inspire me








D


Sunshine

Jag ska låta mitt osminkade ansikte möta solens strålar idag. Tror att det blir andra dagen jag är osminkad sen 16e maj. Herregud.



Denice


munchen

Hej gossar.

Jag sitter i en lägenhet mitt i munchen. Det känns lite konstigt att bo i en helt främmade männsiksas hem men lägenheten är jätte fin och killen är jätte trevlig. Jag har köpt en karta och igår visade Michael mig runt i staden en snabbsväng så tror att det ska gå relativt bra att hitta. 
Efter rundvisningen blev det middag tillsammans med han, hans dotter och hennes kompis. Underbart sköna små tjejer måste jag säga. 12 åriga flickor som springer runt med märkesväskor och har konversationer om jag vet inte vad, haha. De pratar äckligt perfekt brittiskengelska och det klingar ljuvligt i mina öron.
Haha.
Efter middagen ringde Michael en kompis till hans andra dotter som är i samma ålder som mig, vi mötte upp honom i en beargarden och där kollade jag på fotboll tillsammans med han, och hans kompisar.
Efter fotbollen gick vi vidare till någon tysk hiphopklubb, haha. Jag kände inte rikigt att jag passade in men alla var jätte trevliga och kvällen slutade med taxi tillbaka till lägenheten runt 1.

Idag ska jag springa ner och köpa lite '' måste ha grejjer''  som tandkräm, tandborste och sånt skit. Sen ska jag nog gå en sväng runt staden.

Juste, mormor, du vet kortet jag skickade till dig? på slottet. Vi var där igår. Haha, vi hann inte gå in för vi hade får brådis men vi var utanför och kickade runt ett tag, det var jätte fint. Verkligen ett sagoslott.




Jaja, puss och kram
Denice

Det blev stranden en liten stund i alla fall :)

Hej igen :)

Idag har jag och älskling varit och ätit plankstek, den var gott men vi har båda ätit bättre. Det är nämligen så att imorgon har vi varit tillsammans i 1 och 7 månader :) Tiden går så himla fort och jag vlir bara mer och mer kär i mitt hjärta!

Efter de åkte jag och hämta ut Denice paket från nelly som hon beställt i mitt namn. Nisse jag ÄLSKAR din klänning men jag måste nog tyvärr säga att jag tror att du kommer få byta den till en större stl, den är perfekt i längden för mig det finns nog faktiskt en risk för att den blir för kort på dig och sen är den verkligen jätte tight i höfterna! Men den är helt underbar!!

Tänkte mms:a bilder på den men kom på att du inte kunde se mitt förra mms så du får se bilder här istället :) Förresten nu har jag läst ditt kort, mycket vackert kort måste jag säga "NOT" men de du skrev och din teckning vad AS grym!!! :D <3



För er som undrar så är det som sticker ut inte min bröstvårta, klänningen är veckad så!






Jag är osminkad och helt äcklig i håret, men det är klänningen ni ska se!!

PUSS EMMELIE

hmm

blir nog ingen strand trotts allt :(

...

Hej bloggen!
Jag har legat inne hela dagen, fyfasen vilken ångest jag har!! Jag som solat och badat varenda dag som de varit fint väder, men idag har jullan jobbat och alla andra också och jag bara hatar att ligga på en solstol helt själv när de inte finns vatten i närheten.. Så det får bli ett sent besök till stranden idag, hur som helst så ser jag ut såhär på stranden idag! 

 

Ha de fint alla :)


PUSS EMMELIE

Touren

Herregud.
Jag har underbara vänner. Tårarna strömade ner för kinderna bara genom att jag fick höra era röster.
Gud vad goa ni är. Jag saknar er och snart ses vi igen.


Hm, Alpentouren då.
Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja. Det går inte att beskriva med ord men det är de häftigaste jag någonsin sett. Jag har tagit endel kort men inte heller de kan ge upplevelsen en rättvis beskrivning.
Första dagen åkte vi från Munchen till Österriket, där spenderade vi natten på AplenPalace, underbart fint hotell, morgonen därpå åkte vi vidare till Italien, vi åkte uppe i Aplerna och det var helt otroligt. Vi åkte ner cabbat i r8, vilket uppenbarligen är en relativt kraftfull bil, vi spelade tokhög musik och vädret var underbart. Finns inte mycket mer att säga. 
När vi kom in i Italien var landskapet också helt otroligt. Den natten spenderade vi på Life Balance.
Dagen efter drog vi vidare till Schweiz och taxfree shoppade lite. Jag köpte bara Clinique Bus men det var kul att se sig lite omkring. Därefter blev det Österriket igen, Mohr Life Resort för att vara exakt. Imorgon bär det av tillbaka till Munchen och då blir det fem dagar off, underbart!
Förövrigt så har jag sett Tysklands, österrikets och italiens högsta berg, hehe.



Aplen Palace



Aplerna



Italien


Life balance 



Bilderna kommer inte från mig,,. för dessvärre har jag ingen kamerasladd med mig. hehe..



Puss och kram gossvänner.





















Gårdagen samt idag

Hej igen! :)
Igår åkte jag, firat och joel och åt på bpk och sen åkte vi och handla på ica eftersom att det var tänkt att vi skulle åkt till härjarö och grilla med en massa men så blev det icke. Så firat och hans kompisar åkte och kolla på fotboll och då passa jag på att sova, när jag vakna åkte jag hem till jimmy där dom var och där grilla vi och spela kubb. Sen kom Julia och Alex och hämta mig, först skulle vi bara ha lite vinkväll hos Julia, men jennilee ville ha med oss till kungsängen så vi fixa oss snabbt som tusan och hängde med dit.

Jag tyckte faktiskt att det var riktigt skoj där igår, mycket skratt för att det finns så mycket roliga människor! ;)

Här kommer lite bilder från igår :)

















nu orkar jag inte ladda upp fler haha. 

PUSS EMMELIE


min midsommarhelg

Hej bloggen! :)

Vilket underbart väder man fick vakna upp till idag, då kan nästan ingenting gå fel (hoppas jag)

Nu tänkte jag berätta lite om midsommarafton vid 2 begav vi oss till Andréa´s äng där det var musik och dans för barnen. Vi hade picknick och drack vin, efter någon timme gick vi upp till  Andréa för att byta om osv (tror att jag bytte om ca 4-5 gånger den dagen haha) Alex grilla och vi andra fixade med resten, men ska jag vara helt ärlig så gjorde jag inte speciellt mycket. Maten var super god och sällskapet var toppen, det enda som saknades var min otroligt efterlängtade Denice!

Senare på kvällen så sjöng vi och dansa,  Andréa har en RIKTIG musikfamilj så dom har typ värsta ljuder och discolampor och sånt så vi gjorde vårt egna lilla disco där och det var ett riktigt bra ett!

Vid ca 1 åkte jag och julia hem till denice pappa, där befann sig Jennilee och en massa fler bla min pojkvän och vi var där ca 1 timme sen gick vi hem.. Min midsommar var verkligen helt otroligt bra, hade verkligen jätte trevligt hela dagen.

Jag fick ett sms av Denice på förmiddagen och nu tänkte jag skriva vad hon skrev till mig.

såhär löd hennes sms:

Glad midsommar på er! Jag önskar er egentligen int ells regn, blåst och åska jag är bara ledsen för att jag inte får klä upp mig , dricka alkohol och ha blommor i håret. Ni kanske kan ha en tyst minut för mig, en nisseminut  bara ängnat åt mig! Eller ännu bättre, alla kan säga en sak det gillar med mig, gå laget runt liksom. Sen smsar du så jag får veta hur underbar jag är:) haha. Ha så kul idag! Hälsa alla!! :) pussssss

Är inte hon helt otroligt underbar? jag saknar dig så jätte mycket Denice!!!

Här är våran midsommarpresent till dig från alla oss, det blev inget sms men jag hoppas på att detta ska duga.




Jag tänkte egentligen att jag skulle berätta om gårdagen och lägga upp en massa bilder, men ska iväg med Julia och kanske Alex och Louise också och bada :) Julia verkar urväntad och jag vågar  inte  utmana ödet haha.

PUSS EMMELIE


Förresten, gabbe jag älskar att du lärt dig att använda allt som har ordet goss i sig ;)


Myspys hos julla

Hej! :)

Jag berättar om midsommar imorgon med bilder och allt. Men nu ikväll sitter jag och alex hos julia, tror att louise kommer förbi en stund också. Sen får vi se vart kvällen slutar!

Hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar :)


PUSS EMMELIE

Alpenspydertour

Heeej bloggvänner.

Hoppas att ni hade en bra dag, kväll, natt igår. Midsommar! De friar inte midsommar här så för mig var det en helt vanlig arbetsdag. Jag hade gärna spenderat dagen med blommor i håret tillsammans med mina vänner men en hallonbakelse och ett glas vin på kvällskvisten var så nära midsommar som jag kunde komma.
Jag och Alex åkte in och kollade på fotbollen, vi satt på en uteservering inne i stan. Förtillfället befinner vi oss i Inglestad, vi har bara spenderat natten här och klockan nio drar vi vidare till Munchen. Där möter vi upp de 15 tyska gästerna som ska med på Alpentouren. Det blir galet många timmar som ska spenderas i bilen de fyra kommane dagarna men det ska nog gå bra. Jag ser fram emot resan, alla som jag har pratat med säger att det är galet vackert.
Efter Aplentouren kommer jag att bo i en lägenhet i centrala Munchen. Då blire shopping. Haha,. jag ville hellre stanna i Inglestad till en början men nu ser fram emot att stanna i Munchen och strosa runt i staden. Ensam dock men vanligtvis shoppar jag helst själv så det har jag faktiskt inget emot.
Däremot, frukost, lunch och middag helt ensam i fem dagar är väl inge vidare, heh..
Jaja,.. brååådis.
puss och kram vänner!









Tur att jag redan firat midsommar en gång detta år.!!


Denice

jag har hittat en ny

godnatt bloggen!

Jag har blivit kär i en annan kille, alltså jag blev stormförtjust och när jag visa han för julia så blev hon också det! Detta kommer sluta med att vi kommer att bråka om denna stackare. Jag vill också ha en kille som kan le sådär och framförallt SJUNGA sådär!

Förlåt älskling du vet att du är världens bästa och att jag älskar dig mest, men titta måste jag faktiskt få göra :) Plua du är minsann också söt när du ler, du kan bara inte sjunga som han..

Här är i alla fall denna goding jag pratar om! Bruno morse eller vad han heter..




Godnatt, nu måste firat snart hämta mig så jag och julia kan få sova vi ska vara på lindex kl 10 imorgon puuuuuuuuuuuuh.

PUSS EMMELIE

Fast..

Jag har tråkigt men inte därför jag lägger in konversationer i bloggen. Tycker själv att det är roligt att läsa sånt skit i andras bloggar. hehe........

Förövrigt så hjälpe pappa inte alls mig!! Däremot så var Emmelies mamma med på det andra rimmet hon skrev!! Ser ni inte skillanden på det första och det anda?!? Emmelie suuuuger:)

Tror denice har långtråkigt

Hej!

Tror faktiskt att denice har det lite smått långtråkigt i Tyskland, hon börjar gå tillbaka till när hon alltid kopierade våra konversationer. Minns ni det? Här får ni en rim battle som vi gjorde för ca 2 år sen, vi äger right? ;)

Vi börjar med detta istället, fy fasen vilken vän man har. Bibbi ser du så ditt barnbarn skriver till mig? :(
Denice LundmarkEmmelie Eriksson: Vad göru slyyynaaaaa?
ring migis
Denice LundmarkEmmelie Eriksson: RING MIG TJOCKIS :)

Denice LundmarkEmmelie Eriksson: Tyst! du äcklar mig.


Här börjar våran battle hahahaah!

Denice LundmarkEmmelie Eriksson: Tyst! Du äcklar mig.. Du är hur vidrig som helst, speciellt dina tår.. vilket passar bra med tanke på ditt fula hår.. inte äns dina ben är fräcsha!.. Fast snukigast av allt är ju ändå din näsa. Var nu bara tyst för jag är inte alls attrahetad utav dig.. jag skulle spy bara du rörde mig. Så stick nu tillbaka till ditt lilla hål,. för du är lika mycket värd för mig som en ynka liten kol. (Grillkol)

Emmelie ErikssonDenice Lundmark:( JAG RIMMAR INTE I BÖRJAN)
OKEEEEEJ!
och vad är ditt lilla problem? Jag sätter en 3 rätters middag på havsbadet.. På att de där har du och din käre far kommit på tillsammans hahahah vilka mongoungar. vilket otroligt tråkigt liv du måste ha pissnisse.. på en lördag. :D hahah

och jag säger bara tyst du.. Du är ful nästan lite gul (din tröja på bilden)att vara sminkad som en bimbo? visst du kan möjligtvis dansa limbo. men OCH ingen står i chock!! Du tror du kan rimma men allt du kan är att limma (dina solglasögon) Jag tappar andan när jag ser dig, men ej för att du är vacker.. nej nej inte med allt detta spackel. Såå hm baby varför inte bara gå hem med dig eller maybe not because you are NOT so HOT!

HAHA JAG SUGER!!

Denice LundmarkEmmelie Eriksson:
Nu är jag lite sne'd för pappa min var ju inte alls med. Middagen tar jag gärna emot, din jälva idiot. Du är ful som en stork och i huvudet har du bara kork,. det enda som håller dig uppe du i havet är din feta kroppoch allt du tänker på är killarnas pillesnopp. Vem är du som mitt spackel dissar?, jag menar det är inte mig killarna går förbi och missar.
Dom sjänker dig inte ens en liten blick,. allt dom har att säga dig är STICK!
Hur ska detta sluta?, du är ju värre än en sjunkande skuta. Du säger att jag inte är hott men vadfan det är ju inte jag som är årets flopp
Nej nu ska jag sluta din lilla gris. Många kramar från Denice

VISST ÄR HON BRA? sjukt roligt, fast där fick hon hjälp av sin pappa, han är skit bra!

Emmelie ErikssonDenice Lundmark:
Inga killar vill på dig se, inte när du har mig breve. Det är jag som är magisk och du är bara tragisk! Det är efter mig killarna trånar och det är dig dom hånar. Jag må vara full av kork men jag har iallfall mera ork.. Det du skulle behöva få är ett knull då och då, ta chansen och inte bara när du tappar balansen. du kan bada i en hink så du får bort allt ditt smink! Men nu ska jag vara lite snäll åtminstonde för ikväll.. Se och lär så kanske du också blir populär!

Puss och kram på min lilla fyllebanan


Och där gav vi upp, men jag tänkte faktiskt börja på en ny battle. Har ändå ingenting att göra plus att jag saknar alla dessa knäppa grejer som vi gör med varandra! :D

PUSS EMMELIE

Sluta kaxa din dumskalle

22:17Emmelie

haha käften

22:18Jag

:D

sluta kaxa

22:18Emmelie

haha kaxa bästa ordet

22:18Jag

haha jaa lätt

sluta kaxa din dumskalle

hahaha

:D:D

22:19Emmelie

hahhaha så ska jag börja säga till din pappa


Shopping, jobb och hemresa

Hej söta rara!
Jag ska slänga in ett inlägg innan väskan ska börja packas samt håret tvättas.
Jag åker till munchen efter jobbet imorgon. Det ska bli spännande, jag har hört att det är toppen fint där.
Idag har jag varit och shoppat. Det var helt tokigt. Jag var helt tokig. Glömde kolla allt vad storlekar heter, jag grabbade bara tag i alla plagg jag gillade och kastade dem över armen. Jag och Alex åkte till Centrumet efter jobbet och det innebar att vi bara hade en timme på oss innan butikerna stängde så jag sprang runt hyper och tokstressad. I samband med alla av och påklädningar råkade jag dessutom dra av prislappen på fyra klädesplagg. Jag hade varit en rar och ärlig liten människa och gått till butiksbiträdet inne på Zara och berättat att jag råkat dra av prislapparna men jag hade inte tid helt enkelt. Inte för att jag hade haft guts to do it heller för den delen.
'' Hej, jag är ledsen men här är två par jeans, ett par shorts, och en tröja som jag av misstag slet bort prislapparna ifrån.''

Jaja. Det blev hur som helst ett par jeans och ett par shorts som fick följa med hem. Hmm. Gud vad jag längtar tills jag kommer hem. Men ni har rätt. jag börjar se ljuset ur tunneln nu. Jobbet har faktiskt flytit på jätte bra på senaste och det gör mig så himla glad. Jag har alltid jätte mycket energi på dagarna. Jag har börjat få lite uppskattning av Alex nu och det driver mig verkligen frammåt.

Hmm... nu då.. Ja, juste. Jag kommer att stanna till den 16, precis som planerat. Jag vet att jag har velat fram och tillbaka ett bra tag nu men dagarna stannar ju inte upp bara för att jag velar. Jag menar snart är det ju redan juli, vilket innebär att det är två veckor kvar. Och nu när det ändå faktistk har börjat kännas bra så kanske jag kan vända hela den här upplevelsen till något posetivt. Det hade ju varit perfekt.

Jajaa. Det är lite brådis nu. Väskan, duschen och sängen ropar på mig......
puss och kram

Denice

äntligen är sommaren här på riktigt!

Hej bloggen! :)

Idag har vi haft en alldeles underbar dag, jag, alex, julla och louise har solat och badat hos louise!

Det har varit så varmt och så härligt, vid 1-halv2 så åkte vi och köpte lunch. Julia tog såklart en fräsch sallad som hon alltid säger haha, Alex tog en hamburgare och jag och louise köpte thai MUMS!

Vi åkte tillbaka till louise och åt, sen sola vi några timmar till och vid 3 körde Julia hem mig och Alex, och inom 1 timme ska vi iväg och handla inför morgondagen! Tror det kommer att bli grymt imorgon, hoppas att jag lyckas med mitt projekt som jag håller på med inför imorgon också. Vill inte säga något om det blir fel ;)

Men här kommer bilder från idag :)

Detta är det absolut gulligasteg någonsin sett!!!
 










PUSS EMMELIE

Jag gjorde det!!

Hej igen! :)

Vet ni? Jag bada eller snarare doppa mig men det var svinkallt, vi var på ekilla och jag är mycket stolt över att jag gjorde det. Men jag brukar bestämma mig för att doppa mig och när jag väl bestämt mig då blir det så :)

Vi hade jätte mysigt, låg där i ca 2½ timme. Jag köpte med mig en god kycklingsallad från Andréa´s cafe och det var mycket smarrigt! När Julia lämnade av mig så gick jag direkt och försökte göra min HEMSKA utväxt en aning bättre. Nu har jag precis badat (i badkaret) och väntar nu på att håret ska torka så jag får se resultatet. Tror det blev aningen bättre i alla fall, ska se till att få det ordentligare fixat efter midsommar.

Vad ska alla göra på midsommar förresten? Jag ska hålla tummarna för att det fina vädret håller i sig!!

Vi ska i alla fall vara hos Andréa´s pappa i hagviken, så först ska vi ha picknik på ängen där och göra kransar och sen går vi vidare till hennes pappa där vi ska grilla och mysa. Jag och Andréa har bestämt oss för att bada nere vid deras brygga där också. Sen ska vi leka lekar mm, tror det kommer bli super!

Dock har jag och Julia lite smått panik över vad vi ska ha på oss. Jag ska se om min man kanske är sugen på att åka iväg idag så vi får kolla på något, men har väldigt svårt att tro det!

Nu får det vara färdig bloggat, nu ska jag läsa massa bloggar tills min man kommer hem!

Här får ni bildbevis på att jag badat haha!



PUSS EMMELIE

Godmorgon bloggen

Hej!

Jag slet mig upp ur sängen för ca 1 halvtimme sen. Jag och goss Julia ska nämligen åka till ekilla och steka, vi hinner dock bara vara där i 2 timmar ungefär. Men det ska bli mysigt och skönt, nu ska jag på med bikinin och packa det som ska med.

Kan det bli årets första dopp idag? Tror ej det, julia är badkruka och jag vill inte bada själv haha.
Hörs sen :)


PUSS EMMELIE

Idag hos tandläkaren

Hej bloggen :)

Hoppas att det är bra med er alla, jag mår toppen förutom att jag är aningen trött..

Idag vaknade jag strax innan 11 och vid 12 var jag hos Julia, jag hade nämligen inget smink hos min pojkvän. Jag har vanligtvis alla mina grejer hos honom eftersom att jag mestadels bor där, men eftersom vi varit på åland har jag inte hunnit packa ur väskan och den är hos pappa. Men hur som helst, var där och gossa lite med henne för hon är så gossig!

Vid 1 åkte vi och tanka, kolla lite på lindex och efter det följde hon med min till tandis, jag är jätte rädd för tandis :( Och jag upptäckte i söndags att mina visdomständer börjar sticka fram och jag var jätte rädd för att jag ska behöva ta bort dom. Men jag hade en jätte fin mun, inga hål och tänderna växer rakt :) Det var verkligen en lättnad, jag går hos världens bästa tandläkare sigrid, nere vid polisstation. Först är dom så urgulliga så jag blir nästan lugn av att vara där och sen har dom en tv i taket så jag kan kolla på tv när dom gräver i min mun haha!

Efter det begav jag mig hem till hjärtis, han kom hem från jobbet och sen åkte jag och hämta min Wiggo på dagis. Laga mat till Marlenes barn och baka tillsammans med hennes ena tvilling Linus!

Efter Firats träning hämta han mig och vi köpte thaimat Jammmi, vi älskar det! Vi tog med maten hem till min bror och nu sitter dom och tittar på VM så jag tänkte passa på att skriva några rader.


Förresten skulle personen som skrev en kommentar till oss igår eller idag som anonym kunna skriva till mig på facebook?

Nu ska jag snart åka hem och lägga mig i sängen, det ska bli skönt att sova :)

PUSS EMMELIE

sleepy

Ska dra i för rullgardinen och hoppa i säng. Läsa ett par rader och sedan in i drömmarnas land. Innan nio, lyckat.
Godnatt på er hur som helst.


Denice


Österriket, saltzburg

Hej.

Jag ankom till Saltzburg klockan fyra i eftermiddags. Från fyra till sju väntade vi på att lastbilen skulle komma vilket resulterade i en obeskrivligt frysen Denice. Herregud, det är skam att det snart är juli. Det var 11 grader ute och jag frös så jag skakade, trots att jag hade på mig en polo, en tjock väst, två jackor plus en halsduk.
Halv nio checkade jag in på Hotellet och nio var det dags för middag. Hotellet är underbart. Utsidan ser bara mysig ut. Invändigt är det rätt gamalt, rummen är ganska fula men väldigt stora. Ett rum för dusch och badkar och ett annat för toaletten. Dessutom har jag balkong. Det underbara med hotellet är utsikten. Det är otroligt.
Går faktiskt inte ens att beskriva. Så, punkt. Haha.

Hmm. Ryska gäster imorgon. Vi ska vara på banan kvart i åtta och gästerna anländer klockan nio. Som väntat, raceevent. Hm, vad mer? Justja, min klocka ringer klockan 6, duschdags!! Måste få sova sex timmar inatt. Hatar att börja veckan med förlite sömn.
Puss och kram bloggläsare små


officiell Audi kära vänner.


Denice


Home sweet home

Hej bloggen! :)

Jag har inte faktiskt inte haft tid att blogga denna vecka, vi har gjort saker nästan hela tiden! Men vi har haft det super kul, gjort en massa skoj!

Vi kom fram på natten på tisdagen och på onsdagen åkte vi runt och kollade och gick en prommis. På kvällen åkte vi in till mariehamn, spelade golf och åt middag på dinos.

Torsdagen åkte vi in till stan för att föra hos Jeanette och på kvällen blev det att gå ut, det var inte så mycket drag direkt men det visste vi redan. Hur som helst så hade vi skit roligt!

Vi sov över hos Jeanette och på fredagen sov vi till kl 1, sen åkte jag och pinko (jeanette) och åt pizza och kebab. Sedan åkte jag hem där Andréa och julia redan hade varit i ca 1 timme, vi vila en stund och sen blev det utgång igen. Vi hade riktigt kul då också men vi var väl inte riktigt lika party då haha.

På lördagen blev det en slappdag, vi satte på oss fula kläder. Gick ut i regnet och fiskade, mys! Sen på kvällen satt jag och kollade på victoria och daniels bröllop, jag hade vägrat att kolla på det där. Men när jag väl satt där ville jag inte gå därifrån. Det var jätte vackert och dom verkar verkligen kära i varandra. Alla pratar om Daniels tal till victoria, det var jätte fint och bra. Men daniels pappa då? Det tyckte jag var helt otroligt bra! Daniel har i alla fall haft 8 år på sig att förbereda sig men hans pappa som är som vilken människa som helst ska prata in för typ hela svenska folket och gjorde det riktigt riktigt bra jag fällde till och med en och en annan tår :)

På söndagen bar det hemåt och det kändes jätte skönt att få träffa Firat igen, jag hade saknat han massor. Men vore det inte för honom hade jag stannat hela sommaren! :)

Jag orkar inte ladda upp en massa bilder här, bilder finns på facebook så gå dit och kolla :)

Är det någon som väldigt gärna vill att jag lägger upp några här så lämna en kommentar!

I onsdags hos faster!



Nu ska jag kolla lite resor, jag och hjärtis har funderat på att åka iväg och få riktig sommar när han får semester.

PUSS EMMELIE

Österriket väntar

Hej alla rara.
Jag ska strax packa ihop väskan och checka ut för tusende gången. Klockan ett kommer min skjutts, då bär det av till Österriket. Jag tror att det är raceingevenet som väntar och förhoppnignsvis blir vi inte helt syssellösa.
I veckan ska förövrigt jag och Alex prata om min hemkomst. Inte för att jag har sagt att jag vill hem,( inte till henne iaf) utan för att de inte riktigt vet var de ska skicka mig. Hon sa att jag kan åka till Nurburgring om jag vill men att jag egentligen inte behövs. Sen har jag fått ett usb med all info om vintereventen och dessutom en redig genomgång av körschemat. Borde vara fulllärd vid det här laget, right. Hehe..



Förresten. Jag måste bara få ut mig detta.
Hur i helvete tänkte jag när jag packade?!? Varje gång jag rotar runt i resväskan hittar jag totalt nada.
'' Åh, den här tröjan har jag ägt i ett år men aldrig använt, undra om jag sak ta med mig den till Tyskland..''
Så grönjävlaaar idiotiskt. Och som pricken över i't så glömde jag min kudde. Jag glömde den hemma. Hur kunde jag göra det? Det är tametusan ett musterium. Jag älskar min kudde, älskar den. Alla kuddar här är stora och bulliga. Min kudde är perfekt. Satans så irriterande.

Hur som helst. Makeup dags. Och sen väntar ju min suitcase, borde vara grym på att packa vid det här laget.


Denice


A New Season


I have a recognition

Det är mycket som är skit här nere. Det ska ni vete. Men det finns en sak jag gillar. Jag ska berätta.

Att resa sig upp för att ta i hand ser jag som en självklarhet, men att hålla upp dörrar, dra in stolen samt fylla på vatten i glaset är inte lika självklart. Men ack så underbart. Jag har aldrig någonsin känt mig kvinnligare än när en i stort sett främmande människa beställer in en kaffe till mig. Och ändå så är det jag som är värdinna. Det är jag som ska serva och vara trevlig. Det blir fel på något vis men jag gillar det verkligen. Det är allt från personal till gäster och jag säger då det, svenska killar alltså! Lär er för tusan. Haha. Det kanske känns gammalmodigt eller nördigt men ärligt, tusan så attraktivt.


Denice


Glad som en lärka

Hej goss!
Jag sitter i en box på jobbet och väntar på att det ska hända något. Gästerna kommer in för en 15 minuters kaffepaus klockan tre. Men innan dess är det chill. Suprise.. hehe.
Fast jag har äntligen fått igång internet på min data så för tillfället klagar jag inte alls på att behöva ha rast från halv ett till tre. Å andra sidan så är gränsen mellan rast och jobb hårfin men men..

Jag shoppade lite kläder igår. Emmelie ska ställa upp och hämta ut paketet när de damper ner på posten.




 







Jag shoppade igår och idag började jag min morgon med att lyssna på I walking on sunshine flera gånger om. Jag behöver rycka upp mig lite. Folk frågar mig hur jag mår flera gånger om dagen och igår fick jag ett mess. '' you looked very sad, hope everything is okay? I know this is hard for you..''
Jag tänkte svara. ''What, this is my happyface'' men skrev istället '' Im cant be sad every day.''
Så idag gör jag en hel omvändning. Glad som en lärka, som min mormor hade sagt. Inget kan vända mitt humör som I walkning on sunshine kan.


Visst är klänningen underbar förresten? Hoppas bara att den inte är för kort dock. Läste att många tydligen skickat tillbaka den men jag kunde helt enkelt inte låta bli.

Jaja. Nu får det vara nog.
Puss och allt det där vänner små

Denice


Sova hos pinko

Hej!

Vi lever här på denna Ö, bara så att ni vet :)

Vi kom hem för en liten stund sen från arken, alla är lite lagomt berusade. Vi tänkte ta nakenbad men vi kör på det imorgon istället med bikini!! Tror våra pojkvänner uppskattar det mer :)

Nu är vi hos min underbara jeanette, vi ska sova här inatt men jag ville skriva några rader till er.. Vi har en massa bilder som kommer upp, när jag kommer hem och har tid :)

Godnatt PUSS EMMELIE

Juni 17, 2010

Hej bloggen.
Dags för att uppdatera lite, nu när jag faktiskt har full tillgång till internet.
Jag har glömt att berätta att jag befinner mig i Belgien spa, för tillfället. Vi åker dock tillbaka till Inglestad imorgon. Sen efter helgen är Österriket planerat. Därefter Munich,  inglestad, fyra dagar ledigt och sedan någon Aplen spindertour experienc munchen, österriket, italien och tillbaka. Det är tanken iaf. Men ni vet ju redan att jag eventuellt har andra små planer.

Hur som helst. Teammiddag om en timme tror jag. Jag är verkligen inte sugen att vara med.. men jag hatar dock blickarna jag alltid får dagen efter. ''Vi saknade dig på middagen igår''.  Vi är liksom lediga men Audi betalar middag till personalen så alla käkar tillsammans..
Vet ni att jag har käkat frukost, lunch och middag varje dag i en månad på hotell eller resturanger. Jag är så jävla trött på resturangmat. För att inte tala om hur less jag är på att försöka tyda tyska menyer.
Men men, fick nyss ett mess att det vore trevligt om jag kunde delta på middagen ikväll. Känns som att jag redan har sumpat mina chanser att vända detta till något posetivt men what a hell, a girl has to eat, right.








Denice


We all want something beautiful






D


'



Jag har ett enormt jävla shoppingsug.

Måste ringa syster så vi kan ordna det här.


Ge mig en anledning

 

''Men du ger ju upp. Du förlorar. Avslutar inte det du påbörjade. Ger upp, Denice. Det är den hårda sanningen. Du ger upp. Förlorar.
Ge järnet istället. Visa att du är så grym som du säger att du är. Visa oss. Visa dig själv. Vad gör det om du är här fyra veckor till? Det dör du inte av. Jag menar, du förlorar ju.''

Det var i princip Dennis ord till mig här om dagen.
Det driver mig till vansinne. Jag vill inte förlora. Eller vara en som ger upp. Och jag skulle inte dö av att stanna. Det skulle jag inte. Men varför? Jag vill bara veta varför? Det finns väl ingen anledning? Inget bra som kan komma ur det? Fyra veckor till. Fyra veckor till att känna sig värdelös. Och tom. Livlös. Fyra veckor att må dåligt över. Ja, jag kan kämpa och slå tillbaka, jag kan stå ut. Jag lovar. Men ge mig en anledning då. En simpel liten anledning till att stanna. Så svårt kan det inte vara. Jag kan komma på ett tiotal på bara någon sekund, men dock lika snabbt komma på ett motargument. Något som lutar för en hemresa. Något som talar mot de fyra totalt livlösa veckorna här i Tyskland.
Men en anledning, de är allt jag kräver. Då ska jag överväga det, överväga det på riktigt.
Fast det är ju en bra möjlighet. En chans.

En gäst frågade mig här om dagen om jag höll med om att R8an, LMSen är världens vackraste bil. Vad svarar man på det?
-Ja, jo, den är väl fin.
En annan gäst frågade mig vilka av världens alla racebanor jag känner till.
Jag tänkte retsamt börja räkna på fingrarna men insåg snabbt att det bara var sorgligt. Det var inget brutalt uppvaknade precis men det fick mig en än gång att inse att jag inte hörde hemma här.
Fast det är en chans det här. En bra chans. En bra chans för en smart tjej. En smart tjej som skulle stå ut med att packa upp hjälmar i två månader. En bra chans för en nittonåring som för två månader skulle står ut. Bita ihop. För att sedan långsamt jobba sig upp till toppen. Det är en bra chans för en smart tjej. Men förmodligen inte för den här smarta tjejen. 

Men jag hatar att ge upp. Att kasta in handduken. Trilla av hästen och inte hoppa upp igen.
Men ge mig en anledning då. En simpel liten anledning. Det är allt jag ber om. Allt jag behöver.

Denice


Vi åker till Åland om 3 timmar hejdå!

Hej bloggen! :)

Idag har jag hunnit ta ett långt bad, packa det sista och gjort naglar. Dagis ringde imorse och ville att jag skulle komma och jobba, kunde dom inte ringt förra veckan eller igår? Just idag när jag verkligen inte kan jobba ringer dom, typiskt jag saknar att jobba med alla de där små skitungarna!

Om 3 timmar åker vi och om 1 timmer kommer min älskling hem från jobbet. Inse nu alla att jag kommer sakna min pojkvän jäkligt mycket, samtidigt som detta kommer bli så himla kul!! Jag kan nog kanske blogga på båten, men vi får se för om jag känner mig själv så kommer jag inte att göra det :)

Nu ska jag börja sminka mig, när sminkade jag mig senast egentligen? Studenten, hmm mitt ansikte kommer få en chock!! Men det ska sminkas och i med mitt löshår, bloggar efter det så kanske jag slänger upp en bild också.

Jag med mina favorit tjejer!! ♥




PUSS EMMELIE

vi drar till åland så vi slipper vm

Gokväll bloggen! :)

Det blev middag hos pappa, kyckling med pasta och sås! Passade på att göra lite matlådor till Firat också, han lär väl bo hos mig och ha VM helg hos mig när både jag och pappa försvinner. Så först gjorde jag en kyckling med ris och curry som jag frös in, som han bara behöver värma när han blir hungrig och sen gjorde jag lite extra av det vi åt till middag.

Idag har jag tvättat, packat och försökt röja undan lite hemma.

Jag är nu klar med all packning i princip, lite grejer som hänger på tork och typ smink, platttång och datorn som ska med sen bara. Imorgon får jag gå upp ganska tidigt i alla fall, först duscha, packa klart, kl 1 ska jag göra naglar och sen kommer hjärtis hem lagom tills jag är klar och då ska jag pussa på han varenda minut tills han ska åka till sin träning och sen när han åker så ska jag och Julia till centrum jag måste köpa strumpbyxor och färg så jag kan färga min utväxt och sen vid halv 6 ska vi befinna oss på Andréa´s jobb så vi så fort hon är klar med sin kund kan åka mot båten! :)

Fan vad kul det ska bli, tror verkligen vi kommer få det super skoj och super mysigt! Vi 3 brukar alltid ha roligt tillsammans och vara med om alla möjliga knasiga saker. Det lär ju bli en hel del festande där borta om jag ska vara ärlig, Julia har ju varit med förut så hon vet ju hur det funkar men festa där är inte riktigt som här men man måste uppleva det själv för att förstå vad jag menar haha.

Jag kommer att ta en massa bilder och jag kommer att skriva några inlägg då och då, synd att man inte kan göra tidsinställda inlägg för då hade ni fått en massa haha. Jag har nämligen bara tillgång till internet hos min faster och det är inte så man går dit precis :)


Här får ni lite bilder från olika tillfällen på Åland :)

Sara min alkis vän haha, nej hon är en av mina bästa kompisar på holmen.
Vi har alltid så jäkla roligt. LOVE!!


En kväll som började lite galet hos linda! sommaren 2008


2008:s första dopp, sanna längst fram, pinko i mitten och självklart är jag sist


Jag med mina 2 bästa vänner på Åland Sara och Jeanette 06


Vi skulle föra hos poffi 08



Sara galen som alltid! Den här kvällen kommer jag nog aldrig glömma, trotts att
 jag bara har minnesluckor. Vi råkade bli gode kalas haha!


Nämeeen Julia liten och gulllig! sommaren 06


HAHA jag älskar den här bilden, detta var midsommar 06. Sanna sov på ett berg från det att vi kom dit tills det att alla andra ungdomar som var fast på denna ö började bli lagom trötta. Då vaknar Sanna och Sara vill bjuda henne på lördagskorv, tror inte sanna var så jätte sugen men sara är skit lycklig och det ser ut som att Sanna petar sig i näsan!


sommaren 09, vad jag ska krama er hårt och njuta av erat sällskap i veckan!


Jag och Sara hos pinko 09




Nu får det räcka med bilder, det finns 100 tals men jag tog dom som var först i mappen..

Tror det är bra att jag åker över till Åland, då slipper jag allt tjat om VM och att jag måste vara tyst och följa regler på facebook och allt vad det nu är. Nu har Firat lugn och ro i ca en vecka i alla fall, NJUT!

Godnatt vänner! 

PUSS EMMELIE 


ÅH VAD DET FINNS SNÄLLA MÄNNISKOR

Hej! :)

Har varit iväg med pappa och handlat mat till ikväll, vi ska äta middag hos pappa ikväll eftersom att jag åker till Åland imorgon och pappa åker på jobb! Sen följde jag med han till hans kompis och fika :)

När jag kom hem till hjärtis sydde jag in ett par jeans som jag började med här om dagen, och nu när jag loggade jag in på facebook så hade jag fått ett mail av Marlenes bror och jag blev så glad över det han skrev!!


Johansson den 14 juni kl. 12:07
Hej Emmelie,

Hoppas allt är bra med dig och grattis till studenten!

Hörru, jag har två biljetter till Twilight Fan Event på måndag 21 juni kl 18.00 på Hovet i Stockholm.
Vill du ha dem? :)

Hälsningar Danne


DENICE DIN LILLA SKITUNGE NU ÄR DET DU SOM KOMMER HEM SÅ VI KAN GÅ PÅ DET HÄR TILLSAMMANS!!!!!

Marlene´s bror jobbar på SF så han fick det väl genom jobbet, men jag tycker att det var så otroligt gullig att han kom och tänka på mig! Jag blev verkligen jätte glad :)

Jag tror inte att filmen kommer visas, men en del av den! Men det 100 första får biljetter till världspremiären, hallå vill ha!! Plus att Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer vara där.

Alltså egentligen är jag inte värsta fanet av twiligt inte så att jag hade gått och köpt dessa biljetter, men det skulle vara en rolig grej att göra med denice eftersom vi båda gillar twiligt filmerna väldigt mycket. Tyvärr så kommer ju inte snyggingen robert pattinson vara där. Men om inte Nisse kommit hem tills dess så kommer jag inte att gå, känns som att det är mer för riktiga fan och jag tar ju faktiskt någons plats som verkligen vill vara där!

Men däremot den 31 juni när det är världspremiär kommer jag garanterat att vara där, då skiter jag i vems plats jag tar haha.

Om inte Marlene´s bror vill ge biljetterna till någon annan om jag inte ska ha dom, så kan jag ju typ lotta ut dom här eller aa ge dom. Lär ju inte vara så jätte många av mina läsare som är intresserade kanske  ;) Men man kan ju faktiskt gå dit och dräggla över "Jacob" han är ju faktiskt rätt söt!

PUSS EMMELIE


Det här skrev jag igår!!

Hej! :)

Tänkte egentligen inte skriva något idag men jag kände att jag kunde skriva något litet. Jag satte mig vid datorn för ca 1 timme sen, jag tänkte att jag skulle plugga teori men så började jag lyssna på musik på youtube och nu är jag fast!

För 1 år sen om inte mer, det var idol 2009 eller 2008 så var en kille med som hette isak strand med och jag älskade han på en gång, men han åkte ut tyvärr. Så jag började leta upp honom på youtube och lyssnade på honom varenda dag i flera månader typ haha. Så nu igårkväll låg jag och lyssnade på en massa låtar och så kom jag att tänka på han men jag kom ju inte på hans jäkla namn, men så började jag leta efter en låt som han gjort och jag hitta honom! Så nu har jag lyssnat på honom i typ 1 timme han är riktigt jäkla bra alltså.

Här är en cover han har gjort, jag gillar hans version bättre än orginalet!



PUSS EMMELIE

wish right now

Tänkte dela med mig av den här låten, det kan vara min absoluta favorit låt just nu!

 



PUSS EMMELIE

äntligen fredag

Hej! :)

Äntligen är det fredag, jag har verkligen haft super tråkigt denna vecka. Så nu när folk blir lediga hoppas jag på att få lite roligare. Igår efter Firats träning åkte vi och åt på lucky house, han åt 4 små rätter och jag åt sushi. Det var myspys, jag har ju knappt sett skymten av min älskling den här veckan fast vi har somnat tillsammans varje kväll..

påfrestande med en pojkvän som åker till jobbet kl 6 på morgonen kommer hem 4, åker till träning 20 över 4 kommer hem mellan halv 8 och 8. Vissa dagar är jag med kompisar och kommer kanske hem vid 10 och då går vi direkt och läggger oss och nu börjar det här jäkla VM, han blir arg när jag säger något dåligt om VM haha. Men det passar utmärkt att vi tjejer åker till Åland på tisdag, jag längtar jätte mycket! :)

Förresten idag borde väl det sista ta studenten, eller? Grattis hoppas alla får en oförglömligdag! :)

Snart ska jag bege mig till skolan för att lägga upp min mosters hemsida som jag jobbat på under året. Hoppas det går fort! Sen ska jag och pappa åka till jakobsberg, jag ska köpa svarta strumpbyxor och kanske lyckas hitta ett par skor. Börjar jag kanske komma tillbaka till när jag köper skor hela tiden?

PUSS EMMELIE


min onsdag

Hej igen! :)

Igår åkte jag och Marlene och åt lunch på Andréa´s café. Sen åkte jag till skolan och fixade lite grejer, efter det åkte vi till Marlene. Vid halv 5 åkte vi till jakan för att jag och Marlene ville gå på hm, det blev jag, marlene, firat, tobbe och marlenes 2 barn linus och wiggo. Jag hittade en tröja, en topp/klänning, en kjol, armband och så fick jag ett par converse av min älskling som försenad studentpresent, han är bäst! 

Jag älskar tjejmodellen, det är mindre i stl också :)


kjolen är från h&m och kostade bara 99:-


Det råkade bli lite svank där ser jag, men hur som helst så gillar jag kjolen där bak


topp eller klänning från gina 149:- Den är jätte tunn i tygen så den kommer jag använda
 mycket till stranden, plus att man ser brun ut till färgen höhö..


Det andra har jag inga bilder på men tyvärr, nu ska jag se norska hollywoodfruar!

PUSS EMMELIE

2 inlägg

Hej!

Här kommer det första  inläggen som jag egentligen skulle skrivit i tisdagskväll, men jag orkade inte. Vi åkte i alla fall och fiska då (igen) men denna gång var det, jag, julia, andrea, alex, fabian, tobbe och calle.

Vi grilla och hade myspys!

Jag och Fabian fick en varsin fisk, bara för att vi är så himla bra :)

Orkar inte skriva mer om det utan bilderna får tala för sig själva.















orkar inte lägga upp fler bilder, blogg.se borde helt klart fixa bättre bild verktyg! Håller ni inte med?

PUSS EMMELIE

Pü väg till matsalen

Middagsdags med gästerna nu, har lite brüdis men uppdataterar senare! Fyra norrmän är förövrigt här, känns skumt att kunna prata svenska! Urskönt dock!


Denice

tack så jätte mycket för alla presenter!

Godmorgon/Godförmiddag!

Hoppas att det är bra med er alla :) Jag börjar redan märka att jag har sommarlov, jag vaknar nämligen efter klockan 11 haha icke bra.

Nu mina  vänner ska jag lägga upp bilder på alla mina presenter, jag fick verkligen så himla mycket bra grejer och jag är så himla glad för allt, det finns ingenting som jag skulle vilja byta.

Okej då börjar vi, denna urgossiga dammsugare fick jag av min käre far, visst är den söt?




Allt detta plus en klocka fick jag av mina underbara vänner Julia och Alex.
Älskar er ni är bäst!




Karraf eller hur det stavas från eva solo, fick jag av min underbara moster med familj


Elizabeth Arden kit från mina kära svärföräldrar!


Skål från rosendahl av faster och jens och även salladsbestick och en lykta, men den har jag ingen bild på.




Jätte fina bestick från anders petter av Denice familj.


Guldbricka av farmor och farfar


En jätte söt ram från Sanna och Markus


Vattenkokaren av anders och brödrosten av mamma. Älskar chiliserien, vill ha mera!!


Världens finaste fat, jag älskar det! Fick det av min kusin Christoffer och hans sambo Anna.



Presentkort guldfynd: Victoria, pelle m familj + kerstin och lasse
Presentkort cervera: Eva och Peter m familj
Presentkort h&m + lotter: Min älskade bror Tobias
Presentkort kicks: Min andra älskade bror Victor
Presentkort på en annan guldaffär, har glömt namnet: Gittan och Crister


Blommor: Alla möjliga!



Lite bilder från utspringet, tyvärr så hade jag ju tokbölat någon minut innan och det syns.












Nu har jag skrivit på detta inlägg sen kl halv 12, så nu är jag klar. Jag ska lägga ut bilder på facebook också!

PUSS EMMELIE


vilken underbar kväll jag har haft

Godkväll bloggen!

Gud vilken underbar kväll jag har haft, just nu känner jag mig verkligen lycklig. Jag har världens bästa pojkvän som jag har det så bra med och som jag älskar så mycket, jag har världens bästa vänner, jag har tagit studenten och man känner att det är sommar nu!

Jag och Julia bestämde tidigare idag att vi skulle hitta på något, hon föreslog att vi skulle sola. Men jag känner att jag inte orkar lägga ut pengar på det när jag ändå är ledig om dagarna och kan sola då plus att jag flagnar på magen så ska försöka att inte sola så mycket solarium tills jag har smörjt in mig några dagar.

Men jag kom med förslaget att vi kan ju faktiskt fiska och det ville hon gärna, vi frågade tobbe och fabian också, det ville också gärna men det kunde tyvärr inte ikväll. Jag saknar er verkligen jätte mycket killar, vi måste ses oftare. Hur som helst, jag och julla gav oss iväg helt ensamma. Åkte först till ica, köpte nötter, chips, dipp och cola och sen åkte vi hem till julia för att plocka mask. Tyvärr så blev det inte firre men vi kände oss inte redo för att åka hem riktigt än, så vi åkte runt och hittade nya vackra platser som vi inte sett förr. Vi hittade ett super mysigt ställe som vi ska fiska på nästa gång, vi ska även åka dit och grilla och dricka lite någon dag och vi fixar en chaufför :)


Vi har åkt runt och kollat på fina och läskiga hus och jag körde Jullans bil från krägga och till shell ungefär haha.

Förresten har jag fotograferat alla mina presenter idag, så antingen kommer det upp ett inlägg direkt efter detta eller så lägger jag upp bilder på allt imorgon :)

Här får ni bilder från idag i alla fall!











Jag tänkte göra som alla andra bloggare och börja med dagen hoppbild!


Och så Julias hoppbild!


Här skulle vi båda försöka göra samtidigt haha.





Present inlägget kommer imorgon, nu ska jag gossa med min pojke.

PUSS EMMELIE


mys söndag med älskling

Hej bloggen! :)

Statistiken går uppåt, kul! :)

Igår åkte jag och Firat till sigtuna, jag älskar verkligen sigtuna mysigare ställe får man leta efter. Vi gick först på torget och tittade, sen gick vi ner mot vattnet och kolla. Det var helt underbart väder och efter ett tag satte vi oss och åt på koppar kitteln tror jag att stället hette, och efter det åkte vi tillbaka till Bålsta. Då åkte vi och köpte en blomma och lotter till Martin som fyllde år och så snodde vi med oss Julia för att spela minigolf :)

Min bror och Firat kom på delad första plats, Julla kom 2a och jag kom självklart 3a hehe :) Efter det bjöd hjärtis alla på kulglass och sen åkte jag och Firat för att hämta hans mamma på jobbbet. Vi sprang efter det in på ica, köpte sallad och lite grejer, för sen blev det grillning hos min bror.

Det blev en supermysig dag och om 1 vecka och 1 dag åker jag, julia och andréa till Åland!!! Det kommer bli grymt, fan vad kul vi ska ha :D

Bilder från igår :)

När vi åt








min pojkvän har en förmåga att se lite sur ut på kort :)


inte så lite heller :)


skulle försöka vara gullig men timeingen (eller hur det stavas) var inte den bästa.





Jag måste bara lägga upp det här klippet, tycker det är sjukt kul! Jag och Julia började balansera klubborna på fingrarna, så tänkte jag filma henne för att det såg så himla kul ut när hon sprang omkring där med klubban. Men så började Firat också göra det och det såg ju så himla roligt ut. Jag ber om ursäkt för mitt otroligt hemska skratt :D






PUSS EMMELIE

för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!

Hej! :)

Jag har inte riktigt haft tid att blogga. Jag tänkte ta och berätta lite om min student i alla fall. Morgonen började med champange frukost hos Liza, vid 9 var vi i skolan för jordgubbsfrukost. Vi skrev i varandras mössor, tog kort mm. Sen skulle vi ner till aulan för att sjunga studentsången (som jag inte ens kan) och prata lite med mera. Beatrice fick ett stipendium på 2000 kronor, FY FAN VAD DU ÄR BRA!  Efter det gick vi in till programmen och pratade, dom hade gjort en text där dom varnade för en grupp ungdomar. Dom skrev speciell förmåga och svag punkt om alla i klassen, tänkte jag skulle skriva vad det sa om mig haha tycker det är jätte kul.

Speciell förmåga: Kan starta bränder med viljekraft när hon är arg.
Svag punkt: Fullständigt maktlös inför små barn.


Vad säger ni, tycker ni att det stämmer bra in på mig?

Efter detta stod vi och tagga till inför utspringet, ca 5 i 12 skickar Firat sms och jag börjar böla (kul 5 minuter innan man ska ta studenten, aja jag sluta ganska fort. 2 minuter i 12 Denice skickar sms jag börjar tokböla. Vi springer ut, Denice mormor var där (Tack världens bästa Bibbi!) hon ger mig plastrosor från henne och Denice så dom ska kunna hålla tills Nisse kommer hem igen, då började jag böla lite till :D haha..

Sen åkte vi flak och det var sjukt kul, men jag råkade slänga bort en ring på vägen.. Väl hemma så kommer det en massa folk och jag fick så himla mycket presenter, blev så otroligt nöjd över allt. Tack ni alla ni är bäst:)

Men tyvärr så slutade inte min studentkväll så roligt, jag fick migrän som ni alla vet att jag får rätt så ofta (dock var det ett bra tag sen sist) men så jag fick gå upp och vila, det sluta med att jag låg och spydde i princip hela kvällen. Men festen fortsatte så bra utan mig, så vid 11 när jag insåg att det är bäst att jag faktiskt får ha lite lugn och ro så åkte jag hem till firat och sov och då somna jag på en gång. 

Jag vet att alla tyckte så synd om mig, men snälla gör inte det! För jag hade en toppen dag, sen att jag fick migrän visst det sög att inte jag kunde umgås med mina gäster men rilles gör mig ingenting att jag inte kunde gå dit. Lär ju inte vara bättre än en annan kväll där ;)


Eftersom jag blev sjuk vid 6 tiden, så har jag inte hunnit fota alla mina presenter mm, för pappa la in det i bilen. Menn jag kommer fota allt och lägga upp här i bloggen :)

Tyvärr så togs nästan alla kort med min farmors 2 kameror och henne träffar jag om 1 vecka och 2 dagar. Så bilder från själva utspringet kommer komma upp då. Men jag har lite bilder att bjuda på sålänge :)


Jag har ärligt talat inga bra bilder på mig för att mitt hår ser för hemskt ut.
 Så jag får helt enkelt lägga ut fula






vi smög ut från klassrummet för att få igång oss själva lite haha.
våra lärare är bäst, var bäst. Dom tyckte nog vi kunde behöva lite






När lärarna är borta dansar studenterna på bordet. Eller typ något sånt sa vi haha








Nej jag är inte full bara oförberedd.




PUSS EMMELIE


14

Hej jag tar studenten om ca 14 timmar, och frågan är hur känns det?

Inte speciellt jäkla bra måste jag säga, det är säkert att min pojkvän beger sig till östersund imorgon kl 10.00, min bästavän befinner sig fortfarande i tyskland och jag prata med min äldsta bror nu ikväll. Han berätta att han måste vara med på deras match, han ville ställa upp för laget, för det var så många som var skadade osv. hur ofta har man fotbollsmatch? 1 gång i veckan eller något sånt tippar jag på, och hur ofta tar ens syster, bästa vän och flickvän studenten? Skriver inte ens något svar på den frågan.

Men okej känner jag, skitsamma ärligt talat jag orkar inte bry mig. Jag hatar fotboll så jävla mycket och nu förstör den min dag.

Men vill ni veta vad det värsta är? Det är att jag är rädd att det här ska få förstöra den kanske viktigaste dagen hittills i mitt liv. Jag är rädd att jag imorgon kommer stå där ute helt deppad över att Denice och Firast inte är där och jag vet själv hur jag blir, har jag börjat deppa då är det svårt att sluta. Det har tagit sjukt hårt på mig, fan alltså. Jag vill bara ha jätte kul och inte alltid tänka så mycket och jag hoppas att det kommer bli så imorgon, det återstår att se.


Om jag nu imorgon tänker att nej nu jävlar, jag tar ju för fasen studenten. Då kommer jag att tänka så för Nisses skull, jag kommer skratta för hennes skull fast jag egentligen inte vill.


Återkommer på lördag för att berätta om min student blev ett enda stort fiasko eller om det blev en dag som jag sent kommer glömma! Nu ska jag gå ut ur badrummet ( har suttit här i 2 timmar, jag vill vara för mig själv) sen ska jag noppa mina ögonbryn, sätta kamerajäkeln på laddning och sen sova! Pappa hämtar mig 20 över 7 imorgon, kul!



GODNATT EMMELIE


Berlin igen..

Kan jag fü prata med dig?
I enrum..
Jag är inte seg. Jag är inte en svür att förstü och jag är inte en sluten människa. Jag pratar inte tyska och jag är ledsen för de men det gör inte mig korkad. För du vet, det är sü det känns. Varje dag.


Buhuuhuu. Jag vet att jag klagar hela tiden.. men ni förstür inte. Det är helt sinnesjukt. Fast jag ska ta tag i saken och prata med Alex, jag müste göra det.
Hon bad mig gü till en av instruktörerna idag och be han skriva pü ett papper. Jag frügade, Var är Willie nügonstanns? Hennes svar blev.. Herregud Denice, du müste lära dig namnen pü personalen nügon güng.

Det är alltid sü och det gör mig tokig. Gash.. Jag kommer prata med henne imorgon. Löser det sig inte har jag planerat plan B. I hemlighet boka ett flyg, checka ut pü kvällen och ta en taxi till flygplatsen. Bara dra liksom, utan ett ord. Haha. Nügon rar själ hämtar väl upp mig pü Arlanda. Jag vet att ni vill..
Haha, det hade varit sjukt nice. Det hade nästan tillochmed varit lite typsikt mig,. haha.!


Jag har precis kommit tillbaka till Berlin. De senaste dagarna har vi varit i Baden-Baden och det var seriöst första güngen pü dessa tvü veckor som jag kände mig uppskattad.
Idag i Berlin var det Racedriving licens träning som gällde och precis som jag trott, tillbaka till värdelös igen.
Jag pratade med mormor i telefonen här om dagen, berättade hur jag kännde.
Hon sa till mig att ställa mig framför spegeln och säga.'' Fan vad jag är bra. Jag är sü jäkla duktig och det kan ingen ta ifrün mig.'' Nügot i den stilen, fast utan svärorden givetvis. Hon är bra go, min mormor.
Och jag vet att jag är bra, egentligen. Ütminstone sü tror jag de. Det müste jag ju göra.


Hur som helst, imorgn gäller det!! Studenten 10. Det kommer bli helt galet och jag önskar dig världens bästa dag Emmelie. Det kommer bli underbart. Fira dubbelt sü mycket. Fira för mig ocksü! Det är helt tokigt att jag inte är där men min familj für fylla mitt tomrum. Tjejerna für fylla mitt tomrum.
Njut Emmelie, för de är du värd. För du har tagit studenten för du har tagit studenten, Fyfan vad du är bra!!
Jag älskar och saknar dig gosse, det vet du om.

Puss och kram.
Denice


nu känns det!

Hej! :)

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för att säga att nu tycker jag verkligen att det känns att vi tar studenten imorgon. Jag är typ nervös lite hela tiden, det kom igårkväll och nu har jag typ en klump i magen som vägrar att försvinna. Har ni andra som redan tagit studenten gått igeom det här och ni andra som tar imorgon? eller är det något fel på mig haha?

Kan ju vara det att vi ikväll får reda på om Firat kommer kunna vara med mig imorgon eller om han åker till östersund, det känns nervöst vill jag lova.

Snart ska jag åka hem till pappa för att börja göra tårtbottnar till imorgon och så vill jag röja lite i mitt rum, eftersom släkten kommer åka förbi där en stund imorgon..

Men nu ska jag börja fixa mig lite, för pappsen kommer och hämtar mig om ett tag.

Förresten  jag funderade ju på att ha förlängning på studenten, men jag tror faktiskt att jag hoppar det och kör på mitt korta lilla hår hehe :)


PUSS EMMELIE

jag tar studenten om 2 dagar!!

Hej!

Jag känner mig lite bättre än igår, eller jag vet att jag inte kan deppa ihop för det här med att hjärtis kanske inte kommer kunna delta på min student. Det är bättre om jag är beredd på att det inte blir så, men jag hoppas ju självklart fortfarande och det kommer jag göra in i det sista!! :)

Jag börjar få denna förbannade huvudverken tillbaka, jag vill inte, vill inte, vill inte!!!!! Jag har inte haft det på så länge men nu ska jag få det, men jag tror det beror på all denna stress. Bara jag inte har det på fredag, har ni några tips på vad jag kan göra för att inte få det? Skulle verkligen behövas.

Idag har jag fixat och trixat med en massa saker uppe hos Anders, var först i skolan fixade biljetter. För den första bunten tog slut på bara nån dag och idag fixa jag 80 nya typ så det finns inte så jätte många kvar av dom heller och sen är det slut, så det är bäst ni köper gott folk! :)

Sen var jag på kicks köpte en vit blomma jag kan ha i håret, när jag tycker att det börjar bli för jobbigt med mössan. Gick sedan upp på lindex för att köpa strumpbyxor för att jag behövde något som drar in magen (NEJ JAG TYCKER INTE ATT JAG ÄR TJOCK) men min klänning är en vit spetsklänning och jag har väl ändå ingen helplatt mage och jag har faktiskt love handles och sånt syns i min klänning. Men jag hittade någon mycket bättre än strumbyxor eftersom jag vill ha bara ben, det jag hittade var ett par mormortrosor som jag kallar det för.


Nej, jag har absolut inte en kropp som Jessica Alba


Jag sa till Firat att kolla bort och lova att inte gå igång på det jag skulle visa HAHA. Det första han sa vad - Men vad är det där? varför har du köpt dom.

Hahaha, vet ni hur sköna dom är och hur otroligt bra dom är? Alla tjejer borde verkligen äga minst ett par ;) 
 

Efter det åkte i alla fall jag och marlene till cafét och sen köpte vi lite blommor hem till Anders och sen har jag bara fixat och städat hela dagen, så det är faktiskt inte konstigt att jag har ont i mitt huvud.

Imorgon har jag en grymt jobbig dag framför mig, jag ska baka själva botten till mina tårtor, typ 8 på morgonen. Sen ska jag kl 1 vara i skolan för att rektorn ska hålla tal, efter det ska vi pynta flaket och sen ska jag hem till anders och fixa en massa saker igen. Sen ska jag hem ta ett långt bad göra alla dessa tjejgrejer ni vet och sen sova ganska tidigt! För sen på fredag smäller det!! :D vi ska mötas vid 7 halv 8 hos liza och dricka champange + jordgubbar sen vid 9 ska vi vara i skolan och klockan 12 springer vi ut!! :)

Nu ska jag platta mitt hår och försöka se vad jag kan göra med mitt hår till på fredag:)


Jag tyckte om mitt hår på balen, men orka göra något så avancerat?


eller mitt korta hår, vad säger ni?


PUSS EMMELIE


bilder

Jag har ju lovat att lägga upp bilder från fyllebrännbollen i fredags, så jag måste väl.
Jag skrev att jag ingen behövde oroa sig, det behövde ingen men jag var inte nykter precis. Jag mådde såå dåligt på lördagen, vid 6 gick jag till Dick för att fira att Jennilee har fyllt 21. Jag sa att jag bara skulle äta middag och sen gå hem, firat kom förbi kvart i 4 på söndagmorgon och vi gick hem 10 över 4. Jag hade verkligen super trevligt och det var underbart roligt att få vara den enda nyktra på stället, jag levde på cola hela kvällen.

Temat för HP var så har du aldrig sett mig förut, fast där hade inte alla hunnit tjeja till sig.



Alle har mycket sexiga ben






Vi skulle spela lite små sexiga, ingen lyckades speciellt bra men max ser mer ledsen ut.






Julia frös så hon fick låna (tog) min jacka och när
 den väl var där gick det inte att jag själv tog den haha.


Jag skulle gå till kiss sidan och kissa men så hände detta...


jag....


fastna såklart! Kissnödig som jag är står alex och ASgarvar och kan inte koncentrera sig på att hjälpa mig med mitt skosnöre som fastnat. Plus att jag ligger med handen i grästen, där säkert ett antal personer kissat under kvällen. Fräscht! Tack och lov hade jag handsprit med mig.


men dock inte shampoo, uueeeeeeeew! Hoppas ingen kissat!!




Det får räcka, nu ska jag be till gud om att hjärtis kan vara med mig på fredag!!

PUSS EMMELIE


WHY ME

Känner absolut ingen lycka alls över att detta är mina sista skoldagar i livet (på gymnasiet iallafall) som ni redan vet kommer inte Denice att befinna sig på mitt utspring på fredag eller på min mottagning och det kommer inte heller min pojkvän att göra verkar det som.

Skaffa aldrig en partner som sportar på "elitnivå" eller vad fan man kallar det. Firats lag har match uppe i östersund på lördag, alltså måste dom åka på fredag. Vilket betyder vilken dag då? Precis min student, varken
min allra bästa vän eller min pojkvän kommer vara där, vilket är det 2 viktigaste personerna för mig att vara där.
Jag vet att firat mår jätte dåligt över det här, jag är verkligen jätte ledsen. Jag fick precis reda på det typ, började väl ana något igår. Jag känner ju honom, han har velat dra ut på att berätta det för att inte såra mig men det blir ju bara mycket värre av att kommer med de 3 dagar innan.

Jag tror ärligt inte att jag kommer att vara glad på fredag för det kommer kännas tomt utan dom.

Han spelar i div1 där man borde få mer betalt (anser jag) de tränar hela jäkla tiden, får aldrig ledigt.

Vi skulle tex aldrig någonsin kunna komma på tanken att ta en sista minuten eller följa med kompisar till ett landställe under en helg, sånt funkar bara inte. Jag har aldrig stört mig på hans fotboll, jag stöttar honom och intresserar mig för hur det går för dom osv. Men jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att man inte kan göra spontana saker och man måste planera in saker till 2 ggr om året det finns 14 dagar (tror det är 16 dagar i år) på sommaren då han är ledig och 1 månad på vintern.

Jag sitter inte och överväger om det är värt det, för det vet jag att det är. Jag älskar Firat så himla mycket och skulle aldrig ge upp vårat förhållande för någon fotboll. Men jag tycker det är tråkigt att dom inte ens kan vara så pass snälla att ge honom en dag ledigt för att hans flickvän ska ta studenten.

Behövde bara få skriva av mig lite känslor, jag hoppas att det kommer ordna sig på något sett för jag vill ha min älskling där.


PUSS EMMELIE

RSS 2.0