Fyllebrännbollis!

Hej! :)

Jag känner mig på lite bättre humör idag iallafall hihi. Förresten minnns ni när jag och Nisse sa is bakom exakt varenda ord? vi säger bara så till vissa saker nu, trist eller hur bissis?

Idag har vi fyllebrännboll, jag vet vad ni tänker nu alla "äldre" men nej ni behöver inte oroa er. Jag ska inte få ett rack i huvudet eller supa ner mig så jag somnar i ett dike. Jag är en duktig tjej och det vet ni om :)

Julia och Andréa ska också komma dit och gossa med mig, jag kommer att lägga upp bilder imorgon. Förra fyllebrännbollen så satte sig någon på min kamera så den fick en spricka i glaset, den var då helt ny och året innan det slängde julia sin mobil i backen. Så vi får se vad som går sönder idag :)

Jag och min gossråtta tog en prommis till sibylla vid 2 jag åt ett minimål och sen tog vi en prommis hem igen, det var myspys och gott! (blev inge max inatt)

Håll tummarna för att vädret håller i sig, jag tänker ifs ta med min vinterjacka och filtar men ändå :)

PUSS EMMELIE

Förresten idag är det 1 vecka kvar till studenten, caroline kommer ni vara med på mitt utspring kl 12 då? :)


känner mig jävligt arg

FAAAAN! ursäkta att det hoppar grodor ur mun på mig, nu kommer denna klasiska fras (ni som känner mig) vet att höjdpunkten för mig under året är när det är melodifestivalen och sen eurovision. NI KAN GLÖMMA att jag kollar på det på lördag.. Jag minns när anna vann alltså jag surade flera timmar, det vet firat han fick stå ut med mitt surande. Jag känner att samma bitterhet finns här ikväll igen, FAN! ååååh, varför röstar ni gamla människor på Anna, det är jubara för att man tycker att hon är söt och duktig. Visst en jätte fin låt, jag gillar den nu. Men man kan inte skicka en tjej som står rakt upp och ner och sjunger en lugn låt till eurovision, det är ju ingenting speicellt med henne, hon har ju ingen utstrålning direkt (anser jag) hon sjunger jätte vackert och är duktig, aboslut men det är stopp där.

Jag röstade som en toooook på salem och darin, andra länder känner till darin. Så varför inte skicka honom? och salem han är ju lite små gullig, spelar piano och är helt klart speciell han sticker iallafall ut lite.

Det här är erat fel svenska folket att min lördag är förstörd!!  Jag har sett fram emot det här jäkligt länge.




Jaja kan ju försöka nämna utan att låta allt för galen att vi hade studentkampen idag. MP vann såklart!! :) (not)

Det var kul iallafall och kolla på alla, själv stod jag bara och hejja. Springa är inte min grej :)


vi lyckades fixa snygga lag tröjor iallafall




vinnarlaget tyvärr







Snart ska jag och hjärtis kanske till max, jag behöver en god hamburgare och en riktigt stor cola så jag får lugna ner mig.. Plus att precis innan man fick veta vilka som gick vidare började jag gråta lite i smyg när jag läste denice inlägg. Jag vill inte att du ska vantrivas där, jag vill att du ska komma hem! Vad ska vi prata om, om 10 år när vi pratar om din student och inte min?

Jag kommer gråta den 4 juni och inte av lycka utan av saknad av dig!


PUSS EMMELIE


Uppdate frün tysklad

Hej!
Det har gütt ett par dagar sen jag skrev sist. Det var inte rikigt tanken man jag har haft tok mycket att göra. Vi jobbar frün 07.30 till 16.3, klockan 17 är vi tillbaka pü hotellet och vid 18 eller 19 är det välkommsprat och middagsdags. Dü äter vi middag med gästerna till 22.00. Därefter sängen. Det är sü det ser ut.
Förövrigt sü befinner jag mig i Nubergring eller hur skjutton det stavas. Vi är vid europas mest kända raceingbana, coolt ha?. Och idag ükte jag Audi r8 LMS blien med en av instruktörerna nügra varv pü gran prix banan. Haha,.
Imorgon bär det dock av tillbaka till Ingestad(?). Där har jag helgen ledig, hmm.. Dennis har lovat att visa mig runt sü det blir nog inte lika trist som förra helgen.

Hm. vad mer dü? Just ja, det suger. Det är dötrist här och klandra mig inte om jag är allvarligt deprimerad när jag kommer hem.  Fast igür drack jag vin, riktigt gott vin faktiskt. Jullan hade tyckt att det var awsome. Det är första kvällen jag faktiskt tackar ja till alkoholhaltig dryck, (bortsett frün de vardagliga shottara som alla müste dricka) det var hur som helst inge bra val. Lite för mycket vin pü en onsdag resulterade i att jag förstov mig pü torsdag. Det gör mig sü himla arg. Jag försov mig inte sü mycket att jag kom försent till Alexandra, och ingen led av det mer än mitt utseende som fick en tiominuterssminkning. Men det är sü inte okej. Det var bara tur att jag vakande i rätt ögonblick.
Men nej, det spelar ingen roll för min chef hatar mig ändü.


Jajja,, jag har kvällen fri för en güng skull, det blir nog en promenad och sedan sängen.

Förresten sü saknar jag er galet mycket. Det är sinnesjukt och jag blir tokig av att sitta tyst pü en stol 80 procent av dagen. Och Alex säger att jag är för tystlüten.. men undra varför?

-Ah tja. Ja, jag har en bil. Nej jag vet inte, men den är blü och har fyra hjul. Nej det är ingen Audi..

-Nej,jag vet inte vad den silvriga bilen där borta är för modell.

-Nej, jag kommer faktiskt inte ihüg vad det var för tysktord du sa till mig igür.

-Ja, jag packade upp 50 nykelringar.

- Mein name ist Denice Lundmark, ist komme aus Schwden und ist lerne deutsch, ja det är i stort sett allt jag kan säga.

Okej, nu ska jag avsluta men hur som helst, Ha en underbar dag imorgon Emmelie och alla andra blivande studenter. En güng i livet. Det är helt tokigt. Och jag är ledsen att jag inte kan vara där och se er springa ut. Herregud, jag är ledsen att jag inte ens für vara där och dela det minnet med Emmelie.


Puss och massa hjärtan

Denice


skoja inte med emmelie på det där sättet

Hej! :)

Jag fick en kommentar av någon?

-EMMELIE DET LIGGER ETT NYTT AVSNITT UTE?

Men nej det finns det inte, inte på piratebay iallafall :)

PUSS EMMELIE

Jag och kärleksfilmer

Hej!

Vilken katastrofal uppdatering här i bloggen, undrar verkligen vad denice har för sig och hur det går för henne. Hon har inte svarat på mitt senaste sms, jag saknar henne och skulle verkligen behövt henne nyss. Jag har precis kollat på en kärlekfilm, ni förstår att det är min och Denice specialitet vi älskar kärleksfilmer. Tror inte det är många bra kärleksfilmer vi har missat. Alldeles nyss så såg jag iallafall Dear John en film jag starkt rekommenderar till er tjejer där hemma, faktiskt den bästa jag sett på länge. Självklart ska jag ju alltid börja lipa också, det är väl typiskt. Den absolut bästa kärleksfilm jag någonsin sett är the notebook vad jag tjöt alltså, herregud haha.

Varje tisdag läggs ju dom nya G.G avsnittet upp också så igår på morgonen såg jag förra tisdagens avsnitt och självklart är det sista avsnittet för säsongen. Så nu ska man behöva vänta ända till hösten, alltså sånt där kan göra mig galen. Jag bara väntar och väntar på att det ska bli bra mellan Chuck och Blair och så fort det börjar bli bra ska det hända något dåligt, fan säger jag bara!

Nog om det jag förstår vad ni alla tänker, men ja jag gillar gossip girl väldigt mycket och speciellt det 2.

Igår tog jag med min bror upp till marlene och jörgen och så hämtade vi wiggo på dagis, han blev så glad. Sen hjälpte han mig att kratta och fixa lite med blommorna och det tyckte han var mycket skoj..


Nu ska jag gå ner och äta frukost/lunch och vänta på att min älskling kommer hem :)

PUSS EMMELIE

..

Förresten så har vi nästa 20 st fler läsare idag än igår, ändå lite små sjukt.


blir ett till inlägg

Hej igen!

Tänkte bara tala om för er som är intresserade (vilket lär vara 0) vad jag ska göra nu ikväll. Jag ska efter detta lägga mig i soffan dricka ica´s färskpressade apelsin juice (godaste juicen som finns!!) äta en kexchoklad och kolla på a cinderella story som jag sett ca 24 gånger utan att överdriva lite ens. Den går på 3an förresten :)

Tror ju inte att min pojkvän är speciellt sugen på att se den direkt, han sitter just nu och kolla på populär musik från vittula eller vad den heter haha. Ursäkta mig men fan så dålig den är!

Nu ska jag hoppa ner under täcket, ha en mysig söndag alla:)

Älskar dig



PUSS EMMELIE


Balen

Hej! :)

Nu kommer bilderna från balen, för er som väntat på dom hehe! Tror att Denice och Caroline vill se de iallafall hehe. Förlåt Caroline och Peder för att jag inte mms:a men jag glömde helt bort det, ni får ta en titt nu istället :)

Tänkte börja med att berätta lite först, jag var aldrig sådär super taggad eller hade den riktiga balkänslan och jag tror att det kan bero på att det faktiskt är jag själv som varit med och planerat det hela. Det var hur som helst jätte trevligt, jag höll mig nykter och Firat kom och hämtade mig strax innan 1 jag tyckte det var alldeles lagom. Hade rejäla blåsor och sår på mina stackars tår och jag kände att jag hade haft mitt roliga, det var super kul att få se alla. Ni var alla jätte fina!


















Orkar inte sitta och ladda upp 200 bilder här, så jag avslutar detta inlägg med en bild på mig och mina älskade skor som fick mina stackars tår att skrika efter plåster.

 

Då avslutar vi här, nu har jag ju en hel mapp med blogg material så nu lär ni få se mycket balbilder här framöver.

PUSS EMMELIE

fan vad drygt

Hej!

Alltså ibland blir man ju irriterad, igår skrev jag ett sjukt långt inlägg eller ganska långt. Trodde jag hade publicerat det, men nu när jag kolla på icke.

Jag skrev iallafall om balen som är idag. Så lite kortfattat då, igår var jag först i skolan, sen åkte jag och bea och sola vi hann även med en glass i det härliga sommarvädret. Sen åkte jag hem städa, tvätta, hade inpackning, raka benen, noppa ögonbrynen, peeling mm.  Ni tjejer vet ju vad man gör för förberedelser, jag ligger fortfarande i sängen ska gå ner till hjärtis mamma och prata och äta lite frukost, hon tycker det är jätte kul att jag ska på bal hon vill hjälpa mig med smycken och klänningen. När jag kom hem med klänningen första gången i onsdags så kom hon direkt upp och ville titta och se vilka smycken som passa bäst till haha. Men hon har ju ingen dotter så hon är nog glad att jag finns här :)

Efter det ska jag ner till salongen då kommer jag nog äta lunch där med Andréa och så ska vi fixa hår och smink, efter det ska jag hit upp igen och då ska Nuray hjälpa mig med klänningen, den är nämligen omöjlig att få på sig själv.

Orkar inte skriva så mycket mer, kl 5 ska vi tjejer samlas för att dricka mousserande m jordgubbar och sen strax efter 6 bär det iväg mot lastberget :)

Ha en trevlig fredag, imorgon kommer jag upp med bilder (förhoppningsvis)

PUSS EMMELIE

videobloggar

Sitter och kollar igenom lite bilder på pappas dator just nu.  Varenda gång som jag och Andréa festar tillsammans så spelar vi alltid in filmer för att vi tänker att vi ska lägga upp dom här i bloggen, det är bara det att jag vågar aldrig. Så just nu satt jag och kollade på en från den kvällen vi hade våran slutskiva, det är ju verkligen jätte kul att titta men jag tror inte jag skulle vilja lägga upp dom här haha..

Imorgon kommer ju Andréa på mitt eftersläpp till balen, så då kanske vi kan göra en som vi kan lägga upp här. Men vi måste vara lite skärpta då haha!

Ni får en bild från den kvällen iallafall

Dom här tjejerna är verkligen bäst och lite smått knasiga. + Nisse (SAKNAR)







Nu är Firat här måste rusa. Vi hörs bloggen!:)
PUSS EMMELIE


Tyskland

Wiiee! Dator! How wonderful!

Så, ska jag berätta? Jag tog alltså flyget i söndags och det var faktiskt lite ledsamt. Jag satte mig på skitflyget med en stor klump i halsen. Det hela började med en stor luftgrop och jag brast ut i tårar. Haha! Det satt en trevlig svensk man i säter brevid mig och han gjorde desperata försök att få mig på andra tankar. När jag landade blev jag upphämtad av en Audischafför, han körde mig till ett lyxhotell som heter hyutt. Jag stannade där i två dagar och det fanns inget att klaga på där inte. Alla var helt sinnessjukt artiga, shoppinggalleria runt hörnet och fyrarättersmiddag på kvällen. 
På tisdagmorgon var det slut på det roliga, halv 8 fick jag skjutts till drivingeventet och klockan nio hade jobbet kommit igång. 
Det är verkligen svårt med språket. Svårare än vad jag trott. Eftersom engelska inte heller är deras hemspråk så hänger jag inte alls med i samtalsämnet, de pratar enbart engelska då de tilltalar mig och det gör att jag behöver fråga tusen frågor, vars svar jag vanligtvis redan hade fått reda på bara genom att lysna när andra pratar.
Jag är jätte förvirrad och har ingen koll alls. Trots det så är min enda uppgift att stå i ett rum, och vänta på att någonannan personal leder gästerna till mig, i rummet står ytterligare en kille som ger en kort föreläsning om bilen,. när föreläsningen är klar hämtar den första personalen upp gästerna igen. Alltså kom igen! Ibland vill de att jag ska leda gästerna vidare, men då måste jag i sista sekund fråga var de ska ( i min wokitoki) för de vill dem vanligtvis inte berätta i förväg. Är det inte konsigt?, och ännu mer underligt är att jag känner mig värdelös på det lilla jag gör. Det gör mig så jävla arg. Jag har ingen koll och ingen berättar någonting.
Det roliga är att sjävla jobbet går ut på att flytta olika grupper till fyra olika ställen. Thats it liksom. För all personal. Bortsett från instruktörenrna och mekanikerna vill säga.
Säg att jag inte åkte till Tyskland för det här.
Förövrigt så fick jag och en annan tjej typ körundervisning idag. Haha! Vi körde A8n och typ stannade, svängde och massa annat skit. Ni kan tro att jag välte konar!! Killen sa förövrigt att jag inte svänger på ratten rätt. Det var så himla roligt för han kollade verkligen på mig som att jag var ett hopplöst fall. När vi slutade idag backade jag ut bilen och då stod han bakom och kollade på mig, jag såg inte honom förens jag vände på mig. Han skrattade och skakade på huvudet. Fel igen antar jag.

Jaja, det här eventet slutar tydligen om imorgon sü jag har ingen aning om vad som sker dü.
Vi hörs!!
Lovar.

Puss
Denice

Nu är jag tillbaka

Hej :)

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har ju varit på Åland och som vanligt när jag är där så finns det inte mycket tid för att sitta vid någon dator utan jag är ute på vift en hel del..

Kan ju berätta lite fort om vad jag gjorde och vad som kommer hända denna vecka. I fredags hade vi ju släktmiddag vid ca 10 kom rikard och linda och hämta mig, vi åkte då in till mariehamn satt först på knorring och sen blev det arken. Jag blev väldigt onykter, har en tendens att bli där borta nämligen och jag fattar verkligen inte varför. Jag är verkligen inte den som brukar bli full, hur som helst vi kom hem halv 6 och jag somna 6, sen vakna jag vid 9. Jag var fortfarande lite smått vinglig och det linda gör är att ta en cigg och öppna en öl, jag trodde faktiskt att jag skulle spy. Hur kan man?

Jag drack inte en droppe förutom 1 halvt glas cola typ, åt knappt någonting heller. Jag var helt slut!!
På kvällen skulle vi ut igen för tydligen hade ju jag lovat de, men jag valde att vara nykter. Tills det att alla återigen sitter på knorring och börjar skratta och skoja och jag tyckte mest det var drygt med alla dessa onyktra människor så jag tänkte äh en äppeldrink kan väl inte skada? Ack så fel jag hade, alltså jag tänker inte berätta om min hemska natt jag hade men det slutade med att jag gick och la mig kl 10 på söndagmorgon och upp kl halv 12. Jag sov alltså 1½ timme. Jag hade en mycket trevlig helg på Åland, jag älskar att vara där och jag hade jätte trevligt i både fredagskväll och i lördagskväll men jag kunde skippat de 4 shottarna i lördags så hade nog helgen varit ännu bättre.

Nej fy nu går vi ifrån det här ämnet, känner mig som en 14 årig flicka, men ni som läser den här bloggen och som hängt med ett tag vet att det här inte är någonting vanligt för mig.

Hur som helst idag har jag legat ute och solat och firat mamma har varit med mig. Sen kl 17:00 idag ska jag göra naglar till balen på fredag och om 15 minuter ska jag och bea och kolla på hennes klänning, spännande :)

Imorgon ska vi fixa med bordsplaceringen till balen och planera allt inför den, sen ska jag och min älskling åka och kolla på smycken och en väska till mig. Har inte fixat det än haha.. På torsdags blir det att hämta klänningen, förbereda ni vet det ska vara ansiktsmask, inpackning, noppa ögonbrynen, raka benen och gärna hinna med att sola lite solarium haha. Sen på kvällen ska vi till lastberget och förbereda möblera om och allt sånt som behöver fixas inför den stora dagen :)

Nu måste jag faktiskt gå, men hade super bra! Förresten när jag kommer tillbaka hem hit till hjärtis ikväll så ska jag äta grillat jammmi! jag är hungrig NU.

Kanske har någon bild från helgen ska kolla :)

Jag och sofia på arken..


PUSS EMMELIE

jag är tacksam.

Världens chans. Right?
Det är vad alla säger. Audi handplockar sin personal. Det är vad jag har hört. Men egentligen har jag ingen aning. Och trots allt så hänger allt på kontakter. Jan Edvardsson. Ibland undrar jag varför han gör så mycket för oss. Han ringde senast igår och frågade hur det kändes. Men vi är ju släckt så det är väl hans plikt. Han brukade skoja med mig i norrland. '' Så fort du inte mår bra så vill jag veta det. Annars blir jag mördad av släckten.''
Men han ska veta att jag är oerhört tackasam. Ibland ger jag nog inte det intrycket och jag är ledsen för det. Det är nog för att jag är osäker. För att jag byter åsikter vad femte minut samtidigt som jag vet precis allt. Men tacksam, det är jag verkligen.

Men världen chans att vara värdinna för Audi.. Hmm. Egentligen säger jag inte emot. Det vore bara dumt att göra det. Rent ut av korkat. Ändå kan jag inte låta bli. Det är världens chans inom den branchen. Ja. Bilbranchen. Och servicinriktade arbeten. Såklart. Och visst, det kanske utvecklas till något annat. Eller så skapar jag ett oupptäckt intresse, ja, vem vet egentligen. Men mina andra drömmar då? Mina visioner. Mina framtidsplaner.
Det skrämmer mig lite. Tänkt om det utväcklas till ett helt okej jobb. Ett jobb som jag trivs med. Bra betalt. Men det är allt. Jag är rädd för att nöja mig. Då var vi här igen - tänker ni. Förlåt. Egentligen känner jag mig själv bättre än så.
Och för er skull ska jag sluta här.

Denice





Denice

Det närmar sig verkligen

Hej!
Jag har haft fullt upp hela dagen. Herregud, klockan ringde som vanligt på tok för tidigt. Det brukar vara så när den ringer på morgonen.
Hur som helst, det blev en tur in till stan. Stadskörning. Det kändes som att det var dags. Träna lite inför Tyskland.
Åherregud, Tyskland. Det närmar sig verkligen. Jag har börjat småpacka men jag håller på att bli tokig. Allt och inget ska med.
Efter storstanden träffade jag moster. Jag och Julia ska ju jobba för henne imorgon. Bröllops och dop-catering.
Vi börjar jobba vid tre och innan dess MÅSTE packningen vara klar. Jag måste också hinna fixa lite andra inköp, Shampoo, balsam, krämer, ja, allt egentligen. Ny tandborste, extra hårnålar och tusen andra grejjer.
På lördagkvällen blir det en lätt utgång. Jag måste ju avskedsfira lite, först middag hos pappa och därefter ett fåtal glas vin. Sen på söndagmorgognen så bär det av. Direkt till Berlin.

Justja, Andréa ringde mig idag.
- Kan inte du komma till mitt jobb en sväng idag?, jag har en sak till dig.

Jag svängde förbi henne ungefär 10 minuter senare och snacka om att jag blev glad. Ett rosa collage med massa bilder och ett par söta små texter här och där.
Inte fan var det ett sånt avsked när jag åkte till Norrland inte!
Men det var gossigt. Om det var.
Jag är så glad att jag har henne. Jag är glad att jag har er alla!
Men ni måste ju komma ihåg att jag kommer tillbaka. Jag är bara ett flyg borta. Och ni är mer än välkommna att hälsa på också för den delen.



Hur som helst. Nu ska jag fortsätta med packningen.
Vi ses på terassen eller på rilles i helgen. Vi håller oss på hemmaplan. Mer eller mindre.

Denice



Släkten är samlad!

Hej alla! :)

Hoppas att ni alla har en trevlig fredag, för det har jag!
Det var meningen att jag skulle umgås med min käre släkt hela kvällen och dricka vin mm. Men jag och Linda fick en ryck och kände att vi ville gå ut idag istället för imorgon, det blir kanske imorgon också vem vet haha..

Måste iallafall säga att det är mycket trevligt att ha nästan hela pappas släkt samlad och ha ätit god mat och lyssna på när min kusin spelar munspel, spelar gitarr och sjunger fattar dock inte hur man kan göra allt på en gång det men bra låter det haha.. spelar in lite så det kanske kommer upp ett videoklipp när jag kommer hem, är faktiskt tillräckligt onykter för att inte kunna klara av det haha.

om typ en halvtimme hämtar linda och rikard mig här sen ska vi hem till linda så jag får fixa mig för att gå ut sen åker vi in till stan och sen ska vi till knorring och senare blir det arken!

Jag har med mig min kamera men min jäkla batteri börjar ta slut så det blir kanske inga bilder under kvällen, skit också.. Annars hade skulle ni fått en massa bilder från ikväll.

Nu ringde precis linda och sa att dom åker från lemland så dom är här inom 10 min.. Måste sluta och vara social med min underbara släkt de sista 10 minuterna.

Ha en super helg!
PUSS EMMELIE

Åland

Hej alla :)

Förlåt att jag inte skrivit någonting under veckan men jag har inte haft tid faktiskt..

Imorse åkte jag och pappa till Åland för våran släktmiddag imorgon. När vi kom hem så somnade jag typ på en gång haha jag var helt slut, jag vaknade lagom till middagen och sen skulle jag ut och köra min moped haha, vi ska nämligen sälja den. Den var ett väldigt onödigt köp, pappa köpte den för 4 år sen och jag har knappt kört någonting haha.. Så snart blir jag rik höhö ;)

Sitter just nu hos faster och dricker lite vin, jag kände att jag behövde trådlöst internet så pappa och jag åkte hit..

Imorgon ska jag träffa Linda på dagen och sen ska vi hit till faster igen och ha släktmiddag..

Här får ni lite bilder från i tisdags, det var så fint väder så vi åkte hem till mig och drack mousserande med jordgubbar..

Ni får även bilder från igår, då hade vi mösspåtagning och sen åkte jag hem till Sanna och fika :)
















Nej nu blir det inga fler bilder, nu ska väl jag och pappa snart börja åka hem.. Uppdaterar imorgon eller på lördag :)

Ha en trevlig helg.
PUSS EMMELIE

thaimat

Hej bloggen! :)

Jag har inte bloggat någonting pga att min älskling har varit magsjuk så jag tog hand om honom hela dagen igår och jag sov ingenting natten till lördag eftersom jag ville att han skulle få ligga ensam i sängne. Så jag gick ner och la mig på soffan som inte är så jätte skön att sova i just. Så när hans mamma vaknade 20 över 6 gick jag upp och la mig i sängen och då sov jag kanske 1 ½ timme så igår hade vi en riktig seg lördag.

Jag ligger bara och väntar på att jag också ska bli sjuk "peppar peppar ta i trä" haha jag vill inte. Men vi ska iallafall snart åka och köpa lite thaimat för om jag nu ska bli sjuk ska jag banne mig äta riktigt god mat innan, jag har inte ätit ett riktigt mål sen i fredags kl 1 då åt jag toast med kycklingröra på Andréa´s café. Så jag är hungrig.

Nu orkar jag inte skriva mer, jag ska bara ligga och dega idag också. Det suger ju att det inte blev grönan men det passar inte riktigt nu hehe. Det får bli en annan helg, för det MÅSTE bli av!

Hoppas alla haft en trevlig helg :)

Be gärna för att jag inte ska bli sjuk!

PUSS EMMELIE


fredag

Hej!
Ikväll är jag ledig, hur skönt är inte det?
Jag jobbar imorgon och det blir min sista ikväll innan jag åker. Det känns lite skumt, jag har varit hemma i ganska precis en månad och vipps är jag borta igen. Jag kommer sakna min säng mest. Min säng och kisse. Tillsammans.
Hur som helst. Amanda är i Bålsta och det vore synd att inte passa på att träffa henne. Det var på tok för länge sen vi sågs!
Därför lutar det mot bio i Kista ikväll. Måste shoppa också. Jag ska tydligen ha med mig en elegant evening dress till Tyskland. Haha, tvivlar på att kista galleria kan erbjuda mig det men ändå. Kanske hittar något annat gossigt.

Brottom!!'
Puss
Denice

Mys onsdag

Hej bloggen :)

Imorse vakna vi vid 9 men jag låg kvar i sängen ända till kl 10, eftersom jag skulle till sjukhuset så vart jag ju som ledig idag. Efter att jag var klar på sjukhuset åkte jag och firat och åt någon halvdålig thaibuffé vi och thaimat alltså. Efter det åkte vi och köpte massa saker till min student och så köpte vi en gräsklippare till wiggo, så när vi kom till Bålsta så åkte vi och lämna den och sen blev vi kvar där ända tills för 2 timmar sen. Vi grillade hos dom och åt en jätte god middag :)

Påvägen hem åkte vi förbi smultronstället och köpte 2 glassar var, vi tog båda en 88an och en nogger haha, vi åt 88an för typ 10 minuter sen och nu tror jag faktiskt att det börjar bli dags för min nogger. Jag har även chips, dipp och läsk.. 

Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn, se klart på anna anka söker assistent och sen ska jag se på efterlyst :)

PUSS EMMELIE 

jag är trött och ska sova nu

Hej!

Jag är helt slut vet ej varför men jag måste nog sova 1 timme eller 2.

Eftersom skorna jag beställde från hm var alldeles förstora så fick jag köpa ett par på daisman eller vad fan den heter, jag kan inte ha deras skor för dom är jätte stora i stl, plus att jag tycker dom har rätt fula skor också. Men så kom jag på att jag kan ju gå till barnavdelningen och där hittade jag ett par svarta ballerinaskor, jag vill kunna ha ett par bekväma skor att som jag snabbt kan ta mig in och ur, typ när man ska till skolan och så.
Jag kan visa en bild någon gång..

Sen har jag klickat hem det här från hm, jag kommer ha så mycket basplagg nu så det är inte sant. Men sånt kan man inte få för mycket av va? Nu måste jag bara hitta en jacka, någon som vet var man kan hitta fina jackor?






Hm´s barnavdelning i stl 35



Nu blir det sängen någon timme, sen kommer min älskling hem och då ska det finnas mat färdigt.
Återkommer kanske lite senare, men det är tveksamt haha.

PUSS EMMELIE







Visst vore det härligt om jag berättade om valborg?

Visst vore det härligt om jag berättade om valborg?

För old time's sake

Jag, syster och ett par goa vänner firade valborgsmässoafton hemma hos pappsen. Det blev grillning och en ganska misslyckad trekamp.

Kvällen fortsatte och själva partajet drog inte igång förens ett, två på kvällen. Det var helt tokigt. Jag hade trevligt. I början på kvällen stressade jag så himla mycket och det förstörde nog lite. Jag menar, halv 4 hämtade jag upp Jennilee på Bro hof. Klockan fyra skulle gästerna anlända. Två an de var hos pappa innan vi ens var där. De stod utanför dörren och väntade på oss. Vi släppte in dem och stressade ner till Ica. Vi hade inte hunnit handla maten för kvällen. Därefter blev det lite fix. Vi var rätt ofixade samtidigt som allt fler droppat in genom dörren. När klockan passerat fem ringer mamma och för att kolla hur det gick på min promenad med Zebbe. Justfan. Jag hade lovat att gå ut med hunden vid tre. Tar bilen till mamma och tackar gud för att jag inte hunnit öppna vinet. Väl hos mamma blir det en snabbpromenad med vovve. Därefter, två timmar efter schemat kan festen börjar. Ni får förlåta oss. Men vi är trots allt en Baath Lundmark.

Jag lovar, tider är inte vår starkaste sida.

Allt ordnade upp sig tillslut men efter middagen, när vi skulle köra igång de riktiga lekarna var alla nog rätt onyktra. Behöver jag säga att lekarna inte gick så bra?

Det blev bara en lek, förövrigt.

 

Jag har inga bilder men jag slänger gärna in en bild sen i tisdags. Jag, Julia, Petra, Jessica och Fia var på Ericas studenskiva.

 

Snyggovänner jag har va?

 




D


Tyskland

Hej vänner.

 

Jag vet att jag är dålig på att blogga nu för tiden. Det finns ingen ursäkt. Jag har helt enkelt inte haft någon lust, och jag är ledsen för det. Jag gillar tanken på att det finns ett par härliga själar som tycker det är roligt att läsa om vårt medelmåttiga liv.

En del vet redan om det, de flesta faktiskt. Men om två veckor åker jag till Tyskland. Jag ska vara där i två månader. Jag ska jobba där från den 16 maj till den 16 Juli. Där rök den sommaren. Men jag tror att det är värt de. Det måste jag väl tro.

Jag har övervägt för och nackdelar hur länge som helst men beslutet fattades ändå ganska spontant. Jag diskuterade Tyskland med mina vänner. De flesta avrådde mig. Jag diskuterade Tyskland med några vuxna. De peppade mig.

Flyget är bokat( jag är flygrädd!!!) och den 16 maj, 12.25 landar jag i Berlin. Claus ringde förövrigt mig imorse. Det har varit något jag fruktat. Att plata engelska med någon i telefon alltså. Då finns det bara själva orden man kan läsa av. Tonläget också i och för sig men det blir ändå mycket svårare. Dock gick det bra, jag förstod allt han sa och ännu bättre, jag pratade på tillbaka. Haha!

 

Jag ser egentligen inget ont i resan. Visst, jag kanske gör bort mig helt. Jag kanske känner mig sinnesjukt ensam. Och jag kanske får en mardrömssommar. Men vet ni vad? Det är samma väg tillbaka. Och ännu viktigare, det finns en väg tillbaka.

Sen är jag givetvis skrämd. Jag och mamma skrev mitt personliga brev här om dagen. Det ska skickas till Claus i Tyskland.

Jag vet vad det ska stå. Jag vet vad det förväntas. Jag vet bara inte om det är jag.

Det känns som att jag beslutar hela min framtid. Som att det är redan bestämt.

Men så är det inte, för det är jag som bestämmer. Jag tar möjligheten när det knackar på dörren men jag stänger dörren när jag inte vill vara med längre.

Säg att jag stänger dörrfan.

 

 

Denice

 


Längtar!!

Hej! :)

Idag börjar jag inte förens 13:40 så jag har sovit till kl 10 och nu MÅSTE jag plugga, jag har en massa saker att göra i religion men jag börjar med våran skrivning, den ska fan bli klar idag.

Denice skriver verkligen aldrig längre skumt! Någon gång kan hon ju kika in här, fast det kan bero på att hon inte har något internet just för tillfället.

Jaha vad ska jag hitta på att skriva mer då? Lalala.. Jo juste det där vita balleringaskorna som jag beställde och den bruna mc jackan ska jag idag skicka tillbaka för det var på tok för stort! Ett stort problem jag har, inga jävla kläder passar, alltså när inte ens min nya bikiniöverdel passar i den stl jag alltid haft så är det fan trist alltså.. Aja bara in på hm och beställa något nytt :)

JUSTE glömde ju för fasen nästan att skriva om det som rubriken handlar om. På söndag ska jag, min älskling, Andréa, Stefan, Martin och Julia på grönan! Gud så jag längtar kan det inte få bli söndag nu? :)

På fredag ska jag göra provuppsättningar till min bal också, och på lördag blir det väl bara lite mys med Nisse kanske? :)

Nu kom jag även på en till grej, idag är det EXAKT 1 månad kvar till studenten. Så vid denna tid om en månad kommer vi ha champange frukost och om 2 timmar kommer jag att stå överlycklig och full bland alla mina vänner och släktningar.. Balen är om 2 veckor och nästa helg åker jag till åland 5 dagar, vi ska ha släktmiddag och då ska jag passa på att städa i mitt hus eftersom jag får finbesök dit den 18 Juni till den 25! Jag, Andréa och Jullanpullan åker dig..

Senast Julia var med mig på Åland, midsommar 06 haha!



När nisse kommer hem sen så ska vi hitta på en massa skoj då med! :)


Nu måste jag börja göra mig i ordning och sen plugga.. Ha en himla trevlig tisdag allihopa :)

PUSS EMMELIE

6 månader senare

Tog bilder från en gammal kamera och då upptäckte jag dessa bilder, från när vi var på pilot i november tror jag det var!

Jag lägger upp alla så det blir lite bilder i bloggen :)


















Så himla kul att man hittar bilder man aldrig sett förens 6 månader efter hehe.

PUSS EMMELIE


inte varit utanför dörren på hela dagen

Godkväll bloggen! :)

Vet ni? Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen. Är det bara jag som tycker det är katastrof?
vi har ju haft helt underbart väder, men jag har bara legat i sängen och kollat på film och det är väl faktiskt så en söndag ska vara, eller? Ibland iallafall hihi..

Tänkte på det här med våra kommentarer vi får alltid anonyma kommentarer typ, jag tycker det är spännande men ändå lite små frustrerande. Man vill ju självklart veta vem det är som skriver, men om jag skulle skriva en kommentar i någons blogg som inte vet att jag läser den då skulle jag också varit anonym tror jag. Är det därför man är det? haha jag vet inte men jag försöker tänka mig in i situationen själv, hur jag skulle gjort.
Men om detta nu skulle stämma, betyder det då att ni inte vill att vi ska veta vilka ni är?

Hahah alltså jag tror jag legat i sängen för länge jag vet inte ens vad jag pratar om!

Alla tjejer slå på 3an det är good luck chuck (eller är det bara jag och denice som älskar kärleks filmer) Tycker om Jessica Alba också hon är så himla vacker.. Nu börjar den igen, ska se på den och vänta på att min pojkvän ska komma hem. Han och min bror Tobias är på casino cosmopol ikväll och förhoppningsvis vinner dom lite pengar ;)

Påtal om min hjärtis som jag älskar så mycket (påtal om ingenting) men bloggen ska ju handla om mig och mina känslor så då kan jag ju passa på att säga hur otroligt kär jag är i honom, från absolut första stunden jag såg honom så bara bestämde jag mig för att honom ska jag ha och här är vi 20 månader senare kära och glada. Jag blir mer och mer kär i honom för varenda dag som går, det är ju inte allt för vanligt att jag sitter och ger kärleksförklaringar här precis, så nu känner jag mig nästan lite töntig (men det kommer dröja tills jag skriver något liknande igen haha)

Hur som helst jag skrev ju om han i typ varenda inlägg förut haha jag vet inte om ni tänkt på det men jag satt och läste längre bak i bloggen och då kom jag att tänka på det. Det är iallfall inte så att han inte finns länge hehe, jag har bara bloggat mindre och när jag väl bloggar så har det typ varit om att jag varit med Julia och Andréa som jag också älskar såklart haha..

Nej fasen nu missar jag ju typ hela filmen, ha det så himla bra!

Om ni har något förslag på vad VI borde skriva om här i bloggen så kom gärna med förslag, det skulle vara jätte roligt om Denice kunde komma igång med bloggandet innan hon åker. För er som inte vet det så åker hon till Tyskland om 2 veckor i 2 månader, hon kommer inte vara med på min student, hon är ju fan den viktigaste gästen.

Tycker hon kan skriva ett inlägg om resan!


PUSS EMMELIE


planer inför semestern

Hej! :)

Jag sitter och kollar lite resor under juli, jag och firat har tänkt att vi ska åka ner till göteborg men jag känner att man kan lika bra åka utomlands 1 vecka. Men jag kollade till grekland men det var skit dyrt, det är iförsig inte så konstigt eftersom jag sökte i mitten av juli, då det är som mest populärt. Men Firat säger inte så mycket han går med på det mesta, låter mig bestämma och det är nog lika bra det..

Men har ni något tips på något bra ställe man kan åka till? Alltså jag vill inte åka till bulgarien, det känns som att det var lite mer 2008? och om vi ska åka så åker vi väl inte direkt för att festa. Spanien har jag redan varit i förr förra gången jag var utomlands och i vintras var vi ju faktiskt på gran canaria så spanien känns tråkigt. Turkiet vill jag åka till, men han känner att han redan varit där tillräckligt många gånger och thailand vill man inte åka till i en vecka precis, plus att vi planerar att åka dit i december.

Hallå vad återstår liksom?  Eller har ni några andra förslag på något roligt man kan göra i Sverige när det faktiskt ändå är varmt och skönt här? :)

Nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs kanske lite senare. Ha en bra söndag allihopa! :)

PUSS EMMELIE


1 maj!

Hej! :)

Haha nu var det ett tag sen jag skrev igen, men igår var jag verkligen helt död. Antingen så var det någonting väldigt konstigt i mina drinkar eller så tar det helt enkelt på min stackars kropp att festa så mycket som jag gjort sen Julia kom hem från norrland. Jag, Julia och Andréa har varit ute på tok för mycket och slösat på tok för mycket pengar, blir knäpp bara jag tänker på hur mycket pengar som gått. Men kul har vi haft, så det har det varit värt! :)

Nästa helg blir det dock inget för mig, tror inte det blir något före balen nu faktiskt.

Men i torsdags på våran skiva hade vi super kul, vi prata om vilken poäng vi gav kvällen och vi 3 var överrens om en 10a. Inte dåligt!

Först dansade vi en massa, typ hela kvällen. Sen gick vi runt halva stockholm kändes det som för att äta på max och så stod vi ju i kö i säkert 20 minuter också men det var det värt. Sen blev det iallafall svarttaxi hem, sjukt bra!

Igår var jag som sagt sliten med ett stort S. Fattar ingenting, det blev iallfall inte en droppe alkohol igår vilket känns mycket värt idag. Hur mår ni andra förresten? :D

Här får ni nu lite bilder från i torsdags, temat var sommar! Tycker ni jag lyckades? Det tycker jag ;)


Alex är en glad tjej som vanligt!






berra älskar att hänga med på fest





Min bästa vän följde med, tyvärr åkte hon hem tidigt!


Världens snyggaste nisse! 











Vi träffade några killar vi följde med hem sen ;)





Nu började de bli dags att gå, om ni undrar varför mitt linne är helt fläckigt
så är det tack vare alan. Han råkade spilla en drink över mig och lite senare, lite till!


En hamburgare efter krogen är verkligen ett måste, jag är alltid vrålhungrig!
Uppenbarligen Jullan också, ni skulle sett hennes urslickade dipp ;)








Det finns flera bilder, med det är är dom ända ni behöver se! :)

PUSS EMMELIE

RSS 2.0