Min kärlek till dig!

Nej, nu ska jag skriva!!

Ååååh jag brukar gå in i bloggen och läsa gamla inlägg som jag och Denice skrivit, och jag blir varm i hela kroppen. Jag sitter och ler till att ge ifrån mig ett högt skratt när jag ser vilka tokungar vi var och hur kul vi hade. Vi var varandras vardag och vi var lyckliga!

Jag har inte haft en enda dag som var våra dagar likt de senaste åren. Vilka problem hade man då? När man tänker tillbaka på dom dagar så var dom perfekta!

Dagarna innebar att vakna, nisse gick till skolan, kom hem och hämta mig med cykeln när hon tyckte att det var dags för mig att bege mig mot skolan, ibland hade hon frukost med sig. Efter skolan busa vi, åt mat, såg på film, pratade timmar i telefon med jackie, sen avrundade vi dagarna med att gossa ner oss i sängen för att sussa och sen började dessa underbara dagar om. På helgerna drack vi och hångla runt precis som alla andra knasiga ungdommar. HAHA! Nisse=hångelnis!

Vart har dessa dagar tagit vägen, alla de stunder som vi hade varenda dag?
Dagarna går, man växer, man förändras.. Man "växer" ifrån varandra. Det vägrar jag tro!!!

Våran vänskap var inte som vilken som helst, vi är gjorda för varandra, vi älskar varandra och vi kan bli precis så jobbiga som alla tyckte att vi var. - Men måste du gå hem för att Denice ska gå hem? ÖÖÖÖH.

- NEJ, det måste jag inte. MEN JAG VILL!! Det är sånt man gör för sin bästavän. Man står vid ens sida.

Men idag gör vi inte sånt, innebär det att jag inte är din bästa vän längre?

Jag kommer alltid att presentera dig som min allra bästa vän och en dag kommer jag vara den första du ringer till när du är ledsen eller när du skakar så mycket i kroppen och ler så mycket för att du verkligen vill berätta en sak. Samma för mig, så kommer du att bli den jag ringer till när jag sitter och gråter över kärleksproblem, för att jag känner mig ensam eller helt enkelt ringer och berättar hemligheter som ingen annan i världen skulle kunna få ta del av. Den dagen kommer att komma!
Jag var bara tvungen att skriva av mig, jag har ingen hemligbok där jag kan dela med mig av mina känslor eller tankar. Så det hamnar här!

Jag har bara inte förstått att jag inte kommer att få träffa dig på 1 helt år. Även fast vi inte ses varje dag så kommer jag att känna mig så ensam när du är borta. Tänk om jag förlorat dig när du är tillbaka? Dina resor gör mig inte gott hahah!


Hjärta

Jag med Nisses mammis och pappis!



Nisse gjorde en godnatt bild, när vi inte kunde sova med varandra. Plutte!

Fika innan high school musical on ice!






Nov-08 Idag har jag busis med Emmelie. Oj, vad vi har haft roligt!
Först fikade vi på Valhall, sen åkte vi en runda med bussen, sen hittade vi en gren, så vi gjorde en fälla till Pappis


Ibland älskar jag mig själv sååå mycket, gud vad jag är rolig! :)

Jan-09
Jaja,. hur som helst ringde Emmelie och väkte mig imorse. Så typiskt henne att göra så. Haha!
Mobilen ringer kvart i 11 och hon VET att jag sover vid den tiden på dygnet.
Jag svarar i telefonen genom att säga 
- Jag sover!
- Jaha, men alltså jag har en jätte viktig grejj vi måste prata om denice.
- Men jaha, vadå vad har hänt?,. eller vänta två sekunder, ska tända lampan..
- Okej.
- Ahh vad är det?
- Hm...vänta.. hur gick det att jobba igår förresten?
- Jo det gick väl bra..
- Jaha okej, vad tidigt du slutade.
- Ah jag vet, as skönt... men vad var det du skulle säga?
- Äsch inget, jag sa bara så för att du skulle vakna.

haha verkligen typiskt Emmelie att göra så. Hon vaknar tidigt och då har hon tråkigt så hon ringer och väcker mig. Vi pratar i telefon i tre minuter och när vi lägger på är jag för pigg för att kunna somna om.. Såklart.


VI VANN!!!




Sommaren -08 spenderades med dessa nötter :D




Nyår-08

 

 

 

Vilket inlägg, men fy jag blir ju så känslomässig här haha.

Det här inlägget skrev bissibus april-09

Vi är bästa bästa vänner. Nej inte bara bästa vänner. Bästa bästa vänner. Så bra vänner att bästa måste upprepas för att ni ska förstå hur bra vänner vi egentligen är.


Har ni haft väldigt nära vän som flyttat ifrån er någon gång? Ni svor på att eran vänskap skulle bli detsamma, men nu ett par år senare hörs ni knappt längre? Det har jag också haft. Jag saknar henne fruktansvärt mycket och hon kommer alltid vara min vän men det är inte samma sak längre.
Jag är rädd att någon annan av mina nära vänner någonsin ska flytta och det ska sluta på samma sätt, för de gör det vanligtvis. 
Med Emmelie är jag inte rädd, hon skulle kunna flytta 100 mil ifrån mig men på samma sätt skulle jag veta att vi kommer vara vänner för alltid.
Vi behöver varandra för mycket för att kunna vara utan varandra helt enkelt.

Du gör min dag Emmelie, alla mina dagar.


Bästa bästa vänner, visst E?

 

 

ÄLSKAR DIG DENICE! Du är världens finaste





DIN EMMELIE

RSS 2.0