Söndag!

Hej igen! :) Får väl börja blogga var 4e dag typ hehe.. Tänkte bara kika in för att säga hej och berätta lite om gårdagen. På dagen igår så åkte jag och firat till min mamma som flyttat till örsundsbro, vi åkte dit för att umgås med min bror som skulle vara där över helgen. Vid halv 7 åkte vi tillbaka hemåt och jag åkte då till Andréa´s jobb där hennes mamma och plastpappa ordnat en halloween middag, det var jätte trevligt men jag hade faktiskt ont i huvudet igår. Så kvällen blev inte speciellt långvarig för min del, åkte hem och sov vid typ 11 halv 12.

Idag ska jag bara ligga i sängen, se lite filmer och äta godis.. Snart ska vi åka och kolla på ett psp spel till mig som jag kan sysselsätta mig med. Firats psp har varit hos min bror sen i juli, så nu blev jag grymt sugen på att spela (spelnörd, yes sir) Jag tror att jag vill ha nya Assassin's Creed, spela ut det äldre spelet på några dagar! haha! Måste ha någonting att göra på planet till Thailand också, vi åker faktiskt om 38 dagar. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! Jag tror verkligen att vi behöver få komma bort och bara vara, hitta på roliga saker och njuta av värme och sol!

Förresten så var vi och köpte en digitalkamera i onsdags, det blev en svart Nikon. Jag ville ha en röd såklart men det blev en svart iaf.

Lite bilder från gårdagen :) Jag var en katt och Andréa var en? Jag minns inte vad hon sa men hon ramla och slog i huvudet iaf.






Jag hade näsa och svans men det försvann under kvällens gång.

PUSS EMMELIE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0