Denice hääärååååååååå

Hej på er!

Jag ska snart kila i säng. Har huvudverk och döont i tänderna. Mina visdommständer är sinnessjukt irriterande.
Ska ringa tandläkaren imorgon om de inte blir bättre.,
Jag fick förövrigt brev av min mormor idag. Hon är en rikigt hejjare på brev ska ni veta!
Jag håller på med ett brev till henne också men har inte hunnit fått iväg det ännu. Det är på g mormor, vänta bara!

Ihelgen är det 40års jubileum här på hatten! Då blire jobbaa av. Förmodligen hela natten. Fast det kommer nog bli roligt. Lite sömn i morgonnatt så är jag pigg och glad också!

Jaja. sussa!
Puss och kram

Emmelie här

Hej! Nu kommer jag med ett litet inlägg, från och med nu kommer jag att skriva någonting med mitt namn i rubriken så ni vet att de faktiskt är jag som skrivit. Kommer bara göra de fram tills jag kommit igång med bloggandet igen, men förstår att de måste vara väldigt rörigt för er att läsa här i bloggen just nu.

Hur som helst så orkar jag inte skriva vad som hänt sen senast denna gång heller. Just nu ligger jag i soffan och håller på att få min förbannade migrän igen. fick sluta lite tidigare idag från jobbet, har verkligen underbar personal på dagis (där jag jobbar). Har jobbat hela veckan, så jag är lite trött men imorgon är de fredag och sista dagen skööönt! Imorgon ska jag verkligen bara ta de lugnt, hjärtis lag har tydligen någon möte då deras respektive får följa med men jag hoppar faktiskt de denna gång.

Så imorgon blir de en lugn och skön hemmakväll, lite godis och en film säkert. På lördagen ska jag med till märsta för att kolla firats match (jag måste) haha annars hade jag aldrig gjort de. Nej men vi ska på middag på lördag till min gudmor i huddinge tillsammans med mina bröder och jag och firat ska ta tåget direkt från märsta efter hans match.

Fan vilket rörigt inlägg de här blev men skitsamma,nu ska jag sova bort den här äckliga huvudvärken så jag kan fixa kycklingsoppa till mig och min älskling sen!


Förresten ska jag nog fixa om designen lite här i bloggen är väldigt trött på den och nu har jag lärt mig hur jag gör haha.


Ha det så jätte bra alla glada
PUSS EMMELIE


Jag är väldigt trött på att vara brunett och korthårig, vill bli blond och långhårig igen!

fler bilder



Gräddkrig?, obesevera steckgubben under armen som han tatuerade in några dagar tidigare



Julia på stegen

¨

Matdags



Sovdags






Denice






...

Hej kära vänner!

Jag ska snart krypa i säng, har som vanligt tänkt att göra det ett tag nu men det går sådär. Vi slutade jobba vid 24 och sen dess har jag mest suttit vid datorn. En teoridel om dagen förstår ni..
Förövrgt så har det nya schemat kommit upp. Läskigt verkligt. Ingen återvändo nu va? Fast det känndes inte så läskigt när man såg dagarna på schemat. Det var ju inte så tokmånga dagar trots allt. Hm.. ska ta en dag i taget och inte känna efter så mycket, vipps är vi inne i mitten på mars. Jag kommer storgråta dagen Julia åker hem. Visst är det väl okej att gråta då? För herregud, jag vet att jag säger det ofta, men jag är sinnessjukt glad att jag har med henne.
Ja, det kommer inte bli lätt att se henne åka hem..

Jajaa, lite bilddags kanske?






























Denice


shoppiing

Hej bloggen!

Idag ska vi jobba igen. Toppen braa. Jag är som vanligt lite trött men jag mår bra efter gårdagenens shopping.
Vi var i Skellefteå och strosade runt i lite butiker. Jag införskaffade mig ett par nya svarta jobbjeans, ett par jobbskor två par leggins, ett armband, ett par brillor, lite sidenband och körkortsdataspel. Det känndes bra att komma iväg och se lite folk. Det mår vi bra av!

Jaja. Solen lyser här borta, kanske en promead till jobbet?

Dags att sluta, höörs senare..

Denice

Det hade varit enklare så

Hej!
Hur är det med er?
Jag har läst era komentarer, det känns inte bra. Jag är tacksam över stödet, för tro mig, jag behöver det. Men snacka om att det hade varit lättare om ni hade sagt - Kom hem din dumma unge, vad gör du där egentligen?
Jag är fullt medveten om att jag ena dagen skiver att jag vill vara kvar och att jag andra dagen har tvärvänt och vill hem på stört. Men det är precis så jag känner. Visst det handlar bara om två veckor och fyra dagar extra, men nu är det 6 veckor kvar istället för 3, som det hade varit om jag åkte hem den 14onde. Sex veckor. Vi har varit här i 42 dagar. Sex veckor precis. Det menas med att jag har kommit halvvägs. Sex veckor avklarade, sex veckor kvar. Visst, jag skulle stanna för en bra anlednign, en jävla bra anlednign men herregud. Jag saknar ju er!
Och jag saknar mig kissekatt. Och min säng. Min säng är fan underbar. För att inte tala om vårt kök. Vårt badrum. Jag saknar att duscha. Jag saknar att vara själv.


Fast jag har ju det bra med Julia.



Puss och kram
Denice



kunde ju fetglömma den 14onde

Hej!

Tänkte bara berätta att det är bestämt, typ bestämt iallafall.. Jag ringde först pappa och sedan mamma imorse,. de sa att det var idiotiskt att åka hem den 14onde. De är det faktiskt. Ibland känns det som att jag verkligen vill hem men innerst inne vet jag att det bästa är att stanna. Herregud, det handlar ju bara om två veckor. 14 dagar av hela livet. Fattar inte ens varför jag velar egentligen. Dock hade det bästa varit om Julia också hade stannat. Som det ser ut nu så blir det hemgång för henne, jag förstår det. Fast visst vill jag att hon ska stanna, jag hade ju aldrig klarat mig utan henne från fösta början. Sen blir det ju inte samma sak om hon åker hem, jag hade saknat henne otroligt mycket. Vi bor ju så tätt inpå varandra och bara grejjen att helt plötsligt sova själv.  Hmm... jag vill inte sova själv.
Får se hur det ser ut om några veckor.

Förresten så har jag kommit fram till att jag har lärt mig en del här uppe.
För det första så har jag lärt mig att näst intill älska hjortron.
Sen har jag faktiskt lärt mig otroligt mycket engelska, inte engelskan i sig själv men just att våga prata och inte bry sig så mycket om hur det kommer ut.
Jag har också lärt mig att stå på mig lite tror jag. Det känns som det iallafall. Jag säger till när jag anser att det inte känns bra och ja tror inte jag har gjort det så mycket tidigare.
Toppen bra, va?

Jaja. Dags att få bort sminket, sen ska jag lusläsa teoriböckerna innan jag går och slaggar.
Denice

Förlängning?!

Hej gullungar.

Igår såg vi på film, det blev My sisters keeper. Jag rekomenderar den starkt, ni anar inte hur gripande den filmen är. Usch så hemsk! Hur som helst, se den!!

Förövrigt så kanske det blir förlängning med jobbet här uppe, vet inte hur jag känner angånde detta men det vore himla bra att stanna kvar faktiskt. Dock har jag sjuk hemlängtan vissa dagar. Jag ska nog plinga pappa och mamma imorgon och diskutera lite....
Vad tycker ni? Två veckor till i kylan?

Jaja. Jag har just slutat jobba och ögonen är lite trötta.. Det blir alltid så frukansvärt sent på kvällarna här uppe. Dygnsrytmen är sussa mellan 04 till 06 och vakna 14.00. Kanon       kul.

Hmm.. Dags att sluta, julia blir tokig på mig snart.

Puss och hej.
Denice

Bilderdåååååå

Lovade att jag skulle slänga upp lite bilder, sagt och gjort.


Jag och Jana i trappen.


Jana, sofia och Peter




Sötjana.



Hjälper Peter med hängslen


Snyggooshoppping



Lite mat på Frasses..



Riskakaaaaa


Middag på hatteeeen.


Cloudberries and icecram



Humle & Dumle, peter, Hedi och någon annan


Datapaus..



Nico leker


Min myssäng. Inplastad.



Jullan läser om p-piller



Skootertur.



Nöt tatuerar sig själv, onycker.


Bilder från gårdagen. Jag och snyggjulia



Lite shot... Tequila rose..


Lätt onycker


Vi åker silverbricka ner för backen, röda faran?


Julia och peter...



Hos Hedi.



Mys med vovvenn...




Denicee


jag har inte dött

Dags för ett inlägg, inte sant?
För det första, vi är lediga imorgon! Underbart. Vi är bara lediga en dag i veckan så man får tametusan passa på att njuta den dagen. Imorgon ska jag nog göra absolut ingenting. Julia och Peter pratade om att hyra skooter men det blir nog inget, inte för mig iallafall. Jag är en död människa. Trött. Jag är faktiskt trött nästan hela tiden. Sen har jag huvudverk, tror det är 6 dagen som huvudet verker. Men jag är glad. Och i det stora hela så mår vi bra.
Vi var ute efter jobbet igår. Vi hade faktiskt roligt, lite för mycket alkohol de sista timmarna men vi hade kul.
Det togs en del kort faktiskt och jag hoppas att jag får in de på datan så jag kan dela med mig av dem.

Hmmm.. sen då?
Jobbet fungerar bra, kvällarna går snabbt och gästerna är trevliga.
När jag kom hem från jobbet här om dagen var hela min säng inlindad i tusen lager gladpack. Ni vet plastfolie? De flesta här uppe säger faktikst gladpack, haha. Men hur som helst, snacka om att jag blev chockad. Efter att vi skrattat ett x antal minuter hämnades vi. Vi lyfter ur pesonens säng samt gömde dörren till rummet. Hmmmmm..


Jaja, nu ska jag ladda in bilder, sen kanske vara lite social med folket som sitter i köket...

Puss på er gullläsare....
Denice


Äntligen fredag!

Hej! Nu är min 19års dag över och de är faktiskt rätt så skönt tycker jag. Har bakat som tusan och mycket presenter och uppvaktande har jag fått, tack så mycket för allt!

Av min låtsaspappa anders fick jag pengar, av marlene m familj ska jag få åka och klippa mig hos marlenes frisör som är jätte duktig den 25 feb och av nisses pappa fick jag presentkort på kicks, jag blev jätte glad för allting.

Förresten så fick jag ju ett halsband av alex också! Har haft jätte mysigt, alex kom förbi mig med laban en stund och sne kom hon tillbaka senare då fikade vi och sen åkte jag firat, min bror, och alex och köpa thaimat. Mummma!

Nu ligger jag i sängen och ska sätta på filmen Fame, får se hur länge jag klarar av att kolla förmodligen inte allt för länge!



Imorgon åker min lilla råtta till norrköping och blir borta tills på söndag (alla hjärtans´dag) Vi har studentfest imorgon också och då ska jag fasen gå. Tror de kommer bli super skoj, har inte träffat mina vänner på månader!
Kommer dock sakna firat jätte mycket, vi var ifrån varandra förra helgen också och nästa helg kommer mina kompisar från åland så jag blir nog i muppsala då! Men vi ses ju precis varenda dag annars, men de är ju de som gör att jag inte är van att vara utan han riktigt. Men herregud jag klarar mig väl, det kommer nog bli rätt nice ändå haha :)



Tror inte jag orkar någon film blev super trött, godnatt alla vänner om de fortfarande finns någon som läser. Ingen lär ju vara intresserad av mina inlägg iallfall haha.

PUSS EMMELIE!


måste verkligen börja ta lite bilder, lovar att ni får bilder imorgon innan utgång eller på lördag haha.


GRATTIS TILL MIG

Hej!! Idag fyller jag ju då år, men tänkte bara säga att jag mår bra och att jag lever om ni undrar varför jag skriver ibland och sen bara slutar!

Hur som helst vi firade mig redan igår hos min mamma, min familj och firats familj. Jag hade kämpat med min tårta som blev en britatårta med hallon, nötter och grädde. Riktigt mumsigt!

Jag blev verkligen jätte nöjd med allt som jag fick. Av min mamma har jag fått ett stort överkast som är vändbart med naturvit på ena sidan och nougat på den andra med tillhörande kuddfodral och sen pengar, av mina bröder fick jag vin och en jätte fin vit orkidé i plast från hemtex, super fin! Av firats bror baris och hans flickvän ylva fick jag en nagelförlängning och jag blev så otroligt glad för de, av hans föräldrar fick jag en jätte fin blommig sommarklänning från salt och av min älskling fick jag en jätte stor ros, och 2 jätte fina saker till hemmet. Jag tycker jätte mycket om den bondiga och romantiska stilen i hem, så de finns en perfekt butik att köpa sånt, jag kommer shoppa ihjäl mig där.





haha jag var inte sådär super bra på kollage, men detta är ju lite av vad jag fick! Hittade inte klänningen på nätet och orkar inte fixa med överkastet och allt. Ikväll ska jag fira min födelsedag tillsammans med marlene m familj, min älskling, min låtsas pappa, mamma + kille och kanske nisses föräldrar! :)


Älskar mina bokstäver HOME och Carpe diem


PUSS EMMELIE


Tisdagstrött

Hej bloggen! Jag har kommit hem från jobbet. Det har varit väldans lugnt ikväll., jag hade Audi, 9 personer. Julia och Cissi hade A la carten tillsammans men det var glest på folk även där. Ikväll blir det tidigt, jag och Julia ska snart fixa lite planering inför en aktivitet den kommande månaden. Därefter blir det nog lite film... Mysigt eläähur. Denice

28 dagar senare.

Hej! Vet ni vad? Jag är ledig idag. Tillsammans med Julia dessutom! Kanon kul.
Vi ska snart kila och handla, vi har inte ens någon frulle hemma... inte bra. Sitter ni vid datan så kan ni ju slå en pling., Eftersom vi ska in mot stan, så att säga, så kommer ni att kunna se oss vi webbcameran. :).
Haha..
Ikväll blir det mot all förmodan spa-kväll. Därefter blir det middag på hatten. Jag är så frukansvärt trött på att spa'a. Tror förvisso att jag bara har gjort det två gånger under denna tid men jag är liksom trött på ordet spaa. Trött på frågan. Ska vi åka och spaa? Nej.
Hur som helst, igår hade jag lite hemlängtan, det blir så ibland. Jag är så frukansvärt förvånad över att jag har varit här i en månad. Det känns sinnessjukt. Det känns som att jag har varit här riktigkt länge men trots det, en månad? En jävla månad,  fyra veckor. 28 dagar. Faktum är att jag inte rikigt har vairt här i en månad. Prick 28 dagar, fyra veckor,, men inte en månad. Jag kom ju hit den tionede.
Hm....Nog ska vi iallafall klara en månad till. Det måste vi göra.

Nu ska vi till konsum.

Denice

jobbdags..

Hej gullungar. Jag ska snart kila till jobbet. Jag är väldigt osugen på att jobba. Det var liv här igår kväll och torts att jag gick i säng vid två tiden så somnade jag inte föreens halv sex.... Myyyysigt. Julia var uppe och livade hela natten men jag gick och la mig. Tråkiga jag. Jaja. Börjar jobba om en halvtimme så nu är det dags att kila.. Hörss senare, med bilder kanske, vem vet? Denice

det strular

ursäkta att inlägget innan ser helt B ut men det strular på blogg.se tror jag

Godmorgon/förmiddag

Hej! Jag har överlevt min första natt, skämt åsido jag är ju nämligen väl medveten om att jag klarar detta utmärkt. Jag somnade på fläcken efter de senaste jag skrev, jag vaknar igen kl 00:41 av att viggo skriker och är jätte ledsen och jag får panik innan jag en hunnit vakna till. Jag tänkte nu blir jag vaken många många timmar men han drömde en marddröm så jag strök han på ryggen en stund och så sov han lugnt igen. Men när klockan var 05:26 var de inte riktigt lika lätt, nej då var wiggo klarvaken. Men han var så söt, för han viskar och så säger han emele som han säger mitt namn haha de tur han är söt säger jag! tänkte försöka plugga lite körkortsteori men hur lätt är de när deras sida är avstängd. Så nu ska jag duscha sen tror jag faktiskt att jag och wiggo ska ut i snön en liten stund, städa lite här hemma och fixa lunch till han. Sen kommer ju bea och elin vid 5, skoj:) PUSS EMMELIE

Mamma Emmelie för en helg

Hej! :)

Kommer lite små inlägg lite då och då, men visst blir det lite extra spännande då?
Nej men ska försöka passa på att skriva lite här under helgen, jag är nämligen barnvakt åt wiggo tills på söndag. Vi har myst ikväll dansat, myst i soffan och så har han duschat. Direkt efter duschen så bar jag ut han till soffan eftersom att han ska få en ny blöja och pyamas, men tror ni inte att ungen hinner kissa då? Jo självklart, och när han sedan fått pyamas på och sitter och dricker vällning så spyr han i soffan. Stackars liten han är lite sjuk, har feber och hostar så han spydde för att han hosta.

Hur som helst nu har jag fått han till och somna eller de var faktiskt en timme sen nu, så de är lika bra att jag också passar på att sova. Tänkte bara ta och skriva några rader till er, imorgon ska förresten jag bea och elin ha myskväll. Dom kommer hit så ska vi äta tillsammans sen blir de godis och en film, ska bli kul med lite sällskap.



Men nu ska jag sova, slänger upp någon gammal bild, eller gammal och gammal någon månad sen kanske. Bara för att de inte ska bli så tråkigt haha med enbart en massa text!

tycker denna passa ganska bra, här var jag dock nyvaken men jag blogga i sängen precis som nu..



Godnatt kära läsare! Jag hoppas jag ska kunna känna att de här med bloggandet är roligt igen, jag trivs ju med att blogga men jag orkar bara inte nu förtiden.

PUSS EMMELIE


saaaa jag juuuu för faaaaaaaaaan

Heeelloooj!

Jag sitter i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig. En av nackdelarna att dela hus med ett ex antal personer... haha.
Vi slutade jobba vid 24... det blev ett glas mosserande efter jobbet, ett glas vin på Yxvägen, och sedan hem. De har vinkväll här på Längan. Fullt med folk, somvanligt. Jag ska dock gå och sova, är aptrött och av någon anlednign känner jag mig aldrig helt utvilad. Jag och Julia tror att det är mögel i huset, för visst blir man trött av mögel?. Skämt o sido så beror det nog på allt folk, blir så svårt att somna på kvällarna. Och att låta bli att vakna på mornarna..Sen är ju Peter pain in the asssssss....
Jaja. Nu är det dags att borsta tänderna. Och sminket ska bort! En dusch kanske?
Vem vet...
Puss och hej. Gullvänner.
Denice

Inte bara jobb.













Här kommer bilderna från i lördags. Jag lovar att lägga upp några fler bilder så fort jag fått resterande av Peter..
Vi hade kul i lördags, jag jobbade fram till tolv, sen körde Emmelie hem hem mig till Längan, ett snabbt ombyte, dra ut toffsen och sen tillbaka till Hatten. Där blev det party någon timme. Det var faktiskt roligt att få komma ut och dricka lite alkohol. Haha. Nästan alla dricker öl varje dag på Längan varje kväll., känns inte riktigt som att jag och Julia platsar, haha.

Ikväll blir det förövrigt en tidig kväll för mig, jag sitter på sommar-repan och lånar internet. Snart ska jag kila tillbaka till Längan, ta en dusch och sedan krypa till kojs, innan klockan passerat 24!! Tror ni att jag kommer lyckas? Ända möjligheten är att jag sover innan Julia och Peter slutar jobba. Lär ju inte hända....?
Förresten så dödar det kalla klimatet mina händer. Har någon nått tips för mjuka och lena händer? pleas tell me!!! Smörjer in mig flera gånger om dagen och på natten kör jag handinpacknign med olivolja. Trots det så får jag sprickor i händerna. Vi har en handsalva på jobbet där det står, ''Endast för yrkesmässigt bruk, förvara o¨åtkommligt för barn, undvik kontakt med ögon och öppna sår'' Vad menas med det?
Bra är den iallafall. Dock inte tillräckligt... Uppenbarligen.

Jaja. Ett avsnitt till av PH sen blir det ju som sagt sängdags.


Denice

''

''nyss var nico ute och tvätta, han är så jäkla duktig på att tvätta. ''

RSS 2.0