Melodifestivalen

Nu ligger jag i min säng med datorn på magen och ser på tv, där melodifestivalen visas. Måste bara säga att de gick precis som jag ville, gillar verkligen Molly Sandén hon är 16 år och helt sjukt duktig på att sjunga. Hon verkar så gullig i sättet också. Men hur som helst, E.M.D vill inte låta som en liten fjortis som är kär i några kändisar haha, men dom är helt sjukt sexiga, den som sjunger bäst är ju mathias, som även är en av dom hetaste också, han och Danny. Kläderna, käpparna allt, och när dom gjorde dom där hjärtklappen eller vad de var i slutet, hoho sjukt sexigt haha tyckte faktiskt även att låten var bra!

Iallfall nu börjar de massa filmer vet inte riktigt vilken jag vill se, dom som börja nu är om en pojke, wallander - fotografen, Hot chick eller when a stranger calls. Har ju sett alla, men om en pojke är nog ganska utesluten.

Förresten de kommer att komma bilder från när jag och Nisse var ute idag, men min kamera dog så de fick bli nisses kamera som gällde. Men hon har fortfarande inget internet hemma. Vill även säga att idag när jag och Denice grilla korv så sprängdes brasan, vi börja ju garva som fan men de kunde ju egentligen gått ganska illa om vi inte hade solglasögon på oss. All ved bara flög åt alla olika håll, plus att precis när vi kom dit så sprack isen under oss så de lät som om någon sprängde värsta bomben.. Så de var mycket spällar idag haha.

Iallafall de blev hot chick nu ;)

XO XO Emmelie

Kommentarer
Postat av: Nis

Men jaa!! Älskar hjärtslaget, så hett!

2009-02-21 @ 21:52:24
Postat av: emm

no shit. kul att vi tänkte på samma sak haha

2009-02-21 @ 22:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0