Hemma igen :)

Hej!
hoppas ni haft en rolig och trevlig dag. Kom precis hem, eller aa för typ en halvtimme sen.

jag hittade inte så jätte mycket idag, eller jo jag hittade 2 klockor som jag vill ha och ska jag vara ärlig så ångrar jag just nu att jag inte köpte iallfall en av dom. får se till att göra det imorgon, men jag köpte en mörkblå uringad tröja och en sjal med lite blått, rött och aa lite flera färger från JC. Hjärtis köpte en typ tunn tröja/jacka från carlings. Så vi var ganska så duktiga på att hålla i pengarna hehe. :)



nu snart börjar idol, så snart kommer hjärtis och ser det med mig. hatar att se sånt där själv, för man vill ju liksom kommentera och disskutera låtarna, rösterna osv. håller ni inte med mig?


Nu en dusch innan idol

XOXO EMMELIE

Jobba

Helloj.
Nu kilar jag till jobbet.. tänkte bara säga det :)

Trevlig kväll på er!


/D



Hej snyggo



Hej snyggon!.
Jag har inte varit på dagiset idag. Jag har varit krasslig de senaste dagarna så jag sjukanmäde mig idag också., Okej.,jag erkänner att jag faktikst är rätt frisk just nu., ska ju trots allt åka och jobba på Arons om några timmar. Däremot trivs jag inte på dagiset. Alla är trevliga och barnen är söta men det är liksom inte roligt någonstans. Och gissa hur många timmar vi är ute varje dag? Alldeles för många! Och jag fryser hela tiden. Både inne och ute. Såklart jag förstod att vi skulle spendera väldans många timmar ute men inte så här mycket.
Jag ska prata med dem på fredag och tala om att jag inte vill vara kvar. :). Dessutom har jag fixat ny praktikplats idag. Lätt som en plätt. Duktiga lilla jag!
Dock tänker jag inte tala om var det är någonstans förens det är helt säkert.




Idag har jag haft på mig min snyggoröda jacka, snyggovaniljdfärgade strumpbyxor samt mina snyggoskor. Och en monkitröjja såklart men den snyns ju inte på bilden.






/Denice



En tröttis!

Hej! nu ligger jag i sängen, slutar tidigt på onsdagar så underbart..

jag gick faktiskt in på bibblan idag och låna en ljudbok, så mysigt det ska bli. tänkte först hm, vad gillar hjärtis för böcken (tanken var alltså att vi kunde lyssna tillsammans) vill göra som mika och jennilee :( hahah.

nej men jag släppte den iden ganska fort, han skulle aldrig vilja göra de haha, så jag tog en bok som intresserade mig, den heter hanteringen av döda. spännande va? ja alltså den handlar om spöken och sånt. Sen har jag ställt mig i kö för twilight new moon, men det fanns en ungjävel som stod före mig, hmmm vem kan de vara? lilla bissi nissin kanske? så det sög ju hehe..



Men så nu ska jag bara skriva klart de här inlägget sen ska jag sätta hörlurarna i öronen och hoppas på att somna till de. Tur att min pappa sparar på gammalt skräp, för nu har jag en sån där gammal frestyle ni vet. haha as bra ju..

jag tror att hjärtis slutar om ungefär en timme och då ska vi åka och hälsa på min farmor och farfar, dom är nämligen i sverige i några dagar och dom har aldrig träffat varandra och jag vill gärna att dom som jag tycker mest om i hela världen ska få träffas iallfall. Så efter det ska vi gå runt lite på stinsen och se om vi kan shoppa nått. Vi har egentligen inte råd att shoppa, vi ska ut och resa hallllå?! men så blir det när man inte kan tänka förnuftigt.


Men hoppas att ni alla mår jätte bra, kanske kommer upp lite bilder sen.

XOXO EMMELIE

Solning, dusch och plugg

Hej! har precis varit och duscat och nu är jag hos hjärtis, kan inte skriva så mycket. ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi plugga vi har prov imorgon!

XOXO EMMELIE

Solning, dusch och plugg

Hej! har precis varit och duscat och nu är jag hos hjärtis, kan inte skriva så mycket. ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi plugga vi har prov imorgon!

XOXO EMMELIE

såhär mysigt har jag

Hej igen! :)

Nu kommer hjärtis när som helst med allt som behövs för att vi ska kunna börja med maten, jag är faktiskt riktigt hungrig, till efterrätt blir det gammeldags vaniljglass med varma hallon, mmmmh jammi!

om en kvart börjar ju färjan haha så sjukt dåligt men jag kollar bara för att pappa jobbar där och för att  man träffat alla det handlar om, men pinsamt är det ju allt. undra hur många det är som kollar egentligen, brukar ni kolla?

jag har precis duschat och sitter nu med mitt hello kitty nattlinne och mina hellokitty mysstrumpor haha. Valde mellan mitt nattlinne eller min hello kitty dress, det är ett grått linne och ett par minimala shorts. men det kändes mysigast med nattlinne :)





och såhär mysigt har jag gjort i sovrummet




XOXO Emmelie

jag är inte lika bra längre

Hej! jag är inte lika bra på att blogga längre haha, men jag ska försöka bli lika grym igen..

Hade psykologiprov idag, och jag klara de:D är verkligen jätte glad, för jag pluggade bara idag och trodde verkligen verkligen inte att jag skulle klara det! Firat har provet på onsdag så jag ska se till att visa honom vad han ska plugga på så han också klarar det.

Nu har jag precis städat här hemma, hade/har en riktig tvätthög, kommer vara tvungen att tvätta minst 3 maskiner innan jag är färdig. och jag ska se till att få det klart ikväll, för jag har dragit på det alldeles för länge. Sen har jag dammsugit och skurat golven här hemma. Jag brukar försöka dammsuga hela lägenheten, städa toaletten och dammtorka, alltså storstäda på söndagar eller någon annan dag i veckan. men igår så gjorde jag inte det, så därför fick det bli idag. Dock har jag ganska mycket disk som jag måste ta itu med, men jag hatar att diska hatar att det inte finns någon diskmaskin måste införskaffa det. tror nog hjärtis får ta hand om disken medans jag lagar maten ikväll. Jag har tänkt att vi ska äta kycklingwook med nudlar idag, det var jätte jätte länge sen. Men har wook grönsaken i frysen som måste ätas upp och det är inte så jobbigt att göra heller. Känner mig alltid så lycklig när jag städat, bytt sängkläder osv. Jag känner mig duktig och så finns det ju inget bättre än att lägga sig i en ren bäddad säng, eller vad säger ni? Det liksom luktar så fräscht i hela hemmet..

Men nu ska jag sluta låta så jäkla tråkig, hehe. tänkte kolla runt på nätet på lite julklappar, lika bra att börja i tid det gör jag varje år. Har redan köpt till mamma, min ena bror victor och ska kolla till pappa nu. Jag ska lägga upp bilder på mina 2 nya skor, ett par knähöga stövlar och ett par vita höga tygskor från scorett, eftersom det fan är omöjligt att hitta ett par läder converse i stl 36, så får det bli dom här sålänge. Men jag älskar dom, lite mindre i stl och riktigt sköna!



dom andra får jag ta egen bild på :)

Men nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och se på tv :)


Hörs kanske senare XOXO EMMELIE

....



Det fick bli en sista bild på mig och Emmelie. Helvete så söta vi är va?



Vill ni veta hur min nästa vecka ser ut förresten?
08- 17 dagis Måndag till fredag
17.30 - hela kvällen/natten
på aros. Måndag till torsdag.
19.00- hela kvällen/natten på arons. Fredag
08-17 på arons. Lördag


Nu börjar helvetesveckan. Dags för sömn.


Bildernaaa

Jaaa.. ska väl passa på att bjuda på lite bilder från gårdagen och idag då.



Innan bowlingen..






Pappa




Carina



Har aldrig påstått att jag varit bra på bowling. Dessutom verkar jag ha en tendens att övertrampa rätt ofta..eller vad säger ni?






Jag och semlan..




Det var gårdagen det..
Idag har jag varit och jobbar så jag tog kort på mitt skåp.


och på Gullmathilda




Efter jobbet körde mamma mig till moster.



Där tog jag, jossan och hennes kompis lite kort.





// Denice

Söndag och trött

Hej! :) det får bli bilder lite senare hoppas jag, det var nämligen så att denice fick stå för bilderna igår. Vi hade iallfall jätte trevligt, jag vann såklart bowlingen och den som skulle vinna, skulle vinna ett presentkort på kicks för 300:- men aa vi får väll se hur det blir med den saken haha.

Juste nu sitter jag hemma hos hjärtis och bara väntar och väntar på att han ska komma hem, han sitter i bussen påväg hem ifrån östersund så han är hemma typ halv 3 inatt. Men jag kommer blir jätte glad fast jag blir väckt halv 3 på natten och ska upp kl halv 8. För jag saknar han jätte mycket, trotts att det var i fredags vi träffades hehe..

Måste även plugga för jag har psykologiprov imorgon, bra gjort emmelie. verkligen!
Sitter och kollar lite på ensam mamma söker nu också, jag gillar det programmet haha. Fast tyckte förra säsongens ensam mamma söker var bättre :)

Men vi hörs och hoppas på att nisse lägger upp bilderna från igår.

XOXO EMMELIE

Bowling och kanske lite vin

Hej!

Vilker urkass uppdatering från min sida. Vad har jag gjort dessa dagar?

Vi var ju som sagt på bio, och så köpte jag en klarlila tröja, och ett par skor från scorett. Finns ju för fan inga vita läder converse i stl 36 någon jävla stans.. ÅÅh. aja jag hittade ett par andra vita skor i tyg jag gillar dom faktiskt jätte mycket och kommer använda dom tills jag hittar ett par converse i min stl..

Igår var jag med sanna och cissi, det var år och dagar sen vi 3 gjorde något och det var jätte kul att träffa dom. Vi kolla på idol tillsammans, prata massa strunt bakade mockaruto (eller sanna bakade och vi åt) och jag kände på cissis urmysiga mage där det just nu finns ett litet liv, och michelle som jag kallar bebisen sparkade 2 ggr när jag kände ååååh så härligt! Förresten kallar jag bebisen michelle för att dom vet inte om det blir en flicka eller pojke så vi tog ett namn som passar till båda. Men den kommer inte heta så när hon/han väl kommer till världen om ni inte förstod de hehe.

Det här är ju faktiskt min första kompis som får barn och jag tycker att det är så HIMLA roligt!! Är så glad för deras skulll..

Men nu kom nisse precis hit, vi ska ju som sagt bowla med hennes pappa och hans tjej carina. Har lite bilder från tidigare idag, och det kommer komma från kvällen. Men det får ni nog inte se förens imorgon!



Ha det så jätte bra! XOXO EMMELIE

lady in red











Nu kilar jag iväg och bowlar med min nya röda jacka. Har bestämmt att behålla den!
Förövrigt har jag min nya kamera med mig, Love it!! Lovar massvis av bilder i fortsättningen!




Denice


förkyld

Tjaaaara

Igår var jag, Emmelie och Julia mycket riktigt på bio. Jag måste dessävrre säga att jag tyckte bättre om Män som hatar kvinnor än Flickan som lekte med elden. Fast visst var den bra den också, riktigt bra. Och hemsk!
Vi kom hem runt 12 igår och därefter gick jag och la mig. Jag gick precis upp men jag har blivit förkyld..,så det känns inte som att jag har sovit någonting alls på hela natten.

Hur som helst.., nu ska jag se på idolavsnittet från igår. Sen blir det lite städning....ni anar inte hur mitt rum ser ut!

Puss och hej!
Denice

jag riskerar att komma försent

godmorgon! det får bli ett super snabbt inlägg, är egentligen ledig idag men dom ringde och fråga om jag kunde jobbar och jag börjar om 10 min så är lite smått stressad. Ikväll ska jag och julia på bio "flickan som lekte med elden" det ska bli trevligt :)

Hörs senare
XOXO  EMMELIE

godkväll

Godkväll på er.

Jag har precis ätit middag och nu är det strax dags för idol. Jag ska gå och sova tidigt ikväll eftersom jag ska jobba dag på arons imorgon.

Förresten så har jag hämtat mitt paket från Hm., jag har lite blandade känslor kring den röda jackan. Älskar den bakifrån men den är helt enkelt inte lika fin som jag förväntade mig. Känns lite trist men trots det så är jag inte helt säker på att jag ska skicka tillbaka den. Måste pröva den ett par gånger till innan jag bestämmer mig.



Förövrigt hittade jag och semlan denna jacka igår på tradera. Finis.




Denice

hellloo

Hello snyggooon!

Yepps,jag fyllde år igår. Toppen va!?

How ever. Nu ska ja fixa mig lite och kila iväg till skokloster. Måste ordna lite saker där.. Därefter ska jag ringa runt lite., tihih..

Hörs lite senare vettja!

Puss och hej


Denice

En dag med nisse

Och så vidare till mitt lite trevligare inlägg. Igår fyllde denice och hennes pappa år, så vi började med att gå och köpa godis, sen tog vi kort på oss i en sån här fotoautomat. as heta blev vi, sen gick vi och åt en nachotallrik på finkan och sen gick vi till ica för att köpa våran ben&jerrys, måste alltså säga en sak att nu har vi ätit 3 olika smaker och jag gillar faktiskt ingen av dom. Dom känns så överdrivna på nått sett.

Sen åkte vi iallfall hem till nisse, la oss i sängen och mös en liten stund kollade på ett gammalt avsnitt av one tree hill. och efter någon timme kom peder och hämta oss så åt vi mat hos peder och nisses mamma caroline. Efter det åkte vi tillbaka till dick, kolla på idol med han, carina och denice så fika vi för att fira dick och denice. Fast jag fika inte, för jag började få migrän och då vill man inte äta någonting kan jag lova.

Så efter idol gick jag hem till hjärtis la mig i sängen, mailade mina lärare om att det antagligen inte blir någon skola för mig idag. och sen tog det inte lång tid innan jag somnade.

Nu ska jag försöka jobba lite med vårat projektarbete hemifrån och skicka till carro.

Vi hörs senare.
 XOXOEMMELIE  


Men är ni helt puckade eller

Hej, tänkte börja med att säga att vissa tror att bilden jag la upp på mitt face, är mitt ansikte osminkat. då kan jag fråga hur är smart är man då? tror ni på självaste allvar att jag skulle lägga upp en bild på mig om jag såg ut sådär?

MAN MÅSTE LÄSA INLÄGGEN OCKSÅ. Plus att rubriken var "MÅSTE VARA VÄRLDENS ÄCKLIGASTE ANSIKTSMASK"
sÅ precis som det står med stora bokstäver så är det alltså en ansiktsmask som jag har i ansiktet. 

så nu vet du det med initialerna F.F  så jag vore tacksam om du inte prata skit om miitt ansikte bakom min rygg igen :)




XOXO EMMELIE

GRATTIS TILL BISSIN!!!

GRATTIS TILL MIN BISSI NISSI. PÅ HENNES 19ÅRS DAG!! SNART SKA VI TRÄFFAS OCH FIKA HEHE, SÅ MYSIS!










ÖNSKAR EMMELIE


Tänk om jag ångrar att jag aldrig åkte?

Och så det här med au pair..

Vill jag åka? Vågar jag åka? Får jag åka? Kan jag åka?

Givetvis vill jag åka! Givetvis vågar, får och kan jag åka! Det vore ju rentutav idiotiskt att praktisera på ett dagis om jag inte ville åka. Det vore idiotiskt att planera inför den kommande resan om jag inte vågade åka.
Dock är det inte riktigt så enkelt. Givetvis tvekar jag ibland. Är det okej att tveka? Jag kan iallafall inte låta bli. Tänkt om flygresan inte går bra? Tänk om familjen är galen? Tänk om jag inte får några vänner? Tänk om det blir för stor kulturkrock? Tänk om jag får det för svårt med språket? Detta skrämmer mig. Allt skrämmer mig.
Det enda som skrämmer mig mer är ''Tänk om jag ångrar att jag aldrig åkte?''.
Men jag kan spela säkert. Jag kan ställa in hela resan och bo kvar hemma hos pappa. Det hade mina föräldrar älskat.
Grejen är den att mina föräldrar oroar mig också. Hur ska de klara sig? Hur ska mamma klara sig när hon inte kan ringa och höra hur jag kommer hem varje kväll? Hur ska hon klara sig utan att veta? Hur ska pappa klara sig när han inte kan ha koll på att jag äter ordentligt? Hur ska han klara sig själv i huset? Hur sjutton ska mina föräldrar klara sig utan att jag är där och ser till så att de mår bra?
Jag är ledsen, men det är så jag känner.
Men varför i helvete vill jag åka då?
Stanna hemma och skit i allt Denice! De verkar iallafall de flesta i min omgivning tycka.
Men jag vill åka för att jag kan åka! Jag vill åka för att jag är ung och levande. Jag vill åka för att jag vill förbättra min engelska, jag vill åka för att jag vill vill vara mitt inne i smeten. New york! LA! Eller var tusan som helst. Men jag vill känna på det. Jag vill uppleva det. Jag vill träffa människor och jag vill se mig omkring. Jag vill åka för att jag behöver åka.
Snälla låt mig få åka.

D


Tips

Jag tänkte tipsa om en sak. Egentligen var det Jennilee och Mika som tipsade mig så jag ska inte ta all cred men hur som helst.. Vi tipsar om en tacckosmörgås! Ta tex lingongrova eller något dylikt bröd,. rosta brödet. Smöra och ta några skivor ost. Därefter tar du taccosås och duttar på smörgåsen. In i micron tills osten smällt. Suuper gott!.

Jag kan även påpeka att vaniljyogurt tillsammans med smulade digestivekex är cpgott.


Denice

Helllooo

Jag vet att min upptadering är pinsam men jag gör mitt bästa. Faktiskt! Det är roligt att se att Emmelie håller stämmingen på topp ändå., så mina få uppdateringar kanske inte gör så himla mycket.
Hur som helst, det gick väldigt bra på dagiset imorse. Ska börjar jobba där nästa vecka.. jag vill inte riktigt dra ner på arbetet på aronsborg så snacka om att jag kommer vara dör under perioden som jag jobbar på dagiset. Hm., ska väl överleva det också.
Förövrigt så är jag väldigt trött just nu. Klockan ringde halv sju imorse.. dessutom har jag arbetat på arons sen 10 imorse. Niiiicee.

Och yes, imorgon fyller jag 19 år. Eller imorgon och imorgon, om lite mindre än en timma. Det är ju toppen. För er som inte visste det så delar jag och pappa födelsedag. Dock har jag inte riktigt koll på hur gammal han blir. Dessvärre har jag inte köpt någon pressent ännu. Ska ju kila ner till centum imorgon så då får jag leta upp något fint.

/ denice

imorgon fyller bissin 19 år

Hej igen! Ett inlägg som är lite mer riktat mot alla er läsare och inte bara 3orna på fridegård hehe.
Just nu ligger jag i sängen med datorn iknät. Jag har mailat och fixat, och tänkte snart ta och se en film som jag laddat ner, tror den hette two lovers. en kärleksfilm såklart hehe.

För er som blev lite nyfikna på vad det är alla 3or behöver få veta så kommer en liten ledtråd här, jag kommer inte att säga någonting förens vi vet att allt går som planerat.



Vad tror ni det är för något? ;)

Imorgon fyller ju nissin år, så hon kommer ner till skolan vid 1 när jag slutar och då ska vi fika sen åker vi nog hem till henne, för jag har det som hon ska få hemma hos firat och dom bor ju typ grannar. Sen på kvällen ska vi hem till hennes mamma och äta middag, hoppas hon gör någon god efterrätt också. Så du vet caroline så vill jag ha de, fast inte tårta, gillar inte det. Men typ pannacotta hade varit väldigt gott, eftersom att jag inte gjorde det ihelgen.

Men så imorgon blir det en dag med nisse kan man ju säga, de ska bli mysis :) Fast jag känner mig så missnöjd med hennes present, hon vet redan vad det är och jag brukar alltid köpa någon plojgrej också, men inte i år tyvär. eller jo lite skojsig får hon iallafall och ingen av er har tipsat om någon glass heller? det var ju väldigt snällt gjort.

Men nu ska jag inte skriva något mer, ska se film, hoppa in i duschen sen kommer älskling hem från träning, då ska vi äta, hämta en sak hos marlene och sen är det dags att sova. :)


Men hinner kanske med ett litet inlägg ikväll annars så får ni hade så jätte bra!

XOXO EMMELIE

till ALLA 3or på bcjf

Det är det här som är så bra med att ha en blogg.

Man får ut information. Och nu har jag information till alla blivande studenter i min skola, alltså om ni läser det här och ni INTE fått ett mail på facebook, så skriv till antingen mig eller caroline cameron på face. Så kommer vi att berätta där vad det är vi vill. Det är någonting skit roligt så se till att ni får reda på det!

hörs på FB
XOXO EMMELIE

Mååndag!!!!

Hej alla vänner och fiender.

Hoppas att allt är bra med er, min svenska var inställt idag så jag åkte hem till gossen de ska inte stå gossen som en pojke utan, goosen alltså vad gossigt typ. aa mitt nya ord liksom. Allt som är mysigt är gossigt as kul att ha ett eget ord, verkligen. skämt åsido

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrev något igår som jag sa att jag skulle göra, men vi kom hem sent och jag var så trött så jag decka direkt.

Men igår var vi iallfall hos firats familjs vänner, vi åt massa frukost och sådär. Sen vid 1 ungefär åkte han och hans pappa till märsta för han hade match. Då satt vi och prata om lite allt möjligt och sedan gick jag,hans mamma hennes kompis och hennes dotter till väsby centrum och kollade lite. Jag försökte då hitta ett par converse men det var slut precis överallt. Sen fick jag 2 längre toppar av gossens mamma, usch tycker inte om att ta emot saker sådär. Men hon hade bestämt sig för att hon ville ge mig något och jag hade inte sådär jätte mycket att säga till om. hon hade sett att jag kollat in dom och förstod att jag tyckte om dom. Den ena toppen köpte jag på hm på barnavdelningen haha, en vit längre topp med en katt på bröstet, låter ju rätt töntigt men jag älskar den. Sen som en klänning typ, en lila med söta ärmar. Den blir perfekt att ha när vi åker till gran canaria. Alltså jag längtar ju så sjuuuukt mycket. 

Idag har jag varit och köpt ett födelsedagskort till denice som fyller år imorgon. Jag och denice har som tradition att 2 ggr om året äta ben & jerry glass, de är när jag fyller år och när hon fyller år. Så jag vore väldigt tacksam om ni kunde tipsa mig om någon god smak till imorgon hehe.

Tyvär så har jag inga bilder att lägga upp

och jag ser ut som ett äckel, så det blir inga bilder på mig. Men ni får en bild på min katt tröja iallfall haha. Nu ser man bara själva trycket, ni kommer säkert få se bättre bild någon annan gång. Har dom iallfall till ett par jeansfärgade tights.




kan ju ladda upp en till bild, på en fransväska alltså jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag tycker om den eller inte. tycker typ den är ful för att den är kort, jag gillar väskor med lite längre band som man kan ha på sidan, aa ni förstår hoppas jag. men gillar fransväskor aa de är lite jobbigt för jag kan inte bestämma mig, hjälp mig tack haha!



nu ska jag vila en halv timme, för om 50 minuter börjar min andra lektion.


XOXO EMMELIE

Nu är de sängen som gäller

Nu går jag och lägger mig, ska upp tidigt imorgon och så är jag faktiskt trött.

Men vi hörs ju imorgon, kommer dock vara borta under dagen och eftermiddagen så kommer nog inte komma hem förens mot kvällen. Men det kommer ett inlägg iallfalll :)


Godnatt mina vänner, hoppas ni har en super trevlig lördag.

Godnatt Emmelie

vad tycker ni?

Så vad tycker ni? martin har gjort denna åt oss, jätte finis. Men det ser tomt ut tycker jag, så jag tror jag ska be han ta en annan text så den blir lite större liksom. Sen så småning om ska jag ta en ny bild, för den där ser ju för jäklig ut på mig hehe.

men den är ju helt klart snyggare än min förra paint bild :)

ska försöka få headern lite större också, jag har råkat gjort något konstigt hehe.

Måste vara världens äckligaste ansiktsmask

Hej! sitter just nu med en sjukt äcklig ansiktsmask. Någon med rödvin typ, alltså det luktat ju bara så sjukt skabbigt. Började att fundera på om den kunde vara gammal men den går ut 2011.

Men eftersom jag idag upptäckte vilken otroligt äcklig hy jag fått, så ska jag banne mig se till att klara av att ha denna på mig i 20 minuter egentligen bara 15 men vill vara säker på att skiten funkar. Jag har alltid haft len och jätte fin hy, men alltså nu har jag typ några finnar och är typ röd på vissa ställen aa de är jätte jobbigt. förstår att jag låter skit töntig, men de är faktiskt inge roligt alls. haha..


Ni kan ju få en bild på mig när jag sitter med de här äckliga på mig, det syns kanske inte så jätte mycket men. 
 



Förresten så blev de inga bilder för mig och julia idag, för vi glömde båda kamera. vi träffade iallfall på några gamla vänner som man aldrig träffar längre. så vi satt i en timme och ungefär och fika med dom och prata om allt möjligt. trevligt trevligt :)


XOXO EMMELIE

Mys med julia

Nu kommer snart älskling hit en jätte snabbis, han ska åka och klippa sig så jag skulle leta fram olika frisyrer åt honom under tiden han var på träning. Så sen drar han igen, tack gode gud.

Jag ska börja fixa mig nu iallafall, jag ska träffa julia, vi ska sätta oss och fika en stund och bara njuta av de väldigt fina vädret som antagligen inte kommer hålla i sig allt för länge.

Så nu ska jag fixa mig, undra vad jag ska ha på mig.. Kanske dyker upp lite bilder sen :)

XOXO EMMELIE

19 sep

Godmorgon på er!

Jag hinner inte fika med Emmelie idag, börjar jobba om två timmar så nu ska jag hoppa in i duschen. Förövrigt vet jag inte hur bra det hade varit med att fika en dag till. I förrgår fikade jag och Johanna och igår fikade jag och Carina.
Hur som helst.. vi får prata au pair och allt annat senare,, nu blireee dusch!



//

Måste åka över hela jävla stan

Hej igen! :)

Som jag nämnde igår ska jag köpa dom där vita conversen. Men eftersom att jag har stl 34/35 i skor okej jag kan även ha vissa 36or. Men converse är ju lite större i stl så jag måste ha absolut max 36or och jag hittar dom bara inte, dom finns inte på nätet och inte i butiker. Jag har ringt till dna om ni vet vilken skoaffär de är, en av mina favoriter iallfall. Dom har lite annorlunda skor, som jag gillar hehe. Nej men jag var där för några veckor sen med sanna och dom fanns i min stl och allt, jag blev ju så kär så aa. Men jag ringde idag och skiten vad slut, åååååh. Så då ringde jag till dna i farsta och nu har dom lagt undan ett par där åt mig. Men alltså hallå farsta? det ligger på andra sidan stan och de ligger 1½ timmer här ifrån ska jag åka pendel och tunnelbana bara för att få tag i ett par skor. Det känns ju lite desperat om jag ska vara ärlig.

Förresten någon som är duktig på photoshop? det borde jag vara, jag går foto, webbdesign och läste multimedia förra året. Men jag är faktiskt riktigt usel på de. Vi vill att våran blogg ska se aningen proffsigare ut, så vi vill alltså byta ut våran paint bild som jag gjorde i typ vintras? haha.. Så om någon är duktig snälla hjälp oss!
Vi är desperata, ok!


Förresten om ni har något förslag på vad vi ska skriva om i bloggen, om vi ska tipsa om nått, köra inne och ute listan som vi gjorde förut aa ni hajjar grejen. hahah. Så skriv det isåfall ;)


XOXO EMMELIE


Vill hitta på nått

Hej! imorse vakna jag vid 9 med gick inte upp fören kvart i 10, då började jag fixa frukost och vid kvart över kom hjärtis upp. så nu har vi precis ätit klart och han har åkt på träning. Har försökt ringa denice för att jag vill att vi ska fika, men hon sover ju typ halva dagarna. Känner mig rätt trött faktiskt, vet inte om jag orkar skriva så mycket mer just för tillfället. men jag skriver lite senare :)

förresten här är en av mina favoriter på idol.

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1197108&renderingdepartment=2.34558

jag tycker han är så skön på nått sett.

men nu ska jag lägga mig och vila en stund, tills denice ringer mig eller nått. Så nisse när du ser de här, så ska vi fika :)

XOXO EMMELIE

paul walker


Förresten. Jag såg på nya fast and furious igår. Hur har jag kunnat missa att Paul Walker är så snygg.. ?







Jaja, Godnatt!!!
Denice

glad och så

Nämen hörrni! Går ni inte emot era prenciper nu när ni faktiskt börjar kommentera våra inlägg i bloggen då och då?..
Man kan ju kanske tro att vi fått fler läsare men så är det faktiskt inte. Inte vad jag vet iallafall., fast det var ju några dagar sedan jag kollade statistiken..hehe.

Hur som helst så har jag precis kommit hem från jobbet. En rätt skön jobbkväll måste jag väl säga.

Till saken. Jag skrev i bloggen att jag var glad igår. Antar att ni vill veta varför? Emmelie vill iallafall veta.,. jag kommer givetvis berätta vad denna glädje beror på men det kommer förmodligen göra er mer eller mindre besvikna. Hur som helst handlar det om au pair grejjset.
Det är nämligen så att jag har fått praktikplats på ett dagis. Halv nio, måndag morgon ska jag infinna mig på Skogsbrynet och ha möte med föreståndaren. Detta känns givetvis toppen bra! Allt flyer på och vill ni veta?

Här är min au pair checklista:

Au pair pre interview Application form

Children Experience form /

Tre stycken referenser

Gymnasiebetyg

Körkort /

Pass 

Passfoto 

Straffrihetsbevis

Personligtbrev /

Personliga foton


Detta menas alltså med att jag måste fixa klart barnvaktstimmarna, körkortet samt personliga brevet. Det mesta är på god väg och det enda jag behöver ta tag i är refetenserna. Det ska nog gå bra de också. Förövrigt har jag flyttat mitt möte till 17 oktober om jag minns rätt. Det ger mig lite mer tid..
Förresten så ska jag ringa tre väldigt viktiga samtal på måndag.,, tihi

Förövrigt pratade jag i telefon med en kompis igårkväll. Han sa till mig att han trodde att jag var osäker på om jag verkligen ville åka som au pair eller inte. Hm.  Jag har lite funderingar kring detta., men de får vi ta imorgon för nu är jag bannemig aptrött.


Denice


Godnatt

Godnatt, nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. Ska göra mig klar för kvällen och lägga mig under mitt stora varma täcke, kommer somna på fläcken. Älskling kommer väll hem om nån timme också, så då blir jag säkert pigg när han kommer. Typiskt, jag får alltid svårt att somna om när jag väl blir väckt, fast det är nog kanske mer på morgonen.

Men godnatt vi hörs imorgon :)

XOXO EMMELIE


En fredags kväll i soffan och läsa bloggar

Hej igen! Fan vilken otroligt dåligt uppdatering från denice sida, var de inte typ hon som skulle avslöja vad de roliga var som skulle hända idag var? inte ens jag fick veta de igår när jag fråga men aja hon suger ju.

Idag blev de iallfall 1a efterrätten alltså de med frukt och jag är så mätt så jag kommer iallafall inte ligga och fetta mig med massa skit ikväll. 

 

Firat åkte på bio vid 8 med några kompisar, och julia ringde mig precis och sa men när åkte han då? och jag såg att de var ju nästan 2 timmar sen, tiden går fort när man har roligt sorry babe men du vet att jag skojis :)

Det jag fördriver tiden med är faktiskt bloggar, jag älskar att läsa bloggar. Det är riktigt roligt, de är faktiskt sen jag träffa firat eller för ganska exakt ett år sen som jag började läsa olika personers bloggar. Jag har alltid följt blondinbella eller åtminstonde sen jag själv börja. Vilket var typ 1½ år sen haha. Denice tänkte skriva ett inlägg som fortfarande ligger i utkast. Där hon påpeka att jag avslutar mina inlägg med TTYL, så för er som undrar har jag tagit de från en bloggare som bor uppe i piteå, känner henne inte och har aldrig sett henne eller nått. Men min moster och mina kusiner bor där, och jag kom fram till hennes blogg någon gång i våras och jag liksom fastna där av någon konstig anledning jag gillar den verkligen. Har ingen aning om varför, en jätte söt tjej som jag kan tänka mig att en massa små tjejer och även tjejer i hennes egen ålder skulle önska att dom vore henne. Hon verkar väldigt vettig enligt mig. Det är dom bloggarna som faktiskt kan gå långt om jag får säga vad jag tror, jag tycker den har potential. haha vad snackar jag om egentligen, klockan är för mycket och jag gick upp för tidigt imorse typ haha.

jag känner förresten knappt igen mig, jag som brukar vara en bitch eller ja det verkar ju vara de folk får för sig iallfall. Jag är bara ärlig och säger ganska mycket vad jag tycker, men nu tycker jag att jag är väldigt snäll som pratar såhär om någon jag aldrig träffat. För i vanliga fall hade detta varit en tjej som jag har börjat ogilla pga att hon faktiskt såg bra ut osv. Men även jag har mina ljusa stunder, nej men de är sånna här gånger man märker att man faktiskt blivit äldre och mognare.


Men här får ni en bild på hur mysigt jag har gjort de, jag är ett riktigt proffs på att fixa i ordning och göra mysigt. Jag tycker sånt är skit roligt haha.
vad är jag för en torr tonåring? gillar barn, sitter hellre  hemma och dricker lite vin med några tjejkompisar än att gå ut på krogen och älskar att städa. ibland skrämmer jag mig själv.

här är iallafall kvällens efterrätt höhö, men
visst är jag duktig?




nu ska jag återgå till mitt vanliga avslut i bloggen.

XOXO EMMELIE

(jag saknar gg som bara den)

Som en riktigt hemma fru

Sitter och funderar över maten ikväll, eller snarare efterrätten.


Ikväll ska jag och hjärtis äta äta taco grejs och till efterrätt ska vi antingen äta olika frukter i ugnen med riven vit choklad över och så med glass till eller så ska jag göra vaniljpannacotta frågade han i tisdags om jag skulle göra de någon dag. För det var så länge sen vi åt de, men det är ju sjukt gott och jag har känt mig sugen på de enda sen jag var hos mamma i tisdag och såg att hon hade allting hemma för att kunna göra de. För er som inte ätit det så rekomenderar jag det verkligen. Så det blir nog för mig att gå in på ica efter skolan och shoppa lite..

Här får ni recept på vad det blir för mumsigt ikväll.



Tacogratäng:

Botten såsen
1 burk(ar)   Creme fraiche, vanlig, light eller med någon smak
1 paket   philadelphiaost, vanlig, light, eller med någon smak
"Mitten delen"
500 gram   köttfärs
2 paket   Taco krydda
Garneringen
1 paket   Riven gratäng ost
1 st   röd paprika
1 påse   Taco chips, gärna ost smak

(port för ca 4 pers)

Såhär gör ni:

Sätt ugnen på 175 grader

Börja med att blanda creme fraich och philadelphia osten i en bunke. Rör om ordentligt tills det blir en liten smet. Låt sedan detta svalna i kylen medan du förbereder resten.

Stek köttfärsen och tillsätt taco kryddan.

Tag fram en ungsform och häll i creme fraice och philadelphia blandningen i botten. Lägg sedan över köttfärsen på blandningen. Lägg ett så jämnt lager som möjligt, men inte för mycket köttfärs. Det skall bara täcka blandningen, inte mer.

Häll sedan på den rivna osten ovanpå köttfärsen och skär paprikan i små tärningar och lägg dessa ovanpå osten.

Grädda sedan gratängen i ugnen i ca 20 min.

Servera med taco chips, vanliga eller cheese. En liten sallad vid sidan av är att rekommendera.

Smaklig måltid!




(Dock brukar jag inte ha någon paprika på.)



Efterrätt:

1.Gino gratinerad frukt med vit choklad

Jag brukar köpa äpple, kiwi, vindruvor, apelsin, päron och banan fast bananen brukar jag lägga på efteråt eftersom jag inte är så mycket för varm banan. Sen skivar man all frukt och lägger upp de lite fint eller aa ett försökt till att lägga upp de fint haha. Sen tar man riven vit choklad över och sätter in de i ungen på ungefär 150 grader. Sen äter man de till glass.



2. Vaniljpannacotta

Färdigt på: 3 tim 15 min
Ingredienser

3 3 dl grädde
1 1 blad gelatin
3 3 msk socker
1 1 st vaniljstänger
200 200 g hallon
1 1 dl koncentrerad flädersaft



Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med sockret och de hela vaniljstängerna.

2. Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och tillsätt i grädden. Rör till en slät smet.

3. Plocka upp vaniljstången och släng. Häll upp smeten i fina glas eller skålar och sätt in i kylen att stelna cirka 3 timmar.

4. Marinera hallonen i flädersaften under tiden och fyll på glasen till bredden med dem strax före serveringen.

(jag har aldrig gelatinblad) det går lika bra utan, bara att de inte blir riktigt lika hårt typ.

Vilken röstar ni för? :)

TTYL EMMELIE




Fredag vilket innebär helg

Hej! :)
Hoppas det är bra med alla, själv mår jag faktiskt jätte bra förutom att jag känner mig en aning trött men det gör ju faktiskt jag alltid. Just nu sitter jag i skolan, långa dagar på fredagar de suger men aa jag har iallfall foto just nu. Veckans tema var lycka och jag tog såklart kort på Wiggo, han är lycka för mig och jag tycker han sprider lycka om sig och förresten så äter han och har mat i precis hela ansiktet på bilden, så han är lycklig kan jag lova.

Jag har ju bestämt mig för att inte shoppa eller slösa pengar under hela hösten, eftersom vi åker i december. Men någonting jag bara ska köpa de är dom här vita skinn conversen, fan vad jag älskar dom.



 EMMELIE


Det är roligt, syns de?

Alltså har ni tänkt på att jag bloggat ganska mycket på senaste? Jag tycker faktikst det är riktigt roligt, speciellt när folk kommenterar osv. Det känns faktiskt lite skönt att få skriva av sig om vad man gjort och vad man tycker om saker och ting. Plus att när man har tråkigt kan man ju faktiskt bara logga in på bloggen och skriva ett inlägg hehe.

Nu ligger jag i sängen och ser på idol, idol är verkligen ett av mina favorit program iallfall svenska idol. Jag kan verkligen skratta ihjäl mig samtidigt som det är så härligt och lyssna på någon som verkligen kommer in med en unik och riktigt bra röst.

Vem tycker ni är bäst ikväll? jag lägger upp ett klipp på vem jag tycker senare.
Måste försöka få igång er med att kommentera höhö..


Snart kommer hjärtis hit också, fast då lär ju jag sova. Jag somna kl kvart över 9 igår, och det var mycket skönt måste jag säga.

Men nu ska jag se klart idol



TTYL EMMELIE 


SVAR PÅ FRÅGA

Vet inte riktigt vem denna idioten är som undrar vem som väger mest av mig och denice haha men självklart ska vi svara när vi säger att man får fråga vad man vill.

Postat av:

vem väger mest av er två? heheheh


SVAR: Med tanke på att denice tränar och är längre än mig så väger hon ju självklart mera. Själv går man ju knappt på idrotten.



Beautiful life

Jag är så himla glad! Berättar varför imorgon!


Beautiful life




-Denice


Bokad resa

Hej! nu sitter jag hemma hos marlene och jörgen, har hämtat wiggo på dagis alldeles nyss :) Min bror kom över en stund men sprang hem, hoppas han kommer snart igen så jag får lite sällskap. idag har vi bokat vårat resa, efter de gick jag och firat och åt på sibylla och tog med oss maten hem till min andra bror som bor alldeles i närheten. Lite av en chock fick man när man kom in där, brukar man inte försöka hålla ordning när man precis flyttat? haha aja jag bytte sängkläder, diska, dammsög, plocka undan och dammtorka iallfall. Så jag hoppas han blir glad när han kommer hem.

Sitter inne på hm´s online shop och de kliar som tusan i fingrarna kan jag lova. Åhh vad jobbigt de är, så har denice beställt en jädrans massa nu. Kul liksom själv är man pank eller jag har ju rätt mycket pengar men jag har pengar jag inte får förbruka. måste spara måste spara!

Problemet är bara att mina små kusiner fyller år snart, skulle egentligen skickat deras present idag men jag har inte hunnit köpa något, så jag har mycket utgifter. På tisdag fyller nisse och dick år, så himla trist för denice vet redan vad hon ska få men aja struntsamma :) Sen den 2 oktober ska vi ha födelsedags middag för Andréa och Denice då ska vi gå ut och äta, de ska bli mysigt!




TTYL EMMELIE





shoppingdååå

Mmm, lite mat i magen! Toppen.

Ska jag berätta om min dag då?
Klockan ringde halv 11 imorse. Då blev det en snabb dusch och därefter lite sminkning. Jag åkte ner till centrum och köpte en sallad på Valhall. Senare tog jag pendeln till stan, väl där inne mötte jag upp syster vid Åhlens. Hon hade klipptid vid 11 så hon var typ klar sammtidigt som jag kom in till stan. Utmärkt!
Vi kilade omkring där ett tag och därefter tog vi pendeln mot Barkaby outlett. Mika jobbar ju där nu och Jennilee ville absolut åka tid och säga hej. Som om att barkaby var på vägen liksom? Och som om hon inte skulle träffa honom tre timmar senare? Haha! Inte för att jag är de minsta förvånad men ändå.

How ever..
Jag har försökt hitta lite bilder på plaggen som fick följa med hem men de gick inte så bra så de får helt enkelt gå ändå. Jag köpte iallafall två halsdukar( svart och grå), tre lite tjockare stumpbyxor(mörkblå, grå samt benvit), ett linne från gina, ett par skor, två helt underbara tjockis tröjjor från monki och ett par träningsbyxor. Liknar väl dessa bortsett från att de är lite kortare.


Förövrigt såg vi en väldigt fin luvhalsduk på indiska. Jag börjar ångra att jag inte köpte den också men det får bli nästa gång.
Jag letade även efter en röd jacka också men jag hittade ingen fin så nu har jag beställt en från Hm., tycker den är väldigt fin på bilden här nedan men gillade verkligen inte jackan när man såg hela framifrån men det är väl värt ett försök iallafall. Om inte annat går det ju att lämna tillbaka den.






När jag ändå var inne och beställde från Hm passade jag på att ta med lite andra vettiga saker....

.. som en söt sjal







.. och en likadan väska som Emmelie precis köpt, kunde inte hålla mig. Hehe!




och en fin mys tröjja.












Jaja. Dags för en dusch! 

D


hemma och så

Hejsan!

Jag kom hem från stallet för en stund sedan,. det var redan mockat och maten var redan klar. Det uppskattas ju alltid., men undra vem det va som var lite snällis mot mig idag då?. Iof kanske de var snälla mot Nicole och inte mot mig egnetligen. Hon är sjukt och någon i stallet kanske inte visste att jag skulle fixa Murklan. Heheh.
Jajja, nu ska jag gå och få lite mat i magen. Berätta om mina inköp senare.  


Denice


900 inlägget

Hej! Hoppas allt är fint med er, såg att vi fått lite kommentarer iallafall de var ju lite kuligt. Men jag ska vänta tills imorgon eller övermorgon med att svara på hela 1 fråga haha. Nu kom min gullis hit, så nu ligger vi med varsin dator i sängen kul liv liksom.. 

Sen ska vi åka och vara lite med bror tobbe, han ringde mig igår och frågade var jag och firat har tagit vägen, han saknar oss nog tror jag. Så de är nog lika bra att åka och hälsa på honom :)


Nu ska jag vila en stund, och se reprisen på mtw video music awards 2009

TTYL EMMELIE

Onsdag och redo för shopping

Helloo!
Nu är jag redoo för en shoppingdag! Jag har inte tillåtelse att spendera allt för mycket pengar men det ska bli sjukt nice ändå. Har haft shoppingsug så länge.. hehe.
Efter stan ska jag kila till stallet och rida Murklan idag igen. Får bli lite senare än tidigare dagar men de går nog bra ändå!

Jajaj.. tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer. Inte bara jobb trots allt.


-Denice


Vi testar

  

Vilka är ni?

Kom bara på en sak, ni som "vågar" förolämpa er så med att stå för att ni läser våran blogg kan ni inte skriva era namn så vi vet på ett ungefär vilka ni är? :D det skulle ju vara super kul.. Vissa är kanske mer självklara än andra, jag menar någon måste väll ändå vara lite intresserad av vårat liv trotts att vi inte skriver något direkt intressant.

EMMELIE

Vårat hotell

Hej igen! :)

Nu har jag sovit en liten stund, blev väckt av pappa åh så irriterad man blir på sånt. håller ni inte med?
Jag tänkte att ni skulle få ta del av lite bilder på vårat hotell, ser så mycket fram emot de.. http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Spanien/GranCanaria/PuertoRico/Accomodations/Pages/Babalu.aspx

Så vad tycker ni? :)


Fick den här kommentaren idag, tycker de var lite små roligt. Men min tanke blir liksom är personen seriös? de är väll ändå ingen som tycker att våran blogg är bra haha, men om de är sant är de ju roligt att någon frågar saker.

Anonym:
tjabba är du född 90 eller 91? vilken linje går du på gymnasiet? har följt din blogg i nån månad, den är rolig att läsa. hejdå


Vore ju oförskämt att inte svara hehe, så ja jag är född 91 och läser medieprogrammet :) och vad kul att någon uppskattar den;)

TTYL EMMELIE


TRÖTT

Hej! nu kom jag precis hem, jag har varit och fixat pass och fikat med becca och hjärtis. nu är jag så trött så jag kommer somna vilken sekund som helst. När jag var på marikas salong idag så berätta dom om en kvinna som ska komma dit i slutet på oktober hon är vägledare och aa ni vet, hon ser saker och berättar saker om en. Ni som känner mig vet hur otroligt intresserad jag är, jag läser böcker ser på program läser  på internet aa allt. Så jag skulle verkligen vilja göra de här, ni tycker de är skit konstigt jag kan förstå. men för mig är de väldigt intressant, men jag måste prioritera våran resa. Det känns lite trist faktiskt men men de ska ju bli skit roligt också :D


Nu ska jag sova

TTYL EMMELIE

Duschen, fixa sig, möta becca

Hej! nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer becca och hämtar mig så ska vi förbi hemma hos mig, sen ska vi fixa hennes naglar, fika och så ska jag in på banken och fixa pass.


TTYL EMMELIE


rider på tok för sällan.

Hm.. man märker att man rider allt för sällan när man plöstligt får skoskav av ridstövlarna samt ont i rumpan efter ett femtiominuters pass. Det slog mig idag. Känns ju sådär.



Irma och jagis för länge, länge sedan.


Jaja.. idag blir det myskväll. Har precis laddat ner en film.
Denice


hello




Snacka om att jag har vänt på dyngnet. Känns ju sådär att jag inte kan somna förens extemt sent och vaknar efter två hela tiden. Jaja.. jag tänkte bara säga hej innan jag kilar till stallet. så hej!




-Denice


ett viktigt lunch möte

Hello! Nu ska jag firat martin och julia gå och äta lunch och prata om våran resa haha. Martin hitta ett jätte fint hotell, länkar sen så får ni se :)  Men nu är jag verkligen bajshungrig så måste klä på mig och göra mig klar, ska nämligen vara hos julia om 10 minuter är de sagt haha. aja ni får hade så jätte bra, så hörs vi :)


Bye Bye! EMMELIE


dresses.







Förövrigt älskar jag dess två klänningar, speciellt den översta! Bilderna är tagna från http://vintagedarlingblog.blogspot.com..


Denice




vintage darling


















D

bloggtorka typ.

Det är väl min tur att blogga nu antar ja. Emmelie har hållt stämmningen i bloggen rätt bra måste jag väl faktskt erkänna. Själv har det varit bloggtorka från min sida.

Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar så då ska jag väl se till att få något vettigt gjort. Jag ska rida imorgon och på tisdag,. sen planerar jag en shoppingdag på onsdag. Förövrigt måste jag även ta mig till skokloster någon dag. Jag måste prata med dem på det dagiset jag praktiserade på. Styra upp det här med au pair barnvaktstimmarna.

Jajajaaaa. Nu är det iallafall dags för mig att ta en dusch. Sen skulle jag må bra utav lite friskluft.

Hejpåre.
D


Grattis Jörgen

Kan ni fatta har varit här hela helgen och har fortfarande inte tagit mig härifrån trotts att jag kan haha. Jörgen fyller år idag, så vi ska äta tårta och så, sen ska jag åka hem till älskling och spela sims3 tills han kommer hem från matchen. Sen när han kommer hem ska vi åka och träffa martin och julis :)

jag har fått jätte fina kläder av marlene och jörgen som tack för hjälpen i helgen, blev jätte glad :)

så passade jag på att prova min webbkamera i min lilla dator också hehe



mina kläder



och lilla jagis, förresten jag klippte page. hoppas ni tyckte de blev fint :)





XOXO EMMELIE

Godnatt

Nu har jag precis lagt wiggo och linus och jacob har också lagt sig för att sova. Nu är det bara jag kvar, så godnatt, snälla be för att jag ska få sova till 9 eller nått haha. Vill inte vakna 6 igen, isf kommer jag vara död imorgon!


men hoppas ni haft eller har en trevlig lördag. Godnatt iallflal // EMMELIE

'¨'¨'¨'¨'¨'¨'¨'¨'¨'¨'¨'

Tjohej luddskallar!

Luddskalle! Vilket roligt ord det är egentligen. Luddskalle, luddskalle, luddskalle. Hur roligt som helst.
Jajaa. Det var lite dramatik igår.,, dock ett missförstånd som vanligt.

Hur som helst tänkte jag bara önska er en trevlig lördagkväll. Jag ska snart åka och jobba som vanligt.

Hejdå luddskallar.
-Denice

Att vakna en morgon med wiggo!

God morgon!
Lägg märkte till vad kl är haha, och då ska ni veta att då var de endå 1 timma och 40 min sen jag faktiskt vakna. Men wiggo fick ligga en stund med mig i sängen och sen gick vi ner, bytte blöja och satte på han mjukis kläder för att hans pyamas var full med choklad jag och firat bjöd han på lite igår kväll haha. Så har vi precis ätit frukost, så nu sitter han framför tvn och kollar på bompa.

Jag måste säga att jag kommer inte ihåg när jag gick upp kl 6 senast men jag kommer ihåg när jag gick och ka mig kl 6 senast haha de är illa. Men han var så himla rolig, jag låg i sängen och var nästan lite små irriterad att liksom ååh somna om nu unge, men så låg han där för sig själv och prata, sen gick han ner på golvet och fick tag i jörgens klockradio och då var de ju kört kan jag lova, han fick ju in en massa olika kanaler som han lyssna på, så vänder jag mig och för att se vad han gör. då ser jag bara lite hår som rör sig då satt han där på golvet med radion i knät och digga till musiken haha vad jag skratta.

mina 2 älsklingar


wiggo gick och satte sig i hans knä hela
tiden men aldrig i mitt haha



viggo somna ganska så sent igår, vid halv 11 unfär och ändå sov han så kort, förstår mig inte på han.  men igår kollade jag och hjärtis på tv och åt lite godis, sen fick han åka hem och tur var väll de haha. Förresten så ringde jennilee mig ungefär 10 ggr inatt halv 3 och jag var helt säker på att hon och mika ville hem fårn krogen typ och ville att firat skulle skjutsa dom haha, så jag tröck på upptaget ville inte heller väcka wiggo. men så ringer dick och jag svarar typ: men seriöst vad fan vill ni jag sover och kommer behöva gå upp om 2 timmar. Då säger han att denice och mathilda är borta alla letar även polisen. Jaaa men okej, tack så låg jag där och visste inte vad jag skulle göra, försökte ringa mathilda och aaa allt möjligt värsta paniken typ. Så ringer dick upp igen och säger aa det var inget hon är hemma nu, alltså ursäkta mig denice men hur många gånger har de här hänt nu? Ta med dig mobilen skicka ett sms till din mamma och pappa och säg att du blir senare din lilla muppp!

och förresten så borde du inte cykla hem fårn jobbet mitt i natten du kan börja sova hos mig. daaaaah!!!


längtar tills wiggo blir trött igen och vill sova. Men snart kommer väll linus och jacob hem också, hoppas dom kommer lite senare.



och så får ni en liten bildis på mig också, så såg jag ut igår höhö.


jacka från barnavdelningen och klänningen också från cubus förra sommaren, men har klippt den lite kortare.

XOXO EMMELIE

jipppi längtar!!

Det jag skulle berätta, den 16 december drar vi till Gran Canaria. Jag, hjärtis, julia och martin :D

jag och julia har redan börjat planera vad vi ska packa och vem som ska sitta längst fram i taxin haha. Det kommer verkligen bli såååååå  bra och vi kommer verkligen få sååååååå kul!

så medans ni är i kalla sverige så kommer vi ha det varmt och skönt. var bara tvungen att berätta de här, för jag är verkligen så himla glad att vi ska åka. Typ de första jag planerar som verkligen blir av!





XOXO EMMELIE


Lycka!

Hej!
Jag vet att jag varit helt sämst på att uppdatera, men de kommer hehe. Hoppas att de är bra med er alla, jag mår bra och är faktiskt inte så farligt trött och det är ju en himla tur för nu snart kommer marlene och hämtar mig. För jag ska nämligen bo hos dom i helgen och vara barnvakt åt wiggo och deras tvilligar linus och jacob som är 9 år. Jörgen fyller år, så marlene har gett han i present att få åka och bo på hotell 2 nätter. Jag ser fram emot det samtidigt som de känns lite små jobbigt, jag som hatar och sova borta och så vaknar ju min lilla gullfis väldigt tidigt. men annars ska de bara bli kul :) och eftersom jag äger på det här så kommer de gå hur bra som helst haha.

wiggo liten :)


Ikväll ska min älskling få komma och hålla mig sällskap han tycker ju så mycket om wiggo också så de vill han nog hehe, men jag lät han slippa sova med mig där inatt för jag vet att han behöver sova och de kanske han inte får annars hehe. Imorgon kommer becca efter hon slutat jobbat och håller mig i sällskap, hon är så sötis!

Förresten hade vi skolfoto idag, mitt livs sista skolfoto och jag blev typ as ful. kom i sista minut helt otroligt att jag ens hann haha. As stressad och firat som står och säger men de ser jätte bra ut du är jätte söt och då hade jag inte fixat håret och hade endast fondation i ansiktet så såg ut som ett vitt spöke. man blir liksom inte glad utan lite smått irriterad för då undrar man om dom menar allvar dom andra gångerna dom säger de haha.

Men nu ringde marlene så måste springa ner, kommer att berätta en jätte rolig sak lite senare ikväll.  Så håll utkik ;)


XOXO EMMELIE

För trött för att bloggaaa

Jag är för trött för att blogga. Vi hörs imorgon istället va? Super!

Puss, hej och godnatt!
Denice


Sovdags

Mjaaaaaaaaa..... Slutade jobba för ett tag sedan. Jag har varit helt virrig hela dagen, dukat fel och varit allmänt knäpp. Usch. Jag ska gå och lägga mig nu och hoppas på att morgondagen blir lite mer lyckad.

Förresten, Henke ringde mig från Australien idag.. Snacka om att jag blev glatt överaskad! Vi hann inte prata så länge eftersom jag jobbade men vad jag förstod så hade de det bra där borta. Dock väntar vi alla på ett hemfärdsdatum.

Jaja. Nu är det sovdags för min del.

/



some music





Denice

hahah

Note to self säger:

det är de jag menar. han har en lite charm

Note to self säger:

inte uberläker

Note to self säger:

men stillig

Denice • säger:

haha jakeeeeeej

Note to self säger:

någon man skulle låta föräldrarna träffa

Denice • säger:

hahahahhhah

Denice • säger:

så kan du ju inte säga om en kille din nöt




Var bara tvungen att kopiera min konverstion med en kille från jobbet.
Vi pratade om hans känslor för Hayden Christensen :):)):):


Jag hittade just en gammal vän

Hörrnii.
Jag har precis sett idol avsnittet på datan. Emmelie ringde mig när de gick på tv och sa att hon kände igen en tjej som jag umgicks med när jag var liten. Eller umgicks och umgicks, vi var bästa vänner. Linda heter hon och så fort jag såg idol på datan visste jag att det var hon. Haha, lite roligt eftersom jag inte har sett henne på hur många år som helst. Därefter började jag söka hennes namn på face,.. jag har redan gjort det ett par gånger tidigare kan jag erkänna men då har jag stavat fel på hennes efternamn. Nu däremot, var stavningen helt korrekt så jag la tilll henne som vän samt skrev ett litet meddelande. Jag blev verkligen glad över att se henne. Hon verkar vara sig lik.
How ever.. Jag har tandverk. Så ond så det känns som att tanden kommer ramla av. Hur skulle det se ut?



Jaja.. nu ska jag gå och sussa. Det är tametusan på tiden nu.
Godnatt kära vänner.
Puss Denice

hej och så

Goddag gullisar.

Jag tänkte bara säga hej innan jag kilar till jobbet. Så hej!



Nu måste jag fixa mig lite, så hejdå..











-Denice


Jag kommer behöva pengarna senare.

Åh herregud. Det kryper i fingrarna på mig. Jag har ett extremt shoppingsugen. Jag längtar till lönen och då har jag lust att shoppa upp allting redan samma dag. Jag är sugen på ett par jackor, några skor, väskor, samt tröjor., två eller tre par handskar, sjalar. Någon klänning också. Och strumpbyxor såklart. Gärna allt förresten. Det roliga är att jag måste spara så mycket som möjligt. Jag kommer behöva dessa pengar senare. Jag går ständigt in på online shoppar och lägger olika klädesplagg i inköpskorgen, för att två minuter senare ta bort de igen. Jag blir galen!!

D


ah hehe

Hemma från jobbet. Jahaa. Vad ska jag hitta på nu då. Det är ju för tidigt för att gå och sussa men för sent för att kila ut. Känns ju sådär.


Och rätt, det är fröken Longoria på bilden nedan. Persoligen tycker jag hon är sig väldigt olik.


En lite nyare bild på henne.



Förresten..

Kirsten Dunst  då



nu



Katie Holmes då



nu
How to Get Katie Holmes Haircut pictures


victoria beckham då




nu



jessica alba då



nu





halle berry då



 nu





xoxo
Denice

ha en bra lördagkväll

Hej gullegos.
Jag ska sätta upp håret och därefter kila iväg till jobbet. Om det blir tidigt ikväll ska jag plinga tjejerna och höra om de är i närheten. Heheh...

Jajja,. ha en bra lördagkväll allesamans!



Förresten.. vet ni vem den här snyggingen är?




Denice

Dags att tagga till

Nej dags att sluta deppa, nu ska jag hoppa in i duschen göra mig i ordning för kvällen och åka till alex för att grilla och dricka vin, sen kommer nog louise och pauline också. Lägger upp en bild på vad klädvalet blir, jag har nämligen ingenaning, ska också försöka komma ihåg att ta med mig kameran så de kan få bli några bilder iallfall :)





See you later E


Lördag!

Hej mina vänner!

Ligger nu i min säng, kom hem för en stund sen och jag är jätte trött. Hade planer på att typ åka in till stan eller sigtuna bara för att komma ut och se någonting annorlund, men de verkade dyka upp något roligare, fast allt är väll roligare än mig ifs.

har lett hela dagen, eller tvärtom

ikväll ska jag vara med julia och hennes kusin alex, sen ska vi nog vidare och träffa andréa! som de ser ut nu iallafall hehe. hoppas ni får en trevlig kväll.

xoxo emmelie

Fredagkväll

Hej på er kära läsare.

Jag har precis kommit hem från mormor. Jag, Jennilee, Mika, mamma och Peder har varit där och ätit kräftor. Det var jätte mysigt att sitta ute på balkongen med tända ljus och gotta sig med massa godsaker, det ska ni veta.
Jag tror jag ska ringa mormor imorgon och fråga om vi ska se på film tillsammans på söndag. Förr i tiden åkte jag ofta dit med en bra film samt massa godis. Jag har glömt hur mysigt jag tyckte att det var.

Förövrigt,.. jag håller på att slipa på min au pair ansökan. Jag ska skicka brevet till Alan, han ska översätta det på engelska åt mig. Frustrerande nog blir jag aldrig nöjd. Han tjatar nästan dagligen på att han vill ha brevet men jag är liksom inte redo för att skicka det ännu. Jag läser igenom det hela tiden men gång på gång ändrar jag något. Usch, så irriterande!

Hur som helst. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag jobbar imorgon igen., men det ska bli roligt!, Fabijan ska provjobba,. synd bara att han börjar tidigare än mig. Jag ska smsa killarna och säga åt dem att de får vara snälla mot honom!


Mormor är gladis.





Denice

fake it till you make it

Hej på er vänner små.

Idag har jag varit ledig. Hur skönt som helst faktikst..
Har ni förresten märkt hur mycket jag klagar på allt på senaste? Alltid är det någonting liksom. Huvudverk och trötthet är väl mina vanligaste problem. Hur som helst. Nu har jag iallafall bestämt mig för att sluta klaga. Jag är trött på att vara trött och ha ständig huvudverk så antingen får jag göra något åt det eller så får jag helt enkelt fake it till I make it. Visst låter det bra?
Idag orkar jag dock inte fake it så nu ska jag hoppa i säng. Funderar på att se en film eller något.

Förresten, idag har jag varit barnvakt åt Wiggo en stund på eftermiddan. Vi blidde kompisar, jag och Wiggo.





denice

En trött och sjuk emmelie

Hej! :)
kom precis hem typ, eller för en halvtimme sen kanske. Slutade skolan kl 11:15 och började jobba kl 11:30 och slutade 17:00. Jag är något helt otroligt trött, nu ska jag faktiskt äta pizza höhö, hjärtis kommer hit efter han har tränat fotboll med några kompisar, och han kommer bara för pizzan så himla tragiskt. Men jag måste verkligen sova en stund, mår inge vidare alltså.

Förresten ska jag och hjärtis åka och sola solarium någon dag, längtar :) det behövs om jag säger som så..




EMMELIE

hemma från jobbet.

Jahaa, så det är Emmelie som stått för underhållningen i bloggen idag. Det var då tametusan inte illa!
Idag var jag som sagt nere och fikade med semlan och jullebulle. Det blev en väldigt kort fika för min del, jag började nämligen jobba klockan tre. Vi hade bara 75 gäster så det blev en tidig kväll för min del. Jag fick kila lite tidigare än de andra, hehe.. Förövrigt fick jag 10 kronor och 50 öre i dricks. Haha. Det var en tant som gav mig 10 kronor och en annan som gav mig 50 öre. Tack men nej tack liksom. Haha.
Förövrigt.. det här med svininfluensan.. De är det mest omtalade samtalsämnet på jobbet just nu, speciellt när man jobbar tillsammans med dagpersonalen, hehe. Hur som helst. De sägs ju att han som dog nu kanske inte alls dog på grund av svininfluensan, det sägs att han hade någon annan sjukdom eller något som media inte vill gå ut med på grund av respekt till familjen. Känns ju sådär måste jag ju säga.
Sen så sägs det ju så himla mycket olika. En del tror att det är extremt farligt samtidigt som en del inte oroar sig överhuvudtaget. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Jajaa. Nu ska jag sussa lite. Jag börjar jobba klockan 17.00 imorgon..

How eveeer. Godnatt vänner små
 
Denice

kan inte hålla fingrarna borta

Hej! jag har faktiskt smitit ut fast jag varit hemma från skolan, åkte och åt lunch med denice och julia. Jag skaka för att jag inte hade ätit något. Sen när denice gick till jobbet så mötte jag och julia hennes kusin alex, så vi 3 gick runt och kolla lite kläder och jag kunde bara inte hålla fingrarna i styr haha. Det finns ju så mycket att välja på åååh. men jag köpte inte så mycket, jag köpte ett svart gulligt linne på rea, ett brunt skärp och ett svart armband.


Min bissi nissi



mitt nya skärp också, som man knappt ser men.




plockar på mig lite grejer







mitt nya armband 69,90:-



Svart linne 49:-



usch nu blev de en massa ego bilder här märkte jag. Måste verkligen göra någonting åt mitt hår alltså, de ser ju för hemskt ut!


EMMELIE

farligt eller inte?

Hej igen! :)

Tanken var ju att jag skulle lägga mig i sängen för att försöka sova någon timme och ta igen den förlorade sömnen från inatt. Men jag börjar läsa om ett väldigt omskivet ämne i media just nu Svininfluensan. Ni får säga och tycka precis vad ni vill, men jag tycker det är jätte läskigt. Självklart överdrivs de ju i media, men jag tror att de är bra för annars skulle nog jätte mångra strunta i att betala den där sprutan för 370 kronor eller vad dom brukar kosta och de spelar väll ingenroll egentligen för då är man ju bara dumsnål enligt mig iallafall. Idag stod de i expressen att en 38årig man dog sitt hem pga Svininfluensan. Då tycker jag att de är allvarligt, och de är några unga i sverigen som ligger på sjukhus och får hjälp med att andas. För vad jag förstått så verkar man få svårigheter att andas och jag har redan astma hm.

Tänk om jag inte bara har en förkylning, oh my tänk om emmelie drabbats av den hemska Svininfluensan?



svininfluensan är en luftvägsinfektion som i huvudsak drabbar grisar. så hur fick vi den? haha


Symptomer på Svininfluensan:
influensa, vilket innebär feber, muskel- och huvudvärk, hosta, frossa med mera.


Kan ju ta och informera er alla om att köpa handsprit och en handcreme eftersom händerna blir väldigt uttorkade och handsprit kommer att komma in på apoteket på fredag, alltså den 4 september.





Jag ska iallfall ta med mig denice och firat så dom kan vaccinera sig, denice behöver jaginte ens säga till tror jag hon gör de nog endå men alla kan ju inte vara som hon hehe.

EMMELIE


Hur ska jag göra?

Förresten behöver jag lite hjälp. Jag ska klippa mig i veckan och funderar på om jag ska klippa page igen eller om jag ska toppa de och fixa luggen och låta de växa långt, vad tycker ni? snälla hjälp mig haha.


från förra sommaren på åland
    

Hittade ingen bättre bild på mitt hår på den här datorn



EMMELIE


sjuk igen

Godmorgon! Lyckades inge bra med mina planer igår, sa att jag skulle sova och sen plugga och visst jag sov men de blev absolut inte plugg. Nu har jag blivit sjuk igen också, så jag ringde och sjukanmälde mig har hostat hela natten.

Så kl 8 gick jag upp och la mig i soffan, låg och kollade på the voice på 5an, tycker dom är jätte bra. Det rekomenderar jag en morgon när ni helt enkelt inte kan sova. Det håller på från kl 07-09 tror jag det var:)




Men nu ska jag nog faktiskt krypa ner i sängen och göra ett försök till att få lite sömn..

Hörs senare

XOXO EMMELIE

 


GODNATT ÄLSKADE VÄNNER










DENICE



RSS 2.0