Helgen

Godkväll!
Jag har precis kommit hem från Emmelie. Jag, Emmelie, Jessica och Sena har haft en riktigt bakis dag,. ätit tjockis mat och pratat om helgen. Rikigt trevligt..
Men så vad har då hänt i helgen?

I fredags var vi hos Gustav, där vi träffade Christian, Tommy och några fler. Det var trevligt och så, trots att jag var väldigt trött. Kvällen slutade rätt tidigt för mig men semlan var social lite längre. :)

Lördagen då..
Vi var och festade hos Gusten. Vi hade rikigt roligt faktist och stämningen var på topp! :)
Dock var det nån jävel som tydligen inte hade tillräckligt med pengar så hon kände för att ta med sig min kamera, Julias smink och pengar och någon perfym från Gusten innan hon gick för kvällen. Blir så himla less alltså. Kan inte folk bara låta andras grejjer vara. Som Jessica sa '' jag skulle bara vilja spotta henne i ansiktet, kasta ut henne genom fönstret och slänga en stor sten på huvudet på henne'', och jaa, det är precis så jag också känner!
Och jaa trots att kameran är borta så är jag nästan mer frustrerad över våra as heta bilder som är på den.
Usch alltså!
Jajaa inget att deppa ihop över.. Kvällen var iaf rikigt lyckad och jag och Emmelie var inte hemma förens sent på natten.

Lyckligtvis höll andrea hårt i sin kamera satt det blev trots allt lite bilder från kvällen.








/Nis


Godmorgon!

:)


.

Vet inte vad jag ska skriva om så jag skvier bara för att skriva. I helgen hade min älskade lossas pappa 40-års fest och Mina favoriter var där tack och lov Denice, mina bröder och Marlene och Jörgen. Det var trevligt förutom att det var någonting som inte var fullt lika trevligt men som tur var hade jag marlene och denice att prata med. På söndagen åkte jag med Marlene till Sumpan för att hälsa på hennes bröder och hämta hennes små busungar sen åt jag med dom. Idag var de ju måndag vilket betyder skola jag hade sovmorgon så det var väldigt skönt och sen var jag barnvakt åt min älskade lilla favorit pojke Wiggo för att Marlene var och klippte sig och nu är jag hos marlene och jörgen som vanligt jag ska vara här och störa dom lite för jag vill mysa lite med dom så vi ska se på film. Imorgon börjar jag kl 12 och slutar kvart över 4 ser jag inte framemot men på onsdag slutar jag tidigt så då ska jag nog åka iväg med marlene och shoppa eller jag ska shoppa måste passa på nu när jag kan.  Men nu ska jag vara social med mina gamla vänner här : )


 

// E

                                                                                     
                                                                                   


Tröttis

Usch vad trist allt är! Jag är helt seg i kroppen och har inte ens satt min fot utanför dörren på hela dagen. Tänkte hoppa in i ducshen strax och försöka piggna till lite..,fast egentligen är det ju inte mer än någon timme sen jag duschade sisst.. jaja..
Ikväll blir det middag med hela familjen hemma hos mamma., det var ett tag sen nu så det blir nog trevligt. :)
Jag hade också tänkt att gå ut och springa en runda så jag gör av med lite energi och förhoppningsvis sover lite bättre inatt..
 


/ Nis

Gårdagen

Jag och Emmelie var somsagt på 40års fest igår. Kvällen började bra men fick ett rätt trist slut.,, vilket gjorde att vi blev otaggade och åkte hem redan vid 11 tiden..

Tänkte iaf lägga upp lite bilder från kvällen



Mina föräldrar och Emmelie



Folk



Emmelie


Jag och pappa..

Måste också erkänna att jag inte fick ett ända kort på ''födelsebarnet'' men ni får helt enkelt nöja er med de här bildena..:)
 
/ Nis


Veckan som varit

Som ni ser har vi kommit igång igen eller aa denice har ju åtminstonde börjat lite smått. Måste säga att jag känner mig otaggad på att blogga vilket hon också tidigare nämnt. Men sommaren är slut och nu börjar allvaret igen alltså kan jag lika bra sätta igång med bloggandet. Så jag kan ju börja berätta lite om hur veckan har varit, i fredags hade vi kräftskiva med "gänget" det var de mysigaste på länge tack för en jätte bra kväll och tack till Alan som fixade så att vi hade ett bra ställe att vara på, dagen efter var vi så trötta men vi åkte in till stan för att möta Vivi sen på natten till söndag kom Dennis och Henke till mig direkt från Magaluf så då blev lilla jag glad när jag fick lite tid med Dennis. På måndagen sov kisse nisse hon mig vi hade väldigt svårt att somna den natten kan jag lova, och morgonen efter började allvaret igen och de var sååå tungt att komma upp den morgonen men det var samtidigt väldigt roligt att träffa alla igen, de var ju trotts allt över 2 månader senast. Veckan har varit lugn i skolan lekt lite lekar för att välkomna alla ettor som börjat haha. Men men idag är de iallfall fredag igen och jag är helt slut. När jag slutade skolan idag vilket var runt 1 tiden åkte jag iväg och fixade en massa ärenden med mamma och Anders sen åkte jag iväg med min käre bror och köpte presenter till min lossas pappa som har 40 års fest imorgon. Hur som helst nu är jag hos mina kära grannar marlene och jörgen vi ska fixa och trixa med presenter sen hoppas jag väll på att min lilla favorit bebis ska vakna så jag får pussa lite på han. Men nu ska jag vara lite social med mitt sällskap här. Skriver igen på söndag om hur helgen har varit : )


                                                                       
// E


Fredag

Så var man plötsligt ledig igen då.. :) Jag har faktist varit riktigt trött idag så klagar inte precis..

  


I kväll ska nog jag och Emmelie bara dra en film och mysa lite, imorgon fyller hennes plastpappa 40 år så då ska vi vara trevliga och sociala på eftermiddagen/ kvällen för att senare dra vidare till Johan. Tar det alltså lungt ikväll så vi taggar till tills  imorgon :).
Jaja nu ska jag gå och kika om pappa är på g med maten så hörs vi väl senare :)

/ nis

Skola..

Skola igen då..
Om jag ska vara ärlig så måste jag säga att det känns skönt!, visst, sommarlov i all ära men att komma tillbaka till vardagen igen är rätt nice faktist. Trots att vi har slutat väldans tidigt varje dag den här veckan har vi hängt kvar i skolan flera timmar efteråt,. fikat, myst och umgåtts. :) Att schemat dessutom är riktigt nice underlättar ju också såklart! Sååå ja..  vi klagar INTE :) 


Tillbakaa!

Nu är vi tillbaka!
Vi hade varken tid eller lust att blogga något under sommaren men nu lagom till skolstarten är vi igång igen.

Sommarlovet har varit toppen och vi har levt loppan all summer long,. solat, badat, festat, umgåtts och träfttat folk.


Här är våran sommar på kort.. eller inte riktigt eftersom både jag och emmelie har varit fruktansvärt slarviga på att ta med kameran när vi går ut och hittar på nått men iaf :)


RSS 2.0