vilken underbar kväll jag har haft

Godkväll bloggen!

Gud vilken underbar kväll jag har haft, just nu känner jag mig verkligen lycklig. Jag har världens bästa pojkvän som jag har det så bra med och som jag älskar så mycket, jag har världens bästa vänner, jag har tagit studenten och man känner att det är sommar nu!

Jag och Julia bestämde tidigare idag att vi skulle hitta på något, hon föreslog att vi skulle sola. Men jag känner att jag inte orkar lägga ut pengar på det när jag ändå är ledig om dagarna och kan sola då plus att jag flagnar på magen så ska försöka att inte sola så mycket solarium tills jag har smörjt in mig några dagar.

Men jag kom med förslaget att vi kan ju faktiskt fiska och det ville hon gärna, vi frågade tobbe och fabian också, det ville också gärna men det kunde tyvärr inte ikväll. Jag saknar er verkligen jätte mycket killar, vi måste ses oftare. Hur som helst, jag och julla gav oss iväg helt ensamma. Åkte först till ica, köpte nötter, chips, dipp och cola och sen åkte vi hem till julia för att plocka mask. Tyvärr så blev det inte firre men vi kände oss inte redo för att åka hem riktigt än, så vi åkte runt och hittade nya vackra platser som vi inte sett förr. Vi hittade ett super mysigt ställe som vi ska fiska på nästa gång, vi ska även åka dit och grilla och dricka lite någon dag och vi fixar en chaufför :)


Vi har åkt runt och kollat på fina och läskiga hus och jag körde Jullans bil från krägga och till shell ungefär haha.

Förresten har jag fotograferat alla mina presenter idag, så antingen kommer det upp ett inlägg direkt efter detta eller så lägger jag upp bilder på allt imorgon :)

Här får ni bilder från idag i alla fall!











Jag tänkte göra som alla andra bloggare och börja med dagen hoppbild!


Och så Julias hoppbild!


Här skulle vi båda försöka göra samtidigt haha.





Present inlägget kommer imorgon, nu ska jag gossa med min pojke.

PUSS EMMELIE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0