aa hehe

Nu ska jag gå och möta denna snygging. 





Vi hörs senare ikväll eller imorgon.  Puss Denice

Stranden

Nu kilar jag iväg till standen.  Ha en bra dag mina vänner!  POK Denice





Förresten så har mina linser kommit, hämtar ut dem imorgon antar jag.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game

You can do anything!
Det är sant, tro det eller ej men de är det. Du kan vara vem du vill och du kan göra vad du vill! Det slog mig här om veckan. Andra kanske redan har förstått det men det hade inte jag. Studenten har fått mig (som ni säkert redan förstått) att tänka mycket på framtiden och jag har väl precis som alla andra fått höra det tusentals gånger, '' Du är ung, du har framtiden framför dig! Du kan göra vad du vill med ditt liv'' och så vidare... Yeah right, vilken klyscha! Jag trodde verkligen att det var en klyscha. Nu har jag börjat tänka om. Helt jävla seriöst, vad är skillnaden på mig och Obama? Okej, jag vet att jag jämför mig själv med USAs president. Jag vet att Obama styr världens mäktigaste land samtidigt som jag inte styr någon annan än mig själv. Men det är just det. Jag styr mig själv!. Om jag vill bli USAs president om 20 år så kan jag bli det. Om jag kämpar tillräckligt hårt, vill tillräckligt mycket, så kan jag väl tametusan också lyckas? Vad är skillnaden på mig och Obama? Är han en bättre människa än mig? Är han är bättre människa än dig? Är Obama smartare? Då ska jag plugga, läsa och studera. Är Obama mer omtyckt? Då ska jag vara snäll, rar och omtänksam. På riktigt, varför skulle han lyckas och inte jag? Varför kan han och inte du? Jag tror att alla kan! Okej, jag vill inte bli USAs president men om jag hade velat, och om du vill så go for it.
Fuck it. Gör vad du vill, plugga i 10 år till om det är de som krävs. Eller plugga inte alls men gör det som känns rätt för dig. Strunta inte i att plugga för att du inte tror att du kommer klara det, såklart du kommer! Visst, vissa är bättre på en del saker, vissa är smartare, vissa har lättare för att lära och så vidare och visst, det kan betyda att du får jobba dubbelt så hårt, anstränga dig dubbelt så mycket, möta dubbelt så många motgångar men jag lovar, de är värt det. Om 20 år kan du vara en framgångsrik jurist för att du kämpade men du kan också sitta i kassan på Ica för att du gav upp. Det är så jävla sant och jag är så jävla glad att jag har insett det. Insett det på riktigt. Det känns bra att veta att jag kan om jag vill! Oavsett mina förutsättningar så är det upp till mig. Alla kan om man bara vill. Tro på det, för de är sant!



Som sagt, Never let the fear of striking out keep you from playing the game


Denice Baath Lundmark 48 år gammal - Living the dream


Bloggen

Hmmm okej! Jag har haft bloggtorka och jag vet inte. Det känns lite enformigt att skriva i bloggen hela tiden.. '' Idag har vi varit på stranden, solat badat. Det var helt underbart.''  Det blir ju liksom rätt mycket sånt nu när vädret är underbart!,, kvällarna varierar ju lite såklart men ändå, det blir rätt mycket upprepning... Förra sommaren hade vi ju ett uppehåll i bloggen så jag vet väl egentligen inte om vi orkar hålla igång. Sen känns det ju som att folk har annat för sig på dagarna än att läsa vår lilla sötisblogg. Dessutom har vi också ofta annat för oss och det känns inte som att bloggen ska preoriteras. Dessutom bloggar jag bara när jag vill, Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt. Jag vill liksom inte skriva för att jag måste.
Hur som helst. Imorgon ska vi åka till Ekilla och bada igen. Haha.. Jag gillar inte ens Ekilla, solen ligger åt fel håll, man måste sola i en backe, det är fullt med folk och skrikande ungar. Dock är det ändå nice, man träffar alltid folk man känner., vilket såklart är roligt!
Förresten så vet inte Emmelie om att vi ska åka till Ekilla imorgon så jag måste förstås ringa henne och berätta det. Carina erbjös oss skjutts och det var väldigt snällt! Man blir rätt låst när båda föräldrarna jobbar om dagarna. Dags att styra upp det där med körkortet! Jag sa ju sommar 09, visst!  

Jaja!
Nu ska jag kila.

XX Denice


Back on track

Yhes. Ni läste rätt.


D

Risk för brand

Hej! Inatt eller vid 12 typ när jag kollade på nyheterna så sa dom på vädret att det skulle bli så varmt, så att dom varna för brand. Hmm läskigt det har ju varit massa skogsbränder neråt i landet. Fast egentligen så skiter jag lite i det, för jag är nöjd bara jag kan bada.

Snart ska jag denice och julia åka till ekilla och sola och bada. Det ska bli mysigt, länge sen jag gjorde något med julia.

Ha det så bra
XOXO EMMELIE

Tillfälligt avbrott






Återkommer när jag känner för det.  D

Hemma

Nu är vi hemma igen, det blev ingen jätte lyckad dag på stranden. Ingen ville bada med mig, och jag ville ju helst inte bada själv. Förresten var det faktiskt iskallt.

Men nu ligger jag i sängen, ska se lite tv och kanske ta en nap ett tag hehe.

Ha det så bra
EMMELIE

En dag på stranden

Hej! Nu har jag precis packat ihop mig för att åka till stranden med denice, vi ska förbi centrum och köpa lite picknik (hur stavas de?) och så ska jag köpa en par solglasögon också.

Igår kväll så spelade jag denice jessica och andrea spel och fetta oss med allt möjligt. Efter det blev det sova, med tanke på att alla var ganska trötta.

Här kommer lite bilder från igår.

Jag med min nya kofta från hm


XOXO EMMELIE

En dag i solen

Ja annars så har jag varit i solen idag, legat på stranden med marlene och denice. Vi var på ekilla och det var även årets första dopp, kände mig stolt över att ha hoppat i det där kalla vattnet.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Michael Jackson, ska vila en stund för jag är verkligen helt utslagen från all sol. Men jag klagar inte det är underbart med sommar! Ikväll ska jag nog träffa tjejerna, om jag orkar vill säga. För som sagt jag är så himla trött. Men det hade varit mysis, så hoppas jag blir piggare snart.

Bilder kommer senare, hade nämligen marlenes kamera. XOXO EMMELIE

RIP MICHAEL JACKSON

Hej!
 Nu har nog vi alla hört om det som hänt och det känns helt overkligt. Han var bara 50 år och skulle göra sin comeback den 14 juli, usch det är hemskt.


Han är jävligt bra så är det bara

EMMELIE

Michael Jackson död

http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930  



Oldshit

Två år sedan


3, 4 år sedan?






Becca och jag för läänge sedan.



Julia och Andrea i kungsberget. Otroligt mycket minnen från den dagen!


Vår fjortisbild för ännu längre sedan.





Jag, ännu ännu längre sen.





Förresten.. Frida har lagt upp galet snygga bilder på face från när vi var små. Alltså helt jävla seriöst! Hur kunde folk tillåta att vi såg ut såhär? Det var ju värre ju längre tillbaka i tiden vi går. Haha.  Red is my color! Oh yes!


D

Linser

Hej på er.
Jag ska snart kila ut en sväng så det blir ett kort inlägg.  Jag tänkte väl egentligen bara berätta att jag har beställt bruna linser idag. Jennilee beställde så jag tänkte... ja fan, varför inte?. Jag vet inte hur ofta jag kommer att använda de men eftersom jag har haft linser förut kan det kanske vara lite roligt att kunna anävnda ibland iaf..



Bjuder på en bild på mig med bruna linser..



Hejdå.
D


Underbara

Underbara underbara sommar!
Nu har sommaren verkligen börjat! Jag har varit på Notholmen och solat idag och det är en typisk sommargrejj. Inge sommar utan Notholmen!



Puss D

Ut och sola!

Hejsan! Jag vaknade kl 10, faktiskt en jätte bra tid att vakna tycker jag. Inge roligt att sova bort hela dagarna som jag brukar göra under sommrarna, men det brukar börja hända efter 3 veckor ungefär hehe.

Hur som helst, jag ska snart åka hem till mamma eller marlene för att sola, sen ska jag till enköping för jag har körlektion i eftermiddag. Sen ska jag åka hem och kanske inte göra någonting alls vem vet : )

Förresten så förstod jag precis vad nisse menade hehe. Hoppas ni har det bra och att eran dag blir super.

Later XOXO EMMELIE


Förresten sitter jag och kollar flygbiljett upp till moster nu, undra när jag vill åka hmm.

Haha mitt gudbarn och kusin

Godnatt

Ah tja foxy!

Jag har precis komit hem från jobbet. Sista dagen! Nu är jag ledig ända fram tills augusti. Toppen! Däremot kommer jag givetvis sakna mina kära arbetsvänner men vi ska ju ses i sommar ändå! Visst ?Haha! 

Vill ni veta vad jag köpte i kista då? Ett par jeans och en bok, precis som jag planerat. Sen fick även en sötis nyckelring samt ett par örhängen följa med hem. Jag reashoppade!, byxorna kostade bara 300, boken 80 typ, nyckelringen 35 och örhängerna 15 kronor. As bra ju..
Jennilee köpte en stor ljusstake , 4 tallriksunderlägg en komihåglappgrejjs och en nyckelring.. Måste väl säga att jag gjorde en aning roligare inköp. Men men..

imorgon ska jag sola hela dagen om jag orkar, kanske kila ner till standen eller något.  Det är ju hopplöst att ligga och sola på gräsmattan. Jag springer in var 10 minut och sen är det dessutom äckliga smådjur överallt.

Jajaa. Tänkte bara säga E,DKUIM!DVJ : )
Ingen fattar, kanske inte ens Emmelie,.. och det är ju riktat till henne så om hon inte gör det så suger de..
Hmm. hur som helst.. Godnatt på er!

Denice

Solen skiner

Hej!

Idag vaknade jag vid 10 ungefär, gick direkt ut och sola och efter ungefär 45 minuter insåg jag hur otroligt tråkigt det var att ligga där ensam. Trotts att jag läste en bok Skumtimmen av Johan Theorin, samma författare som till nattfåk som jag skrivit så mycket om. Hur som helst jag bestämmer mig för att gå upp och väcka min sjusovare, som vaknar lite grann, tillslut lackar jag över att han hela tiden somnar om så jag går ner i hopp om att han ska fatta att nu vill jag verkligen att han ska vakna. Efter en 10 minuter en kvart gick jag ju upp igen haha så låg han i sängen och läste en fotbollstidning. Hallå tänkte jag liksom, då fattade han inte att jag hade gått ner och solat och ändå hade jag bikini på mig. Så den tror jag så mycket jag vill på.

Men sen åt vi frukost och så börja ju det här programmet på 3an the real desperate housewives så då fastna jag framför tvn, sen dess har jag inte varit ute något. Ringde pappa och sa att han skulle hämta mig för en halv timme sen ungefär, för att hjärtis skulle åka och bada med peter och jag ska åka till min farmor och farfar snart.

Så det jag funderar på nu är om jag ska ta och riktigt storstäda rummet, egentligen skulle jag behöva storstäda hela lägenheten, även min garderob och i klädkammaren för mina klänningar och skor. Men det är mycket snack från min sida, annars funderar jag på att göra kladdkaka fast i bullformar ni vet? med lite glasyr på. Det ser så mycket godare ut och är mycket godare, än i en form tycker jag iallfall.


Jag tror faktiskt att det får bli så, vi hörs senare så får ni se resultatet av dom.
XOXO EMMELIE

Kista

Nu drar jag och syster till kista och shoppar. Skam att vi inte tar vara på det fina vädret utan åker till ett innomhuscentrum istället. Hmm.. Jag ska inte shoppa så mycket dock.. en bok och ett par jeans sen får det vara bra!
Jaja.. Antar att vi käkar i Kista och sen åker till jobbet direkt när vi kommer hem.. Vi börjar jobba klockan åtta så det blir ju perfa..
Hejdå


Syster får stå för bilden i dagens inlägg..


D

Hejdå

Nu ska jag cykla iväg till jobbet. Vi hörs ikväll eller imorgon, visst?

Puss och hej!

D


En dag med Sanna i solen

Ja, körningen gick bra imorse. Var dock väldigt trött, men jag kom tillbaka vid 9 igen och då var det sängen som gällde. Tills det att Sanna ringde och väckte mig och tur var väll de, för vem vet hur länge jag hade kunnat ligga. Vi åkte iallafall ut till lastberget och sola, det var hur trevligt som helst. Prata som vanligt gamla minnen mm, vi gick ju dock nästan vilse där i skogen men vi fann bilen till slut.

Sanna solar                                                         Jag med mina jäkla skor
            

Känner mig som en blottare
med min cardigan
                                              Vi gick vilse typ
                    

                                      Jag råder er att inte ta med gladiator
                                     sandaler ut i skogen när det är lerigt.

                                     

Nu ska jag snart åka iväg med denice till barkarby, hon ska lämna in sin kamera och byta hennes locktång som hon fick i studentpresent.

För en stund ringde hon förresten mig, och säger:
- Hörru ska vi hyra husbil i sommar?
Jag tänkte bara ööh, husbil denice? Hur många får plats i den liksom? och vem vill köra runt på en husbil och ha ansvaret över alla oss tjejer som då skulle följa med? Inte jag iallfall, haha isf kör jag hellre på att bila och bo i stuga.

En fin idé, men faktiskt inget för mig, förresten när jag var lite så såg jag på efterlyst och då var det en pappa och en dotter som sov i en husvagn och dom dog av att dom brann inne. Och en husvagn och en husbil är ju typ samma sak.


XOXO EMMELIE

Sol sol sol

Nu är jag redo för en dag i solen. Jag har precis smörjt in mig i sololja samt letat upp en bra bok. Jag har gett upp Djävulen bär prada, hehe. Snart kommer dessutom mamma förbi med lite lunch. Det blir toppen.. En bra start på en bra vecka, visst?: )


Jaja.. Hej på er. Jag vill ju inte låta solen vänta


Vaken kl 6

Hej jag vaknade för en halv timme, alltså kl 06:00. Nu ska jag åka till enköping för att köra lite bil, vi får se hur det går, med tanke på att jag inte riktigt är van att gå upp denna tid. Längtar bara tillbaka till sängen.
Later Emmelie

:):):):):)

Hej på er.
Det ryktas om sol imorgon och det låter ju alldeles utmärkt! Jag ska sola och bli brun, det kan ni ju fethajja^^. Om det dock skulle vara så att solen struntar i att titta fram ska jag städa mitt rum. Som jag tidigare sagt så behövs det verkligen men jag har inte haft någon riktig städlust nu på senaste.
Förresten så hatar jag hosta! Så där på tal om ingenting, hehe. Nej men nu är det så att jag har en extrem rethosta och jag hade min senaste hostattack för mindre än fem minuter sedan. Då slog det mig. Jag hatar hosta! Jag hatar att ha hosta och jag hatar att andra har hosta., inte för att jag känner sympati eller medlidande på något sätt,. utan för att det är tok jobbigt för mig att lyssna på. Hosta borde inte finnas. Varför har man ens hosta? På rikgit alltså, någon som vet? Tell me.

Jaja. Efter en tjockiskväll med sorbe och dumle tillsammans med Emmelie och Jessica blir det sängdags för mig.
Vi ses imorgon, visst?



D

Here i am, once again

Hej! Jag vet att det är denice som står för den stora underhållningen i bloggen just nu. Men jag har inte planerat att bara ge bort den till henne haha, förresten kan man väll inte ens byta namn på bloggen? eller kan man det?

Hur som helst, det är så väldigt mycket i mitt huvud. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Mitt liv såg inte ut såhär för ett år sen, jag umgick mer än någonsin med mina vänner. Jag och denice var i norrland, jag kan säga att jag nästan hela tiden hade ett leende på läpparna. Förra sommaren var ren lycka, då tror jag att jag uttrycker mig ganska exakt som jag känner. Jag påstår absolut inte att mitt liv är värdelöst eller att jag vill byta bort någonting, men det saknas nått och jag vet inte vad.

Att jag varit en shoppaholick under våren går inte att ljuga om och det har ju satt sina spår må jag säga. Jag är pankare än någonsin kan jag lova. Under tiden alla gått på stundentskivor och studentfester hit och dit, så har jag suttit hemma för att jag känt att om jag går då så har jag inga pengar. Men jag har ju fan ändå inga pengar, jag beställde en massa kläder på hm som inte ens var en massa, några saker som jag lika bra skulle kunna klara mig utan. Mina 20 000 som jag fick i 18års present är nu nästan slut, bara det får jag ont i magen av att veta. Jag har inget jobb under sommaren och medans alla jag känner ska få åka och ha roligt eller iallfall ha chansen till att få ha roligt så ska jag åter igen stå över för att jag känner att jag måste vara ekonomisk. Det här med mitt körkort, känns ju bara meningslöst jag kommer ju ändå ingen vart.

Anledningen till att jag inte orkar blogga är för att min dator är så äckligt seg och stängs av och allt vad den nu gör, det slutar bara med att jag vill slänga ut den genom fönstret. Jag har inte ens haft data fan i ett år. Så dom senaste 3 ggr jag har bloggat har allt bara tagits bort, vilket har lett till att jag struntat i det.


Så jag kommer komma igen snart, jag måste bara få tillbaka min energi.
XOXO EMMELIE

Lilla lilla hejis

Hejis lilla hejis

Jag har precis kommit hem.. Jag fick ett par laxfärgade shorts och en blåvit randig tröjja med mig hem., känns brais!
Nu ska jag väl hoppa in i duschen eller kankse städa mitt rum. Jag fryser lite så vore nice med en dusch men mitt rum är så galet smuttsigt. Kläder och skit överallt. Uschis.


Hejdåis
Denice


Godmorgon bitches

Godmorgon bitches!
Nu börjar min förkylning verkligen bryta ut. Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna och det är ju inte alls bra. Känner mig lite trött och hängig hela tiden. Jaja. Får hoppas att förkylningen och hostan inte varar allt för länge.. Nu ska jag börja fixa mig, jag och Johanna ska åka till kista. Jag tror inte det blir så mycket shopping för min del men men,..
Förresten? Har jag tagit över våran blogg eller? :O Skäms på dig Emmelie! Hmm.. säg bara till när det är dags för mig att döpa om den till Denice.blogg.se. DeniceBaath.blogg.se kanske.. eller DeniceLundmark.blogg.se. Hmm, det återstår att se.. Nu ska jag kila börja fixa mig lite. Vi hörs senare mina så vänner.




Denice

sleep tight

Vackra drömmar styrker själen









Godnatt på er. D

mobiltelefon

Hur beroende är du av din mobiltelefon?
Jag har varit utan min mobil i 24 timmar nu och jag känner mig helt tom. Trots att jag har hemtelefon, internet samt pappas mobil känns det som om jag inte kan slappna av. Jag känner mig irriterad och uppstressad över att inte vara kontaktbar. Jag vill att folk som ringer till mig ska få tag på mig. Och jag vill kunna få tag på folk, inte genom internet, inte genom hemtelefonen och inte genom pappas mobil...utan genom min egna! Moster och hennes familj är i stan och därför kan jag inte hämta min mobil. Jag vet inte när de kommer hem så jag vill liksom inte hitta på eller göra något, just på grund av att jag är rädd för att jag ska vara upptagen när jag får tillfälle att hämta min mobil. Alltså jag vet inte. När min mobil typ varit ur funktion har jag inte alls varit lika stressad. Då har jag iallafall den i handen eller i väskan så jag kan titta på den och hålla i den. Haha!  Detta stör mig oerhört mycket och här med erkänner jag att jag är väldigt beroende av min mobil. 
Och så... Nej Alan, du kan fetglömma vadet om att du får ha min telefon i en hel vecka! No no.

vladanumtokyo73022376-1.jpg picture by stylebook18

Denice


Bilder


Bilderna från gårdagen.


Midsommarstången kom



Midsommarstången och folk.



Jag


Vi som var i Sigtuna


Finis



Hemma hos moster, Kaffe och tårta


Mamma och mormor


Snea, julia och erica


Natta



Jessica och Petra


Erica och Julia , haha!



Fridas lilla rumpa



Sena och jag.

förresten..




Så här såg jag ut klädmässigt..

Kvällen

Okej. Jag är som sagt hemma nu och jag är ledsen för alla som oroade sig för mig helt i onödan. Helt ovetande kom jag hem för sisådär 40 min sedan och jag hinner inte mer än innanför dörren förens pappa ger mig en rejäl utskällning. Jag ringer mamma och hon näst intill lika arg, även Emmelie och Jennilee..och ja listan är längre än så. Jag har glömt mobilen hemma hos moster och allt är ett missförstånd. Jag var påväg hem medans folk trodde att jag skulle hem till Alan. Jaja..

Jag har (om man bortser från alla arga samtal nu på slutet ) haft en väldrig bra dag. Först var jag i Sigtuna med mormor, moster, Tomas och kusinerna. Det var mysis. Därefter blev det lunch hemma hos moster, sen lite kubbspel. Lite senare körde mormor hem mig. Jag hann inte äta middag utan hoppade direkt in i duschen, fixade om mig och kilade iväg till Natalie. Hon hade midsommarmaskerad., med temat '' så här har du aldrig sett mig förr''. Jag klädde ut mig till en rocker.

Jaja. Nu blir det en dusch. Sen suss.
Natti






Denice


..

Alla kan lugna ner sig, jag är hemma, OK?

D


..

Förresten!!
Jag glömde ju att säga att jag shoppade lite igår.. Tre toppar, ett hårband, ett par solbrillor, en sjal och underkläder. Toppen!

D

Det är en dag imorgon också

Ahh tja foxy!

Semlan och fiskis har precis kilat härifrån. Vi har kollat på film tillsammans med pappis. Jag var väldigt trött men det var mysis. Och filmen var hyfsat bra. Förresten hade jag bestämt att jag skulle träffa frida idag, vad hände med de planerna? Jaja,. jag kommer ju träffa henne imorgon ändå. Planerna för morgondagen är lite oklara. Jag vet inte om det blir lunch här hemma tillsammans med Pappa, Carina, Jen och Mika eller om jag följer med mamma, Peder, mormor, moster och kusinerna till Sigtuna. Jag orkar inte vara ute om det regnar och då känns ju Sigtuna lite sådär men samtidigt är det ju bra mysigt där.. Hm,, får se. Senare blir det i alla fall middag hos pappa och sen vidare till Nathalie. Jag tror det blir trevlans. : ).


Förövrigt har jag gjort nya naglar idag. De blev finis.

Nu ska jag gå ut och promenera en sväng. Have a nice night.


Denice


Godnatt

Hej.
Det blir återigen ett kort inlägg. Jag har precis kommit ut ur duschen och snart blir det sängdags. Ni anar inte hur mycket jag har längtat. Faktum är att jag har längtat ända sedan jag steg upp i morse.

Men men, så hur blev håret då?
Efter att jag gled in till salongen sisådär en halvtimma försent så klippte Siv en bra bit av håret. Hon slingade även håret med två olika blonda fäger..,och trots att det känns lite ovant med så kort hår så känns det bra. Det känns fräschare och ser betydligt tjockare ut. Sen kanske det i och för sig inte är sådär extremt kort eftersom det fortfarande går ner en bit över brösten men men.. det känns annorlunda i alla fall..
Anlednignen till att jag kom försent till Siv berodde föröverig på att jag inte hade någon aning om vart jag skulle någonstans. Desperat ringde jag till mamma, pappa och Jennilee. Det var givetvis bara Jennilee som svarade men hon var inte till någon hjälp alls. 
Eftersom ena tunnelbanelinjen är avstängd förvirrads jag en aning. Jag satte mig på en ersättningsbuss till Rådhuset. Gick av bussen, kickade ut och kände inte igen mig. Satte mig på bussen igen och åkte tillbaka till centralen. Gick ner till tunnelbanan och åkte till Rådmanstorg eller något sådant. Insåg återigen att jag kommit fel. Tillbaka till centralen. Åkte buss till Rådhuset igen. Traskade i 10 min. Äntligen framme!.. Under hela resan ringde jag mamma 13 gånger, smsade pappa 32 gånger, utan resutltat., När jag dock tillslut fick tag på pappa guidade han mig fram. Om han inte hade svarat hade jag förmodligen virrat runt där än :)

Jaja. Såg just att Lisa lagt ut alla balbliderna som togs under själva kvällen. Synd att jag är för trött för att kicka på dem ikväll...


Hejdå mina vänner. Och godnatt!




Denice


Barnvakt

Hej alla vänner. Hoppas allt är bra med er, jag är jätte trött och stressad men annars så mår jag faktiskt bra hehe.
Igår var jag på skoklosterslott med marlene och hennes barn, vi gick på visning i slottet, men wiggo var inte jätte pigg på det, så när jag frågade våran guide om det fanns spöken och hon sa nej så gick jag ner med wiggo och då blev han genast glad igen.

Finis va?


Jag med min nya jacka som jag köpte i lördags


Nu åkte precis marlene och alla barnen från mig, jag har varit barnvakt åt wiggo tidigare.

Måste säga att jag har lite smått panik, vad ska man göra på midsommar? Förra året gjorde vi inget speciellt heller iförsig, men vi hade det bästa sällskapet så det blev bra ändå, saknar big time. Jag vet inte ens vilka jag ska umgås med, det kommer bli jag ensam i min lägenhet på fredag, niiiiiiice!

Nu ska jag plugga XOXO EMMELIE


Toktrött

Toktrött

G-g-g-g-g-g-godmorgon!

Jag är i stort sett färdigfixad,. Oj så onödigt det var att ställa klockan så tidigt. Ska kila ner till pendeln om en timme.. Det är bra drygt just nu. Är så galet trött, mina ögon har nog inte rikgit vaknat ännu.., sen börjar jag bli sjuk dessutom. Tror att det är kroppens svar på fredagens lättklädda timmar. Eller lättklätt och lättklätt men jag åkte trots allt flak i shorts och linne. Sen var ju studentklänningen inte heller sådär galet varm precis. Hur som helst, nu sitter jag här med halsont, huvudverk och täppa. Hoppas det bara är morgonsjuka. Jag är alltid sjukast på morgonen förstår ni., fast det kanske alla är?
Förresten så jobbar jag ikväll också..... Sista dagen denna vecka  och tredje sista dagen innan jag går på sommarlov och det känns ju faktiskt bra. Såklart.
Jaja. Nu är det slutpratat.
Hej på er.




Denice

Godnatt

'Hej snygginga...

Det blir ett kort inlägg för jag är tröttis.

Jag har precis kommit hem från jobbet och jag vet inte, jag har varit virrig hela dagen. Inte bra.  Tror jag är för trött och det suger för jag kan ju fetglömma sovmorgon i morgon iallafall.. Klockan ringer vid sextiden.:/ Fast det gör väl inte så mycket just med tanke på att jag ska åka och klippa mig. Det behöver jag verkligen!! Tror jag kapar åtminstone 10 cm. Kanske 15, kanske 20. Okej, nej inte 20. Jennilee tycker att jag ska färga mörkt igen och klippa lugg. Jag är lite sugen men tror jag har för runt ansikte för att lugg ska funka. Däremot är jag lite taggad på mörkt men jag vet ju hur mycket jag ångrade det sist så det blir nog inget. Hehe.. Allra bäst hade varit att färga hela håret i en ljusbrun färg och sen lägga i ljusa slingor men jag tror inte att min frisör tycker att det är den bästa lösningen för mitt slitna hår. Jaja. Det återstår att se helt enkelt.
Nu är det sängdags. Kommer vara toktrött imorgon...

Godnatt vänner små.
Denice

aaahh

Och nu ska jag precis byta om för att stax kila iväg till jobbet. Har väl inte så mycket att säga förutom att jag är galet glad över det fina vädret. Super skönt att solen kikat fram : ).
Sen tänkte jag också berätta att Frida kommer till Bålsta idag. Det suger att jag jobbar så jag kanske inte hinner träffa henne ikväll men annars får vi ses imorgon eller på torsdag. Jag vet inte hur länge hon stannar dock.. Hm, får plinga henne senare.
Nu ska jag kila.. Have a nice day

Denice

Sweet dreams handsome

Jag ska gå och lägga mig nu. Jag är själv hemma så det är bra tur att jag har min älsklingskisse som håller mig sällskap. Jag ska förövrigt ställa klockan imorgon. Ska springa några ärenden på centrum innan jag börjar jobba. När börjar jag ens jobba? Jag brukar ju alltid skiva upp det i mobilen men inte denna gång. Konstigt.. Jag får kolla upp det imorgon.



Godnatt på er. 
D



Förresten.... Någon glömde ett par glasögon hos mig i fredags., jag har ingen aning om vems det kan vara och ingen verkar ha saknat de än så länge. Så om någon som var hos mig i frdags glömt ett par så vet du var de finns. :)


hejis

Heeeeejiis
Jag sitter hemma hos mamma, vi ska strax se en film och mysis.
Tidigare har jag, mamma och peder varit hemma hos Åsa och Emmelie och fikat lite. Det var också mysis.
Hm.. har väl inget att säga egentligen så det får vara bra såhär.

Hejdå
Denice


Så dålig uppdatering

Hej mina vänner. Såhär dåligt har vi nog aldrig bloggat, förutom förra sommaren.

Men ni vet det är så himla mycket och jag har blivit sjuk och allt vad det nu är. Mycket att tänka på, denice tog ju studenten i fredags då var vi där och gick sedan ut på kvällen, kände mig dock väldigt dålig redan då så jag åkte redan kl 1 och la mig så hjärtis stannade kvar tills de stängde och dagen efter sa jag. Men varför väckte du mig inte inatt när du kom? Då säger han att vi hade pratat i 10 minuter haha hjälp. Jag sov ju då under hela vårat samtal, minns inte ett smack :)

Så igår var jag i kista med min bror och rodi, jag mådde ju ännu sämre då kan jag lova jag kunde inte ens prata. Jag hittade en tunn beige sommarjacka, jag gillar den faktiskt. Sen hittade jag ett par skor på bianco alltså jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag tänker på dessa skor stup i kvarten jag älskar dom så mycket så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det har nog aldrig hänt att jag struntat i att köpa ett par skor jag verkligen gillar. Men igår sa plånboken nej, jag känner faktiskt inte att jag har råd och det är så synd, för så snygga som dom var på och så bra dom satt och allting, det är sjukt. Jag ska på något sett försöka få dessa skor att bli mina, för de är jag bara värd ;)

Jag vet vad ni tänker, men dom var inte så snygga. Men i verkligheten JO dom är så snygga




Nu ska jag snart hem till marlene, pussa lite på wiggo och försöka plugga lite. JAG måste, jag har bett till gud om att få ork till att läsa och plugga.

XOXO EMMELIE

Gårdagen





Förresten, en bild från igår : ). Mysis!


D

Studenten

Hej på er.

Jag är fruktansvärt less på vädret alltså. Jag bestämde igår att jag skulle ut och spinga idag och det suger ju. Gillar inte att springa i regnet..

Sudenten i korta drag då..
Jag kunde knappt somna kvällen innan, precis som jag trodde..så när klockan ringde vid sex på morgonen var jag lite trött. Det dröjde dock inte förens jag piggnade till... Vid 10 begav jag mig till skolan där vi hade typ jordgubbsfrukost och skrev i varandras mössor. Kulis. Klockan 12 hade vi avslutning i aulan och klockan 1 avslutning på programet. På programet fick vi våra betyg och lite sånt. Vid halv två gick vi til cafet och inväntade utspringet. Stämningen var helt sjuk alltså. Ni anar inte! När vi sprang ut träffade jag först alla tjejer. Usch då kämpade jag för att hålla tillbaka tårarna. Haha..Sen vidare till familjen. Det var underbart alltså. När vi stått där ett tag så bytte jag om till mina flakkläder och därefter begav vi oss ner till simhallen där alla flak var. Jag åkte flak tillsammans med media istället för min klass. Jag kände att jag ville åka med mina tjejer och det var verkligen ett bra val för vi hade sjukt kul. Efter flaket åkte jag hem till min mottagning. Eftersom jag var hemma lite tidigare än planerat hoppade jag direkt in i duschen. Efter duschen blev det slagg i en halvtimma. Under halva min mottagning hade jag mjukiskläder, en stor toffs å huvudet och var osminkad. Det blev med andra ord inga bilder. Hehe. I studentpressent fick jag en tv, en bänk, en locktång, smycken, pengar, flytta hemifrån grejjer, underkläder och lite sånt. Tusen tack för det!
Vid 23 drog vi till Rickards och redan då var det väldigt mycket folk. Även där hade vi väldigt roligt..
Hela dagen var underbar. Den spenderades tillsammans med vänner och familj och det var precis så jag ville ha det.




Lite biler











Denice


Godnatt

Hej på er.

Jag hade tänkt att berätta mer detaljerat om gårdagen men jag är faktikst på tok för trött för att göra det just nu.
Ikväll har jag varit på knarrbacken och firat Erica. Hon fyllde 18 år igår. Grattis grattis! Jag är så galet trött så därför jag drog så tidigt.. Dock var det en väligt trevlig kväll. : ).


Jaja,. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sussa, hehe..

Vi hörs imorgon älsklingar!

Puss
D

Time of my life

Gårdagen var underbar. Jag sa att det skulle bli perfekt oavsett om regnet öste ner eller om jag skulle frysa så jag skakade. Tro mig, jag var garanterat böt och det var extremt kallt men det var underbart. Såklart det var.



Denice

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. ( Försöka gå och lägga mig )

Godnatt på er. Önska mig världens bästa dag imorgon!

Puss Denice

Det pirrar i magen!

Det pirrar i magen och jag små ler hela tiden. Helt plötsligt kan jag komma på mig själv med ett leende på läpparna och det känns helt underbart. Jag tar ju studenten imorgon och jag kan inte ens fatta det. Jag kommer inte kunna sova inatt. Verkligen inte.. Ni anar inte hur taggad jag är, full med överskottsenergi. Jag skiter i om det regnar hela dagen, jag skiter i om jag fryser så jag skakar, jag skiter till och med om jag har en ful jävla smink, kläd och hårdag. Det kommer ändå bli perfekt. Såklart det kommer! Och om en enda person i min närhet är negativ, bitter eller tjurig så kommer jag inte att umgås med den. Det kan hon eller han fetglömma. Det är seriöst det enda som kan förstöra min dag men imorgon kommer jag inte tillåta det. Minsta klagomål och man blir utstängd från min studentdag förstår ni.

Förövrigt har jag varit och köpt nya skor. Döheta. Jag kommer vara döhet imorgon. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig på rilles på kvällen. Dilema... men det gör inget.  : )





Denice - Rakt ut i vuxenlivet

FÖR JAG HAR SOMMARLOV

Idag fick jag sommarlov, direkt efter gick jag och jobbade på dagis i 7 timmar, så jag känner mig lite smått trött idag faktiskt hehe.

Imorgon kommer det att komma upp bilder från Denice student så håll utkik :)





Hoppas att vi har vädret på våran sida också

XOXO EMMELIE

utmattad

Hej, varför jag inte har bloggat är för att det händer väldigt mycket i mitt lilla liv just nu. Saker jag tänker på för mycket och som tar alldeles för mycket energi.

Men i söndags var jag på visning med min bror på en lägenhet, jätte fin. Jag tror han får den, han ska skriva papper på fredag. Efter det åkte jag med mina 2 bröder och kollade på kfcs match och efter det åkte jag med marlenes familj till skokloster slott, det var verkligen en jätte mysig dag. Dagen efter gick jag upp kl 06:15 för jag har börjat gå på behandling för min migrän och rygg. Min pojkvän som jag tycker om mest i världen var inte så sugen på att skjutsa iväg mig kl halv 7 för att sedan åka hem somna om och efter 1½ timme hämta mig igen haha. Sen sov vi ännu mera och senare på kvällen blev jag sjuk, jag har fortfarande ont i halsen men bortsett från det så mår jag prima.

Jag linus och jacob ska önska oss i önskebrunnen


Jag önska att hjärtis lag skulle vinna och dom vann med 5-0


Jag och marlene, dålig bild men de finns inga andra bilder på oss






Idag var jag i enköping och hade en körlektion, det var lite roligt för att jag tog med mitt papper från vägverket från när jag kuggade i mars och så sa jag allt de där vill jag träna på. Vadå allt det där säger hon och kolla lite konstigt, det du kuggade på var att du hade för hög hastighet i en vägkorsning. Allt det som jag alltså trodde att jag kuggade på var alltså allt det vi gick igenom och som jag klara. haha jag dör, fattar ni vilken lättnad det var eller? Så nu blev jag peppad igen hehe:)

Nu är jag hos marlene och ska faktiskt sova här inatt, imorgon har jag skolavslutning och jag vet inte vad jag ska ha på mig, hmm. Det beror lite på vädret.



XOXO EMMELIE

hejjais

Sverige- malta.. hejja sverige. Pappa tror att vi kommer vinna : )



D


Sista uppsattsen

aaaaaaha precis pluggat klart. Sista plugget på i alla fall ett halvår. Så galet jävla skönt, ni anar inte.. Dessutom är jag väldigt nöjd. Vi skulle skriva 2 till 5 sidor men jag skrev 6. Okej, det är inte antal sidorna som räknas men jag är nöjd med innehållet också. Det blev ett bra avslut på dessa tre gymnasieår.

Denice

Studentklänning





En liten tjuvtitt på min studentklänning! Man ser inte så bra eftersom min kamera inte riktigt vill vara med.,

Denice

Godnatt

Nu blir det suss förresten..
Godnatt


Denice

Skor

As heta skor..


Jag lånade bilden av Fia, metrobloggen.se/sofiaH, skorna är köpta på Belle och jag har kommit fram till att jag måste kila dit nästa vecka. Garanterat!


Denice


Tur och lycka

Hej!


Jag har precis kommit hem. Jag har varit och solat, det var väldigt skönt måste jag säga..När jag väntade på att pappa skulle komma satt jag på en gräsmatta och vill ni veta? Jag hittade ett fyrklöver! Jag letade inte ens efter något men endå så hittade jag det. Det kanske var fyrklövet som hittade mig, haha! Jag brukar inte tro på sånt men nu känner jag liksom., ni vet huvudverkstabletter?, jag tror att huvudverkstabletter fungerar om man tror att de ska fungera. Det är väl typ bevisat, man har bytit ut tabletterna mot sockerpiller utan att personen vet om det, men trots det så har personen kännt sig bättre. Nu har jag bestämt mig att det gäller samma sak för fyrklöver. Om jag tror att fyrklöver ger mig tur så kommer de att göra det helt enkelt. Bra va?!   Dessutom kan jag behöva både tur och lycka just nu.



Förövrigt har jag och pappa varit och hämtat partytältet idag. Det kommer väl runt 25 personer till mig på fredag och det är på tok för många för att vi ska få plats runt köksbordet. Vi får verkligen hoppas att det är sol och varmt, trots att prognoserna säger något annat.

Jaja. Det var allt för tillfället. Hejdå!

Denice

Hemma

Hejis!


Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Tanken var väl att jag skulle åka och sola direkt från skolan men jag orkade bara inte det. När jag kom hem prövade jag min studentklänning. Oh så fin! Prövade med mössan och allt. Jag är dock lite osäker på vilka smycken jag ska samt vilken frisyr men det ordnar sig.. Men däremot har jag kommit fram till att jag ska sy upp den lite, jag älskade att den var en aning längre förut men nu känns det som om mina ben blir jätte korta., och det vill jag ju inte. Thih.
Ikväll skulle jag behöva plugga men somsagt, är fortfarande osäker på om jag ska jobba eller inte. Om Jennilee ringer och tjatar kommer jag inte kunna säga nej, det kan jag aldrig göra. När hon vill nått till sin egen vinning så ringder hon alltid, trevligt kallsnackar lite, gör mig på bra humör, sen smyger hon lite diskret fram vad hon vill låna eller vad hon vill att jag ska göra. När jag säger nej blir jag attackerad på en gång. Ett nej och jag blir egoistisk och elak förstår ni. Så efter ett tag brukar jag ge med mig. Haha, typiskt!. Nej men det burkar faktiskt löna sig att vara snäll. Jag får ju låna kläder va henne nästa gång, hehe..

Jaja. Nu ska jag sy min klänning sen blir det en dusch.
Hejpåer.

Pok Denice


Förresten, Emmelie blogga!!!!!

Godkväll

Hej gullisar.

Jag och pappa har precis varit och lämnat av Jennilee hemma i kungsängen. Jag följde med in till lägenheten tomhänt och kom ut med ett par byxor, en tjocktröjja, en t-shirt, ett linne, en klänning, en väst, en bh, ett par strumbyxor och en sjal. En toppendeal. De mesta av kläderna var givetvis mina så man kan väl inte säga att syster var så där jätte generös men ändå. : ). 
Förövrig så undrade Jennilee om jag kunnde ta hennes pass på Arons imorgon. Jag är tveksam om jag verkligen orkar det men jag skulle faktiskt behöva pengarna. Jag har precis fått reda på att jag kommer få mina skattepengar i augusti/ september och det var ju inte alls vad jag hade räknat med. Det suger. Hehe..


Jaja. Imorgon börjar jag skolan klockan 10. Tror jag faktiskt ska åka bussis på morgonen. Jag har galet mycket skolböcker som ska tillbaka till skolan och vore skönt att slippa gå då..


Jajajaaa. Frågan är om jag ska gå ut och promenera lite, skulle behöva ränsa skallen.. eller om jag ska gå och sussa. Hm.. Förresten så måste jag plinga syster nu.
Hejdå

Denice

♣♦♥


Buuuufuckinghuu!

Åhnej!! Regn på studenten.. Buuuhuu :(

Hoppas verkligen de har fel!





D

Hihi

Okej. Jag antar att ingen orkar läsa mitt inlägg, haha. Det blev lite längre än planerat. Så det gör inget, det var mest pladder ändå. :)

Jag är rädd

Okej, jag har två saker att berätta.

1. Min fina bruna färg är påväg att försvinna. Jag flagnar jätte mycket och det suger! Jag vill ju vara brun till studenten så frågan är om jag ska sola några gånger till innan fredag eller om jag ska vara en blekis? Det är ju inte bra att sola för mycket. Hm.. får se hur det blir.. Eller okej, vem försöker jag lura? Klart som tusan jag kommer att sola. Solning på tisdag och torsdag tror jag blir bra. :).

2. Nu börjar nojjan komma. Skolan slutar på fredag och det känns skrämmande. Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle börja nojja men nu är det precis det jag gör. Jag låg och tänkte på det hela kvällen igår. Jag ska givetvis plugga vidare efter ett tag, men första halvåret ska jag jobba så att jag lite senare kan åka utomlands och läsa engelska. Det kommer förmodligen att finnas rätt mycket jobb på Aronsborg så de ororar jag mig inte för. Däremot är jag rädd för att bli lat. Jag kan inte vara hemma hela dagarna och bege mig till jobbet vid sex på kvällen. Jobba några dagar i veckan, i samma kläder varje dag, samma skor, håret uppsatt i en tofs. Samma sak hela tiden. Jag vet inte, det skulle jag dö av. Medans de flesta vännerna pluggar på dagarna sitter jag hemma och väntar på att jobbet ska börja. Helgerna spenderar jag förhoppningsvis tillsammans med mina kompisar, om vi inte tapppat kontakten vill säga. Usch!  Allt skrämmer mig. Jag trivs hur bra som helst på aronsborg men det är bara själva rutinen. Att gymnasiet är slut har fått mig tänka längre fram i tiden... Ni vet när man blir gammal. Eller gammal och gammal men typ 40. När jag är 40 år vill jag nog vara gift och ha barn. Jag vill bo i ett stort vitt hus och ha ett bra jobb. Men vill ni veta vad jag inte vill? Jag vill inte gå upp klockan sex varje morgon, jag vill inte hela tiden göra frukost till mina barn, jag vill inte stressa iväg till jobbet, inte jobba fram tills lunchrasten, sätta mig i fixa rummet, äta min matlåda och kallsnacka med mina kollegor. Jag vill inte återgå till arbetet en halvtimme senare och jag vill inte jobba fram tills klockan fem på kvällen. Jag vill inte köra min gråa bil hem, parkera på uppfarten och gå in och börja laga middag till familjen. Efter middagen vill jag inte sätta mig framför tvn hela kvällen. Jag vill inte se på några sketna serier och sedan gå och lägga mig när klockan är tio. Sova. Jag vill inte vakna klockan sex av veckaklockans irriterande ljud.
Jag har tänkt efter. Jag har redan berättat för er vad jag vill göra när jag blir så kallad stor men nu har jag kommit fram till att mitt arbete inte är det mest relivanta. Jag vill göra något betydelsefullt. Om jag ska göra samma sak fem dagar i veckan i 30 år av mitt liv vill jag veta att jag gör någon nytta. Jag vill hjälpa barn som har alkoliserade föräldrar. Jag vill ändra livsstituatioen för fattiga barn. Jag vill förbättra världens klimt eller vad fan som helst men jag vill tametusan göra något som betyder nått. Och egentligen behöver det inte väl betyda något för galet många människor. Kanske handlar det bara om att få mina barn att tro på att de kan göra vad det vill här i livet. Kanske handlar det om att hjälpa min bästa vän när hon har det svårt. Eller så handlar det om att köpa en filt till en uteliggare i hopp om att hon eller han ska hålla sig varm under vintern.
Det är alltså två saker som skrämmer mig. Jag vill göra något betydelsefullt och jag vill att mina dagar ska vara oförsutsägbara. Jag vill träffa mina tjejkompisar mitt i veckan. Jag vill springa på en gammal vän och kunna sätta mig på ett fik och bara prata i  timmar. Jag vill ha barnvakt så jag och min man kan gå ut och äta på resturang. Jag vill kunna gå tidigare från jobbet någon gång så jag och min familj kan åka till en park och ha picknick. Jag vill se min dotters dansuppvisning och vara med på min sons fotbollsträningar. 

Eller åh jag vet inte.


Denice 


Godnatt

Hejisisiis. Jag ska lägga mig och läsa en stund nu, sen blir det sussis. Hejdå och godnatt!

Denice

Tråkis

Åh det suger! Jag har tråkigt, så himla tråkigt! Usch....

Jag ska hoppa in i duschen nu, fixa mig lite och sen kila ner till mamma en sväng.


Denice


Söndag

Godmorgon godmorgon!

Okej, inte riktigt morgon, jag vaknade för ett ganska bra tag sedan faktiskt. Jag har precis börjat fundera på vad jag ska hitta på idag, kan inte sitta inne hela dagen känner jag.. Ikväll blir det nog däremot plugg. Mitt sista arbete ska in på onsdag och vore skönt att bli klar med skiten så jag slipper tänka på det mer. Okej......., jag kom precis på att jag ska ringa Emmelie och höra om vi ska kila ner till centrum och fika, när stänger centrum? hmm.. jag har förmodligen brottom. Jag hatar söndagar.

Hejdå
Denice


Godkväll

Okej. Jag har jobbat nästan hela kvällen. Jag har varit hur trött som helst och jag var minst sagt tacksam över att jag fick kila från jobbet runt 24. Super skönt.. Jag promenerade hem och när jag har kommit sisådär halvvägs åker en bil förbi, stannar 50 meter bort, vänder, kör mot mig och slänger sig på tutan. Åkej. Jag ökar steglängden, nästintill påväg att springa in i skogen innan jag märker att det är Julia som kör. Inte kul och inte okej!

Balen då!
Jag hinner inte berätta så mycket men jag tänkte lägga upp lite bilder så ni får kicka på dem. Jag, pappa och Carina har kollat på bilderna precis och både pappa och Carina säger att jag ser väldigt lycklig ut. Vill ni veta? Jag är lycklig!


Jag







Jag och Sam


Malin och Wiking


Julia och Jonas





Andrea, Julia och jag



Petra, Andrea och några fler


Vi



Vi




Jag




Avslutar med den bliden.. Nu är jag supertrött så nu blir det sussis :)


POK Denice

Balen!

Hej. Nu sitter jag hos Marlene, vi har varit och tittat på balen och varit i centrum. Jag hittade jätte billiga stayupps på lindex passar bra för jag behöver det till klänningen ikväll. Så nu ska vi äta och sen ska jag börjar fixa mig min bror ska skjutsa mig dit, och det var en väldans tur, för det är långt dit.

Tjejerna var ialflall jätte fina.



Nisse gladis





Sen träffa jag dom här mupparna också


Fabis, tobbe och calle



XOXO EMMELIE


Fixtime

Heej, nu är jag hos denice hon håller på att fixa sig. Vi kom hit för ungefär en timme sen från att marlene har fixat hennes hår, hon är så fin så! : )

Jag ska faktiskt också gå dit på eftersläppet kl 10 ikväll, hihi kulis. Tänkte bara äh varför ska jag sitta ensam hemma när alla mina vänner är på bal. Så jag får ta mina röda highheels och någon klänning och gå dit helt enkelt. Kommer ju dock inte alls känna mig så fin som dom andra, men jag är ju faktiskt inte där för att gå på bal jag är bara där för umgås med mina vänner.

Men nu skriker denice på mig att jag måste gå och ta hand om min pannkaka som jag steker. Ni får bilder senare. Hoppas ni får en härlig fredag

XOXO EMMELIE

Ängsö slott

Jag måste bara fråga och säga. har någon varit på ängsöslott det ligger mellan västerås och enköping? Detta är på allvar jag vill verkligen veta. Jag ska åka dit i sommar, det lovade min mamma igår. Det spökar där och jag vet allt om alla sägner där. Åh det kommer bli så spännande, firat anser typ att jag är sjuk och är nog lite rädd för mig. För att jag läser böcker om andra sidan och varenda onsdag ser på det okända kl 20:00 men jag är inte sjuk. Jag är bara väldigt intresserad av sånt där, det har jag alltid varit.


Åh jag älskar slott, dom är så mysiga


Det är spännande erkänn ..

aaa så om någon vill följa med mig dit så kan ni ju bara säga till. Jag har bestämt att jag ska ta med mig min storebror, för jag tror att han tror på sånt där lite halvt men vågar inte erkänna de, sen ska jag ta med nisse bara för att ha någon att prata om de med sen tror jag att hon skulle tycka det skulle vara jätte roligt också. Sen ska jag ta med mig firat för att han ska förstå att det är på riktigt :)

Oj nu måste jag verkligen välja kläder. HEJDÅ

XOXO EMMELIE

Denice blir en prinsessa!!!

Godmorgon!  Hoppas ni alla mår bra, jag ska nu börja klä på mig, fixa mig får jag nog göra hemma hos marlene undertiden hon fixar denice hår.

Denice kommer att vara prinsesslik, hennes klänning är som jag brukar säga mäktig. Haha jag vet hur töntigt det låter, men ni kommer att förstå varför sen. Jag har ju varit med henne vid varje balklännings besök, och jag känner ju denice jävligt bra om jag får säga det själv och vet alltså precis vad som passar henne och vad hon själv anser passa henne. Direkt när vi såg klänningen sa vi båda bara jaa precis en såndär.

Vid andra besöket var hennes mamma med och förstörde lite fy caroline. Nejdå hon rörde bara om det lite i denice lilla huvud. För hon tyckte en rosa klänning som är helt vanlig och rak, alltså den var jätte fin det är inte frågan om de. Men hur kunde hon tycka den framför den röda? Sen hade vi en omröstning jag hennes mamma och pappa, jag såg ju på hennes pappa att oj vilken ska jag välja för att inte emmelie och caroline ska börja skrika på mig för nån kommer göra det. Så jag ger han en lite halv farlig blick som säger att du ska välja den röda sluta nu. han gjorde väll det också men körde endå den här som alla osäkra pappor kör. Men du är jätte fin i båda. JA men vilken var hon finast i?

Hehe vi har så roligt vi, alltså om ni inte förstått det så är ju inte denice familj och släkt som vilken annan kompis familj. För hennes familj är även familj till mig, sådana som man kan vara både snälla och elaka mot fast dom vet att man älskar dom ändå. Förutom denice så henne gillar jag verkligen inte! :)

Nej nu ska jag faktiskt klä på mig, men vad ska jag har för kläder? får ta med mig ombyte eller nått ska ju ändå ha det hela dagen liksom. Hmmmm.

LATER
XOXO EMMELIE

morgondagens schema

Hej mina vänner, ja alla som jag känner!

Rolig jag är va? :)

Imorgon ska jag först ta hand om min älskade lilla fisunge, Marlene, Denice och wiggo kommer hit kl 12. Marlene ska ju fixa denice balfrisyr och då ska fisen vara med mig. Efter det åker jag med hem till denice är med när hon ska fixa sig osv och sen när hon åker så kommer jag gå hem till min karl, det är ju bara för bra att dom nästan bor grannar höhö. Och sen vid halv 6 ska VI, jag ska tvinga med mig han så vi kan se balen.

Är det såhär du kommer att se ut efter kl 02.00 imorgon? Det vet du att du inte får, du måste sköta dig
Förövrig är det jäkligt sexigt med korsett och stayupps. Love it


Denice kommer att vara finast av alla lätt alltså och julia och andréa. Aaa dom 3 så Sam du ska vara jävligt nöjd att hon sa ja, för du var inte ensam om att fråga precis, nejdu. Så du ser till att göra hennes kväll till den bästa, och jag kommer att fråga henne på lördag morgon hur du hade lyckats och svaret bör bli mer än bra.

Och ja du ska se det här som ett hot!

Ja det var väll allt jag hade att säga:) Ni kommer att få bilder från balen och morgon dagen. Längesen det var bilder nu usch mycket dåligt av mig. Jag anser ju att det är roligare att läsa bloggar med bilder, för att det är ju dom som lockar så man faktiskt börjar läsa. Det är även roligare att blogga själv när man lägger ut bilder.

Nu ska jag faktiskt sova tror jag eller snart iallafall.
XOXO EMMELIE


Och bättre blir det




Hm., prognosen för morgondagen var bättre än för prognosen för igår. Det är ju toppen! Prognosen för idag lär ju vara mer pålitlig satteeeeeeeeeeee :)




D


Balen

Hej hej och hej!.

Jag har precis varit och hämtat min klänning. Jag prövade den när jag var där men ska göra det snart igen. Jag ska välja vilket läppglans jag ska ha imorgon. Dessutom har jag blivit osäker på mina skor.... Förövrigt så köpte jag såpbubblor idag. Det ska tydligen bli jätte fint på kort så det var ett måste. Sen fick jag även med en underkjol till klänningen. Oj vad annorlunda klänningen såg ut med underkjol, mycket finare givetvis. 
Jaja.. ni får håna mig bäst ni vill. 80% av alla tjejer är precis likadana när det gäller balen, bara så ni vet.  




Denice

Heji

Hejis lilla hejis

Nu ska jag precis in och se på teatern, den börjar halv så hinner väl egentligen inte säga så mycket. Julia och Andrea ska vara med i teatern fast de säger att den suger så jag har inte så höga förhoppningar.
Förresten, kul att du dissade Emmelie, kul kul kul..............


POK

Denice

Vädret






Det kommande vädret. Sorry Emmelie, regn imorgon.. Uppehåll på fredag, ja om det stämmer hade det ju varit toppen. Hatar regn!!!! Inte okej om det regnar på balen.! Då blir jag argis!



Denice

Trollis från oz

Åh Trollkarlen från Oz gick på tv idag. Den gick runt två så jag missade den givetvis men det sög för jag älskade Trollkarlen från Os när jag var liten. Jag tyckte den var lite läskig men dock så bra. Hmm. Undra om jag kan ladda ner den?.. Vore kul att se den!






Denice


Vi ska vara allra bästa bästa vänner

Hej snart kommer nisse hit en liten stund, det ska bli kulis att träffa lilla kissen ompa ompa fallerallera. när ni läser det där så ska ni liksom läsa det som en sång det låter trevligare så:)

Nu ska jag duscha och faktiskt fixa mig lite för jag har inte fixat mig på 2 dagar och jag känner bara för att göra det eller fixa och fixa, sätta på mig lite vettiga kläder, platta håret och prova min nya mascara som jag köpt Nivea volume nanodefinition ni vet den där rosa på reklamen. Jag köpte den bara för att den var så billig 89:- om man var medlem på kicks och sen på kvällen såg jag den på reklamen höhö. Så det är inte så att jag köper allt jag ser bara för att det går på reklamen haha.


alltså ursäkta men har vi varit såhär fula? hahah
passa på att kolla noga för när denice får syn på det här så tar hon bort det direkt!
   
alltså jag brukar inte vara kinkig men varför lägger jag upp dom här? haha ingen stil för 5öre
fan vad fula vi var. dock inte nu, vad hände liksom? jag driver ok.

XOXO EMMELIE


JAAAA

Jag har fått min laddare till min dator, så nu kan jag använda den igen YES!

Igår gjorde jag pannkakor och vaniljpannacotta till mig och hjärtis vilken underbar flickvän jag är, sen kolla vi på hells kitchen och efter det gick jag och sov. För jag började tidigt och hade min redovisning tillsammans med beccis som gick bra. Efter det gick Sofia med mig till ica så köpte jag äppeljuice och nybakta frallor till mig och hjärtis så när jag kom hem hoppa jag i sängen en stund till och när vi vakna gav jag han frukost på sängen.
 
Säg vad ni vill men jag anser mig vara riktigt underbar faktiskt. Tycker till och med att jag kan få en ros, haha jag har försökt få han att köpa en röd ros till mig sen i feb och det är så kul varje gång jag påpekar att jag vill ha en. Han är ingen romantiker min hjärtis inte, men det har jag faktiskt blivit van med nu det tog ganska lång tid för mig att förstå mig på den där ungen. Men vad skulle göra han speciell om han var som en massa andra killar i världen :)

Jag har ingen bildis alls men kan däremot säga att imorse när jag cykla till skolan-dåligt väder, när jag cykla hem-dåligt väder. Nu - Super fint väder. Hmm. Förresten så cykla jag på 2 små ungar idag, dom busa i ett led på vägen så putta den ena pojken den andra rakt in i mig så min cykelkorg gick lite sönder och jag tror att nån av dom gjorde sig lite illa, stackarna tyckte så synd om dom. Man kunde verkligen se hur rädda dom blev och deras fröknar var nästan lite dumma mot dom, fast dom blev väll lite rädda dom också kanske därför. Iallafall dom hoppa och skutta sen igen så dom mår nog prima just nu kan jag tänka mig.


Nu ska jag äta lite pannkakor från igår och sen åka för att hämta min teoribok hos mamma.

Maybe Later
XOXO EMMELIE

GODNATT

Jag ska gå och sova nu, klockan ringer 6 imorgon. På tok för tidigt såklart. Jag vet inte om jag har lektion eller ej men det är väl lika bra att kila ner. Efter skolan ska jag sooola och sen fixa naglarna. Great. När jag solar måste jag dock ha något som täcker min rygg. Den klarar inte mer sol försår ni : ). Jaja. Nu är det sovdags.


Sweet dreams vänner små.


Denice


Film och böcker



Emmelie skrev om I taket lyser stjärnorna och jag tänkte faktiskt också ta och kommentera den. Jag har inte sett filmen ännu men oj vad jag älskade boken. Jag grät som ett litet barn, den var så himla berörande. Jag har verkligen längtat efter filmen och jag hoppas inte att jag blir besviken när jag ser den. Alla säger ju att böcker oftast är bättre än filmer.. Förövrigr så är det nog första gången jag läser en bok innan jag ser den som film så det är ju bra. Sen har jag svårt att läsa en bok när jag redan har sett den som film, det  känns liksom som om jag redan vet hela handligen och då känns det onödigt att lägga ner så mycket tid på det. Just nu håller jag på att läsa Djävulen bär prada och det har jag gjort sedan några månader tillbaka, det går väldigt segt. Jag vet ju hur skiten börjar, det bra och dåliga som händer och hur allt slutar. What's the point liksom? Att se I taket lyser stjärnorna som film känns dock som en självklarhet. Undra varför.. Hm..


Denice


Pannkakor och pannacotta

Ja nu ska jag plocka undan lite, för jag har kläder över hela lägenheten i alla rum. När jag gjort det och får inspiration till att göra andra saker. Då ska jag göra pannkakor och sen vaniljpannacotta :)

Jag känner mig vrålhungrig så måste nog sätta fart nu!


Visst ser det gott ut? Erkänn att ni också önskar att ni ska eller skulle ätit pannkakor ;)


MAYBE later
XOXO EMMELIE

i taket lyser stjärnorna

Hej, en film som jag mer än rekomenderar är I taket lyser stjärorna, skriven av Johanna Thydell. Filmen handlar om en tjej som är i 14 års åldern har en mamma som har cancer och är väldigt sjuk. Jag har väntat på att få se den här filmen komma ut och jag blev överlycklig när jag såg att man kunde ladda ner den.

Det är ett måste att se den, den var helt underbar. Man tänker jätte mycket på alla dom som faktiskt förlorat en förälder och dom skulle verkligen behöva se den. Den får 10/10 av mig iallfall.



XOXO EMMELIE

Tråkis

Hej foxy!


Idag har jag inte gjort mycket alls. Min infotmation och layaoutkurs är avslutad så nu är jag ju ledig på tisdagar., förövrigt verkar de flesta kurserna vara rätt avslutade. Vad jag förstått har vi i stort sett inte alls mycket kvar att göra, vilket givetvis är skönt.
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag hitta på något. Jag orkar inte vara inne hela dagen, blir ju tokig snart. Jag är galet rastlös och allt suger. Fast först av allt ska jag dock se klart på Grey's.......................  Ha en nice tisdagkväll.

Denice

Lateeeeer...

Nu ska jag kila iväg till jobbet. Hava a nice night. Hörs när jag kommer hem eller imorgon vettja!



Denice

Min dag

Hej igen. man blir så himla trött av att vara ute i solen.
Jag kom precis innanför dörren, valde att stanna i centrum efter skolan.

Satt först med becca och daniella på finkan och sen gick jag daniella och sofia runt och kollade lite. Jag har idag köpt en jätte fin silver ring från kicks och en typ persika färgad klänning som jag älskade med stort ä kan jag säga. Men när jag kommer hem och provar den så sitter den riktigt fult, den är jätte pösig och konstig så den får jag lämna tillbaka imorgon. Men lite senare gick jag och köpte 2 linnen ett turkost och ett persika färgat, bra färgen nu när man börjar få lite färg.

Så nu sitter jag här och känner mig alldeles trött och seg, funderar på att cykla till ica för att köpa vit choklad, hallon och vaniljstång för att göra pannacotta, mmmh det hade varit smaskens. Förresten så är det så himla mysigt att cykla när det är sol men inte för varmt som nu vid den här tiden.. det trodde ni inte att jag skulle kunna säga va? haha ;)

Ingen bild här inte, men det kanske kommer att komma  upp bilder senare ikväll.

XOXO EMMELIE

Sommar!

Hej Hoppas det är bra med er!
tänkte ta och berätta om min underbara helg :)

I lördags åkte vi och sola på klipporna på lastberget och ni förstår inte hur härligt det var. För det första är det fint där och det var inte för varmt så man nästan dog utan alldeles lagom för det blåste lite då och då men inte så det blev kallt. När jag kom hem därifrån tänkte jag bara nu är det kört jag är helt utslagen, men så bestämmde jag och sanna att vi skulle gå ut och äta tillsammans, så jag åkte hem till henne och marcus drack lite vin prata lite, och efter en stund gick vi till kinan där vi drack yttligare lite till och sen gick vi en snabbis förbi tottes nya lägnhet och sa hej till jeppe med flera och efter typ 20 minuter mötte vi våran vän christian och gick med han upp till tommy. Var där en kort stund och åkte sen hem och sov haha. Men det var en mycket bra dag! :) Alltid lika roligt att få umgås med sanna och prata gammla minnen, vi har upplevt mycket skoj i våra dar.. 

lite bilder

Visste ni att vi hade såhär fint i Bålsta?


Gulliga små får


Turist på landet


Solning med mobil. Jag vet att jag var blek som fan 



Bilder från kvällen

En glad Sanna


En glad Emmelie


En suddig bild


En sommar fin sanna


XOXO EMMELIE




 


HeJ sÖtNos!

Hej sötnos..

Jag kom hem från ett tag sedan, pappa hämtade upp mig och det var faktiskt super skönt att slippa gå. Mina armar är så brända att de gör ont när jag är ute i solen. Inte bra, inte bra. Jag tror att jag ska föröska hålla mig inne resten av dagen samt imorgon. Ska nog sola solarium på onsdag och då är det ju bra om brännan har lagt sig. Dessutom ska jag fixa mina naglar på onsdag. Åh så jag har längtat. Haha! Jag slutade göra naglar för någon månad sedan och jag har nog ångrat mig sen jag tog det beslutet. Nu är det i alla fall dags igen och det känns toppen.

Hur som helst,.. ikväll ska jag jobba och trotts att jag är ledig imorgon så hoppas jag på en hyfsat tidig kväll. Om det inte blir för sent ska jag nog promenera hem från jobbet, är nog rätt varmt ute så det kan vara skönt.

Jaja. Nu orkar jag inte skriva mer.. : )


Hejdå sötnos

XX



Godmorgon!

Hej honeybee!

Jag kom precis hem. Jag tvingade mig verkligen upp imorse och mina ögon har protesterat hela morgonen,. de ville inte vara vakna. Jag begav mig motvilligt till skolan och direkt när jag kommer ner säger min lärare att det nog inte kommer någon idag. Betygen är ju satta nu,. så vi har inte så mycket kvar att göra. Skönt förstås men endå väldigt irriterande. Då hade jag ju kunnat sova kvar imorse!! Usch.. Ska tillbaka till skolan runt 12.. vi har baldanstränign, great.

Som ni märkte orkade jag aldrig lägga upp bilderna igår så jag gör det nu istället.


Tråkigt nog blev det inte en enda bild från festen..



Utanför grindarna. När man ser på det nu tycker jag det ser ganska mysigt ut men fysatan vad illa det var igår alltså. Kallt, hårt och obehagligt. Inte okej.



Jag sisådär lagom road haha.


Elitloppsinvigningen


Invigningen


Och så kom dimman..


Ballongisar


En trött nisse





Jag tänkte låta bilderna tala för sig själva men för att dra allt i lite korta drag då...
Kvällen började på krogen, vi var där tills kl 2 och drog därefter vidare till solvalla. Vi var framme runt halv 3 och väl där bytte vi om samt hämtade sovsäck och alla sovgrejjer. Vi la upp skiten på marken och la oss ner för att försöka sova. Det gick verkligen inte! Fåglarna kvittrade och allt annat ljud runt om kring störde otroligt mycket. Vi gav upp sovplanerna runt 4 halv 5 tror jag. Runt 6 käkade vi lite och ja..trotts att det många timmars väntan så gick det hela rätt fort. Väl inne på valla gick dagen också rätt snabbt. Jag såg väl inte så mycket på travet måste jag väl säga. Död som jag var tog jag fram min sovsäck, brädde ut den på det lilla utrymmet vi hade och sov i solen. Tro det heller ej men sammanlagt sov jag nog iallafall två timmar. Det behövde verkligen jag.

I det stora hela måste jag säga att det har varit roligt, drygt och tungt vissa gånger men mest roligt. Det kanske inte rikgit är jag att försöka sova ute hela natten eller så men det var ändå kul liksom.

Jaja. med det sagt tänkte jag gå ut i solen en stund. Inte för att jag behöver det men... :)

Hejdå honeybee!

Denice


RSS 2.0