Bär på en hemlighet

Hej allihopa ! hoppas ni haft de bra i skolan/jobbet eller ni som har erat lov nu, fy så fusk.. Idag i skolan måste jag säga att jag varit ganska duktig, de känns som att jag hittat ny motivation till skolan och de behövs. Idag gjorde jag klart ett arbete och påbörjade ett arbete om kongokriget. Tänkte först skriva om barnsoldater men upptäckte att en annan i min klass gjorde de, så då kändes de inte så kul. Men kongo kriget kan också bli intressant, ska rikta in mig på våldtäkter mot kvinnor och lite så.

Har även pluggat lite här hos Marlene idag, där jag skriver ett radiomanus om ett ämnet Barnpornografi.

Har faktiskt gjort en annan sak idag, men vad de är får ni inte veta på länge. Inte ens du får veta Nisse ;) Det här är verkligen topp hemligt och förstår verkligen inte hur jag ska kunna hålla detta hemligt från alla. Ni får veta de om några veckor : )

Nu blev de spännande va? ;)

Hur som helst, ska snart åka hem ta en dusch lägga mig i sängen och se klart The holiday sen hoppas jag att hjärtis kommer till mig.. kommer knappt att träffa han den här veckan, ska nämligen iväg och ta hand om mitt kusinbarn på ons och tor sen på fredagen ska jag umgås med mina kära vänner.

XO XO Emm

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vadu, du har gjort halkan eller? ;)

2009-02-24 @ 13:36:40
Postat av: Nis

JAG VEET!!! :D:D du höll dig i 10 minuter din tönt;)

2009-02-25 @ 13:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0