Ska snart lägga mig i sängen och ha söndagsmys

Hej bloggen! :) Nu var det ett tag sen jag blogga, i veckan har jag jobbat, förutom i fredags. Då var jag och firat och uträtta lite ärenden som det så fint heter haha. Igår hade vi överrasknings middag för Denice, eftersom att hon fyllt 20 år. INGEN skrev grattis bloggen till henne, ni borde skämmas! :)

Efter middagen åkte jag hem och sov och det flesta andra åkte in till stan och gick ut. Hoppas ni hade kul att gossisar :)

Vi kom hem till hjärtis för en stund sen, hans mamma kom hem inatt från turkiet så nu har jag fått lite presenter höhö.. Jag visste att jag skulle få det, hon skulle aldrig kunna komma hem utan att ge oss något haha. Jag fick ett par jätte gossiga turkiska tofflor, har redan ett par men detta var en annan sort och helt speciellt gjorda för mig hehe. Eftersom att jag har så små fötter så hade hon bett dom göra lite special :) Sen fick jag en nyckelring format som ett hjärta som ska skydda mot onda andar hahah, tyckte de passade mig bra. Jag med mina andar och spöken :) Sen fick jag lite andra grejer också, tackis tackis tackis. Jag älskar min sväris!


Hoppas på att det blir en del jobb denna vecka också, på fredag kommer pinko hit och det ska bli så jäkla roligt!! Vi ska ut på fredag och bara mysa på lördag, sen på söndag åker hon hem igen :( Pinkos riktiga namn är jeanette och en av mina närmaste vänner, hon bor på Åland fast är nu och pluggar i gävle så vi ses ej så ofta.

Men nu ska jag lägga mig i sängen, godnatt bloggen! :)

PUSS EMMELIE

update

Hej bloggvänner!

Igår var jag och syster inne i stora staden på Make up kurs. Det är inte varje dag man sitter helt osminkad inne i Åhlens men det gick bra, haha.
Jag var inte super nöjd med min sminkning men jag fick fondation, maskara, ögonskugga, ögonpenna och läppglans med mig hem, vilket såklart var super bra!


Jag har förövrigt bokat klipptid idag! 1 oktober blir jag brownie. Jag planerar inte att färga så fasligt mörkt men lite varmare brun färg känns höstigt och snyggt.

Jaja. Dags att styra lite i svenskan...
Puss puss!! Ha det så bra i helgen!

/

congratulations

Wiiee. Tack för alla gratulationer! :)

Fick ett mess från syster igår också... '
''20 bast imorgon. Jävlar du :) nu är det brådis med karriären hahaha :)''
Haha, noshit baby.



Dagen till ära bjuder jag på en bild, ser dock halvledsen ut,, kan det vara för att jag ska spendera hela eftermiddan och kvällen på jobbet måtro? :(  Hehe..



Förövrigt så får ni INTE glömma att gratulera min pappa, vi delar nämligen den 22 september!! Mycket grattis till min älskade far :):)  


Denice


Mina ögon var arga

Förresten, farmor och farfar åkte hem idag. De lämnade en lapp på köksbordet., det stod bland annat:

Jag känner att det blev så dumt när jag städade ditt rum utan att be om lov, säger därför förlåt.
Jag ska aldrig, hör du aldrig, göra om det. Du hör mig, hoppas jag.

Blev lite ledsen när jag läste det hon skrev faktiskt.
Jag visste inte ens att jag gjort sken av att bli arg. Jag tycker tvärtemot att det är skönt att komma hem till ett välstädat rum, herregud. Desstuom vet jag ju att ett besök från farmor och farfar faktiskt innebär en storstädning.
Hon såg det i mina ögon hade hon sagt till pappa.
Usch, vad taskig jag är.
Ska ringa och prata med farmor nu!



Puss
Denice

Lediga tisdagen

Jag har varit helt ledig idag, både från jobb och skola faktiskt och det är ju såklart alltid underbart. Däremot har jag mest vilat hela dagen, sovit länge och bara gossat i sängen. 
Utöver sömn har jag också vikt dagen åt plugg. 
Jag har rättskunskaps prov imorgon.
Förutom provet som står på schmat så har jag en psykologiuppgift som ska vara klar, dessutom börjar jobbet klockan 15. Och justja, jag fyller 20 också. 20 år, det känns liksom både ungt och gammalt.. Kommer inte hinna fira så mycket som ni kanske förstår men jag tänkte bjuda över släkten på söndag.
Det blir nog goss :)




Bild från fyra fikat i söndags förresten, ogossigt det ser ut...


Jaaja, maten står på bordet så det är dags att kila..
Puss och kram
Denice




Ny vecka!

Hej bloggen! :)

Hoppas att allt är bra med er.. I helgen har jag tagit det väldigt lugnt, i fredags var vi ju då och åt middag hos pappa och jag somna väl vid halv 12 typ? På lördag låg jag och lata mig i princip hela dagen, illa!!! På kvällen åt vi middag hos marlene och jörgen och sen låg vi och kollade på ett spökprogram haha.

Igår åkte vi vid 11 halv 12 och rösta, sen blev det lunch på sibylla. Vid 4 blev det veckofika med tjejerna, något som vi infört att vi minst 1 gång i veckan ska träffas och antingen luncha, fika eller äta middag :)

Sen blev det valvaka hela kvällen och ja vad ska man säga? Det är en stor jävla skandal att sd tagit en plats i riksdagen, när jimmie skulle hålla sitt tal och hans publik stod och skrek hans namn. Fyfan, jag rös i hela kroppen, det var så fruktansvärt osmakligt att jag bara ville spy på dom allihopa. De som rösta borde skämmas!

Orkar inte ens tänka på det mer, hur många har inte disskuterat detta idag? En skandal som sagt.

Men jag har i alla fall idag, träffat tjejerna på en fika. När jag kom hem betalade jag en del av våran resa, ska bli så himla skönt att åka! Det är nu 79 dagar kvar (nej jag räknar inte, det står på min ving sida när jag loggar in) haha.




PUSS EMMELIE


Då var det helg och jag känner mig nästan helt frisk

Hej bloggen!

Det finns fördelar och nackdelar med att vakna halv 8 varjedag utan att egentligen behöva det. Fördelen är att skulle dom ringa från dagis och vilja att jag jobbar är jag pigg och glad, nackdelen är att jag nästan somnar stående runt denna tid på dygnet..

Nu är jag nästan helt frisk också, jag mår helt bra men är fortfarande snorig..

Idag var jag och luncha med denice, gick och kolla i lite olika butiker och sånt gossigt.

Nu ska jag se den senaste filmen av twilight, sen ska jag läsa klart boken. Någon som vet när den sista filmen kommer? Jag blir så himla arg för man blir nästan helt förälskad i robert pattinson, när man ser filmerna.. Är jag ensam om detta eller? hehe..

Jaja jag orkar tyvärr inte skriva så mycket mer om det, ikväll ska jag och firat äta middag hos pappa. Jag tror att jag ska svulla med chips och dipp också. Veckans sista avsnitt av idol, dåååååliiiiiigt!


Hoppas att ni får en härlig söndag :)

PUSS EMMELIE

Vad tusan gör du här?

- Har du allergiproblem?
- Nej.
- Har du problem med luftvägarna?
- Nej
- Dricker du mycket alkohol?
- Nej.
- Tar du någon medicin?
- Nej.
- Känner du dig stressad?
- Nej.
- Har du muskelverk?
- Nej.
- Sömnproblem då?
- Nej.
sorry for asking, but what the hell are you doing here?

Det var rätt komiskt när jag var nere på Håbo hälsan idag. Jag var frisk som en nötkärna, men kvinnan som kollade upp mina värden trodde att jag var sjuk- i huvudet.

- Ditt blodtyck är helt perfekt. Det är mer lågt än högt men det ser jätte bra ut!
- Varför har man för lågt blodtryck?
- Du har inte för lågt blodtryck..
- Okej.. men varför har man det?

Jaja, jag trodde inte att jag skulle vara sjuk eller dylikt för den delen heller men eftersom jag var där för att kolla upp så att allting stod rätt till borde jag väl ändå få veta allt som jag ville veta.
Det kostade ju trots allt 650 kronor att få min hälsa garanterad. Fast kvinnan som var där var faktiskt jätte trevlig!.

Hur som helst, efter håbohälsan åkte jag och syster in till stan, jag köpte en jacka på second hand, en kavaj och en shorta.
Det härliga med min syster är att jag älskar hennes humor, för den är precis som min egen.
Vi skrattade i en evighet åt att hon skulle ramla baklänges i rulltrappan och dö. Helt hemskt, men för stunden skrattade vi så tårarna rann.

Jaja. Dags att krypa i säng.!!
Puss och kram :)
Denice

känner mig nu lite bättre!

Hej bloggen!

Jag är fortfarande sjuk men känner mig ändå lite bättre, med tanke på att jag inte har feber..

Vi har alla bra och dåliga dagar, detta är en av mina sämre dagar..  Hostar hela jäkla tiden så jag blir tokig, dagen började kl 7 imorse med att jag slog huvudet i väggen, sen har jag varit uttråkad hela dagen.

Jag och firat har varit irriterade på varandra ända sen kl 4 då han kom hem från jobbet och det verkar inte släppa.. Men jag antar att det ska vara så ibland också!

Jag försökte att vi skulle åka till ica så jag kunde få lite kakor till idol, jag blev väldigt sugen på ballerinakakor. Men som det ser ut just nu, så blir det nog inte kakor för mig.. Hehe jag tar inte så seriöst på det här, det är bara att skita i honom och låta honom sura för sig själv och så kan jag få sura för mig själv. Alla blir nöjda och glada! Tur att det är onsdag 19:30 halv 8 hos mig 20:00 idol 21:00 efterlyst 22:00 kungarna av tylösand. Vilket program herregud jag fick en chock när jag såg det, det är pinsamt och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur dessa ungdomar tänker när dom ställer upp i ett sådant program. Men jag kan heller inte ljuga,  jag tycker det är riktigt kul att titta på haha..


Sen känner jag såhär att man kommer ifrån sina vänner så himla mycket, jag anser att jag försöker ringa och kommer på saker att hitta på mm. Men hur ofta ringer någon mig helt seriöst? Sen idag när jag sa det på ett skämtsamt sett men menade det ju ändå, så hugger någon tillbaka som om jag vore den värsta människan i världen eller nått. Nej fy vissa dagar orkar jag bara inte med, jag skulle bara vilja flytta härifrån och träffa nya människor. Jag hatar bålsta pga denna ytlighet som finns hos många människor, alla rykten och skvaller och även skitsnacket. Det är sjukt! Jag påstår inte att jag är perfekt, att jag inte skvallrar eller pratar skit, det gör jag. Men med mina nära vänner och jag vill inte göra det, för egentligen avskyr jag sånt. Sen kan jag även stå för vad jag tycker och tänker..


Jaja nu orkar jag inte skriva mer, måste gå och tömma mig själv på 5 liter snor. För er som ville veta det :)

Förresten har ni något tips på vad jag kan göra för att bli på lite bättre humör, kan ni ju alltid dela med er!

PUSS EMMELIE



Jag måste få åka iväg så att jag kan få komma hem någon gång.

 

Jag tror att man idealiserar det,. hemmet, vännerna, arbetet, till och med rummet, sängen, skrivbordet och datorn.
Jag tror att man idealiserar staden, parkerna, butikerna och krogarna.
Ta mig härifrån i tre veckor och jag kommer att längta tillbaka. Jag kommer att sukta efter allt. När jag inte har det nära, kommer jag att känna åtrå.
För visst är det underbart hemma. Allt är underbart. Jag älskar min familj, jag har världens härligaste vänner, mitt jobb är hysteriskt roligt. Mitt underbara liv räcker inte till och det gör mig galen.
Jag är kommatecknet mellan raderna.
Jag måste härifrån och jag måste vara kvar.
Irritationen växer varje dag. Känslan att det inte räcker till.
Att sminka sig på morgonen, välja kläder i en evighet, gå till skolan i några timmar, ta en fika med en väninna, lite skitsnack, hem, byta om, lite käk, vidare till jobbet, plocka tallrikar, le, dammsuga och gå hem.
Vad är meningen med allt? När ska det ta slut?
Förvandlas jag till en robot? Kommer allt att fungera mekaniskt?
Jag måste härifrån. Få komma ut och se världen. Jag måste få åka iväg så att jag kan få komma hem någon gång.

Snälla låt mig komma hem.

DENICE


är sjuk, förlorar pengar och är ensam.

Godmorgon!

Fy vilken dålig dag, jag har som sagt inte kraft för att ta mig till jobbet och sen jobba i 8 timmar. Tror inte ens att jag skulle klara av att gå ner till postlådan. Ändå mår jag bättre  inatt, jag vaknade och då överdriver jag inte 4 gånger och jag måste haft ganska högfeber för jag mådde verkligen skit! Känner att febern har gått bort nu, men sådär var det igår också, på natten hade jag feber sen var den borta men kom tillbaka mot kvällen.

Ärligt jag blir ALDRIG sjuk, firat har varit sjuk hur många gånger som helst de senaste halvåret eller 2 elle 3 typ. Men jag har aldrig blivit smittad, jag har väldigt bra imunförsvar, tror jag iallafall.

Men nu när det var min sista dag på jobbet blir jag sjuk och förlorar bra med pengar, fasen alltså! Jag tänkte igår på kvällen, men jo jag åker jag klarar det sista dagen. Men jag började må sämre och sämre och tillslut kände jag, nej det är inte värt de!


Förresten så bokade jag och firre våran resa igår :) Den 9onde december bär det av mot khao lak i thailand. Vi hade sån extreme otur, det var en speciell resa vi suttit och kolla på, så ringde jag ving igår för att höra mig för lite. Då sa hon, det finns bara 1 rum kvar av den där så skynda er att boka. Vi sitter med internet framför oss och när vi ska bekräfta så finns den inte längre, någon hann före.. Så jävla drygt! Så vi fick ta en lite dyrare resa..


Här är hotellet!








Ja jag orkar inte lägga upp så många bilder..

Det ska iallafall bli hur skönt som helst, jag längtar redan! Men sådär var jag förra året när vi skulle åka till grannis också gick runt i flera månader och längta haha! Men jag älskar att resa, det absolut bästa jag vet.

Men nu ska jag ha en dag fylld med film, har även godis men jag lär ju inte känna någon smak :(

Jag ska ha twilight maraton, har börjat kollat på 1an och sen blir det new moon, eclipse och sen ska jag läsa de sista sidorna i sista boken :)


PUSS EMMELIE

13 sep

Dessutom tänkte jag passa på att meddela er små vänner om att jag faktiskt lever. Jag vet att bloggen inte är prio 1 just nu och jag är medveten om att det suger. Toksuger. Hehe.
Helgen har varit mindre bra men idag har jag varit glad som en lärka, jag har fått mycket gjort i skolan, men dock inte tillräckligt.. :( Kommer inte ihåg att det var så mycket att göra, haha.
Imorgon ska jag och Jessica träffas på en fika, vi överväger fortfarande om vi ska stanna kvar i Bålsta eller om vi ska dra en kortis inne i stan. Annars är hela dagen vigt åt studier. Givetvis.
På onsdag ska jag till skolan på morgonen och vid lunchtiden ska jag iväg på en hälsokontroll.
På torsdag väntar storprovet i Historia, jag frukar det väldigt mycket måste jag säga. Redan nu känns det hopplöst och de är det som är så dumt.
Men ska råplugga så fort jag är klar med inlägget, ge det en ärlig chans liksom.


Förövrigt så närmar sig valet med stormsteg. Jag vet, visst är man less? Det står ju inget annat i tidningarna och dessutom så pratas det extremt mycket om de i bekantskapskretsen. Jag är åtminstone less.
Men rösta ska jag, absolut. Jag har övervägt bra länge nu, dessutom har jag och semlan tagit en tripp ner till valstugorna här i bålsta, det enda som var öppet var Socialdemokraterna och Centern, haha..
Jaja, jag väntar iallafall med spänning på resultatet..

Det får stå för dagens uppdatering.
Ta hand om er nu!
Puss och kram.
Denice


Bilder samt video från paris





















Filmerna är tagen från youtube..







Denice

stockholm södra, det är där de händer!

Ja lite snabbt bara, jag pratade ju tidigare om höstskor i bloggen. Om hur svårt jag tycker att det är att hitta rätt. Jag beställde ju de där klackarna från hm, som faktiskt finns på poster från och med kl 17.00.

Men i lördags och idag har jag sett 2 stycken olika tjejer ha 2 par olika skor, fast ändå samma modell och båda såg jag påväg till jobbet på stockholm södra. Jag står typ och stirrar på dom, det är verkligen så jag skämms. Men det finns så många av denna modell men vissa är inte alls snygga och vissa är det verkligen! Jag började kolla i lördags när jag kom till jobbet om det kunde vara från din sko eller nått typ men nej, fy!

Så nu idag när jag såg den andra tjejen som hade ännu snyggare än den första. Så började jag nu kolla på en hemsida och nu har jag hittat ett par jag verkligen vill ha! Kan ju kanske hoppas på att de jag beställt är förstora eller något så det inte känns lika mycket på kontot om jag köper det andra ;) Men jag känner mig själv ganska väl, jag kommer säkert gilla de jag ska hämta idag skit mycket. Sen på onsdag när jag och firat kanske ska till kista kommer jag säkert att se det här skorna nedan och verkligen vilja ha dom och då kommer jag ha köpt båda 2 ändå, det vore bara så himla typiskt! Eller?



Snälla hjärtis du anar inte hur mycket jag vill ha dom här!!!! Det skulle vara en alldeles utmärkt överraskning som jag aldrig skulle glömma (A) haha!


Nu ska jag börja fixa och städa lite, jag kommer faktiskt att åka hem tidigare idag och ligga i sängen. Jag känner mig inte pigg!

PUSS EMMELIE

Sjuuuuuuuuuuuuuuuk

Hej bloggen!

Igårkväll började jag känna att jag hade PYTTELITE ont i halsen och nu kan jag knappt svälja utan att det gör jätte ont. Plus att jag är snorig. 99 % säker på att jag hade feber inatt också för jag vaknade helt svettig och sen kunde jag frysa och sen svettas.. Men sitter på jobbet nu och ska klara mig igenom denna dag, det är lugnt bara 7 timmar kvar. Blir jag värre måste jag ha stängt i butiken imorgon, förlorar ju pengar och det behövs just nu väldigt mycket med tanke på att jag och firat ska boka våran resa till thailand ikväll eller imorgon.

Men dagis ringer väldigt mycket nu, så jag hoppas på att det kan bli en hel del jobb där framöver.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska fixa med varorna som kom och sen kolla lite vart det blir vi åker. Ni förstår firat är inte så insatt han vill bara åka, sen vart det bestämmer jag. På gott och ont, skulle vara kul att vara 2 om att välja men men :)

Ha det så bra!

PUSS EMMELIE

att pendla

Godmorgon!

sitter nu på jobbet och äter frukost, dricker färskpressadjuice och vaniljyougurt!

Kl 20 i 10 när jag kom hit så välkomnas jag med en leverans på 14 kartonger, den tackar vi för!! Mitt horoskop stämde EXAKT idag.. Men vet ni jag ska inte ta tag i det riktigt än, utan jag ska nu äta upp min frukost och samtidigt se avsnittet från idol som jag missa igår. Sen mina vänner har jag jobb för hela dagen! Inte är det ju helg imorgon heller, så ikväll blir det väldigt lugnt..

Förresten gick det bra att åka hit idag, hade sällskap av jugge på tåget in till centralen :)

PUSS EMMELIE


vill ha och vill ha

Alltså det finns så mycket som jag vill ha, först tänker jag typ aa men jag måste spara större delen av min lön om vi ska till thailand.. Men och andra sidan, förstår ni hur mycket jag vill ha? Typ ALLT!

Min absoluta favoritfärg just nu är färgen nude, jag älskar den så himla mycket. Jag hade den på mina naglar och sa till firat, alltså kolla hur snygg den här färgen är. Hans svar blev: dina naglar ser ruttna ut. - Mmm tack så mycket!

Nej men först på monkey har jag sett en tröja som jag typ dör för, sen vill jag ha ett flätatskärp och sen vill jag ha ett par boots. Såg en tjej på perrongen idag, hon var precis lika liten som jag och hon hade ett par skitsnygga skor, jag var jätte nära på att fråga vart hon köpt dom men jag våga inte haha. Sen vill jag VERKLIGEN ha ett par gummistövlar, det kollar jag och firre på lite titt som tätt men jag känner aldrig att jag direkt fastar för några. Jag som faktiskt inte gillar rosa speciellt mycket vill faktiskt ha ett par rosagummistövlar.

liksom vem kan inte tycka att detta är AShett? 

ledsen om jag sårade någons känslor, alla har ju sin stil!

Nej men ärligt, ett par ljusrosa eller vita hunter. Vill ha, vill ha!!

Nu ska jag räkna kassan och börja stänga..

EMMELIE ERIKSSON

kan inte hålla mig borta

Shit vad jag har bloggat idag, helt otroligt!

Jag sitter just nu och avnjuter en alldeles underbar chailatte, finns ett jätte bra litet fik här precis bredvid. Köpte även en färskpressadjuice med apelsin och jordgubb, sjuktgod! Kommer kissa hur mycket som helst med tanke på hur mycket jag dricker nu..

Ikväll ska svärmor ha sina vänner hemma på middag, så när jag kommer hem hoppas jag att det finns mat kvar till mig grrrrrrr! Sen hoppas jag att dom spelar lite okey också :)

Måste ju ändå tänka på att jag måste gå upp lite tidigare än vanligt, fast egentligen inte för jag vaknar typ kvart i 8 varjedag här om inte tidigare och jag kommer ifrån mig ta 20 i 9 tåget. Så typ halv 8 räcker om jag går upp.

Får ju inte missa idol heller! Jag kommer omöjligt hinna se finalen på halv 8 hos mig, men jag hejjar på hon som är idag :) 

Imorgon åker firre till oslo med joel och nisse jobbar, så vad ska jag hitta på i helgen då? Någon som har något förslag kanske? :)

Måste säga att jag är lite små sugen på en utgång, var ett tag sen jag kunde dricka..

PUSS EMMELIE

du är underbar

Åh carina är så underbar!!! Hon kommer ända hit och hämtar mig kl 7, så det blir för mig att packa och städa i huset innan hon kommer! :)

Jag känner verkligen att det kommer vara värt att pendla 2 timmar per dag, för att få sova hemma och bara få vara hemma. Jag är ju en sån person som rent utsagt avskyr att inte sova i min egensäng, jag trivs inte med att vara borta. Jag måste verkligen känna mig hemma där jag är, dom har ett jätte vackert och mysigt hus, dom är hur gästvänliga som helst, men hemma är hemma! Förresten kommer jag kunna läsa min bok på tåget och jag kommer kunna sova påvägen hem! : )

Förresten jag stänger ju om 1h underbart!

Nu ska jag bara springa och köpa en chailatte och kanske någonting gott som en kaka ;)

PUSS EMMELIE


På jobbet!

Hej! :)

Nu är jag tillbaka på jobbet och nu försöker jag desperat få tag på någon som kan hämta mig här.. Nämligen lite svårt att åka tåg med alla mina grejer som jag har med mig..

Har bestämt mig för att inte bo kvar här tills på tisdag, utan från och med imorgon börja pendla fram och tillbaka..

Jag känner mig super trött idag förresten!

Nu ska jag inte skriva mer.
PUSS EMMELIE


Mohahah

Jag övertalade denice att äta lunch med mig nu, om exakt 2 timmar går mitt tåg. Känns sorgligt :( Jag funderar nästan på att börja bo här nu och åka dit och tillbaka varjedag! Det är 1 timme, faktistk inte så himla mycket..

Jaja, hur som helst nu ska jag springa till denice! :)

PUSS EMMELIE

några få timmar kvar i bålsta

Hej igen! :)

Sitter och försöker få tag i Marlene och Denice, men inget svar någonstans. Jag som hade hoppats på en fika, eller en lunch.. Måste faktiskt försöka få i mig något, jag kommer att vara på jobbet strax efter 3 och jag kommer inte hinna äta någonting då.

Förresten vad tycker ni om idol? Det har ju bara varit 2 avsnitt men det är ju jätte kul att det börjar igen, mina kvällar går jätte fort. Först ett av mina favoritprogram halv 8 hos mig och sen idol. kan faktistk inte bli bättre!

Fy vad tragiskt det är att sommaren är slut, hösten kom alldeles för fort. Jag gillar väl iförsig hösten, för då kan man ha stora mysiga halsdukar, jag skulle vilja hitta ett par riktigt bra höstskor.  Måste börja leta nu med engång.. Märker ni hur mycket jag har att göra? haha!

Nu började jag kolla, men jag tror att det är lättast att hitta det när man faktiskt går i butiker och inte via internet. Men jag tror att jag beställer hem dessa iaf, tycker dom är apheta! Förresten har jag inga "vardagsklackar"



Jaha så vad ska jag göra nudå?

Börja fixa mig lite kanske..

PUSS EMMELIE


Jag är uppe så tiiiidigt!!

Godmorgon bloggen!

Nu på morgonen har jag vaknat till och från, 10 över 8 när de ringde från dagis och fråga om jag kunde jobba så hoppade jag upp ur sängen! Dock kunde jag ju inte jobba med tanke på att jag faktiskt jobbar i huddinge just nu, och jag åker tillbaka dit idag med pendeln som går 13:41. Det har varit skönt att få komma hem och få lite ny energi. Nu är det inte många dagar kvar tills jag får komma hem och inte behöva komma tillbaka! Det är väldigt kul att jobba där, men det är långt hemifrån tyvärr..

Men det är bara för mig att jobba på, ska vi åka till thailand snart så har jag inget val! Förresten måste vi boka typ nästa vecka, vi har ju tänkt oss khao lak eller hur det stavas? Men ingen av oss har varit i thailand så ni kanske har lite tips? Ingen av oss är världens festmänniskor. Vi fick nämligen höra att khao lak är ett riktigt "paradis" där man bara slappnar av. Det verkar ju passa oss perfekt, men det får ju inte bli tråkigt. Jag vill ändå kunna shoppa och uppleva olika saker.

Så tips, någon? :)

från en inte så lyckad utflykt på grannis! HAHA, vi lyckades hålla oss från att spy. Men det är mycket nära, det kanske syns, vi sitter förberedda med påsar uuuuh! haha



Förresten har jag en dyr tid framöver nu, så jag kommer få jobba sååååå hårt! Denice fyller 20, henne present är grym!! Sen fyller Andréa 20, vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Sen fyller mina små kusiner år, min farmor fyller och sedan min pappa. Fast hans presenter är nästan klara tack och lov..



Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på the voice, sen ska jag se film tills klockan börjar bli så mycket att jag måste göra mig i ordning, för att sen röra mig mot huddinge. Jag VILL ha sällskap i helgen, någon som ska till stockholm kanske, och har vägarna förbi huddinge? (A)


PUSS EMMELIE

everything i do

Nu ska jag ut och springa av mig dagen bekymmer. Hörs.

bålsta bålsta bålsta, skärpning nu va

Hej bloggen! :)

Just nu befinner jag mig i den lilla orten Bålsta, jag fick ett ryck i måndags på jobbet, jag saknade min man så mycket. Så jag bestämde mig för att åka och hem och överraska honom. Tog tåget till märsta där han tränar och sen åkte vi och fick massage. Vilken underbar flickvän man är då!
Sen kände jag för att stanna lite längre, har jag tur så stannar jag ändå tills på fredagmorgon.

Idag har jag varit med Nisse och ätit lunch, samt frågat ut lite partier om varför vi ska rösta på just dom, haha!

Hur som helst, vi lever i en liten håla vid namn Bålsta. Måste man göra det värre än det redan är? Jag vet att rykten existerar här, tro mig! Men måste ni tro er veta saker och ting angående mig och mitt förhållande? Belive me, ni vet inte mycket. Så det är faktiskt mest pinsamt när jag får höra hur ni pratar och tycks er veta saker ni absolut inte vet!

Ärlighet finns även här, och jodå min pojkvän pratar med mig, så oroa er inte :) Jag är ju också medveten om att ni som faktiskt sitter och skvallrar, samt sprider allt detta antingen har mitt nr, min msn eller mig som vän på fejjan. Så lyft på luren fegisar, det skulle underlätta en hel del faktiskt :)

Tror kanske att det finns någon där ute som antingen är ute efter att totalt sabotera, eller så är du eller ni bara ett par ena falskajävlar. Jag struntar faktiskt i vilket, skaffa er ett liv det är mitt tips till er..


Nu idag ska jag och faktiskt min pojkvän, åka till jakan och förhoppningsvis köpa gummistövlar, det ni!

Paraply har jag men inga gummistövlar, det gäller att vara redo för hösten!

Nu ska jag onlineshoppa lite.

Det här beställde jag senast, lite smågrejer bara..



jag använder dom som tofflor och dom är sååå gossiga!




och även en ögonbrynspenna..


Tack och adjö för idag!

PUSS EMMELIE

Hemma

Hej hej hej!
Jag kom tillbaka till Sverige i eftermiddags och det ska bli skönt att få sova i min egan säng inatt!
Jag har haft det mycket bra och paris är en stad att älska. Dock har jag inte tid eller lust att uppdatera ang. resan nu, så jag får berätta för er trogna läsare om allt imorgon istället. Bilder kommer också!
Däremot kan berätta att Emmelie och Carina mötte mig med en röd ros på flygplatsen, de är så himla gossiga.

Idag har jag packat upp min väska, det var nästan det första jag gjorde. Känns urskönt att ha det gjort.
Dessutom har jag hjälpt pappa att städa upp det sista i huset eftersom vi får finfrämmande imorgon. Farmor och farfar kommer på besök.
För er som känner mig lite bättre borde veta hur min farmor fungerar. Hon städar. Allt.
Jag förstår uppriktigt sagt inte alls varför pappa känner att han behöver städa tills imorgon. Jag förstår tanken om att motaga sina gäster med ett rent och fräscht hem men jag lovar att det inte ens kommer hinna bli mörkt innan farmor ses med skurtrasan i handen.
Undra om pappa borde ta det som en pik? Som att han inte är nogrann nog liksom? Hehe,, vad vet jag..

Nu är det hur som helst sovdags.
Skolan börjar kvart över 8 och jag ska infinna mig i psykologisalen redo att göra mitt uttersta, precis som vanligt.


Ps. Jag har shoppat, inte mycket alls men förtillfället är jag hur toknöjd som helst. Min garderob rockar.



P K Denice

uppe med tuppeN

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag kl 10 i 7, på en lördag?! Tänkte bara skriva ett inlägg och sen ska jag läsa min bok i en timme. Vid 9 ska jag göra mig i ordning för att sedan bege mig till jobbet, idag jobbar jag bara till kl 3 och sen är det helg för mig! Lyx :)

Har lugnat ner mig en heldel från igår som ni märker, men jag är fortfarande arg. Tror att sömn var det jag behövde..


Det är lite kul så fort man skriver ett inlägg då man är lite upprörd eller på något sett får fram en åsikt, så får man kommentarer. Man kanske skulle vara arg jämnt haha..

Lite rolig artikel du skickade, du är bra på det där med tips har jag märkt ;) nu kanske jag gör bort mig helt, men jag är ganska så säker på att jag vet vem du är och att du gett oss " tips " förut..

Jaja hur som helst, jag tycker det är jätte kul att "otippade" människor läser bloggen, personer vi inte ens i vår vildaste fantasi kunde drömma om haha.


Nej nu är det twilight som gäller! Sov gott ni som fortfarande får ligga och göra det!

Förresten så är jag DÖ hungrig, det blev ingne mat igår. Det absolut ända jag åt var en storsked potatissallad och 2 pyttesmå skivor rostbiff.

Idag funderar jag på att köpa med mig en pizza efter jobbet eller en hamburgre till lunch, höööh!


PUSS EMMELIE

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH låt mig få kasta en tallrik i väggen eller nått

Hej!

Jag ligger i sängen och RENT UTAV KOKAR!!! Jag tror jag börjar gråta, vad är det för fel på människor?

Att jag ska skulle åka hit och jobba i 2 veckor har varit planerat HELA SOMMAREN! Det har ALLA vetat om, så jag fråga en viss person och har i princip BETT PÅ MINA BARA KNÄN om att få sällskap några dagar. Men nej det finns viktigare saker (tydligen) Frågade tidigare idag om denna person kunde tänka sig att komma lite tidigare eftersom att denna person inte gjorde någon som helst jävla nytta hemma ändå, ska kolla upp det får jag till svar och sedan skriver min BROR att denna person inte kan komma, utan kommer att komma sent ikväll. Ja men toppen tänkte jag att vi har min bror som kan vara en slags brevbärare för denna person som, som vanligt inte kan tala själv. Tråkigt det där!

Hur som helst, jag lugnar ner mig och tänker att det får ta den tid det tar då denna person borde ju vara här vid ungefär halv 8-8. Nej ni förstår att för 10 minuter sedan hade denna muppen inte ens lämnat sitt hem och då säger jag att då kan denne person komma med sina vänner imorgon, för då vill man ju såklart komma någonstans när man har kompisarna med sig. Är glad att jag kan stå med någonting, ett stort hus där det finns massor att göra. Själv lär man väl inte ens märka att jag finns.

Min bror och en gemensam kompis till oss alla är påväg hit, jag sa till min bror när ni kommer till stationen kan ni ta bussen hit. okej säger han och lägger på och nu säger den efterblivna ungen att han står upp på  CENTRALEN och undrar vart bussen går. Alltså min fråga är vad är människors problem? Jag har lust att slå dom allihop med en jävla stekpanna i huvudet eller nått. Men dom kommer lagom tills det är dags för mig att sova, jag ska nämligen JOBBA IMORGON!!

Jo juste jag hade köpt ett sällskapspel som jag tänkte att vi kunde spela idag. Men det lär ju aldrig komma till användning!

Jag vet att jag sa till denna person att inte behöva komma hit ikväll för att denna trögefan ändå var så seg, så det är inte det jag klagar över. Utan hur EGO man får vara, har haft flera dagar på sig att kunna komma och SPECIELLT idag, men prioriterar någonting annat för att denna personen är LAT och ingenting annat.

Jag struntar i vad fan du säger nu, men jag hade gjort det för dig och allt där till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag hade längtat efter det här ända sen i måndags.

känns som förr igen


Du kan verkligen bara dra någonstans! Ingen ska ringa mig eller smsa, nu ska jag sova.

godnatt E

Helg ?

Hej bloggen!

Sitter nu på jobbet och är så lycklig för att det är rätt så lugnt, inte femhundramiljoner kartonger att ta itu med. Jag hoppas att denna lycka håller i sig, snälla inga fler leveranser peppar peppar ta i trä!

Japp, så nu är det fredag vilket betyder? helg? HAH inte för min del iaf, ska upp och jobba imorgon också vettni, imorgon kl 3 då jäklar är det helg för mig.

Denice hur ska jag kunna hjälpa dig att styra fekke om du inte svarar i din förbaskade tele? JUSTE!!!! Vi måste prata idag om det ska bli något förstår du lillevän, för du åker till paris i eftermiddag :) Kul för dig, bäst för henke och thomas att dom ger mig jävligt bra rabatt på kläder sen eftersom att jag inte ens får följa med till paris, henke borde fasen skämmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fast vadå jag jobbar och tjänar braaaaa med pengar, känn på den du!


Jaja, ska märka de sista varorna och få ut dom i butiken så kunderna kommer in med sina barnvagnar..


Såhär såg jag ut innan jag rörde mig mot butiken idag, nu ÄR det höst vill jag lova!!
Jag har läst min twilightbok och så mycket om vampyrer nu så jag börjar få röda ögon, shit läskigt.. Förresten gick jag upp 1h och 10 minuter tidigare bara för att jag skulle kunna läsa i min bok! Så inne i den är jag :)


PUSS EMMELIE

Det närmar sig

Hej vänner!
Jag har precis kommit hem från mammsen. Hon har hjälpt mig lite med svenskan och dessutom fick jag med mig en resväska hem på köpet. Toppen.
Jag har inte ens börjat packa och planet lyfter 16.15 från Arlanda imorgon.
Paris alltså. Det är dit vi ska, jag och henke. Vi ska gå på en modemässa och jag är super exalterad.
Henke håller på att öppna ett företag där han (och thomas?) ska sälja kläder i butik och på internet. Jag antar att han åker dit för att knyta lite kontakter, få insperation och så vidare.
Jag antar att jag får följa med som smakråd?, och för att henke är allmänt snäll. Haha.
Vad jag har förstått så kommer det huvudsakligen att visas underkläder samt badkläder, det kommer gå två visningar om dagen och varje leverantör kommer att ha en egen utställning.

Förövrigt så har jag fördrivit denna dagen med lite skolgång, lite kickboxning, en promenad med hunden samt en tripp till Kista. Jag hämtade ut mina skor idag och det känns super skönt, lagom till resan menar jag.
Jag måste säga att kickboxningen börjar ta sig nu, haha. Jag och Mathilda är grymt duktiga. Eller okej, Mattis är duktig, hon rörde knappt en min när Alan sparkade sönder henne i slutet av träningen idag. Själv dog jag efter tre sparkar. Men vi har alltid roligt. Sjukt roligt. Vi är super taggade och triggar varandra väldigt mycket, dessutom är det grymt bra träning.
Dags att styra.

Förresten, om det ska bli någon 20års ferreeee, kan någon hjälpa mig att planera??!!?! Är så himla dålig på sånt.

Denice


skagenröra mmmmmh!

hej bloggen!

Man kan nästan börja tro att detta blivit en matblogg, bara en massa matrubriker från min sida!

Men jag kom precis hem, var förbi ica och köpte nybakatbröd och skagenröra sitter nu och äter detta, smaskigt värre! Tänkte lägga mig i soffan och läsa min bok, jag glömde den på jobbet igår, jag fattar inte hur det kunde hända! Aja nu är den här iaf och jag tänkte inte skriva så mycket mer, imorgon kommer tobbe rodi och gooosset hit! Äntligen lite sällskap :)



PUSS EMMELIE

rostbiff och potatissallad!

Godkväll bloggen!

Kom precis hem typ och idag är jag trött vill jag säga er och jag har ont i huvudet. Det är ju iallafall bra att jag får migrän nu och inte på jobbet. För vem ska då ta hand om butiken?

Nu sitter jag och äter middag, ja rubriken talar ju om vad. Haha vilken middag, jag åt matlåda igår. Men hur orkar man ställa sig och laga mat när man jobbat 8 timmar? förstår det inte.. 

Det var så himla mycket på jobbet idag så jag fick inte ens i mig någon lunch, ändå har jag halva butiken kvar av grejer, så man knappt kommer fram. Henke är mitt vittne, han kom nämligen och hälsade på mig. Tack gubbiiiis! :)


Nu blir det att äta upp detta, sen blir det mys framför tvn med chips och dipp som jag köpte med mig hem, även en salta katten och en havreboll haha..



GODNATT BLOGGEN!

PUSS EMMELIE

På jobbet

Hej igen! :)

Sa ju att jag kände mig taggad på att blogga nu, detta passar ju perfekt att jag kan sitta här och skriva några rader.

Jätte konstigt, jag somna kl kvart över 9 igår och vakna strax innan 8 och jag känner mig nästan lite trött just nu..

Förresten så saknar jag thomas ännu mer nu, kolla vad han skrev till mig på fejjan. Gossthomas gossthomas, du har gjort hela min dag :D 
Thomas
vad är det för butik ? : )
Jag
leksaksbutik
Thomas
neej vad gulligt. passar dig fan perfekt : )
Jag
hahah varför?:P

Här började jag tänka, men så snäll han är och liksom aa men faktiskt det här passar nog fan mig haha.

Sen skriver han varför och då blev jag liksom alldeles varm i hjärtat HAHA..

Thomas
vet inte, tycker det bara : ) du är som liten, söt och gullig, man blir som glad av dig för du alltid är så positiv. så när man går in i en leksaksbutik och bemöts av dig så skulle iaf jag tycka det det var roligare att köpa leksaker, haha


Du är så himlaaa gossig thomas!!!!! Jag anser dock inte att jag är speciellt positiv, faktiskt tvärtom. Men det kan mycket väl hända att jag faktiskt varit det varje gång jag träffat thomas, men det är bara för att jag blir så himla glad av honom (thomas är också en utav bodensarna)



Men men nog pratat om thomas, tur att firat vet att thomas är min allra gossigaste killkompis! Jag saknar såklart min råtta också, men honom får jag ju träffa om några dagar :)

Tänkte ladda upp en bild, men insåg att jag inte kunde stoppa in minneskortet i datorn eftersom att det ligger i min dator hemma. haha bra gjort emmelie, bra gjort!

Jaja nu ska jag faktiskt se till att jobba lite, jag har varit alldeles för lat nu. Snart är det lunch, någon som vill äta lunch med mig? (a)

PUSS EMMELIE


Godmorgon!

Hejsan bloggen ha det så kult idag, jag undrar vad ni ska göra och vad ska ni äta till lunch det kanske låter gott :)

Hahaha förlåt jag sitter i min ensamhet och har tråkigt :D

Hur som helst, värst vad Denice har haft lyx då kollat på toystory och grejer. Jag har typ velat se den hela sommaren, och sen när den har premiär är det inte en kotte som tar med mig på bio, shyrrans liksom..

Idag hoppas jag på att Henke även kommer och umgås lite med mig, det är liksom lite av henkes grej att överraska (efter australien) Annars är vi inte komipsar längre för 5 gången HAHA. Det är mitt vanliga hot mot henke men tror faktiskt inte att han bryr sig så mycket :(

För er som inte vet vem hääääääänki är så är han då en av bodensarna som var med väldigt mycket i våran blogg för  ca 2 år sen. Men vi liksom trötta på dom efter ett tag och började söka vänner mer åt söder ;) haha fy vad elak jag är. Jag skojar bara, det är bara inte så lätt att umgås när dom är typ 100 mil bort och jag saknar thomas jätte bamse mycket förresten!

Nu måste jag faktiskt börja fixa mig, ska nämligen ta mig mot jobbet om ca 35 min.


PUSS EMMELIE

..

Sådär då.
Jag tänkte snabbblogga innan jag hoppas i säng.

Igår såg jag en tjej i min komvuxklass som hade sin blus på sig ut och in. Det gjorde lite ont i mig måste jag medge. Inte för att hon hade satt på sig blusen lite tokigt utan för att andra yngre tjejer satt och fnissade åt det.
En del av mig ville sätta mig diskret brevid henne och säga- Jag tror du hade lite för brottom i morse.
Men sen började jag fundera på om jag själv hade viljat veta liksom. Haha. Klart jag hade uppskattat om någon berättade för mig att något inte riktigt stod rätt till men många tycker nog om att vara lyckligt ovetande liksom.
Att upptäcka det på egen hand i samband med kvällsduschen eller något liknande. Haha. Vad vet jag.
Dessutom var det där bara en nördig liten parentes i det vanliga inlägget.

Idag bokade jag tid hos Håbohälsan. Jag ska göra en hälsokontroll den 15 september. Jag är typ övertygat om att något inte stämmer så det känns lika bra att kolla upp allting, haha.
Dessutom var det jobb idag mellan 8-17 och därefter blev det en tur till.... Kista. Nackskott på den..hehe.
Jag och Henke tog hur som helst en fika och kollade sedan på Bio, Toy story 3. Döbra om jag får säga det själv. Och sorglig. Mycket sorglig.

Jaja. Moblien står på ringning och sängen väntar.
Puss och kram
Denice


RSS 2.0