första arbetsdagen ensam

Godkväll bloggen!

kom hem för lite mer än en timme sen, trött som f a n. Men det har gått jättebra idag, och det är riktigt kul att jobba i butik.. Jag som älskar att fixa och dona, gör det hela tiden och dagen gick faktiskt väldigt fort idag.. Däremot fick jag lite problem med kassan när jag skulle slå ut dagsrapporten men det får jag fixa imorgon innan jag öppnar.

När jag kom hem åt jag räkor med pasta och sen tog jag ett bad, nu ligger jag och tittar på rena rama rolf haha. Snart blir det fångarna på fortet och sen blir det att läsa och sen sova, klockan ringer 08:30 eller kanske 08:45 till och med.. Idag ringde dom förresten från dagis och fråga om jag kunde jobba också.




Men nu ska jag kolla på det här och mysa, får ni tråkigt där hemma får ni gärna smsa eller ringa :D



PUSS EMMELIE


Hejiiiiis!

Hej bloggen! :)

Sitter just nu på jobbet och lyssnar på spotify, men tror att jag ska sätta på radion istället. För på spotify lyssnar jag enbart på darin, tror kunderna kan tröttna lite haha. Jag och firat har nästan bara spelat darin med microphone sen håbodagen haha.

Tänkte snart springa till ica och köpa någonting att äta, annars kommer jag få migrän så jag måste vara noga med maten det här dagarna. Jag får helt enkelt inte få migrän, för jag är i butiken helt ensam i 2 veckor..


Tänkte nu ringa till Andréa och plocka lite här, bloggar ikväll när jag kommit hem.

PUSS EMMELIE

Goooodmorgon.



Jag ska strax hoppa in i arbetskläderna och bege mig till jobbet. Klockan 8.00 ska jag vara instämplad och redo för att göra dagens slit.
Det var väldigt tungt att gå upp imorse.., men det brukar det ju vara när klockan ringer innan 10. Heh..
Usch, jag vill inte. Låt mig sova kvar i min stora varma säng. Snälla.


Puss Denice


Sa någon personlig assistent?

Hej bloggen! :)
Tänkte bara säga att jag nu logga in på bloggen och kände mig sjukt taggad på att blogga! Kommer nämligen ha tid för det i 2 veckor framåt nu ;)
Så Denice, jag tänkte att jag kanske kan hjälpa dig lite. Kommer tyvärr inte kunna åka till paris åt dig, det suger ju men aja jag kan ju hjälpa dig med att fixa en riktigt grym födelsedagsfest och även lite inbjudningar, nå vad sägs? Du vet att det där är mitt område haha!
Skulle kunna vara snäll och faktiskt göra det gratis också :) kanske! haha..
Nej bloggen nu ska jag fixa mig för mitt äventyr, vem vet kanske hinner jag med ett inlägg innan jag drar?
Juste, vart FAN har dom här dagarna tagit vägen?
en bild från denice välkommenhem fest, nej datumet stämmer inte..
när man kl 3 på natten kunde gå i linne.
PUSS EMMELIE

Stressvecka..

Jag tänkte bara säga godnatt till er små vänner.
Tidigare idag blev det träning i dryga timmen och därefter har jag mest varvat mellan Juridiska problem, tv'n och datan. Jag har inte rikigt fått in studierutinerna ännu men jag är väldigt peppad så jag hoppas att det ska gå bra.
På fredag åker jag och henke somsagt till Paris. Kommer bli urkul! Innan resan måste jag dock styra lite saker..
som bla.
1. Beställa hem skolböcker.
2. Ringa till Bianco och vara lite arg
3. Prata med csn så att jag verkligen får studiebidrag.
4. Ringa till Nelly och vara lite arg.
5. Prata med syon.
6. Fixa med flytteanmälan.
7. Boka lokat till min födelsedag

En personlig assistent? Ja tack.

Hm.. Har super mycket i huvudet just nu och dessutom jobbar jag tre dagar för mycket på Aronsborg nästa vecka.
Jaja. hur som helst.. allt ordnar sig, nu väntar tandborset och en gossig säng.
Puss och kram
Denice

fredag

Ikväll har jag och Mathilda varit inne i kista. Haha. Det blev lite käk och en kvällsbio, vilket passade oss utmärkt med tanke på att vi varit trötta och slitna efter veckan men ändå inte orkade sitta hemma hela kvällen.
Bra film och gott sällskap!

Nu ska jag krypa hoppa in i duschen och sedan krypa i sängs.
Imorgon väntar pluuuuugg....och dessutom åker pappa och Carina till örebro(?) då blire ff i helgen ;). Inte helt tokigt. Haha..

Puss och godnatt.





Nämen tja fan!

Tjenare bloggen, glada över att höra från mig förstår jag :) haha.

Vad har jag gjort den senaste tiden? hmm ja, jag har legat i sängen sen i tisdags kan man väl säga. Jag har haft ont i ryggen, men nu är den värken borta och det känns skönt att det är över.

Nu de senaste 2 timmarna har jag legat i sängen med hm´s höstkatalog och dregglat, har även suttit inne på onlineshoppen, sen när jag skulle ringa in min beställning så paja internet och jag behövde ju beställa från internet också, så jag får fixa med det lite senare. För nu börja jag med något helt annat. Nämligen Denice present, fan vad grym den är om det blir som jag tänkt mig vill säga ;)

Har tänkt att ge henne detta så många gånger, men det är lite små krångligt tycker jag men nu jäklar! Detta kan ta lite tid så jag måste återgå till mitt nissespresent projekt just nu!


PUSS EMMELIE

Sovdags

Bättre sent än aldrig.,,
det är det verkligen, klockan ringer fööör tidigt imorgon och dagen börjar med Svenska. Urskönt att vi har en härlig lärare iallafall.
Desstuom så har jag bara en lektion så jag tror att jag åtminstone borde överleva en natt med för lite sömn.
Efter lektionen åker jag nog hem och sover en stund.
Fredagkvällen har förövrigt planerats med Mathilda. Om inte bodensrarna kommer vill säga(?). Ska ringa Emmelie imorgon och se hur hon styrt. :) 
Jaja. Behöver ju inte sitta här och hänga. Det behöver inte bli senare än vad det redan är iallafall. 

Puss och godnatt.
Denice 

Godmorgon underbara bloggläsare.

Okej, nu sitter jag klädd i min långklänning samt en svart poncholiknade stickad tröjja. Dags att kila iväg till skolan, dagen börjar med historia och slutar med svenska. Två lektioner, det är allt.
Jag är färdig redan klockan 11 och det är ju toppen..
Men ni ska inte tro att jag ska chilla hela dagen bara för det. Jobbet drar igång klockan 3 i eftermiddag och jag är super exalterad precis som vanligt.
Nu ska jag värma en kopp the och därefter sätta mig i den blåa (halvdanna) bilen som ska ta mig ner till skolan.

Puss och kram.
Denice

..

Alright. Dags igen.

Idag har skolan fyllt dagen. Eller ja, mer eller mindre. Det blev även gosslunch tillsammans med busmathilda och sötjulia.
Därefter ringde jag till Håbo Komun och hörde vad som gäller med lokalhyrning och sånt. Jag funderar på en 20års fest den 25 september så gör en markerning i almanackan mina nära och kära.

Igår spenderade jag nästan hela dagen tillsammans med min mormor. Vi promenerade till centrum, lunchade, promenerade tillbaka samt avslutade eftermiddagen med en kaffe och en hel del prat hemma hos henne.
Efter min vistelse hos mormor åkte jag direkt till bro och hämtade upp syster. Det blev som vanligt en kvällstripp till Kista och i samma veva införskaffade jag mig ett par nya lacktajts, en rutig shorta samt en lång leopardklänning.
Jennilee införskaffade nya lacktajts, en rutig shorta samt en lång leopardklänning. Nej, jag skojjar inte. Vi får helt enkelt sluta shoppa tillsammans, annars kommer det sluta som...


Hehe. Nejdå.
Måtte det aldrig bli så illa. Hehe.

Förresten så har äntligen Andrea fått upp lite bilder på fejjan från. Jag bjuder på dem i bloggen också.














Det får vara allt för tillfället.
Eller nej, förresten. Det damp ner post från Culture care i brevlådan idag. Undraa vad dem villee.............


Denice

Ny dag nya möjligheter

Och äntligen tog Emmelie sig tid till att styra våran hedder. Det var baskemig dags!

Jag har precis kommit innanför dörren. Idag har jag haft mina två första lektioner och det känns förvånandsvärt bra. Jag känner mig väldigt peppad och dessutom har vi en svenska lärare som verkar urtrevlig.
Förövrigt så är jag fortfarande lite osäker på hur jag ska styra mina kuser men jag tror att jag börjar få lite ordning. Jag funderar på att göra en prövning i Engelska A och läsa Historia istället. Jag tror även att jag ska lägga in Datakunskap på schamat också., den ligger bra tidsmässigt och känns relativt enkel att höja. Imorgon har jag inga kurser men på onsdag kör jag på igen.
Efter rättskunskapen i eftermiddags blev det en liten fika med Emmelie och hennes hjärtis. Trevligt.


Imorgon ska jag svänga förbi Linnea och lämna en tröjja som jag lånade förra veckan. Därefter blir det Kista galleria som gäller. Sällskapa någon?

Hörs och ses.
Puss och kram
Denice

ni måste kommentera!

Hej bloggen!

Som ni märkt har vi haft jätte mycket problem med våran header, så nu undrar jag ser alla den? För på vissa datorer har man kunnat se den och på andra inte.

Så nu måste ni kommentera så jag vet om jag ska fixa någonting mer..


Här kommer 2 bilder från i fredags när jag och bea var på nordiska museet och grönan! ;)






PUSS EMMELIE

skoltankar

En förmiddag i Jan fridegård var allt som krävdes. Ett ynka par timmar och det kändes som att jag aldrig någonsin lämnat skolan tidigare.
Jag fick schema idag. Gick igenom vilka kurser jag skulle gå, igen, samt sökte csn bidrag. Jag ska plugga 75 procent men egentligen vore det lika bra att köra på, läsa upp så många kurser jag kan liksom. Men jag försöker att balansera. Vill inte ta vatten över huvudet. Vill inte ta åt mig för mycket. Men vill inte mesa och ta åt mig för lite heller. Nästa år drar de tydligen in möjligheten att läsa upp godkända betyg så det är nu eller aldrig liksom.
Men för mycket kurser kan ju resultera i att alla kurser skiter sig. Att jag råpluggar i ett halvår och slutar med samma betyg som jag redan hade när jag började. Då vill jag inte vara med längre.
Men det gäller att hitta ett mellanting.
Och jag får tusan fundera över helgen, för på måndag börjar allvaret.
Jag hoppas att jag är redo för det.
Förrövrigt så införskaffade jag en kalender, en mapp samt ett par pennor tidigare imorse. Jag gör vad jag kan, hehe.

Justja. Min härliga byxdress damp ner i brevlådan här om dagen. Ursnygg, noshit.

Jobbet börjar om dryga timmen så dags att strya lite nu.

Puss, kram och trevlig helg på er.
Denice

Thailand?

Hej våra kära läsare!

Ja, jag vet att vi suger på detta.. Det kommer att bli bättre när det finns något att skriva om, just nu händer inte så mycket i mitt liv.

Snart börjar jag ju jobba och då tror jag faktiskt att det kan bli en hel del bloggande, med tanke på att jag kommer jobba i butik och ha datorn med mig hela tiden. Så när jag inte har något att göra så bloggar jag, plus att på kvällarna kommer jag vara ensam i ett stoooooort hus..


Idag har iaf jag varit och fiskat med min bror, pappa och firat och snart ska jag och firat hem till min bror. Dom ska ha xbox kväll, fan så kul jag ska ha! NOT.


Jag och firat har ju haft planer på att ta en sista minuten i slutet av september, men vi skippar nog det. Så nu är vi inne på thailand istället, eller det har vi pratat om ända sen vi var utomlands senast. Julia ska nämligen till Khao Lak i december och då började vi prata om att också åka dit, så har vi jullan nära hehe.. Det hotellet som det lutar åt ser ut såhär :)


 
 


Sen finns det ett riktigt lyxhotell som är 3000 dyrare per person än detta, jag känner typ att det är värt det. Alltså det här hotellet är också superfint, men inte som det andra. Det är ett stort strandhus, här kommer blider på det också haha..







får kramp i armen av att sitta vid min bärbara, men sen finns det bilder på vardagsrummet och på de stora garderoberna också hehe..

Nu vill jag vila en stund.

Juste grattis till er som börja skolan idag, är inte avis :)

PUSS EMMELIE

...

Hej kära läsare
Jag har kommit hem från kista för några minuter sedan. Jag och syster fick något ryck så vi åkte in vid halv 7, strosade i några butiker, käkade och kollade på nio bion. Jag går aldig på bio. Jag tror att jag var på bio en gång förra året. Denna månaden har jag varit på bio tre gånger. Haha?
Hur som helst så kollade vi på en urdålig svensk film. 7x Eller något sådant. Sämsta skit jag någonsin sett, och återigen ett kvitto på varför jag hatar svenska filmer.
Vi var sex personer i salongen, två av dem gick efter 40 minuter. Vi satt kvar, och fnissade åt hur dåligt allting var.
Imorgon har jag lite lösa planer. Syster funderar på att komma hit, och då blir det kanske lunch någonstans, kika in på Eikilla samt ett par andra saker som måste fixas. Jag bokade även möte med syokonsulenten åt Jennilee. Jag hoppas på att hon har tid redan imorgon eftersom jag försöker övertala syster min att läsa Konvux tillsammans med mig. Tror att det löser sig.
Dessutom måste jag hämta ut mitt efterlängtade paket som kommit från Nelly.
Förövrigt så är jag sugen på storstaden imorgon. Högst på önskelistan just nu ligger en snygg ryggsäck, ett par gråa långa skinnhandskar och ett par röda skinnbrallor. Tips var jag kan hitta detta,...  någon?

Jaja. Nu börjar sängen skrika efter mig.
Vi får ses och höras imorgon

Denice

Aug. 1?, 2010

Det dröjer allt längre och längre mellan inläggen. Kom ihåg att vi gör vårt bästa.
För att beskriva veckan som gått med ett ord skulle jag välja... fullt upp. Okej, två ord, hehe.
Jag har bara jobbat två ynka dagar denna vecka men trots det så har jag knappt haft en lugn stund. Igår jobbade jag på Bro hof, de var bröllop och eftersom dem var kort om folk fick jag hoppa in. Jag kom i säng stax innan halv sex imorse. Inte riktigt okej. Jag jobbade 16 timmar igår, syster jobbade 18 timmar och stackars resturangchefen 21 timmar. Herregud.
I fredags var jag ute med tjejerna. Vi gick till Sommar och hade jätte trevligt. På ett eller annat sätt spang jag på tre personer som jag inte träffat på jätte länge.
På morgonen samma dag signade jag upp mig på fyra konvux kurser. Haha. Känner att det fan är dags nu. Jag läser bara fram till jul så det ska nog gå bra. Dessutom känner jag mig full av studieenergi.. Undra hur länge det varar?
Som jag tidigare berättade blev det secondhand shopping i torsdags och jag fick en hel del fina saker med mig hem. Dock inte en ryggsäck, som faktiskt var mitt huvudmål med dagen. Vi gick in på Filippa K secondhand och tro på fan att Jennilee skulle hitta ryggsäcken innan mig. När hon visade den för mig pendlade jag mellan mina hundögon som sa -Snälla Jennilee underbara världsbästa, låt mig få den. Och mina djävulsögon som sa -Ge hit den nu annars är systerskapen över.
Ni kan tro att ryggsäcken var snygg. För snygg.


Pappa, syster och jag lunchade inne i stan.



Förresten så har jag inte berättat att jag åker till Paris tillsammans med Henke snart. Det ska bli urkul. Berättar vad vi ska göra där lite senare.

Puss och kram, duschen väntar.
Denice


Jag instämmer

Nu är det fan dags.

Idag har jag fixat och trixat lite med rummet. Det är inte färdigt ännu så jag väntar med bilderna ett tag till. Dock vet jag att jag kommer bli supermöjd när jag väl är färdig med allt. Eller jag /  pappa, vill säga., hehe.

För tillfället sitter jag hemma hos mamma, jag väntar på att Perra ska komma hem så jag kan köra dem till mammas bil.. Innan jag klampade in hos mamma har jag och pappa varit i Enköping och kikat på Underbara hem. Det finns sjukt mycket fina saker där. Bland annat en fin kläddocka, som kommer vara placerad i mitt rum om någon vecka.
Det är en annan modell än den på bilden dock.



Hur som helst. Bokat möte med syokonsulenten på fredag. Dags att strya lite med betygen! Det känns riktigt bra, för att inte tala om nödvändigt.
Imorgon blir det kickboxträning med Alan..
Och på torsdag innan jobbet väntar en rad olika secondhand butiker. Jag, syster och pappa ska strosa runt på söder.
Efter mötet på fredag ska jag för övrigt fira Linnea, som fyller 19 år idag. Mega grattis.


Puss och kram vänner.
Denice


Nu är det dags!

Hej bloggen!

Jag ber om ursäkt för att vi suger på att skriva här i bloggen.. Men jag har inte haft ork eller tid, min vanliga bortförklarin ;)

Vad har hänt på senaste då? Måste kolla när jag skrev senast haha.. Men senast var alltså när vi var på birka och jag glömde skriva om firres födelsedag, dagen innan. Då åkte jag, firat och jonis in till stan, dom skulle shoppa och ha sig. Firat hittade ingenting, så det sluta med att han fick köpa ett par skor till mig som jag ville ha haha. Sen gick vi och åt på mangolia eller hur det stavas : )  På morgonen gick jag upp tidigt för att baka en tårta till firat, så han fick tårta på sängen. Duktiga jag :)

Sen i helgen har vi varit hos min gudmor på poolparty, vädret var väl inte på topp men vi hade trevligt och vi bada ändå! Det var jag, firat, mina bröder och en gemensam vän till oss alla som följde med. När vi kom hem dagen efter tog vi de bara lugnt, kolla på film och åt godis.

Har varit några jobbiga dagar här och därför har jag inte fått något sug att blogga, ledsen för det!

Förresten minns ni sen typ 1 år tillbaka hur mycket jag tjatat om ett par skinconverse? Har verkligen velat haft dom så himla länge men det har ALDRIG funnits i min stl, men nu i tisdags så hitta jag dom. Det var inte så mycket att fundera på, utan det var bara för mig att köpa dom. Egentligen hade inte mitt konto råd med de, men jag kunde inte hålla mig ;)

här är dom. behövde dom faktiskt inte, har ju ganska många converse nu, men skulle vilja ha ett par svarta också sen är jag nöjd, men jag bara älskar dom :)




Här är det andra skorna som jag tvingade firre att köpa till mig, men dom får komma till användning i höst..
Måste ändå säga att dom var sjukt fula på bilden, dom är inte alls sådär höga. Jag älskar dom iaf :D




Nu ska jag lägga mig och vila en stund, som jag gjort precis hela dagen hahah. Har fått nackspärr också DET SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!


PUSS EMMELIE

vykort

Justja, ett vykort damt ner i brevlådan här om dagen.
Jag blir såklart alltid sjukt glad när jag får brev men dessvärre så måste jag utnämna detta till årets, eller nej,  mitt livs sämsta brev. Eller vykort då.

'' Hej hej gossis!
Eftersom du skickade till mig får jag väl vara väluppfostrad nog att göra detsamma hehe, såähär kommer mitt livs första vykort. Ses snart.
Puss puss''

Gillar mittendelen, ''eftersom du skickade till mig så är jag tvungen att skicka tillbaka.''

Haha. jaja,..
Ska spraya håret och bege mig.
Puss och kram
Denice

Lördag

Nu är det dags för en helrenovering i mitt rum.
Igår målade vi hela rummet vitt.

Syster hjälpte gärna till!, i en halvtimme. Haha..



Slänger till före och efterbilder när hela rummet är färdigt!

Idag ska jag hur som helst förbi min kära moster och äta lite kräftor. Det ska bli mysigt. Lägger upp bilder senare!! ( nu när min kamera faktiskt fungerar!)

Puss
Denice


Min dag

Hej!

Idag steg jag som sagt upp på tok för tidigt. Jag, snyggsyster och snyggkusin tog bilen mot Barkaby, vi strosade runt ett tag och vid tretiden tog vi en sen lunch inne på Tastys. Jag åt jag en god räk och avocado sallad, därefter blev det en varsin blåbärspaj tillsammans med lite kaffe. Smaskens. Och ur trevligt. Dock känndes det inte riktigt som att någon av oss var på topp idag. Personligen var jag sjukt trött, Shan såg lite hängig ut ( eller urtråkad av inredningsbutikerna, haha.) Och Jennilee var mestadel upptagen i telefonen.
Jaja, så är det väl ibland antar jag.

Nu är det iallafall målning som gäller. Vore sjukt härligt att måla klart både rummet och garderoben innan veckan är slut. Tidsoptimist? Javisst.

Seså. Återkommer ikväll.
Puss och kram.
Denice


dagen i bilder


Birkas gästhamn


kl halv 9 på morgonen, jag ser sjukt pigg ut..


jag och barnen haha!





jag gossar i en vikingasäng! jag behöver nog färga håret tror jag haha!


stackars lilla ekorre, men han var mjuk och gossig!


jag ville bada med min bebis i magen!


sen hade jag ingen bebis :)


Nu tjatar alla på att jag ska stänga av datorn och vara social, det blir snart att äta Anders fyller nämligen år idag :)

Ha en trevlig kväll alla..

PUSS EMMELIE






På birka!

Hej bloggen!

Ja ni ser rätt, jag är vaken och sitter i Anders båt på en ö som heter Birka.. Här var vikingarna haha! 
Jag vet inte så mycket om denna ö, men vi ska tydligen gå på någon gudiadtur. Jag älskar sånt här..

Vi sitter just nu och fikar eller jag dricker cola. Detta är första gången på 2 veckor som vi har riktigt fint väder, jag vill bli brun idag!! Ska kanske förbi lagunen påvägen hem och då blir det att bada :)


Förresten har jag shoppat i veckan men det får jag visa i ett senare inlägg, nu tjatar dom på att jag ska bli klar så vi kan gå iland!

Hörs sen bloggen..

PUSS EMMELIE



Give me black

Gossar! Förlåt för dålig uppdatering igen..
Jag har jobbat de tre senaste dagarna och det märks minst sagt att jag är ringrostig. Flummig på någe vis. Skrattar. Sen har det varit en hel del spring de tre senaste dagarna också. Vem lurade i mig att buffé var chill liksom?

Jaja. Imorgon planerade jag att luncha med shan, undrar om de planerna fortfarande gäller,, ? ska plinga henne imorgon.
Sen planerar jag lite stros och inredningsshopping med syster. Dessutom ska garderobsrenoveringen börja imorgon. Jag ska måla och stå i. Duktig!!
Får se hur jag styr det..


Förresten så hittade jag en snygg jumpsuit från filippa K här om dagen. Ur snygg.  Jag är sugen på att beställa men eftersom min lön är sen känns det säkrast att vänta med det ett tag.

Lt Crepe Party Pantsuit SEK 1399, Filippa K - NELLY.COM



Snyggg....


Mielo Dress SEK 699, Soaked in Luxury - NELLY.COM

Gillar denna klänning också,.passar liksom både till fest och vardags.



Hur som helst. Jag är trött och klockan ska ställas imorgon,. för tidigt.

Puss och kram!
Denice


kustbevakarna

Hej igen!

Hahah jag glömde ju för tusan att säga att vi fick 2500 kr i böter idag. Eller vi och vi, de som körde. Tydligen råka dom köra 25 knop istället för 8, upps! Så det blev möter, ofta dom är ute idag liksom? Jag och denice gömde oss för det fanns 2 flytvästar för lite i båten, men de sa ingenting om det.. Jag fick ju faktiskt en flytväst av anders idag, dock är jag ingen riktig flytväst människa men man ska självklart ha en i närheten!

min flytväst haha, den är ju dock lite stor. Från 50-70kg, men det ska väl funka ändå va? ;)


försökte få en bild, men vi försökte även gömma oss!



Nu har jag precis tagit en dusch, behövde raka benen så nu är dom lena och snygga ;)

Jag har förresten kommit fram till att jag är allergisk emot smink, de senaste året har min hy varit riktigt knottrig, typ som ärr. Jätte hemskt! Jag som alltid har haft helt perfekt hud, aldrig finnar eller något. Det har jag inte nu heller, men typ röda märken, kommer jätte mycket när jag sminkat mig en gång. Så imorgon ska jag köpa smink för allergiska!

Juste, jag ska jobba på lördag och efter det är det poolparty hos min gudmor. Det blir jag och mina bröder, får se om pojken min hänger på också..


Förresten tycker jag det är riktigt dött med kommentarer här i bloggen, även i min tele!
Nu blir det film :)

PUSS EMMELIE


en dag ute med båten

Hej bloggen! :)

Idag har vi varit ute med båten hela dagen, det var jätte mysigt! Denice följde också med, vi låg egentligen mest nere och vila och kolla bilder på min dator som jag tog med haha..

Vi åkte till drottningholm och sen in mot stockholm, stannade vid karlbergsslott och fika lite.. Det blåste ganska mycket på sjön, så det guppa en del när vi skulle ut med båten. Det kom en våg och vi åkte rakt in i den, då säger anders - tjejer det kommer guppa lite  nu. okej tänkte vi ungefär som de gjort de senaste 10 minuterna. men inte riktigt, Denice flög upp i taket HAHAH! Det var askul :D


Nu ligger jag i sängen och håller på att få migrän, ska från och med imorgon sluta dricka cola! Min mage växer sakta men säkert inte helt okej..

Igår hade jag och denice filmkväll. Först såg vi trubbel i paradiset med malin åkerman eller vad hon heter, den var sådär. Sen såg vi final destination och den var väl också helt okej, måste alla dom filmerna vara EXAKT likadana?

Vill egentligen inte lägga ut några bilder från idag, med tanke på att jag såg helt hemsk ut och denice hade sminkat sig och grejer. Men jag känner att jag måste bjuda på det!

Åkte på en fika till kungen och drottningen på drottningholm :)


snygga denice och fula jag haha





Imorgon blir det ikea med denice och hennes pappis!

PUSS EMMELIE

RSS 2.0