Bowling och kanske lite vin

Hej!

Vilker urkass uppdatering från min sida. Vad har jag gjort dessa dagar?

Vi var ju som sagt på bio, och så köpte jag en klarlila tröja, och ett par skor från scorett. Finns ju för fan inga vita läder converse i stl 36 någon jävla stans.. ÅÅh. aja jag hittade ett par andra vita skor i tyg jag gillar dom faktiskt jätte mycket och kommer använda dom tills jag hittar ett par converse i min stl..

Igår var jag med sanna och cissi, det var år och dagar sen vi 3 gjorde något och det var jätte kul att träffa dom. Vi kolla på idol tillsammans, prata massa strunt bakade mockaruto (eller sanna bakade och vi åt) och jag kände på cissis urmysiga mage där det just nu finns ett litet liv, och michelle som jag kallar bebisen sparkade 2 ggr när jag kände ååååh så härligt! Förresten kallar jag bebisen michelle för att dom vet inte om det blir en flicka eller pojke så vi tog ett namn som passar till båda. Men den kommer inte heta så när hon/han väl kommer till världen om ni inte förstod de hehe.

Det här är ju faktiskt min första kompis som får barn och jag tycker att det är så HIMLA roligt!! Är så glad för deras skulll..

Men nu kom nisse precis hit, vi ska ju som sagt bowla med hennes pappa och hans tjej carina. Har lite bilder från tidigare idag, och det kommer komma från kvällen. Men det får ni nog inte se förens imorgon!



Ha det så jätte bra! XOXO EMMELIE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0