Fredagkväll

Hej på er kära läsare.

Jag har precis kommit hem från mormor. Jag, Jennilee, Mika, mamma och Peder har varit där och ätit kräftor. Det var jätte mysigt att sitta ute på balkongen med tända ljus och gotta sig med massa godsaker, det ska ni veta.
Jag tror jag ska ringa mormor imorgon och fråga om vi ska se på film tillsammans på söndag. Förr i tiden åkte jag ofta dit med en bra film samt massa godis. Jag har glömt hur mysigt jag tyckte att det var.

Förövrigt,.. jag håller på att slipa på min au pair ansökan. Jag ska skicka brevet till Alan, han ska översätta det på engelska åt mig. Frustrerande nog blir jag aldrig nöjd. Han tjatar nästan dagligen på att han vill ha brevet men jag är liksom inte redo för att skicka det ännu. Jag läser igenom det hela tiden men gång på gång ändrar jag något. Usch, så irriterande!

Hur som helst. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag jobbar imorgon igen., men det ska bli roligt!, Fabijan ska provjobba,. synd bara att han börjar tidigare än mig. Jag ska smsa killarna och säga åt dem att de får vara snälla mot honom!


Mormor är gladis.





Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0