Söndag!

Hej igen! :) Får väl börja blogga var 4e dag typ hehe.. Tänkte bara kika in för att säga hej och berätta lite om gårdagen. På dagen igår så åkte jag och firat till min mamma som flyttat till örsundsbro, vi åkte dit för att umgås med min bror som skulle vara där över helgen. Vid halv 7 åkte vi tillbaka hemåt och jag åkte då till Andréa´s jobb där hennes mamma och plastpappa ordnat en halloween middag, det var jätte trevligt men jag hade faktiskt ont i huvudet igår. Så kvällen blev inte speciellt långvarig för min del, åkte hem och sov vid typ 11 halv 12.

Idag ska jag bara ligga i sängen, se lite filmer och äta godis.. Snart ska vi åka och kolla på ett psp spel till mig som jag kan sysselsätta mig med. Firats psp har varit hos min bror sen i juli, så nu blev jag grymt sugen på att spela (spelnörd, yes sir) Jag tror att jag vill ha nya Assassin's Creed, spela ut det äldre spelet på några dagar! haha! Måste ha någonting att göra på planet till Thailand också, vi åker faktiskt om 38 dagar. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! Jag tror verkligen att vi behöver få komma bort och bara vara, hitta på roliga saker och njuta av värme och sol!

Förresten så var vi och köpte en digitalkamera i onsdags, det blev en svart Nikon. Jag ville ha en röd såklart men det blev en svart iaf.

Lite bilder från gårdagen :) Jag var en katt och Andréa var en? Jag minns inte vad hon sa men hon ramla och slog i huvudet iaf.






Jag hade näsa och svans men det försvann under kvällens gång.

PUSS EMMELIE


Nu är det banne mig dags!

Hej bloggen!

Jag vet att det var sjukt längesen vi skrev här, speciellt jag. Men jag har verkligen inte orkar, och förresten finns det verkligen ingenting intressant för mig att skriva om heller.

Det kanske inte ens finns några kvar som läser men här är jag i alla fall..

Vad har jag gjort den senaste tiden? Jo jobbat, varit hos marlene och jobbat ännu mera. Jag minns inte senast jag gjorde någonting med mina vänner, sjukt va?  Men jag har faktiskt varken orkat eller haft lust, men nu är jag riktigt sugen på att göra någonting faktiskt..

På lördag har Andréa´s föräldrar halloween middag med bowling efteråt och vi ska vara utklädda. Jag har faktiskt beställt lite små saker från buttericks till min utstyrsel hehe.. Seriöst jag vet haha. Men kommer man inte utklädd så blir man definitivt utfryst!

Imorgon är jag ledig och ska träffa Sanna vid 12 för en lunch, var år och dagar sen vi sågs ska bli jätte skoj! Klockan 3 ska jag träffa julia för en fika, var också så sjukt längesen jag träffa henne.. Efter de ska jag åka till barkis för att köpa en digitalkamera, min råka ju gå sönder i norrland i somras. Så imorgon köper jag och hjärtis en ny inför thailand. Vi ska även betala in de som vi har kvar att betala på resan imorgon, 7200 fattigare.

Men men, nu är det inte lång tid kvar tills vi åker.. Jag har ett ganska fullspäckat schema framför mig, ända fram tills vi åker.. Har nu fått ett vikariat där jag jobbar på 3 veckor som det ser ut just nu. Vilket känns skönt med tanke på att jag då har fasta dagar och tider, annars är det bara strödagar men jobbar typ hela tiden ändå. Dock är jag på 2 olika förskolor och det är ganska jobbigt faktiskt. Men där jag kommer vara nu, har jag varit mest och trivs otroligt bra.

På fredag ska jag även springa iväg för en arbetsintervju, jag hoppas verkligen och håller båda mina tummar.

Hela nästa vecka jobbar jag, helgen vet jag inte vad jag ska göra men antagligen ta det lugnt. Veckan efter det är det ännu mera jobb men ons och torsdagen den veckan är jag ledig, för min far fyller nämligen 50 så då ska vi fira honom och sen på lördagen har Andréa och hennes mamma deras gemensamma födelsedagsfest, det kommer bli grymt tror jag och deras tema då är 80tal. Jag vet även då hur jag ska se ut... tror jag!


Men nu ska jag lägga mig i ett bad, sen ska jag åka och köpa godis shit så godissugen jag är!!!
Jag ska även se en film och bara ha det gossigt! :)

Ha det så bra alla!

En bild på mig och jenny från piteå i somras! Saknar dig tjejen <3


PUSS EMMELIE


Inspirera mig!



bild
















bild

























Jag är totalt oinspirerad just nu, dötrött på allt som ramlar ut ur garderoben..och till råga på allt har jag ingen tokaning om vad jag ska ha på mig på lördag.
Jag har precis googlat runt lite... mycket.. och hoppas på att vakna tidigt imorgon fräsch i sinnet. Berikad. Eldig. Hehe, ge mig något snyggt så jag kan somna gott vetja.

Hörrreees vänner

Denice

Början på en ny vecka

Idag har jag varit i skolan från 10 till tre. Jag har haft tre lektioner för att vara exakt, svenska, psykologi och rättskunskap. Super.. Efter skolan blev det ett träningspass borta vid kvarnkojjan tillsammans med Emmelie. Haha, vi sprang inte många meter men det var gossigt iallafall.
Imorgon är jag ledig från skolan men jobbet kallar 18.30... måste styra det här med jobbet alltså, jag är dessvärre fruktansvärt less och nu tror jag att det börjar smitta av sig på resterande personal. Det är trist att det inte känns bra längre men jag vet inte rikigt vad man kan göra åt det.  

Jaja, hur som helst, nu väntar en varm dusch. Puss! /


run for your life

Jag har fått endel underliga sms idag men det som chockade mig mest kom faktiskt från Emmelie.
''Ska vi springa imorgon när du kommer hem från skolan? Haha, jag är as taggad.''

Det var som tusan

3 okt



Som ni ser så har jag blivit brunhårig igen. Jag slänger upp en lite tydligare bild senare i veckan..
Helgen har varit bra, det bli stan tillsammans med Shannon och syster i fredags, jag var hos frissan samt lite snabbshopping. Därefter åt vi middag hemma hos moster, super mysigt!
Efter moster tog jag, jennilee och Linda taxi till Rilles, mycket folk och allt det där, så jag hade super trevligt.
Igår blev det en lugn kväll, jag åt god middag tillsammas med pappa och Carina och runt tio snåret tog jag bilen till mamma. Vi gick och la oss runt midnatt och imorse väckte mamma mig med nybakt bröd. Goss..
Idag har vi förövrigt varit på mickelmäss, gud vilken skitmarkand alltså. Haha, dessutom har det varit tokkallt ute...
Nu väntar skolboken. Och en varm dusch!

Denice

RSS 2.0