dom senaste dagarna, så jag kan inte klaga på att de inte funnits tid haha. Hur som helst jag har varit med Marlene hela dagen, jag älskar wiggo förresten han är min favvo pojk. Nu ligger jag i sängen och tänkte väll ta och sussa. Måste bara lägga upp en bild på min mosters urgulliga valpar som blev 6 veckor igår!

Varför måste jag vara allergisk? Om inte hade tuffe varit min de kan ni ge er på.  Tuffe är den till höger som tittar bort, men kommer en bättre bild på han lite längre ner : )







Förresten så saknar jag Denice också, hoppas på att få umgås med henne på lördag!

Godnatt XO XO Emmelie

Hi cupcakes

Innan jag skiver något annat tänkte jag börja med att citera Emmelie från hennes senaste blogginlägg. ''Idag har jag inte bloggat någonting, jag vet vad ni tänker. Nu börjar dom suga igen och slutar med bloggandet. Men icke sa nicke.'' Det var nu fyra dagar sedan de orden skrevs och jag undrar var Emmelie har att säga till sitt försvar?.

Det var bara en liten parantes i mitt egentliga blogginlägg så nu ska jag ist berätta vad jag har gjort på senaste och var som händer framöver. Haha!

På senaste tiden har jag mest varit i skolan och jobbat. Det är julbord på Aronsborg idag och egentligen behöver de folk men orkar satan inte ställa upp och jobba. Jag kom hem från jobbet kl 12 igår, duschade, käkade lite och vipps var kl halv 2. Behöver jag ens nämna att mobilen ringde klockan 6 i morse?. Usch!  Jag ska upp tidigt på fredagen också och hur skulle jag klara av en natt till med lika lite, eller förmodligen till och med mindre sömn? Nej nu sa jag ifrån. :). På fredagkvällen har vi dessutsom studentfest också. Är dock lite ledsen eftersom många av minna gullisar inte rikgit har åldern inne för att komma in på krogen. Jag saknar redan Emmelie! Haha.

Jag har två lektioner kvar och sen tror jag att jag och Julia ska vara med på innebandyn. Haha! Det är ''luciabandy'' i vår skolan och i tisdags hoppade jag och Julia in lite på inpuls i Kalles lag. Vi förlorade dock den matchen men det viktgaste är att man har roligt, visst?.. eller?

Nu ska jag börja plugga lite svenska så vi hörs lite senare. Vet däremot inte hur länge det dröjer eftersom Lyssna och njut typ byter lokal, vilket innbär att mitt internet inte fungerar. hoppas dock att det kommer igång snart för vi kan ju inte precis lita på att Emmelie bloggar, eller kan vi det?

// nis


Min önskelista


Julkalendern

Åh, jag kikade in på Tankafett.se och fick då se en julkalender som tänkte hela dataskärmen. Det gick såklart bara att trycka på ruta nummer ett, och när man gjorde det så kom man fram till en julfilm som de rekomendeade. Riktigt bra idee måste jag säga. Var sött på något vis. En julfilm för varje dag ända fram till julafton för att komma in i riktig stäming. Okej.,, vet väl inte om jag skulle  ha ork eller tid att se en film varje dag men tanken var ju fin iaf. 

Jaja.. nu ska jag göra matlista så jag och pappa får i oss lite nyttig mat den här veckan iaf. Efter det blire plugg.. Hm..vilken kväll jag har framför mig va..

Ha det bra så länge.Puss / Nis

RSS 2.0