planer inför semestern

Hej! :)

Jag sitter och kollar lite resor under juli, jag och firat har tänkt att vi ska åka ner till göteborg men jag känner att man kan lika bra åka utomlands 1 vecka. Men jag kollade till grekland men det var skit dyrt, det är iförsig inte så konstigt eftersom jag sökte i mitten av juli, då det är som mest populärt. Men Firat säger inte så mycket han går med på det mesta, låter mig bestämma och det är nog lika bra det..

Men har ni något tips på något bra ställe man kan åka till? Alltså jag vill inte åka till bulgarien, det känns som att det var lite mer 2008? och om vi ska åka så åker vi väl inte direkt för att festa. Spanien har jag redan varit i förr förra gången jag var utomlands och i vintras var vi ju faktiskt på gran canaria så spanien känns tråkigt. Turkiet vill jag åka till, men han känner att han redan varit där tillräckligt många gånger och thailand vill man inte åka till i en vecka precis, plus att vi planerar att åka dit i december.

Hallå vad återstår liksom?  Eller har ni några andra förslag på något roligt man kan göra i Sverige när det faktiskt ändå är varmt och skönt här? :)

Nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs kanske lite senare. Ha en bra söndag allihopa! :)

PUSS EMMELIE


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åkkkkk till tyskland kanskerååååå!!!!!!!!

2010-05-02 @ 18:39:45
Postat av: Anonym

mohahah nej din korv! och det borde inte du heller!!!!!

2010-05-02 @ 18:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0