inte varit utanför dörren på hela dagen

Godkväll bloggen! :)

Vet ni? Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen. Är det bara jag som tycker det är katastrof?
vi har ju haft helt underbart väder, men jag har bara legat i sängen och kollat på film och det är väl faktiskt så en söndag ska vara, eller? Ibland iallafall hihi..

Tänkte på det här med våra kommentarer vi får alltid anonyma kommentarer typ, jag tycker det är spännande men ändå lite små frustrerande. Man vill ju självklart veta vem det är som skriver, men om jag skulle skriva en kommentar i någons blogg som inte vet att jag läser den då skulle jag också varit anonym tror jag. Är det därför man är det? haha jag vet inte men jag försöker tänka mig in i situationen själv, hur jag skulle gjort.
Men om detta nu skulle stämma, betyder det då att ni inte vill att vi ska veta vilka ni är?

Hahah alltså jag tror jag legat i sängen för länge jag vet inte ens vad jag pratar om!

Alla tjejer slå på 3an det är good luck chuck (eller är det bara jag och denice som älskar kärleks filmer) Tycker om Jessica Alba också hon är så himla vacker.. Nu börjar den igen, ska se på den och vänta på att min pojkvän ska komma hem. Han och min bror Tobias är på casino cosmopol ikväll och förhoppningsvis vinner dom lite pengar ;)

Påtal om min hjärtis som jag älskar så mycket (påtal om ingenting) men bloggen ska ju handla om mig och mina känslor så då kan jag ju passa på att säga hur otroligt kär jag är i honom, från absolut första stunden jag såg honom så bara bestämde jag mig för att honom ska jag ha och här är vi 20 månader senare kära och glada. Jag blir mer och mer kär i honom för varenda dag som går, det är ju inte allt för vanligt att jag sitter och ger kärleksförklaringar här precis, så nu känner jag mig nästan lite töntig (men det kommer dröja tills jag skriver något liknande igen haha)

Hur som helst jag skrev ju om han i typ varenda inlägg förut haha jag vet inte om ni tänkt på det men jag satt och läste längre bak i bloggen och då kom jag att tänka på det. Det är iallfall inte så att han inte finns länge hehe, jag har bara bloggat mindre och när jag väl bloggar så har det typ varit om att jag varit med Julia och Andréa som jag också älskar såklart haha..

Nej fasen nu missar jag ju typ hela filmen, ha det så himla bra!

Om ni har något förslag på vad VI borde skriva om här i bloggen så kom gärna med förslag, det skulle vara jätte roligt om Denice kunde komma igång med bloggandet innan hon åker. För er som inte vet det så åker hon till Tyskland om 2 veckor i 2 månader, hon kommer inte vara med på min student, hon är ju fan den viktigaste gästen.

Tycker hon kan skriva ett inlägg om resan!


PUSS EMMELIE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0