Aug. 1?, 2010

Det dröjer allt längre och längre mellan inläggen. Kom ihåg att vi gör vårt bästa.
För att beskriva veckan som gått med ett ord skulle jag välja... fullt upp. Okej, två ord, hehe.
Jag har bara jobbat två ynka dagar denna vecka men trots det så har jag knappt haft en lugn stund. Igår jobbade jag på Bro hof, de var bröllop och eftersom dem var kort om folk fick jag hoppa in. Jag kom i säng stax innan halv sex imorse. Inte riktigt okej. Jag jobbade 16 timmar igår, syster jobbade 18 timmar och stackars resturangchefen 21 timmar. Herregud.
I fredags var jag ute med tjejerna. Vi gick till Sommar och hade jätte trevligt. På ett eller annat sätt spang jag på tre personer som jag inte träffat på jätte länge.
På morgonen samma dag signade jag upp mig på fyra konvux kurser. Haha. Känner att det fan är dags nu. Jag läser bara fram till jul så det ska nog gå bra. Dessutom känner jag mig full av studieenergi.. Undra hur länge det varar?
Som jag tidigare berättade blev det secondhand shopping i torsdags och jag fick en hel del fina saker med mig hem. Dock inte en ryggsäck, som faktiskt var mitt huvudmål med dagen. Vi gick in på Filippa K secondhand och tro på fan att Jennilee skulle hitta ryggsäcken innan mig. När hon visade den för mig pendlade jag mellan mina hundögon som sa -Snälla Jennilee underbara världsbästa, låt mig få den. Och mina djävulsögon som sa -Ge hit den nu annars är systerskapen över.
Ni kan tro att ryggsäcken var snygg. För snygg.


Pappa, syster och jag lunchade inne i stan.



Förresten så har jag inte berättat att jag åker till Paris tillsammans med Henke snart. Det ska bli urkul. Berättar vad vi ska göra där lite senare.

Puss och kram, duschen väntar.
Denice


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0