munchen

Hej gossar.

Jag sitter i en lägenhet mitt i munchen. Det känns lite konstigt att bo i en helt främmade männsiksas hem men lägenheten är jätte fin och killen är jätte trevlig. Jag har köpt en karta och igår visade Michael mig runt i staden en snabbsväng så tror att det ska gå relativt bra att hitta. 
Efter rundvisningen blev det middag tillsammans med han, hans dotter och hennes kompis. Underbart sköna små tjejer måste jag säga. 12 åriga flickor som springer runt med märkesväskor och har konversationer om jag vet inte vad, haha. De pratar äckligt perfekt brittiskengelska och det klingar ljuvligt i mina öron.
Haha.
Efter middagen ringde Michael en kompis till hans andra dotter som är i samma ålder som mig, vi mötte upp honom i en beargarden och där kollade jag på fotboll tillsammans med han, och hans kompisar.
Efter fotbollen gick vi vidare till någon tysk hiphopklubb, haha. Jag kände inte rikigt att jag passade in men alla var jätte trevliga och kvällen slutade med taxi tillbaka till lägenheten runt 1.

Idag ska jag springa ner och köpa lite '' måste ha grejjer''  som tandkräm, tandborste och sånt skit. Sen ska jag nog gå en sväng runt staden.

Juste, mormor, du vet kortet jag skickade till dig? på slottet. Vi var där igår. Haha, vi hann inte gå in för vi hade får brådis men vi var utanför och kickade runt ett tag, det var jätte fint. Verkligen ett sagoslott.




Jaja, puss och kram
Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0