Så dålig uppdatering

Hej mina vänner. Såhär dåligt har vi nog aldrig bloggat, förutom förra sommaren.

Men ni vet det är så himla mycket och jag har blivit sjuk och allt vad det nu är. Mycket att tänka på, denice tog ju studenten i fredags då var vi där och gick sedan ut på kvällen, kände mig dock väldigt dålig redan då så jag åkte redan kl 1 och la mig så hjärtis stannade kvar tills de stängde och dagen efter sa jag. Men varför väckte du mig inte inatt när du kom? Då säger han att vi hade pratat i 10 minuter haha hjälp. Jag sov ju då under hela vårat samtal, minns inte ett smack :)

Så igår var jag i kista med min bror och rodi, jag mådde ju ännu sämre då kan jag lova jag kunde inte ens prata. Jag hittade en tunn beige sommarjacka, jag gillar den faktiskt. Sen hittade jag ett par skor på bianco alltså jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag tänker på dessa skor stup i kvarten jag älskar dom så mycket så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det har nog aldrig hänt att jag struntat i att köpa ett par skor jag verkligen gillar. Men igår sa plånboken nej, jag känner faktiskt inte att jag har råd och det är så synd, för så snygga som dom var på och så bra dom satt och allting, det är sjukt. Jag ska på något sett försöka få dessa skor att bli mina, för de är jag bara värd ;)

Jag vet vad ni tänker, men dom var inte så snygga. Men i verkligheten JO dom är så snygga




Nu ska jag snart hem till marlene, pussa lite på wiggo och försöka plugga lite. JAG måste, jag har bett till gud om att få ork till att läsa och plugga.

XOXO EMMELIE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0