sing me to sleep sweetie

Herregud, jag är så trött så ögonen knappt orkar hållas öppna. Jag förstår inte vad jag fortfarande gör uppe och nu är det bannemig dags att hoppa i säng. Vi ses i drömmarnas värld.
18038275_large
Denice

We'll survive this. We always survive.

Jag ber om ursäkt för birst på uppdatering i bloggen. Som jag skrev i början så ska ni inte vänta er för mycket från oss. Speciellt inte från Emmelie som började slacka redan innan hon ens hann börja.
Hur som helst, denna helgen har i stora drag liknat förra helgen. Jobb och träning. Det är allt. Eller njaa. Ikväll åkte jag förbi moster och sippade lite kaffe, träffade kusinerna och mös, men det är all social underhållning jag har fått.
Just nu sitter jag och mailar med Bridget, min värdmamma. På onsdag ska jag skypa med den yngsta dottern och eftersom jag inte har pratat med henne tidigare så ska det såklart bli väldigt spännande. Det blir alltid lite nervöst när man ska skypa med barnen i familjen. Bridget pratar så mycket men nu hamnar det mer press på mig, jag måste vara den som håller igång samtalet. Hehe,.. men det blir nog bra ändå...
Jag längtar så galet mycket till jag åker till Usa.. Ingenting känns riktigt äkta ännu men tiden går fort och vipps så ska väskan börja packas. Jag kommer sakna alla så mycket att det kommer göra ont. Pappa, mamma, sis och katterna. Herregud. Ibland kan jag inte ens föreställa mig att det är sant. Jag ska vara borta i ett år och under tiden är det mycket som händer. Jag ska se till att alla nära och kära skaffar Skype så att vi kan hänga precis när vi vill!!
Fast jag är somsagt fruktansvärt glad att jag verkligen kommer komma iväg. Jag hade ett Aupair-år i tankarna redan för länge sen, och nu när jag tog upp min ansökan igen var jag nog inte riktigt säker på om jag verkligen skulle hitta en familj som känndes rätt,.. men det känns bra att veta att jag inte kommer fylla 40 och önska att jag åkt som Au pair en gång i tiden. Sweet.
Well well.. Dags att slå på Vampire diaries, sen väntar sängen.
Ha det så bra, vi hörs!
Denice

smell like teen spirit

Jag och sis kilade in på Kicks 15 minuter innan stängning. Vi var i jakt på nya parfymer och sprejade omkring oss hejvillt. Nu stinker jag parfymfabrik. Innan huvudverken slår till helt och hållet ska jag hoppa in i duschen.
Vi hörs senare!!
Puss.
D

onsdag den 16

Eftersom Emmelie håller sig så långt bort från bloggen som möjligt så gör jag mitt bästa för att hålla er uppdaterade.
Jag kan givetvis berätta lite kort om Emmelies dag så ni hänger med i hennes liv också.
Emmelie började jobba klockan 12 i förmiddags. Hon jobbade på Hemtex i bålsta vilket skönt eftersom hon slapp ta pendeln hela vägen till Barkaby, halv fyra hade hon rast och då kom Marlene ner till centrum och sällskapade tillsammans med en kopp kaffe. Mysigt! Klockan sju stängde och larmade hon butiken och traskade sedan hemmåt. Det var halt och kallt på vägen hem men eftersom Denice underhöll henne i telefonen samtidigt som hon promenerade hem så gick allt bra. Hjärtis var redan hemma när Emmelie kom innanför dörren så de började genast samtala om vad det skulle bli för kvällsmat. Utflyttningen ut lägenheten var givetvis också ett hett samtalsämne hos Emmelie ikväll,. på söndag planeras allt att flyttas ut., och det är mycket som ska göras!
Hehe :).
Sådär! Vidare till min dag..
Jag vaknade av en riktig telefontracking där fyra olika personer föreslog att vi skulle dricka kaffe tillsammans. Haha.. Jag ♥ Kaffe.. men någon måtta får det ju faktiskt vara..
Jag började också min dag i centrum vid tolvsnåret. En trevlig lunch tillsammans med Mathilda stod på schemat. Sagt, gjort och mycket trevligt! Därefter blev det kaffe och skitsnack tillsammans med min favvosister., en sväng till Hemköp och sen vidare till gymmet. Mer spännande än så var det ju dessvärre inte. Haha..
Min klocka ringer tidigt imorgon så jag ska faktiskt kila i säng! Ridning är inbokat och det ska bli great!
Puss och nattis!!
Denice

its time to fall asleep

But,
Tumblr_luobb1urfr1qd3f5co1_500_large

tjuvkika lite på huset

En sak till innan jag kryper i säng.
Google maps, satellit..Hur jävla ascoolt som helst. Underskattat!
Promenerar för tillfället och och ner på min värdfamiljs gata.
- D

billion dollar baby

Hm.. Jag vet inte. Jag har ett skrikande behov att skriva av mig. Jag vill kladda ner hela mitt liv. Skiva allt jag känner, klä av mig och dela med mig. Metaforiskt då givetvis.
Men jag struntar i det.
Idag småkollade jag och mamma på hus, eller jaa.. det var allt från stora herrgårdar till mindre slott faktiskt. En del av dem var givetis helt otroliga, för att inte tala om prisklassen.
Punga ut sextiofemmiljoner och det här är vad du får:
Givetivs tillsammans med en och annan sidobyggnad, ett stall och en hel del mark., men ändå? Vem önskar inte att man vinner en miljon på lotto?.. men det jag menar är att med 1 ynka liten miljon får du kanske det röda lilla torpet som står hundra meter bort. Tack som fan liksom.
Och vem sa att det var nice att vara miljonär?
En liten fundering bara.
Denice

everything in life is temporary

Sådärdå!
Då var det ny vecka och nya tag som gäller. Härligt!
Min dag har mestadels bestått av datahäng tillsammans med mamsen. Visumansökan är prio 1 just nu och dessvärre upptäckte jag att organisationen har skrivit in Gabriella Baath Lundmark istället för Denice.,, det försvårar ju dessvärre det hela en aning, däremot slänge jag iväg ett mail till dem så nu hoppas jag på att det ska rättas till så snart som möjligt.
Men jisses vad mycket det är som ska fixas när det gäller visumet alltså. Tusen frågor ska besvaras, gärna flera gånger men med olik formulering. Dessutom kom det en hel del tokiga frågor också- Terrorist? Prostituerad? Använder barnsoldater? Yes, baby, yes. Hehe...
Klockan nio tog jag mig ner till Dojon. Det var det första gången jag var med på måndagspasset och ska verkligen pallra mig ner dit flera gånger. Det var himlans roligt måste jag säga.
Morgondagensplaner lite kort då..
1. tränig!
2. Hälsa på Linda och pussa på Chanelle som är en lite sjukling
3. Jobbaaa.
Men nu pussar jag godnatt till er!  Hejpåer!

Tjeennaaa!

Tjeennaaa!
Jag är lite arg nu såhär på kvällskvisten.
Och brådis har jag också!
Vi hörs imorgon istället!
Denice

sunday

Dagarna flyger förbi och inläggen blir bara förre och färre. Inge vidare gossigt om du frågar mig. Jag har för många punkter på To Do listan för ogillar att dagarna går för fort, samt att ta mig tid till att blogga. Igår jobbade jag hela kvällen och ibland timear allt så perfekt, då påminns jag verkligen om varför det fortfarande kan vara as kul att jobba i serveringen. Lovely. Just nu ligger jag i sängen och mobilbloggar, jag har just duachat och ska strax makea mig lite. En sväng ner till 24 och sen vidare till kixboxningen är planerad. Det blir nog bra det! Hör av mig senare, nu är det dags att styra! Puss vänner små.. Denice

Underbara khao lak!

Hej bloggen!

Ni som följde oss för ett år sen vet ju om att jag befann mig i thailand några veckor förra vintern.
 Nu planerar vi en trip igen, förmodligen tillsammans med Julia och Chris. Egentligen vill nog inte Firre jätte gärna åka till Thailand igen. Tror att han hellre vill åka någonstans vi inte varit, vilket jag kan hålla med om, men jag känner mig inte färdig med thai än:)

 Men jag känner att vi missade så mycket pga vädret.

Jag tyckte om Thailand och speciellt Khao lak, för er som åker till thailand måste besöka Khaois! Det är så otroligt mysigt där alla människorna, byarna, stränderna och vi bodde verkligen på ett superhotell!

Nu sitter jag ju "såklart" och kikar vart det ska bära av denna gång. kollar in lite olika hotell och destinationer, har hittat 1 hotell som känns ganska bra men ändå inte 100. Tror att det är svårt när jag vet hur otroligt bra vi hade det förra året på vårat hotell i khao lak, det var så fint och personalen var liksom helt underbara. Fast tror nog att jag gillade poolområdet mest..

Vilket problem jag har va? haha

Tanken är ju iaf att ni kanske kan tipsa om ett bra hotell? :)

Idag är jag förresten ledig och det firade jag med att göra pannkisar till frukost och att fortfarande ligga i sängen och planera en grym resa ;)

Senare idag blir det middag samt idolmys med Andréa och fia.
Jobb imorgon, dock i Bålsta och det känns skönt, får sova 1h längre och jobba 2h mindre haha..

PUSS EMMELIE

Im still waiting, John blund..

Vaarför denna plötsliga problematik att somna ?!?! Blir fan lack. Ett får hoppar över stenmuren. Två får hoppar. Tre får. Fyra får. Iiiih!!! hoppsan , den femte vägrade. Får nr sex vill inte heller vara med, han springer bara förbi. Sjunde fåret däremot , han springer som aldrig förr, med den långa avsattsen flyger han över muren och landar först efter flera meter. Åttonde fåret hoppar över, likaså det tionde. Elfte hoppar. Tolv. Tretton. Fjorton.femton. sexton. Sjuttonde vill inte alls vara med. Väääääääägran. Buset spriger visst åt fel håll., vilken fårskalle. Precis som John blund.

Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.

Tjabaa..
Jag känner mig nästan redo att gå i säng faktiskt., gårdagens sömn var inte alls bra och nu är jag alltså jätte trött. Jag har dessutom suttit vid datorn i dryga timmen och klurat lite kring visumet. Det är en himla massa saker som måste fixas och ju förr desto bättre!
Dagen har hur som helst bestått av kickboxning med Alan samt kaffedrickande tillsammans med shan, sis och ems. Snacka om chillare jag är.. hehe, yeyy livet leker och nu ska jag krypa upp i sängen och kolla på criminal minds.
Hi handsome
Denice

Someone once said that death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live

Godkväll!
Innan jag avslutar den här onsdagen tänkte jag faktiskt slänga ihop ett inlägg.
Imorse var det inte Emmelie som orskade jordbävning utan min alldeles egna lilla mormris. Det blev relativt sent på Krägga igår och när telefonen ringde klockan 10 var jag verkligen inte redo att gå upp. Dessvärre så spelade det inte så stor roll. Jag, sis och mormor hade planerat en mysdag, som senare visade sig innehålla en tripp till både IKEA och Stinsen. Min mormor är urgullig och det är alltid lika roligt att strosa runt i affärer tillsammans med henne.
När jag kom hem kikade jag på 90210 och Nikita, bästa ever.. sen blev det dessutom lite träning på kvällskvisten.
Eftersom jag har en hel drös med mail som bör svaras på så kunde kvällen spenderats på bättre sätt men det får jag ta tag i imorgon!
Förresten funderar jag på när jag hängde med mamsen senast? känns som att det var länge sen iaf.. kanske dags för lite catching up..

Släger in en bild på mormor och mamma medans jag ändå är igång!
Hur som helst, nu längtar jag efter sängen. Vi hörs imorgon.
Pussochkram!
D

Carrie gästbloggar lite..

"I make mistakes. That’s what I do. I speak without thinking. I act without knowing. I drink so much that I can barely walk. I’m a fantastic lover though, and an amazing friend. God knows I mean well."

- Carrie Bradshaw

Hahaha

Hahah men Gud så galet det kunde bli!!


Jäkla blogg-app! Sen visar sig inte alls så bra som jag tyckte förut! Det där skrev jag typ för en vecka sen :D


Undrar nu om det inlägg som skulle konmit igår kommer nu istället kommer?

Tokigt, det jag hade Skrivit var iaf att det blev en gossig kväll, beställde en ansiktsrengöring plus en primer? Stavas nog inte så nej? Haha.. Men men!

Vinet hann vi ju som sagt inte dricka så mycket av , eftersom att man inte fick dricka det under kvällens gång. Men vinet väntar tills nästa gång :)

Haha fan vad osammanhängande detta blev, vaknade för 15 min sen och jag ligger och bloggar ändå plus poäng till mig. Vet också att jag skrev i det inlägg som inte kom, att vi pratade om att hota et att sluta blogga om ni inte kommenterar mera :D såklart vill vi att du ska fortsätta kommentera Gabriel men någon annan också, TACK! :)

För inte skulle ni väl klara er utan att veta vad som står på i våra liv va? :)


Nu ska jag se super 8! :D

PUSS EMMELIE


Lite visdomsord innan jag kryper in under täcket

Tumblr_ltzuw3y4cx1ql9jv9o1_500_large

Emmelie är full

Det ända som stämde med det senaste inlägget är överskriften, för nog hade vi en TJEJKVÄLL alltid.
Vi hade sminkprovning, åt melon och satt och surrade. I slutet av provningen åkte dessutom en flaska vin fram och trots att jag inte tror att Emmelie slukade mer än ett glas så verkar hon inte helt klar i huvudet. Inte kan du gå till varken hemtex eller dagiset halv elva på kvällen? , och både Kista och ICA stängde ju redan en halvtimme innan du skrev inlägget. Och morgon, de är det ju definitivt inte!
Så tokigt det kan bli!
Näääädu,, kom hem nu Emmelie, sov bort ruset och styr allt det där imorgon istället!
- D

Tjejkväll!

God morgon!

Ha ganska nyligen vaknat och nu ska jag snart bege mig mot jobbet. Skönt att jag idag endast har ca 150 m dit:D

Sen blir det kista ju då som sagt kista och efter det storhandling, kylen ekar tom!

Det enda just nu! Pussss Emmelie


sämsta bloggerskan

Hej bloggen!

Är stolt över Denice som gör detta så otroligt bra, min ide att börja blogga igen och jag suger på det. Haha!

Vad har jag gjort sen sist? Vi var ju på tom titt, och hmm .... Så besviken jag var, på tok för dyrt inträde för något som är så tråkigt. Trodde vi skulle vaska guld och cykla på väggar,  på lina och grejer. Men nej ni, istället fick man öva balans och prova på att ha dålig syn:) Skoj. Det bästa var ju ändå när man max 4 åt gången fick gå in i ett rum, var as taggad. Det var kolsvart man skulle känna sig fram med hjälp av en stång och på vissa ställen hade dom satt lite filt på stången, hihi roligt!

Efter 50 min gav vi upp och begav oss till Södertäljes centrum, satte oss på ett halvtaskigt lunchställe och käka rätt dålig mat.

Efter det mot strängnäs och där mina vänner hittade vi ett jätte gossigt cafe, vad hette det nu igen nisse? Blå koppen eller nått, sen hittade vi..... Hör och häpna, vilka minns GODIS MONSTRET? :D Det fanns det och jag blev glad i hela kroppen, det var ju höjdpunkten på helgen för några år sen när man fick åka till godis mostret, köpa godis och hyra film. Yeeeeay! :)

I helgen blev det jobb, jag är trött på att jobba helg :( Vill vara ledig snart!


Idag har jag varit ledig för att jag ska hinna med och packa och städa här hemma, hann med en hel del faktiskt.

Plus ikväll blir det tjejkväll här hemma, gossigt värre. Kommer en tjej hit som säljer mary kay produkter, så vi ska dricka lite vin, testa lite olika produkter och prata strunt :) Hoppas Jennilee och Denice är i tid bara, annars kan det ju bli lite tokigt..





Imorgon blir det jobb från 16-20, sköööönt1 Kan sova ut, samt fixa och dona lite här hemma.

Sätter punkt.

PUSS EMMELIE


she had a earthquake on her mind

Och så var lördagen äntligen här. Jag har väl egentligen inte toklängtat till att det ska bli lördag eftersom det innebär jobb för min del, men jag är glada för er andras ledighet.
Imorse vaknade jag av mobilen som låg å sängbordet orsakade jordskalv i mitt rum. Det vibrerade ljudet var lätt obekvämt och jag insåg snabbt att det var Emmelie som var den bokomliggande orsaken. Jag övervägde i några sekunder om jag verkligen skulle svara i telefonen eftersom jag sällan gillar att uppskatta den typen av beteende.
Jag tittade på klockan och insåg snabbt att alarmet skulle ringa inom de närsmta minutrerna så jag tryckte på grön lur och yttrade ett heeeeeiijj... med en sån trött röst som jag bara kunde. Lite dåligt samvete skulle jag allt ge henne!
Efter att vi pratats vid en stund slänge jag på mig smink och träningskläder, kilade ner till gymmet och gjorde rätt för mig.
Nu, sisådär en dusch senare ska jag dra på mig jobb-byxorna och styra bilen mot krägga. Jobb somsagt!
Puss och allt sånt!
Denice

Im a women


The only thing that makes it a part of your live is that you keep thinking about it

Plus, förlåt Emmelie. Både du och jag visste nog att det inte skulle bli något av idolplanerna.. :( .
Men vi hörs senare! Nu åker träningskläderna på och jag kilar iväg till 24.
Kvällsträningsmys. Någon som vill göra sällis?
D

some people feel the rain. others just get wet

Sådäääär...
Idag har jag spenderat dagen tillsammans med min kära kusin Cameron.
Vi åkte in till stan i förmiddags för lite shopping, kaffedrickande och middag på taccobar. Förtillfället så är jag en sparsam liten flicka men Cameron fick lite smått och gott med sig hem. Hela dagen var iallafall urtrevlig och vi får absolut styra något liknade snart igen! Jag gillar att hänga med cam, som förövrigt är en förvånandesvärt smart och allmänbildad 15åring. Onice att överglänsa kussen dock!

Slänger in en bild som jag lånade från Camerons facebook.
- Denice

Au pair in america

Okej, där var ett inlägg avklarat. Här kommer nästa!
Jag skrev igår att jag var en lycklig tjej och nu ska jag berätta varför.
Jag är en blivande Aupairflicka som ska packa väskan och flyga över till andra sidan jordklotet och landa i Virginia. Jag matchade med min värdfamilj igår och jag och värdmamman kommer jätte bra överrens. Jag har dessutom skypat med den äldsta dottern och hon är hur söt som helst! Barnen verkar jätte exalterade och de har redan gett mig ett smeknamn.
Det kommer dröja att ett tag innan jag flyger över till USA och trots att jag planerade att vara iväg precis efter jul så känns det rätt skönt att ta det lite lungt. Det är mycket som ska smältas och tas in, dessutom har jag tuuusen saker som måste göras, där av bland annat en bil som ska säljs.
Jag är hur som helst jätte glad, familjen känns urhärlig och värdmamman har ringt och surrat i telefonen jätte mycket.
Det kommer bli awsome possum och de fyra orienterings dagarna i NY är inte heller fy skam. Shopping, oh yes baby.


Jag kommer hålla er uppdaterade men eftersom allt är så nytt så tar vi det lite chill såhär i början.

Denice

T som i tom tit och i torsdag

Hej fredagkväll!
Jösses!
Nu skäms jag lite. Det känns som att jag har mycket att ta igen när det gäller bloggen och därför delar jag upp det i olika inlägg.
Så, vi börjar med Torsdag och Tomtit.
Dagen började tidigt. Smink, håruppsättning och kläder på. Bilen styrdes mot södertälje. Resan var lång, tokig och innehöll (givetvis) en och annan felkörning. Bilen parkerades i ett parkeringsgarage, egentligen på tok för långt ifrån själva Tomtit. Vi traskade över torget, förbi en kyrka och tillslut in igenon portarna till Tomtits byggnad.
De följade 55 minuterna var dessvärre inte alls roande, det var fullt med folk och både jag och Emmelie var faktiskt väldigt besvikna. Vi övergav experimenten och knatade istället vidare mot gallerian. Vi kikade runt ett tag och övervägde därefter att äta lunch.
En räksallad senare styrde vi bilen tillbaka till varmare platser. Hemvägent gick bättre än förväntat och i Stängnäs stannade vi på ett mysigt Cafe och drack granatäpple-the.
Väl hemma bytte jag kläder, drog på mig ett par andra skor och kilade med full fart iväg till jobbet.
- Denice

Jag är så HAPPY

Jag är så HAPPY

Something you should know about Experiment

Godmorning!
Jag ska precis slänga på mig lite kläder., Nu är det brådis, halv nio planerar vi att lämna Bålsta och styra vidare mot Södertälje. Tomtit står alltså på schemat och efter alla gånger vi har samtalat om att besöka stället så är det ett under att det äntligen blir av. Efter Tomtits blir det raka vägen till jobbet, fullspäckat helt klart!
Pusssss
/

Blir en kortis!

Hej bloggen!

Får bli ett kort inlägg idag, vet att det började bra för mig. Men det går ju sådär va? ;)

Fasen blir så icke sugen när jag slutar så sent på jobbet, när jag kommer hem vill jag bara se på film eller något.

Vilket jag faktiskt ska nu, jag älskar ju verkligen att se på film. Är en riktig soffpotatis, se film en hel dag är inga problem för mig, även lördagar brukar funka fint haha!

Just nu vet jag dock inte hur jag tänkte med filmvalet, den heter Jane Eyre. Sök på google så förstår ni nog vad jag menar! Den hade faktiskt bra på imdb, juuuuuste! Plus har redan sett alla kärleksfilmer som är något att se haha.

Förresten har jag fasen galet ont i min högra hand/fingrar när jag skriver, måste vara för att jag använder den handen i kassan också. Det gör svinont.


Nu blir det film och inte allt för länge, imorgon blir det utflykt (hahah älskar ordet, känner mig som 8). Blir utflykt med Nisse, vi ska på tom titt i södertälje, yeeey! Kommer bli awsome, hoppas verkligen inte att vi blir besvikna. Vi hade från början tänkt att ta med oss picknick, vilket lät asmysigt. Men när vi sedan kom fram till att det faktiskt blir en matsäck, ångra vi oss ganska så fort och valde så istället att käka på deras restaurang ;)


Sätter punkt då.





yeeeeay vilken rolig rutschkana :D


PUSS EMMELIE

Nu åker handskarna på igen

Galloway-ewing-boxing-gloves-hanging-on-the-wall_large
Dags att möta upp Alan för dagens träning...
- Denice

Can I trust you with my dearest...

Tjabaa!
Jag har precis avslutat ett långt telefonsamtal med en värdfamilj från Virginia., Värdmamman var jätte trevlig och det här är faktiskt första familjen som jag känner att det verkligen har klickat med. Jag har pratat med en del familjer tidigare och jag måste säga att jag är förvånad över att jag har fått så många matchar. Detta är 13onde familjen som jag är i kontakt med och det känns skönt att jag har möjligheten att kunna välja och vraka. Dessutom lär jag mig såklart mer och mer för varje gång jag pratar med en ny familj. För varje samtal blir jag såklart mer avslappnad, vilket är awsome!
Gällande hela Aupair sökandet så är det givetvis många faktorer som ska kännas rätt men jag längtar tills att allt klickar och väskan äntligen kan börja packas.
Cap-disney-mary-movie-poppins-favim.com-189946_large
Men nu längtar duschen på mig, det vet ju jag det.
Dags att kila vänner små.
Denice

cup of coffee cup of love

Godeftermiddag på er!
Jag ska precis kila ner till centrum och dricka lite kaffe tillsammans med Emmelie. Efter en kopp kaffe ska jag kila upp till gymmet. Olyckligtvis kommer jag säkerligen tajma rusningstiden perfekt och det är suger ju...
Insåg precis att jag har lite brådis,. dags att slänga på mig träningskläderna..  Vi ska mötas halv och jag ska inte komma försent.. idag ska jag bannemig inte ge Emmelie anledning att skälla på mig ;).
PUSSSS
- D

RSS 2.0