Hörrniii...

.. jag var inne på stockholmstreetstyle nyss och såg denna underbara outfit. Älskar skorna (Vagabond), halsduken (Hm), jackan (Hm), shortsen (Ginatricot) och väskan (Bianco)!





Denice

lite längtar jag till hösten trots allt..

Victoria Beckhams klänningskollektion kommer till höst.. har ni sett reklamfilmen? Den än lite små läskig på något vis men jag tycker om den.








Kate moss kollektion kommer förövrigt ut i Topshops butiker i övermorgon.


Det ända posetiva med hösten är kläderna. Det finns så galet mycket snygga höstkläder alltså!



Jag ska absolut köpa ett par gråa handskar, det lutar väl mot skinn men gillar dessa mockahandskar från Hm också..


Och en oversize halsduk..

Halsduk. med bollar och sidenband




Jaja...  

Denice

 


lite bilder

Lite för fix hos mig, innan kräftskivan hos tobbe förra helgen



lilla  jonas och fabis




jag och beccis





jag och hjärtis åt tacos tallrik






snyggingar på idrotten





lina testar svingen










men de var inget för oss





vi provade på att hjula och jag kunde de fortfarande rätt så bra






efter idrotten åkte vi och köpte mat på mae tahi




XOXO EMMELIE

Hola.

Hola!

Jag sitter hemma hos mamma,. jag kom precis från Solslätten. Jag var nog där i över två timmar tror jag och det är toppen för nu är min au pair ansökning nästan helt klar. Mötet är om 31 en dagar nu men jag tror att jag ska flytta det lite faktikst. Jag måste få ihop 200 barnpassningstimmar., jag praktiserade på ett dagis för nått år sedan och jag måste åka dit för att se om de har kvar papper på att jag var där. Måste ju ha något som kan intyga det förstår ni.
Hur som helst. Dagen började med att jag råkade slå huvudet i väggen när jag skulle lägga mig ner i sängen. Sedan dess har jag haft konstant huvudverk hela dagen.. Det är verkligen inte kul för jag knarkar typ huvudverkstabletter på senaste. Och jag som inte ens tror på dess funktion.. Jag tror jag tar dem utifall att de skulle hjälpa., men nu har jag hämtat iprem i repan på jobbet så många gånger att det är pinsamt. Haha..




Bjuder på en gammal bild som jag hittade på mammas dator..

Det har blivit lite förändrningar från att vi gick i ettan på gymnasiet.. iallafall klädmässigt, hehe.



Denice

back in school

Hello!

då var de måndag igen och jag är seriöst helt slut. Först hade jag ljudteknik eller ljudmedier vet faktiskt inte själv, lekte lite med teknikbordet och sen fick vi rast.  Efter de skulle vi ha svenska men anna var sjuk så de blev en riktigt lång håltimme. efter de hade jag psykologi som faktiskt hjärtis också går med oss, eftersom han läser några kurser på komvux, vilket är skit bra för om jag skulle missa nått så har ju han antagligen varit där och så kan jag äntligen få hjälp till något prov haha. Efter de hade jag engelska och sen sluta jag, åkte och hämta min lilla nya data hos hjärtis och nu ligger jag hemma i soffan och kollar på ett gammalt avsnitt av gossip girl, vad jag saknar de programmet är de någon som vet när de börjar igen?

Nu ligger jag också och funderar över om jag ska åka hem till marlene och jörgen en stund eller om jag ska sova en stund och sen plugga teori och sen komma tidigt i säng. Vad röstar ni för?

Hur som helst så ska ni nu få bilderna från min kamera från lite olika tillfällen under dom 2 senaste veckorna:)

Förresten så var jag och hämta ut min svarta väska som jag beställde och den var inte riktigt som jag tänkt mig, trodde den skulle vara mycket större. Den var rätt liten men jag valde att behålla den endå, med tanke på att jag upptäckte att min favorit väska håller på att gå sönder.


Min nya söta lilla dator

XOXO EMMELIE

super mario

Förresten.. jag ska tametusan spela lite super mario. Det var på tok för länge sen jag gjorde det. Vilken nörd jag är...

D


jag är lite less

What to do now?  Jag har precis mött Emmelie, hon ringde och frågade om jag ville möta henne på vägen för att hon skulle hem till Firat. Det första hon sa när vi möttes var  ''Åh Denice, kan inte du bära min väska!, den är jätte tung.''  Hehe.. Typiskt Emmelie.

Förövrigt så är jag inte rikigt på topp idag alltså. Jag är less. Less på allting och less på alla. Jag vet inte ens varför.
Jaja.. det är en ny dag imorgon så jag hoppas att den blir lite bättre. Jag hade tänkt kila ner till centum och äta lunch samt göra lite annat skit. Dessvärre så är allt mitt smink hos syster i kungsängen så jag får dissa den planen. Istället kilar jag till solslätten eller något annat fik med avlägset.., eller avlägset och avlägset men det springer inte så mycket folk däromkring så det gör inte så mycket om jag är ofixad. Det skulle dessutom vara skönt att ta med daton dit. Jag måste skriva lite saker och jag får inte riktigt någon ro här hemma. Jag måste leta upp en dataväska..

Nu ska jag se på film.. Jag är himla sugen på att se sex and the city filmen., jag borde ha den på datan faktiskt.

Hur som helst.. nu ska jag sluta skriva...  



Denice


sötaste ungen ju


gårdagen blev lyckad

Hur kommer det sig att jag vaknar tidigt varje gång jag verkligen behöver sova? Varje gång jag dricker alkohol och lägger mig sent vaknar jag oftast innan 10 morgonen där på.
Hur som helst.. vi var ute igår och jag tycker att det var en lyckad kväll. Det blev lite senare än planerat men vi hade det faktiskt väldigt kul. Däremot kan jag inte låta bli att ha en ångestkänsla i magen. Det känns som att jag gjort något dumt men jag kan inte komma på vad. Jag går igenom kvällen bit för bit men det hjälper inte. Och trots det kan jag inte få ångesten att försvinna. Irriterand.
Förövrigt så kommer det förmodligen upp bilder lite senare.


Denice

Ska vi prata storbloggare?

Hm. Givetvis har jag också en åsikt vad gäller en av de största svenska bloggarna. Till skillnad från Emmelie så läser jag faktiskt Kissies blogg då och då. Jag läser den för att det är underhållande. Jag skrattar åt många av hennes inlägg, bilder samt videobloggar för en hel del av detta är faktiskt pinsamt. Jag tror de flesta av hennes läsare håller med mig om det. Däremot läste jag en interljuv med henne här om dagen. Hon beskrev Kissie som en karaktär i bloggen medans Alexandra Nilsson som hon egentligen heter är helt annorlunda i verkliga livet. Jag tror att Alexandra började blogga under fjortisperioden. Hon provicerade människor i sin blogg och märkte att det gav henne många läsare. Många läsare ledde i sin tur till att hon började få betalt för bloggen. Nu sisådär två- tre år senare har hon mognat till sig men har svårt att bryta och ta bort fjortisstilen på bloggen. Det är ju för sjutton det hon tjänar pengar på! Kissie har idag fler läsare än Blondinbella och om Kissie plötsligt skulle bli snäll, peppande samt en bra förebild finns det ju ingen anledning för hennes läsare att försätta följa bloggen. Hon skriver dessutom ofta i hennes blogg hur olik hon själv, det vill säga Alexandra är från ''Kissie''. Jag tror att hon gör det för att uppmärksamma människor då och då att det inte alls är så ytligt egentligen.
Fast sen måste jag ju tillägga att jag aldrig någonsin träffat Alexandra och därför har jag ingen aning om hur hon är som person. Hennes gråblonda hår och fejkläppar talar ju dessvärre emot henne men jag vill verkligen tro att hon i själva verket är en vettig och smart människa.


Kissies.se



Fast sen, om Kissie bara är en karakträr så kan man ju fråga sig hur mycket Alexandra är villig att göra för pengar och uppmärksamhet..


Denice


fjortisbloggar hiss eller diss?

Hej! För första gången ska jag skriva om någonting annat än vad jag har gjort idag eller om vad jag har köpt eller vad jag ska göra ikväll.

Jag vet inte hur många av er som läser våran blogg läser andras bloggar, dom här större bloggarna. Jag har väll egentligen inte någon direkt jätte koll på dom här större bloggarna, dom jag läser är blondinbella, kenzas och en tjej från piteå. Jag har helt enkelt bara fastnat för dom här bloggarna och jag kommer ihåg när jag började läsa blondinbellas blogg vilken idiot tänkte jag, men hon är ingen idiot inte alls. Hon är ju hur duktig som helst, hon har egna företag, sveriges största blogg, en lägenhet på lidingö och håller på att skriva en bok. Allt de får man inte av att vara korkad, alltså måste hon ha någonting innanför pannbenet, de anser iallfall jag. Sen kenzas blogg, den är väll egentligen inte så speciellt intressant men hon är sig själv, skämtar om allt möjligt hon är naturlig och jag gillar henne. Men jag läste idag i kenzas blogg om Katrin Zytomierska om att hon varit och pratat på the voice om massa ungar som bloggar, gick in på kisses blogg med tanke på att jag täntke att hon måste mena henne. Hon är alltså den absolut mest patetiska 18 åringen jag någonsin varit med om, jag har läst hennes blogg 5 gången kanske och jag hoppas över hela mitt hjärta att den människan är oseriös med de hon skriver och den hon påstår sig försöka vara. Jag förstår absolut att de finns flera tusentals människor i sverige som skrattar åt henne, för jag tror ju definitivt inte att någon på fullaste allvar tycker att hon är vettig. Hur som helst jag kan inte skratta åt henne, jag ryser när jag läser hennes blogg så mycket skäms jag.

Jag menar det är säkert hälfen av dom som läser våran blogg som skrattar och hånar oss, men vi kan omöjligt vara lika patetisk som hon. Den andra hälften är nog faktiskt familj och vänner som bara tycker om att följa oss. Jag kan illafall inte påstå att vi är korkade. Kenza kommentra de här väldigt bra iallfall och jag håller med till 110% självklart får den här kissie läsare, vem hade inte fått? genom att håna andra, vara ytlig. Men vilka stora företag vill sjunka så lågt och förödmjuka sig så mycket genom att jobba med henne genom hennes blogg? inte många om jag får säga vad jag tror. Människor kommer aldrig ta dom här tjejena på allvar, de kommer iallfall att ta tid trotts att dom också vaknar upp en dag och inser att man måste växa upp. Men aa dom kommer bara få de tuffare att bli accepterade och dom har ingen annan än sig själv att skylla. Jag syftar inte direkt på kissie egentligen för de finns ju självklart många som hon. 


Det här är illafall vad jag anser om de hela, jag säger helt klart fjortisbloggar Diss, med stort D.

här kan ni se när Katrin Zytomierska var med i the voice och jag gillar henne grymt mycket hon är skön.




Ha det så jätte bra allihopa!


                                                        XOXO EMMELIE


Andra söta barnvideos


what's the point?

Hmm.. tänkte kommentera Emmelies inlägg... Vad är meningen att köpa nya kläder om du aldrig har råd att använda dem?!?  Dissa tröjjan nästa gång och häng med ut en kväll istället!






Party eller klädtjej? You can be both.



D


är hon påväg tillbaka?

Hej!

2 inlägg på en och samma dag, ojoj är jag påväg tillbaka kanske? aa vem vet, inte jag iallfall:)
Jag hade ju lovat lite bilder, men tyvär så har jag tappat bort min kamera kabel så de kommer inte att bli några bilder.

Jag kan säga att jag är skit trött, direkt efter skolan gick jag och jobba, och de gick jätte bra. Men sen fick jag vänta på denice en timme också, sen gick jag jennilee och denice och fika. Jag jennilee och denice hehe oj vad konstigt de låter, precis som när vi var små:) Efter det åkte jag iallfall hem till marlene, där åt jag middag tacos blev de och de var mummsigt. Massa som har undrat vad jag ska göra ikväll om jag ska med ut men för de första så orkar jag verkligen inte och för de andra så har jag ju shoppat och beställt ännu mera kläder och har en räkning att betala. Så jag måste ju såklart prioritera det, sen är jag pank igen och de suger verkligen.

Kan ju passa på och visa vad jag har beställt så länge


den här köpte jag  här om dagen på lindex barnavdelning i stl 134, sen ser dock inte alls ut såhär. Jag kan inte stänga den eftersom jag förhoppningsvis har lite större tuttar än en unge med stl 134 har haha. Så jag har den öppen och det blir som en kort jacka för mig. Hmm hoppas inte jag gav  någon ett tips nu.


sen har jag beställt den här väskan från hm, jag stammis på hm? ja tack. jag har handlat för 8 tusen där de här året haha de känns ju helt sjukt.


Sen har jag också beställt den här mcjackan. Jag ber för att den ska sitta snyggt alltså





Nu ska jag åka till min råtta och spela mitt sims 3
Ha en trevlig kväll, jag kommer sova större delen av den.

XOXO EMMELIE

Smarty pants dance





Helt galet söt unge ju.




Denice



Hej alla glada!

Hej, denice suger om någon som vill ge upp våran blogg. Aja hur som helst jag har faktiskt tänkt att blogga både igår och idag. Just nu sitter jag och har webbdesign, grym är jag. Vänta ni bara så kommer vi snart ha stans snyggaste blogg;)

Vad har hänt i mitt liv sen jag blogga sist då? hmm ja vi var på kräftis, har lite bilder som får komma upp senare idag, har nämligen inte kameran med mig.  Vet inte ens om jag kanske redan har skirivit om detta men aja skitsamma isåfall får ni som missat de se det igen.

Igår efter skolan gick jag och hämtade wiggo på dagis, han var jätte söt. Sen gick vi hem och åt mellis, heter det så? Varför slutar man egentligen att säga mellis när man blir äldre? aja sen gick jag hem till mamma en snabbis och där spelade min bror och firat xbox och jag kollade på film. Sen åkte vi och beställde mat och åkte hem till mig och kolla på ice age 3.

Just nu väntar jag bara på att få sluta för då ska jag och becca gå till matsalen och äta pannkakor mmm jammi! Sen måste jag springa för jag börjar jobba 11:30.

Förresten, vi har ju haft en väldigt flickig blogg hittils, rosa, blommor osv. Blomman är kvar men jag bytte färg och mönster på bakgrunden. Säg vad ni tycker? vad passar våran blogg bäst? Den bakgrunden är bara tillfällig, men kände att jag ville skapa en förändring hehe!

Nej nu är de dags att sluta blogga, senare kommer de bilder från när jag och becca gör ett försök till att hjula också eller hur det stavas, igår på idrotten, har faktiskt lite små ont i ljumskarna haha. Jag kommer vara död ikväll, det kanske blir utgång också men det tvivlar jag starkt på. 
 

Här är jag och lilla stump beccis



XOXO EMMELIE

bloggis

Män som hatar kvinnor var, precis som alla andra redan sagt, toppen bra!
Förövrigt tänkte jag bara säga.. vår blogg suger. Seriöst. Jag bloggar om att jag åker fram och tillbaka till jobbet och Emmelie uppdaterar en gång i veckan. Det kanske är dags att köra ett uppehåll tills livet blir intressant igen.. eller åtminstone tills vi har något intressant att blogga om. Förhoppningsvis dörjer det inte allt för länge tills jag orkar skaffa ett roligare liv så då kanske bloggen blir bättre igen. Eller så kan jag ju alltid ta och berätta mycket skoj av det som händer på arbetstid istället.. I söndags tillexempel såg jag och Gabriel barnförbjudna grejjer. Tänker inte skriva vad vi såg eftersom jag vet att lite mindre barn läser bloggen ibland men tjejerna förstår om jag säger att de tapetserade., haha, lite kodord sådär.
Förövrigt så blev jag tilltalad  ''men din äckliga jävel'' av min kära kollega Alan på jobbet idag. Känns ju sådär måste jag ju säga.  Hahaa. Älskar att han fick så dåligt samveta över det.


Jajjaaaaaa. Nog om det.. nu är det sängdags.


Puss Denice


trött som vanligt

Heej på er.

Jag har precis som vanligt just kommit hem från jobbet., eller just och just men jag slutade för typ en timma sedan.
Jag är verkligen inte van vid så här tidiga mornar så nu är jag gaaalet trött. Då är väl allt som vanligt då., eftersom jag är trött  då vill säga.

Jajaaa.  Jag är ju ledig ikväll och på lördag ska vi gå ut. Vi är några stycken från jobbet som ska gå ut tillsammans och det ska ju såklart bli roligt.
Ikväll ska jag nog se på Män som hatar kvinnor och därefter blir det suss. Jag ska verkligen gå och sova tidigt inatt!..



Denice

nattnatti

...och så var det bara att försöka somna då. Det är inte världens lättaste ska jag tala om. Jobb från 08 till 21.30 idag.. duktiiiiis!!!

Jag har bara två jobbdagar kvar denna vecka och sen är jag leeeeediig ända fram tills tisdag. Det är ju toppen!.
Jajaa.. dusch nu. sen natti nattii
puss på er

denice

godnatttt

Godnatt på er vänner små





I övermorgon ska vi åka och skälla på Net on net ihopp om att få tillbaka min kamera, men tills dess får ni nöja er med gamla pics.


Denice♥

hej och hejdå

Godmorgon! I lite senaste laget att säga godmorgon kanske men själv har jag precis ätit frukost. Jag börjar jobba om två timmar så måste börja fixa mig lite nu.. jag ska kila ner till mamma en snabbis också.., och kanske förbi tyghuset..
Jajaj.. tänkte väl bara säga hej eller något för nu blir det en dusch för min del.


puss och hej.


denice


dålig uppdatering

Nu har det varit lite dålig uppdatering från min sida. Jag ber om ursäkt för det men det har helt enkelt varit lite mycket på gång på senaste.
I lördags var jag hur som helst i eriksund., ni vet.. vid det där vita stora huset och hästhagarna med vitt staket. Det var fest där och jag åkte dit tillsammans med Johanna och två av hennes vänner. Jag var fortfarande lite seg efter jobbveckan och eftersom jag visste att söndagen skulle bli tuff så var jag inte rikigt på humör. Sen kan vi ju snacka om att jag blev chockad när vi kom dit. Det var typ reggie/ hippie party och en hel del människor var as mysko. De var målade i ansiktet och grejjer. Det var nog på gränsen till skrämande faktiskt.
Hur som helst. Jag fick mig ett gott skratt under kvällen i alla fall..., en av de personerna som vi åkte dit med frågade mig...
- Vad är dinna byxor gjorda i för material?
- Jadu.. jag vet inte riktigt, det är lacktajts.
- Hmm... okej.. ja det var ju lite utstickande att komma i sånna.

Det komiska var att väldigt många människor hade sjukt konstiga kläder på sig, folk var som sagt målade i ansiktet och så vidare. 
Möjligtvis kände jag mig utstickande för att jag var för normal så att säga.  Hehe..

Jaja.. det blev för övrigt en lång söndag igår. Slutade jobba klockan tre på natten men det var ju rätt väntat. 





Nu ska jag se på film.
Puss och godnatt.


sjuk på nytt?

Hej hopp! igår var det kräftis hos tobbe var hemma tidigt vid 1 ungefär. Nu sitter jag hemma hos hjärtis han åkte precis iväg med sina kompisar och jag ska spela sims3, har badat badkar för en stund sen mysis älskar badkar, så jobbigt för jag har ju inget badkar hos mig.

Har ingen röst alls idag, låter för hemsk. Var ingen bra idé att gå ut igår kan jag lova, så ikväll fick de bli en väldigt lugn kväll för mig. Jag becca och daniella var på hjärtis match idag och sen åkte vi alla till donken och tillbaka till hålan Bålsta. Tänkte bara skriva ett litet inlägg för att försöka komma igång igen, sakta med säkert.
Blir nog lite ensamt att sitta och kolla på tv själv och spela sims3 haha. Men min hjärtis är bäst och jag liksom bara älskar honom, så han kan få vara borta några timmar. 




Hörs kanske imorgon
XOXO EMMELIE

13,5 timmars sömn

Ska jag berätta något galet? För mig är det helt galet och faktiskt oförstårligt. Till saken.. Jo jag vaknade nämligen för 20 minuter sedan, vilket innebär att jag vaknade halv fem på eftermiddagen. Vilket i sin tur innebär att jag har sovit 13,5 timmar inatt.
Visst har det hänt att jag har sovit över 12 timmar tidigare men aldrig så här långt in på dagen.
Det har inte varit någon hemma och jag hade stängt av både hemtelefonen och mobilen så det var inget som kunde störa mig liksom.

Hur som helst., Nu ska jag skynda mig till stallet. Jag vill hinna rida innan det blir mörk förstår ni. :)


puss och hej


Denice

trött!

Hello

Jag är så trött att mina ben inte orkar bära mig längre. Jag kände det när jag . . . . . . . hem faktist. Det har varit en lång dag och när klockan närmade sig ett kände jag hur all enerig tog slut. Halv två stämplade jag ut från jobbet. Komiskt att jag trodde att jag skulle hinna kila till tobbe efter jobbet, komiskt att jag trodde att det skulle bli en tidig kväll. Jag har jobbat hela dagen. I stort sett precis hela dagen faktiskt. Hela dagen, hela morgonen och hela natten. Först 7 till 16 och sedan 19.30 till 01.20. Snacka om att jag är duktig.

Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar tror jag. Det är precis vad jag behöver.. Fast jag är ju ledig imorgon också så jag ska tametusan inte klaga.
Förövrig måste jag skriva au pair ansökningen nästa vecka. Jag tror att jag ska åka till moster så hon kan hjälpa mig lite med engeskan.

Jaja..
ögonen ramlar ihop.


puss och godnatt
Denice

En tradition som verkar hålla i sig

Hej! förra året hade vi ju kräftskiva som blev väldigt väldigt lyckad enligt mig, jag hade inte tänkt att vara med i år. Men jag har ångrat mig, jag har lovat sen 2 månader tillbaka att passa marlene och jörgens barn, så jag får docka dyka upp hos tobbe lite senare. Frågade precis min Firat om han kunde vara så snäll och gå på systemet åt mig och han säger nej jag tänker inte köpa åt dig för jag vill inte att du ska dricka,öööh haha? hur gammal är jag nu igen? du är min pojkvän och inte min pappa och sen säger han att de är likadant som när han kör bil. För att jag brukar säga att bara för att alla andra kör snabbt måste inte du göra de. Men de är inte riktigt samma sak enligt mig, de säger jag för att jag bryr mig, jag vill inte att de ska stå någon sketen polis bakom något träd och ta hans körkort.  Men men jag hoppas han är oseriös men jag vet faktiskt inte om han är de haha. Aja det får väll bli en alkoholfri kväll för mig annars.



Hur som helst, så såg vi på enligt mig en av dom bästa svenska filmerna som gjorts. Män som hatar kvinnor en riktigt bra film, den rekomenderar jag starkt.

Förresten de blir mina nya skor ikväll ;)

XOXO EMMELIE

btw

Förresten är alcogel super bra nu när svininfluensan är så stor. Rekomenderar starkt.


BFF

My new BFF..................is....................  Alcogel







Alcogel är ett bakteriedödande medel och jag har precis upptäckt dess underbara funktion. Man känner sig så fruktansvärt ren. Först tvättar jag händerna, sen tar jag alcogelet och låter det åka in i huden. Därefter smörjer jag in händera med tjock handsalva.
Som alla dock vet har alla BFF någon negativ sida och dessvärre gör alcogelet att man blir lite torr om man använder det för mycket., Så för att undvika detta har jag sovit med ett tjockt lager Helosan på händerna samt ett par stora vantar. Jag har för mig att vantarna ska göra så salvan åker in i huden bättre. Mina händer är i alla fall i toppskick nu!

Förövrigt. Jag är gaaalet trött! Ska hoppa in i duschen när greys slutat,. sen ska jag krypa till kos för natten.


Puss och så

Denice


Because im back

Hej! Ja, om de vore dags att skriva ett litet blogg inlägg då. Sommaren är slut och nu ska man tillbaka till verkligheten, skolan började igår och jag är sjuk idag. Var och kollade på hjärtis match i måndags och frös som fan, satt och skakade i ungefär 90 min. Så jag förstod att jag skulle bli sjuk, men igår efter skolan jobbade jag i 4 timmar och idag blev jag hemma. Jag har feber lite till och från, jätte jobbigt faktiskt.

Iallfall så har min sommar varit sådär måste jag säga. Det har hänt mycket tråkiga grejer och sommaren har gått så himla fort. Jag har iallfall hunnit vara på åland dock bara 1 vecka men jag fick chansen att träffa mina underbara vänner där och ha några riktigt roliga och även galna kvällar. Jag har fått ett ärr på min högra fot från en blåsa som kom efter att jag gick i ett par nya skor i ca 7 timmar, alkoholen fick mig dock att inte känna någonting. Men de var de värt, de var de värt haha med tanke på att jag, elin, sara och sofie höll på att kissa på oss när en fågel jävel bajsar på mig 2 ggr kl halv 5 på morgonen när vi satt och åt mat och efter bara nån minut på elins tröja, eller snarare pinkos tröja som elin låna hahah, de är oförglömligt!

Det var sorligt på ett sätt att åka hem för de kan ha varit den roligaste veckan under sommaren. Jag har även bytt lite umgänge, jag som tyckte beccis var en riktigt bitch från och till i 1an och 2an idag älskar jag becca. Man behöver bara få lite egen tid med henne, hon är en pärla och vi hade några roliga svängar till väsby tillsammans med min andra pärla Bea sen har jag några andra pärlor som varit med och förgyllt min sommar sofia, daniella såklart!
När jag tänker efter har jag knappt umgåtts med denice alls, de är ju förjävligt rent ut sagt, men hon umgås ju med dom andra tjejerna och då blir de väll så. Sen har jag blivit riktigt tråkig också måste jag säga haha, jag hoppas de kan bli ändring på de. Får väll hoppas på att de blir mycket jobba så jag får in lite extra pengar för att sedan åka och hitta på nått med alla och definitivt Nisse. 

Det har faktiskt inte hänt så mycket mer, eller ingenting jag orkar ta. Just nu ligger jag och kollar på 17 again, zac är riktigt ögongodis men jag tycker han är lite för pojkig på nått sett haha. Iallfall, jag hade skrivit til hit, och datan hänger sig och jag måste stänga av den, gissa och jag blev rasande? men som tur var så fanns allt som utkast i arkivet.

Prata precis med becca och vi bestämde att vi skulle hitta på någonting i helgen, så jag hoppas jag inte blir sjukare utan bara mår bättre och bättre. Ska på begravning på fredag också, så de vore ju ett plus om jag höll mig frisk.

Förresten, min pojkvän som jag anser att är den bästa i hela världen var precis i kista med några kompisar och kolla på bio. Igår var jag där i 15 min med marlene och går ju självklart och kollar på skor, självklart hittar jag några som jag blir blixt förälskade i med hade inte pengar. Så nu fick han köpa dom idag, dom är fan riktigt snygga om jag får säga de själv. Eller vad tycker ni?

Hello new shoe


Ett par riktiga emms enligt mig. Tycker dock dom ser lite små fula ut såhär på bilden.
Jag sålde ju mina high heels från scorett på tradera, fick 600 :- för dom och dom är använda i sammanlagt 2 timmar och kostade 1000:- vilket dom fortfarande gör. Men dom var stl 36 och var förstora, dom stod ju bara och blev dammiga. Hoppas jag inte börjar sakna dom, investera ju ett par billigare och faktiskt snyggare än dom, eller dom svarta är mera diskreta och jag gillar ju lite annorlunda skor. Men har även ett par svarta snygga från mq som jag köpte i maj, sen får de väll bli nästa sko köp ett par enkla svarta pumps men i stl 35 this time.

And bye


Aja hur som helst, vem vill veta såhär mycket om mina sko tankar? haha. 
Tänkte ge er bilder från sommaren, men alla är på pappas dator. Så jag får lägga upp dom imorgon:)

You rock!


<3


Lägg märke till mitt fåglbajs, och mina totalt förstörda frisyr.


Piccis på trappen


I just love sara


Det blev några iallfall!

XOXO EMMELIE

så var vi här igen

Nu är det sussdags igen. Efter en rätt lall kväll på jobbet är jag trots allt rätt trött faktiskt. Kan det bero på vetskapen att jag ska jobba hela veckan förutom lördag som gör mig trött tro? ,.Därefter jobbar jag söndag till torsdag.
Jag tror att jag är utmattad redan nu och verkligen försöker ta vara på sovtimmarna för att jag vet att jag kommer behöva dem i slutet av veckan. Imorgon börjar jag klockan tre men det skulle vara nice att hinna med att göra något innan jag kilar till jobbet. En fika med Semlan kanske? Skolan har ju börjat för deras del. Tycker lite synd om dem faktiskt. Å andra sidan borde ni tycka synd om mig så det jämnar nog ut sig. hehe..


Jajaj.
Sovdags var det.

Godnatt
Denice


Scandinavian Institute Au pair in Amerika


Nu är det bara körkortet som måste fixas, därefter är jag klar för avgång. I alla fall nästan, eller okej, inte ens nästan men jag har kommit en bit på vägen nu.
De ringde från Scandinavian Institute Au pair in Amerika imorse. Jag har intervju på Munchenbryggeriet om en månad och det känns ju toppen. Jag ska givetvis inte åka förens efter jul men det känns liksom roligt, det är lite mer verkligt nu.
Det pirrar lite i magen och jag funderar på om jag verkligen vågar åka. Fast det är väl klart att jag gör, det handlar ju bara om några månader. Jag tror att det är jobbigt att vara hos familjen första månaden men när man väl ska åka hem kommer en del av mig  vilja stanna kvar. Tror ni inte att det är så?... Jaja. Jag ska i alla fall glad och nu ska jag sätta igång med att skriva ett ansökningsbrev på Engelska. Help please!




pussis Denice


sovdags

Tänkte bara säga godnatt faktiskt. Jag väntar viktigt samtal imorgon klockan 12 så nu måste jag sova. Nej, jag tänker inte berätta vem det är som kommer att ringa, inte änn i alla fall. Ni får veta imorgon om ni har tur :).

Nu blir det sleep time.  Sweeeeet dreams handsome!






denice


jobbdags

Tjaaaaaaaaaaa
Nu kilar jag till jobbet, hörs senare!



 

puss, kram och godnatt

Nu är det nanna dags. Både mobilen och hemtelefonen är avstänga så om ni vill nå mig, pröva efter 12. 


 
Hmm, hade tänkt att bjuda på en gammal egobild eftersom jag fortfarande inte har fått tillbaka min kamera, sen började jag kika på lite bilder.. när jag var..



...Blond och blåögd




Blond och brunögd



Brunett och blåögd




brunett och brunögd





Halvblont,slingat blåögd.




Slingat och brunögd..



Det har blivit lite förändringar genom åren trots allt.
Och för en månad sedan var jag just brown and fresh



And now?... I'm just me.




Puss, kram och godnatt igen


beautiful life

Party på lördag och filmmys på söndag. Perfekt helg om ni frågar mig. 







 



Denice


städdags





Nu ska rummet städas!!







Godmorgon eller något.


Jag kom precis hem, jag och Emmelie sussade i Viktors nya lägenhet. Vi var på rilles en stund igår., det var rätt roligt men vi drog ganska tidigt ändå.
Idag har jag inte planerat så mycket men jag ska iallafall sussa tidigt., är tröttis och har en lång vecka framför mig.



D


shopping

Hej på er!


Det blidde mycket riktigt shopping idag. Jag och Johanna åkte till stan runt 14 och nu kom jag precis hem.
Jag köpte en tröjja, ett linne och en skjorta, två hårband och en underbar kimono. Det blev inte rikgit vad jag hade planerat men ska dra in nästa helg också. Då ska jag leta höstkläder.. :)

Nu blire käk..


fredag

Jag fick verkligen inte sova gott inatt. Eller jo jag sov gott inatt men imorse ringde telefonen hela tiden. Jag hade på ljudlöst men det gjorde ju inte saken särskillt mycket bättre med tanke på att jag vaknade varje gång ändå.
Jag gick upp klockan 12 och fixade mig. Nu är jag precis färdig.. nu ska jag kila ner till centurm och därefter direkt till jobbet.
Ni får ha en trevlig fredag så hörs vi senare vettja.


D

Godnattis

Hej på er.

Vill ni veta att jag inte har pratat med Emmelie på hela dagen? Vill ni veta att jag inte minns när jag såg henne sist?
Okej, hon var här förra veckan för jag vet att hon träffade faster och dem men ändå. Förra veckan betyder ju att vi inte har setts på minst fem dagar. Inte okej!
Jag gör ju inget annat än att jobbar känns det som. Vilket visserligen inte är sant eftersom jag bara har jobbat 7 dagar sedan den tredje men ändå.  Det är så tråkigt att blogga när jag bara kan skriva innan jag åker på eftermiddan eller efter att jag kommit hem på kvällen.
Nästa vecka blir det dessutom sex arbetsdagar. Det är tametusan bra tur att jag trivs bra på jobbet vill jag säga!

Förresten.. jag hade en gäst igår som var lite rolig..
Han var en utlänsk kille, 40-50 år gammal.

- Vill du köpa någon dryck till maten?, frågade jag honom
- Ja, vin passar ju bra när man äter.
- Okej, det ingår ett glas rött till varmrätten men vill du köpa till ett extra till förrätten kanske?
- Hm.. jag vill ha en drink isåfall!
- Okej, vilken drink vill du ha?
- Ge mig din favoritdrink?
- Öh.. hm.
- Vodka redbull eller hur?!?
- Vill du ha en sån?
- Ja! Visst gissade jag rätt!
- Va?, jag fattar inte..
- Ge mig en kram för att jag gissade rätt.

Jag kramar honom lite tveksamt och går sedan därifrån.

- Brukar du hänga någonting i Jakan eller? Frågade han mig när jag kom tillbaka med kvittot.
- Nej, det brukar jag inte, hehe
- Nähä, men om du är i Jackobsberg, ring mig så kan vi gliiiidaa runt lite i min nya silvriga BMW!  Han log och skrivev gladeligen upp sitt telefonrummer på kvittot.

Great. Inte nog med att han var gammal nog för att kunna vara min pappa liksom, haha.




Jajaa. Nu ska jag gå och sova. Super trött!! Blir till att ställa klockan imorgon.., jag börjar 15.00. Innan dess ska jag kila ner till centrum och gå till banken. Det blir förövrigt jobb sent inpå natten antar jag. Fredagkväll. Greeaat.

Godnatt vänner små.
 

Denice

hmm

Hmm.. komiskt att jag låg på stranden för tre timmar sedan. Från strålande sol till regn, blixt och åska. Härligt! Eller?.

Nu fixar jag mig iaf, ska vara på jobbet om en timme. Jag är tröttis så jag hoppas på en tidig kväll faktiskt.



´




Jag har fått tillbaka på skatten trallalalaaaa!!!


Ska shoppa på lördag, garanterat.


Denice

godkväll

Godkväll.. eller snart godnatt. Jag stämplade ut klockan ett men nu, två timmar senare är jag fortfaradande vaken. Imorgon börjar vi jobba klockan sex så det är rätt nice.

heheheh nu orkar jag inte skriva mer, ses imorgon eller hörs hehe..

puss d


steessad

Hej.

Jag har jätte brottom, ska vara på jobbet om en halvtimma och jag har inte bytt om, inte borstat tänderna och inte fixat håret. Jag skulle egentligen börja klockan tre men de ringde och frågade om jag kunde komma tidigare för mindre än en timme sedan hehe..

Jag jobbar hela kvällen men återkommer iaf innan jag går och lägger mig. lovar

denice

godkväll

Godkväll gullungar.

Jag har precis kommit hem från jobbet, jag fick sluta tidigare eftersom jag börjar jobba klockan 8 imorgon. Jag kommer nog vara rätt trött ändå så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig rätt snart.
Jag jobbar 8 till 17 så därefter tror jag att ja ska träffa Emmelie. Våran fika idag blev inställd i sista sekund. hehe..

Förövrigt ryktas det om kräftskiva till helgen, det hade ju varit galet kul. Förra året var ju en succé!

Bild från förra årets kräftskiva.



Denice


Hej

Hej på er!

Jag var så fruktansvärt trött igår så jag orkade inte blogga.


Nu ska jag och Emmelie snart kila ner till centrum och fika. Det ska bli mysis. Efter lite kaffe och skitsnack ska jag kila direkt till jobbet. Jobbar måndag till fredag denna vecka. Räkna med att jag kommer vara tröttis när helgen kommer. Hehe..

Jaja. hörs senare vänner små.


Puss Denice


hemma igen.

Hej på er.

Jag tänkte bara berätta att jag är hemma nu..
Vi har haft en mysig helg i Patrics stuga.


jaja.. ska duscha, mitt hår är mindre fräscht just nu.. skriver mer ikväll..

puss Denice

hola

Hola. hola

Jag tänkte bara meddela att jag åker bort över helgen. Återkommer på söndag. tihi.

Jag har lite brottom men ni får ha det så bra vänner små.


Denice

redan tillbaka.



Jag förstår att det är förvirrande. Vi har dock kommit fram till att inte lägga ner bloggen. Vi överger inte er och ni överger inte oss, deal?!









denice

Nu överger jag er.







Jag överger min och Emmelies blogg efter ett och ett halvt år. Det är dags att gå vidare, typ. Ni kan ju följa med mig till Denicebaath.blogg.se om ni har lust.. Fast då får ni finna er i att läsa en ful blogg. Det är innehållet som räknas, right!

bay bay bloggiblogg.

Denice


hjärtepöl då

lite för många hjärtan kanske.
det blir en stor hjärtepöl med andra ord.

hjärteregn

egenkär aah hehe. 








              ♥                                  ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



              ♥                                  ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥


              ♥                                  ♥

                                                                                   ♥ 

                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥





              ♥                                  ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



              ♥                                  ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥


              ♥                                  ♥

                                                                                   ♥ 

                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                             ♥                                       ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥

♥   
                                                                        ♥  
              ♥                                  ♥                                   


              ♥                                  ♥                                     ♥  


                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥



                                            ♥                                                                  ♥                             
   ♥                   ♥                                                        ♥



                                                    ♥
     ♥                                                                          ♥ 


                         ♥                                        ♥

                                     ♥

            ♥                                                                                  ♥


                                          ♥
♥                                                               ♥
                                                                                      ♥

                  ♥
                                         ♥
                                                                         ♥                           ♥
♥                    ♥                                      
                                                  ♥                                 ♥

                                     ♥










hjärteregn på mig inatt.

d ♥ e ♥ n ♥ i ♥ c ♥ e ♥

fuck it, mitt inlägg försvann..
jag är skit trött så jag orkar inte skiva om det.. täntke bara säga att jag har jobbat och nu är jag somsagt trött. jag är ledig tills på måndag men då blire jobb måndag till fredag., det ska nog gå bra..


hejdå och godnatt.


nej jag tycker inte synd om mig själv.



ps. min ''göra bockstäverna stora'' knapp funkar inte så bra och jag är för trött för att fixa.. sorry


d  ♥          e  ♥           n ♥            i ♥              c  ♥              e ♥

ah hehe

Jag tänkte bara meddela att jag är lite tröttis idag. Jag har fortfarande ont i halsen så fick inte så mycket sömn inatt.., det suger med tanke på att jag börjar jobba om två timmar. Great. Fast det gick bra att jobba igår, jag hade faktiskt jätte rara gäster. 
Jaja. nu ska jag hoppa in i duschen... hörs sent ikväll eller imorgon.


denice


Nalle och snuttis sen sovdags

Hej eller godkväll rättare sagt. Eller godnatt förresten.

Kom precis från jobbet, det blev en rätt slitsam första dag men det är skönt att vara tillbaka.. dessvärre är min hals extremt tjock just nu, måste dricka lite the innan jag går och sussar. Jag har världens godaste the hemma, nalle och snuttis heter det..



Godnatt på er då.
denice


Lite lätt arg just nu.

Jag måste bara berätta att jag är lite arg just nu. Vi har precis fått brev hem från net on net ,  där de så trevligt berättar att jag inte alls kommer få tillbaka min kamera. Kameran är stötskadad och om jag vill ha tillbaka den ofungerbar ( finns det nått som heter ofungerbar?) så måste jag betala 460 kronor och om jag vill ha tillbaka den lagad måste jag betala 1500. Det roliga är att det är tredje eller fjärde gången vi lämnar in den. Sist vi lämnade in kameran sa de också att den var stötskadad men att de lagade den utan att vi behövde betala eftersom det hade strulat så mycket med kameran tidigare. Vi åkte tacksama hem men upptäckte strax att skiten inte alls var lagad. En vecka åkte vi tillbaka med den och nu skyller de alltså på samma fel., det vill säga, felet som de så snällt lagade förra gången gratis. Jävla skit net on net, ni kan fethajja att vi komme bråka över detta..

Förresten så vet jag inte om det var net on net eller on off.,hehe. saksamma, allt jag vill är att ha tillbaka min kamera..




Denice


The gods are listening

Jag sa ju att det skulle bli fint väder idag.






Nu ska jag ut och sola en stund, därefter ska jag in och sträda lite. Farmor och farfar kommer hit idag och då skare vara rent och fint.. Därefter ska jag kila iväg till jooooobbeet




D

Mina flickor!

jag har skit tråkig här nu asså kan inte sova =( orka onte skriva nå i min blogg så skriver i erat iställe ;D hehhee
Men nu ska vi får höra vad jag har gjort i helgen ;D jobbat och sen varot på festival i luleå ska får ser en bild också!


Älskar er tjejer ^^

studenten

Förresten.. började kolla på lite bilder på datan och kom och tänka på...
1. Fytusan vad studenten är underbar alltså. Garanterat en av de bästa dagarna i mitt liv.
2. Jag sååå älskar min studentklänning. Den är faktiskt helt underbar. Men jag ska avslöja en sak.. vill ni veta vart jag köpte den? såklart ni vill. Jag köpte den på Manhattan inne i stan. Haha.. Det kunde man tametusan inte tro.


Jag och Andréa innan flaket
 

Klassen, tagit kort på kortet så man ser inte så bra, hehe..


Studentklänningen, ska ta bättre kort när kameran kommer hem..







'Denice♥


Jahajaaa

Hej på er!

Jag tänkte bara säga godnatt.
Jag planerade att gå och sussa tidigt idag eftersom jag tänkte vända tillbaka dygnet lite men sen kom jag just på att jag börjar jobba imorgon så det är ju ingen ideé ..
Det ska dock faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet, in i lite rutiner och så.

Hmmm okej, jag erkänner, jag har bloggtorka. Jag har liksom ingen riktig lust, kanske ska ta en veckas uppehåll eller så? vad säger ni..

Jag kan väl iallafall berätta vad jag har gjort idag., jag åkte till stallet när jag vaknade. Red ut en sväng sen lite lösgörande på ridbanan. Murklan gick faktiskt riktigt bra idag måste jag säga, det är ju alltid roligt. Jag var i stallet några timmar, sen åkte jag hem och duschade, därfter åkte jag med Jennilee och storhandlade., jag övningskörde.. Sen åt jag middag, sen såg jag, pappa och carina på filmen som gick på femman.,rätt bra faktiskt,  sen åkte jag inlines en sväng.
Typ det.. hehe. Mycket sen blev det...  men det får duga idag. :).

Förresten så på tal om inlines. Jag tror jag får tillbaka på skatten runt den 15onde och då ska jag tametusan köpa ett par inlines, ett par rosa, supersnygga., okejdå, kanske ett par svarta. hehe..Får se. Men inlines är fan toppen!, bra tränign för ben och rumpa och dessutom super kul. Roligare än att springa och bättre än att promenera. Passar mig perfekt.


Nu blir det suss. Ska upp och sola imorgon. Jag har beställt toppen väder. Vänta så ska ni få se..


godnatt älskade bloggläsarvänner

Denice


bloggdags

Hmm., det är tametusan på tiden någon av oss slänger in ett inlägg i bloggen nu.

Idag har jag varit i stallet. Jag var ute och red i ösregnet, inte någon vidare timeing med tanke på att jag och Murklan lämnade stallet precis när det började regna och kom tillbaka precis efter det slutat. Great! Fast det var iof mysigt ändå, jag galopperade i de stora vattenpölarna. hehe..

Nu väntar grillad lax till middag och därefter ska jag plinga Emmelie, kvällens planer återstår att se.. :)

RESA-30s24strand_368


Denice

RSS 2.0